sstp هم یک پروتکل هست مثل pptp و l2tp .
من باز هم میگم راه های رایگان خوبی هست برای عبورر.
خوب چيه اون راه ها ؟
sstp هم یک پروتکل هست مثل pptp و l2tp .
من باز هم میگم راه های رایگان خوبی هست برای عبورر.
شاتل روز به روز داره بدتر میشه !
من حدود 2 ساله دارمش ! اولش عالی بود! فوقالعاده بود ! ولی روز به روز بدتر شد !
دیگه تحمل ندارم ! یک ریال دیگه بهشون نمیدم !
بهشون ایمیل زدم که این چه وضعه سرعته ؟ یک ماهه سرعتم از دایال آپ کمتره ! میگه شما چون زیاد دانلود کردی اینجوریت کردیم !
بهشون گفتم خوب ADSL گرفتم که دانلود کنم دیگه ! وگرنه با اینترنت گوشیم هم میتونم ایمیل چک کنم و وبگردی کنم...
خدا لعنتشون کنه !
پاشید برید تا آدم شن !
این ضریب 1 به 10 که نوشتن یعنی چی ؟
ببینید شرکت های سرویس دهنده پهنای باند رو از مخابرات میگیرن. اون پهنای باند به لینکهای کوچکتر مثلا 2 مگ تقسیم میشه. ( البته بسته به سرویس در خواست کننده داره ) اینجوری بگم اینا میان 10 نفر درخواست کننده سرویس 128 رو به یک لینک مثلا 2 مگ متصل میکنن. ( اعدادم همه جنبه مثال دارن-غیر از 10 نفر که اشتراک هست ) .حالا اگه هر 10 نفر همزمان استفاده کنن میشه 2 مگ تقسیم بر 10 نفر میشه. هرچه قدر کمتر باشن سرعت شما بالا تر میره.
آقا این شاتل عجب ددزدیه ها . اینا 1 به 8 که هیچی 1 به 10 هم نبستن برای سرویس های Art شون . اینا طوری سرویس ART 128 رو تنظیم کردند که اگه بخوای وبگردی کنی و ...(کلا هر کاری به جز دانلود ) سرعت16 ثابته . یعنی همون 1 به 8 که قانونی هم هست . ولی اگه بخوای دانلود کنی بعد از حدود 30 دقیقه ( یا بعد از Pause و Resume کردن . خلاصه یه جوری تشخیص بدن این دانلوده !!!) میارنش روی متوسط 10 !!!(یعنی 1 به 12 )
این جوری عملا نمی گذارن کسی دانلود کنه با سرعت قانونی سرویسشون . آقا لطفا یک راهنمایی بکنید که بریم یک جوری از اینها شکایت کنیم و وادارشون کنیم که دست بردارن از این کارشون .
اگه کسی راه حلی سراغ داره بگه . من این پست رو توی چند فروم دیگه هم می زنم .