ممنون Pejii از اطلاعات بسیار مفیدت، من متاسفانه از اینترنت بی سیم نمی تونم استفاده کنم، الانم آرت 3 که دارم سرعت 256 هستش و دانلودم سرعتش 36 کیلوبایت هستش و حجمش دانلودش هم نامحدوده که باهاش معمولا فیلم و سریال دانلود می کنم، الان یه مدته قطعی هاش خیلی زیاد شده و رفته رو اعصابم هزینه سرویس سالی تقریبا 500 هزار تومن دارم هزینه می کنم، حالا با این تفاسیر پیشنهادت چیه؟
اینم بگم که تو منطقه ما سر پورت خالی دعواس و تقریبا پورت خالی نیست.
خوب اگه بتونی یه چند وقت دانلودت رو محدود كنی و مخابرات بگیری و پول كنار بگذاری خط تلفن بخری كه بهترین كار رو كردی.
128 مخابرات، حدوداً روزی 700 مگ دانلود داری صبح تا شب، ماهی حدود 21 گيگ جمعاً، ماهی 10 هزار تومان. برای مصارف ساده هم همیشه هست دم دستی.
اگه اون گزینه رو دوست نداری:
پارس آنلاین فعلاً كسری پهنای باند داره، بعد از ورود سرویس های CRA مثل اینكه بيشتر از حد داراییش پهنای باند فروخته یا پهنای باند جدیدش رو زیرساخت هنوز بهش نداده. فعلا با 128/256 محدود حجمی پارس میتونی شبا كه رایگانه حدود 720 مگ تا 1 گیگ دانلود كنی، البته معلوم نيست وضعيت افت سرعتش بدتر بشه یا بهتر. 22 تا 30 گیگ در ماه رایگان دانلود میتونی انجام بدی، صبح ها سرعتت عالیه برای هر مصرفی (تا حجمت تموم بشه البته) ماهی 16 هزار تومان حدوداً.
شاتل كه سرویس های اقتصادیش و رایگان شبانش رفته تعطیلات، با 128 اكو رو شبی 100 تا 300 مگ حساب كن. روزاشم كه پینگش اذیت میكنه، ART هاش هم كه این قانون Fair Policy خرابشون كرده رفته و برای دانلودر ها اصلاً توصیه نمیشه. CRA هاش هم كه ورداشته كلی Upload ازشون كم كرده كه سرورهای خودش رو با سرعت بيشتر و هزینه كمتری آپ نگه داره. یك قرون هم به این شركت ندید.
آسيا تك شبانش بگیر نگیر داره، تازگی ها هم سرویس شبانه نصف قیمت برای سرویس های زیر 5 گیگش قرار داده كه طبیعتاً برای تضمین بالا بودن سرعت اون سرویس و سرویس های نامحدودش میاد و سرعت دانلود شبانه سرویس های رایگانش رو كم میكنه، بعضی ها گزارش كردند سرعتشون به 40 تا 50 كیلو رسیده، ميانگینِ حد اقل سرعت رو حساب كنیم میشه شبی 1 گیگ، ماهی 30 گیگ دانلود داری رایگان برای حدود ماهی 16 هزار تومان.
پویا نت رو فعلاً اطلاع ندارم، تا ماه پیش صبح و شبش برای سرویس های سری B سرعتش رو 2 مگابيت بود، شبی 3 تا 4 گیگ راحت میداد، ماهی 120 گیگ دانلود رایگان واسه 10 هزار تومان هزینه اشتراك. البته این شركت هنوز همه جا سرویس نمیده و زیاد هم اسم در نكرده، مشتریش زیاد شه اینم میره دنبال جیب پر كردن و سیاست های محدود سازی.
ثابت ترین سرعت دانلود رو فعلاً سرویس های CRA دارند، اگه مشكل مدارك برای گرفتن سرعت بالا رو نداری از داتك یا پارس آنلاین CRA بگیر، 1مگ یا 2مگش خوراكِ دانلودرهاست. سرویس های CRA شركتی حدوداً نصف سرعت اسمیشون دانلود میده فعلاً.
-- پس به نظر من، اولین انتخاب در حال حاظر پویانت هست، بعدش آسیاتك، بعدش پارس. سرویسهای محدود حجمیشون.
فقط یه مشكل مهم این وسط هست، سرعت و كیفیت سرویس ها منطقه به منطقه كه هیچ، كوچه به كوچه و در بعضی موارد طبقه به طبقه هم فرق میكنه. خونه آخرش خودت باید تست كنی و نظر شخص دیگه رو ملاك قرار ندی. ممكنه 128 محدود پارس به یكی 10 گیگ در شب دانلود بده اینجا، به شما 1 گیگ هم نده اونجا.