• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دوستم سرعت که باز هست که اون عده ای که پرمصرف هستند با دانلود بیش از محد مجاز شبانه از سهم بقیه استفاده می کنند من با این کار شاتل موافقم و لی در رابطه با افت سرعت من استفاده شبانه ندارم ..................

خوب میگم که باید محدودیت حجم بزاره تا کیفیت خوب به همه برسه

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20

منظورتون اینه که بگن تا حجمی امکان دانلود داریم ؟
خوب ما هم این پیشنهاد رو زیاد دادیم ......... ولی اگر میبینیم امشب 1.5 گیگ دانلود کردیم و دچار شیر سرعت شدیم پس معلومه که نباید تا این سقف دانلود کرد ...نه؟؟ درست گفتم

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
الان 2 شبه شبانه رو آوردن رو 5!!

اینترنت 23 روزه شاتل داریم دیگه ( شب ها رو از تعداد روز ها کم کردم ) ...... هورا ! ...
. فکر کن یه وقت شب کار مهمی داشته باشی ... خوب راه حل اینه که بری یک عدد مودم دایال آپ نصب کنی تا کارت راه بیفته !!!!! ..... بازم هورا ! ....

:D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

راه حل دیگش هم اینه که فسخ کنی تا کیفیت خوب به همه و بعدش با یه سرویس دیگه به خودت برسه ...
که ما کردیم و بسیار لذتش رو بردیم و به دیگران هم توصیه می کنیم و الان داریم هم به دیگران و صد البته به خودمون خوبی بسیار بسیار می کنیم ...... :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
راه حل دیگش هم اینه که فسخ کنی تا کیفیت خوب به همه و بعدش با یه سرویس دیگه به خودت برسه ...
که ما کردیم و بسیار لذتش رو بردیم و به دیگران هم توصیه می کنیم و الان داریم هم به دیگران و صد البته به خودمون خوبی بسیار بسیار می کنیم ...... :D

:D هه هه منم وقتی از یه شرکت دره پیت مثل پارس آنلاین اومدم شاتل همین حرف و به پارس آنلاینی ها می زدم حالا شما داری این حرف و بما می زنی
پس نتیجه میگیریم تمام شرکت ها مثل هم هستن یه روز این خوبه اون بد یه روز هم برعکس تا وقتی مشکل از یه جای دیگه س همین آش و همین کاسه س عزیزم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
منظورتون اینه که بگن تا حجمی امکان دانلود داریم ؟
خوب ما هم این پیشنهاد رو زیاد دادیم ......... ولی اگر میبینیم امشب 1.5 گیگ دانلود کردیم و دچار شیر سرعت شدیم پس معلومه که نباید تا این سقف دانلود کرد ...نه؟؟ درست گفتم

اره به نظر من باید محدودش کنند تا کیفیت به همه برسه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

مشکل اینجاست همشون از هم بدترند!!!!!!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
مشکل اینجاست همشون از هم بدترند!!!!!!

ما رفتیم مخابرات .... نمی خام تبلیغ بکنم . اما کیفتشون اصلا قابل مقایسه با این ها نیست . به تایپیک مخابراتی ها مراجعه کنید کامل اونجا هم بچه ها نظر دادن ....

در مورد شاتل هم بهتون بگم که چنان بلایی ما ها آورد که نه تنها سرویس خودم بلکه سرویس چند نفر دیگه رو هم که خودم معرفی کرده بودم رو جمع کردم . حتی با اینک یک ماه از اینتر نت محروم بودم . البته باز هم می گم که شاتل اولش بد نبود که همون طور که اشاره کردم حتی من برای چند نفر دیگه هم همین سرویس رو معرفی کردم ... اما بعدش تبدیل شدن به یه سری کلاهبردار....

حالا هر کسی می خاد بگه اینترنت 23 روزه شاتل خوبه من حرفی با هاش ندارم .... اما اگه انقدر پولدارید که دوست دارید بی خودی پول خرج کنید و بعدش هم خل و چل بشید دیگه خودتون می دونید :D

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ما رفتیم مخابرات .... نمی خام تبلیغ بکنم . اما کیفتشون اصلا قابل مقایسه با این ها نیست . به تایپیک مخابراتی ها مراجعه کنید کامل اونجا هم بچه ها نظر دادن ....

در مورد شاتل هم بهتون بگم که چنان بلایی ما ها آورد که نه تنها سرویس خودم بلکه سرویس چند نفر دیگه رو هم که خودم معرفی کرده بودم رو جمع کردم . حتی با اینک یک ماه از اینتر نت محروم بودم . البته باز هم می گم که شاتل اولش خوب بود که همون طور که اشاره کردم حتی من برای چند نفر دیگه هم همین سرویس رو معرفی کردم ... اما بعدش تبدیل شدن به یه سری کلاهبردار....

تهرانید شما؟
من خودمم از مخابرات اصفهان سرویس دارم اوایل خیلی خوب بود شبانه رایگان داشت و... ولی الان کیفیت خیلی افت کرده شبانه را هم برداشتند مطمعن باش تهران هم همین کارو میکنند

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ساکس رو شاتل کار نمیده...واسه شما چی ؟ 2 تا تست کردم جواب نداد...هر سایت فیلی رو با ساکس باز می کنم صفحه پیوند ها میاد ولی با اینترنت مخابرات مشکلی نیست

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
شبانه حتی یه صفحه رو هم باز نمیکنه
سرعت دانلود هم زیر 5
ساکس هم کار نمیکنه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
شاتل میگه اختلال هست و درست میشه..به نظر من دارن تستی چیزی میکنن

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
اخ من از این شاتل انقدر بدم میاد
پدر و مادر مصرفت کننده هاشو دراوردن
البته بعضیا هم مشکل ندارنا ولی بیشتر ادمایی که میشناسم شاکین

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
در مورد وی.... سا... اینجور چیزا هم که
اگه اتفاقی بیوفته اولین شرکتی که تو خراب کردن این چیزا پیشگام میشه همین شاتله

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
یاهو مسنجر هم برای من وصل نمیشه. میگه HTTPSَش مشکل داره

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
باز هم بگید شاتل خوب نیست
[url]http://www.alef.ir/vdcauun6u49nm61.k5k4.html?152122[/URL]
مرکز متمای سازمان فناوری اطلاعات بر اساس سنجش سرعت اینترنت، رتبه‌بندی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت در فروردین ماه را اعلام کرد.

به گزارش فارس، مرکز متما وابسته به سازمان فناوری اطلاعات ایران، براساس تست سنجش سرعت انجام شده توسط کاربران اینترنت، برترین شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت در فروردین ماه امسال، بر اساس سرعت دریافت اطلاعات را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، تست سنجش سرعت اینترنت، در ۳ بازه زمانی (۱ الی ۸ صبح، ۸ صبح الی ۱۶ و ۱۶ الی ۲۴) و ۴ گروه سرعت (۶۴ کیلو بیت بر ثانیه، ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه و ۵۱۲کیلو بیت بر ثانیه) انجام شده است.

* نتایج سنجش سرعت اینترنت ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه
بنا بر این گزارش، در گروه سرعت ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، شرکت شاتل، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶ شرکت های شاتل، پارس آنلاین، ایرانسل و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شاتل به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* برترین‌های ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه
در گروه سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین، توسعه رسان پاسارگاد و نداگستر صبا، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، داده پردازی فن آوا و ارتباطات مبین نت و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، توسعه رسان پاسارگاد، ندا گستر صبا و ایرانسل به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* نتایج سنجش سرعت اینترنت ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه
همچنین در گروه سرعت ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های شاتل، توسعه رسان پاسارگاد و ندا گستر صبا، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های شاتل، ندا گستر صبا، پارس آنلاین، ارتباطات مبین نت و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های شاتل، توسعه رسان پاسارگاد، ندا گستر صبا، ایرانسل و ارتباطات مبین نت به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* برترین‌های ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه
در گروه سرعت ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین، توسعه رسان پاسارگاد و ندا گستر صبا، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، ارتباطات مبین نت، ایرانسل، توسعه رسان پاسارگاد، داده پردازی فن آوا، پارس آنلاین، آریانا گستر اسپادانا و ندا گستر صبا و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، توسعه رسان پاسارگاد، ایرانسل، ارتباطات مبین نت و ندا گستر صبا، به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
با این نتایج آدم فکر می کنه کاربر های ناراضی شاتل برای اینکه کسی سمت شاتل نیاد این تبلیغات رو می کنن :D که یه موقع سرعتشون کم نشه :D
البته سو تفاهم نشه

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
ساکس رو شاتل کار نمیده...واسه شما چی ؟ 2 تا تست کردم جواب نداد...هر سایت فیلی رو با ساکس باز می کنم صفحه پیوند ها میاد ولی با اینترنت مخابرات مشکلی نیست

کار می کنه دوست عزیز
اگر برنامه رو تنظیم کردید باید کار کنه
این که میگید صفحه پیوند ها میاد یعنی اصلا تنظیم نیست برنامه تون
چون اگر قرار باشه کار نکنه اصلا هیچ چیزی رو نباید باز کنه حتی گوگل(یعنی هیچ صفحه ای نمیاد اگر کار نکنه)

بالا