• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان من الان art1 یعنی 128 دارم از شاتل....خیرسرشون میگن نامحدود ولی 18 گیگ توی ماه میده.
سئوال اینه که بقیه ی artها همینطوریه؟ یعنی تمام artها 18گیگی هست؟

یا مثلا art3 بگیرم بیشتره؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان من الان art1 یعنی 128 دارم از شاتل....خیرسرشون میگن نامحدود ولی 18 گیگ توی ماه میده.
سئوال اینه که بقیه ی artها همینطوریه؟ یعنی تمام artها 18گیگی هست؟

یا مثلا art3 بگیرم بیشتره؟

همه سرویسهای ART دارای یه حجم مشخصی هستند و اصلا نامحدود معنی نداره.مثلا آرت 3 چیزی در حدود 33 گیگ ترافیک داره ولی خب هزینش هم در ماه چیزی در حدود 45 هزار تومان درمیاد.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
همه سرویسهای ART دارای یه حجم مشخصی هستند و اصلا نامحدود معنی نداره.مثلا آرت 3 چیزی در حدود 33 گیگ ترافیک داره ولی خب هزینش هم در ماه چیزی در حدود 45 هزار تومان درمیاد.
ممنون art6 و art7 چی؟ اونو نمیدونی؟

الان من زنگ زدم به نمایندگی شاتل توی شهرمون بهش میگم من art1 دارم نامحدود ولی در حقیقت 18گیگ به من میده بعدش سرعت کم میشه میگه نه همچین چیزی اصلا وجود نداره......... میگم همجا اینجوریه میگه نه اصلا
آیا درسته؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بچه ها همون چیزی که من قبلا گفتم.
از اول امسال اینجوری شده. دوستم تو کرج از نمایندگی پرسیده بود.
نامحدودهارو هم تا یه سقف خاص ترافیک گذاشتن. بعد از اون سرعت خیلی کم میشه. حتی تو روز هم ترافیک تعریف کردن، یعنی از صبح بذاری دانلود از اون حد بگذره.یا قطع میکنن یا سرعتتو میارن رو 1 یا 2.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون art6 و art7 چی؟ اونو نمیدونی؟

الان من زنگ زدم به نمایندگی شاتل توی شهرمون بهش میگم من art1 دارم نامحدود ولی در حقیقت 18گیگ به من میده بعدش سرعت کم میشه میگه نه همچین چیزی اصلا وجود نداره......... میگم همجا اینجوریه میگه نه اصلا
آیا درسته؟

آرت 6 و 7 با توجه به هزینه بالایی که از مشترک میگیرن ترافیک بالاتری داره و بالای 150 گیگ در ماه میباشه.

<^SIleNT^>

Registered User
لایک‌ها
0
این سرویس eco ـه 128 واقعا آشغاله!یعنی از ساعت 1 به بعد من هیچ کاری نمیتونم بکنم.
اینقدر وضعیت خرابه که هیچ سایتی رو بدون 4 بار F5 زدن نمیتونم باز کنم.
گاهی واقعا فکر میکنم که من یه گناه بزرگی انجام دادم که ایرانی بدنیا اومدم!
کی میشه من از شر این "راهزن ها" نجات پیدا کنم.

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
این سرویس eco ـه 128 واقعا آشغاله!یعنی از ساعت 1 به بعد من هیچ کاری نمیتونم بکنم.
اینقدر وضعیت خرابه که هیچ سایتی رو بدون 4 بار F5 زدن نمیتونم باز کنم.
شما یک ماه اخیر چند گیگ رایگان دانلود کردی؟ ایا از اول ساعات شبانه ات مشکل داشت یا بعد از چند وقت که دانلود کردی سرعتت به یکباره کم شد؟
میخوام یک نتیجه مهم بگیرم :graduated
اینطور که من حدس میزنم به سرویس شما هم قانون fair use policy رو اعمال کردند (با اینکه سرویس شما اکو هست) .
من eco 128 دارم سرعتم شب ها متوسط 30 تا 40 هست فعلا . تو ماه اخیر هم حدود 4 گیگ رایگان زدم تو رگ.
فقط گاهی راس 3 به مدت 5 دقیقه کلا قطع میکنند .ولی هنوز خبری از محدود کردن سرعت شبانه ام نیست .
اگه حدسم درست باشه تو سرویس اکو هم دانلود رایگان از یک حدی که بگذره سرعت رو به طرز فجیعی کم میکنند .
درسته ؟ :questionm:questionm:questionm

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
شما یک ماه اخیر چند گیگ رایگان دانلود کردی؟ ایا از اول ساعات شبانه ات مشکل داشت یا بعد از چند وقت که دانلود کردی سرعتت به یکباره کم شد؟
میخوام یک نتیجه مهم بگیرم :graduated
اینطور که من حدس میزنم به سرویس شما هم قانون fair use policy رو اعمال کردند (با اینکه سرویس شما اکو هست) .
من eco 128 دارم سرعتم شب ها متوسط 30 تا 40 هست فعلا . تو ماه اخیر هم حدود 4 گیگ رایگان زدم تو رگ.
فقط گاهی راس 3 به مدت 5 دقیقه کلا قطع میکنند .ولی هنوز خبری از محدود کردن سرعت شبانه ام نیست .
اگه حدسم درست باشه تو سرویس اکو هم دانلود رایگان از یک حدی که بگذره سرعت رو به طرز فجیعی کم میکنند .
درسته ؟ :questionm:questionm:questionm

خیلی وقته درسته!

اون موقع که میخوان رتبه توی ایران بگیرن شیر ها تا ته باز بود اما الان...............

یک ساعت با پشتیبانی صحبت کردم میگم چرا آی پی ها رو میبندین میگه سرعت شیر شده! ای خدا...........

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تو این چند سال که adsl داشتم فقط 3 ماه اخیر از صبانت بوده و حالا که برگشتم روی شاتل چه قدر دلم تنگ شده برای صبا. :(
دبه جدید شاتل؛ شب ها هر دو پورت چیز پی ان بسته شده و تا دقیقا ساعت 3 سرعت از 7 کیلوبایت تجاوز نمی کنه. میرم دوباره از همون 3 ماهه های صبا میگیرم که واقعا سگش پیش این شا*شتل دزد شرف داره! فقط احترام به مشتری را مودب حرف زدن پشت تلفن میدونن؛ انگار نه انگار که سرویس خوب دادن به مشتری و احمق فرض نکردنش هم نشانه ارزش و احترام قائل شدن برای اونه.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
نامه امروز من به شاتل:
سلام
دو تا عید اومد شاتل یک مگابایت هم هدیه به کاربران اکو نداد یادتون باشه این مساپل در فروم ها مطرح می شه و برای شاتل که اینهمه ادعای اول شدن داره خوب نیست
اون پرموشن خرید سه گیگ چهارده هزار و پانصد و بعد به جاش دادن سه گیگ هم خوب اگه من بیام سه گیگ بخرم که دیگه تا آخر ماه مشکلی ندارم سه گیگ هدیه شاتل رو می خواهم بزارم در کوزه؟
بابا یه خورده از این پشتیبانی و دفتر دستک کم کنید یه کم فکر مشترکا باشید
به جای اینکه پاسخ رو با صد تا ایمیل جواب بدهید یه فکر اساسی بکنید
ولات حضرت علی و مبعث اومد و رفت شاتل یک مگابایت هم به کاربرانش هدیه نداد بعد هم چپ و راست می گه ما پهنای باندمون شده شصت برابر و ... قیمت ها که امسال گرونتر شد پهنای باند هم که از چند سال قبل سه گیگ هست هدیه هم که دو تا عید اومد ندادید خوب دل کاربر به چی خوش باشه آخه پشتیبانی که نمی تونه برای من سحر و جادو کنه که اینهمه پشتیبان و نیرو گذاشتید اونجا سر جمع اگه شما به ما از این پرموشن ها بدهید به درد ما می خوره وگرنه پشتیبانی که برای من سحر و جادو که نمی کنه می کنه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
8 روز گذشته هنوز شاتل سرویس من رو فسخ نکرده!
پشتیبانی هم که همش مشغوله

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
نامه امروز من به شاتل:
سلام
دو تا عید اومد شاتل یک مگابایت هم هدیه به کاربران اکو نداد یادتون باشه این مساپل در فروم ها مطرح می شه و برای شاتل که اینهمه ادعای اول شدن داره خوب نیست
اون پرموشن خرید سه گیگ چهارده هزار و پانصد و بعد به جاش دادن سه گیگ هم خوب اگه من بیام سه گیگ بخرم که دیگه تا آخر ماه مشکلی ندارم سه گیگ هدیه شاتل رو می خواهم بزارم در کوزه؟
بابا یه خورده از این پشتیبانی و دفتر دستک کم کنید یه کم فکر مشترکا باشید
به جای اینکه پاسخ رو با صد تا ایمیل جواب بدهید یه فکر اساسی بکنید
ولات حضرت علی و مبعث اومد و رفت شاتل یک مگابایت هم به کاربرانش هدیه نداد بعد هم چپ و راست می گه ما پهنای باندمون شده شصت برابر و ... قیمت ها که امسال گرونتر شد پهنای باند هم که از چند سال قبل سه گیگ هست هدیه هم که دو تا عید اومد ندادید خوب دل کاربر به چی خوش باشه آخه پشتیبانی که نمی تونه برای من سحر و جادو کنه که اینهمه پشتیبان و نیرو گذاشتید اونجا سر جمع اگه شما به ما از این پرموشن ها بدهید به درد ما می خوره وگرنه پشتیبانی که برای من سحر و جادو که نمی کنه می کنه؟

فر کنم منتطقه محرومی :D

تو عید 3 گیگ به کاربران اکو هدیه داد

وقتیم که رتبه 1 رو کسب کرد فکر کنم1 گیگ یا بیشتر بهمون داد.

من نمیدونم چطور به شما نرسیده شاید منطقتون جزو هدیه کلا نیست.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب بلاخره از شر شاتل راحت شدم....اینترنت رو رفتم از یه شرکت دیگه گرفتم...نمیگم که تبلیغ نشه:دی...رضا میدونه از کجا گرفتم.

128 نامحدود ماهی 21 هزار تومن ...امروز وصل شد...فعلا که سرعت عالیه...حالا باید بیشتر تست کنم.مخصوصا شب رو...توی روز الان سرعت روی 45-50 هست....

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
انصافتون رو شکر! اینهم کیفیت اینترنتی که دست مردم دادید

42609250.png

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بعد از 8 روز زنگ زدن میگن بیاین بهت سرویس اکو بدیم که ارزونتره ! میگم از کیفیتش راضی نیستم
مسخرست !‍ بعد میگه مخابرات سرویس هاش زود پورت هاش پر میشه
میگم اصلا من می خوام وایرلس بگیرم !
بهش میگم 8 روزه الافمون کردی میگه
تا چند روز دیگه جمع میشه
:hmm:
پشتیبانی هم که یا نمی گیره یا وقتی میگیره می خوای صحبت کنی میگه 15... نفر پشت خط هستن
حالم ازشون بهم میخوره دزد هستن !

Last edited:
بالا