• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
ممنونم دوست عزيز من . من از اين ناراحت ميشم كه ميخوان آدم رو احمق در نظر بگيرن . وگرنه درست بگن محدود كرديم كاري هم نميتونين بكنين هيچ اشكالي نداره . بلاخره دزد هستند ديگه ماهم ناراحت نميشيم.

ممنونم داريوش جان . اميدوارم شما هم پاينده باشين

درویش نه داریوش:D

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
به نقل از ma_hasti :
دوست عزیز شما به کدوم شاتل شهرستان مراجعه کردی؟

به قول رییس جمهور عزیزمون: "تهرون"

به نقل از Adin :
ممنونم دوست عزيز من . من از اين ناراحت ميشم كه ميخوان آدم رو احمق در نظر بگيرن . وگرنه درست بگن محدود كرديم كاري هم نميتونين بكنين هيچ اشكالي نداره . بلاخره دزد هستند ديگه ماهم ناراحت نميشيم.

100% با این حرفت موافقم، خدا وکیلی پیشگامان هم شبانه اش رو محدود کرده، پارس و داتک هم سرویس هاشون رو محدودیت هایی دارند بعضی روزهای سال و یا شب ها، ولی وقتی پیگیری میکنی جوابی قانع کننده بهت میدند (هرچند پشتیبانی پیشگامان رو همه به عنوان بی ادب ترین پشتیبانی ها میدونند، ولی بهت رک و راست میگه "محدود کردیم رایگان رو 256کیلوبیت / 32 کیلوبایت برای همه سرویس های حجمی با دانلود رایگان شبانه" دیگه تکلیفش رو آدم میدونه)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
فرق نمیکنه. منم رفتم نمایندگی کرج
طوری با آدم برخورد میکنن انگار من دارم دروغ میگم و اونا راست. واقعا به شعور آدم توهین میکنن.
از قدیم هم که گفتن جواب ابلهان خاموشیست. برگه فسخ از روی میز برداشتم پر کردم دادم دستش.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
احساس فسخ از شاتل = احساس برنده شدن در لاتری یک میلون دلاری

ما تجربه کردیم ........... به دوستان هم توصیه می کنیم :D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
دوستانی که شاتل دارید
الان سرعت روزانه تون چطور هست ؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
سرویس آرت 4

یعنی می تونم بگم افتضاح از اول اسفند تا الان که همین روند ادامه داره . دو ماهه سرعتم بالای 32 نرفته
با آرت 4 فقط 45 گیگ تونستم این ماه بگیرم . شبا که سرعتم 10 هست نمیصرفه دان بزارم . با اون که شبا هم نمیزارم هنوز از محدودیت خارج نشدم
بعد از 3 سال اشتراک این ماه آخرین ماهی بود که تمدید کردم .

فایل های ضمیمه

• 1901153779.png
    1901153779.png
    31.6 KB · نمایش ها: 61
  • 03904213169844798351.jpg
    03904213169844798351.jpg
    18 KB · نمایش ها: 61

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سرویس آرت 4

یعنی می تونم بگم افتضاح از اول اسفند تا الان که همین روند ادامه داره . دو ماهه سرعتم بالای 32 نرفته
با آرت 4 فقط 45 گیگ تونستم این ماه بگیرم . شبا که سرعتم 10 هست نمیصرفه دان بزارم . با اون که شبا هم نمیزارم هنوز از محدودیت خارج نشدم
بعد از 3 سال اشتراک این ماه آخرین ماهی بود که تمدید کردم .

نمیدونم چقدر برات سرعت مهمه.
ما توی شرکت cra 2مگ از شرکت داتک داریم کل 24 ساعت و 7 روز سرعتون بین 120 تا 150 هست. برای شما خیلی می ارزه. قیمتشم ماهی 85 میدیم.

پشتیبانی چی گفته بهتون؟
شما دقیقا دارین پایینترین حد قرارداتوون رو میگیرید اگه از 32 پایین تر بیاد میتونید شکایت کنید.

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
نمیدونم چقدر برات سرعت مهمه.
ما توی شرکت cra 2مگ از شرکت داتک داریم کل 24 ساعت و 7 روز سرعتون بین 120 تا 150 هست. برای شما خیلی می ارزه. قیمتشم ماهی 85 میدیم.

پشتیبانی چی گفته بهتون؟
شما دقیقا دارین پایینترین حد قرارداتوون رو میگیرید اگه از 32 پایین تر بیاد میتونید شکایت کنید.

سرعتم از 32 پایین تر میاد . یعنی نوسان داره هیچ وقت ثابت نیست (بین 25 تا نهایت 32 نوسان داره)
یه بار خیلی پایین اومده بود تماس گرفتم با پررویی میگه
اشتراکتون یک به 10 هست و سرعت شما از 3.2 دهم شروع میشه تا 32 . یعنی سرعت دان من 5 باشه حق اعتراض ندارم
اگر میخواین 32 ثابت باشه از سرویس های دتکت ما استفاده کنید . که قیمت های بسیار بالایی دارن

پشتیبانی فقط میگه شما جز کاربران پر مصرف ما هستین . مصرف از این پایین تر بیارید
دیروز زنگ زدم میگه شما با آرت 4 (30 گیگ تازه) خیلی زیاده و عدد بزرگیه و 30 گیگ خیلی مناسبه .... من نمی دونم ماهی 55000 تومان برای این حجم مصرف با این سرعت
این طور از حرفش مشخص شد که دارن سرویس آرت با اکو مقایسه می کنن
بهم میگه 3 گیگ اکو ماهی 13 تومانه . چون فروش حجم به صورت گیگ بیشتر براشون به صرفه هست این حرف میزنه

من نمی دونم مگه من دارم سرویس مخابرات میگیرم یا به اندازه سرویس مخابرات پول میدم که به من اشتراک 1 به 10 میده
یا از فروش سرویس های ( پایه یا بیس ) که تو سایت گذاشتن امتناع می کنن . وبهانه میارن سرعت پایینه . اصلا خوب نیست . به منطقه شما نمی دیم

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سرعتم از 32 پایین تر میاد . یعنی نوسان داره هیچ وقت ثابت نیست (بین 25 تا نهایت 32 نوسان داره)
یه بار خیلی پایین اومده بود تماس گرفتم با پررویی میگه
اشتراکتون یک به 10 هست و سرعت شما از 3.2 دهم شروع میشه تا 32 . یعنی سرعت دان من 5 باشه حق اعتراض ندارم
اگر میخواین 32 ثابت باشه از سرویس های دتکت ما استفاده کنید . که قیمت های بسیار بالایی دارن

پشتیبانی فقط میگه شما جز کاربران پر مصرف ما هستین . مصرف از این پایین تر بیارید
دیروز زنگ زدم میگه شما با آرت 4 (30 گیگ تازه) خیلی زیاده و عدد بزرگیه و 30 گیگ خیلی مناسبه .... من نمی دونم ماهی 55000 تومان برای این حجم مصرف با این سرعت
این طور از حرفش مشخص شد که دارن سرویس آرت با اکو مقایسه می کنن
بهم میگه 3 گیگ اکو ماهی 13 تومانه . چون فروش حجم به صورت گیگ بیشتر براشون به صرفه هست این حرف میزنه

من نمی دونم مگه من دارم سرویس مخابرات میگیرم یا به اندازه سرویس مخابرات پول میدم که به من اشتراک 1 به 10 میده
یا از فروش سرویس های ( پایه یا بیس ) که تو سایت گذاشتن امتناع می کنن . وبهانه میارن سرعت پایینه . اصلا خوب نیست . به منطقه شما نمی دیم
سلام
منم از اول هفته محدود شدم . سرویس آرت 7
زنگ زدم پشتیبانی. طرف حرفایی رو که به اکوها میگفت تحویل من داد.
بهش میگم تا چقدر ترافیک استفاده کنم محدود نمیشم میگه قانون خاصی نداره
در صورتی که برای آرت ها کاملا قانون خاصی داره. و تا یه حدی میشه دانلود کرد.
بعد اسمشو گذاشتن نامحدود.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
این سرویسها share هستند خوب معلومه نامحدود نمیتونه باشه!
همه جای دنیا هم همینطوریه که فقط خطوط اختصاصی اینترنت نامحدود واقعی هستند

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54

صحبت ما چه ربطی به نامحدود بودن یا نبودن داره . ما درباره سرعت حرف میزنیم .شاتل سرعت به حداقل کاهش میده تا نتونی از یه حد که خودش میخواد بیشتر استفاده کنی
ما هم منکر نمیشیم share هست! مگه ما هم سرعت سرویس اختصاصی خواستیم . حداکثر باید 1 به 8 share کنه
باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
فرضا سرویس 256 مخابرات شیر میکنه 1 به 10 . روز و شب سرعت دان بین 22 تا 25 میگن هست
مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره

mkhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
صحبت ما چه ربطی به نامحدود بودن یا نبودن داره . ما درباره سرعت حرف میزنیم .شاتل سرعت به حداقل کاهش میده تا نتونی از یه حد که خودش میخواد بیشتر استفاده کنی
ما هم منکر نمیشیم share هست! مگه ما هم سرعت سرویس اختصاصی خواستیم . حداکثر باید 1 به 8 share کنه
باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
فرضا سرویس 256 مخابرات شیر میکنه 1 به 10 . روز و شب سرعت دان بین 22 تا 25 میگن هست
مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره

faskh kon raht shi mese man:)

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

خوب این کار اشتباست باید سرعت را باز بزاره و مثلا کسی اگه 10 گیگ بیشتر دانلود کرد سرویسش را ببندند تو همه جای دنیا اینطوریه یعنی طبق قانون باید استفاده کنید و نامحدود واقعی نیست نامحدود فقط خطوط اختصاصی هست چون سرویس share هست ممکنه یک نفر حق بقیه را بخوره

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54

سلام
من دارم برای اینترنت ماهی 230 هزار تومن پول میدم.
یکی از همون همه جاهای دنیات نام ببر که برای اینترنت 1 مگ اینقدر پول بگیرن.
فامیلمون تو خارج از کشور روی تلفن خونشون اینترنت 1.5 مگ بهش دادن که اون SHAREشده است چرا؟ چون مجانیه.

------------------------------
اینجا رو نگاه کن .برای یک شرکت دیگه است.
اینترنت 1.5 مگ با ماهی 20 دلار. با پولی که من دارم میدم میتونستم 40 مگ رو بگیرم.

Last edited:

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سلام
من دارم برای اینترنت ماهی 230 هزار تومن پول میدم.
یکی از همون همه جاهای دنیات نام ببر که برای اینترنت 1 مگ اینقدر پول بگیرن.
فامیلمون تو خارج از کشور روی تلفن خونشون اینترنت 1.5 مگ بهش دادن که اون SHAREشده است چرا؟ چون مجانیه.

------------------------------
اینجا رو نگاه کن .برای یک شرکت دیگه است.
اینترنت 1.5 مگ با ماهی 20 دلار. با پولی که من دارم میدم میتونستم 40 مگ رو بگیرم.

بحث را از کجا میبری به کجا؟
من چیکار دارم که چقدر پول میدی؟
بحث سر نامحدود هست نه قیمت سرویس
اینو که همه میدونند قیمت اینترنت تو ایران جز گرونترین نت هاست
کاری هم به isp ها نداره کلا ارتباطات زیر ساخت هزینه زیادی برای تامین اینترنت isp ها میگیره که باعث میشه هزینه نت بره بالا
کلا اینترنت درست و حسابی تو این کشور نیست شما هم چند تا isp هم که عوض کردی میفهمی تقصیر isp ها نیست اشکال از جای دیگست ;)

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
من که دارم از دست این شاتل راحت میشم میخوام برم سمت وایمکس.
دوستانی که نامحدود دارن به این فکر کنن که روزی 7 ساعت نمیتونن از اینترنت شاتل استفاده کرد (منظورم تایم رایگان هستش) یعنی یه چیزی برابره 8 روز توی ماه ! یعنی ما داریم این همه پول ماهیانه میدیم به شاتل برای 22 روز !!!
پیشههاد میکنم هر کی مثل من توی شاتل سرویس نامحدود داره 1 روزم نیاید به نظرم بمونه !
میرم وایمکس 60 تومن میدم 512 نامحدود میگیرم شباشم رایگان نداره که ملت هجوم بیارن واسه دانلود ! راحت در روز میتونی دانلود کنی.
متاسفانه سرویس نامحدود شاتل اصلاً به صرفه نیستش ! اصلاً .
همین الان دانلود من از سروز موزیلا 8 هستش و پینگ یاهو من روی 809 !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین شاتل بهترین و بهترین دزد پهنای باند ؟

خلاقیت البته از reb00t جون بود خیلی حال کردم با جملش گفتم اینجا هم پست بشه
http://forum.persiantools.com/t249000.html#post4643239

Last edited:

ADM!N

Registered User
لایک‌ها
16
شاتل خیلی خوبه اما برای بهم رختن اعصاب و روان آدم

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
خوب این کار اشتباست باید سرعت را باز بزاره و مثلا کسی اگه 10 گیگ بیشتر دانلود کرد سرویسش را ببندند تو همه جای دنیا اینطوریه یعنی طبق قانون باید استفاده کنید و نامحدود واقعی نیست نامحدود فقط خطوط اختصاصی هست چون سرویس share هست ممکنه یک نفر حق بقیه را بخوره

دوستم سرعت که باز هست که اون عده ای که پرمصرف هستند با دانلود بیش از محد مجاز شبانه از سهم بقیه استفاده می کنند من با این کار شاتل موافقم و لی در رابطه با افت سرعت من استفاده شبانه ندارم ..................

بالا