• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

bynam

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
شاتل پرت HTTPS و دست کاری کرده.
باید از پرت های دیگه استفاده کنی. ببین ***** یا pptp جواب میده؟
البته فکر کنم غیر شاتل مبین نت هم همین کارو کرده.

متاسفانه من تازه چند روزه که 6 ماهه تمدید کرده ام و چون اخیرا دانلود شبانه ام کم بوده پس شامل محدودیت نبودم و اون وقتهایی که دانلود دارم شبانه با سرعت 60 دانلود دارم اما این مشکل اخیر برام غیر قابل تحمله و میترسم یک شرکت دیگه هم برم دوباره همین داستان تکرار بشه
الان سایر دوستان که شاتل دارند برای عبور از هیلتر چکار میکنند اگه ممکنه راهنماییم کنید و اگه ممکنه در پیام خصوصی راهنماییم کنید که سرویس هیاتر شکن که رو شاتل کار بده از کجا می تونم تهیه کنم

خیلی برام واجبه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
مال ما از شما بدتره . تنها نیستی عزیز جان

یه دفعه مصرف یه روزمو 700-600 مگ نوشته بود در صورتی که حدود 200 تا مصرف داشتم
حالا اینکه چرا از شاتل نمیرم دلیلش اینه که توی کرج کلا همشون مثل همن متاسفانه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یه دفعه مصرف یه روزمو 700-600 مگ نوشته بود در صورتی که حدود 200 تا مصرف داشتم
حالا اینکه چرا از شاتل نمیرم دلیلش اینه که توی کرج کلا همشون مثل همن متاسفانه

سلام دوست عزیز
من قبلا بهتون گفتم که. برای دوستم آسیاتک گرفتم از خود سایت هم در خواست دادم و از نمایندگی اصلی بهم دادن. دوستمم شاتل داشت. الان خیلی راضیه.

Fame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوستان . بدجوری نیاز به دانلود دارم . کارم شده رفتن به کافی نت برای دانلود با اینکه خودم اینترنت دارم . آیا با تماس به شاتل می شه شبانه را درست کرد یا آیا کسی جایی رو می شناسه که بدون محدودیت حجمی اینترنت بده ؟ تهران هستم . خواهشا من رو راهنمای کنید چون دارم می رم کانادا و باید یک سری فایل حجیم رد و بدل کنم .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان . بدجوری نیاز به دانلود دارم . کارم شده رفتن به کافی نت برای دانلود با اینکه خودم اینترنت دارم . آیا با تماس به شاتل می شه شبانه را درست کرد یا آیا کسی جایی رو می شناسه که بدون محدودیت حجمی اینترنت بده ؟ تهران هستم . خواهشا من رو راهنمای کنید چون دارم می رم کانادا و باید یک سری فایل حجیم رد و بدل کنم .

سلام اگه میتونی از مخابرات سرعت 512 بگیر یا cra از داتک سرعت بالا مثلا 512 یا 1 مگ بگیر. جفتشون خیلی خوبن.
وایمکس ایرانسل هم عالیه. سرعتش شب و روز با سرعت اسمی قرار داد برابره. ولی وایمکس سرعت آپلودش کمه.

یه راه دیگه هم داری کمی خرج کنین و گیگ بخرین و کارهاتونو توی روز انجام بدین

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کسی راهی برای ساکس نداره؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
سرویس شاتل من تموم شده و 200 مگ هدیه داد که اونم تموم شد
الان گفت 15 روز به شما هدیه میدیم منتها https نمیتونید کار کنید و سرعت هم کمه و برای وبگردیه.
میخوام بدونم این 15 روز نامحدوده و میشه راحت دانلود کرد ؟؟؟

Fame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ای بابا https چرا نداریم :blink: ؟ من تازه فهمیدم . خیلی جالبه :rolleyes: . من همین آخر ماه میرم مخابرات نامحدود اگه بدن .. مرسی mahni1390 :D اما مثل اینکه یه کم طول می کشه . به هر حال من که می رفتم کافی نت و برام مشکلی نیست .

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
هی داد بیداد ........................................... :(

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
شاتل مشهد سرعت شبانه ۲۳۰ ولی اگه زیاد دانلود کنی سریع محدودت میکنن تا الان شبی ۱.۴۰ گیگ دانلود کردم محدود نشدم امشب ۱.۵ گیگ دانلود میکنم ببینم محدود میشم یا نه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سرویس شاتل من تموم شده و 200 مگ هدیه داد که اونم تموم شد
الان گفت 15 روز به شما هدیه میدیم منتها https نمیتونید کار کنید و سرعت هم کمه و برای وبگردیه.
میخوام بدونم این 15 روز نامحدوده و میشه راحت دانلود کرد ؟؟؟

سلام
دوست عزیز HTTPS که کلا ندارید. فعلا مشکل داره توی شاتل.
شما امتحان کن دوست عزیز. احتمالا سرععتتون باید در حد دایل آپ باشه اینطور که گفته. ارزش دانلود نداره.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب https رو شاتل وصل شد

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
بچه ها شنیدید شاتل می خواد ترافیک ها رو به دوره بعد اضافه کنه ؟ پس هر کی می خواد تو طرح 5گیگ و 3گیگ بخر 5و3 گیگ ببر شرکت کنه بدوا :)

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
بچه ها شنیدید شاتل می خواد ترافیک ها رو به دوره بعد اضافه کنه ؟ پس هر کی می خواد تو طرح 5گیگ و 3گیگ بخر 5و3 گیگ ببر شرکت کنه بدوا :)

بر پدر محترمش لعنت . ترافيك به چه درد ميخوره . بچه ها لنگ اينترنت شبانه رايگاني هستند كه تو قرارداد با آب و تاب مينويسن . حالا هي بخوان ترافيك پولي بدن به چه درد ميخوره ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بر پدر محترمش لعنت . ترافيك به چه درد ميخوره . بچه ها لنگ اينترنت شبانه رايگاني هستند كه تو قرارداد با آب و تاب مينويسن . حالا هي بخوان ترافيك پولي بدن به چه درد ميخوره ؟

سلام
اگر این کارو بکنه میتونه کمی راضی نگه داره مشتری هارو و جذب هم بکنه.
خب اگه کسی 5 تا بخر 5 تا ببر بگیره دیگه شب دانلود نمیکنه همش توی روز میذاره دانلود.
که من بعید میدونم هم بخواد اضافه کنه هم ترافیک جایزه بده.
این میشه گلو بلبل

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
دو سه روزه اوضاع دانلود تورنت برای من به هم ریخته.
کلا چهار، پنج ساعت بیشتر نمیشه استفاده کرد.
میخواستم بدونم برای بقیه هم همینطوریه یا نه؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
افتضاحه
این دوره ما کلاً محدودیت سرعت داشتیم اینترنت نامحدود قبلا با 100 کیلوبایت دانلود می کردیم دوره جدید از همون اول با سرعت 9 کیلوبایت حداکثر تا 12 کیلوبایت بوده هرچیم تماس میگیریم میگن نمیدونم سیاست جدید شاتل چیه
این اینترنت نامحدود که پیج هم نتونه باز کنه به چه دردی می خوره آخه؟ باید به کجا شکایت کرد؟

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
نه بابا سرویس های آرت مگه تو روز محدودیت دارند ؟ مگه شب نیست ؟! !!!
مطمئنید مشکلتون یعنی افت سرعت روز مربوط به این خرابی 1هفته نیست و مربوط به محدودیته ؟؟آرت چند داری ؟؟ کدوم استان ؟ برای شکایت به اینجا ایمیل بزن بنظر من [email protected]

بالا