p30world پست های دیگه بچه های دیگه که معترض بودن به شاتل رو قشنگ پاک کردن
نه حل نشده، حداقل واسه من که درست نشده، شده طی روز برای چند دقیقه درست شده، اما باز قطع شده.
//
لول 30 تا به رای عالی اضافه شده، واقعا متاسفم که اینطوری نتیجه ی یه رای گیری رو خراب می کنن!!! لووووووووووول، تاریخ عضویت بعضیهاشون مال امروزه!!!!
P.S. هنوز منتظرم خطم از رانژ دربیاد! یه هفته شد!
------------------
لطفا مدیرها رسیدگی کنن، خیلی ها که به عالی رای دادن، امروز عضو شدن و ساعت فعالیتشون بین ساعت های 4 تا 5 بودن، خواهشا نزارین رای گیری رو خراب کنن.
-------------------
به هر حال ما امروز از شاتل کوچ کردیم چه خاطراتی و چه دانلودهایی که می خواستیم اما نتونستیم هر چی بود گذشت
----------------
سم من رو هم جعل کرده . دمش گرم . ما هم معروف شدیم
. جکسون کجایی بیا دوتایی معروف شدیم
بسیار خوشحال شدیم از این واقعه نشون میده که حتما از این طرفدارهای افراطیه شاتله و توی همین p30world بهش فشار روانی اومده
----------------------
7_f_7
j_s_a
m.b.z
S.S.Y
یوزر های تکراری و مشابه در تاپیک پی تی
جالبیش اینه این همه زور زده هنوز برابر هم نشده تازه یه 50 -60 تا یوزر درست کرده فکر کنم خسته شده تا فردا 200- 300 تاش میکنه. بعد فکر میکنه با این کار شاتل از کره ی جنوبی هم جلو میزنه
این طرف رو هر کی دید بهش بگه ندزدنت با این همه فسفر که سوزوندی و شاتل رو از قعر جهنم به بهشت فرستادی
مگه با این بچه بازیا چیزی درست یا خراب میشه
--------
ین شاتل هم عجب داستانی شده ها . من یک رای داشتیم که همین جا اعلام می کنم که اون رو به بدترین گزینه دادم. اما همین یه رای به اندازه اون 40 50 تا رای اون بابا ارزش داره چون حقیقته
به هر حال ما که بخیل نیستیم . بزار شاتل عالی ترین شرکت بشه . اما ما که سرویسمون رو جمع کردیم بای بای