• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام دوست عزیز
آقا من دوستم این ماه میخواد سرویسشو عوض کنه از شاتل بیاد بیرون . کرج هم هست میخواستم یدونم . آسیا تک خوبه اونجا؟؟؟
سرویس 128 ماهی 5 گیگ داره. من اونو بهش پیشنهاد دادم. ولی نمیدونم سرویسش چطوره؟ اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید.
نميدونم من خودم آسيا تك نداشتم ولي يكي از دوستام تازه گرفته و راضيه،البته اينم بگم كه هميشه از هرجايي كه بگيري اولش راضي هستي بعد چند وقت ميفهمي واقعا چطوره...

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
يك كار جالب از شاتل!
اينترنت با سرعت دو مگ منو سوزوندن كردن 128 :blink:
ميگم چرا ؟
ميگن از سازمان تنظيم مقررات دست گذاشتن روي يك سري مشتركهاي خانگي كه اينا كه خانگي هستن چرا بهشون سرويس 2 مگو داديد!
خلاصه سرويس دومگ ما سوزوندن آخرشم منت گذاشتن كه اون يكو نيم گيگ استفاده شده رو حساب نمي كنيم و دوباره سه گيگ براتون شار‍ژ كرديم:eek:
كس ديگه اي هم هست كه براش اين اتفاق افتاده باشه؟

من ميترسم دو روز ديگه همين بلا سر اينترنت شركت هم بيارم بگم چرا؟يه جواب از تو آستينشون در بيارن!
دوستان از كدوم سرويس بيشتر راضي هستن اين شاتل ديگه شورشو در آورده!:eek:

مال من كه هنوز تغییر نكرده، ولی كمش كنند درجا تخلیه اش میكنم، یه مخابرات 128 رو یه خط دیگه دارم، اگه قراره 128 مصرف كنم نمیام بالای همین 9-10 هزار تومان رو هزینه اش كنم اونم چی، محدود حجمی.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اسیا تک خوبه..من تعریفش رو زیاد شنیدم..از دوستی که 1 2 ساله استفاده میکنه..

یه قابلیت بسیار عالی دیگه ایم که داره اسیاتک اینه که اگه به فرض مثال شما تو ماه اول با سرعت 512 تمدید کردی میتونی اخرای ماه از طریق حساب کاربریت سرعتت رو به انتخاب خودت تغییر بدی واسه دوره بعد بدون هیچ گونه مشکلی...ولی واسه شاتل باید 7 خان رستمو رد کنی.

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
چند نفر از دوستان من هم همین بلا سرشون اومده و از ار 256-512-1 - 2 مگابایت / همشون شدن 128

نمیدونم چی شده قبلنا با کارت دانشجوی سرعت بالا ارایه میدادن اما الان .........

چي بگم والله !
من كه با مهر شركتم دومگو گرفته بودم!
بازم اين كارو كردن!

عجیبه !من چندین ماه پیش به تنظیم مقررات شکایت کردم که اگه میگید سرعت شبانه میتونه تا 10 برابر از سرعت دانلود روزانه متر باشه پس چرا شاتل قانون شکنی میکنی و به کابرهای 128 اش بدون مدرک 2 مگ میده بهم گفتن شما مگه وکیل و... مردم هستی!

دوست عزيز به منم با مهر سربرگ شركت دادن
همون موقع هم اينترنت 2 مگ فقط به دانشجو ها ميدادن و شركتها
البته دومگشون هم همچنين چنگي به دل نميزد!

مال من كه هنوز تغییر نكرده، ولی كمش كنند درجا تخلیه اش میكنم، یه مخابرات 128 رو یه خط دیگه دارم، اگه قراره 128 مصرف كنم نمیام بالای همین 9-10 هزار تومان رو هزینه اش كنم اونم چی، محدود حجمی.

خب شما پيشنهاد بديد كجا بهتره منم درجا تخليه كنم :lol:
همه دوستام كه سرويس هاي مختلف دارن دارن مينالند شاكي هستند!

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

هیچ جا بهتر نیست، تا وقتی ورود پهنای باند آزاد نشه و ISP ها خودشون پهنای باند وارد نكنند، سرویس همشون سر و ته یه كرباسه. شما از هر كدوم بگیرید دارید سرویس زیرساخت رو خریداری میكنید و هیچ كدوم از این سرویس ها از نظر كیفی تفاوت چندانی با دیگری ندارند.

تنها تفاوت اینجا میزان و نوع اشتراك (share) كردن این پهنای باند بین كاربرها است. شما بنا به میزان و نوع استفاده ای كه از اینترنت دارید یكی از ISP هایی كه تو مركز مخابراتتون پورت داره رو استفاده كنید.

من نمیتونم شخصاً بگم كه فلان ISP بهتره، تجربه من تو محل استفاده خودم بوده.

بهترین راه آزمودن سرویس ها و سرویس دهنده های مختلف هست، هر كدوم بهتر نیازتون رو برآورده كرد همون رو تمدید كنید. در ضمن، یك خط تلفن اضافی هم بخرید كه در زمان تغییر سرویس دهنده بدون اینترنت نمونید. :D

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
هیچ جا بهتر نیست، تا وقتی ورود پهنای باند آزاد نشه و ISP ها خودشون پهنای باند وارد نكنند، سرویس همشون سر و ته یه كرباسه. شما از هر كدوم بگیرید دارید سرویس زیرساخت رو خریداری میكنید و هیچ كدوم از این سرویس ها از نظر كیفی تفاوت چندانی با دیگری ندارند.

تنها تفاوت اینجا میزان و نوع اشتراك (share) كردن این پهنای باند بین كاربرها است. شما بنا به میزان و نوع استفاده ای كه از اینترنت دارید یكی از ISP هایی كه تو مركز مخابراتتون پورت داره رو استفاده كنید.

من نمیتونم شخصاً بگم كه فلان ISP بهتره، تجربه من تو محل استفاده خودم بوده.

بهترین راه آزمودن سرویس ها و سرویس دهنده های مختلف هست، هر كدوم بهتر نیازتون رو برآورده كرد همون رو تمدید كنید. در ضمن، یك خط تلفن اضافی هم بخرید كه در زمان تغییر سرویس دهنده بدون اینترنت نمونید. :D

سلام دوست عزیز اینجوری که خیلی باید هزینه کنی. کافیه یه پرس جو از هم محله ای هت بکنیو راحتتره.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
چي بگم والله !
من كه با مهر شركتم دومگو گرفته بودم!
بازم اين كارو كردن!

دوست عزيز به منم با مهر سربرگ شركت دادن
همون موقع هم اينترنت 2 مگ فقط به دانشجو ها ميدادن و شركتها
البته دومگشون هم همچنين چنگي به دل نميزد!

سلام
پول تو جیب این همایون بی همه چیز نریز برو یه شرکت دیگه...
بیا توی تاپیک شیراز پی سی ورد مرکز مخابراتیت را بگو تا دوستان راهنمایی کنن کجا بری
همیار و ماتریکس پیشنهاد منه ولی باید از دوستانی که هم مرکز شما هستن و سرویس دارن پرس و جو کنی!

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من با اکانت های ساکس هم سرعتم پایینه..*** که کلا تعطیله..این ساکس هم سرعتش 1 2 روزه خیلی افت کرده..دوستانه دیگه مشکل دارن ؟

bodyguard

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
پول تو جیب این همایون بی همه چیز نریز برو یه شرکت دیگه...
بیا توی تاپیک شیراز پی سی ورد مرکز مخابراتیت را بگو تا دوستان راهنمایی کنن کجا بری
همیار و ماتریکس پیشنهاد منه ولی باید از دوستانی که هم مرکز شما هستن و سرویس دارن پرس و جو کنی!

چشم ممنون

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
من با اکانت های ساکس هم سرعتم پایینه..*** که کلا تعطیله..این ساکس هم سرعتش 1 2 روزه خیلی افت کرده..دوستانه دیگه مشکل دارن ؟

از روزی که زدن سفارت انگلیس رو اوردن پایین همه چی تعطیل شده ،
پورت *** ها و ***** و غیره ، محدودیت سرعت شدیدی گذاشتن رو پورت ها ، طوری که سرعت با ساکس بین 3 کیلو تا 5 کیلو هست و دائما قطع هم میشه (روی پورت 22 دیفالتش)
سند و ریسو هم ثابت نیست ، شاتل هم افتضاح تره از بقیه جاهاست . مگه بری IPIG روی سرور ویندوزی نصب کنی، رو پورت کاستوم ست کنی ، البته من تستش نکردم .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
از روزی که زدن سفارت انگلیس رو اوردن پایین همه چی تعطیل شده ،
پورت *** ها و ***** و غیره ، محدودیت سرعت شدیدی گذاشتن رو پورت ها ، طوری که سرعت با ساکس بین 3 کیلو تا 5 کیلو هست و دائما قطع هم میشه (روی پورت 22 دیفالتش)
سند و ریسو هم ثابت نیست ، شاتل هم افتضاح تره از بقیه جاهاست . مگه بری IPIG روی سرور ویندوزی نصب کنی، رو پورت کاستوم ست کنی ، البته من تستش نکردم .

من فکر کنم این روند واسه همیشه ادامه پیدا کنه..مثل این که زیاد کسی اعتراض نکرده اینام دیگه قعطش نکردن.

carbon_mas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من قم هستم مرکز عمار یاسر...سرویس نامحدود مخابرات داشتم که از وقتی که سرویس هاشون رو حجمی کردند سرویس من رو به صورت یکطرفه و بر خلاف قرارداد به سرویس حجمی تغییر دادن (در صورتی که حتی هزینه ای که من پرداخت کردم بیشتر از سرویس 512 حجمی فعلی بوده....:L ) ولی اینجا کیه که پاسخگو باشه...:(
تصمیم دارم بعد از پایان دوره ISP رو عوض کنم...کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه توی قم و توی این مرکز مخابراتی کدوم شرکت سرویس بهتری ارایه میده؟ (برام حجم دانلود و سرعت مهمه)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من فکر کنم این روند واسه همیشه ادامه پیدا کنه..مثل این که زیاد کسی اعتراض نکرده اینام دیگه قعطش نکردن.

دوست عزیز این روند توی همه ساعات شبانه روز نیستا.
البته نمی دونم چون من توی روز شرکت هستم . اینجا خوبه با وی پی فقط aol کند شده. ولی شبا که میرم خونه هردوش فقط میشه باهاش سایت باز کرد. تا دانلود شروع میکنم سرعت میشه صفر ( 0 ) .

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
واقعا دروغ گویی تا چه حد؟ من 21 آبان درخواست جمع آوری سرویس دادم هفته بعد تماس گرفتم گفتن نامتون ارسال شده مخابرات. هر چی صبر کردم سرویس جمع آوری نشد. هفته بعد دوباره با شاتل تماس گرفتم گفتن 1 آذر نامه شما ارسال شده!!!!! این یه دروغ. منم که به علت مشغله کاری فرصت حضوری رفتن نداشتم تلفنی پیگیری می کردم. باز هر چی صبر کردم خبری نشد. بازم اصرار داشتن 1 آذر نامه ارسال شده و مخابرات اقدام نکرده. تا آخر 10 آذر حضوری رفتم و همون موقع یه نامه تنظیم کردن بهم دادن. اینم دروغ بعدی. بعد فوری رفتم مخابرات و اونا گفتن خوب همین نامه رو همون موقع که در خواست دادی میتونستن بهت بدن و بعد ظرف 5 دقیقه خط من جمع آوری شد و درخواست ADSL از مخابرات ثبت شد. دقت کنید من آخر وقت 5 شنبه درخواست سرویس ADSL به مخابرات دادم و ساعت 8 صبح روز 1 شنبه یوزر و پسورد گرفتم و وصل شدم. یعنی عملا 1 روز کاری بعد از درخواست!
واقعا شاتل شورشو درآورده

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرکت شاتل به کاربران حرفه ای اینترنت نیاز داره.
شرکت شاتل این اعتباری رو که داره مدیون کاربران حرفه ای است زیرا کاربران حرفه ای مشتریان زیادی برای شاتل فراهم میکنند.
به زودی شرکت شاتل مشتری های خود را از دست میدهد و اعتبارش را هیچ موقع بدست نخواهد آورد؟

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از شاتل سرویس نگیرید.
چون سریع محدود میشی.
حداقلش اینه که برو از یه شرکته ارزونتر بخر که حداقل پول کمتری بدی.

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
man in matno 2 hafte pish baraye site shatel neveshtam

مدتی است که سرعت دانلود شبانه من در بهترین حالت از 3 kb فراتر نمی رود
فکر می کنم حدودا 20 روزی هست که این رویه ادامه دارد
این محدودیت درست بعد از اخرین تمدید دوره من اعمال شده ، اگر من از این رویه مطلع بودم قطعا حاضر به ادامه تمدید نمی شدم
با مراجعه به شعبه مرکزی به من توضیح داده شد که این رویه به دلیل فزونی سقف دانلود در ماه به صورت برنامه ریزی شده و توسط برنامه اعمال و تا زمان نا‌معلومی به دلیل عدم اطلاع رسانی و به صورت تعمدی ادامه دارد
در این رابطه لازم است چند نکته را متذکر بشوم
با توجه با این مورد که من 3 سالی هست که مشترک شرکت شما می باشم قبلا با همچین رویه ای رو به رو نشده بودم
این طوری که به من توضیح داده شده است مشتریکین کم مصرف خطشون با هم به اشتراک گذاشته شده و مشترکین پر مصرف خطشون با هم ، نتیجتا اینگونه خواهد شد که مشترکین پر مصرف عملا دانلودی نخواهند داشت همچنین مشترکین کم مصرف یا بدون مصرف هم که طبعا از قبل دانلودی نداشته اند در حالت کلی اینگونه خواهد شد که مصرف در حد صفر خواهد شد
اگر حقیقتا بر اساس ادعای شما که این رویه برای حمایت از مصرف کننده کم مصرف اعمال شده و قطعا با توضیحاتی که دادم در تعارض است باید این رویه متفاوت تر اجرا می شد
میانگین مصرف من در یک سال برای هر ماه کمتر از 5 G می باشد فکر می کنم منطقا باید این برنامه ریزی بر اساس میانگین سال یا دوره باشد نه بر اساس یک ماه (مهرماه بنا بر ضرورت من 15 G دانلود داشته ام)
به من گفته شده که این رویه از همان ابتدا اجرا می شده ،ولی این حرف به نظرم فقط در حد حرف بود چون یکی از کسانی که خوده بنده سال گذشته با شرکت معرف کردم در تابستان سال گذشته 65 G دانلود شبانه با سرویس ای مشابه من داشته است
من حدود 3 سال است که از شرکت شما سرویس می گیرم و با توجه به اینکه اشنایی کاملی با نوع خدمات شرکت شما و شرکت های مشابه شما داشته ام حدود 20 نفری را فقط خودم معرفی کردم
به نظرم این موضوع رو شما در نظر نگرفته اید که شما هر چقدر هم تبلیغ کرده باشید در نهایت فرد از من مشترک به قول شما پر مصرف درباره خدمات شما سوال می کند و من نوعی هستم که فرد را مجاب یا دلسرد می کنم
همچنین به نظر می رسد این رویه می بایست اطلاع رسانی می شد نه اینکه به دلیل اشغالی خطوط تلفن مجبور به مراجعه حضوری در نماینده مرکزی بشوم هر چند به نظر می رسد عدم اطلاع رسانی این موضوع همسو با منافع شرکت نبوده و در تعارض اشکار با شعار مشتری مداری و پاسخگویی شرکت شاتل می باشد
به نظرم این رویه با بازاریابی طولانی مدت تضاد کاملا مشهودی دارد
موارد گفته شده در بالا را من به سرپرست خدمات مشترکین مشهد اعلام کردم که ایشون با توجه به تضاد های مشهود اعلام شده جوابی نداشت و نهایتا به من اعلام کرد که با تهران تماس بگیرم
در نهایت مایلم بدونم تا چه زمانی این رویه ادامه دارد
لطفا در جواب دادن صریح باشید جواب هایی که نمایینده مشهد به من دادن رو تکرار نکنید چون تمدید دوره بعدی من وا بسته به جواب شماست

بله
شاتل اعتبارش رو مدیون مشترکین حرفه ای اینترنت است.
اگر آنها بخواهند میتوانند شاتل را ورشکسته و یا پول دار کنند.
منم تعداد زیادی مشتری برای شاتل آوردم ولی دیگه این کار را نمیکنم و نمیگذارم هیچ کس دیگری از آنها سرویس بگیرد.

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام ***** هستم ، لطفا با ذکر شماره شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکل فنی خود را مطرح بفرمائید تا بررسی نمایم .در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تهران(23099 ) و یا نمایندگی شهر خود

تماس حاصل نمائید.باتشکر

Bagheri 01:31:08
سرعت شده در حد بخاری نفتی

جناب ، بررسی کردید این مشکل مارو ؟

*** 01:34:43
? لطفا چند لحظه صبر بفرمایید تا بررسی کنم
Bagheri 01:35:19
بسیار خب
*** 01:35:28

بی گمان اطلاع دارید که خدمات دسترسی به اینترنت (ADSL) , به صورت Share

یا به اشتراک گذاری شده به مشترکین ارائه می شود.حال آنکه شرکت شاتل از

رویه ها و عرف معمول شرکت های اینترنتی مشابه تبعیت نمی کند و برای افزایش

خوشنودی و رضایتمندی مشترکین , ضریب اشتراک گذاری را تا حد بسیار قابل

توجهی کاهش داده و حتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه

می نماید.

گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به

صورت متوالی اقدام به دریافت فایل های حجیم نمایند , به صورتی که باعث

اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8)

برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند , سرویس این

عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)

با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1 الی 8 )

اجتناب ناپذیر است.

بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما

همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان

سرعتی تضمین شده معادل سرعت سرویس خویش داشته باشید،

می توانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید. بیان این نکته در این جا

ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی مثلا ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با

تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی

شاتل برای 28ECO1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۱۳٫۹۰۰0ریال در ماه

ارائه می شود).
Bagheri 01:37:33
یعنی با این اوصاف ، محدودیت دریافت 10 گیگ رو هم از بین بردید و کمتر کردید !

واقعاً که شاتل هوای مشترکین قدیمیشو خوب داره

خود بنده حدود 25 نفر رو به شاتل معرفی کردم !!!
*** 01:39:53
در گذشته

فقط 10 درصد حداکثر دانلود را داشتند و ترافیک مراکز را بالا می بردند و 90 درصد دچار افت سرعت می شدند

این قانون برای جلوگیری از تضییع شدن حق دیگران اجرا شد

زمان دقیقی برای خارج شدن از این وضعیت نمی باشد

سیستم بطور هوشمند هر زمان تشخیص داد این کار را انجام می دهد

در ساعات دانلود رایگان یک الگوی مصرف بالا را تکرار کردید که موجب اختلال در پهنای باند شده است

به این دلیل پهنای باند شما با مشترکینی که نوع مصرف خود را در ساعات اوج مصرف مدیریت نمی کنند به اشتراک گذاشته شده است.
Bagheri 01:40:50
آخه مشترکین کم مصرف که نمیان شب بیداری بکشن واسه دانلوووود !

اونا تو روز کاراشونو میرسن ! این چه جور سیاستیه آخه

*** 01:43:23
اما این حق را دارند اگر شب می خواستند کاری انجام بدهند پهنای باند اینقدر خالی باشد که بتوانند به راحتی

کار خود را انجام بدهند

:wacko: :blink:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
شب ها حتی پرشین تولز رو هم باز نمیکنه!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
به جز شاتل و پارس آنلاین جای دیگه ای هم شبانه رایگان داره؟؟

بالا