• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستانی که شاتل داشتن و رفتن اینترنت مخابرات رو گرفتن پشیمون نیستن من آرت 3 دارم یا کلا کسی بوده که از شاتل بره رو یه سرویس دهنده دیگه و راضی باشه؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستانی که شاتل داشتن و رفتن اینترنت مخابرات رو گرفتن پشیمون نیستن من آرت 3 دارم یا کلا کسی بوده که از شاتل بره رو یه سرویس دهنده دیگه و راضی باشه؟

سلام
بله دوست عزیز هر کی رفته جای دیگه پشیمون نیست. فقط بستگی به محلتون سرویس دهنده برتر و انتخاب کنید.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

البته مورد مصرفتون رو هم در نظر داشته باشيد. مخابرات واسه surf ساده، چت متنی، دانلود های كوچك و يا بزرگ (اگه عجله ای در رسیدن فایل نباشه) و همچنین گیم های غير حرفه ای و سبك آنلاین جوابگو هست. من خودم یه خط تلفن جدا گرفتم فقط واسه تست سرویس مخابرات و شاتلم رو هم هنوز دارم، كلی تو مصرف ترافيك صرفه جویی میكنم اینجوری. همچنین سرعت بین 12 تا 16 كیلوبیت در ثانیه، قطعی های كم، پشتیبانی خوب ولی بسيار محدود از چیزایی هست كه در مورد سرویس 128 خانگی مخابرات باید در نظر داشته باشید.

اگه مصارفِ ضرب العجل داری و پهنای باند زیادی رو تو زمان های خاصی لازم داری به هیچ وجه سمت مخابرات و یا CRA های كم سرعت شركت های دیگه نرو، یه سرویس محدود حجمی بگیر یا همین شاتلت رو نگه دار.

اگه دانلود شبانه برات مهمه كه بهترین انتخاب فعلاً پویانت هست تو ADSL ها، بعدش صبانت هست، بعدش پارس آنلاین، بعدش داتك، بعدش آسياتك (سرویس های حجم بالاش فقط شبانه رایگان داره)، شاتل هم كه فعلاً ته جدول هست تو این ليست.

اگه هزینه سرویس/ترافیك روزانه و جایزه های رایگان و گیگ اضافی مهمه برات، اولین گزینه همین شاتل هست، بعدش پارس آنلاین هست، صبا و داتك و آسياتك و پویانت فعلاً به زور از كف دستشون ترافیك رایگان میچكه.

-- در مورد فن آوا و یا ISP های دیگه ای كه خودم تست نكردم و اینجا سرویس نمیدند هیچ پیشنهادی ندارم، در ضمن این نكته را هم در نظر داشته باشید كه سرویس دهی مركز به مركز فرق میكنه، حتماً از یكی كه تو منطقه مخابراتی خودتون هست هم قبل از خرید سؤال كنید.

-- به هیچ وجه قبل از اطمینان از اینكه ISP های دیگه تو مركزتون پورت خالی دارند سرویست رو تخلیه نكن. پا در هوا میمونی.

اگه پینگ و كیفت سرویس برات مهم هست كه ADSL رو بی خیال شو و سرویس بی سیم بگیر ( منظورم وایمكس نیست ها ) سرویس های بی سیم با آنتن در ارتفاعات و دید مستقیم به دكل میتونند یه 50 تا 100 میلی ثانیه ای پینگ كمتر بهت بدند. آواگستر هم برای سرویس بی سیم شركت خیلی خوبیه كه من مدتی ازش استفاده كردم. فقط مشكل هزینه تجهیزات و وجود دید با دكلشون و ارتفاع ساختمون هست، اگه تو مجتمع یا ساختمانی در ارتفاعات نباشی نمیتونی از این سرویس ها استفاده كنی.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
شاتل دزدي بي پايان :

ظاهرا دست از محدوديت برنميداره ... نميشه هرشب اينطوري باشه كه ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممنون Pejii از اطلاعات بسیار مفیدت، من متاسفانه از اینترنت بی سیم نمی تونم استفاده کنم، الانم آرت 3 که دارم سرعت 256 هستش و دانلودم سرعتش 36 کیلوبایت هستش و حجمش دانلودش هم نامحدوده که باهاش معمولا فیلم و سریال دانلود می کنم، الان یه مدته قطعی هاش خیلی زیاد شده و رفته رو اعصابم هزینه سرویس سالی تقریبا 500 هزار تومن دارم هزینه می کنم، حالا با این تفاسیر پیشنهادت چیه؟
اینم بگم که تو منطقه ما سر پورت خالی دعواس و تقریبا پورت خالی نیست.

goodboyehsan

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها پارس انلاین چه جوریه؟

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان عزیزم من الان سرویس 512 صبا نت دارم زیاد دانلود دارم بخاطر همین حجم کم میارم البته از سرویس شبانش استفاده میکنم ولی خوب فقط 4 ساعته و .....
میخواستم عوض کنم سرویس نامحدود شاتل 320 رو بگیرم به نظرتون میارزه؟؟؟؟
کلا تو سرویس نامحدود کدوم شرکت بهتره (برای من سرعت دانلود و پینگ مهمه)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزیز.
برای کسانی که نامحدود با سرعت ثابت و خوب می خوان ( البته به مرکز مخابراتی مربوط میشه ) من CRA 1 مگ و یا 2 مگ داتک و پیشنهاد میکنم. الان دو ماه هست داریم خیلی با صرفست. سرعتش 1 مگ 70 و 2 مگ 140 هست. تقریبا ثابت غیر از جمعه ها. ( آپلودش هم همین سرعته و اینش خیلی خوبه ).
برای حجمی هم شک نکنین که پارس آنلاین بهترینه. مخصوصا این که شبانه ش سرعتش زیاد کم نمیشه.

free4ever_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man in matno 2 hafte pish baraye site shatel neveshtam

مدتی است که سرعت دانلود شبانه من در بهترین حالت از 3 kb فراتر نمی رود
فکر می کنم حدودا 20 روزی هست که این رویه ادامه دارد
این محدودیت درست بعد از اخرین تمدید دوره من اعمال شده ، اگر من از این رویه مطلع بودم قطعا حاضر به ادامه تمدید نمی شدم
با مراجعه به شعبه مرکزی به من توضیح داده شد که این رویه به دلیل فزونی سقف دانلود در ماه به صورت برنامه ریزی شده و توسط برنامه اعمال و تا زمان نا‌معلومی به دلیل عدم اطلاع رسانی و به صورت تعمدی ادامه دارد
در این رابطه لازم است چند نکته را متذکر بشوم
با توجه با این مورد که من 3 سالی هست که مشترک شرکت شما می باشم قبلا با همچین رویه ای رو به رو نشده بودم
این طوری که به من توضیح داده شده است مشتریکین کم مصرف خطشون با هم به اشتراک گذاشته شده و مشترکین پر مصرف خطشون با هم ، نتیجتا اینگونه خواهد شد که مشترکین پر مصرف عملا دانلودی نخواهند داشت همچنین مشترکین کم مصرف یا بدون مصرف هم که طبعا از قبل دانلودی نداشته اند در حالت کلی اینگونه خواهد شد که مصرف در حد صفر خواهد شد
اگر حقیقتا بر اساس ادعای شما که این رویه برای حمایت از مصرف کننده کم مصرف اعمال شده و قطعا با توضیحاتی که دادم در تعارض است باید این رویه متفاوت تر اجرا می شد
میانگین مصرف من در یک سال برای هر ماه کمتر از 5 G می باشد فکر می کنم منطقا باید این برنامه ریزی بر اساس میانگین سال یا دوره باشد نه بر اساس یک ماه (مهرماه بنا بر ضرورت من 15 G دانلود داشته ام)
به من گفته شده که این رویه از همان ابتدا اجرا می شده ،ولی این حرف به نظرم فقط در حد حرف بود چون یکی از کسانی که خوده بنده سال گذشته با شرکت معرف کردم در تابستان سال گذشته 65 G دانلود شبانه با سرویس ای مشابه من داشته است
من حدود 3 سال است که از شرکت شما سرویس می گیرم و با توجه به اینکه اشنایی کاملی با نوع خدمات شرکت شما و شرکت های مشابه شما داشته ام حدود 20 نفری را فقط خودم معرفی کردم
به نظرم این موضوع رو شما در نظر نگرفته اید که شما هر چقدر هم تبلیغ کرده باشید در نهایت فرد از من مشترک به قول شما پر مصرف درباره خدمات شما سوال می کند و من نوعی هستم که فرد را مجاب یا دلسرد می کنم
همچنین به نظر می رسد این رویه می بایست اطلاع رسانی می شد نه اینکه به دلیل اشغالی خطوط تلفن مجبور به مراجعه حضوری در نماینده مرکزی بشوم هر چند به نظر می رسد عدم اطلاع رسانی این موضوع همسو با منافع شرکت نبوده و در تعارض اشکار با شعار مشتری مداری و پاسخگویی شرکت شاتل می باشد
به نظرم این رویه با بازاریابی طولانی مدت تضاد کاملا مشهودی دارد
موارد گفته شده در بالا را من به سرپرست خدمات مشترکین مشهد اعلام کردم که ایشون با توجه به تضاد های مشهود اعلام شده جوابی نداشت و نهایتا به من اعلام کرد که با تهران تماس بگیرم
در نهایت مایلم بدونم تا چه زمانی این رویه ادامه دارد
لطفا در جواب دادن صریح باشید جواب هایی که نمایینده مشهد به من دادن رو تکرار نکنید چون تمدید دوره بعدی من وا بسته به جواب شماست

in ham javabiye copy paste shodeye sherkate shatel
مشترک گرامی با سلام
احتراما به اطلاع میرساندخط شما بررسی شد و مشکل شما پیگیری می شود ، ولی در مورد سرعت شبانه ، با توجه به اینکه سرویس شما share میباشد و در ساعت 1 تا 8 بامداد ترافیک رایگان است، و با توجه به اینکه ساعات رایگان تمامی سرویس دهندگان از جمله مخابرات در ساعات شب می باشد،بنابراین این ساعات اوج مصرف اینترنت می باشد و نوسان و افت سرعت در این ساعات امری طبیعی می باشد.به همین دلیل اولیت مصرف پهنای باند با مشترکینی! می باشد که سرویس شبانه رایگان ندارد و مشترکینی که مشغول استفاده عادی از اینترنت هستند. با توجه با این نکته در صورتی که مصرف ترافیک خود را در ساعات رایگان مدریت کنید هیچ گاه سرویس شما با افراد پر مصرف به اشتراک گذاشته نمی شود.
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. شماره تلفن 2018-0511 داخلی 2 با کارشناسان پشتیبانی فنی صحبت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2.در سایت "My.Shatel.irhttp://forum.pacyrus.com/redirector.php?url=http://my.shatel.ir/" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3.به آدرس [email protected] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4.با مراجعه به "سایت شاتل" و"www.parswebsite.com" مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5.با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
با تشکر

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ممنون Pejii از اطلاعات بسیار مفیدت، من متاسفانه از اینترنت بی سیم نمی تونم استفاده کنم، الانم آرت 3 که دارم سرعت 256 هستش و دانلودم سرعتش 36 کیلوبایت هستش و حجمش دانلودش هم نامحدوده که باهاش معمولا فیلم و سریال دانلود می کنم، الان یه مدته قطعی هاش خیلی زیاد شده و رفته رو اعصابم هزینه سرویس سالی تقریبا 500 هزار تومن دارم هزینه می کنم، حالا با این تفاسیر پیشنهادت چیه؟
اینم بگم که تو منطقه ما سر پورت خالی دعواس و تقریبا پورت خالی نیست.

خوب اگه بتونی یه چند وقت دانلودت رو محدود كنی و مخابرات بگیری و پول كنار بگذاری خط تلفن بخری كه بهترین كار رو كردی.

128 مخابرات، حدوداً روزی 700 مگ دانلود داری صبح تا شب، ماهی حدود 21 گيگ جمعاً، ماهی 10 هزار تومان. برای مصارف ساده هم همیشه هست دم دستی.

اگه اون گزینه رو دوست نداری:

پارس آنلاین فعلاً كسری پهنای باند داره، بعد از ورود سرویس های CRA مثل اینكه بيشتر از حد داراییش پهنای باند فروخته یا پهنای باند جدیدش رو زیرساخت هنوز بهش نداده. فعلا با 128/256 محدود حجمی پارس میتونی شبا كه رایگانه حدود 720 مگ تا 1 گیگ دانلود كنی، البته معلوم نيست وضعيت افت سرعتش بدتر بشه یا بهتر. 22 تا 30 گیگ در ماه رایگان دانلود میتونی انجام بدی، صبح ها سرعتت عالیه برای هر مصرفی (تا حجمت تموم بشه البته) ماهی 16 هزار تومان حدوداً.

شاتل كه سرویس های اقتصادیش و رایگان شبانش رفته تعطیلات، با 128 اكو رو شبی 100 تا 300 مگ حساب كن. روزاشم كه پینگش اذیت میكنه، ART هاش هم كه این قانون Fair Policy خرابشون كرده رفته و برای دانلودر ها اصلاً توصیه نمیشه. CRA هاش هم كه ورداشته كلی Upload ازشون كم كرده كه سرورهای خودش رو با سرعت بيشتر و هزینه كمتری آپ نگه داره. یك قرون هم به این شركت ندید.

آسيا تك شبانش بگیر نگیر داره، تازگی ها هم سرویس شبانه نصف قیمت برای سرویس های زیر 5 گیگش قرار داده كه طبیعتاً برای تضمین بالا بودن سرعت اون سرویس و سرویس های نامحدودش میاد و سرعت دانلود شبانه سرویس های رایگانش رو كم میكنه، بعضی ها گزارش كردند سرعتشون به 40 تا 50 كیلو رسیده، ميانگینِ حد اقل سرعت رو حساب كنیم میشه شبی 1 گیگ، ماهی 30 گیگ دانلود داری رایگان برای حدود ماهی 16 هزار تومان.

پویا نت رو فعلاً اطلاع ندارم، تا ماه پیش صبح و شبش برای سرویس های سری B سرعتش رو 2 مگابيت بود، شبی 3 تا 4 گیگ راحت میداد، ماهی 120 گیگ دانلود رایگان واسه 10 هزار تومان هزینه اشتراك. البته این شركت هنوز همه جا سرویس نمیده و زیاد هم اسم در نكرده، مشتریش زیاد شه اینم میره دنبال جیب پر كردن و سیاست های محدود سازی.

ثابت ترین سرعت دانلود رو فعلاً سرویس های CRA دارند، اگه مشكل مدارك برای گرفتن سرعت بالا رو نداری از داتك یا پارس آنلاین CRA بگیر، 1مگ یا 2مگش خوراكِ دانلودرهاست. سرویس های CRA شركتی حدوداً نصف سرعت اسمیشون دانلود میده فعلاً.

-- پس به نظر من، اولین انتخاب در حال حاظر پویانت هست، بعدش آسیاتك، بعدش پارس. سرویس‌های محدود حجمیشون.

فقط یه مشكل مهم این وسط هست، سرعت و كیفیت سرویس ها منطقه به منطقه كه هیچ، كوچه به كوچه و در بعضی موارد طبقه به طبقه هم فرق میكنه. خونه آخرش خودت باید تست كنی و نظر شخص دیگه رو ملاك قرار ندی. ممكنه 128 محدود پارس به یكی 10 گیگ در شب دانلود بده اینجا، به شما 1 گیگ هم نده اونجا.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شاتل دزدي بي پايان :

ظاهرا دست از محدوديت برنميداره ... نميشه هرشب اينطوري باشه كه ...
تایید میشه
واقعا شورشو در اوردن محدودیت پشت محدودیت
البته من چند ماهی هست که نجات یافتم از دستشون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستم مجبور شد این ماه 1 گیگ ترافیک بخره.
اصل معلوم نیست ترافیک و چه جوری کم میکنن.
این 1 گیگ هم که با 15 دقیق صحبت کردن نصفه و نیمه با اووو 450 مگشو الکی کم کرده.
دزدی تا چه حد آخه.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سرعت شبانه دانلود شاتل 5 کیلوبایت برثانیه ( مثل مودم های تلفنی قدیمی ) هست . این شاتل دانلود شبانشو به صورت من در آوردی برای کاربراش تحریم کرده
و توی روز هم چند بار در روز کلا سرعت خیلی پایین میره که اصلا صفحات رو هم باز نمی کنه. من که کفرم در اومده ! حالا خوبه که سرویس 512 گرفته بودم !!! تازه کش مرورگر وب هم تنظیم کردم تا همه عکسارو از کش بگیره !!!
من حتما می ردم قراردادم رو با شاتل لغو می کنم. دیگه کلاه برداری چه جوری باید باشه ؟؟؟؟؟؟ واقع مسخرشو در آوردن !!!!

شاتل این پول ها خوردن نداره !! :evil2:

نکته مهم: شاتل = کلاهبردار
:D

Last edited:

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
امروز تورنت به کلی تعطیل شده. اصلاً دیگه سرعت نمیده.
سرعت به زور به 5 کیلو بایت میرسه.
خدایی دیگه شورشو درآوردن.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سرعت اینترنت من الان امده پایین واسه شماها چی ؟؟ میگه سراسریه

ehsan3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خداوند برای همه دوستانی که از شاتل سرویس گرفتد یا قصد گرفتن دارند طلب صبر میکنم :blink::blink::blink:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
شاتل در شیراز سرویس بسیار افتضاحی داره. چرا !؟
1- اولا ترافیک مصرفی بسیار بیشتر از اون چیزی که فکر کنید تموم میشه. برای من در هر دقیقه یک مگابایت از ترافیکم کم میکنه. حتی اگر هیچ کامپیوتری روشن نباشه و فقط مودم روشن باشه باز هم از ترافیک کم میشه. علتش فکر کنم اینه که هر گونه پکتی که در شبکه رد و بدل بشه رو حساب می کنه در صورتی که فقط باید پکت ها مربوط به اینترنت رو حساب بکنه. (بسیاری از پکت ها ممکنه مربوط به پینگ و چیزهای مختلف بین سرور شاتل و مودم ما باشه که من کنترلی ندارم روی اونها)

2- نوسان سرعت بسیار زیادی داره. یک روز خوبه. یک روز بده. یک روز افتضاحه. یک روز عالیه. این نشون میده که مهندس های اونجا، مهندسهای تجربی هستند و توانایی محاسبه های تئوری لازم برای ارائه یک سرویس Stable و ثابت رو ندارند.

3- سیاست بسیار کثیف شاتل این هست که سیستمی گذاشته که در طول روز به محظ اینکه حس کنه که شما داری دانلود میکنی سرعت خط رو کم می کنه تا شما از دانلود کردنت پشیمون بشی! حتی اگر اصرار به خرج بدی وسط دانلود سرعت رو صفر می کنه و چون معمولا دانلود ها هم قابلیت Resume ندارند اینروزها، شما از دانلود منصرف میشی !

حالا پیشنهادهای من به شاتل؛
1- اول از همه سیاست محدودیت دانلود رو برداره چون هر کسی دوست داره که به اندازه پولی که میده آش بخوره.
2- اگر احساس می کنه که هزینه هاش زیاد هست خوب قیمت هاش رو بالا ببره تا بتونه هزینه ها رو جبران کنه و سرویس بهتری بده.
3- چندتا مهندس شبکه تحصیل کرده استخدام کنه تا بتونن براش یک نتورک Stable رو طراحی کنند.
4- به سیاست "یک ده آباد به از صد شهر خراب" روی بیاره.
5- مسئولیت پذیر باشه و وقتی که مشکلی داره، با کمال احترام مشکل رو بپذیره و عذرخواهی کنه. (مشکل رو گردن جای دیگری نندازه!)
6- شاتل این رو بپذیره که هر دانلودی، به معنی دانلود فیلم نیست! خیلی وقت ها در حد یک فایل 2-3 مگابایتی هست که برای شرکت ها یا اشخاص بسیار هم مهم هستند. اگر بتونه الگوریتمش رو کمی هوشمند تر کنه تا رفتار کاربرها رو به صورت کلی بررسی کنه نه فقط به صورت لحظه ای.
7- از لحاظ سیاس ی و فی لت رینگ هم شاتل بسیار پاچه خوار هست!!

در نهایت من به هیچ کس شاتل رو توصیه نمی کنم. ترجیحا به یک شرکت دیگه مثل پارس آنلاین هم هجوم نیارید چون اون هم به همین وضعیت دچار میشه.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آقا ما نخوایم شبانمون رایگان باشه کی رو باید ببینیم؟
اصلا من میخوام شبانم هم پولی باشه و از ترافیکم کم بشه ولی سرعتش مثل روز باشه
درسته سرعت روز مثل دایال آپ هست اما همون دایال آپ چند برابر شبانه سرعت داره!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان راستش من از این همه حرف خسته شدم
تبلیغات علیه این شرکت فکر می کنم بهترین راهکار باشه ، من که شروع کردم . شما هم بپیوندید !
لااقل تو امضاهاتون ملت رو آگاه کنید !

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
یکی دیگه از اسناد پدرسوختگی شاتل :
من تاریخ 22 آبان درخواست کنسلی سرویس دادم بعد از یک هفته که جمع نشد خطم، دوباره تماس گرفتم با شاتل گفت دو روزه نامه شما ارسال شده به مخابرات. حالا باز امروز من تماس گرفتم میگم چی شد پس چرا جمع نشد؟ شماره نامه رو بهم بدید بعد از کلی علافی پشت خط اومد شماره نامه رو بهم داد و گفت تازه دیروز نامه شما ارسال شده.

بالا