شاتل Downstream سرویس های اکو رو بسته روی 2 مگابیت
البته کلک جدید هست چون فقط تو روز می تونی با این سرعت دانلود کنی شب سرعتت واقعی میشه .
من الان اکو 512 دارم سرعت دانلود روز 248 کیلوبایت هست شب حداکثر 64 کیلوبایت.
درسته در یک حرکت کاملا خودجوش در خیلی از ساعات سرویس اکو آفیس سرعت دانلود سروس 1M حتی به زیر 40 میرسه!تایید میشه
مال من هم downstream قبلا 570 kbps بود دو روزه که شده 2270 kbps .
محدودیت هاشون هدفمند شده ! بعضی لینک ها سرعت 200 تا ست بعضی دیگه 60 تا بعضی لینک های دیگه 30 تا !
برای من که سرویس آرت دارم نه تنها سرعتها زیاد نشده بلکه تا یک هشتم حد نرمال هم رسیده.کلا توی این 2 ماه اخیر سرویس شاتل حداقل برای من یکی افتضاح بوده و اصلا راضی نیستم.منتظر تغییراتی هستم تا با شاتل فسخ قرارداد کنم.خوشبختانه در حدود 50 نفری که بطور مستقیم به واسطه من از شاتل سرویس گرفتن اعلام کردن با جدا شدن من از شاتل,اونها هم همگی قراردادشون رو با شاتل فسخ میکنن چون اونها هم اصلا از شاتل راضی نیستن.فکر میکنم در مجموع بتونم 100 نفری رو برای فسخ قرارداد با شاتل همراه خودم داشته باشم.این قبیل شرکتها رو باید با فسخ قرارداد تنبیه کرد.جیبشون که پُر شد دیگه مشتری براشون اهمیت چندانی پیدا نمیکنه.میگن این نشد اون یکی.چیزی که زیاده مشتریه.مشتری مداری تنها با حرف که نمیشه باید در عمل دید که من چیزی ندیدم.مال من هم downstream شده 2268. من اکو 128 دارم. خدا کنه مثل اون سری دیگه سرعتها رو کم نکنن. این جوری خیلی حال میده. من دیشب 2 گیگ دانلود کردم. محدودیت حجمی هم خیلی برام مهم نیست. اگه سرعت این جوری بمونه شبها راحت دانلود میکنم. امیدوارم که همین سرعت بمونه.
من و دوستم که تو یک محله زندگی میکنیم با هم از آرانیک (شاتل) اشتراک گرفتیم،اشتراک من eco512 و دوستم eco128 بود، در چند ماه اول سرعت دانلود هر دو یکی بود (64-72) ،تا اینکه سرعت دانلود اون شدحدود 30 ومال من 84 ، شبها هم که تا ساعت 4-5 صبح حدودا 5kb .
حالا دوستم از پارس آنلاین اشتراک گرفته با همون سرویس الان سرعت شبانه 244kbps داره دانلود میکنه !!!!:blush:
ولی باز من امیدوارم که شاتل یه تکونی به خودش بده و سرعت شبانشو درست کنه و همچنان شاتلی میمونم ببینم درست میشه یا نه .
آقا خوش به حال شماها.من که روز هم سرعت دانلودم همون 70-60 هستشاتل Downstream سرویس های اکو رو بسته روی 2 مگابیت
البته کلک جدید هست چون فقط تو روز می تونی با این سرعت دانلود کنی شب سرعتت واقعی میشه .
من الان اکو 512 دارم سرعت دانلود روز 248 کیلوبایت هست شب حداکثر 64 کیلوبایت.
سلام دوستان
امروز یه اتفاق نادر پیش اومده من اینترنتم 128 ببینید سرعت دانلود رو !!!
مشاهده پیوست 79070