• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
من چند ساله شاتل دارم علی بود .سرعت شب و صبحش فرقی نمی کرد. ماه شده بود 40 گیگ رایگان دان کردم.512 دارم.
ولی الان حدود 2 ماه که گندش رو در اورده شب از دایل هم کم تره .روز م که بده.
ولی امروز و در همین ساعت با سرعت 250 k دان کردم ثابت و بدون پایین اومدن عالیه..
اگه شبها هم مثل قبل بشه سرعتش خوبه. اگه نشه که باید قطش کنیم.

yeganeham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یه کلاه برداری مدرن هست که داره شاتل و هم رده هاش برای مکیدن خون شما انجام میدن
در واقع سرعت روزانه خوب و شبانه داغون هست برای اینکه هزینه بیشتری برای خرید ترافیک و جبران دانلود های شبانه بشه
لطفا از آدرس هایی که شاتل بهتون میده استفاده نکنین به خاطر اینکه اونا لینک هایی بهتون میدنم که در کش سرور موجوده و سرت دانلود رو بالا نشون میده
برای دانشتن عمق فاجعه به لینک زیر و لینک های داخلش برین تا متوجه بشین
زیرنویس فیلم - از شاتل سرویس نگیرید

بهانه ای که برای من می تراشن اینه که شما قبلا کاربر کم مصرف بودید و حالا پر مصرف شده اید و سرعتتون تغییر کرده و با یک نگاه سرسری می توان متوجه شد که کل مشترکان شاتل به جوخه پرمصرف پیوسته اند
به نظر شما با از بین رفتن اسلام وضعیت اینترنت بهبود می یابد؟

avands

Registered User
لایک‌ها
115
من شاتل ۲ مگ دارم

شعبا هم سرعتم کم نمشیه

hdaneshmand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب
شاتل هم مثل بقیه شرکتهای ایرانی ابتدا قوی عمل کرد تا بتواند مشتریان زیادی جذب کند ولی بعدها نه تنها برنامه ای برای نگهداری مشتریان نداشت بلکه کم کم به جای ارائه خدمات بهتر روی درآمد بیشتر متمرکز شد .
من بیش از 10 اشتراک از شاتل دارم همگی 2 مگابیت . برای خوابگاههای دانشگاه . ولی متاسفانه پیشتیبانی خوبی ندارند .
معیب:
1- قطعی های مکرر
2- کاهش شدید سرعت در ساعات شب
3- در صورت بدهکار شدن به شرکت ( هرچقدر هم ناچیز باشد ) سرویس شما را قطع می کند . در حالیکه پول کل سرویس از قبل دریافت شده است
4- شلوغی ینهایت خطوط تلفن پشتیبانی فنی
.......

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خب امروز درخواست فسخ قرارداد رو براشون فکس کردم.زنگ زدن گفتن اگه اجازه بدید کارشناس فنی شرکت موارد پیش آمده را با شما چک کنه.گفتم قبلا چک کردن و پیشنهاد دادن از سرویسهای Dedicate که برای 128 چیزی در حدود 200,000 تومان در ماه درمیاد استفاده کنم.خلاصه اینکه گفتم تحت هیچ شرایطی حاضر به ادامه استفاده از سرویس شاتل نیستم و سرویس Dialup رو به سرویسهای شما ترجیح میدم.واقعا برای شاتل متاسفم که مشترکین قدیمیش رو به همین راحتی از دست میده.خوشبختانه در یک حرکت هماهنگ سایر دوستانم که از شاتل سرویس دارن اقدام به فسخ قرداد کردن.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
من شاتل ۲ مگ دارم

شعبا هم سرعتم کم نمشیه

شبا شما رایگان ندارید شما دارید از دو سه گیگ ترافیکتون استفاده می کنید
اگه اکو آفیس هست که شب ها رایگان نیست در نتیجه سرعت شما کم نمیشه
بخواهید هم دانلود کنید دو مگابایت سرعت دارید در عرض چند ساعت ترافیکتون تمام میشه

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
من دیشب بر حسب اتفاق تا چهار بیدار بودم
512 اکو شاتل دارم شیراز
از صبح دیروز سرعت دانلود 150 و 200 و خلاصه عالی بود اون هم به صورتی تستی برای دانلود های محدودی که انجام دادم متوجه شدم
ساعت یک بامداد بود که سرعت دانلود رسید به 1 تا 4 kb
و جالبه ساعت سه بامداد سرعت باز هم برگشت به حالت عادی و از سه تا هشت صبح سه گیگ رفته بود

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
من یک ساله که شاتل دارم ولی این اواخر واقعا شورشو در آوردن و سرعت ساعات فری از 4-5 کیلو بایت تجاوز نمیکنه یعنی هیچ ، الان دوستان خودم که از شرکت صبا نت اشتراک گرفتن از سرعت فری خیلی راضی هستندفقط یه سوال از دوستانی که با شاتل فسخ قرار داد کردن داشتم ، از اشتراک سه ماهم فقط 20 روز گذشته اگه بخوام فسخ قرار داد کنم تکلیف اون دو ماه باقی مونده چی میشه ؟

avands

Registered User
لایک‌ها
115
شبا شما رایگان ندارید شما دارید از دو سه گیگ ترافیکتون استفاده می کنید
اگه اکو آفیس هست که شب ها رایگان نیست در نتیجه سرعت شما کم نمیشه
بخواهید هم دانلود کنید دو مگابایت سرعت دارید در عرض چند ساعت ترافیکتون تمام میشه

عزیزم ۲مگابیت دارم

که می‌شه سرعتم حدود ۲۵۰ تا ۲۶۰ کیلو بایت.ترافیک ماهیانهٔ من هم ۳ گیگ هست

هر شب هم متوسط ۳،تا ۴ گیگ دانلود می‌کنم،مجانیه شبها :evo:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
فکر نمیکنم پس بدن توی قرارداد ذکر شده.
بهتر بود اصلا تمدید نمیکردین.
باید کلی چونه بزنین برای پس گرفتن.
کلا پیشنهاد دارم اگه از سرویس دهنده ای راضی نیستسن یا مطمئن هیچ وقت بیشتر از یک ماه شارژ نکنین.

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
خب تجربه اینو نداشتم که ممکنه یک شرکت به خاطر حجم زیاد مشترک دیگه قادر به ارایه سرعت حتی 10 کیلو بایت در ثانیه رو هم نداشته باشه(البته در ساعات رایگان)
الانم در جواب شکایت ایمیل زده که اگه میخوای تو ساعات رایگان دانلود کنی باید سرویستو عوض کنی(سرویس من eco512) و واسه دانلود در این ساعات باید پول بدی!!!!!!!!
واقعا که شرکت درپیتیه .
در حال حاظر تعریف صبانت و پارس آنلاین رو زیاد شنیدم ، از دوستان اگه کسی آشنایی داره لطفا راهنمایی کنه.
اون دوستمون که میگه با اون سرعت رویایی داره دانلود میکنه صد در صد برای چن روز کوتاه هست اگه فردا شب بیادو بگه سرعتم افتضاح شده جای تعجب نداره! البته من هم اون سرعتو واسه دو شب تجربه کردم!
در ضمن ساکن شیراز هستم.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کسی از سرویس های CRA شاتل استفاده کرده؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
آوند عزیز شما چه مدت هست که سرویس رو دارین و نوع سرویستون چی هست.
احتمالا تا یکی 2 هفته دیگه شما هم سرعت 5 - 6 کیلو رو در ساعت رایگان تجربه میکنید.

در مورد سرویس های CRA تقریبا تمام شرکت ها سرویسشون یکی هست. ولی پیشنهاد میکنم اگه میتونید از شاتل نگیرید. چون معلوم نیست این قانون رو هم برای CRA ها اجرا بکنه یا نه. ولی تقریا روی سرعت نصف به بالا حساب کنید.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
البته با این روندی که همه دارند از شاتل میرن به پارس آنلاین، پیش بینی من این هست که شاتل در چند ماه آینده سرویس خوبی بده و پارس آنلاین سرویسش افتضاح بشه !!!

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
بله منم موافقم پس باید یک ماهه بگیریم و به محض خراب شدن سرویس قرار دادو فسخ کنیم البته وقتی که شرکتها ببینن اینجوریه مطمعن باشین که یه فکری به حال سویس خودشون میکنن ولی اگه بی تفاوت باشیم وضع از اینم بدتر میشه.
البته این نظر منه
البته با این روندی که همه دارند از شاتل میرن به پارس آنلاین، پیش بینی من این هست که شاتل در چند ماه آینده سرویس خوبی بده و پارس آنلاین سرویسش افتضاح بشه !!!

avands

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
آوند عزیز شما چه مدت هست که سرویس رو دارین و نوع سرویستون چی هست.
احتمالا تا یکی 2 هفته دیگه شما هم سرعت 5 - 6 کیلو رو در ساعت رایگان تجربه میکنید.

در مورد سرویس های CRA تقریبا تمام شرکت ها سرویسشون یکی هست. ولی پیشنهاد میکنم اگه میتونید از شاتل نگیرید. چون معلوم نیست این قانون رو هم برای CRA ها اجرا بکنه یا نه. ولی تقریا روی سرعت نصف به بالا حساب کنید.

آوان هستم:)

سرویس: Eco2048-1

فک کنم الان حدود ۳ سالی‌ بشه.

۵۱۲ داشتم که ماه پیش به ۲ مگ ارتقا دادم.تا الان هم هیچوقت صورتم تو شب پایین نیومده،قاطی‌ هم تا الان فوقش تو این ۳ سال ۱ هفته نشده کلا روی هم،نمی‌دونم شاید از خوش شانسی منه :p

MOJTABA0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابل اکو 1024 و2048 نمیدن فعلا..... خوشا به حالت اوان..... مرا هم شبی یاد کن

بنده فقط سعادت یه شب سرعت 250 رو داشتم و دیشب سعادت 1.5 kb رو داشتم......:confused:

من اول پارس آنلاین داشتم سرعت روز عالی فقط نوسان زیاد داشت بین 80 تا 130 واسه سرویس 128 ولی 3 گیگ ترافیکمو فوقش 3 هفته ای تموم میکردم چون شبانه اش دقیقا هم سرعت همین الان شاتل 4_5 بود و قعطی در حد خدااااااااااااااااااااااااااااا داشت رفتم شاتل .

الانم که دقیقا تو همون شرایط قرار گرفتم نمیدونم راستش چیکار کنم....بابل صبا نت نداره ولی شرکت وایمکس هست که 512 سرعتش به گفته خودشون 60 روزانه و شبانه ثابته..... ولی حتما باید مودم از خودشون بگیری 100000 تومن......

MAN AZ BABOL TAMAS MIGIRAM...I F.U.C.K U SHATEL:grrr:

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اون روزی که سرعت دانلود رو افزایش دادن من شبش تونستم 2 گیگ دانلود کنم. اما دقیقا از شب بعد سرعت من هم 4 و 5 شد. حدود یه هفته است اینجوریه. توی این دو سال که شاتل دارم تا حالا اینجوری نشده بود. امروز با خدماتشون چت میکردم و هرچی تونستم بهشون گفتم. اون بنده خدا هم فقط می تونست جوابهایی بده که خودش هم میدونست قانع کننده نیستن. واقعا این کارشون کم فروشیه. اگه این روندو ادامه بدن احتمالا سرویسمو عوض کنم.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان عضو بشین و شناسه کاربری شاتل تون را بدید به اقای جوادی.چه اونایی که قبلا شاتل داشتن و چه کسانی که الان دارن

تنظیم شکایت نامه علیه شرکت شاتل با همکاری دوستان
P30World Forums - مشاهده پست منفرد - Shatel ADSL / شركت شاتل

برای درست کردن مدرک علیه شاتل برای شکایت نامه
P30World Forums - مشاهده پست منفرد - Shatel ADSL / شركت شاتل

گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
P30World Forums

faridboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
منم ١٢٨ نامحدود دارد يه ماهي هست سرعتم افتضاح شده همش از ٥ تا ١٣ متغييره...جالبه روزه تمديد سرويس سرعتم شد٦٠ شد فك كردم درست شده ولي ٢ روز بعد افتضاح شد... اين سري ديگه تمديد نميكنم..خاكت تو سرشون

بالا