• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام،این سرویس شاتل خستم کرده،نمیدونم چه v*p*انی بگیرم که روش راحت جواب بده.خواهشا کسی میتونه کمکم کنه از کجا بگیرم که 100% یا سرعت خوب و بدون قطعی جواب بده؟

سلام دوست عزیز، اگه بتونین وی پی انی پیدا کنین که از سرور شخصی باشه خیلی بهتره. مطمونین که قطعی نداره یا شلوغ نیست.درمورد سرعت هم خود شاتل محدودیت گذاشته برای وی پی.از هر جا بگیرین سرعتو در حد دایل آپ یا کمی بیشتر محدود کردن.

دیروز هم چند ساعتی قطعی داشت.ظاهرا یه خبرایی هست.شایدم بحث اینترنت ملی باشه.

فکر نمی کنم به خاطر نت ملی باشه. شاید خود شاتل داره تغییراتی میده.
من از سرویس دیگه دارم قطعی نداشتم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من تا اون موقع که شاتل بودم هر موقع مشکلی پیش میومد میگفتم حتما مشکل سراسریه و این بدبختا تقصیری ندارن ! ولی تو این چند ماهی که از جای دیگه سرویس میگیرم میبینم هیچ مشکل سراسری وجود نداره ! اینا همه بازیهای شاتله !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تغییرات در شبکه اینترنت کشور

مشترک گرامی (-------------):
متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.

از توجه شما سپاس گزاریم.

با سپاس

:(

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ما که راضی هستیم، خدا هم ازشون راضی باشه! :D بر عکس شبدیز کلاهبردار!! ;)

مشترک گرامی ():
با احترام،
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به دلیل مشکل غیر منتظره ای که به دلیل سهل انگاری در عملیات اجرایی یکی از سازمان ها در شبکه ی شاتل رخ داد، در تاریخ 10شهریور ماه 1390، به مدت دو ساعت و نیم شاهد قطعی سرویس اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی شما بوده ایم. بی گمان، همکاران فنی این شرکت، تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین هنگام ممکن برطرف گردد، با این همه در دو مقطع زمانی با قطعی مواجه شدیم. اگر چه، مدت زمان اختلال یاد شده شامل تعهد ارایه ی سرویس شاتل (SLA) نمی شود، اما با هدف جلب رضایت شما کاربر عزیز، یک گیگابایت ترافیک رایگان در تاریخ 25 شهریور ماه، به سرویس شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی جاری سرویس خویش بهره گیرید.
امیدواریم در آینده شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه ی سرویس با بالاترین کیفیت ممکن یکی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود.

با سپاس
امور مشترکین گروه شرکت های شاتل

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که دیگه واقعا کلافه شدم شاتل اوایل خیلی خوب بود(البته از حق نگذریم الانم از خیلی جاها بهتره حداقل جوابه آدمو سعی مبکنن درست بدن اگرم چرت و چرت بگن! :دی) ولی الان مثه ADSL مخابرات شده چند وقت مشکل داشت میگفت تقصیر مخابراته! الان که دیگه همه ISP ها درست شدن من هنوز سرویسم افتضاحه اکثرا Packet Loss دارم و تو باز کردن صفحات مشکل دارم هر بارم که زنگ میزنم یه جوابه متفاوت میگیرم! از همه جالبتر دیشب بود که مسئولش میگف شاتل کسایی رو که زیاد دانلود میکنن با هم شیر میکنه تا پهنای باندشونو مدیریت کنن!!! و شاید!! بخاطر این باشه! خوب من زیاد دانلود میکنم برای همین سرویس نامحدود سفارش دادم! :grrr:

با این Fair Usage Policy شونم که دیگه شورشو درآوردن به اسم نامحدود بهت سرویس میفروشن بعدش هزار جور ایمیل و تهدید و بامبول که زیاد استفاده کردینو چرت و پرت های دیگه!

خلاصه من دیگه از نتیجه گرفتن با اینا نا امید شدم و به اندازه کافی وقت تو سر و کله زدن با پشتیبانیش تلف کردم تصمیم گرفتم برم یه ISP دیگه!

داتک کسایی که دیدم داشتن نسبتا راضی بودن و تو فرومم دیدم چند روزه کسی گله نکرده الانم دیدم تا آخر شهریور جشنواره تابستونیشه و تخفیفه خیلی خوبی گذاشته!

ببینید :
پیشنهاد‌ها و خبرهای داغ

الان نامحدود 128 اگه 6 ماهه بگیرم با تخفیف میفته ماهی 29 تومن هم قیمت Art1 شاتل میشه تازه گف اگه راضی نباشید هروقت فسخ کنید مابقی پولرو بر میگردونن.حتی فکر کردم اگه خارج از تخفیف هم باشه 128 محدود یه ماهه میگیرم با 9 گیگ محدودیت شبام مجانی میذارم دانلود شه یه چیزی شبیهه همین 20 گیگی که الان به اصطلاح "نامحدود" دارم میشه!

در ضمن داتک گفت نسبت Share هر خط بین کاربرا برای نامحدود 1 به 4 و محدود 1 به 6 هست که اگه درست باشه خیلی بهتر از شاتله که با افتخار میگه 1 به 10!

دوستان نظرتون چیه؟ چند روز بیشتر برای تصمیم گیری نمونده :)

Last edited:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
این حرفای شاتل مزخرفی بیش نیست.الان سرعت دانلود و باز کردن صفحات افتضاح شده.برای بستگان که از مخابرات سرویس داره امروز که چک میکردم عین فرفره داره دانلود میکنه.سرعتش هم نوسان نداشت.عین سرویسی بود که باید میگرفت.
شاتل یه جای کارش میلنگه.سرویس دهیش افتضاح شده.

kamran666

Registered User
لایک‌ها
0
بازم سلام،من الان 128 دارم.بخوام 256 eco بگیرم حتما جواز شرکت میخواد؟

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
بازم سلام،من الان 128 دارم.بخوام 256 eco بگیرم حتما جواز شرکت میخواد؟
اگه از پارس انلاین بگیری با کارت دانشجویی 512 میده،شاتلم با گواهی اشتغال به تحصیل....

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان برای شما هم همه پورتهای pptp,sstp,l2tp بسته شده است
3 روزه همه بسته شده

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من تا اون موقع که شاتل بودم هر موقع مشکلی پیش میومد میگفتم حتما مشکل سراسریه و این بدبختا تقصیری ندارن ! ولی تو این چند ماهی که از جای دیگه سرویس میگیرم میبینم هیچ مشکل سراسری وجود نداره ! اینا همه بازیهای شاتله !

شاتل اصلا بدرد نمی خوره
منو دیوانه کردن کارم هر روز شده بود تماس با بخش پشتیبانی

mj_heydari

Registered User
لایک‌ها
10
تا دیروز اس اس تی پی باز بود .... اونم بستن ...... ....{....فحش رکیک !......}

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ااااااا
پس درست شنیدم من فکر کردم واسه من فقط قطع شده.
البته هنوز روش های قدیمی جواب میده. فعلا.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من از شاتل سرویس 2 مگ دارم البته شرکتیه و شبانه رایگان نداره نمی گم راضی هستم ولی روی قراردادش عمل میکنه لااقل برای سرویس من که شرکتیه مشکلی به وجود نمیاد

البته همکارام عادی از پار آنلاین گرفتند 128 نصب بنده پول پرداخت میکنند شبانه رایگان دارند و سرعتشون هم بالای 100 تاست مثل بنده اینقدر هم مسئولیت استفاده از اینترنت ندارند و هیچ فرمی یا اساسنامه ای هم ارائه ندادند

Olympus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1511259151.png
دارم ماهی ۳۰ میدم برای این واقعا داتک حرومزادست به نظرم از این شاتل پدر سگم پدر سگ تره

bene

Registered User
لایک‌ها
481
pptp

بازشده ولی سرعت شدید محدود شده

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
عصر pptp باز شد ولی ping time خیلی بالا بود حدود 4000 در واقع سرعت بسیار پایین ......

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان برای شما هم همه پورتهای pptp,sstp,l2tp بسته شده است
3 روزه همه بسته شده
pptp باز شده ولی سرعتش کنده و احتمالا همینجوری بمونه.
SSTP روی شاتل و پارس و داتک و آسیا تک و ایرانسل و رسانت چک شد بدون مشکلی جواب میده با سرعت توپ.
خواستید pm بدید./

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بله باز شده ولی خییلیییی کند هست و احتتمالا همین جور میمونه.
راه های جایگزین هست و البته رایگان.
سرعتش خیلی خوبه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
pptp باز شده ولی سرعتش کنده و احتمالا همینجوری بمونه.
SSTP روی شاتل و پارس و داتک و آسیا تک و ایرانسل و رسانت چک شد بدون مشکلی جواب میده با سرعت توپ.
خواستید pm بدید./

داداش يه توضيحي ميدي جريان اينا چيه؟ sstp چيه؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
sstp هم یک پروتکل هست مثل pptp و l2tp .
من باز هم میگم راه های رایگان خوبی هست برای عبورر.

بالا