• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
موضوع فقط دانلود نیست. رفتار زشت شاتل حتی با مشتریان قدیمش هست.
کسی که برای دفترش در سال بالای 700 گیگ مصرف داره رو شبانه اش رو بستن. حالا اینها دوربینهای سر سایت ها و انبار و ... 24 ساعته رو در دفتر باید داشته باشن.
سینک کردن دیتابیس دفاتر هم باید نیمه شب انجام بشه. حتی آپلود هم بسته میشه.

کلا مردم اینترنت برای استفاده میگیرن. چه معنی داره که بگن شب رایگان هست بشرطی که استفاده نکنین!
دقیقا این همون نقطه ای هست که شاتل شعور و درک تحلیلش رو نداره . 100% موافقم

احتمالا بزودی سرعت روز هم میپُکه !!!

Last edited:

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
دوستان مشکلی تو مسیرهای ارتباطی اینترنت پیش اومده؟ من IP دو تا از سرور هامو (یکی کانادا یکی انگلیس) Trace میکنم وسط راه Request Timed Out میده ولی برای سرور آمریکا مشکلی ندارم. کسی به همچین مشکلی برخورده؟ هم با داتک تست کردم هم شاتل.
من این پستو توی تاپیک داتک هم زدم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب الان با این اوضاع که همه سرعت های اکو رو بستن روی 2 مگ و شبا کلا 5 کیلو چیکار باید کرد؟ سرویسی غیر از اکو نمیشه که خوب باشه؟
اعثابم ریخته بهم همه دانلودام مونده

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان مشکلی تو مسیرهای ارتباطی اینترنت پیش اومده؟ من IP دو تا از سرور هامو (یکی کانادا یکی انگلیس) Trace میکنم وسط راه Request Timed Out میده ولی برای سرور آمریکا مشکلی ندارم. کسی به همچین مشکلی برخورده؟ هم با داتک تست کردم هم شاتل.
من این پستو توی تاپیک داتک هم زدم.
این مشکل همیشه واسه من وجود داشت ، دسترسی به سرور داری ؟ پس اوکی هست .
خب الان با این اوضاع که همه سرعت های اکو رو بستن روی 2 مگ و شبا کلا 5 کیلو چیکار باید کرد؟ سرویسی غیر از اکو نمیشه که خوب باشه؟
اعثابم ریخته بهم همه دانلودام مونده
پیشنهاد شاتل سرویس Dedicate هست . 128 کیلوبایت با سرعت 16 کیلوبایت در تمام ساعات شبانه روز بدون محدودیت ترافیک ، فقط 200 و خورده ای هزار تومان در ماه . منصفانست ، نه ؟
اولا اعصاب منم بهم ریخته بود ، الآن دیگه قید دانلود رو زدم تا دورم تموم بشه .
به امضای من هم نگاه کن ;)

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ا
پیشنهاد شاتل سرویس Dedicate هست . 128 کیلوبایت با سرعت 16 کیلوبایت در تمام ساعات شبانه روز بدون محدودیت ترافیک ، فقط 200 و خورده ای هزار تومان در ماه . منصفانست ، نه ؟
اولا اعصاب منم بهم ریخته بود ، الآن دیگه قید دانلود رو زدم تا دورم تموم بشه .
به امضای من هم نگاه کن ;)

آخه اینجا یه دونه شاتل هست یه دونه هم پارس آنلاین این 2 تا هم داداشن نماینده هاشون منم موندم چیکار کنم مجبورم فعلا همین شاتل رو مصرف کنم واسه همین دنباله یه سرویس کمی بهترش در شرایط فعلی هستم با راهی که بشه با این کارشون دانلود رو هنوز ادامه داد
cra خیلی داغونه؟

malakeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به شدت دانلودی هستم
می خوام با شاتل فسخ کنم دیگه کلافه ام کرده
چه سرویسی بهتره که بتونم شبها دانلود رایگان داشته باشم
کسی می تونه به من کمکی کنه؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
من به شدت دانلودی هستم
می خوام با شاتل فسخ کنم دیگه کلافه ام کرده
چه سرویسی بهتره که بتونم شبها دانلود رایگان داشته باشم
کسی می تونه به من کمکی کنه؟

سلام
شما دانلودی هستی سرعت تا چه قدر براتون راضی کننده هست؟؟؟؟؟
من نظرم سرویس های cra هست ما داتک داریم و راضیییم. سرعتش تقریبا همیشه روی نصف سرعت اسمی ثابته. یعنی اگه شما 512 شو بگیری فکر کنم راضی نگرتون میداره.
(فقط از شاتل و پارس cra نگیرید. )

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
آخه اینجا یه دونه شاتل هست یه دونه هم پارس آنلاین این 2 تا هم داداشن نماینده هاشون منم موندم چیکار کنم مجبورم فعلا همین شاتل رو مصرف کنم واسه همین دنباله یه سرویس کمی بهترش در شرایط فعلی هستم با راهی که بشه با این کارشون دانلود رو هنوز ادامه داد
cra خیلی داغونه؟
بله از اونجائیکه شاتل بزور زیر بار CRA رفته ، سرعت تضمینی رو با شیر کامل میده .
یعنی :
128 میشه 16 کیلوبایت که وقتی شیر 1 به 10 کنن ( که حتما می کنن ) میشه 1.6 کیلوبایت که نهایتا اگه هیچکدو.م از شیر شوندگان استفاد%0647 نکنن شما 16 کیلوبایت سرعت داری که بعیده .
شاتل = صود جویی یکجانبه = پایمال کردن حق مشتری

پ.ن : میگن پارس آنلاین در حال حاضر بهتره . یه سر به فروم اونها بزنین . داتک هم خوبه .

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بله از اونجائیکه شاتل بزور زیر بار CRA رفته ، سرعت تضمینی رو با شیر کامل میده .
یعنی :
128 میشه 16 کیلوبایت که وقتی شیر 1 به 10 کنن ( که حتما می کنن ) میشه 1.6 کیلوبایت که نهایتا اگه هیچکدو.م از شیر شوندگان استفاد%0647 نکنن شما 16 کیلوبایت سرعت داری که بعیده .
شاتل = صود جویی یکجانبه = پایمال کردن حق مشتری

پ.ن : میگن پارس آنلاین در حال حاضر بهتره . یه سر به فروم اونها بزنین . داتک هم خوبه .

یعنی پس cra هم هیچی؟
اخه پارس آنلاین که اینجا هست با شاتل هر 2 برادرن فک نکنم بستر مخابراتیشون خوب باشه و هر 2 سرو ته یه کرباسن واسه همین میگم بیخود پول نصب ندم دوباره به این پارس آنلاین شرکت دیگه ای هم جز این 2 تا فعلا نیست اینجا مبین نت قرار بود بیاد که هنوز راه نیفتاده کامل

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
جالبه ... سرعت پریشب من یه دفعه شب 50 تا ... گفتم احتمالا آدم دارن میشن ... منم گفتم احتمالا میخوان ببینن چقدر جنبه داریم .!!
خلاصه من اصلا دانلود نکردم ... گفتم حتما آدم میشن ... شب بعدش (یعنی دیشب) دوباره سرعت شد 3 کیلوبایت ...
جریانی داریم با این حیوانات ... از من میشنوین تا باز کردن رحم نکنین چون انسان نیستن ...

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
یعنی پس cra هم هیچی؟
اخه پارس آنلاین که اینجا هست با شاتل هر 2 برادرن فک نکنم بستر مخابراتیشون خوب باشه و هر 2 سرو ته یه کرباسن واسه همین میگم بیخود پول نصب ندم دوباره به این پارس آنلاین شرکت دیگه ای هم جز این 2 تا فعلا نیست اینجا مبین نت قرار بود بیاد که هنوز راه نیفتاده کامل
برادر ، مشکل ما الآن بستر مخابراتی نیست ، چون شاتل در روز به خوبی هم جواب میده . سرعت شب هم از مرکز مخابراتیتون نیست ، اینها مزخرفاتی هست که تحویل ملت میدن . شما رو محدود کردن ، نه اینکه کلا اینجوری باشه !!
پارس مثل اینکه بهتره ، البته تو شب ! اما ظاهرا یکسری مشکلات خاص خودش رو هم داره . شاتل کلا پُکیده ، بزودی روزش هم با این جشنوارش میپکه !

جالبه ... سرعت پریشب من یه دفعه شب 50 تا ... گفتم احتمالا آدم دارن میشن ... منم گفتم احتمالا میخوان ببینن چقدر جنبه داریم .!!
خلاصه من اصلا دانلود نکردم ... گفتم حتما آدم میشن ... شب بعدش (یعنی دیشب) دوباره سرعت شد 3 کیلوبایت ...
جریانی داریم با این حیوانات ... از من میشنوین تا باز کردن رحم نکنین چون انسان نیستن ...
دقیقا من هم اینو تجربه کردم . فکر می کنم مشکل اینجاست که ماهارو از شیر با مشترکین پر مصرف بیرون نیاوردن ، بلکه بعضی از شب ها ملت جمیعا عاصی میشن دانلود نمی کنن که سرعت خوب میشه .
خلاصه اینها خیلی ....

پ.ن : این امضای من هم یک در میون نشون داده میشه ، جریان چیه ؟؟؟؟

Last edited:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
من که از شاتل اومدم بیرون.
رفتم وایمکس گرفتم . مبین نت . یک مگ
هنوز مقایسه نکرم با شاتل . اما فعلا پینگش از شاتل بهتر بوده.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
برادر ، مشکل ما الآن بستر مخابراتی نیست ، چون شاتل در روز به خوبی هم جواب میده . سرعت شب هم از مرکز مخابراتیتون نیست ، اینها مزخرفاتی هست که تحویل ملت میدن . شما رو محدود کردن ، نه اینکه کلا اینجوری باشه !!
پارس مثل اینکه بهتره ، البته تو شب ! اما ظاهرا یکسری مشکلات خاص خودش رو هم داره . شاتل کلا پُکیده ، بزودی روزش هم با این جشنوارش میپکه !

؟
والله من خواهرم .دی...
همون دیگه به دردسرش نمی ارزه یه سره بخوام چنج کنم همون مبین بیاد بگیرم بهتره

یعنی بهتر نیست؟ اینجا که هنوز راه نیفتاده بیاد می گیرم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
مبین نت چون شروعشه . رقیب قدرتمندی مثل ایرانسل هم داره ، حتی اگه بد هم باشه ، حالا حالا ها سرویس توپ ارائه میده . مثه اولای "خدا بیامرز شاتل " .
والله من خواهرم .دی...
همون دیگه به دردسرش نمی ارزه یه سره بخوام چنج کنم همون مبین بیاد بگیرم بهتره
پوزش می خواهم ، اوکی ، ببین خواهر من
شما ظاهرا دانلودر نیستی ، پس بله ، فعلا همین سرویس شاتل برای شما جواب میده ، نکاتی که در صفحات قبل توسط دوستان گفته شده رو رعایت کنی سرعتت بر می گرده به عادی . فقط شب ها دانلود نکن .
مبین نت و ایرانسل هم فاز به فاز میرن جلو ، یعنی ممکنه حالا حالاها اونجائیکه شما هستی نیان ، میگن بزودی ! ولی این بزودی داستان داره ...

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مبین نت چون شروعشه . رقیب قدرتمندی مثل ایرانسل هم داره ، حتی اگه بد هم باشه ، حالا حالا ها سرویس توپ ارائه میده . مثه اولای "خدا بیامرز شاتل " .

پوزش می خواهم ، اوکی ، ببین خواهر من
شما ظاهرا دانلودر نیستی ، پس بله ، فعلا همین سرویس شاتل برای شما جواب میده ، نکاتی که در صفحات قبل توسط دوستان گفته شده رو رعایت کنی سرعتت بر می گرده به عادی . فقط شب ها دانلود نکن .
مبین نت و ایرانسل هم فاز به فاز میرن جلو ، یعنی ممکنه حالا حالاها اونجائیکه شما هستی نیان ، میگن بزودی ! ولی این بزودی داستان داره ...

دانلودر نیستم ولی شبی 1-2 گیگ باید بگیرم واسه اپ خودم (قسمت های جدید و ...) من سرعت روزانم که خوبه شبا هم الان نهایت با این سرعت 150 مگ می گیرم و اینکه 20 روزم گذشته دقیق باید چیکار کنم با این وجود؟
بین نت انتنش رو گذاشتن ثبت نامن کردن فقط مثه اینکه امواجش هنوز قوی نشده نمی دونم دقیق!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ب !
پ.ن : این امضای من هم یک در میون نشون داده میشه ، جریان چیه ؟؟؟؟

سلام
تا اونجایی که من توی این فروم تجربه دارم.
توی هر صفحه از یک شخص فقط یکبار امضاش نشون داده میشه.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32

لطفا بعد از امتحان همین جا اعلام کن

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دانلودر نیستم ولی شبی 1-2 گیگ باید بگیرم واسه اپ خودم (قسمت های جدید و ...) من سرعت روزانم که خوبه شبا هم الان نهایت با این سرعت 150 مگ می گیرم و اینکه 20 روزم گذشته دقیق باید چیکار کنم با این وجود؟
بین نت انتنش رو گذاشتن ثبت نامن کردن فقط مثه اینکه امواجش هنوز قوی نشده نمی دونم دقیق!
خب این شبی 1-2 گیگ در شاتل فعلا ( و احتمالا بعدا ) مقدور نیست . این امضای من هم اعتراض به همین قضیه هست ، وگرنه روزانه شاتل فعلا جواب میده . اگه آنتن گذاشته و ثبت نام کرده ، شما رو شاتل بمون ، از پشتیبانی مبین نت بخواه بیان تست سرعت و پینگ تو خونتون بگیرن . اگه اوکی بود ، سوئیچ کن رو مبین نت .

سلام
تا اونجایی که من توی این فروم تجربه دارم.
توی هر صفحه از یک شخص فقط یکبار امضاش نشون داده میشه.
مرسی داداش ، دمت گرم . فک می کردم مشکل از تنظیمات منه . بازم ممنونم @};-

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب این شبی 1-2 گیگ در شاتل فعلا ( و احتمالا بعدا ) مقدور نیست . این امضای من هم اعتراض به همین قضیه هست ، وگرنه روزانه شاتل فعلا جواب میده . اگه آنتن گذاشته و ثبت نام کرده ، شما رو شاتل بمون ، از پشتیبانی مبین نت بخواه بیان تست سرعت و پینگ تو خونتون بگیرن . اگه اوکی بود ، سوئیچ کن رو مبین نت .

;-

پس این قضیه بیست روز و اینام کشکه دیگه؟ امیدی بهش نیست!
ثبت نام کردم گفتم اوکی شد خبر میدیم 2 هفتست کاشتن ما رو!

من گفتم حالا که تو هوام حداقل برم یه سرویس دیگه شاتل که کمی بهتره رو بردارم

faridboy2010

Registered User
لایک‌ها
0
عوضی ها روزه تمدید قراردادم اخظار اومد بعد سرعتم شد 50-60 (128 آرت دارم)..گفتم لابد آدم شدن...تمدید همانا و روزه بعد سرعت افتضاح گذشته همانا.... خدا پوله ما رو براشون از زهر براشون تلخ تر کنه ایشالله

بالا