• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام،
از دوستان کسی صبانت نگرفته ؟ من الان شاتل (اکو512) دارم و قصد فسخ قرار داد دارم ، چون من فقط سرعت ساعات فری برام مهمه و شاتل از تمام سرویس دهنده ها تو این ساعات کم فروش تره! فک نکنم هیچ سرویسی مثل شاتل به مشترکینش سرعت 2 کیلو بایتی بده!!!!!!!!!!!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
با سلام،
از دوستان کسی صبانت نگرفته ؟ من الان شاتل (اکو512) دارم و قصد فسخ قرار داد دارم ، چون من فقط سرعت ساعات فری برام مهمه و شاتل از تمام سرویس دهنده ها تو این ساعات کم فروش تره! فک نکنم هیچ سرویسی مثل شاتل به مشترکینش سرعت 2 کیلو بایتی بده!!!!!!!!!!!!

شما از هر شرکت دیگه ای بگیری برد کردی. من شرکت دیگه ای ندیدم با این سرعت شبا سرویس بده. دوستم اینجا داره تو ساعت رایگانش سرعتش کم میشه ولی میشه حدود 60 با سرویس 128. کمتر نشده. من خودم پارس دارم شبا اونم کم میشه ولی میرسه به همون حدود 50-60 .منم 128 دارم.

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
من اكو 128 دارم چند روزيه تو روز سرعت دانلودم به 250 افزايش يافته ولي شبا كماكان سرعت پايينه.به نظرتون cra 2 بگيرم كه محدوديت دانلود نداره؟

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
اینجور که متوجه شدم منظورشون از اینکه در روز سرعتو بالا بردن و در ساعات رایگان سرعتو به 4-5 کیلو بایت در ثانیه رسوندند اینه که ما رو مجبور کنند که با خرید حجم در روز دانلود کنیم یا از سرویسهای پولی برای ساعات 1 تا 8 استفاده کنیم. همونجور که یکی از دوستان اشاره کرد سیاستهای کثیفی داره شاتل ازش بدم میاد!

MOJTABA0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان من توجه فرمایید
جشنواره پاییزه تمدید شد ....یعنی چه؟ یعنی حضور پور شور مشترکین جدید الورود رضایت بخش بود (سرعت 250 کم چیزی نیست حالا بماند این جدیدا چیزی از شبانه نمیدونن) و گور بابای قدیمی ها ...نمی خوای برو پارس آنلاین برو صبا نت.....شاتل با شکایت و فسخ و دعوا سرعت شبانه را تغییر نمیدهد.....شاتل استوار ایستاده است..

ولی جدی بچه ها بیخیال شین....یا 15000 تومن بدین 3 گیگ اضافه بخرین یا کلا بی سر صدا برین یه جا دیگه....اعصاب آدم خیلی بیشتر از این چیزا میارزه....

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
منم همین سرویس رو دارم، دیگه بدجوری افتضاح شده، اول فکر می کردم که مشکل از سیستم یا خط و مودم هست ولی بعد دیدم نه. همش 5و6و7 کیلو. جالب اینه که محل کارم Eco128 دارم تازگیا به 130-140 کیلو هم می رسه. واقعا معلوم نیست چه غلطی می کنند.
یکی بهم LotusIR رو پیشنهاد کرده کسی شناختی داره؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه 1هفته ای هست سرعت روزانه ما شده 250 عجب حالی میده.
ولی شب رو هنوز تست نکردم، ولی سرعت با چیز پی ان فکر کنم رو 1-2 باشه :D

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من اكو 128 دارم چند روزيه تو روز سرعت دانلودم به 250 افزايش يافته ولي شبا كماكان سرعت پايينه.به نظرتون cra 2 بگيرم كه محدوديت دانلود نداره؟
احتمال داره رو اون سرویس ها دقیقا محدودیت ها رو اعمال کنن ، مثلا 128 رو با 16k ببندن که وقتی بین 10 نفر share میشه ، در حالت پرش نفری 1.6 کیلوبایت .
کارشون هم قانونیه . تا حالا هم داشتن به مشتری باج میدادن که سرعت هارو باز میذاشتن و البته میذارن !
اینجور که متوجه شدم منظورشون از اینکه در روز سرعتو بالا بردن و در ساعات رایگان سرعتو به 4-5 کیلو بایت در ثانیه رسوندند اینه که ما رو مجبور کنند که با خرید حجم در روز دانلود کنیم یا از سرویسهای پولی برای ساعات 1 تا 8 استفاده کنیم.
بله ، در راستای انتقام گیری های شبانه من که دادم رو هر شب سر پشتیبانی خالی میکنم . دیشب یکشون پیشنهاد سرویس Dedicate رو داد که می دونیم واسه هیچ مشترک خونگی ای نمیصرفه .
دقیقا شاتل داره میگه تاریخ مصرف شما مشترکین قدیمی به سر رسیده ، لطفا خودتون جمعش کنید یا بمونید و پول مفت به ما بدید .

عزیزان من توجه فرمایید
جشنواره پاییزه تمدید شد ....یعنی چه؟ یعنی حضور پور شور مشترکین جدید الورود رضایت بخش بود (سرعت 250 کم چیزی نیست حالا بماند این جدیدا چیزی از شبانه نمیدونن) و گور بابای قدیمی ها ...نمی خوای برو پارس آنلاین برو صبا نت.....شاتل با شکایت و فسخ و دعوا سرعت شبانه را تغییر نمیدهد.....شاتل استوار ایستاده است..

ولی جدی بچه ها بیخیال شین....یا 15000 تومن بدین 3 گیگ اضافه بخرین یا کلا بی سر صدا برین یه جا دیگه....اعصاب آدم خیلی بیشتر از این چیزا میارزه....
با حرف شما تا حدودی موافقم . ولی خب بیکار نشستن هم دردی رو دوا نمیکنه ، چون امثال من که سرویس 3 ماهه به بالا گرفتن زیادن که باید چندماهی معطل بمونن تا بتونن از شاتل برن .
در نتیجه بردن آبروی شاتل در اولویت قرار داره ! ( البته با گفتن حقیقت و اطلاع رسانی هست که آبروی شاتل میره )
نوب ها هم بزودی متوجه این قضیه میشن . زیاد طول نمیکشه .

آقا یه 1هفته ای هست سرعت روزانه ما شده 250 عجب حالی میده.
ولی شب رو هنوز تست نکردم، ولی سرعت با چیز پی ان فکر کنم رو 1-2 باشه :D
شب سرعت شما بدون چیز-چی-ان بین 1 تا 5 کیلوبایت هست . روزانتون هم اگه دانلودر نیستید بهتون تبریک میگم چون واسه 1 ماهی می تونید از سرعت روزتون استفاده کنید ولی بعدش دوباره محدود میشید .

دوستان کلا به هر کی زسیدید جریان شاتل رو تعریف کنید .

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
بله ، در راستای انتقام گیری های شبانه من که دادم رو هر شب سر پشتیبانی خالی میکنم . دیشب یکشون پیشنهاد سرویس Dedicate رو داد که می دونیم واسه هیچ مشترک خونگی ای نمیصرفه .
دقیقا شاتل داره میگه تاریخ مصرف شما مشترکین قدیمی به سر رسیده ، لطفا خودتون جمعش کنید یا بمونید و پول مفت به ما بدید .
منم دیشب با پشیبانی حدود 40 دقیقه بحث میکردم. خیلی عوضی اند. فقط بلد بود حرفهای تکراری بزنه و مطمئنم این حرفها رو به همه میزنن. جواب هر سوال منو اینجوری میداد: سرویس شما به نسبت 1 به 10 شیر میشه و افت سرعت در این ساعات طبیعی است. خداوکیلی جواب همه سوالامو همینجوری میداد. آخرش بهش بد و بیراه گفتم. اونم سرویس Dedicate رو گفت بگیر. گفت سرویس شما همیشه اشتراکی بوده. منم گفتم پس چرا تا به حال سرعت شبانه اینجوری نبوده. در ضمن وقتی سرعت اتصال مودم 2270 kbps هست اگر هم قرار باشه شیر بشه به سرعت 3 کیلوبایت نمیرسه. پس قضیه شیر کردن نیست و تمامی سرویس ها روی سرعت 4 و 5 برای شبانه بسته شدند.

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
منم دیشب با پشیبانی حدود 40 دقیقه بحث میکردم. خیلی عوضی اند. فقط بلد بود حرفهای تکراری بزنه و مطمئنم این حرفها رو به همه میزنن. جواب هر سوال منو اینجوری میداد: سرویس شما به نسبت 1 به 10 شیر میشه و افت سرعت در این ساعات طبیعی است. خداوکیلی جواب همه سوالامو همینجوری میداد. آخرش بهش بد و بیراه گفتم. اونم سرویس Dedicate رو گفت بگیر. گفت سرویس شما همیشه اشتراکی بوده. منم گفتم پس چرا تا به حال سرعت شبانه اینجوری نبوده. در ضمن وقتی سرعت اتصال مودم 2270 kbps هست اگر هم قرار باشه شیر بشه به سرعت 3 کیلوبایت نمیرسه. پس قضیه شیر کردن نیست و تمامی سرویس ها روی سرعت 4 و 5 برای شبانه بسته شدند.

تمامی سرویس ها روی سرعت 4 و 5 برای شبانه بسته نشدند. شما چون از نظر شاتل زیادی رایگان دانلود کردین سرعتتون رو کم کردند
فکر میکنم نرم افزاری دارند که اتوماتیک میزان دانلود رایگان رو چک میکنه و یه مدت طرف رو میفرسته تو لیست سیاه !

قبلا دوستان اشاره کردند : شاتل مشترک های پر مصرف رو میفرسته واسه رقباش. این سیاستشه.

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
تمامی سرویس ها روی سرعت 4 و 5 برای شبانه بسته نشدند. شما چون از نظر شاتل زیادی رایگان دانلود کردین سرعتتون رو کم کردند
فکر میکنم نرم افزاری دارند که اتوماتیک میزان دانلود رایگان رو چک میکنه و یه مدت طرف رو میفرسته تو لیست سیاه !

قبلا دوستان اشاره کردند : شاتل مشترک های پر مصرف رو میفرسته واسه رقباش. این سیاستشه.
من به هیچ عنوان این حرفو قبول ندارم!
اگه اینجوری که شما میگید باشه باید شاتل نصف بیشتر مشترک هاشو تقدیم کنه به رقبای قدرتمندش! من که کمتر کسی رو دیدم بتونه قید دانلود رایگان شبها رو بزنه.

sowlat

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا همین حرفها رو تحویل منم دادند!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یعنی چی 1 به 10 شیر میشه؟؟؟؟
مگه سرویس cra گرفتین که 1 به 10 باشه؟؟؟؟؟
در ثانی شما اگه گیگ اضافی هم بخری توی شب تغیییری توی سرعت ندارین که. اون وقت همش باید تو روز دانلود کنین و هزینه گیگ اضافی بپردازین.
من به شخصه به همه پیشنهاد میکنم سرویس های cra رو واقعا نسبت به قیمتش با صرفست. ( البته مسلما سرعت 250 بهتون نمیده ) ولی نامحدود و ثابته سرعتش و نمیدونم این سیاست و شاتل روی سرویس های cra هم می خواد اجرا کنه یا نه و لی این سرویس رو از شرکت دیگه که این قانون رو ندارن بگیرین خیلی خوبه. دیگه لااقل سرعتتوت به 2 - 10 محدود نمیشه. و هزینه هم زیاد نیست.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

دقیقا همین حرفها رو تحویل منم دادند!
سلام دوستان

بابا از این شاتل لعنتی بکشید بیرون کم پول تو جیب این همایون ... بریزید!

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
اگه جايي سراغ دارين كه جاي خاي خالي داشته باشه و براي رانژه و اينطور كارا آدمو الاف نميكنن بگين من يه بارم اومدم فسخ كنم ولي پارس آنلاين گفت جا نداره

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
برخی شرکت‌ها بدون توجه به قوانین و مقررات، محدودیت دانلود و حجمی را برای خطوط اینترنتی می‌گذارند که این موضوع بسیار مهم و به ضرر کاربران است.

جمشید یوسفی - مدرس دانشگاه و مدیر یک شرکت اینترنتی - با بیان این مطلب، درباره کم‌فروشی در بحث اینترنت پرسرعت اظهار کرد: متاسفانه برخی شرکت‌های اینترنتی تعرفه‌هایی را که رگولاتوری اعلام کرده، رعایت نمی‌کنند، به‌عنوان مثال رگولاتوری تعرفه مشخصی را برای سرعت 128 کیلوبیتی برای دانلود نامحدود گذاشته اما برخی شرکت‌ها به این موضوع عمل نمی‌کنند.

یوسفی ابراز کرد: از طرفی برخی شرکت‌های اینترنتی واحدهای اندازه‌گیری اینترنتی را گرد می‌کنند، به عنوان مثال اگر یک گیگابایت برابر با حدودا یک میلیون و 450 هزار کیلوبایت باشد و این میزان را به یک میلیون گرد کنند و یک میلیون کیلوبایت محسوب شود، این موضوع به ضرر کاربران و مصرف‌کنندگان است.

این مدیر شرکت اینترنتی افزود: معضل اصلی این است که قیمت‌هایی که رگولاتوری اعلام کرده برای استفاده نامحدود با سرعت عنوان شده است و اگر شرکت‌ها آن را محدود کنند، کار قانونی نیست.

وی ابراز کرد: از طرفی معمولا سرعتی که تعدادی از شرکت‌های اینترنتی برای دانلود ارائه می‌دهند، چهار تا 10 برابر سرعت مورد درخواست مشترک است؛ به‌عنوان مثال کاربر با این سرعت، سه گیگابایت حجمی را که می‌تواند دانلود کند، زودتر به اتمام می‌رساند و این به نفع شرکت خواهد بود.

او توضیح داد: اغلب شرکت‌هایی که محدودیت دانلود می‌گذارند، سرعت را برای مشترک آزاد می‌کنند تا زودتر میزان دانلود مشخص شده به اتمام برسد و میزان مصرفی‌شان تمام شود که این کار به‌نوعی درآمدزایی را برای شرکت‌ها به همراه دارد.

منبع : ایسنا

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان سرویس cra از شاتل نگیرید.من دیروز داشتم با یک نفر صحبت می کردم سرویس 256 cra داشت. گفت سرعتش از 10 بالاتر نمی رفته و 128 هم بین 4-6 بوده. زنگ زده پشتیبانی گفتن بهش :

ما طبق قانون باید یک حداقل ی رو رعایت کنیم که کردیم بیشتر از این برامون صرف نداره . :lol:

ما توی شرکت 2مگ cra داتک داریم. سرعتم بین 85 تا 140 متغیره ولی هیچ وقت نشده پایین تر بیاد.
این حرفو شنیدم خندم گرفته بود.

Last edited:

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
برای منم تمام این مشکلات پیش اومده :(
واقعا اگر شرکتی رو سراغ دارید که خدمات بهتری داره به منم معرفی کنید

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
یعنی چی 1 به 10 شیر میشه؟؟؟؟
مگه سرویس cra گرفتین که 1 به 10 باشه؟؟؟؟؟
در ثانی شما اگه گیگ اضافی هم بخری توی شب تغیییری توی سرعت ندارین که. اون وقت همش باید تو روز دانلود کنین و هزینه گیگ اضافی بپردازین.
من به شخصه به همه پیشنهاد میکنم سرویس های cra رو واقعا نسبت به قیمتش با صرفست. ( البته مسلما سرعت 250 بهتون نمیده ) ولی نامحدود و ثابته سرعتش و نمیدونم این سیاست و شاتل روی سرویس های cra هم می خواد اجرا کنه یا نه و لی این سرویس رو از شرکت دیگه که این قانون رو ندارن بگیرین خیلی خوبه. دیگه لااقل سرعتتوت به 2 - 10 محدود نمیشه. و هزینه هم زیاد نیست.
طبق قانون CRA شیر 1 به 10 هست . باز هم اینو میگم :
256K تقسیم بر 8 میشه 32 کیلوبایت . این 32 کیلوبایت بین 10 نفر تقسیم میشه ، وقتی 9 نفر دیگه نباشن شما ماکزیمم 32 کیلوبایت در ثانیه میتونید دانلود کنید ، ولی وقتی 9 نفر دیگه بیان همینطور میاد پائین تا 10 نفرتون همزمان در حال دانلود باشید :
یعنی میشه 32 تقسیم بر 10 می دهد ===> 3.2 کیلوبایت و این نرخ تضمین شده شاتل در این سرویس هست . پس سرعت شما بین 3.2 تا 32 متغیر هست همیشه . کاملا هم قانونی هست !!!
اگه می بینید تو اکو و غیره سرعتو باز میذارن چون محدودیت حجمی داره و ملت مجبور میشن ترافیک بخرن !

سلام دوستان سرویس cra از شاتل نگیرید.من دیروز داشتم با یک نفر صحبت می کردم سرویس 256 cra داشت. گفت سرعتش از 10 بالاتر نمی رفته و 128 هم بین 4-6 بوده. زنگ زده پشتیبانی گفتن بهش :

ما طبق قانون باید یک حداقل ی رو رعایت کنیم که کردیم بیشتر از این برامون صرف نداره . :lol:

ما توی شرکت 2مگ cra داتک داریم. سرعتم بین 85 تا 140 متغیره ولی هیچ وقت نشده پایین تر بیاد.
این حرفو شنیدم خندم گرفته بود.
علت اینکه 2 مگ شما تو داتک این سرعت رو داره با همون فرمول بالا حساب کنید :
ماکزیمم 256 کیلوبایت بر ثانیه و مینیمم 25.6 کیلوبایت . از اونجا که چنین سرویسی معمولا واسه کاربر خونگی ارائه نمیشه ( بهانه : به دلیل عدم وجود بستر مخابراتی ) و ثانیا واسش صرف هم نداره ، مشترکین کمتری داره ، ضمن اینکه شما تو شرکت تو ساعات اوج مصرف سایر کاربرا نیستین ، چون معمولا کاربرا تو روز کمتر از اینترنت استفاده می کنن و البته معمولا سرویس های شرکتی رو با هم شیر می کنن .
البته در اینکه داتک بهتر از این دزدها هست شکی نیست ، ولی کلا Cra حرف زوری هست که ISP ها فعلا زیربارش نمیرن که مردم بد عادت بشن و کمتر خرج کنن . بخاطر همین سنگ لای چرخ ملت تو این سرویس ها زیاد می کنن .

در ضمن شاتل مشتری هاش رو پاس نمیده ، بلکه مشترکین قدیمی رو به حال خدشون رها کرده تا به جدیدها برسه .
حسش نیست وگرنه محاسباتی توضیح میدادم که از چه سیستم احتمالاتی دارن استفاده می کنن که نقدا براشون میصرفه .

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن شاتل مشتری هاش رو پاس نمیده ، بلکه مشترکین قدیمی رو به حال خدشون رها کرده تا به جدیدها برسه .
حسش نیست وگرنه محاسباتی توضیح میدادم که از چه سیستم احتمالاتی دارن استفاده می کنن که نقدا براشون میصرفه .

خواهش میکنم اگر فرمول محدودیت هاشون رو میدونید یه توضیح اجمالی بدید

من خیلی سعی کردم بفهمم دقیقا چه موقع سرعت شبانه را چقدر میارند پایین هنوز کاملا دستگیرم نشده
ولی چیزی که تا اینجا میدونم اینه که اگر مشترکی دانلود شبانه اش زیاد بشه شبانه اش رو میارند پایین و فکر کنم ریطی به قدیمی بودنش
نداشته باشه . خود من یک ماه تا 21 گیگ شبانه زدم و بعدش سرعت شبانه ام 1 تا 3 کم شد در حالی که قبلش روز و شبم سرعت یکی بود.
به نظر من سیاست شاتل اینه که مشتریانش رو بر حسب مصرف sort میکنه نه بر حسب تاریخ عضویت و بعد مثلا 10 درصد پرمصرف رو سرعت رایگانشون
رو میاره پایین حالا چه اینها بمونن در شاتل و دانلود نکنن یا از شاتل برن برای شاتل فرق نمیکنه . پهنای باندی که قبلا مشترک صدر جدولش مصرف میکرد رو
الان مینونه باهاش 10 تا مشترک جدید بگیره با بازاریابی هرمی ای که داره . به طور خلاصه من میگم شاتل ترجیح میده به جای یک مشترک پر مصرف چند تا مشترک کم مصرف رو نگه داره چون این طوری میتونه با پهنای باندی که در اختیار داره تعداد بیشتری مشترک داشته باشه و این یعنی بهره وری و سوداوری.
البت این نظر منه .

بالا