• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام آقای ردفیلد من حق و کاملا به شما میدم. و این نوسان حس میشه.
صبح ها ساعت 9 واقعا سرعت بالاست . من خودم تاحالا سرعت 2 مگ رو تجربه نکرده بودم برای همین برام جالب بود. یه فایل 20 مگی رو گذاشتم دانلود برگشتم به همکارم یه چیزی بگم بعد که برگشتم دیدم تموم شده باورم نشد. ولی درست از ساعت 14 سرعت میشه همون نصف که قبلا گفتم میرسه به 1 مگ.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
الان دوشب هستش سرعت دانلودم از ساعت 3 شب تا صبح عالی شده !

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
خواهش میکنم اگر فرمول محدودیت هاشون رو میدونید یه توضیح اجمالی بدید

من خیلی سعی کردم بفهمم دقیقا چه موقع سرعت شبانه را چقدر میارند پایین هنوز کاملا دستگیرم نشده
ولی چیزی که تا اینجا میدونم اینه که اگر مشترکی دانلود شبانه اش زیاد بشه شبانه اش رو میارند پایین و فکر کنم ریطی به قدیمی بودنش
نداشته باشه . خود من یک ماه تا 21 گیگ شبانه زدم و بعدش سرعت شبانه ام 1 تا 3 کم شد در حالی که قبلش روز و شبم سرعت یکی بود.
به نظر من سیاست شاتل اینه که مشتریانش رو بر حسب مصرف sort میکنه نه بر حسب تاریخ عضویت و بعد مثلا 10 درصد پرمصرف رو سرعت رایگانشون
رو میاره پایین حالا چه اینها بمونن در شاتل و دانلود نکنن یا از شاتل برن برای شاتل فرق نمیکنه . پهنای باندی که قبلا مشترک صدر جدولش مصرف میکرد رو
الان مینونه باهاش 10 تا مشترک جدید بگیره با بازاریابی هرمی ای که داره . به طور خلاصه من میگم شاتل ترجیح میده به جای یک مشترک پر مصرف چند تا مشترک کم مصرف رو نگه داره چون این طوری میتونه با پهنای باندی که در اختیار داره تعداد بیشتری مشترک داشته باشه و این یعنی بهره وری و سوداوری.
البت این نظر منه .
در مورد احتمالات که عرض کردم ، کمی نیاز به فکر باز داره تا کامل شرح داده بشه ، ولی آنچه که شما از نظر بازاریابی گفتید تقریبا بخشی از همون محاسباتی هست که باید نوشت . با توجه به اینکه شاتل بابت پهنای باند مصرفی مشترک داره هزینه میکنه ، در نتیجه مصرف رایگان کمتر ، صرفه جویی بیشتر و هزینه کمتر و در نتیجه سود بیشتر . انشالله اینم بعدا بازش می کنیم .
اما منظور من در مورد مشترکین قدیم با این توجیه هست که مشترکین قدیمی به خاطر دانلود شبانه و باز بودن ترافیک به شاتل رو آوردن ، و مشترکین جدید نوب هایی هستن که از قبل یا کلا جدید به شاتل می پیوندن و سرعت بالا برای پت تصویری و وب گردی و از اینکارها نیاز دارن ، که این مشترکین معمولا شب ها رو در خواب هستن !!! در نتیجه قدیمی ها هستن که حالا تاریخ مصرفشون گذشته و واسه شاتل هم تا تونستن بین اقوام و دوستان تبلیغ کردن .
به عبارتی ! شما 10 نفر کم مصرف رو تشویق کردین و آوردین که مسلما از این سرویس با این هزینه راضی هستن ، شما که خودت پر مصرفی در صورتی که بری نه تنها ضرر نیست بلکه سود هم هست ، چون شما معادل 9 نفر رو برای سیستم آوردی . فکر می کنم تا حدودی اونچیزی که گفتم باز کردنش طول میکشه رو توضیح دادم .
اما در مورد نوع مدیریت ترافیک شاتل ؛ در پایین عرض می کنم .
سلام آقای ردفیلد من حق و کاملا به شما میدم. و این نوسان حس میشه.
صبح ها ساعت 9 واقعا سرعت بالاست . من خودم تاحالا سرعت 2 مگ رو تجربه نکرده بودم برای همین برام جالب بود. یه فایل 20 مگی رو گذاشتم دانلود برگشتم به همکارم یه چیزی بگم بعد که برگشتم دیدم تموم شده باورم نشد. ولی درست از ساعت 14 سرعت میشه همون نصف که قبلا گفتم میرسه به 1 مگ.
بله ، تمام سرویس های اکو بالای 128 روی 2 مگ بسته شده . نتیجش هم که بارها گفته شده ، دانلود در روز ، تموم شدن پهنای باند با سرعتی بیشتر از آنچه که ممکن بود در سرویس خود شما در حال عادی صورت بگیره ، خرید مجدد ===> سود شاتل .

===

اما سیاست مدیریت پهنای باند شاتل از دو جهت ، یکی دید من و یکی از دید شاتل :
دید شاتل :
با مراجعه به این لینک به راحتی می تونید متوجه بشید که الگوی مصرف یعنی اینکه شما نباید بیشتر از 3 شب فول دانلود داشته باشید . بعد احتمالا باید 1 هفته منتظر بمونید و مجددا . به عبارتی به صورت نامتناوب 9 شب در ماه می تونید دانلود فول داشته باشید . در غیر اینصورت شامل مصرف عادلانه قرار می گیرید که فکر می کنم در حال حاضر هممون در این الگو قرار داریم .

دید من :
* این دیدگاه کاملا شخصی و تجربی هست و بر اساس حدس و گمان هست ، و میتونه کاملا هم اشتباه باشه
خب من چند الگو رو بشخصه کشف کردم ( کاشفی هستم من !!! )
1. ابتدا شاتل شب ها چیز-چی-اان ها رو می بست تا بتونه از دانلود عده ای جلوگیری کنه . اینکار جواب نداد ، این قضیه منتفی شد .
2. وقتی سایت های دانلود که سرورهای رایگان داشتند بصورت قارچی زیاد شدن ، کاربرای زیادی با تنظیم دانلود منیجرها شب ها میخوابیدن و صبح ها کامپیوترشون دست پر بود . شاتل شروع به محدود کردن یکسری ip های خاص کرد ، به عنوان مثال من خودم از سایت هایی مثل میهن ، سیب ، وطن و غیره شب ها چیزی بیشتر از 30 کیلوبایت نمی تونستم دریافت کنم ولی در همون موقع از خیلی سرورهای دیگه به راحتی دانلود داشتم . بارزترین مورد رپیدباز بود که وقتی به پشتیبانی گفتم من کاربر پرمیوم هستم و پهنای باند برای من بازه ، گفت ترافیک رو سرور بالاست . گفتم من ولی من با چیز-چیی-اان به راحتی می تونم فول دانلود داشه باشم ، گفت خب رپیدباز برای کم کردن ترافیک خودش ip کاربرای ایرانی رو محدود میکنه ! در حالیکه این بی منطق ترین چیزی بود که میشد تصور کرد . رپیدباز برای ایرانی ها طراحی شده ، پایه و اساسش بر پول و سرعت هست ، حالا کارش به جایی رسیده به کاربرای ایرانی 30 کیلوبایت در شب میده ؟؟؟؟؟ که چی بشه ؟
3. یک الگوی دیگه ای که با یکسری مشاهده ها بعدا به ذهنم رسید دانلود بر اساس حجم هست ، یعنی شما برای دانلود با سایز پایین تر از 50 مگ سرعت کاملی دارین ولی وقتی حجم این دانلود از 50 به بالا میره همونطور سرعت هم پائین تر میاد . یعنی من فایل UDK رو با حجم 1.5 گیگ شبی با 5 کیلوبایت دریافت می کردم که در همون حال برای حجم های پائین سرعتم فول بود ، حتی از سایت های شیرینگ .
4. میانگین دانلود هم که قبلا در موردش بحث شده ، وقتی سرویس شما از یک مقدار بیشتر دانلود کنه شما با مشترکین پر مصرف شیر میشید . اونها هم فول دانلود مثل خود شما هستن ، در نتیجه سرعت پائین میاد.

الان دوشب هستش سرعت دانلودم از ساعت 3 شب تا صبح عالی شده !
احتمال داره یک سیاست دیگه باشه ، برای بستن دهن کاربرا ، مثلا وقتی شما میگید تو شب سرعتم پائینه ، میگن مودم رو باز بزار و تو ساعت 6 به بعد که ترافیک هارو باز می کنن چک می کنن . خیلی راحت به شما جواب میدن اگه سرعت محدوده تو ساعت رایگان ، چرا 6 صبح سرعت فول دارید ؟

به هر صورت فعلا که ما مجبوریم بمونیم تا دورمون تموم بشه . ولی بعدش من هم رفتنی هستم !!!

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
دید من :
* این دیدگاه کاملا شخصی و تجربی هست و بر اساس حدس و گمان هست ، و میتونه کاملا هم اشتباه باشه
خب من چند الگو رو بشخصه کشف کردم ( کاشفی هستم من !!! )
1. ابتدا شاتل شب ها چیز-چی-اان ها رو می بست تا بتونه از دانلود عده ای جلوگیری کنه . اینکار جواب نداد ، این قضیه منتفی شد .
2. وقتی سایت های دانلود که سرورهای رایگان داشتند بصورت قارچی زیاد شدن ، کاربرای زیادی با تنظیم دانلود منیجرها شب ها میخوابیدن و صبح ها کامپیوترشون دست پر بود . شاتل شروع به محدود کردن یکسری ip های خاص کرد ، به عنوان مثال من خودم از سایت هایی مثل میهن ، سیب ، وطن و غیره شب ها چیزی بیشتر از 30 کیلوبایت نمی تونستم دریافت کنم ولی در همون موقع از خیلی سرورهای دیگه به راحتی دانلود داشتم . بارزترین مورد رپیدباز بود که وقتی به پشتیبانی گفتم من کاربر پرمیوم هستم و پهنای باند برای من بازه ، گفت ترافیک رو سرور بالاست . گفتم من ولی من با چیز-چیی-اان به راحتی می تونم فول دانلود داشه باشم ، گفت خب رپیدباز برای کم کردن ترافیک خودش ip کاربرای ایرانی رو محدود میکنه ! در حالیکه این بی منطق ترین چیزی بود که میشد تصور کرد . رپیدباز برای ایرانی ها طراحی شده ، پایه و اساسش بر پول و سرعت هست ، حالا کارش به جایی رسیده به کاربرای ایرانی 30 کیلوبایت در شب میده ؟؟؟؟؟ که چی بشه ؟
3. یک الگوی دیگه ای که با یکسری مشاهده ها بعدا به ذهنم رسید دانلود بر اساس حجم هست ، یعنی شما برای دانلود با سایز پایین تر از 50 مگ سرعت کاملی دارین ولی وقتی حجم این دانلود از 50 به بالا میره همونطور سرعت هم پائین تر میاد . یعنی من فایل UDK رو با حجم 1.5 گیگ شبی با 5 کیلوبایت دریافت می کردم که در همون حال برای حجم های پائین سرعتم فول بود ، حتی از سایت های شیرینگ .
4. میانگین دانلود هم که قبلا در موردش بحث شده ، وقتی سرویس شما از یک مقدار بیشتر دانلود کنه شما با مشترکین پر مصرف شیر میشید . اونها هم فول دانلود مثل خود شما هستن ، در نتیجه سرعت پائین میاد.

متشکرم از پاسخ تون.
موارد 2 تا 4 رو خودم کاملا تجربه کردم و تایید میکنم مثلا دانلود 2 فایل از سایت archive.org کاملا همزمان اونی که با حجم 200 مگ بود سرعتش از 30 بیشتر نمیشد اونی که حجمش 27 مگ بود رو با سرعت 200 دانلود میکرد. که البته با زیاد کردن تعداد کانکشن اگر لینک resumeable باشه سرعت فول میشه.
اما سوالی که همه دارند اینه:
دقیقا چقدر شبانه دانلود کنیم سرعتمون کم میشه؟
کم بودن سرعت شبانه چقدر ادامه داره و چند وقت باید ریاضت !! کشید تا سرعت شبانه کاملا خوب بشه؟

یک نفر شاتلی با تجربه چند ساله ، به این سوالات پاسخ بده لطفا ..................

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
متشکرم از پاسخ تون.
موارد 2 تا 4 رو خودم کاملا تجربه کردم و تایید میکنم مثلا دانلود 2 فایل از سایت archive.org کاملا همزمان اونی که با حجم 200 مگ بود سرعتش از 30 بیشتر نمیشد اونی که حجمش 27 مگ بود رو با سرعت 200 دانلود میکرد. که البته با زیاد کردن تعداد کانکشن اگر لینک resumeable باشه سرعت فول میشه.
اما سوالی که همه دارند اینه:
دقیقا چقدر شبانه دانلود کنیم سرعتمون کم میشه؟
کم بودن سرعت شبانه چقدر ادامه داره و چند وقت باید ریاضت !! کشید تا سرعت شبانه کاملا خوب بشه؟

یک نفر شاتلی با تجربه چند ساله ، به این سوالات پاسخ بده لطفا ..................

بنده امروز با پشتیبانی شهر خودمون صحبت کردن ... طبق صحبت رسمی در ماه اجازه نهایتا 10 گیگ دانلود شبانه دارین ... بیشتر از اون نمیشه ..
که خیلی کمهه 10 گیگ

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
بنده امروز با پشتیبانی شهر خودمون صحبت کردن ... طبق صحبت رسمی در ماه اجازه نهایتا 10 گیگ دانلود شبانه دارین ... بیشتر از اون نمیشه ..
که خیلی کمهه 10 گیگ

اگر دانلود رایگان شبانه را برمی‌داشتند و دانلود شبانه با محدود ترافیک و با سرعت بالا ارائه می دادند بهتر بود!
(شاتل کاربرانی که دانلود شبانه داشتند را محدود و تنبیه می کند!)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
بله تایید میشه. شما در ماه حداکثر می تونید 10 گیگ داتلود شبانه داشته باشید. برای سرعت 128. سرعت های بالاتر کمی بیشتر میشه.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
من سرویس دو مگ دارم اما کشکی هستش !
بعضی شبا می بندن مثلا همون اول ماه برای من بستنش!
اما بعضی شبا مثل این چند شب سرعت دانلود شبانم خیلی عالیه در صورتی که آخر دورم بود!
خیلی خیلی خیلی هم بیشتر از ده گیگ هم دانلود داشتم پس نمیتونه درست باشه احتمالا میخواستن فقط یه چیزی بگن که شما رو قانع کنن!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من سرویس دو مگ دارم اما کشکی هستش !
بعضی شبا می بندن مثلا همون اول ماه برای من بستنش!
اما بعضی شبا مثل این چند شب سرعت دانلود شبانم خیلی عالیه در صورتی که آخر دورم بود!
خیلی خیلی خیلی هم بیشتر از ده گیگ هم دانلود داشتم پس نمیتونه درست باشه احتمالا میخواستن فقط یه چیزی بگن که شما رو قانع کنن!

دوست عزیز به آخر جمله من دقت نکردین . برای سرعتای بالاتر بیشتر میشه. مثلا برای 2 مگ فکر کنم حدودا 30 گیگ باشه.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام
بله تایید میشه. شما در ماه حداکثر می تونید 10 گیگ داتلود شبانه داشته باشید. برای سرعت 128. سرعت های بالاتر کمی بیشتر میشه.

اگر همین 10 گیگ را هم بدون محرومیت و قطعی بدهند راضی هستیم اما ...

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز به آخر جمله من دقت نکردین . برای سرعتای بالاتر بیشتر میشه. مثلا برای 2 مگ فکر کنم حدودا 30 گیگ باشه.
دوست عزیز شما هم دقت نکردید من گفتم خیلی خیلی خیلی بیشتر حدودا 50 تا 55 گیگ دانلود داشتم این ماه !

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
پينگ تو مركز قدوسي دو برابر شده، سرويس افتضاح شد دوباره!

amin40

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما هم دقت نکردید من گفتم خیلی خیلی خیلی بیشتر حدودا 50 تا 55 گیگ دانلود داشتم این ماه !

اگر در ماه اخیر 55 گیگ دانلود شبانه داشتید هنوز قضاوت زود هست که ببینید شبانه تون رو میبندند یا نه . یه دو هفته بگذره سیستمشون دوزاریش میافته
و شبانه تون میشه عین دایل اپ. واسه من که اینجوری بود. یک ماه هر شب تقریبا دانلود کردم بعد یهو سیستمشون از خواب پا شد و ترتیب شبانه ما را داد.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
اگر در ماه اخیر 55 گیگ دانلود شبانه داشتید هنوز قضاوت زود هست که ببینید شبانه تون رو میبندند یا نه . یه دو هفته بگذره سیستمشون دوزاریش میافته
و شبانه تون میشه عین دایل اپ. واسه من که اینجوری بود. یک ماه هر شب تقریبا دانلود کردم بعد یهو سیستمشون از خواب پا شد و ترتیب شبانه ما را داد.

حدودا هفت هشت شب این بلا سرم اومد;)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
پينگ تو مركز قدوسي دو برابر شده، سرويس افتضاح شد دوباره!

سلام
پس هم محله ای هستیم..... من از شاتل سرویس ندارم ولی قطعی و پینگ بالا و ..... مشکلی هست که دو هفتس بر سر اینترنت کشور اومده. کسی هم پاسخگو نیست.
از دیروز که جالب شده هر سایتی و باز میکنی یکی در میون این سایت پیوندها باز میشه. باید 3-4 بار ریفرش کنی تا سایت باز بشه.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان امروز تماس گرفتم با شرکت شاتل می گه بر اساس قانون تنظیم مقررات ما می تونیم سرعت شما رو 1 به 10 شیر کنیم. سرعت شما هم چون 128 هست ما اگر تقسیمش کنیم به 10 می شه 1.6 (چون 16 هست)

این قانونیییییییییییییییییییییی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

من شب ها سرعتم از 6 بالاتر نمی ره

آقا اگر قانونی نیست بگین تا من صداشونو ضبط کنم بفرستیم.. دیگه دارن شورشو در میارن آخه...................

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
فکر کنم انقدری که من برای شاتل مفت و مجانی مشتری جور کردم زیر مجموعه هاشون نکرده بودن

در تمام این سالهایی که اینترنت پر سرعت اومده هم فقط از شاتل اینترنت میگرفتم، حتی هروقت مکانم عوض میشد مثل این زن هایی که شوهرشون رفته جبهه انقدر بدون اینترنتی میکشیدم تا پورت شاتل خالی بشه توی اون منطقه، و البته با رضایت هم این کار رو انجام میدادم چون تجربه ی استفاده از ISP های دیگه رو داشتم و به عینه تفاوت کیفیت شاتل رو میدیدم و برام ارزش پایبندی بهش رو داشت

ولی خب برای من هم مثل همه ی شما تمام اعتباری برای شاتل قائل بودم توی این دو ماه اخیر فرو ریخت و بعد از ساعتها سر و کله با پشتیبانی و شنیدن جواب های توهین آمیز و از سر باز شدن مجبور به عوض کردن سرویس شدم

واقعا متاسفم اعتباری که سالها و قطره قطره جمع شده بود اینطوری دو ماهه از بین رفت و این شرکت خوب ایرانی هم به صف بقیه ی گرون فروش ها و دغل باز ها پیوست

نمیدونم شاتل هدفگذاریش رو روی چه جمعیتی قرار داده ولی امیدوارم اون جمعیت مورد نظر سیاست جدید شاتل هم به پرداخت هزینه ی کامل یک ماه و دریافت روزانه شونزده ساعت اینترنت به جای بیست و چهار ساعت رضایت ندن تا شاید شاتل مجبور بشه رویه ی سابقش رو دوباره پیش بگیره

virgo_floyd

Registered User
لایک‌ها
14
ضمنا اون دوستی که پرسیده بودن ساعت قطع شدن از چند تا چنده، برای من از راس ساعت یک شب تا هشت صبحه، درست ساعت رایگان شبانه

البته اگه آنتی فیلتر وصل بشه میشه باهاش بین چهار تا ده کیلوبایت دانلود کرد ولی معمولا وصل نمیشه و بدون آنتی فیلتر هم بالای دو کیلوبایت نمیره سرعت

ضمنا اگه توی منطقه ی مخابراتی غریبی کسی سرویس داره لطفا پیشنهاد بده

سه روز دیگه سرویس شاتلم تموم میشه و واقعا دیگه تحمل ندارم ISP بعدی هم در سطح شاتل باشه ممنون میشم اگه ISP خوبی توی این منطقه معرفی کنین

Last edited:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان اینجوری نمیشه ، من که فعلا تا اتمام سرویسم گیرم

پیشنهاد :
یک نفر متخصص یه بنر قشنگ طراحی کنه ( در دو نوع فروم و وبلاگ متچ )
یک میزبانی وب رایگان ( مثل پرشین گیگ )
ایجاد نظر سنجی از کاربرای شاتل

بمب گوگلی با بنر ها ( تو وبلاگ ها و تو فروم هامون قرار میدیم )
شاید واقعا ماها فقط ناراضی هستیم و بقیه راضین ، اینجوری میشه متوجه شد ، به گوش شاتل هم حتما میرسه :)

کسی موافق این کار هست ؟

بالا