Redfild
Registered User
کی هست که تلفن رو بردارم هر چی از دهنم در میاد به این پشتیبانی بگم ! یعنی میگم هر چی منظورم هر چی هست که به ذهنتون میرسه و یا حتی نمیرسه ! بعد هم برم خودم رو به مراجع قضایی معرفی کنم ...
چند روزه كه سرعت شديدا افت كرده و افتضاح شده...صفحه به زور باز مي كنه...
زنگم كه مي زنم ميگن از مركز مخابراتي (استقلال) هست...
كسي اين مشكل رو داره؟ سرويس من art 3 هست...
باز خوبه این پارس انلاین ترافیک باقیمونده دوره قبل رو به دوره جدید منتقل می کنه ، درستش هم همینه ، چون ملت بابت ترافیک دارن پول میدن !
حالا این شاتل دزد هر چقدر پهنای باندتون باقی بمونه و دوره تون تموم شه ، ترافیک باقی مونده رو به دوره بعد منتقل نمیکنه ، یعنی پهنای باند اضافی بمونه مالیده ست !
شاتل دزد : ))
این چند ماه چیزی که خیلی منو عصبی میکرد محدودیت/ لیمیت کردن سرعت شبانه شاتل نبود ، محدودیت سرعت رو پورتهای *** , ssh هست که شاتل گذاشته !
یعنی یه ویدئو تو سایت Youtube رو هم نمی تونید با *** دید چون رو پورت های *** محدودیت سرعت گذاشتن ، ssh هم همین طور ،
این 3 ماه که با شاتل شارژ کردم اصلا هیچ استفاده ای نتونستم بکنم ، جالبه که پشتیبانی دروغگوی شاتل میگه ما هیچ محدودیت سرعت روی پورت ها *** , ssh اینا نذاشتیم ! : ((
ما که رفتیم مبین نت گرفتیم ببینیم چی میشه!
پیگیر بشی ، نامه رو خودت مستقیم ازشون بگیری ببری مرکز مخابراتی ، فرداش زنگ بزنی مرکز از رانژه در بیارن . 3-4 روز .شاتل چقدر طول میکشه تا دم و دستگاهشو از رو خط برداره؟ رفتم با مخابرات صحبت کردم قرار شد بهم 256 بدن ولی هنوز خطم رانژه شاتل هست و جمع نکرده.
یک هفته بیشتر طول میکشه؟
شاتل چقدر طول میکشه تا دم و دستگاهشو از رو خط برداره؟ رفتم با مخابرات صحبت کردم قرار شد بهم 256 بدن ولی هنوز خطم رانژه شاتل هست و جمع نکرده.
یک هفته بیشتر طول میکشه؟
برای من چیزی حدود 10 روز طول کشید.شاتل چقدر طول میکشه تا دم و دستگاهشو از رو خط برداره؟ رفتم با مخابرات صحبت کردم قرار شد بهم 256 بدن ولی هنوز خطم رانژه شاتل هست و جمع نکرده.
یک هفته بیشتر طول میکشه؟