خواهش میکنم اگر فرمول محدودیت هاشون رو میدونید یه توضیح اجمالی بدید
من خیلی سعی کردم بفهمم دقیقا چه موقع سرعت شبانه را چقدر میارند پایین هنوز کاملا دستگیرم نشده
ولی چیزی که تا اینجا میدونم اینه که اگر مشترکی دانلود شبانه اش زیاد بشه شبانه اش رو میارند پایین و فکر کنم ریطی به قدیمی بودنش
نداشته باشه . خود من یک ماه تا 21 گیگ شبانه زدم و بعدش سرعت شبانه ام 1 تا 3 کم شد در حالی که قبلش روز و شبم سرعت یکی بود.
به نظر من سیاست شاتل اینه که مشتریانش رو بر حسب مصرف sort میکنه نه بر حسب تاریخ عضویت و بعد مثلا 10 درصد پرمصرف رو سرعت رایگانشون
رو میاره پایین حالا چه اینها بمونن در شاتل و دانلود نکنن یا از شاتل برن برای شاتل فرق نمیکنه . پهنای باندی که قبلا مشترک صدر جدولش مصرف میکرد رو
الان مینونه باهاش 10 تا مشترک جدید بگیره با بازاریابی هرمی ای که داره . به طور خلاصه من میگم شاتل ترجیح میده به جای یک مشترک پر مصرف چند تا مشترک کم مصرف رو نگه داره چون این طوری میتونه با پهنای باندی که در اختیار داره تعداد بیشتری مشترک داشته باشه و این یعنی بهره وری و سوداوری.
البت این نظر منه .
در مورد احتمالات که عرض کردم ، کمی نیاز به فکر باز داره تا کامل شرح داده بشه ، ولی آنچه که شما از نظر بازاریابی گفتید تقریبا بخشی از همون محاسباتی هست که باید نوشت . با توجه به اینکه شاتل بابت پهنای باند مصرفی مشترک داره هزینه میکنه ، در نتیجه مصرف رایگان کمتر ، صرفه جویی بیشتر و هزینه کمتر و در نتیجه سود بیشتر . انشالله اینم بعدا بازش می کنیم .
اما منظور من در مورد مشترکین قدیم با این توجیه هست که مشترکین قدیمی به خاطر دانلود شبانه و باز بودن ترافیک به شاتل رو آوردن ، و مشترکین جدید نوب هایی هستن که از قبل یا کلا جدید به شاتل می پیوندن و سرعت بالا برای پت تصویری و وب گردی و از اینکارها نیاز دارن ، که این مشترکین معمولا شب ها رو در خواب هستن !!! در نتیجه قدیمی ها هستن که حالا تاریخ مصرفشون گذشته و واسه شاتل هم تا تونستن بین اقوام و دوستان تبلیغ کردن .
به عبارتی ! شما 10 نفر کم مصرف رو تشویق کردین و آوردین که مسلما از این سرویس با این هزینه راضی هستن ، شما که خودت پر مصرفی در صورتی که بری نه تنها ضرر نیست بلکه سود هم هست ، چون شما معادل 9 نفر رو برای سیستم آوردی . فکر می کنم تا حدودی اونچیزی که گفتم باز کردنش طول میکشه رو توضیح دادم .
اما در مورد نوع مدیریت ترافیک شاتل ؛ در پایین عرض می کنم .
سلام آقای ردفیلد من حق و کاملا به شما میدم. و این نوسان حس میشه.
صبح ها ساعت 9 واقعا سرعت بالاست . من خودم تاحالا سرعت 2 مگ رو تجربه نکرده بودم برای همین برام جالب بود. یه فایل 20 مگی رو گذاشتم دانلود برگشتم به همکارم یه چیزی بگم بعد که برگشتم دیدم تموم شده باورم نشد. ولی درست از ساعت 14 سرعت میشه همون نصف که قبلا گفتم میرسه به 1 مگ.
بله ، تمام سرویس های اکو بالای 128 روی 2 مگ بسته شده . نتیجش هم که بارها گفته شده ، دانلود در روز ، تموم شدن پهنای باند با سرعتی بیشتر از آنچه که ممکن بود در سرویس خود شما در حال عادی صورت بگیره ، خرید مجدد ===> سود شاتل .
===
اما سیاست مدیریت پهنای باند شاتل از دو جهت ، یکی دید من و یکی از دید شاتل :
دید شاتل :
با مراجعه به این
لینک به راحتی می تونید متوجه بشید که الگوی مصرف یعنی اینکه شما نباید بیشتر از 3 شب فول دانلود داشته باشید . بعد احتمالا باید 1 هفته منتظر بمونید و مجددا . به عبارتی به صورت نامتناوب 9 شب در ماه می تونید دانلود فول داشته باشید . در غیر اینصورت شامل مصرف عادلانه قرار می گیرید که فکر می کنم در حال حاضر هممون در این الگو قرار داریم .
دید من :
* این دیدگاه کاملا شخصی و تجربی هست و بر اساس حدس و گمان هست ، و میتونه کاملا هم اشتباه باشه
خب من چند الگو رو بشخصه کشف کردم ( کاشفی هستم من !!! )
1. ابتدا شاتل شب ها چیز-چی-اان ها رو می بست تا بتونه از دانلود عده ای جلوگیری کنه . اینکار جواب نداد ، این قضیه منتفی شد .
2. وقتی سایت های دانلود که سرورهای رایگان داشتند بصورت قارچی زیاد شدن ، کاربرای زیادی با تنظیم دانلود منیجرها شب ها میخوابیدن و صبح ها کامپیوترشون دست پر بود . شاتل شروع به محدود کردن یکسری ip های خاص کرد ، به عنوان مثال من خودم از سایت هایی مثل میهن ، سیب ، وطن و غیره شب ها چیزی بیشتر از 30 کیلوبایت نمی تونستم دریافت کنم ولی در همون موقع از خیلی سرورهای دیگه به راحتی دانلود داشتم . بارزترین مورد رپیدباز بود که وقتی به پشتیبانی گفتم من کاربر پرمیوم هستم و پهنای باند برای من بازه ، گفت ترافیک رو سرور بالاست . گفتم من ولی من با چیز-چیی-اان به راحتی می تونم فول دانلود داشه باشم ، گفت خب رپیدباز برای کم کردن ترافیک خودش ip کاربرای ایرانی رو محدود میکنه ! در حالیکه این بی منطق ترین چیزی بود که میشد تصور کرد . رپیدباز برای ایرانی ها طراحی شده ، پایه و اساسش بر پول و سرعت هست ، حالا کارش به جایی رسیده به کاربرای ایرانی 30 کیلوبایت در شب میده ؟؟؟؟؟ که چی بشه ؟
3. یک الگوی دیگه ای که با یکسری مشاهده ها بعدا به ذهنم رسید دانلود بر اساس حجم هست ، یعنی شما برای دانلود با سایز پایین تر از 50 مگ سرعت کاملی دارین ولی وقتی حجم این دانلود از 50 به بالا میره همونطور سرعت هم پائین تر میاد . یعنی من فایل UDK رو با حجم 1.5 گیگ شبی با 5 کیلوبایت دریافت می کردم که در همون حال برای حجم های پائین سرعتم فول بود ، حتی از سایت های شیرینگ .
4. میانگین دانلود هم که قبلا در موردش بحث شده ، وقتی سرویس شما از یک مقدار بیشتر دانلود کنه شما با مشترکین پر مصرف شیر میشید . اونها هم فول دانلود مثل خود شما هستن ، در نتیجه سرعت پائین میاد.
الان دوشب هستش سرعت دانلودم از ساعت 3 شب تا صبح عالی شده !
احتمال داره یک سیاست دیگه باشه ، برای بستن دهن کاربرا ، مثلا وقتی شما میگید تو شب سرعتم پائینه ، میگن مودم رو باز بزار و تو ساعت 6 به بعد که ترافیک هارو باز می کنن چک می کنن . خیلی راحت به شما جواب میدن اگه سرعت محدوده تو ساعت رایگان ، چرا 6 صبح سرعت فول دارید ؟
به هر صورت فعلا که ما مجبوریم بمونیم تا دورمون تموم بشه . ولی بعدش من هم رفتنی هستم !!!