• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
واقا دیگه شاتل شورشو دراوده من از اول شارژ سه ماهه 1م نتونستم شب بگیرم تازه وقتیم میرم نمایندگیش کارکناش هم میگن ازین وضعیت نارازی هستیم.به نظر من شاتل دیگه رسما یه شرکت ورشکستس و اگه اینطور پیش بره 2 کاربرم واسش نمیمونه.از دوستان میخوام این موضوعو تو امضاشون بیارن تا دیگه کسی گول اینارو نخوره چون این شرکت دیگه حتی توی روزم اینترنت با ثباتی نداره

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام بابا سرعت کم باشه ولی دزدی به این واضحی نباشه.
دوستم 1 گیگ خرید . فرداش با اووو 15 مین مکالمه داشته ائنم ناقص. رفتیم دیدم 450 مگ از ترافیک کم کرده؟؟؟؟؟؟؟
حتی اگه مکالمه تصویری هم بود انقدر نمیشد.

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
ببخشيد من دخالت ميكنما ولي يوزر هاي شاتل ديگه شورشو در آوردن انقدر غر ميزنن، آقا شاكيي؟ به جاي ٣ سال غر زدن سرويستون رو عوض كنين اينجوري ميشه تحريم

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
دوره جدید من از 3 روز پیش شروع شده
بر خلاف حرف های گفته شده مبنی بر اینکه شاتل محدودیت دانلود شبانه 10 گیگ برای یکماه با سرعت 128 گذاشته ، باید بگم ، خیـــر ، برای تمام طول مدت شب طی یک ماه این محدودیت رو گذاشته ! :mad:
این 3 روزه که دوره جدید شروع شده ، سرعتم از 14 بالاتر نمیره ! ( دوره قبل ، تو زمان به قول اونا افزایش مصرفم ، سرعت نهایتاً به 5-6 میرسید )
متأسفانه سرویس شرکت دیگه ای هم نمیشه بگیرم ( بخاطر محدودیت تو مرکز تلفنی ) ، میخوام برم رو سرویس مخابرات ، اونم شک دارم بتونه دردی از من دوا کنه :(
پارس آنلاین جدیداً تو شهرمون شروع به سرویس دهی کرده ، البته هنوز مرکز مخابراتی مارو پوشش نمیده ( به نطرتون برای راحت شدن از محدودیت های افتضاح شاتل تو زمان های رایگان شب ، پارس آنلاین بهتره ؟ - سرعت روز و شبش روی 128 چنده ؟ )

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوره جدید من از 3 روز پیش شروع شده
بر خلاف حرف های گفته شده مبنی بر اینکه شاتل محدودیت دانلود شبانه 10 گیگ برای یکماه با سرعت 128 گذاشته ، باید بگم ، خیـــر ، برای تمام طول مدت شب طی یک ماه این محدودیت رو گذاشته ! :mad:
این 3 روزه که دوره جدید شروع شده ، سرعتم از 14 بالاتر نمیره ! ( دوره قبل ، تو زمان به قول اونا افزایش مصرفم ، سرعت نهایتاً به 5-6 میرسید )
متأسفانه سرویس شرکت دیگه ای هم نمیشه بگیرم ( بخاطر محدودیت تو مرکز تلفنی ) ، میخوام برم رو سرویس مخابرات ، اونم شک دارم بتونه دردی از من دوا کنه :(
پارس آنلاین جدیداً تو شهرمون شروع به سرویس دهی کرده ، البته هنوز مرکز مخابراتی مارو پوشش نمیده ( به نطرتون برای راحت شدن از محدودیت های افتضاح شاتل تو زمان های رایگان شب ، پارس آنلاین بهتره ؟ - سرعت روز و شبش روی 128 چنده ؟ )

سلام دوست عزیز من تهران هستم
128 - 4 گیگ دارم از پارس.
تا حالا شبا دانلود نداشتم. الان 4 روزه هر شب دانلود دارم. سرعتش با صبح یکیه و با IDM 145 دانلود میکنه.
خودم باورم نمیشد.

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام و تشکر از دوست عزیز " mahni1390 "

پس برای ماه بعد ، 100% پارس آنلاین ... ( ازشون که پرسیدم ، میگن تا یک ماه دیگه مرکز مخابراتی مارو هم پوشش میدن )

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا ما رفتیم الان شاتل که خط رو قطع کنیم. یه نکته جالب اینه که هر دفعه که من می رم با کارمندای جدید مواجه می شم . الانم دوتا خانم یکی عصبانی و یک خوشحال و مهربون گذاشته بودن . این شاتل چرا کارمنداشو انقدر زود به زود عوض می کنه ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقا ما رفتیم الان شاتل که خط رو قطع کنیم. یه نکته جالب اینه که هر دفعه که من می رم با کارمندای جدید مواجه می شم . الانم دوتا خانم یکی عصبانی و یک خوشحال و مهربون گذاشته بودن . این شاتل چرا کارمنداشو انقدر زود به زود عوض می کنه ؟

سلام بخاطر اینکه انقد سرویساش افتضاحه . و کارمنداش همش دارن با مشتریا سرو کله میزنن. عوضشون میکنه تا هر دفعه یک نفر به شما جواب بده.

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
تجربه من بعد از شش سال استفاده از ADSL از سه شرکت مختلف:
شرکت های ADSL مثل کاغذ دستمالی می مونن باید بعد از کمی استفاده بندازیشون دور و از یکی دیگه استفاده کنی

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
البته در مورد شاتل مثل دستمال توالت می مونه اول ... و بعد بندازیش دور

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من توی این بخش نظر خیلی هارو خوندم و خوشحالم توی منطقه هستم که شرکتی که انتخاب کردم تا حالا هیچ نارضایتیی ازش نداشتم چه توی سرعت چه پشتیبانی. مدارکش هم موجوده توی تاپیک های دیگر.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خب ديشب كه تقريبا قطع بود،سرعت از 1 بالاتر نميومد ولي صبح خوب شد
اكثر شب ها حتي قبل از ساعت 1 هم سرعت افتضاح ميشه
پريروز هم كه صبح تا شب قطع بود و ميگفتن از طرف مخابرات قطعه!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پريروز هم كه صبح تا شب قطع بود و ميگفتن از طرف مخابرات قطعه!

همیشه واسه توجیه سرویس بدشون از این جمله استفاده میکنن..

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
همشون سرا پا یه کرباسن

یه پهنای بانده مثلا اگه ظرفیتش 20 کاربر باشه به 200 نفر میفروشند و نتیجه هم که معلومه

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
يك كار جالب از شاتل!
اينترنت با سرعت دو مگ منو سوزوندن كردن 128 :blink:
ميگم چرا ؟
ميگن از سازمان تنظيم مقررات دست گذاشتن روي يك سري مشتركهاي خانگي كه اينا كه خانگي هستن چرا بهشون سرويس 2 مگو داديد!
خلاصه سرويس دومگ ما سوزوندن آخرشم منت گذاشتن كه اون يكو نيم گيگ استفاده شده رو حساب نمي كنيم و دوباره سه گيگ براتون شار‍ژ كرديم:eek:
كس ديگه اي هم هست كه براش اين اتفاق افتاده باشه؟

من ميترسم دو روز ديگه همين بلا سر اينترنت شركت هم بيارم بگم چرا؟يه جواب از تو آستينشون در بيارن!
دوستان از كدوم سرويس بيشتر راضي هستن اين شاتل ديگه شورشو در آورده!:eek:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
همیشه واسه توجیه سرویس بدشون از این جمله استفاده میکنن..
نه شاتل اينجا بيشتر وقتا اعتراف ميكنه مشكل از خودشونه:دي
ولي اين سري 1 روز كامل تقريبا قطع بود گفتن مخابرات.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
يك كار جالب از شاتل!
ميگم چرا ؟
ميگن از سازمان تنظيم مقررات دست گذاشتن روي يك سري مشتركهاي خانگي كه اينا كه خانگي هستن چرا بهشون سرويس 2 مگو داديد!
خلاصه سرويس دومگ ما سوزوندن آخرشم منت گذاشتن كه اون يكو نيم گيگ استفاده شده رو حساب نمي كنيم و دوباره سه گيگ براتون شار‍ژ كرديم:eek:

من ميترسم دو روز ديگه همين بلا سر اينترنت شركت هم بيارم بگم چرا؟يه جواب از تو آستينشون در بيارن!

چند نفر از دوستان من هم همین بلا سرشون اومده و از ار 256-512-1 - 2 مگابایت / همشون شدن 128

نمیدونم چی شده قبلنا با کارت دانشجوی سرعت بالا ارایه میدادن اما الان .........

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
يك كار جالب از شاتل!
ميگم چرا ؟

عجیبه !من چندین ماه پیش به تنظیم مقررات شکایت کردم که اگه میگید سرعت شبانه میتونه تا 10 برابر از سرعت دانلود روزانه متر باشه پس چرا شاتل قانون شکنی میکنی و به کابرهای 128 اش بدون مدرک 2 مگ میده بهم گفتن شما مگه وکیل و... مردم هستی!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
نه شاتل اينجا بيشتر وقتا اعتراف ميكنه مشكل از خودشونه:دي
ولي اين سري 1 روز كامل تقريبا قطع بود گفتن مخابرات.

سلام دوست عزیز
آقا من دوستم این ماه میخواد سرویسشو عوض کنه از شاتل بیاد بیرون . کرج هم هست میخواستم یدونم . آسیا تک خوبه اونجا؟؟؟
سرویس 128 ماهی 5 گیگ داره. من اونو بهش پیشنهاد دادم. ولی نمیدونم سرویسش چطوره؟ اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید.

بالا