<^SIleNT^>
Registered User
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 0
اون صبانت هم اصلا صحبتشو نکن که حالمو به هم میزنه.
چرا؟از این شاتل یعنی بدتره؟من میخواستم برم صبانت...
اون صبانت هم اصلا صحبتشو نکن که حالمو به هم میزنه.
چرا؟از این شاتل یعنی بدتره؟من میخواستم برم صبانت...
آره بابا. 3 ماه تحملش کردیم. افتضاح بود.چرا؟از این شاتل یعنی بدتره؟من میخواستم برم صبانت...
دوستان من الان art1 یعنی 128 دارم از شاتل....خیرسرشون میگن نامحدود ولی 18 گیگ توی ماه میده.
سئوال اینه که بقیه ی artها همینطوریه؟ یعنی تمام artها 18گیگی هست؟
یا مثلا art3 بگیرم بیشتره؟
ممنون art6 و art7 چی؟ اونو نمیدونی؟همه سرویسهای ART دارای یه حجم مشخصی هستند و اصلا نامحدود معنی نداره.مثلا آرت 3 چیزی در حدود 33 گیگ ترافیک داره ولی خب هزینش هم در ماه چیزی در حدود 45 هزار تومان درمیاد.
ممنون art6 و art7 چی؟ اونو نمیدونی؟
الان من زنگ زدم به نمایندگی شاتل توی شهرمون بهش میگم من art1 دارم نامحدود ولی در حقیقت 18گیگ به من میده بعدش سرعت کم میشه میگه نه همچین چیزی اصلا وجود نداره......... میگم همجا اینجوریه میگه نه اصلا
آیا درسته؟
شما یک ماه اخیر چند گیگ رایگان دانلود کردی؟ ایا از اول ساعات شبانه ات مشکل داشت یا بعد از چند وقت که دانلود کردی سرعتت به یکباره کم شد؟این سرویس eco ـه 128 واقعا آشغاله!یعنی از ساعت 1 به بعد من هیچ کاری نمیتونم بکنم.
اینقدر وضعیت خرابه که هیچ سایتی رو بدون 4 بار F5 زدن نمیتونم باز کنم.
شما یک ماه اخیر چند گیگ رایگان دانلود کردی؟ ایا از اول ساعات شبانه ات مشکل داشت یا بعد از چند وقت که دانلود کردی سرعتت به یکباره کم شد؟
میخوام یک نتیجه مهم بگیرم :graduated
اینطور که من حدس میزنم به سرویس شما هم قانون fair use policy رو اعمال کردند (با اینکه سرویس شما اکو هست) .
من eco 128 دارم سرعتم شب ها متوسط 30 تا 40 هست فعلا . تو ماه اخیر هم حدود 4 گیگ رایگان زدم تو رگ.
فقط گاهی راس 3 به مدت 5 دقیقه کلا قطع میکنند .ولی هنوز خبری از محدود کردن سرعت شبانه ام نیست .
اگه حدسم درست باشه تو سرویس اکو هم دانلود رایگان از یک حدی که بگذره سرعت رو به طرز فجیعی کم میکنند .
درسته ؟ :questionm:questionm:questionm
نامه امروز من به شاتل:
سلام
دو تا عید اومد شاتل یک مگابایت هم هدیه به کاربران اکو نداد یادتون باشه این مساپل در فروم ها مطرح می شه و برای شاتل که اینهمه ادعای اول شدن داره خوب نیست
اون پرموشن خرید سه گیگ چهارده هزار و پانصد و بعد به جاش دادن سه گیگ هم خوب اگه من بیام سه گیگ بخرم که دیگه تا آخر ماه مشکلی ندارم سه گیگ هدیه شاتل رو می خواهم بزارم در کوزه؟
بابا یه خورده از این پشتیبانی و دفتر دستک کم کنید یه کم فکر مشترکا باشید
به جای اینکه پاسخ رو با صد تا ایمیل جواب بدهید یه فکر اساسی بکنید
ولات حضرت علی و مبعث اومد و رفت شاتل یک مگابایت هم به کاربرانش هدیه نداد بعد هم چپ و راست می گه ما پهنای باندمون شده شصت برابر و ... قیمت ها که امسال گرونتر شد پهنای باند هم که از چند سال قبل سه گیگ هست هدیه هم که دو تا عید اومد ندادید خوب دل کاربر به چی خوش باشه آخه پشتیبانی که نمی تونه برای من سحر و جادو کنه که اینهمه پشتیبان و نیرو گذاشتید اونجا سر جمع اگه شما به ما از این پرموشن ها بدهید به درد ما می خوره وگرنه پشتیبانی که برای من سحر و جادو که نمی کنه می کنه؟
10 روز طول میکشه8 روز گذشته هنوز شاتل سرویس من رو فسخ نکرده!
پشتیبانی هم که همش مشغوله
یعنی بعد از 10 روز خودش قطع میشه ؟10 روز طول میکشه
به فروش زنگ بزن نه پشتیبانی
23099