مهرداد1365
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 58
- لایکها
- 6
سرعت بعد از دانلود حجم تعیین شده چه در وایمکس یا آسیاتک از240به25افت میکنه
شما چجوری حساب کردی که میگی سرعت میشه 25؟؟؟سرعت بعد از دانلود حجم تعیین شده چه در وایمکس یا آسیاتک از240به25افت میکنه
حساب نکردم عزیزم پول دادم امتحان کردم با چشمای خودم سرعت رو دیدم
خب ترافیک هدیه اون 81 گیگ رو هنوز هست یا مصرف کردین که این سرعت دارین یا هنوز مصرف نکردین ؟من که 2048برنزی گرفتم سرعت 140تا170رو میده
سلام بچه ها من میخواستم یه سرویس 10مگ 20گیگ بگیرم از آسیتک (همه میگفتن خیلی خوبه) اما الان میبینم که همه میگن سرعتا خرابه نه؟ مخابرات که اشکمو درمیاره اصلا هیچ کاری نمیشه کرد الانم که کردن ماهی 140-150 تومن گفتم جمعش کنن کسی نظری نداره؟ تهرانم مرکز مخابرات دانشگاه
با توجه به خاسته چند تا راه حل هست تشریف بیارید تلگرام تا بهتون بگم ایدی darkpowerراستش من دانلود زیاد دارم (خیلی زیاد) گفتم تو ساعات رایگان دانلود کنم که همه میگن فایده نداره من کلا از زمانی که یادمه از مخابرات سرویس میگرفتم 74 تومن ماهی 2مگ بعد آنلاین زیاد بازی میکنم پینگ هم مهمه برام که مخابرات خیلی بده اما اینکه با idm دانلود کنی فقط خوبه هیچوقت افت سرعت نداشتم. اما دیگه گرون شده نموتنم پولشو بدم. شما که پارس آنلاین دارین یه پینگ از سرور 4.2.2.4 لطف میکنید بگیرید؟ ممنون میشم
راستش من دانلود زیاد دارم (خیلی زیاد) گفتم تو ساعات رایگان دانلود کنم که همه میگن فایده نداره من کلا از زمانی که یادمه از مخابرات سرویس میگرفتم 74 تومن ماهی 2مگ بعد آنلاین زیاد بازی میکنم پینگ هم مهمه برام که مخابرات خیلی بده اما اینکه با idm دانلود کنی فقط خوبه هیچوقت افت سرعت نداشتم. اما دیگه گرون شده نموتنم پولشو بدم. شما که پارس آنلاین دارین یه پینگ از سرور 4.2.2.4 لطف میکنید بگیرید؟ ممنون میشم
دوستان این طرح آ مثل آسیاتک که 60 گیگ یکساله میده 60 تومن اینترنت شبانه رایگان هم داره؟
با همکاری بیمه سامان همین طرحرا میده ۳۸!!!! saman724.ir/asiatechاز ساعت 2 تا 8 ، 80 درصد رایگان هست . یه گیگ دانلود کنید 200 مگ محاسبه میشه براتون .