• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

ashkan408

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز adsl منم وصل شد، مودمم d-link ـه، من حتی وقتی هیچ سند و ریسیوی ندارمم، این connection status زیاد میشه، این طبیعیه، اینجوری که باید هفته ای یه 2 گیگ بگیرم، از کجا میشه پهنای باند باقی مونده رو فهمید؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
امروز adsl منم وصل شد، مودمم d-link ـه، من حتی وقتی هیچ سند و ریسیوی ندارمم، این connection status زیاد میشه، این طبیعیه، اینجوری که باید هفته ای یه 2 گیگ بگیرم، از کجا میشه پهنای باند باقی مونده رو فهمید؟

نخیر شما اگر فقط صفحه باز کنید برای یک ماهتون یک گیگ هم زیاد میاد.
قائدتا اگر همش بخواهید دانلود داشته باشید مسلم هست که 2 گیگ کم میاد.

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
نخیر شما اگر فقط صفحه باز کنید برای یک ماهتون یک گیگ هم زیاد میاد.
قائدتا اگر همش بخواهید دانلود داشته باشید مسلم هست که 2 گیگ کم میاد.

نه اصلا اینطور نیست. منم گول همین حرفا رو خوردم.
دانلود‌هامو از طریق دیگه‌ای انجام میدم. ولی خوب وقتی صفحه‌ات سریع میاد خوب بیشتر صفحه باز می‌کنی...
الان روز دومه 200 MB مصرف کردم . (همین جور صفحه‌های پر عکس و فلش و .. میبینی شده 1 گیگ بعد از چند روز)

اینکه قبلا به شما لطف میکرد خیلی حرفه. اینکه سرعت‌ها قبلا محدود نشده بود در انتخاب من دخالت مستقیم داشت (هر چند توی قرارداد نیومده باشه.) و خوب مسلما بعد از این هم تمدید نمی‌کنم. برید به یه بدبخت دیگه لطف کنید.

jefri_btc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود‌هامو از طریق دیگه‌ای انجام میدم. ولی خوب وقتی صفحه‌ات سریع میاد خوب بیشتر صفحه باز می‌کنی...
الان روز دومه 200 MB مصرف کردم . (همین جور صفحه‌های پر عکس و فلش و .. میبینی شده 1 گیگ بعد از چند روز)

اینکه قبلا به شما لطف میکرد خیلی حرفه. اینکه سرعت‌ها قبلا محدود نشده بود در انتخاب من دخالت مستقیم داشت (هر چند توی قرارداد نیومده باشه.) و خوب مسلما بعد از این هم تمدید نمی‌کنم. برید به یه بدبخت دیگه لطف کنید.

من هم با نظر شما کاملا موافقم

SabaNet_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی از مسئولین شرکت ندا گستر صبا هستم

اولا : خیلی تشکر میکنم از ابزار لطف دوستان نسبت به شرکت صبا

دوما: ما در شرکت صبا نماینده ها رو مجبور به ذکر نام صبا نمی کنیم ولی خیلی از دوستانی که در کل کشور قیمت ما رو ارائه میکنند به صورت رسمی و غیر رسمی نماینده صبا هستند.
برای مشاهده لیست کامل نمایندگان تهران به این صفخه مراجعه بفرمایید: http://www.sabanet.ir/reseller.asp
و برای مشاهده لیست نمایندگان شهرستان ها به این صفحه مراجعه نمایید.http://www.sabanet.ir/reseller_sh.asp
(توجه داشته باشید این نمایندگان فقط نمایندگان درجه اول ما بوده و ممکن است دیگر نمایندگانی که در لیست ما نیستند، نماینده نماینده ( نماینده درجه دوم) باشند.)

سوما : هیچ فرقی ندارد که از کدام نماینده ما سرویس میگیرید ، همه به سرور مرکزی ما متصل شده و بهترین سرویس را خواهید گرفت(ان شاءا...) در ضمن همه نمایندگان درجه اول ما پنل مدیریت کاربران خود را دارند و کلیه تعاریف سرویس ها ، تغییر رمز عبور ، شارژ کاربر ، درخواست رانژه از طزیق پنل نماینده به صورت میگیرد در نتیجه نماینده بصورت کاملا مستقل همه نیازهای شما کاربر گرامی را تامین می نماید.

چهارما : همه نمایندگان ما در کل کشور طبق قانون سازمان محترم تنظیم مقررات فقط ملزم به ارائه سرویس 128 کیلو بیت برای کاربران خانگی و 256 کیلوبیت به بالا برای کاربران اداری و شرکتی خواهند داشت. با کلیه نمایندگانی که بر خلاف این قانون تبلیغات نمایند بشدت برخورد شده و پس از اخطار نمایندگی از آنان سلب شده و می شود.

پنجما: سیاست شرکت صبا فروش حجمی اینترنت در مدت زمان معین مثلا یک ماهه ، سه ماهه ، شش ماهه و یک ساله می باشد. یکی از دلایل اتخاذ این سیاست مدیریت بهینه پهنای باند توسط کاربر بوده و به اندازه نیاز دانلود و یا آپلود نموده و در نتیجه پهنای باند اصلی شرکت ( همانطور که دوستان در جواب های خود مکرر ذکر فرمودند) با کیفیت و سرعت بالا می باشد. ( بر عکس دیگر همکاران ما در بعضی از شرکتها محدودیت حجمی نامحدود ارائه میکنند مشکلات فراوانی را متحمل میشوند و در نتیجه در یک توزیع نا برابر کاربرانی که در فاصله نزدیک مراکز تلفنی هستند بیشترین مصرف را نموده و با توجه به عدم محدودیت دانلود و آپلود به بسیاری از کاربران پهنای باند کمتری میرسد و در نتیجه کلا افت کیفیت و سرعت برای این شرکتها کاملا محسوس است)
ششما : سرویس شبانه نداگستر صبا در ساعات 3 تا 7 صبح بصورت کاملا رایگان به کلیه مشترکین ارائه میگردد و جزو محدودیت حجمی سرویس کاربر محسوب نمی گردد ( البته نام کاربری شبانه متفاوت است)

هفتما : محض اطلاع طبق اعلام سازمان مقررات مقام اول فروش ADSL در کل کشور به شرکت ندا گستر صبا و در تهران مقام دوم فروش را کسب نموده است ( البته به زودی در تهران هم اول میشیم ;) ).

وب سایت رسمی شرکت صبا : www.SABANET.ir

با تقدیم احترامات شائبه
مدیر فروش الکترونیک ندا گستر صبا
ا.صادقی

SabaNet_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوما: ما در شرکت صبا نماینده ها رو مجبور به ذکر نام صبا نمی کنیم ولی خیلی از دوستانی که در کل کشور قیمت ما رو ارائه میکنند به صورت رسمی و غیر رسمی نماینده صبا هستند.
برای مشاهده لیست کامل نمایندگان تهران به این صفخه مراجعه بفرمایید: http://www.sabanet.ir/reseller.asp
و برای مشاهده لیست نمایندگان شهرستان ها به این صفحه مراجعه نمایید.http://www.sabanet.ir/reseller_sh.asp
(توجه داشته باشید این نمایندگان فقط نمایندگان درجه اول ما بوده و ممکن است دیگر نمایندگانی که در لیست ما نیستند، نماینده نماینده ( نماینده درجه دوم) باشند.)

سوما : هیچ فرقی ندارد که از کدام نماینده ما سرویس میگیرید ، همه به سرور مرکزی ما متصل شده و بهترین سرویس را خواهید گرفت(ان شاءا...) در ضمن همه نمایندگان درجه اول ما پنل مدیریت کاربران خود را دارند و کلیه تعاریف سرویس ها ، تغییر رمز عبور ، شارژ کاربر ، درخواست رانژه از طزیق پنل نماینده به صورت میگیرد در نتیجه نماینده بصورت کاملا مستقل همه نیازهای شما کاربر گرامی را تامین می نماید.

چهارما : همه نمایندگان ما در کل کشور طبق قانون سازمان محترم تنظیم مقررات فقط ملزم به ارائه سرویس 128 کیلو بیت برای کاربران خانگی و 256 کیلوبیت به بالا برای کاربران اداری و شرکتی خواهند داشت. با کلیه نمایندگانی که بر خلاف این قانون تبلیغات نمایند بشدت برخورد شده و پس از اخطار نمایندگی از آنان سلب شده و می شود.

پنجما: سیاست شرکت صبا فروش حجمی اینترنت در مدت زمان معین مثلا یک ماهه ، سه ماهه ، شش ماهه و یک ساله می باشد. یکی از دلایل اتخاذ این سیاست مدیریت بهینه پهنای باند توسط کاربر بوده و به اندازه نیاز دانلود و یا آپلود نموده و در نتیجه پهنای باند اصلی شرکت ( همانطور که دوستان در جواب های خود مکرر ذکر فرمودند) با کیفیت و سرعت بالا می باشد. ( بر عکس دیگر همکاران ما در بعضی از شرکتها محدودیت حجمی نامحدود ارائه میکنند مشکلات فراوانی را متحمل میشوند و در نتیجه در یک توزیع نا برابر کاربرانی که در فاصله نزدیک مراکز تلفنی هستند بیشترین مصرف را نموده و با توجه به عدم محدودیت دانلود و آپلود به بسیاری از کاربران پهنای باند کمتری میرسد و در نتیجه کلا افت کیفیت و سرعت برای این شرکتها کاملا محسوس است)
ششما : سرویس شبانه نداگستر صبا در ساعات 3 تا 7 صبح بصورت کاملا رایگان به کلیه مشترکین ارائه میگردد و جزو محدودیت حجمی سرویس کاربر محسوب نمی گردد ( البته نام کاربری شبانه متفاوت است)

هفتما : محض اطلاع طبق اعلام سازمان مقررات مقام اول فروش ADSL در کل کشور به شرکت ندا گستر صبا و در تهران مقام دوم فروش را کسب نموده است ( البته به زودی در تهران هم اول میشیم ).

با تقدیم احترامات شائبه
ا.صادقی

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
در نتیجه نماینده بصورت کاملا مستقل همه نیازهای شما کاربر گرامی را تامین می نماید.
جناب صادقی
با سلام خدمت شما. در رابطه با سرویسی که ارائه میدین از نظر کیفیت خوبه اما متاسفانه دارای محدودیت حجمی بسیار کمی هستش و با یک وبگردی سهمیه روزانه تموم میشه!!!

و اما در رابطه با جمله ای که در بالا فرمودین باید عرض کنم که متاسفانه این طور نیست ، بعنوان مثال اوایل شما برای هر کسی که از طریق معرف اقدام به خرید از شرکت شما مینمود 1 گیگ پهنای باند اختصاص میدادین و این قول رو به نماینده ها داده بودین. در صورتی که من 3 نفر رو معرفی کردم ولی دریغ از ... پهنای باند. بماند که برخورد همکاران شما در این رابطه با نماینده مربوطه بسیار زشت بود!!!

آخرین مورد که شدیدا از شما گله دارم قضیه محاسبه مصرف پهنای باند هست! من یک اکانت 6 ماهه خریداری کردم اما 2 ماه زودتر از موعد مقرر بدلیل صفر شدن پهنای باند اکانت بسته شد! جالب اینجاست که حدود یک هفته مانده به این ماجرا من وارد حساب شدم و میزان پهنای باند باقیمانده رو چک کردم ، چیزی در حدود 3,5 GB مونده بود ولی جالب اینجاست که در عرض یک هفته این 3.5 GB تموم شد ( نهایت استفاده من در طول این یک هفته بخاطر قضیه کنکور 500 مگ بود ) و متاسفانه نه نماینده شما نه شرکت شما پاسخگوی این مورد نبود!!!

mahhdy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من داشتم یه دو سه ماهی داشتم
اینقدر شاکیم کردند که نگو...
برای جند بار شارژ هم باید آبونمان مخابرات رو چند بار بدی!!!!:eek::eek::eek:
این خیلی منو شاکی کرد...
منم دادم هکش کردن
هر کی لینک دیفیسش رو می خواد به من پی ام بده براش ثابت کنم.
خیلی مشگن بابا...
البته ما استفاده ی سوء از این هکینگ نکردیم ولی به جاش ازش استفاده خواهم کرد.
خیلی نامردن نه مشتری مداری می فهمم نه احترام و نه کلی چیزای دیگه.
البته من برای چند نفر گرفتم.
من 256 داشتم 70 کیلو دانلود داشتم.
البته 4 روزه 4 گیگم تموم می شد و برای شارژ دوباره 3 هزار تومان آبونمان رو هی می خواستن که با برخوردشون و اینکه وارزیزمو ندادن منو شاکی کردن...

خلاصه این هم نظر ما
بدرود

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

هفتما : محض اطلاع طبق اعلام سازمان مقررات مقام اول فروش ADSL در کل کشور به شرکت ندا گستر صبا و در تهران مقام دوم فروش را کسب نموده است ( البته به زودی در تهران هم اول میشیم ).

با تقدیم احترامات شائبه
ا.صادقی

با تشکر از شرکت ندا گستر صبا و شما که اومدین و تو این تاپیک، من هم از مشترکین ندا گستر صبا هستم و برای اکثر مشتری هام هم از صبا اکانت گرفتم، در خواست نمایندگی از نماینده تبریز کردم ولی فعلا جوابی نگرفتم در صورت امکان شرایط نمایندگی رو برای من به صورت پیام خصوصی اعلام کنید. یه موضوع دیگه هم اینکه آیا بهتر نیست که اکانت مجانی شبانه رو 1 ساعت به 1 ساعت قطع نکنین و مشترکین به جای استفاده از P2P ها و تورنت ها از دانلود مستقیم استفاده کنن تا شرکت هم پهنای باند آپلودش پایین باشه ؟

با تشکر

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با تقدیم احترامات شائبه
ا.صادقی

جناب آقاي صادقي شما فرض كنيد كه من يكي از نمايندگان صبا نت در شهرستانها هستم مثلان كرج، شما فكر ميكنيد با اين قيمت هاي ظالمانه اي كه صبا براي شهرستانها ايجاد كرده است اگر ما بخواهيم محدوديت سرعت را اعمال كنيم كسي هم ثبت نام ميكند ؟

حداقل بايد بين شهرستانهاي مختلف تفاوت قايل شد مثلان در كرج اكثر نمايندگيهاي شركت هاي بزرگ قيمت هاي تهران و يا شبيه تهران را عرضه ميكنند و تعرفه هاي حجمي بسيار ارزانتري وجود دارد شركت هايي كه من نيازي نميبينم آنها را اسم ببرم هستند كه سرعت 128 را با 3 گيگابايت ترافيك 9600 تومان عرضه ميكنند و حال اگر ما بخواهيم در سرويس 2 گيگ محدوديت سرعت 64 را اعمال كنيم ؟؟

شايد بگوييد ما اكانت رايگان داريم و شركت هاي ديگر ندارند ؟ خب با اكانت رايگان و با سرعت 64 نهايتان و در 4 ساعت ميشود 80 مگابايت دانلود كرد هر چند كه كاربر با ديدن اين سرعت كم زحمت بيدار شدن يا بيدار ماندن براي 80 مگ را به خودش نميدهد!

حال ميپردازيم به سرويس 4 گيگ با قيمت 25000 تومان در ماه ! شما با سرعت 128 هم در 4 ساعت شبانه نهايتان ميتوانيد روزي 200 مگابايت دانلود كنيد كه ميشود ماهي 6 گيگابايت + 4 گيگابايت ميشود 10 گيگابايت خب كاربر ميتواند با دادن 2 هزار تومان اضافي به يك شبكه ديگر سرويس 128 نامحدود تهيه كند كه حداقل ميتواند ماهي 30 گيگابايت دانلود كند !
خب حالا فكر ميكنيد اگر سرعت 512 نباشد كسي باز هم به شبكه صبانت در كرج نگاه ميكند؟

كاش ميشد قيمت ها كمي مثل تهران عادلانه و خوب ميشد. در تهران همه تعرفه ها 256 است ولي در كرج تعرفه 256 50000 تومان قيمت دارد حال با توجه به محدوديت سرويس بالاتر از 128 ، 90 درصد كاربران قادرند اين موضوع را پشت سر بگذارند (دانشجو بودن ، شركت پدر؟ و......) و كاربران تهران ميتوانند به راحتي با 29000 تومان سرويس 10 گيگ را كه بسيار به صرفه است و سرعت بالايي هم دارد تهيه كنند.

كاش ميشد شركت صبا به جاي گذاشتن يك تعرفه براي كل شهرستانها ابتدا شرايط هر شهرستان را بررسي ميكرد سپس تعرفه ها را مشخص مينمود!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام جناب صادقی
من هم اردیبهشت ماه مشترک شرکت شما بودم؛اما ای کاش نبودم؛اصلا" از وضعیت پشتیبانی شرکت راضی نیستم و بعد از یک ماه تست که به شدت قطعی داشتم؛دیگه تمدید نکردم؛تعداد فروش به تنهایی در دنیای امروز به عنوان معیار مطلوب بودن سیاستهای بازاریابی محسوب نمی شه؛تداوم فروش به مشتری و تعداد مشتریان وفادار(صرفا" وفادار)می تونه جایگاه یک شرکت رو تا حد زیادی مشخص کنه؛

bahall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد بگوييد ما اكانت رايگان داريم و شركت هاي ديگر ندارند ؟ خب با اكانت رايگان و با سرعت 64 نهايتان و در 4 ساعت ميشود 80 مگابايت دانلود كرد هر چند كه كاربر با ديدن اين سرعت كم زحمت بيدار شدن يا بيدار ماندن براي 80 مگ را به خودش نميدهد!

!

عزیزشب ها سرعت محدود نیست . هرشب راحت00 8مگابایت مبشه دانلود کرد

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزشب ها سرعت محدود نیست . هرشب راحت00 8مگابایت مبشه دانلود کرد

عزيزم شما هم اگر دقت كنيد من نوشتم اگر محدوديت سرعت ها اعمال شود و گرنه الان كه سرعت روي 512 است بله هر شب 800 مگابايت ميشه دانلود كرد.

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز رفتن ADSL گرفتم و انشا الله از یکشنبه به جمع شما میام

128 سه ماهه گرفتم

فقط دو تا سوال داشتم خواهشا تا شنبه جواب بدید که من زود برم مودم رو بگیرم

- به نظرتون من am602 رو بگیرم که usb و lan داره و 60 تومنه یا اون یکی مدلش که فقط usb داره و 45 تومنه
اصلا مزیت lan نسبت به usb چیه؟( کاربر خانگی هستم)

( چون یکی از دوستان گفته بوود که اگه ارتباط مودم و کامپیوتر بوسیله ی lan باشه اولا همه ی کارای پردازشی رو خود ودم انجام میده و باری رو سیستم اضافه نمیشه و برا همین 5 تا 10 درصد از افت سرعت اینترنت جلوگیری میکنه )

دوستانی که واردن لطف کنن نحوه تنظیم مدل ایسوس رو کامل بگن
ممنون

am602 خيلي بهتره و يكي از بهترين مدمهاي موجود در بازار با قيمت مناسب ميباشد.

مدم lan am602 هم قيمتش 50000 هزار تومنه نه 60000 هزار تومن و بله حتمان لن رو بگيريد.

در لن شما ديگه احتياجي به هيچ گونه نصب و چيز ديگري نداريد و به سيدي مودم هم احتياج نداريد فقط احتياج به يك كارت شبكه داريد كه اكثر مادربوردها به صورت آنبورد دارند. و براي نصب هم كافيه كه كابل لن را به مودم و پورت لن مادر بورد وصل كنيد خودش اتوماتيك مياد.فقط در نتورك كانكشن آي پي را تعريف كنيد:192.168.1.7 و گتوي:
255.255.255.0
هيچ تنظيم ديگري براي مودم احتياج نيست مودم هاي ايسوز به صورت ديفالت رو ي vpi vci 0 35 هستند و نيازي به كنفيگ نيست .(براي شبكه صبا نت)

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42

تایید می کنم من خودم روزانه 50 MB مصرف دارم و من هم در ابتدا فریفته این سخنان بازار گرم کن شدم :blush:

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید می کنم من خودم روزانه 50 MB مصرف دارم و من هم در ابتدا فریفته این سخنان بازار گرم کن شدم :blush:

دوستان تاكيد ميكنم شبكه صبا نت اگر با همين شرايط موجود پيش برود و فكر ايجاد محدوديتها و......... را از سر بيرون كند يكي از بهترين شبكه هاي حاضر و با بهترين كيفيت و كمترين قيمت ميباشد.

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنن saman100 جان

فقط چون من lan ندارم اگه میشه usb رو اموزش بده

مرسی !

خب نداشتن lan كه مشكلي نيست ميتونيد با دادن 7000 هزار تومان ناقابل يك كارت لن 100mb/s تهيه كنيد .
اما آموزش usb : ابتدا خدمتتون عرض كنم كه اگر usb مادربوردتان usb2 نباشد كارتان به مشكل بر ميخورد.
كابل usb را به مودم و سپس پورت usb مادر بوردتان وصل كنيد،سيدي مودمتان را درون سي دي رام قرار دهيد و درايور مربوطه را نصب كنيد و سپس بعد از راه اندازي مجدد سيستم به قسمت نتورك كانكشن برويد روي كانكشني كه ايجاد شده كليك كنيد و در قسمت پروپرتيز به internet protocal(tcp/ip برويد و ايپي مودم را 192.168.1.11 و يكبار اوكي كنيد تا گتوي هم انتخاب شود.
حال config مودم براي شبكه صبانت : ابتدا آيپي مودمتان را در صفحه اينترنت اكسپلورر وارد كنيد(در قسمت وارد كردن آدرس) كه معمولان 192.168.1.1 ميباشد و با وارد كردن يوزر و پاس آن كه هنگام خريد مودم از فروشنده بايد بپرسيد ،كه در اكثر مودم ها به صورت ديفالت :user:admin و pass:aaaaaaaaa or admin سپس با وارد شدن به ستاپ مودم : vpi 0 vci 35 و bridge در حالت ppoe تنظيم كنيد.
همين!

egit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من از مشتریان جدید صبا هستم و یک روتر ایسوس کمبو (USB+LAN) از شرکت گرفتم
مشکل من اینجاست که میخام دو کامپیوتر رو یکی با یو اس بی و دیگری رو با لن وصل کنم ونیاز به اینکه همیشه یکی روشن باشه تا دیگری بتونه وصل بشه نداشته باشم (البته بدون هاب یا سخت افزار دیگه)
از اساتید محترم تمنای یاری دارم!
امروز نیازمند شماییم فردا دیر است:D

بالا