به جز شاتل و پارس آنلاین جای دیگه ای هم شبانه رایگان داره؟؟
بله عزیزم
همه جا
مخابرات. آسیا تک . پیشگامان و ...
از هر جا میخری از شاتل سرویس نگیر که افتضاحه!!!
به جز شاتل و پارس آنلاین جای دیگه ای هم شبانه رایگان داره؟؟
آها پس بعد از اتمام این دوره برم عوض کنم.
بله دقیقا ...شاتل تو روزش هم قطعی داره ... شبش پیشکشش! ( ما که عطایش را به لقایش بخشیدیم!) ...
سلام دوستان
من در حال حاضر سرویس Eco - 512 شاتل دارم که روزا با سرعت 250KB و شبا 60KB دانلود می کنم.
می خوام تغییر سرویس بدم و بیام ART - 128. ممنون میشم دوستانی که این سرویس را دارند اعلام کنند سرعت دانلودشان چند است و با توجه به نامحدود بودن سرویس، سرعت روز و شب تفاوتی دارد؟
با سپاس
سلام
من دوستم توی کرج هست همین کارو کرده که البته بعد اتمام این دوره یک ماهه میره آسیا تک.
واسه اون 128 نامحدودش سرعتش بین 50 تا 70 با IDM هستش. و شبا که اصلا تعطیل . به زور سایت باز میکنه. تازه سرویس هم 1 هفتس گرفته.
کلا این مشکل و داره دیگه شما رو شبانه حساب نکن توی نا محدود. روز دانلود کن.
سلاماینا خیلی بی وجدان دزدن بابا
زنگ زده دو مگ منو 128 کرده
بعد از دو -سه روز رفتم تو پنلم دیدم 9 گیگ که داشتم شده 3 گیگ ، برداشته ترافیک منو برای یه ماه ریست کرده در حالی که موقعی که 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر بود شارژ کردم
حالا 6 گیگم پریده به هر جا زنگ میزنم میگن اصلا تو پنلت نمیبینیم ما چیزی ازت کم نکردیم
خـــــــــــــدا![]()
سلام
اره تازه فهمیدین!
خودتو راحت کن برو یه شرکت دیگه پول تو جیب این همایون بی همه چیز نریز!
متاسفانه بنده هم از مشترکین جدید این شرکت هستم سه ماهی هست از سرویسشون استفاده میکنم .... سرعت تو روزها خیلی بهتر از شرکت قبلیم هست اما من بیش تر واسه دانلود فری میخواستم سرویس اکو 512 دارم ... من چون آخر هفته ها هستم سه شب رو میزاشتم رو دانلود معمولا 800 مگ تا 1.4 گیگ شب ها دانلود میکردم تا اینکه دو هفته پیش سرعت رویایی شد !!!! 4 گیگ هر شب دانلود میکردم !!!! خیلی خوشحال بودم اما بعدش تا الان سرعت اینقدر کم هست که ... در طول 7 ساعت شب کلا 150 مگ دانلود میشه سرعتش بین 2 تا 4 یا 6 هست افتضاحههههههههههه ! اگه ادامه داشته باشه ناچارم عوض کنم کدوم دانلود رایگان شب بهتر هست ؟ ما کرج هستیم ...
به نظرتون من رو تو لیست fair policy بردن یا ماله همه همینطور شده ؟؟؟
متاسفانه بنده هم از مشترکین جدید این شرکت هستم سه ماهی هست از سرویسشون استفاده میکنم .... سرعت تو روزها خیلی بهتر از شرکت قبلیم هست اما من بیش تر واسه دانلود فری میخواستم سرویس اکو 512 دارم ... من چون آخر هفته ها هستم سه شب رو میزاشتم رو دانلود معمولا 800 مگ تا 1.4 گیگ شب ها دانلود میکردم تا اینکه دو هفته پیش سرعت رویایی شد !!!! 4 گیگ هر شب دانلود میکردم !!!! خیلی خوشحال بودم اما بعدش تا الان سرعت اینقدر کم هست که ... در طول 7 ساعت شب کلا 150 مگ دانلود میشه سرعتش بین 2 تا 4 یا 6 هست افتضاحههههههههههه ! اگه ادامه داشته باشه ناچارم عوض کنم کدوم دانلود رایگان شب بهتر هست ؟ ما کرج هستیم ...
به نظرتون من رو تو لیست fair policy بردن یا ماله همه همینطور شده ؟؟؟
من در حال حاضر با اکانت ساکس هم نمیتونم وصل شم..کلا تعطیل شده..واسه شماها چی؟
من در حال حاضر با اکانت ساکس هم نمیتونم وصل شم..کلا تعطیل شده..واسه شماها چی؟
وصل میشه . اما قطعی بالایی داره ، بشدت پاکت لالست داره . کلا آدم کار نکنه سنگین تره !!!چيز پي ان كه وصله .. مشكلي نيست
دوستانی که میگن چرا بقیه از شاتل دست بر نمیدارن ، متاسفانه دلایل زیاد هست ، اما 2 دلیل از همه مهمتر هستن :
1. طرف اکانت 1 ساله شارژ کرده و حالا دیگه شاتل رو خر مراد سواره . تغییر اکانت هم مساوی هست با ریختن پول مفت تو دهن این ....ها و کلی ضرر !
2. این تنها سرویس دهنده پر سرعت اون منطقست . قبول کنید که در بسیاری از شهرستانها این شاتل هست که در اکثر مناطق سرمایه گذاری کرده و سرویس دهنده بهتری پیدا نمیشه یا اونها هم به قدری ضعیف هستن که شاتل بهترینشون هست .