• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

naeimm

Registered User
لایک‌ها
3
متوجه وضعیتت نشدم. منظورت چیه ؟

پ ن : من یکی از افراد به شدت راضی از شاتل هستم و میدونم خیلی ها هم ناراضی هستن ولی من فوق العاده راضی هستم. من سرویس 128 گرفتم و سرعت دانلودم 60-70 هست در صورتی که باید 15-16 باشه و از لحاظ خدمات هم راضیم و از ساعت 1 تا 8 هم که رایگان دانلود میکنم.

به اون مدت زمان هایی که کانکت بودم توجه کن :wacko:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
الان همه میگن پارس آنلاین بهتر از شاتله ولی محل ما که پارس آنلاین روزی 20 دفعه(بدون اغراق) دیسکانکت میشد ولی شاتل اصلا نمیشه
سرعت دانلودش ولی خیلی خوب نیست! از چیزی که باید باشه کمتره!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امروز زنگ زدن 15 دقیقه داشت مثلا مخ ما رو کار میگرفت....چرا فسخ میکنی...پیشمون میشی...هیچ شرکتی مثل ما سرویس نمیده...میخوای سرویس ها حجمی رو امتحان کنی؟!!!

گفتم برو بابا...سرویس حجمی بگیرم 3 گیگ سرعت رو ببندی رو 50-60 بعد سر 4 روز ترافیک تموم کنم باز بیام هزینه بدم....

ولی دلم خنک شد هرچی این 5-6 ماه مونده بود تو دلم بهشون گفتم....

میگه دلیل نارضایتی شما چیه...گفتم دلیلش دزدی شاتل هست و این که یه چیزی میگید تو عمل کار دیگه میکنید...ماهی 30 هزار تومن بدم بعد شبانه سرعتم بره رو 10.....نوبر هست والله....

خلاصه از اون اصرار و از ما انکار...اخرش هم گفتم سریعا از رانژه در بیارید میخوام جای دیگه بگیرم.
حالا میخوای بری رو کدوم شرکت؟
منم از شاتل به شدت ناراضیم... اکو گرفتم سرعت روزانه ام بیشتر از 18 نیست!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
الان ساعت 4:20 دقیقه صبح 5 شنبه هست، ساعت 3 صبح یک دفعه همه چیز ترکید! چراغ مودم روشن بود اما دریغ از یک پینگ ساده!

زنگ زدم به پشتیبانی استانی بعد 20 بار شماره گرفتن و بوق مشغولی بلاخره وصل شد اما از 10 دقیقه پخش انواع و اقسام موسیقی تلفن رو روی بنده قطع فرمودن!!!

در تمام طول این مدت کامپیوتر روی پینگ سایت گوگل فعال بود و پیغام میداد اصلا چنین سایتی رو نمیتونه پیدا بکنه یعنی اصلا ارتباطی وجود نداشت!

زنگ زدم پشتیبانی تهران نفر 5 توی لیست بودم، 20 دقیقه منتظر شدم هنوز هم پنجم هستم!!!!!

در همین موقع بلاخره سایت شاتل باز شد اما هنوز خبری از پینگ نیست! بعد از 5 دقیقه کارشناس اومده براش که توضیح میدم فقط میگه مشکل فنی هست و باید منتظر باشید رفع یشه!

همون موقع پینگ راه افتاد اما چه راه افتادنی! 10 در میون پینگ میده بقیه تایم اوت میشه!

به طرف هم گفتم که رضایت مشتری ها از سرویسی که دریافت میکنند عامل تمدید اشتراکشون هست و من به این وضع دیگه تمدید نمیکنم، اون طرف هم که انگار یک ربات گذاشتن فقط میگه باید منتظر رفع اشکال فنی باشید! حتی نمیدونند مشکل تا کی طول میکشه! این یعنی عملا پشتیبانی فنی صفر!

در تمام طول این مدت هم توی لیست انتظار نفر چهارم بودم! یعنی توی 25 دقیقه 1 نفر هم از افراد توی لیست کم نشد؟! بابا دیگه از این واضح تر ملت رو میزارن سر کار؟!!!!

الان هم وضعیت پینگ همونطوری هست، خیلی جالبه که پینگ داغونه ولی وب براسیگ مثل آب خوردن انجام میشه! کاملا مشخصه که از عمد این کار انجام میشه تا پاکت ها لوز بشن!

5 ماه پیش تا پای فسخ قرارداد رفتم اما بیخیال شدم، الان میفهمم چه اشتباهی کردم! شنبه اول وقت میرم فسخ میکنم و مجبورشون میکنم 1 روزه رانژه رو جمع کنند، پوستم کنده شد از این وضعیت داغون!

موندم چکار بکنم! آسیا تک خوبه؟ میتونم 1 مگ اش رو هم بگیرم، بین پارس و آسیا تک کدوم بهتره؟

Last edited:

<^SIleNT^>

Registered User
لایک‌ها
0
از ساعت 1:30 به بعد سرویس زکل تعطیل میشه!(eco 128)پینگ چیچیه؟مشتری سگ کیه؟
یک روز خطاب به پشتیبانی گفتم "سلام راهزن" نمیدونم چرا بدش اومد :eh:

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
از ساعت 1:30 به بعد سرویس زکل تعطیل میشه!(eco 128)پینگ چیچیه؟مشتری سگ کیه؟
یک روز خطاب به پشتیبانی گفتم "سلام راهزن" نمیدونم چرا بدش اومد :eh:

باز هم صد رحمت به اکو 512 حداقل تا 3 صبح دانلود میده!

دیگه از این واضح تر نمیشه یوزر ها رو محدود کرد!

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
3ماهه ي اكو دارم.
تا 2 مرداد هم اعتبار داره.
ميميرم اگه بخوام اين مدت را هم با اين دزداي عوضي بسازم.
از بعد عيد تا حالا ساختم
دلمون خوش بود شبا با 60 دان داريم كه اينم بعد عيد از 1 تا 3 پكوندند و حالا هم كه هيچي افتضاحه به شبي 1 گيگ نميرسه.

اقا خواهشا اول یک دودوتا چارتا بکنید بعد ایراد بگیرید
اگر ناراضی هستید اول خط و مودم و تشکیلات و ... رو ببینید اگر مشکل واقعا از isp بود مطرح کنید

من هم eco 128 -3 دارم نمیگم سرعتش از پارس بیشتره ولی من راضی ام

اولا تو منطقه ما لااقل قطعی نداره اون اقایی که عکس اتصالاتش رو انداخته که زمان اتصالش از یک ساعت
بیشتر نشده باید سیستم مودم و اسپلیتر و تلفنش رو چک کنه برای من هم روز اول به خاطر عدم نصب صحیح
اسپلیتر موقعی که تلفن زنگ میخورد اینترنت قطع میشد اما بعد از نصب درست تا موقعی که مودمم روشنه اینترنت
وصله .میتونم گزارش هامو بزارم

اما دریاره سرعتش

سرعت اسمی سرویس 128 : 128/8 = 16KB/s
سرعتی که اونها میدند در روز برای سرویس اکو : 70KB/s
سرعتی که اونها میدند در شب برای سرویس اکو : تقریبا 30KB/s تا 3 شب و 50KB/s تا 8 صبح

دقت کنید :
اولا سرعت های فوق به خاطر share کردن به هم گروهی هاتون هم بستگی داره اما تا الان برا من همین ها بوده
دوما سرعت سرویس نامحدود پایین تره با اینکه گرونتره خوب چون نامحدوده
سوما شما تو یک شب چند گیگ میخوای دانلود کنی با سرویس 128؟ 128 با 2 مگا باید فرق بکنه یا نه؟
(8-1) *60*60* 40KBs =
1008000 KB
تقسیم بر 1024
984 مگابایت
یعنی از راس یک تا راس 8 فیکس سرعتت رو 40 وایسه 984 مگ میشه نه یک گیگ . این در حالیه که سرعت واقعی
128 باید 16 باشه همونطوری که تو وایمکس میدند شاتل تو ساعات رایگانش هم داره 2.5 برابر بیشتر میده
که البته وظیفشه .:happy:

حالا اگه دوستان جاهای دیگه بیشتر دان میکنند درست حسابی نوع سرویس و سرعت سرویس و میزان قطعی
و حجم دان شب و ... رو عدد رقم بدند شاید ما هم ناراضی شدیم ! :)

متشکرم

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
دوست عزیز صحبت های شما درست، بله شاتل بیشتر از سرعت اسمی هم داره سرویس میده درست اما این که راس ساعت 3 صبح تمام کانکشن ها رو قطع بکنه و بعد آروم آروم سرویس ها رو بصورت عادی برگردونه بغیر از دزدی و رو راست نبودن با یوزر هیچ اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت! آقا راست و پوست کنده بگه تا 3 صبح میتونید دانلود کنید و تمام! اون موقع هست که من یوزر تکیفم رو میدونم و بر اساس مبلغ اشتراک و سرویسی که دریافت میکنم تصمیم میگیرم از کی سرویس بخرم.

Last edited:

<^SIleNT^>

Registered User
لایک‌ها
0
@amin40
همه چیز به دانلود خلاصه میشه برای شما؟اگه یکی با پینگ کار داشته باشه باید چه خاکی تو اون سرش بریزه؟پینگ برای من مدام نوسان داره.از هر 5 تا یکیش timeout میده.
از ساعت 1 به بعد نه vp-n کار میکنه نه steam.قبل از ساعت 1 هم که آدم جرات دانلود کردن نداره!یکی مثل من که زیاد از اینترنت استفاده میکنه باید تو طول این یک ماه اصلا به یوتیوب سر نزنه هیچ آپدیتی رو دانلود نکنه و ... تا شاید این یک پاپاسی حجمش باقی بمونه.بله سرعت زیاده ولی هزینه ی ترافیک اضافی هم زیاده...واِلا شاتل عاشق چشم کسی نیست که "خدمات اضافه" به کسی بده.
منی که میخوام 32 گیگ data از steam دانلود کنم چطوری میتونم از پس این دانلود بر بیام وقتی استیم از 1 شب به بعد از کار میوفته؟!نکنه باید از اون حجم ماهیانم رو 32 گیگ شارژ کنم؟!
آدم باید چهارپا باشه با این وضعیت پول دست این راهزن ها بده.
اون وقت این منطقه ی شما کجاست که قطعی نداره؟USAـآباد؟

پ.ن:من این احتمال رو دادم که شما احیاناً با "راهزنان"که دستتون توی یه کاسه نیست.(پست اول؟در دفاع از شاتل؟)

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اقا خواهشا اول یک دودوتا چارتا بکنید بعد ایراد بگیرید
اگر ناراضی هستید اول خط و مودم و تشکیلات و ... رو ببینید اگر مشکل واقعا از isp بود مطرح کنید

من هم eco 128 -3 دارم نمیگم سرعتش از پارس بیشتره ولی من راضی ام

اولا تو منطقه ما لااقل قطعی نداره اون اقایی که عکس اتصالاتش رو انداخته که زمان اتصالش از یک ساعت
بیشتر نشده باید سیستم مودم و اسپلیتر و تلفنش رو چک کنه برای من هم روز اول به خاطر عدم نصب صحیح
اسپلیتر موقعی که تلفن زنگ میخورد اینترنت قطع میشد اما بعد از نصب درست تا موقعی که مودمم روشنه اینترنت
وصله .میتونم گزارش هامو بزارم

اما دریاره سرعتش

سرعت اسمی سرویس 128 : 128/8 = 16KB/s
سرعتی که اونها میدند در روز برای سرویس اکو : 70KB/s
سرعتی که اونها میدند در شب برای سرویس اکو : تقریبا 30KB/s تا 3 شب و 50KB/s تا 8 صبح

دقت کنید :
اولا سرعت های فوق به خاطر share کردن به هم گروهی هاتون هم بستگی داره اما تا الان برا من همین ها بوده
دوما سرعت سرویس نامحدود پایین تره با اینکه گرونتره خوب چون نامحدوده
سوما شما تو یک شب چند گیگ میخوای دانلود کنی با سرویس 128؟ 128 با 2 مگا باید فرق بکنه یا نه؟
(8-1) *60*60* 40KBs =
1008000 KB
تقسیم بر 1024
984 مگابایت
یعنی از راس یک تا راس 8 فیکس سرعتت رو 40 وایسه 984 مگ میشه نه یک گیگ . این در حالیه که سرعت واقعی
128 باید 16 باشه همونطوری که تو وایمکس میدند شاتل تو ساعات رایگانش هم داره 2.5 برابر بیشتر میده
که البته وظیفشه .:happy:

حالا اگه دوستان جاهای دیگه بیشتر دان میکنند درست حسابی نوع سرویس و سرعت سرویس و میزان قطعی
و حجم دان شب و ... رو عدد رقم بدند شاید ما هم ناراضی شدیم ! :)

متشکرم

بعد از "متشکرم" روابط عمومی شرکت شاتل یادتون رفته گویا

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
متوجه وضعیتت نشدم. منظورت چیه ؟

پ ن : من یکی از افراد به شدت راضی از شاتل هستم و میدونم خیلی ها هم ناراضی هستن ولی من فوق العاده راضی هستم. من سرویس 128 گرفتم و سرعت دانلودم 60-70 هست در صورتی که باید 15-16 باشه و از لحاظ خدمات هم راضیم و از ساعت 1 تا 8 هم که رایگان دانلود میکنم.

من هم یک سال و خورده ای می شد که راضی بودم. شما هم کمی صبر کنید. سراغش ما هم میان:D

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
مراقب باشید. شاتل داره دزدی می کنه. منم بیش از سه ماه طول کشید تا 100% مطمئن شدم داره دزدی می کنه. سه تا رایانه ی دیگه رو آوردم با سه تا مودم دیگه آزمایش کردم دیدم درسته و دارن دزدی می کنن. اگر حس می کنید مصرفتون رفته بالا مشکل از شاتل هست و نه شما

در صورتی که هر از گاهی چراغ لینک شما چشمک زن می شه و دوباره وصل می شه بدونید دارن کاری می کنند ولی نمی پذیرند

وقتی شرکت های دیگه هستند واقعا اشتباه هست. منم الان یه مقداری از اینترنم باقی مونده. همین که این 500 مگ تموم بشه می رم صبا نت

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
جالبه! پشتیبانی فنی آفلاین تشریف دارن! بیخیال یوزر بدبخت که تا 1 بیدار مونده گذاشته دانلود الان همه چیز قطع شده!!!!

من 2 گیگ ترافیک دیگه دارم تا 17 تیر، میخوام اول تیر برم برای فسخ قرارداد و مجبورشون میکنم رانژه رو سریع بردارن، میرم پارس آنلاین.

پ.ن: خیلی جالبه! آدرس شرکت پارس انلاین رو بلوک کردن!!!!

Last edited:

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
من اصلا تبلیغ شاتل نکردم فقط چند تا عدد رقم دادم بعدشم گفتم اگه باقی دوستان از
شرکت های دیگه عدد رقم بدند شاید من هم توجیه بشم ... حرف من این بود که مستند
صحبت بشه که واقعا معلوم بشه کدوم isp از همه بهتره نه مثل الان که تو thread هر isp
میریم همه دارند به اون isp فحش میدند . خودتون برید ببینید میتونید بفهمید کدوم بهتره؟

دوما پست اول ام بود چون اصلا فروم باز نیستم و حال این جور کار ها رو ندارم فقط چون
احساس کردم بیش از اندازه و غیر واقعی دارند بد میگند گفتم من هم وضعیت خودم رو
گفته باشم . با زمین و زمان مخالف بودن هنر نیست ادم باید واقعیت رو بگه. :cool:

سوما بنده خودم اذعان کردم که سرعت شاتل به پارس نمیرسه و از این جهت خیلی ها
میرند پارس میگیرند ولی
سایر موارد رو اصلا قبول ندارم

اقای <^SIleNT^>
درباره v-p-n و steam شما چیزی نمیدونم ولی چیزی که مطمئن ام اینه که تمام پورتهای tcp/udp چه
income چه outcome بازه (غیر از income tcp port 80 که برای میزبانی وب هست)
برای من با تورنت چه روز چه شب هیچ مشکلی نداره

اما اینکه از هر 5 تا ping یکیش timeout میده میتونه مشکل از ارتباط وایرلس باشه توصیه
میکنم یک ping 192.168.1.1 -t به مودم بدید چند دقیقه نگه دارید اگر بعضی مقادیر بالا بود
به خاطر اسکن شبکه های وایرلس در هر 60 ثانیه توسط wireless zero configuration هست
که منجر به پینگ های بالای 2000 در هر حدود چند دقیقه میشه که کلی جلوی سرعت رو میگیره
این مشکل رو خیلی ها دارن باید بعد از متصل شدن به وایرلس سرویس wireless zero configuration رو از کنترل پنل
administrative قسمت services غیر فعال کنند. تو این موارد هست که میگم همه چیز رو به بدون
دلیل به حساب isp نذارید حالا میخواد هر isp ای باشه.
اینم پینگ من به سرور DNS گوگل: (خواهشا نگید عددها شو خودم نوشتم که دفعه بعد میام همه
n تاش رو paste میکنم.)

F:\>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=359ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=357ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=356ms TTL=46
...
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=360ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=358ms TTL=46

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 242, Received = 242, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 355ms, Maximum = 363ms, Average = 357ms
Control-C
^C
F:\>

جالبه! پشتیبانی فنی آفلاین تشریف دارن! بیخیال یوزر بدبخت که تا 1 بیدار مونده گذاشته دانلود الان همه چیز قطع شده!!!!
من 2 گیگ ترافیک دیگه دارم تا 17 تیر، میخوام اول تیر برم برای فسخ قرارداد و مجبورشون میکنم رانژه رو سریع بردارن، میرم پارس آنلاین.
پ.ن: خیلی جالبه! آدرس شرکت پارس انلاین رو بلوک کردن!!!!
لازم نیست تا یک بیدار بمونید
IDM یا تورنت رو schedule کنید تا راس یک خودش شروع کنه (با عرض معذزت)
تایید میشه : سایت http://www.parsonline.com برای من هم بالا نمیاد واقعا نامردیه. :lol:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من زنگ زدم شاتل گفتم می خوام قراردادم رو فسخ کنم بعد گفت باید درخواستتون رو با دلیل برام فکس یا ایمیل کنید
براشون فکس کردم و نوشتم می خوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم !‌
حالا می خوام بدونم چقدر طول میکشه ترتیب اثر بدن ؟ چون می خوام سریعتر برم برای مخابرات درخواست بدم

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من زنگ زدم شاتل گفتم می خوام قراردادم رو فسخ کنم بعد گفت باید درخواستتون رو با دلیل برام فکس یا ایمیل کنید
براشون فکس کردم و نوشتم می خوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم !‌
حالا می خوام بدونم چقدر طول میکشه ترتیب اثر بدن ؟ چون می خوام سریعتر برم برای مخابرات درخواست بدم
عجب پروو شدن.
من جای تو بودم اصلا دلیلش رو نمیگفتم تا نابود بشه این شرکت درپیت.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
عجب پروو شدن.
من جای تو بودم اصلا دلیلش رو نمیگفتم تا نابود بشه این شرکت درپیت.
اره الان خودمم پشمونم توی درخواست هم اسمی از مخابرات نبردم!
درخواست رو فکس کردم اما از اونجایی که اینا کارشون در جهت ضرر مشتری هست می خوام امروز برم شرکتشون
اینا 4 سال ماهی 30 تومن برای 128 از من گرفتن منم چون شرکت دیگه ای نبود مجبور بودم ازشون بگیرم

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
من اصلا تبلیغ شاتل نکردم فقط چند تا عدد رقم دادم بعدشم گفتم اگه باقی دوستان از
شرکت های دیگه عدد رقم بدند شاید من هم توجیه بشم ... حرف من این بود که مستند
صحبت بشه که واقعا معلوم بشه کدوم isp از همه بهتره نه مثل الان که تو thread هر isp
میریم همه دارند به اون isp فحش میدند . خودتون برید ببینید میتونید بفهمید کدوم بهتره؟

دوما پست اول ام بود چون اصلا فروم باز نیستم و حال این جور کار ها رو ندارم فقط چون
احساس کردم بیش از اندازه و غیر واقعی دارند بد میگند گفتم من هم وضعیت خودم رو
گفته باشم . با زمین و زمان مخالف بودن هنر نیست ادم باید واقعیت رو بگه. :cool:

سوما بنده خودم اذعان کردم که سرعت شاتل به پارس نمیرسه و از این جهت خیلی ها
میرند پارس میگیرند ولی
سایر موارد رو اصلا قبول ندارم

اقای <^SIleNT^>
درباره v-p-n و steam شما چیزی نمیدونم ولی چیزی که مطمئن ام اینه که تمام پورتهای tcp/udp چه
income چه outcome بازه (غیر از income tcp port 80 که برای میزبانی وب هست)
برای من با تورنت چه روز چه شب هیچ مشکلی نداره

اما اینکه از هر 5 تا ping یکیش timeout میده میتونه مشکل از ارتباط وایرلس باشه توصیه
میکنم یک ping 192.168.1.1 -t به مودم بدید چند دقیقه نگه دارید اگر بعضی مقادیر بالا بود
به خاطر اسکن شبکه های وایرلس در هر 60 ثانیه توسط wireless zero configuration هست
که منجر به پینگ های بالای 2000 در هر حدود چند دقیقه میشه که کلی جلوی سرعت رو میگیره
این مشکل رو خیلی ها دارن باید بعد از متصل شدن به وایرلس سرویس wireless zero configuration رو از کنترل پنل
administrative قسمت services غیر فعال کنند. تو این موارد هست که میگم همه چیز رو به بدون
دلیل به حساب isp نذارید حالا میخواد هر isp ای باشه.
اینم پینگ من به سرور DNS گوگل: (خواهشا نگید عددها شو خودم نوشتم که دفعه بعد میام همه
n تاش رو paste میکنم.)

F:\>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=359ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=357ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=356ms TTL=46
...
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=360ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=358ms TTL=46

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 242, Received = 242, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 355ms, Maximum = 363ms, Average = 357ms
Control-C
^C
F:\>

لازم نیست تا یک بیدار بمونید
IDM یا تورنت رو schedule کنید تا راس یک خودش شروع کنه (با عرض معذزت)
تایید میشه : سایت http://www.parsonline.com برای من هم بالا نمیاد واقعا نامردیه. :lol:

من جدا به شما تبریک میگم که شاتل اینقدر براتون سنگ تمام گذاشته! من کارم با ip و کانفیگ سرور هست از ساعت 1 پت پت شروع میشه ساعت 3 به time out میرسه دقیقا تا 6! بعد از 6، 10 در میون پینگ میده و سرعت اتصال به یک ip در حد نصف دیال آپ هم نیست بعد یک دفعه معجزه میشه و ساعت 8 همه چیز برمیگرده به حالت عادی!!!! میخوام بدونم این چه مشکل فنی هست که هر شب اتفاق میفته و هم روز ساعت 8 درست میشه؟!!!!

ping 192.168.1.1 -t هیچ ارتباطی با اتصال اینترنتی نداره و اتصال یوزر رو به روتر وایرلس رو چک میکنه ممکنه ارتباطش رو با پینگ شاتل بفرمائید؟!

پینگی هم که گذاشتید خیلی معمولی محسوب میشه، من ساعت 3 به بعد اصلا نمیتونم به سرور گوگل وصل بشم که بخوام پینگ ازش بگیرم! پیام میده اصلا چنین سروری توی شبکه نیست!!!!
در مورد IDM هم ممنونم که یادآوری کردید! بعد از 5 سال داشتن اشتراک از شاتل و استفاده از آرت 3 گرفته تا سرویس 1 مگ اوراکل و حالا هم اکو 512 هنوز نمیدونستم با IDM ریجیستر شده ام چطوری باید کار کنم!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
رفتم شاتل نامه فسخ رو بهشون دادم ! همکار فسخشون شروع کرد چرا می خوای فسخ کنی ؟ گفتم قیمتش بالاست
گفت بیا یه ما اکو 512 بگیر کمتر از ماهی 10 تومن درمیاد !گفتم ترافیک چی میشه گفت ما به مناسبت های مختلف
جشنواره ترافیک رایگان داریم ! میگه 512 سالی 15 گیگ بدون ترافیک اضافه ! گفتم ترافیکش پایینه گفت مصرفتون بالا نیست گفتم چون سرعتم کمه اگر سرعتم بالا بود که راحت دانلود میکردم! خلاصه اخرش گفتم چه اصراری دارید
من مشترکتون باشم ؟‌گفت چون مشتری قدیمی هستید بیشتر از 5 سال چرا می خواید برید ...
خلاصه گفتم فقط فسخ! گفت 10 روزی طول میکشه گفتم چطوری اگه بخواید وصل کنید 3 روزه وصل می کنید حالا 10 روز طول میکشه یه شماره پیگیری داد .

بالا