• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من هم بعد از 6 سال سرویس گرفتن از شاتل بالاخره با شاتل فسخ قرارداد کردم(به دلیل سرویس دهی مزخرف در 2-3 ماهه اخیر).از مخابرات الان سرویس دارم اونم 256.فعلا همه چی مرتبه و سرعتش هم بین 26 تا 32 هستش.ماهی 12500 تومان.از شاتل آشغال خیلی بهتره.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
در این لححظه سرعت گوز از 512 بیشتره!
ضمنا درسته با وی P ان سرعت از 4-3 بالاتر نمیره!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
در این لحظه سرعت من نرماله . البته براش هزینه ای هم پرداخت کردک . 25 شب دانلود نکردن و فقط وب گردی !!!!!

شاتل اینطوری مشتری غربال میکنه . جرات نمیکنم یک شب بزارم رو دانلود !!! که مبادا کارم گیر افتاد جایی نیاز به اطلاعات داشتم با سرعت لاک پشتی وب گردی کنم .

دوستان تحمل کنید ، دورتون تموم شد برید رو سرویس مخابرات . شاتل لعنتی !!!!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
چهقدر مسخرس این شاتل مدتیه گیگ رایگان نمیده. زنگ زدم سوال کردم میگه 3 گیگ بخر 3 گیگ ما میدیم.
اون وقت چی . گیگی که می خری پایان دوره حذف میشه. بابا دیگه شرکت های دیگه ترافیک می خری هرچی موند میره واسه دوره بعدی. خیلی مسخرس.

niimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

دوستانی که از سرویس شاتل توی سراسر کشور استفاده میکنند ، میتونند بهم شماره 2 عدد اول آی پی که باهاش به اینترنت وصل میشن رو بهم بدن؟کار ضروری دارم .خواهشا کمک خودتان را دریغ نفرمایید. کافیه به این سایتwww.whatismyip.com برند و شماره دو عدد اول رو برام پی ام کنند.ممنون میشم

مثلا الان که کانکت شدم مال من 31.56.117.46 هست که 2 عدد اول 31.56 وسم مهمه.

سلام شما مشکلتون رو بگین شاید بتونم کمکتون کنم. سرویس cra دارین ؟ اگه دنبال رنج ای پی های مخابرات هستی که با 78 شروع میشه. بهت بگم نمیشه بیخیال شو !!!:blink:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
در این لحظه سرعت من نرماله . البته براش هزینه ای هم پرداخت کردک . 25 شب دانلود نکردن و فقط وب گردی !!!!!

شاتل اینطوری مشتری غربال میکنه . جرات نمیکنم یک شب بزارم رو دانلود !!! که مبادا کارم گیر افتاد جایی نیاز به اطلاعات داشتم با سرعت لاک پشتی وب گردی کنم .

دوستان تحمل کنید ، دورتون تموم شد برید رو سرویس مخابرات . شاتل لعنتی !!!!!

ولی من الان از وقتی صورتحسابم اومده و ندادم با وی پی ان شبی 3-2 گیگ می گیرم دی...

Last edited:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ولی من الان از وقتی صورتحسابم اومده و ندادم با وی پی ان شبی 3-2 گیگ می گیرم دی...
خواهری من ، دوره سرویستون که تموم بشه کلا سرویس رو از دسترس خارج می کنن ، صورتحساب دوره بعد چند روز بعد از شروع دوره جدید معمولا نمایش داده میشه .
شما چند شبه داری دانلود می کنی ؟
به چه حجمی رسیده و سرویست چند مگ هست ؟
از یک سقفی بگذره دوباره شب ها میشه سرعت لاک پشتی !!! دوستای دیگه رو که میبینی چه وضعی دارن { که خودمم داشتم ، 27 شب دانلود نکردم فعلا شب ها نرماله }
گندشو در آرودن ، جرات ریسک کردن هم ندارم ! تموم بشه این 3 ماه راحت بشیم !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بله منم موافقم
شما سرویستون تموم بشه قطع میکنن تعارف ندارن. صورت حساب هم معمولا 2 یا 3 روز قبل از اتمام سرویس اعلام میشه که شما تمدید کنین.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من شارژ دورم هر 29 ام هست صورتحساب هر 10 ام مثلا میاد
الان یه هفتست تقربا اینجوری شده من که کلا راضی نیستم ولی مجبورم دیگه سرویس نت بهتری داریم اینجا

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
شاتل ديگه مسخرشو دراورده ما كه ديگه رفتني شديم از اين عوضي ها ... شما هم نمونين

emfaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما عزیزان
آقا به یه مشکل اساسی خوردم.من خودم تو یکی از شهرستان ها isp دارم.نماینده پیشگامان کویر یزد هستم.
مشکلم اینه که واسه هر کی میرم adsl وصل می کنم rate شو از همون اول (قبل اینکه اینترنتشو کانکت کنم) یه چی میزنه.تو بعضی خونه ها میزنه 256 بعضی جاها هم 1023 , و بدبختی اینجاس که دیگه هر سرعتی هم به طرف میدم سرعت rate تغییر نمیکنه ،یعنی 2m هم به طرف میدم بیشتر از 256 نمیکشه.اقا مودمو ریست کردم..هر کار فکنید کردم.درست نمیشه.راستی از اکانتینگ سیب استفاده میکنم.
سپاس از شما دوست عزیز

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
درود بر شما عزیزان
آقا به یه مشکل اساسی خوردم.من خودم تو یکی از شهرستان ها isp دارم.نماینده پیشگامان کویر یزد هستم.
مشکلم اینه که واسه هر کی میرم adsl وصل می کنم rate شو از همون اول (قبل اینکه اینترنتشو کانکت کنم) یه چی میزنه.تو بعضی خونه ها میزنه 256 بعضی جاها هم 1023 , و بدبختی اینجاس که دیگه هر سرعتی هم به طرف میدم سرعت rate تغییر نمیکنه ،یعنی 2m هم به طرف میدم بیشتر از 256 نمیکشه.اقا مودمو ریست کردم..هر کار فکنید کردم.درست نمیشه.راستی از اکانتینگ سیب استفاده میکنم.
سپاس از شما دوست عزیز

خوب شما چرا از خود توليد كننده نرم افزار سؤال نميكنيد؟ شماره تماس هاش اينجا هست:

http://www.smartispbilling.com/about.htm

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام دوستان، سرعت سرویس ۲۵۶ کیلوبیت/ثانیه-CRA به طور میانگین چند است؟
ممنون.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان، سرعت سرویس ۲۵۶ کیلوبیت/ثانیه-CRA به طور میانگین چند است؟
ممنون.

دوست عزیز من زیاد پرسو جو کردم از شاتل cra نگیرید. پشیمون میشید.
من از داتک دارم . برای دانلود پیشنهادم 512 هستش. چون سرعتش نصف سرعت اسمیه و لی ثابته.

مثلا مات 2 مگ داشتیم دانلودمون بین 100 تا 130 بود. الانم که 1 مگ کردیم سرعتش دقیقا نصف شده. 50 تا 60 .

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام دوستان
چهقدر مسخرس این شاتل مدتیه گیگ رایگان نمیده. زنگ زدم سوال کردم میگه 3 گیگ بخر 3 گیگ ما میدیم.
اون وقت چی . گیگی که می خری پایان دوره حذف میشه. بابا دیگه شرکت های دیگه ترافیک می خری هرچی موند میره واسه دوره بعدی. خیلی مسخرس.
پارسال 1 سری گفتش 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر!!
امسال هم من 10 گیگ گرفتم گیگ اضافه ندادن گفتن باید 3 تا 3 گیگ میگرفتی!!
چیزم تو قانوناشون!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
پارسال 1 سری گفتش 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر!!
امسال هم من 10 گیگ گرفتم گیگ اضافه ندادن گفتن باید 3 تا 3 گیگ میگرفتی!!
چیزم تو قانوناشون!

مشکل من این نیست . از سرویسم 15 روز مونده. با 50 مگ که حالال معلوم نیست چه قدش و خورده باشن. 1 گیگ بخوام بخرم .اگه اضافه بمونه منتقل نمی کنن به دور بعد.

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
من 128 نامحدود شاتل داشتم سرعتش 17k بود همیشه ولی وقتی این تاپیک رو خوندم و دیدم حال و حوصله سر و کله زدن با شاتل رو ندارم، امروز انصراف دادم. میرم از مخابرات 128 یا 256 (اگه بدن) میگیرم.

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
وقتی ماه قبل سرویس 2مگ داشتم این گرفتاریارو نداشتم :

از وقتی این ماه 128 گرفتم ، دقیقاً زمانی که حجم دانلودهام تو ترافیک رایگان شبانه به 10 گیگ رسید این شد وضعم :

با پشتیبانی هم حرف زدن ، وقت تلف کردنه ، چون به هیچ عنوان زیربار این مسخره بازی شاتل نمیره
و این است سیاست کثیف شاتل ...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
خواستم اتفاق جالبی که برام 3 روز پیش افتاد و اینجا هم بگم ( من پارس آنلاینی هستم ) .

مشاهده پیوست 84156مشاهده پیوست 84157مشاهده پیوست 84158

من دیدم عجب شانسی دارم من 1 گیگ هدیه توی روز آخر دو تا فیلم گذاشتم دانلود و 140 مگش موند بعد دیروز که سرویس جدید ( سه ماهه جدید) شروع شد اینو دیدم.
واقعا دمش گرم .

مشاهده پیوست 84322

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
باز خوبه این پارس انلاین ترافیک باقیمونده دوره قبل رو به دوره جدید منتقل می کنه ، درستش هم همینه ، چون ملت بابت ترافیک دارن پول میدن !
حالا این شاتل دزد هر چقدر پهنای باندتون باقی بمونه و دوره تون تموم شه ، ترافیک باقی مونده رو به دوره بعد منتقل نمیکنه ، یعنی پهنای باند اضافی بمونه مالیده ست !

شاتل دزد : ))

این چند ماه چیزی که خیلی منو عصبی میکرد محدودیت/ لیمیت کردن سرعت شبانه شاتل نبود ، محدودیت سرعت رو پورتهای *** , ssh هست که شاتل گذاشته !
یعنی یه ویدئو تو سایت Youtube رو هم نمی تونید با *** دید چون رو پورت های *** محدودیت سرعت گذاشتن ، ssh هم همین طور ،
این 3 ماه که با شاتل شارژ کردم اصلا هیچ استفاده ای نتونستم بکنم ، جالبه که پشتیبانی دروغگوی شاتل میگه ما هیچ محدودیت سرعت روی پورت ها *** , ssh اینا نذاشتیم ! : ((

بالا