• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
پينگ مركز قدوسي درست شد. 200 ميلي ثانيه كشيد پايين. كيفيت فعلاً خوبه. يك كمي پكت لاست مشاهده ميشه، در حدود 6 درصد. :mad:

دوباره شد 500 ميلي ثانيه، اين احمق ها تو زيرساخت دارند چيكار ميكنند؟

Last edited:

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
همچنان کندی سرعت روی پورت های PPTP و L2TP البته پورت SSTP به خاطر رد شدن دیتای کارت سوخت روی این پورت دارای مشکل کمتری هست .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
شاتل روز به روز داره بدتر میشه !

من حدود 2 ساله دارمش ! اولش عالی بود! فوقالعاده بود ! ولی روز به روز بدتر شد !

دیگه تحمل ندارم ! یک ریال دیگه بهشون نمیدم !

بهشون ایمیل زدم که این چه وضعه سرعته ؟ یک ماهه سرعتم از دایال آپ کمتره ! میگه شما چون زیاد دانلود کردی اینجوریت کردیم !

بهشون گفتم خوب ADSL گرفتم که دانلود کنم دیگه ! وگرنه با اینترنت گوشیم هم میتونم ایمیل چک کنم و وبگردی کنم...

خدا لعنتشون کنه !

پاشید برید تا آدم شن !

HEF

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل سرویس های جدید و نامحدود رو بالاخره به زور شرکت زیرساخت اضافه کرد :
http://www.shatel.ir/services/adsl/craprices/
بعید هست به این زودیا تو اکثر مناطق این با این قیمت ها بتونن سرویس بدن. قابل مقایسه با آرت نیست.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
شاتل روز به روز داره بدتر میشه !

من حدود 2 ساله دارمش ! اولش عالی بود! فوقالعاده بود ! ولی روز به روز بدتر شد !

دیگه تحمل ندارم ! یک ریال دیگه بهشون نمیدم !

بهشون ایمیل زدم که این چه وضعه سرعته ؟ یک ماهه سرعتم از دایال آپ کمتره ! میگه شما چون زیاد دانلود کردی اینجوریت کردیم !

بهشون گفتم خوب ADSL گرفتم که دانلود کنم دیگه ! وگرنه با اینترنت گوشیم هم میتونم ایمیل چک کنم و وبگردی کنم...

خدا لعنتشون کنه !

پاشید برید تا آدم شن !

ما هم تصمیم به مهاجرت دسته جمعی گرفتیم. اعم از خانگی و کاری!
گذشته این محدودیت های مسخره شبانه وضعیت روزانه هم افتضاح هست.
جای خوب فعلا کجاست (مشهد)؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ما سرویس 2 مگ داتک داریم خوبه ( البته تا امروز بیشتر از 1 مگ نرفته ولی بازم می ارزه )
دقیقا مشخصه به زور اضافه کرده چون طبق قانون حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 هست نه حداقل اون.
تازه یکی از دوستام گفت سرویس های قبلیشون هم خیلی بیشتر از 1 به 10 بوده. خودتون از سرعت سرویس هاش متوجه میشین حتما.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این ضریب 1 به 10 که نوشتن یعنی چی ؟

ببینید شرکت های سرویس دهنده پهنای باند رو از مخابرات میگیرن. اون پهنای باند به لینکهای کوچکتر مثلا 2 مگ تقسیم میشه. ( البته بسته به سرویس در خواست کننده داره ) اینجوری بگم اینا میان 10 نفر درخواست کننده سرویس 128 رو به یک لینک مثلا 2 مگ متصل میکنن. ( اعدادم همه جنبه مثال دارن-غیر از 10 نفر که اشتراک هست ) .حالا اگه هر 10 نفر همزمان استفاده کنن میشه 2 مگ تقسیم بر 10 نفر میشه. هرچه قدر کمتر باشن سرعت شما بالا تر میره.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ببینید شرکت های سرویس دهنده پهنای باند رو از مخابرات میگیرن. اون پهنای باند به لینکهای کوچکتر مثلا 2 مگ تقسیم میشه. ( البته بسته به سرویس در خواست کننده داره ) اینجوری بگم اینا میان 10 نفر درخواست کننده سرویس 128 رو به یک لینک مثلا 2 مگ متصل میکنن. ( اعدادم همه جنبه مثال دارن-غیر از 10 نفر که اشتراک هست ) .حالا اگه هر 10 نفر همزمان استفاده کنن میشه 2 مگ تقسیم بر 10 نفر میشه. هرچه قدر کمتر باشن سرعت شما بالا تر میره.

ممنون بابت راهنمایی

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان بنده هم 2 ماه پیش سرویسم رو با هزار جور فحش و دعوا قطع کردم به نظرم سرویس خود مخابرات از این شاتل دزد بهتره ! بعد کلی جنگ اعصاب مدیر کنترل کیفیش زنگ زده به من میگه چه مشکلی پیش اومده که شما انقدر ناراضی هستید و می خواید سرویس رو قطع کنید ؟!؟!؟!؟! :blink::wacko:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سرعت دانلود از دیروز ظهر افتضاح شده و همچنان ادامه داره.از ساعتی قبل هم سرعت لود شدن صفحات وب به شدت افت کرده.باز معلوم نیست چیکار دارن میکنن.زنگ هم که میزنی فورا میگن یه تست سرعت دانلود از سایت موزیلا بگیر.بعدش هم میگن دیدید سرعت دانلود مشکلی نداره؟؟!!
وضعیت سایر دوستان شاتلی چطوره؟

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
اینجا هم خرابه!
پکت لاس تقریبا 80% بود
تا نیم ساعت پیش هم هیچ صفحه ای باز نمیشد
پینگ هم اگر بود دور و بر 800!

الان بهتر شده!
صفحات به زور باز میشن
پکت لاس خیلی کمتر شده
پینگ هم رفته روی 300!

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
اوضاع من روی 128 به شدت افتضاحه . اگه دانلودی رو Pause کنم و بخوام دوباره ادامه بدم سرعت از 17 میاد روی 10 و با نوسان زیاد گاهی به 8 یا حتی 3 هم می رسه . می گم اگه از Art 1 به مثلا Art 3 یا Art 4 ارتقائش بدم به نظرتون فرقش چقدره ؟ ارزش این پول اضافه رو داره ؟
خداییش نمی تونم بی اینترنت بمونم . بخوام کوچ کنم از شاتل باید چقدر بی اینترنتی رو تحمل کنم ؟(حداقلش فکر کنم 2 هفته است . )

sama90

Registered User
لایک‌ها
5
من صبانت دارم، همیشه زودتر از موعد حجم دانلودم تموم میشه بدون این که چیزی دانلود کرده باشم!
اونوقت دوستام که همش اینترنت هستند و دانلود می کنند پارس انلاین هستند سر سه ماه کلی تازه دانلود اضافه می یارند!
سری اول که گرفتم نه گیگ تو بیست روز تموم شد!!!!!!
الان شاتل و صبانت از همه بیشتر فکر کنم توسط کاربرای اینترنت استفاده میشن ولی با این وضعی که داره پیش میره به نظر من پارس انلاین اول میشه پشتیبانی فوق العاده ای داره.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام منم موافقم.
من خودم پارس دارم . همیشه آخر سه ماه 1 گیگ اضافه میارم :D
ولی راضیم.
من توی خونه دوستم توی اکباتان از شاتل استفاده میکنم. سرعتش همون اسمیه مال اونا. بعداز ظهرا تا 30 هم افزایش داره. ولی سرعت پارس یه چیز دیگس.

elin_mitra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا از مخابرات نمیگیرد سرعتش خوبه ومهمتر از همه دانلودش نا محدوده من قبلا پارس آنلاین داشتم ولی بعضی ساعتاش سرعتم از دایال آپ هم کمتر بود الان از مخابرات اشتراک گرفتم راضیم 512 گرفتم 26000 یک ماهه خوبیش اینه وقتی هم از آنتی فیلتر استفاده میکنم سرعتش لاک پشتی نمیشه

arthes

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این شاتل عجب ددزدیه ها . اینا 1 به 8 که هیچی 1 به 10 هم نبستن برای سرویس های Art شون . اینا طوری سرویس ART 128 رو تنظیم کردند که اگه بخوای وبگردی کنی و ...(کلا هر کاری به جز دانلود ) سرعت16 ثابته . یعنی همون 1 به 8 که قانونی هم هست . ولی اگه بخوای دانلود کنی بعد از حدود 30 دقیقه ( یا بعد از Pause و Resume کردن . خلاصه یه جوری تشخیص بدن این دانلوده !!!) میارنش روی متوسط 10 !!!(یعنی 1 به 12 )
این جوری عملا نمی گذارن کسی دانلود کنه با سرعت قانونی سرویسشون . آقا لطفا یک راهنمایی بکنید که بریم یک جوری از اینها شکایت کنیم و وادارشون کنیم که دست بردارن از این کارشون .
اگه کسی راه حلی سراغ داره بگه . من این پست رو توی چند فروم دیگه هم می زنم .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
آقا این شاتل عجب ددزدیه ها . اینا 1 به 8 که هیچی 1 به 10 هم نبستن برای سرویس های Art شون . اینا طوری سرویس ART 128 رو تنظیم کردند که اگه بخوای وبگردی کنی و ...(کلا هر کاری به جز دانلود ) سرعت16 ثابته . یعنی همون 1 به 8 که قانونی هم هست . ولی اگه بخوای دانلود کنی بعد از حدود 30 دقیقه ( یا بعد از Pause و Resume کردن . خلاصه یه جوری تشخیص بدن این دانلوده !!!) میارنش روی متوسط 10 !!!(یعنی 1 به 12 )
این جوری عملا نمی گذارن کسی دانلود کنه با سرعت قانونی سرویسشون . آقا لطفا یک راهنمایی بکنید که بریم یک جوری از اینها شکایت کنیم و وادارشون کنیم که دست بردارن از این کارشون .
اگه کسی راه حلی سراغ داره بگه . من این پست رو توی چند فروم دیگه هم می زنم .

دقیقا من هم مشکل شما را دارم.سرعت دانلود بین 1 تا 5 هستش ولی وبگردی مشکلی نداره.
راه شکایت رو دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن اقدام کنیم.

بالا