• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان استان فارسی اگر کسی هست لطفاً یه تست از سایت pingtest.com بذاره ممنون میشم

<^SIleNT^>

Registered User
لایک‌ها
0
amin40@
میفرمایید ملت (ما) دروغ میگن (م)؟"با زمین و زمان مخالف بودن" چه نفعی براشون داره؟
مطمئن باشید که "میزان فحش خوری" شاتل الان 10 برابر بقیه ست.بله تو این خراب شده هیچ کس از سرویسش راضی نیست.ولی "راهزن" الان دیگه واقعا واقعا واقعا لایق فحش هاییه که میخوره!میتونید به p30world یا همین تاپیک بقلی سر بزنید و نسبت فحش های صبانت رو با "راهزن" مقایسه بکنید...
در ضمن من جایی از پستم نگفتم که از وایرلس استفاده میکنم.این "ترانه" ها رو هم ما جلوتر با پشتیبانی خوندیم و فهمیدیم که همیشه تقصیر مشتری است! البته من بابت این solution شما بسیار متشکر می باشم.

rcqzbmn8dlw3mnwastk8.jpg

این شمایی که داری بدون اطلاع از وضع بقیه بحث میکنی...

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من الان 2 تا پینگ گرفتم
d0z9vfu8nzch356eyhe6.jpg

31smx6s6mrdno29qu7cx.jpg

42292087.png

چطوره ؟

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی اینجا با شاتل فسخ کرده ؟ چقدر طول میکشه ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
راستی بچه من شنیدم که شاتل ، کسانی که نامحدود دارن اگه از یه سقفی بیشتر دانلود کنن در روز قطعشون میکنه یا سرعتشونو خیلی میاره پایین.
این درسته. یکی از دوستام که تو کرج ه گفت. یعنی واسه نامحدود ها هم محدودیت دانلود گذاشتن؟؟؟؟

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
من جدا به شما تبریک میگم که شاتل اینقدر براتون سنگ تمام گذاشته! من کارم با ip و کانفیگ سرور هست از ساعت 1 پت پت شروع میشه ساعت 3 به time out میرسه دقیقا تا 6! بعد از 6، 10 در میون پینگ میده و سرعت اتصال به یک ip در حد نصف دیال آپ هم نیست بعد یک دفعه معجزه میشه و ساعت 8 همه چیز برمیگرده به حالت عادی!!!! میخوام بدونم این چه مشکل فنی هست که هر شب اتفاق میفته و هم روز ساعت 8 درست میشه؟!!!!

ping 192.168.1.1 -t هیچ ارتباطی با اتصال اینترنتی نداره و اتصال یوزر رو به روتر وایرلس رو چک میکنه ممکنه ارتباطش رو با پینگ شاتل بفرمائید؟!

پینگی هم که گذاشتید خیلی معمولی محسوب میشه، من ساعت 3 به بعد اصلا نمیتونم به سرور گوگل وصل بشم که بخوام پینگ ازش بگیرم! پیام میده اصلا چنین سروری توی شبکه نیست!!!!
در مورد IDM هم ممنونم که یادآوری کردید! بعد از 5 سال داشتن اشتراک از شاتل و استفاده از آرت 3 گرفته تا سرویس 1 مگ اوراکل و حالا هم اکو 512 هنوز نمیدونستم با IDM ریجیستر شده ام چطوری باید کار کنم!

حق با شماست . من رو حساب سرویس خودم حرف زدم از وضعیت سرویس شما اطلاعی ندارم. تو سرویسی که به
من میدند ساعت 1 تا 8 صبح هر وقت گذاشتم 700 تا 800 مگ کم و بیش دانلود کردم.نمیدونم شاید من رو هم بعدا محدود کنند.
اون پینگی که دوستمون <^SIleNT^> گذاشته واقعا حیرت اوره حق داره ناراضی باشه .من تا حالا تو سرویس خودم چنین چیزی ندیدم.

اما اینکه ping 192.168.1.1 -t ربطش به اینترنت چیه کاملا با اتصال اینترنتی ارتباط داره ! در مواقعی که ارتباط با روتر
وایرلس ناپایدار باشه مثلا به خاطر انتخاب کانال نامناسب یا ... سرعت اینترنت هم پایین میاد چون packet ها قراره از
روتر شما هم عبور کنند دیگه ، هر کجای مسیر اتصال که کند باشه یا حتی در لحظاتی کوتاه کند بشه کل سرعت
اینترنت کند میشه خیلی از اوقات ناپایداریش از ظاهرش معلوم نمیشه و حتما باید با پینگ طولانی مدت از پایداریش مطمئن شد.

درباره IDM هم میدونم شما استاد ما هستی قصد بدی نداشتم فقط چون من خودم 90% دانلودهام با torrent
و مابقی هم با IDM انجام میشه از قطع شدن ارتباط ساعت 3 شب مطلع نمیشم مگر اینکه کلا چند ساعت قطع
باشه تا از روی حجم دانلودم بفهمم گفتم یاداوریش ضرر نداره.

دیگه نمیخوام بیشتر از این بحث کنم حرف اخرم اینه که وقتی سرویس خودم رو با وایمکس 128 ایرانسل که تا
16KBs میده یا 128 سپنتا نامحدود(سال 86 - که سرعتش حداکثر 14KBs میشد) میسنجم از وضع فعلی ام راضی ام
شما و سایر دوستان هم که ناراضی اند که اینطوی که من فهمیدم بخاطر قطع شدن های شبانه اش هست فسخ
کنید و تجربیات جدیدتون رو بیایید اینجا بگید دقیقا عدد بدید که تو شاتل شب فلان قدر دان میکردید و تو اونجا فلان قدر
میزان قطعی، سرعت دان روز و شب ، باز بودن پورتها و ... رو مقایسه کنید من هم اگر صرف با جای دیگه باشه
عاشق شاتل نیستم بخوام دو دستی نگهش دارم.:)

پ.ن: سایت http://www.parsonline.com/fa الان بالا میاد !!!

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
amin40@
میفرمایید ملت (ما) دروغ میگن (م)؟"با زمین و زمان مخالف بودن" چه نفعی براشون داره؟
مطمئن باشید که "میزان فحش خوری" شاتل الان 10 برابر بقیه ست.بله تو این خراب شده هیچ کس از سرویسش راضی نیست.ولی "راهزن" الان دیگه واقعا واقعا واقعا لایق فحش هاییه که میخوره!میتونید به p30world یا همین تاپیک بقلی سر بزنید و نسبت فحش های صبانت رو با "راهزن" مقایسه بکنید...
در ضمن من جایی از پستم نگفتم که از وایرلس استفاده میکنم.این "ترانه" ها رو هم ما جلوتر با پشتیبانی خوندیم و فهمیدیم که همیشه تقصیر مشتری است! البته من بابت این solution شما بسیار متشکر می باشم.

rcqzbmn8dlw3mnwastk8.jpg

این شمایی که داری بدون اطلاع از وضع بقیه بحث میکنی...

آقا خدا خیرت بده! برای من از 3 صبح که همش تایم اوت میشه! 4 به بعد هم وضعیت همین هست تا 8 صبح! یک دفعه 8 صبح معجزه میشه و تمام مشکلات رفع میشن!!!! دزدی دیگه از این واضح تر!

راستی بچه من شنیدم که شاتل ، کسانی که نامحدود دارن اگه از یه سقفی بیشتر دانلود کنن در روز قطعشون میکنه یا سرعتشونو خیلی میاره پایین.
این درسته. یکی از دوستام که تو کرج ه گفت. یعنی واسه نامحدود ها هم محدودیت دانلود گذاشتن؟؟؟؟

بله! به اسم قانون fair use policy ملت رو گول میزنند که سرویس آرت نا محدوده اما در اصل اگر نسبت به قبل 1.5 برابر دانلود کنید سرعتت از 128 هم میاد پائین تر!نکته باحال تر اینکه این قانون رو بصورت نانوشته برای یوزر های اکو هم اجرا میکنند!!!!

حق با شماست . من رو حساب سرویس خودم حرف زدم از وضعیت سرویس شما اطلاعی ندارم. تو سرویسی که به
من میدند ساعت 1 تا 8 صبح هر وقت گذاشتم 700 تا 800 مگ کم و بیش دانلود کردم.نمیدونم شاید من رو هم بعدا محدود کنند.
اون پینگی که دوستمون <^SIleNT^> گذاشته واقعا حیرت اوره حق داره ناراضی باشه .من تا حالا تو سرویس خودم چنین چیزی ندیدم.

اما اینکه ping 192.168.1.1 -t ربطش به اینترنت چیه کاملا با اتصال اینترنتی ارتباط داره ! در مواقعی که ارتباط با روتر
وایرلس ناپایدار باشه مثلا به خاطر انتخاب کانال نامناسب یا ... سرعت اینترنت هم پایین میاد چون packet ها قراره از
روتر شما هم عبور کنند دیگه ، هر کجای مسیر اتصال که کند باشه یا حتی در لحظاتی کوتاه کند بشه کل سرعت
اینترنت کند میشه خیلی از اوقات ناپایداریش از ظاهرش معلوم نمیشه و حتما باید با پینگ طولانی مدت از پایداریش مطمئن شد.

درباره IDM هم میدونم شما استاد ما هستی قصد بدی نداشتم فقط چون من خودم 90% دانلودهام با torrent
و مابقی هم با IDM انجام میشه از قطع شدن ارتباط ساعت 3 شب مطلع نمیشم مگر اینکه کلا چند ساعت قطع
باشه تا از روی حجم دانلودم بفهمم گفتم یاداوریش ضرر نداره.

دیگه نمیخوام بیشتر از این بحث کنم حرف اخرم اینه که وقتی سرویس خودم رو با وایمکس 128 ایرانسل که تا
16KBs میده یا 128 سپنتا نامحدود(سال 86 - که سرعتش حداکثر 14KBs میشد) میسنجم از وضع فعلی ام راضی ام
شما و سایر دوستان هم که ناراضی اند که اینطوی که من فهمیدم بخاطر قطع شدن های شبانه اش هست فسخ
کنید و تجربیات جدیدتون رو بیایید اینجا بگید دقیقا عدد بدید که تو شاتل شب فلان قدر دان میکردید و تو اونجا فلان قدر
میزان قطعی، سرعت دان روز و شب ، باز بودن پورتها و ... رو مقایسه کنید من هم اگر صرف با جای دیگه باشه
عاشق شاتل نیستم بخوام دو دستی نگهش دارم.:)

پ.ن: سایت http://www.parsonline.com/fa الان بالا میاد !!!

شما خودت رو بگذار جای ما اونوقت متوجه وضعیت ما میشی!

درضمن دوست عزیز، صحبتی که در مورد روتر کردید 1 در 1000 اتفاق میفته به فرض هم اگر اتفاق بیفته آدرس های داخل حافظه روتر هر 2 دقیقه ریفرش میشن پس سرعت باید به حال عادی برگرده.

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
من فسخیدم

10 روز

اقای reza_badkonaki
شما که فسخیدی میشه خواهش کنم یه مقایسه بین سرویس فعلی که گرفتی و شاتل داشته باشی
این چند تا پارامتر زیر رو عدد بدی ممنون میشم

نوع سرویس قدیم (از شاتل)
نوع سرویس جدید
سرعت دان در روز
سرعت دان در شب
حداکثر حجم دان در شب
تعداد قطعی اتصال DSL و میانگین مدت قطعی
میزان قطعی دانلود یا ping timeout دادن در روز
میزان قطعی دانلود یا ping timeout دادن در شب
بسته بودن پورتها و محدود کردن بعضی نرم افزار های p2p و...
امکان اتصال از بیرون به داخل (پشتیبانی port forwarding و incoming connection )

متشکرم:D

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
شاتل بیسته بیسته

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اقای reza_badkonaki
شما که فسخیدی میشه خواهش کنم یه مقایسه بین سرویس فعلی که گرفتی و شاتل داشته باشی
این چند تا پارامتر زیر رو عدد بدی ممنون میشم

نوع سرویس قدیم (از شاتل)
نوع سرویس جدید
سرعت دان در روز
سرعت دان در شب
حداکثر حجم دان در شب
تعداد قطعی اتصال DSL و میانگین مدت قطعی
میزان قطعی دانلود یا ping timeout دادن در روز
میزان قطعی دانلود یا ping timeout دادن در شب
بسته بودن پورتها و محدود کردن بعضی نرم افزار های p2p و...
امکان اتصال از بیرون به داخل (پشتیبانی port forwarding و incoming connection )

متشکرم:D

سرویس ارت 1 شاتل داشتم
سرویس 256 نامحدود از یه شرکت دیگه دارم(اسم نمیگم تبلیغ نشه ! کسی خواست پخ بزنه)

سرویس قدیم (شاتل) :
سرعت در روز 22
سرعت درشب 10 یا کمتر
قطعی بسیار کم
پکت لاست و پینگ اوت هم پیش میومد روزا گهگداری منتها خیلی نبود
این اواخر شبها به شدت پکت لاست وجود داشت
تورنت 2 سال پیش استفاده میکردم مشکلی نبود ! الان رو نمیدنم !

سرویس جدید :
سرعت در روز حدود 80
سرعت در شب هم حدود 80 ! البته احساس میکنم شبا بیشتره ! اکثرا میره حول و حوش 90
تو این یک ماهی که سرویس دارم 1 بار قطع شده ! حدود 1 ساعت
کلا این سرویسی که گرفتم شب و روزش عین همه ! پینگ و پککت لاست پیش اومده بود چند روز پیش یه چند ساعتی که زنگ زدم پشتیبانی گفت میشکل از مرکز هست و حل میشه ! که بعد چند ساعت هم حل شد !
من خیلی وقته از تورنت و غیره ساتفاده نکردم ! خبر ندارم ! اگه واستون مهمه بگید تست کنم (یه تورنت با سید خوب بدید تست کنم براتون)
سوال اخر رو نفهمیدم ! ؟ ریموت منظورتونه ؟

قیمت سرویس شاتل : 29 تومن
سرویس جدید : 32 تومن

Last edited:

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
متشکرم از پاسخ شما ، جوابم رو گرفتم

منظورم از سوال اخر ،امکان اتصال از بیرون به داخل ، همان ریموت بود مثلا وقتی یک تورنت رو شیر کنم
دیگران بتونند مستقیم به من به وصل بشن و از من به عنوان سرور بتونند استفاده کنند.

میگم شرکت خوبی باید باشه که رو سرویس نامحدودش بجای 32KB داره 80KB میده .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خب دیشب به خاطر بازی بیدار بودم تازه فهمیدم که دوستان چی میگن و چرا دانلود شبانه من 100 مگ هم دانلود نمیشه
دیگه همه چیز مشخصه :blink:

s4cjuj9apxua6lwxq3pg.jpg

Last edited:

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
من اینترنت رو فقط برای وب گردی استفاده میکنم و اصلا شبا دانلود ندارم!
با این حال از ساعت 1 به بعد سرعت و پینگ به قدری افتضاح میشه که حتی نمیشه ایمیل چک کرد!! طوری که مجبور میشم با دایل آپ وصل بشم و کارام رو انجام بدم!!
حدودا 2 ماهه که شاتل اینطوری شده! قبلا از این مشکلات و مسخره بازی ها نداشت!!
وی پی ان هم که 1 به بعد تعطیل میشه!!

حرومشون باشه این پولی که میگیرن!! واقعا لقب دزد برازنده این شرکته!

<^SIleNT^>

Registered User
لایک‌ها
0
دیشب از ساعت 12:30 تا 8 صبح اینترنت من قطع بود.

جناب reza_badkonaki پینگ توی این سرویس جدیدتون چطوره؟

Last edited:

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
همین الان یه فایل 100 مگی رو گذاشتم دانلود کنه! از لینک مستقیم رپیدباز!! سرعت دانلودم به شدت نوسان داره و به زور به 35-40 کیلوبایت میرسه!! خیر سرم سرویس eco 512 هم دارم!!
2 هفته دیگه از قراردادم بیشتر نمونده!! بعد از اون فسخ میکنم میرم یه شرکت که لااقل اگه دزدی میکنه، دیگه مشتری رو خر فرض نمیکنه......

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان که ناراضی هستین
بیاین پارس آنلاین بگیرین. خیلی خوبه.
فقط اگه گرفتین منو معرفی کنین ممنون
من تو منطقه میرداماد - ظفر- پاسدارن و میدونم عالیه - حتی سید خندان و سهروردی.

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
همین الان یه فایل 100 مگی رو گذاشتم دانلود کنه! از لینک مستقیم رپیدباز!! سرعت دانلودم به شدت نوسان داره و به زور به 35-40 کیلوبایت میرسه!! خیر سرم سرویس eco 512 هم دارم!!
2 هفته دیگه از قراردادم بیشتر نمونده!! بعد از اون فسخ میکنم میرم یه شرکت که لااقل اگه دزدی میکنه، دیگه مشتری رو خر فرض نمیکنه......

من که رفتم توی لیست انتظار پارس، شما شرکت بهتری سراغ داری؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پارس که مرکز ما پورت نداره
شاتل شبها میشه در حد دایال آپ
اون صبانت هم اصلا صحبتشو نکن که حالمو به هم میزنه.

چه گلی تو سرمون بگیریم آخه؟! الان اینجا فقط پیشگامان پورت داره. اونم افتضاحه درسته؟!

بالا