یعنی چی 1 به 10 شیر میشه؟؟؟؟
مگه سرویس cra گرفتین که 1 به 10 باشه؟؟؟؟؟
در ثانی شما اگه گیگ اضافی هم بخری توی شب تغیییری توی سرعت ندارین که. اون وقت همش باید تو روز دانلود کنین و هزینه گیگ اضافی بپردازین.
من به شخصه به همه پیشنهاد میکنم سرویس های cra رو واقعا نسبت به قیمتش با صرفست. ( البته مسلما سرعت 250 بهتون نمیده ) ولی نامحدود و ثابته سرعتش و نمیدونم این سیاست و شاتل روی سرویس های cra هم می خواد اجرا کنه یا نه و لی این سرویس رو از شرکت دیگه که این قانون رو ندارن بگیرین خیلی خوبه. دیگه لااقل سرعتتوت به 2 - 10 محدود نمیشه. و هزینه هم زیاد نیست.
طبق قانون CRA شیر 1 به 10 هست . باز هم اینو میگم :
256K تقسیم بر 8 میشه 32 کیلوبایت . این 32 کیلوبایت بین 10 نفر تقسیم میشه ، وقتی 9 نفر دیگه نباشن شما ماکزیمم 32 کیلوبایت در ثانیه میتونید دانلود کنید ، ولی وقتی 9 نفر دیگه بیان همینطور میاد پائین تا 10 نفرتون همزمان در حال دانلود باشید :
یعنی میشه 32 تقسیم بر 10 می دهد ===> 3.2 کیلوبایت و این نرخ تضمین شده شاتل در این سرویس هست . پس سرعت شما بین 3.2 تا 32 متغیر هست همیشه . کاملا هم قانونی هست !!!
اگه می بینید تو اکو و غیره سرعتو باز میذارن چون محدودیت حجمی داره و ملت مجبور میشن ترافیک بخرن !
سلام دوستان سرویس cra از شاتل نگیرید.من دیروز داشتم با یک نفر صحبت می کردم سرویس 256 cra داشت. گفت سرعتش از 10 بالاتر نمی رفته و 128 هم بین 4-6 بوده. زنگ زده پشتیبانی گفتن بهش :
ما طبق قانون باید یک حداقل ی رو رعایت کنیم که کردیم بیشتر از این برامون صرف نداره . :lol:
ما توی شرکت 2مگ cra داتک داریم. سرعتم بین 85 تا 140 متغیره ولی هیچ وقت نشده پایین تر بیاد.
این حرفو شنیدم خندم گرفته بود.
علت اینکه 2 مگ شما تو داتک این سرعت رو داره با همون فرمول بالا حساب کنید :
ماکزیمم 256 کیلوبایت بر ثانیه و مینیمم 25.6 کیلوبایت . از اونجا که چنین سرویسی معمولا واسه کاربر خونگی ارائه نمیشه ( بهانه : به دلیل عدم وجود بستر مخابراتی ) و ثانیا واسش صرف هم نداره ، مشترکین کمتری داره ، ضمن اینکه شما تو شرکت تو ساعات اوج مصرف سایر کاربرا نیستین ، چون معمولا کاربرا تو روز کمتر از اینترنت استفاده می کنن و البته معمولا سرویس های شرکتی رو با هم شیر می کنن .
البته در اینکه داتک بهتر از این دزدها هست شکی نیست ، ولی کلا Cra حرف زوری هست که ISP ها فعلا زیربارش نمیرن که مردم بد عادت بشن و کمتر خرج کنن . بخاطر همین سنگ لای چرخ ملت تو این سرویس ها زیاد می کنن .
در ضمن شاتل مشتری هاش رو پاس نمیده ، بلکه مشترکین قدیمی رو به حال خدشون رها کرده تا به جدیدها برسه .
حسش نیست وگرنه محاسباتی توضیح میدادم که از چه سیستم احتمالاتی دارن استفاده می کنن که نقدا براشون میصرفه .