• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به جز شاتل و پارس آنلاین جای دیگه ای هم شبانه رایگان داره؟؟

بله عزیزم
همه جا
مخابرات. آسیا تک . پیشگامان و ...
از هر جا میخری از شاتل سرویس نگیر که افتضاحه!!!

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچ کس واقعا نمیدونه که از این شرکت چقدر باید در ساعات شبانه دانلود کنی تا محدودن شی؟
به پشتیبانی که زنگ میزنی درغگو میگه اصلا محدودیتی در کار نیست!

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
شاتل تو روزش هم قطعی داره ... شبش پیشکشش! ( ما که عطایش را به لقایش بخشیدیم!) ...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آها پس بعد از اتمام این دوره برم عوض کنم.

ali_santori

Registered User
لایک‌ها
2
اینا خیلی بی وجدان دزدن بابا

زنگ زده دو مگ منو 128 کرده

بعد از دو -سه روز رفتم تو پنلم دیدم 9 گیگ که داشتم شده 3 گیگ ، برداشته ترافیک منو برای یه ماه ریست کرده در حالی که موقعی که 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر بود شارژ کردم

حالا 6 گیگم پریده به هر جا زنگ میزنم میگن اصلا تو پنلت نمیبینیم ما چیزی ازت کم نکردیم

خـــــــــــــدا :(

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آها پس بعد از اتمام این دوره برم عوض کنم.

سلام دوست عزیز واسه همین از شما پرسیدم که آسیا تک خوبه یا نه. الان دیدم. سرویس ها با حجم 5 گیگ در ماه و بالاتر رایگان هست 2 تا 8 صبح . قیمتش هم مناسبه. فقط کیفیتش و اونجا نمی دونم. توی تهران که خیلی خوبه.

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شاتل تو روزش هم قطعی داره ... شبش پیشکشش! ( ما که عطایش را به لقایش بخشیدیم!) ...
بله دقیقا ...
تایید میشه.
شاتل در روز هم قطعی های زیادی داره.
شب ها هم که اصلا غیرقابل استفاده است!

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سلام دوستان
من در حال حاضر سرویس Eco - 512 شاتل دارم که روزا با سرعت 250KB و شبا 60KB دانلود می کنم.
می خوام تغییر سرویس بدم و بیام ART - 128. ممنون میشم دوستانی که این سرویس را دارند اعلام کنند سرعت دانلودشان چند است و با توجه به نامحدود بودن سرویس، سرعت روز و شب تفاوتی دارد؟

با سپاس

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
من در حال حاضر سرویس Eco - 512 شاتل دارم که روزا با سرعت 250KB و شبا 60KB دانلود می کنم.
می خوام تغییر سرویس بدم و بیام ART - 128. ممنون میشم دوستانی که این سرویس را دارند اعلام کنند سرعت دانلودشان چند است و با توجه به نامحدود بودن سرویس، سرعت روز و شب تفاوتی دارد؟

با سپاس

سلام
من دوستم توی کرج هست همین کارو کرده که البته بعد اتمام این دوره یک ماهه میره آسیا تک.
واسه اون 128 نامحدودش سرعتش بین 50 تا 70 با IDM هستش. و شبا که اصلا تعطیل . به زور سایت باز میکنه. تازه سرویس هم 1 هفتس گرفته.
کلا این مشکل و داره دیگه شما رو شبانه حساب نکن توی نا محدود. روز دانلود کن.

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دوستم توی کرج هست همین کارو کرده که البته بعد اتمام این دوره یک ماهه میره آسیا تک.
واسه اون 128 نامحدودش سرعتش بین 50 تا 70 با IDM هستش. و شبا که اصلا تعطیل . به زور سایت باز میکنه. تازه سرویس هم 1 هفتس گرفته.
کلا این مشکل و داره دیگه شما رو شبانه حساب نکن توی نا محدود. روز دانلود کن.

بله همین طوره.
ولی توجه داشته باش که روزانه هم نمیتونی بیشتر از 16 گیگ بگیری.
البته من یه نفر را میشناسم که با art _128 فقط 7 گیگ گرفته و شاتل محدودش کرده.
این همه میخوای پول خرج کنی خب برو از یه شرکت دیگه بگیر.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اینا خیلی بی وجدان دزدن بابا

زنگ زده دو مگ منو 128 کرده

بعد از دو -سه روز رفتم تو پنلم دیدم 9 گیگ که داشتم شده 3 گیگ ، برداشته ترافیک منو برای یه ماه ریست کرده در حالی که موقعی که 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر بود شارژ کردم

حالا 6 گیگم پریده به هر جا زنگ میزنم میگن اصلا تو پنلت نمیبینیم ما چیزی ازت کم نکردیم

خـــــــــــــدا :(
سلام
اره تازه فهمیدین!
خودتو راحت کن برو یه شرکت دیگه پول تو جیب این همایون بی همه چیز نریز!

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
سلام
اره تازه فهمیدین!
خودتو راحت کن برو یه شرکت دیگه پول تو جیب این همایون بی همه چیز نریز!

ایول

آواتار و امضات رو عشق است

Smiley_Face_Gif_by_Sookie_by_sookiesooker.gif

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه بنده هم از مشترکین جدید این شرکت هستم سه ماهی هست از سرویسشون استفاده میکنم .... سرعت تو روزها خیلی بهتر از شرکت قبلیم هست اما من بیش تر واسه دانلود فری میخواستم سرویس اکو 512 دارم ... من چون آخر هفته ها هستم سه شب رو میزاشتم رو دانلود معمولا 800 مگ تا 1.4 گیگ شب ها دانلود میکردم تا اینکه دو هفته پیش سرعت رویایی شد !!!! 4 گیگ هر شب دانلود میکردم !!!! خیلی خوشحال بودم اما بعدش تا الان سرعت اینقدر کم هست که ... در طول 7 ساعت شب کلا 150 مگ دانلود میشه سرعتش بین 2 تا 4 یا 6 هست افتضاحههههههههههه ! اگه ادامه داشته باشه ناچارم عوض کنم کدوم دانلود رایگان شب بهتر هست ؟ ما کرج هستیم ...
به نظرتون من رو تو لیست fair policy بردن یا ماله همه همینطور شده ؟؟؟

samansal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه بنده هم از مشترکین جدید این شرکت هستم سه ماهی هست از سرویسشون استفاده میکنم .... سرعت تو روزها خیلی بهتر از شرکت قبلیم هست اما من بیش تر واسه دانلود فری میخواستم سرویس اکو 512 دارم ... من چون آخر هفته ها هستم سه شب رو میزاشتم رو دانلود معمولا 800 مگ تا 1.4 گیگ شب ها دانلود میکردم تا اینکه دو هفته پیش سرعت رویایی شد !!!! 4 گیگ هر شب دانلود میکردم !!!! خیلی خوشحال بودم اما بعدش تا الان سرعت اینقدر کم هست که ... در طول 7 ساعت شب کلا 150 مگ دانلود میشه سرعتش بین 2 تا 4 یا 6 هست افتضاحههههههههههه ! اگه ادامه داشته باشه ناچارم عوض کنم کدوم دانلود رایگان شب بهتر هست ؟ ما کرج هستیم ...

همه تعریفه آسیاتک رو میکنند.
برای اطلاع بیشتر به تاپیک پس سی وورلد برید.
Shatel ADSL / شركت شاتل - Page 896 - P30World Forums

• Like
Reactions: WBS

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام منم دوستم کرجه همین طور که بالا گفتم.
الان شاتل داره و این ماه تموم بشه میره آسیا تک. سرویس 128 از ماهی 5 گیگ به بالا شبانه رایگانه. قیمتشم با سرویس من که پارس هستم و ماهی 4 گیگ برابره.
اینو میخوایم امتحان کنیم.

• Like
Reactions: WBS

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من در حال حاضر با اکانت ساکس هم نمیتونم وصل شم..کلا تعطیل شده..واسه شماها چی؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستانی که میگن چرا بقیه از شاتل دست بر نمیدارن ، متاسفانه دلایل زیاد هست ، اما 2 دلیل از همه مهمتر هستن :

1. طرف اکانت 1 ساله شارژ کرده و حالا دیگه شاتل رو خر مراد سواره . تغییر اکانت هم مساوی هست با ریختن پول مفت تو دهن این ....ها و کلی ضرر !
2. این تنها سرویس دهنده پر سرعت اون منطقست . قبول کنید که در بسیاری از شهرستانها این شاتل هست که در اکثر مناطق سرمایه گذاری کرده و سرویس دهنده بهتری پیدا نمیشه یا اونها هم به قدری ضعیف هستن که شاتل بهترینشون هست .

تنها راه حل برای دو مسئله بالا اینه که زمان بگذره تا رقبا بیشتر بشن و دست آدم بیشتر باز باشه . هیچوقت یادم نمیره زمانی رو که ایرانسل شارژ نامحدود اینترنت و سرعت 256 میداد . بعد هم مثل شاتل شروع به بازی در آوردن کردن ، انواع محدودیت گذاشتن و نتیجه چی شد ؟
برای من بشخصه تا شاتل اومد عطای ایرانسل رو به لقاش بخشیدم و از اونرون تا به امروز از هیچ سرویس دیگه ی این شرکت استفاده نمی کنم ! { به غیر از مکالمه و پیامک }
البته شاتل هم رو به افول هست وای نرو تو این چند ماهه به شدت ثابت کرده . اما ! اگر کسی میتونه سرویس بهتری یا حتی سرویس خود مخابرات رو بگیره و اینکار رو نمیکنه ، خب باید گفته کلاه بزرگی سرش رفته .

من در حال حاضر با اکانت ساکس هم نمیتونم وصل شم..کلا تعطیل شده..واسه شماها چی؟

چيز پي ان كه وصله .. مشكلي نيست
وصل میشه . اما قطعی بالایی داره ، بشدت پاکت لالست داره . کلا آدم کار نکنه سنگین تره !!!

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
دوستانی که میگن چرا بقیه از شاتل دست بر نمیدارن ، متاسفانه دلایل زیاد هست ، اما 2 دلیل از همه مهمتر هستن :

1. طرف اکانت 1 ساله شارژ کرده و حالا دیگه شاتل رو خر مراد سواره . تغییر اکانت هم مساوی هست با ریختن پول مفت تو دهن این ....ها و کلی ضرر !
2. این تنها سرویس دهنده پر سرعت اون منطقست . قبول کنید که در بسیاری از شهرستانها این شاتل هست که در اکثر مناطق سرمایه گذاری کرده و سرویس دهنده بهتری پیدا نمیشه یا اونها هم به قدری ضعیف هستن که شاتل بهترینشون هست .

3. نبودن پورت خالی.

بالا