• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
سرعت دانلود چقدره ؟ نامحدود می خوام

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
سرعت دانلود چقدره ؟ نامحدود می خوام
اول اينكه مخابرات تاپيك داره خودش بايد بري اونجا بپرسي چون اونجاس كه همه از مخابرات دارن
بعد هم سرعتش عاليه ، اصلا مخابرات محدوديت نداره و نامحدوده و سرعتش هم اگر مثلا 128 بگيري بين 15 تا 18 هستش و بيشتر نميشه و كمتر هم نميشه
يعني مثل شركتها دل و دزدي نميكنن براي يه چند كيلوبايت چون اينترنت از زير دست خودشون داره رد ميشه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که صبح زنگ زدم و درخواست فسخ دادم خلاص....از رنج و عذاب راحت شدم....

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من که صبح زنگ زدم و درخواست فسخ دادم خلاص....از رنج و عذاب راحت شدم....

خودت را راحت کردیا....

░░▄██████████▄
░██████████████
██▀▀▀██████▀▀▀██
█▄ ░░ ▀██▀ ░░ ▄█
▐██▄▄▄▄██▄▄▄▄██▌
░██████▐▌██████
▐█████▄██▄█████▌
░▀██▀██████▀██▀
░░ ▐▄▼▼▼▼▼▄▌
░░ ▐▄▲▲▲▲▲▄▌
░░░░▀██████▀
DOWN WITH SHATEL​

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
امروز زنگ زدن 15 دقیقه داشت مثلا مخ ما رو کار میگرفت....چرا فسخ میکنی...پیشمون میشی...هیچ شرکتی مثل ما سرویس نمیده...میخوای سرویس ها حجمی رو امتحان کنی؟!!!

گفتم برو بابا...سرویس حجمی بگیرم 3 گیگ سرعت رو ببندی رو 50-60 بعد سر 4 روز ترافیک تموم کنم باز بیام هزینه بدم....

ولی دلم خنک شد هرچی این 5-6 ماه مونده بود تو دلم بهشون گفتم....

میگه دلیل نارضایتی شما چیه...گفتم دلیلش دزدی شاتل هست و این که یه چیزی میگید تو عمل کار دیگه میکنید...ماهی 30 هزار تومن بدم بعد شبانه سرعتم بره رو 10.....نوبر هست والله....

خلاصه از اون اصرار و از ما انکار...اخرش هم گفتم سریعا از رانژه در بیارید میخوام جای دیگه بگیرم.

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
من میخواستم از پارس آفلاین برم روی شاتل ، الان باهاشون تماس گرفتم میگم 512 سرعت دانلودش چقدره میگه 64...:blink:
میگم بابا من تو پارس آفلاینش با 250 تا دانلود میزنم ، میگه نه 64 سرعت عادی و مناسبیه ....:( منم گفتم باشه پس مبارک صاحابش...

abiriamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که میگن 64 باید 64 باشه
چون 512Kbps رو که بر 8 تقسیم کنید میشه 64KBps
منم 128 دارم باید با 16 دانلود کنم ولی با 60 دانلود میکنم
بستگی به منطقه داره عزیز ولی میگن اگه 64 هم شد شما نمیتونی اعتراض کنی وگرنه باید بالاتر باشه

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
از ظهر تا حالا تو فيس بوك نميتونم لوگين كنم كسي ديگه هم اين مشكلو داره؟

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
این که میگن 64 باید 64 باشه
چون 512Kbps رو که بر 8 تقسیم کنید میشه 64KBps
منم 128 دارم باید با 16 دانلود کنم ولی با 60 دانلود میکنم
بستگی به منطقه داره عزیز ولی میگن اگه 64 هم شد شما نمیتونی اعتراض کنی وگرنه باید بالاتر باشه
آره دیگه منم مشکلم همینه اگر بگیرم و کمتر هم باشه نمیتونم اعتراضی بکنم ،...!

david.ojagh

Registered User
لایک‌ها
0
من میخواستم از پارس آفلاین برم روی شاتل ، الان باهاشون تماس گرفتم میگم 512 سرعت دانلودش چقدره میگه 64...:blink:
میگم بابا من تو پارس آفلاینش با 250 تا دانلود میزنم ، میگه نه 64 سرعت عادی و مناسبیه ....:( منم گفتم باشه پس مبارک صاحابش...

وقتی پارس آنلاین داره با 512، سرعت دانلود 250 میده چرا می خواهی بیایی شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
:blink:

AlgoBits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز زنگ زدن 15 دقیقه داشت مثلا مخ ما رو کار میگرفت....چرا فسخ میکنی...پیشمون میشی...هیچ شرکتی مثل ما سرویس نمیده...میخوای سرویس ها حجمی رو امتحان کنی؟!!!

گفتم برو بابا...سرویس حجمی بگیرم 3 گیگ سرعت رو ببندی رو 50-60 بعد سر 4 روز ترافیک تموم کنم باز بیام هزینه بدم....

میگه دلیل نارضایتی شما چیه...گفتم دلیلش دزدی شاتل هست و این که یه چیزی میگید تو عمل کار دیگه میکنید...ماهی 30 هزار تومن بدم بعد شبانه سرعتم بره رو 10.....نوبر هست والله....

خلاصه از اون اصرار و از ما انکار...اخرش هم گفتم سریعا از رانژه در بیارید میخوام جای دیگه بگیرم.

فقط میتونم بگم واقعا خوش به حالنون که منطقه شما شرکت دیگه ای بغیر از شاتل سرویس میده و از دست شاتل می تونید راحت بشین خوشبحالتون واقعا.​

AlgoBits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تازه یک چیزی رو هم بهتون نگفته اینکه همون 512 که به قول خودش سرعتش 64 هست از ساعت یک به بعد به 8 هم نمی رسه! و حداکثر سرعتتون در روز 64 هست و پایین تر هم میاد!

خلاصه از پارس آنلاین تغییر دادن به شاتل اشتباه خیلی خیلی بزرگیه!​

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

تازه یک چیزی رو هم بهتون نگفته اینکه همون 512 که به قول خودش سرعتش 64 هست از ساعت یک به بعد به 8 هم نمی رسه! و حداکثر سرعتتون در روز 64 هست و پایین تر هم میاد!

خلاصه از پارس آنلاین تغییر دادن به شاتل اشتباه خیلی خیلی بزرگیه!​

تایید میشه!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
2 پست بالا واسه من تکذیب میشه!

Hercul

Registered User
لایک‌ها
22

سلام
من هنوز يك ماهم مونده به خوام فسخ كنم پول اين 1 ماه را ميده يا اينم مي كشه بالا؟
يا بايد اين 1 ماه را هم با اين دزداي شاتلي بسازم؟
كسي اگه چيزي مي دونه بگه
ممنون

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
چند ماهه پرداخت کرده بودید ؟
اگر کمتر از 30 روز مونده که باید استفاده کنید اگرم بیشتر مونده باید درخواست کتبی بدید و درگیرذ مراحل اداری اینا بشید
پیشنهاد من اینه که این 1 ماه رو هم بسوزید و بسازید !

Hercul

Registered User
لایک‌ها
22
چند ماهه پرداخت کرده بودید ؟
اگر کمتر از 30 روز مونده که باید استفاده کنید اگرم بیشتر مونده باید درخواست کتبی بدید و درگیرذ مراحل اداری اینا بشید
پیشنهاد من اینه که این 1 ماه رو هم بسوزید و بسازید !

3ماهه ي اكو دارم.
تا 2 مرداد هم اعتبار داره.
ميميرم اگه بخوام اين مدت را هم با اين دزداي عوضي بسازم.
از بعد عيد تا حالا ساختم
دلمون خوش بود شبا با 60 دان داريم كه اينم بعد عيد از 1 تا 3 پكوندند و حالا هم كه هيچي افتضاحه به شبي 1 گيگ نميرسه.

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
شاتل نگیرید که آشغالعه :wacko:
این وضعیت سرویس :grrr:ART3

16576IMMshatel.PNG

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
شاتل نگیرید که آشغالعه :wacko:
این وضعیت سرویس :grrr:ART3

16576IMMshatel.PNG

متوجه وضعیتت نشدم. منظورت چیه ؟

پ ن : من یکی از افراد به شدت راضی از شاتل هستم و میدونم خیلی ها هم ناراضی هستن ولی من فوق العاده راضی هستم. من سرویس 128 گرفتم و سرعت دانلودم 60-70 هست در صورتی که باید 15-16 باشه و از لحاظ خدمات هم راضیم و از ساعت 1 تا 8 هم که رایگان دانلود میکنم.

بالا