pmmcdvd
Registered User
دوستان کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
سرعت دانلود چقدره ؟ نامحدود می خوام
اول اينكه مخابرات تاپيك داره خودش بايد بري اونجا بپرسي چون اونجاس كه همه از مخابرات دارندوستان کسی از مخابرات سرویس گرفته؟
من که صبح زنگ زدم و درخواست فسخ دادم خلاص....از رنج و عذاب راحت شدم....
آره دیگه منم مشکلم همینه اگر بگیرم و کمتر هم باشه نمیتونم اعتراضی بکنم ،...!این که میگن 64 باید 64 باشه
چون 512Kbps رو که بر 8 تقسیم کنید میشه 64KBps
منم 128 دارم باید با 16 دانلود کنم ولی با 60 دانلود میکنم
بستگی به منطقه داره عزیز ولی میگن اگه 64 هم شد شما نمیتونی اعتراض کنی وگرنه باید بالاتر باشه
من میخواستم از پارس آفلاین برم روی شاتل ، الان باهاشون تماس گرفتم میگم 512 سرعت دانلودش چقدره میگه 64...:blink:
میگم بابا من تو پارس آفلاینش با 250 تا دانلود میزنم ، میگه نه 64 سرعت عادی و مناسبیه ....منم گفتم باشه پس مبارک صاحابش...
امروز زنگ زدن 15 دقیقه داشت مثلا مخ ما رو کار میگرفت....چرا فسخ میکنی...پیشمون میشی...هیچ شرکتی مثل ما سرویس نمیده...میخوای سرویس ها حجمی رو امتحان کنی؟!!!
گفتم برو بابا...سرویس حجمی بگیرم 3 گیگ سرعت رو ببندی رو 50-60 بعد سر 4 روز ترافیک تموم کنم باز بیام هزینه بدم....
ولی دلم خنک شد هرچی این 5-6 ماه مونده بود تو دلم بهشون گفتم....
میگه دلیل نارضایتی شما چیه...گفتم دلیلش دزدی شاتل هست و این که یه چیزی میگید تو عمل کار دیگه میکنید...ماهی 30 هزار تومن بدم بعد شبانه سرعتم بره رو 10.....نوبر هست والله....
خلاصه از اون اصرار و از ما انکار...اخرش هم گفتم سریعا از رانژه در بیارید میخوام جای دیگه بگیرم.
من میخواستم از پارس آفلاین برم روی شاتل ، الان باهاشون تماس گرفتم میگم 512 سرعت دانلودش چقدره میگه 64...:blink:
میگم بابا من تو پارس آفلاینش با 250 تا دانلود میزنم ، میگه نه 64 سرعت عادی و مناسبیه ....منم گفتم باشه پس مبارک صاحابش...
تازه یک چیزی رو هم بهتون نگفته اینکه همون 512 که به قول خودش سرعتش 64 هست از ساعت یک به بعد به 8 هم نمی رسه! و حداکثر سرعتتون در روز 64 هست و پایین تر هم میاد!
خلاصه از پارس آنلاین تغییر دادن به شاتل اشتباه خیلی خیلی بزرگیه!
امروز زنگ زدن 15 دقیقه داشت مثلا مخ ما رو کار میگرفت....چرا فسخ میکنی...پیشمون میشی...هیچ شرکتی مثل ما سرویس نمیده...میخوای سرویس ها حجمی رو امتحان کنی؟!!!
گفتم برو بابا...سرویس حجمی بگیرم 3 گیگ سرعت رو ببندی رو 50-60 بعد سر 4 روز ترافیک تموم کنم باز بیام هزینه بدم....
ولی دلم خنک شد هرچی این 5-6 ماه مونده بود تو دلم بهشون گفتم....
میگه دلیل نارضایتی شما چیه...گفتم دلیلش دزدی شاتل هست و این که یه چیزی میگید تو عمل کار دیگه میکنید...ماهی 30 هزار تومن بدم بعد شبانه سرعتم بره رو 10.....نوبر هست والله....
خلاصه از اون اصرار و از ما انکار...اخرش هم گفتم سریعا از رانژه در بیارید میخوام جای دیگه بگیرم.
چند ماهه پرداخت کرده بودید ؟
اگر کمتر از 30 روز مونده که باید استفاده کنید اگرم بیشتر مونده باید درخواست کتبی بدید و درگیرذ مراحل اداری اینا بشید
پیشنهاد من اینه که این 1 ماه رو هم بسوزید و بسازید !
شاتل نگیرید که آشغالعه :wacko:
این وضعیت سرویس :grrr:ART3
![]()