• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
خدا پدر و مادر سرویس dial up بیامرزه .....
سه گیگ ترافیک رایگان از اوایل عید دادن کلا زدن پدر و مادر سرعت و دانلودو بهم پیوند دادن .....
اصلا دانلود جهنم نمیخواهیم ، شب اینقدر سرعت افتضاح میشه که یک عکس 200 . 300 هم باز نمیشه سایت که جای خود داره .....
خیلی وقته میخوام این شاتل لعنتیو بیخیالش بشم هرسری مشکلات پیش میاد واسم نمیشه ، این سری حتما اینکارو میکنم خودمو راحت میکنم .....
بهترین و لذتبخش ترین لحظات موقعیه که بفهمی سرویس اینترنتت که شاتل هم باشه قطع شده و دیگه وجود نداره ...... :cool:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز
منظور ایشون سرویس های شاتل هست که بسیار شبیه به دایل آپ هستند. و اینو هرکی کار کرده باشه با شاتل و بعد بیاد از شرکت دیگه سرویس بگیره متوجه میشه. و بر خلاف شما اصلا سرویس های استیبلی نداره.
کاری نداره که اگر خط دیگه داری از شرکت دیگه مثلا آسیا تک سرویس بگیر با شاتل مقایسه کن. من شرط میبندم شاتل و خودت تخلیه کنی.

شــــــــــــــــــــــــاتل یعنی پول دور ریختن. کلاهبردار و...
از مخابرات آسیاتک صبانت و.. بگیر از شاتل نگیر

خدا پدر و مادر سرویس dial up بیامرزه .....
سه گیگ ترافیک رایگان از اوایل عید دادن کلا زدن پدر و مادر سرعت و دانلودو بهم پیوند دادن .....
اصلا دانلود جهنم نمیخواهیم ، شب اینقدر سرعت افتضاح میشه که یک عکس 200 . 300 هم باز نمیشه سایت که جای خود داره .....
خیلی وقته میخوام این شاتل لعنتیو بیخیالش بشم هرسری مشکلات پیش میاد واسم نمیشه ، این سری حتما اینکارو میکنم خودمو راحت میکنم .....
بهترین و لذتبخش ترین لحظات موقعیه که بفهمی سرویس اینترنتت که شاتل هم باشه قطع شده و دیگه وجود نداره ...... :cool:

این چه وضعیتیه؟دوباره دوزار ترافیک رایگان دادن از اینور کرکره ی سرعت دانلودو کشیدن پایین؟به شخصه اگه تا چند روز دیگه درست نشه تمدید نمیکنم.خیلی وقته میخوام اینکارو بکنم ولی وقت نمیشه ولی ایندفعه واقعا لازمه

سلام

دوستانی که از دانلود شبانه گلایه دارن ...... و میگن سرعت مثل دیال آپ هست بر اساس همون صحبت سرویس اشتراکی که قانون مصوب سازمان تنظیمات مقررات هست دارن سرویس میگیرن من خودم الان داتک حجمی دارم خونه دقیقا همینطوری هست اگر چند شب پشت هم دانلود حجیم بزارم سرعتم اشتراکی یک به ده میشه خودم هم میدونم ......

همه سرویس دهنده ها همین هستن چون میخان بقیه مشترکین که دانلودر نیستن بتونن از سرویس استفاده کنن . دانلود شبانه رو کم کنید تا سرعت 1 به 10 اشتراکی نشه

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
به نقل از trusted :
80000000 بار!!!!!

دوست عزیز کل پست های این تاپیک 80000000 نمیشه ، اونوقت شما چطوری 80000000 بار گفتید !!!! :lol:

با صدای بلند فریاد زدم، اکو شد.

به نقل از trusted :
البته احتمالا شما از اون دسته از سنتی گرها باشید که علاقه ی زیادی به تکنولوژی قدیم دارن

اگه سنتی کار بودم و سایتهای ساده متنی و یه چت برام کافی بود که سرعت افتضاح شاتل هم برام مشکل ساز نمیشد.

به نقل از trusted :
یه حسابه دو دوتا چهارتاست وقت و هزینه ای که یه سرویس Dial Up از شما می گیریه اصلا قابل مقایسه با یک سرویس ADSL نیست

حالا که دودوتا چهارتا میکنیم، یه کسر و جذر هم بگیریم، 1 ماه استفاده از شاتل نیاز به حد اقل 60 قرص اعصاب داره، این رو هم تو معادله هاتون حساب کنید!

من راحت بهت بگم، دو برابر هزینه ای که برای شاتل دادم رو توی یک ماه مجبود شدم واسه Dial UP بدم چون شاتل مشکل ping داشت و هیچ کاری هم پشتیبانیش برام نکرد، یه بازی ساده که پهنای باند دیال آپ هم براش کافی بود رو نمیتونستم رو سرویس افتضاح شاتل اجرا کنم از بس که روتینگشون مشکل دار بود.

پشتیبانی هم که دیگه از سرش خیلی وقته باز کرده، میگه "اگه شما کلاً ping داشته باشی، دانلود هم بتونی از فلان سایت بکنی، پس از نظر ما هیچ مشکلی نداره سرویستون". خوب بعله، سرویس من مشکل نداشت، مشکل از شاتل و شبکه اونها بود! هیچکی هم حرف تو گوشش نمیرفت. به طرف میگی فلان گیم و یا نرم افزار اجرا نمیشه، فلان پورت یا پروتوکل مشکل داره، مشکل از ساعت فلان و در روز فلان شروع شده..... بر میگرده میگه "آنتی ویروستون خرابه، فایروالتون رو حذف کنید...." قررررربون پشتیبانی فنی اشون برند.

به نقل از trusted :
-عدم اشغال بودن خط تلفن
-نه بابا، اینجورم نیست، بازهم کلی خط اشغال میشه، صبح تا شب باید با پشتیبانی سر و کله بزنی و تو صف انتظار و یا پشت خط باشی. در ضمن وقتی دیال آپ داری حداقلش اینه که خط آزاده واسه رانژه.

به نقل از trusted :
-سرعت تا 140 برابر Dial Up
-تبلیغه، باور نکن. پست های بر و بچز رو ببین، سرعت های زیر یک دهم دیال آپ دارند با ADSL شاتل.

به نقل از trusted :
-توانایی انتخاب سرعت
-به ما که گفتند چون کاربر حقیقی هستی فقط میتونی 128 بخری! انتخاب کیلو چنده؟

به نقل از trusted :
-صرفه اقتصادی
-هیچ PAP ای نمیتونه بگه سرویسی اقتصادی تر از مخابرات میفروشه! اگه صرفه اقتصادی رو بخواین در نظر بگیرید، 30 گیگ شیرین (تا 40 گیگ ماکزیمم) با یه خط 128 مخابرات میتونید دانلود داشته باشید، یکی از سرویس های شاتل رو نشون بدید که بیش از این دانلود داره با مبلغ حدود 10 هزار تومان در یک ماه. در ضمن، کسی که از ADSL به DIAL UP کوچ میکنه، فقط واسه موارد ضروری مثل چک کردن نامه ها یه مدت کوتاهی از سرویس استفاده میکنه، با DIAL UP که ویندوز دانلود نمیکنه!

به نقل از trusted :
-عدم پرداخت هزینه تلفن
-اعصابی که از کاربر خورد میشه با ارزش تر از هزینه تلفن هست.

به نقل از trusted :
-استیبل بودن سرویس در 24 ساعت روز
-این که مدارکش همه جای فروم هست، نوسان و افت سرعت مخصوصاً تو ساعات رایگان کاملاً محصوص و مشهوده.

به نقل از trusted :
-ارتباط سریع به اینترنت در کمتر از 3 ثانیه
-این یکی رو که هیچ ISP و PAP ای نمیتونه تضمین کنه، سرعت برقراری ارتباط کاملاً مربوط میشه به سیم کشی، نویز و اختلالات فرکانسی، مودولیشن، کانفیگ های DSLAM، فاصله کاربر از DSLAM، ساعت روز و هزار و یک چیز دیگه!

به نقل از trusted :
-و .....

به نقل از trusted :
حالا باز شما بگو Dial Up بهتره ، البته نظر شخصی هر کسی محترمه ولی شاید برخی از دوستان طرفدارن کارت های خدا بیامرز Dial Up باشند چه بسا شاید الان دارن Windows 98 هم استفاده می کنن !!! :D
بازم میگم، دیال آپ از سرویس شاتل بهتره. البته من شبکه هوشمند استفاده میکنم، حوصله گشتن دنبال کارت دیال آپ رو ندارم، و در ضمن، امکانات فوق العاده load balance که windows 98 ارائه میده رو دست کم نگیر، تو windows 98 شما میتونی چند تا کانکشن dialup رو باهم یکی کنی و سرعت ارتباط رو افزایش بدی.

همه سرویس دهنده ها همین هستن چون میخان بقیه مشترکین که دانلودر نیستن بتونن از سرویس استفاده کنن . دانلود شبانه رو کم کنید تا سرعت 1 به 10 اشتراکی نشه

من الان 2 تا خط جدید خریدم (دومی رو دو سه روز پیش گرفتم) و دوتا سرویس 128k مخابرات دارم روشون با اشتراک 1 به 10. صبح تا شب هم دانلود میکنم فقط باهاشون. سرعت هم همیشه ثابت 15 تا 16 هست. کجای سرعت شاتل محدود شده که 1 تا 3 کیلوبایت به زور میشه به نظر شما شبیه به اشتراک 1 به 10 هست؟ مگر اینکه سرویس رو بکنند 32 کیلوبیت که اشتراک 1 به 10اش اینجوری بشه.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
شاتل مثل یه سراب می مونه برای تازه کارا و برای حرفه ای ها یه پرتگاه به سمت خریت .

اونایی هم که شاتل دارن خیلی زود به نتیجه ای میرسن که حرفه ای ها سالهاست که رسیدن.

زمان خودش همه چیز رو به آماتورها ثابت میکنه .

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
وستانی که از شاتل ناراضی هستن مثل من که واقعاً بد شده ! یک سئوالی !
اونایی که انصراف دادن الان چه سرویسی دارن ؟!
الان من ART 3 هستم 256 ماهی 43700 تومن دارم میدم به شاتل کلاهبردار با این سرویسش ! به نظرتون به سمت کدوم شرکت برم ؟! من نامحدود خیلی واسم مهمه چون دانلودم بالاس !
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
80000000 بار!!!!!

دوست عزیز کل پست های این تاپیک 80000000 نمیشه ، اونوقت شما چطوری 80000000 بار گفتید !!!! :lol:

البته احتمالا شما از اون دسته از سنتی گرها باشید که علاقه ی زیادی به تکنولوژی قدیم دارن

یه حسابه دو دوتا چهارتاست وقت و هزینه ای که یه سرویس Dial Up از شما می گیریه اصلا قابل مقایسه با یک سرویس ADSL نیست :

-عدم اشغال بودن خط تلفن
-سرعت تا 140 برابر Dial Up
-توانایی انتخاب سرعت
-صرفه اقتصادی
-عدم پرداخت هزینه تلفن
-استیبل بودن سرویس در 24 ساعت روز
-ارتباط سریع به اینترنت در کمتر از 3 ثانیه
-و ....

حالا باز شما بگو Dial Up بهتره ، البته نظر شخصی هر کسی محترمه ولی شاید برخی از دوستان طرفدارن کارت های خدا بیامرز Dial Up باشند چه بسا شاید الان دارن Windows 98 هم استفاده می کنن !!!
:D

:lol: مثل پیتیبانی شاتل جواب میده :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
الان من ART 3 هستم 256 ماهی 43700 تومن دارم میدم به شاتل کلاهبردار با این سرویسش ! به نظرتون به سمت کدوم شرکت برم ؟! من نامحدود خیلی واسم مهمه چون دانلودم بالاس !

من قبلا شاتل داشتم سرعتش ترکمون شد، رفتم 2 ماه پیش پارس آنلاین گرفتم و خیلی راضیم، پارس 512 + 10 گیگ حجم باورتون نمیشه وقتی دانلود می کنید میره رو 150 کیلو و حتی 200 کیلو (البته دانلودهای سبک یعنی تورنت و اینا نه) ولی 100 مگ هم دانلود کردم با سرعت بالا و کلا خیلی راضیم از پارس.

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
من قبلا شاتل داشتم سرعتش ترکمون شد، رفتم 2 ماه پیش پارس آنلاین گرفتم و خیلی راضیم، پارس 512 + 10 گیگ حجم باورتون نمیشه وقتی دانلود می کنید میره رو 150 کیلو و حتی 200 کیلو (البته دانلودهای سبک یعنی تورنت و اینا نه) ولی 100 مگ هم دانلود کردم با سرعت بالا و کلا خیلی راضیم از پارس.

ممنون دوست عزیز ولی من کم کم ماهی 40 گیگ دانلود دارم.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
با صدای بلند فریاد زدم، اکو شد.

اگه سنتی کار بودم و سایتهای ساده متنی و یه چت برام کافی بود که سرعت افتضاح شاتل هم برام مشکل ساز نمیشد.

مراعات دیگران رو هم بکنید با صدای آروم هم میشه صحبت کرد

وقتی شما داری با Dial Up کار می کنی دیگه نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت ، شاید هم بیل گیتس هنوز با Dial Up کار می کنه و ما بی خبریم !! البته شما بیشتر اطلاع دارید ، لطفا اطلاع رسانی کنید دیگران هم بدونن
biggrinsmiley.gif

حالا که دودوتا چهارتا میکنیم، یه کسر و جذر هم بگیریم، 1 ماه استفاده از شاتل نیاز به حد اقل 60 قرص اعصاب داره، این رو هم تو معادله هاتون حساب کنید!

من راحت بهت بگم، دو برابر هزینه ای که برای شاتل دادم رو توی یک ماه مجبود شدم واسه Dial UP بدم چون شاتل مشکل ping داشت و هیچ کاری هم پشتیبانیش برام نکرد، یه بازی ساده که پهنای باند دیال آپ هم براش کافی بود رو نمیتونستم رو سرویس افتضاح شاتل اجرا کنم از بس که روتینگشون مشکل دار بود.

دوست عزیز شما به اعصابت مسلط باش ، اگه مشکل اعصاب دارید دیگران چه گناهی کردن!!!

یه وقت نگید Ping Dial Up از سرویس ADSL بهتره که دیگران ممکنه برداشت بد کنن در مورد شما ، دیگه قضاوت باشه با دیگران

بازی های ساده رو تو همون ویندوز هم می تونید بازی کنید ، البته نه ویندوز 98
biggrinsmiley.gif

روتینگ شاتل !!!
blinksmiley.gif
باشه ، از اون حرفا بودا !! پس طراحی ماشین فراری هم مشکل داره
biggrinsmiley.gif

پشتیبانی هم که دیگه از سرش خیلی وقته باز کرده، میگه "اگه شما کلاً ping داشته باشی، دانلود هم بتونی از فلان سایت بکنی، پس از نظر ما هیچ مشکلی نداره سرویستون". خوب بعله، سرویس من مشکل نداشت، مشکل از شاتل و شبکه اونها بود! هیچکی هم حرف تو گوشش نمیرفت. به طرف میگی فلان گیم و یا نرم افزار اجرا نمیشه، فلان پورت یا پروتوکل مشکل داره، مشکل از ساعت فلان و در روز فلان شروع شده..... بر میگرده میگه "آنتی ویروستون خرابه، فایروالتون رو حذف کنید...." قررررربون پشتیبانی فنی اشون برند.

واقعا اگه هم Ping داشته باشی هم بتونی دانلود کنی چه مشکلی می تونه داشته باشه سرویس؟؟؟!!!

-نه بابا، اینجورم نیست، بازهم کلی خط اشغال میشه، صبح تا شب باید با پشتیبانی سر و کله بزنی و تو صف انتظار و یا پشت خط باشی. در ضمن وقتی دیال آپ داری حداقلش اینه که خط آزاده واسه رانژه.

شما مطمئنی با پشتیبانی شاتل تماس گرفتی؟؟

صف انتظار؟ عجب!! دیگه همه می دونن قوی ترین پشتیبانی تو ISP ها برای شاتله و به ندرت خط پشتیبانیش مشغوله یا صف انتظار داره مگر اینکه کل کشور بترکه

یه بار دیگه چک کنید ببینید پشتیبانیه شاتل رو گرفتی؟

-تبلیغه، باور نکن. پست های بر و بچز رو ببین، سرعت های زیر یک دهم دیال آپ دارند با ADSL شاتل.

شایعس شما باور نکن ، سرعت خود من همیشه بالاتر از سرویسمه

اون دوستانی هم که می گی دانلودرهای سیر نشدنی از ترافیک رایگان شبانه هستند

-به ما که گفتند چون کاربر حقیقی هستی فقط میتونی 128 بخری! انتخاب کیلو چنده؟

احیانا با کارت دانشجویی و اسم شرکت هم که سرعت بالاتر از 128 نمی دن؟ نه؟

چه بسا که شما همون 128 هم بگیری الان روی 2MG بستن

-هیچ PAP ای نمیتونه بگه سرویسی اقتصادی تر از مخابرات میفروشه! اگه صرفه اقتصادی رو بخواین در نظر بگیرید، 30 گیگ شیرین (تا 40 گیگ ماکزیمم) با یه خط 128 مخابرات میتونید دانلود داشته باشید، یکی از سرویس های شاتل رو نشون بدید که بیش از این دانلود داره با مبلغ حدود 10 هزار تومان در یک ماه. در ضمن، کسی که از ADSL به DIAL UP کوچ میکنه، فقط واسه موارد ضروری مثل چک کردن نامه ها یه مدت کوتاهی از سرویس استفاده میکنه، با DIAL UP که ویندوز دانلود نمیکنه!

عرض بنده این بود که سرویس ADSL به نسبت Dial Up اقتصادی تر هستش ، حالا تعرفه های شرکت ها ممکنه با هم متفاوت باشه

-اعصابی که از کاربر خورد میشه با ارزش تر از هزینه تلفن هست.

100%

-این که مدارکش همه جای فروم هست، نوسان و افت سرعت مخصوصاً تو ساعات رایگان کاملاً محصوص و مشهوده.

بله ، این دوستان (دانلودر ها ) کسانی هستند که اینترنت رو فقط دانلود شبانه می دونن و کلا اشتهای زیادی در استفاده از ترافیک رایگان دارن ، این دوستان با شبی یک گیگ هم مشکلشون حل نمیشه پس طبیعیه که مدام از افت سرعت گلایه کنن

این دوستان دانلود رایگان رو فقط حق خودشون می دونن و از کیلوبایتی ترافیک رایگان هم نمیگذرن ، پس راضی نگه داشتنشون کار غیر ممکنیه

-این یکی رو که هیچ ISP و PAP ای نمیتونه تضمین کنه، سرعت برقراری ارتباط کاملاً مربوط میشه به سیم کشی، نویز و اختلالات فرکانسی، مودولیشن، کانفیگ های DSLAM، فاصله کاربر از DSLAM، ساعت روز و هزار و یک چیز دیگه!

شما بار فنی خوبی داری در بعضی موارد ولی منظور بنده این بود که سرویس ADSL همیشه پایداره مگر اینکه مشکلی به وجود بیاد مثل دایال آپ نیست که با هر بار بخوای وصل بشی کلی صبر کنی و خط اشغال بشه

بازم میگم، دیال آپ از سرویس شاتل بهتره. البته من شبکه هوشمند استفاده میکنم، حوصله گشتن دنبال کارت دیال آپ رو ندارم، و در ضمن، امکانات فوق العاده load balance که windows 98 ارائه میده رو دست کم نگیر، تو windows 98 شما میتونی چند تا کانکشن dialup رو باهم یکی کنی و سرعت ارتباط رو افزایش بدی.

پس با استدلال شما پیکان هم از بنز بهتره
biggrinsmiley.gif

راستی شما از شبکه هوشمند استفاده می کنی چطوری از سرویس شاتل خبر دارید؟ (شاید از شبکه هوشمند شاتل استفاده می کنید
biggrinsmiley.gif
)

الان ویندوز 8 اومده و تکنولوژی های ADSL , WiMAX , ... ، پس توروخدا بیخیال ویندوز 98 و Dial Up بشید
biggrinsmiley.gif
شما که سنتی نبودید
biggrinsmiley.gif

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

دوست عزیر این دوستانی که دارن از شاتل گلایه می کنن ، اکثرا افرادی هستند که اینترنت رو فقط دانلود شبانه می دونن و می خوان با کمترین هزینه بیشترین سود رو بکنن و مثلا اگه یه شب به جای یک گیگ ، 999 مگ دانلود کنن فرداش زنگ می زنن شاتل که این 1 مگ ترافیکی که حق من بود چی شد؟

دریغ از اینکه ترافیک رایگان حق همه هستش نه فقط یه سری افراد خاص

حالا این سوال پیش میاد که اگر همین دوستان بابت این ترافیک ها هزینه می دادن چه ها می شد ، الان که سر ترافیک رایگان اینطوری دارن زمین و زمان رو به هم میریزن اگه هزینه می کردن چی اتفاقی می افتاد!!

همه شرکت ها خوبن ، شما باید خودت همه شرکت ها رو تست کنی بعد می تونی یه شرکت رو برای همیشه انتخاب کنی

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

دوست عزیر این دوستانی که دارن از شاتل گلایه می کنن ، اکثرا افرادی هستند که اینترنت رو فقط دانلود شبانه می دونن و می خوان با کمترین هزینه بیشترین سود رو بکنن و مثلا اگه یه شب به جای یک گیگ ، 999 مگ دانلود کنن فرداش زنگ می زنن شاتل که این 1 مگ ترافیکی که حق من بود چی شد؟

دریغ از اینکه ترافیک رایگان حق همه هستش نه فقط یه سری افراد خاص

حالا این سوال پیش میاد که اگر همین دوستان بابت این ترافیک ها هزینه می دادن چه ها می شد ، الان که سر ترافیک رایگان اینطوری دارن زمین و زمان رو به هم میریزن اگه هزینه می کردن چی اتفاقی می افتاد!!

همه شرکت ها خوبن ، شما باید خودت همه شرکت ها رو تست کنی بعد می تونی یه شرکت رو برای همیشه انتخاب کنی
مهندس ! هم من و خود شما می دونی که ترافیک واسه شرکت چقدر تموم میشه ! این اولین مورد !
2. 10 بار اومدم اینجا توضیح دادم ، ظاهرا تا من میرم شما هم دیگه تاپیک رو دست میگیری ، ایشالله مشغله من تموم بشه 100 بار دیگه هم دست شاتل رو رووو میکنم .
3. ترافیک رایگان حق هر فردی هست که داره از سرویس اکو استفاده میکنه ، چون پول مفت میده به شرکت ، لینک رو 2 مگ {اگه ببندن } میبندن توشب بین 10 نفر پر سرعت شیر می کنن که طرف مجبور بشه روز دانلود کنی ، شما هم خودت میدونی ، وگرنه طرف میاد سرویس آفیس روز میگیره دیگه چه نیازی به اکو هست !؟ .
4. دوستانی که میان اینجا از جمله خود من سرعت شب بین 1 تا 5 کیلوبایت در طول 1 ماه رو با سرویس 512 امتحان کردیم ، پس مغلطه ممنونع ، من هستم اینجا ، پست های قبلی گفت و گوی من و شما هم هست .
5. با مخابرات رکورد شبی 7 گیگ رو هم زدم رایگان ، نوش جونم ! یاد حرف نماینده شاتل شهرمون میفتم داد میزد "برید جای دیگه سرویس بگیرید ببینید چی بهتون میدن " خدارو شکر تو 1 ماه فکر کنم کل دانلود 1 سالم رو رایگان از مخابرات گرفتم { بماند که مخابرات به راحتی 512 نمیده } !
حالا فعلا ما که درگیر کاریم ، ایشالله بیشتر اینجا اطلاع رسانی میشه . بعدش هم ! سرویسی که خوبه که نیاز به اینهمه اصرار به تمجید نداره ، دوستان برن شاتل بگیرن و 1 ماه بعد هم برن پارس یا مخابرات یا هر PAP دیگه ای بگیرن و مقایسه کنن !
شما هم 2 تا 2 تا پست نده ، تو 1 دونه میتونی همه رو جواب بدی .

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
مهندس ! هم من و خود شما می دونی که ترافیک واسه شرکت چقدر تموم میشه ! این اولین مورد !

احسنت ، امیدوارم همه هم بدونن

. 10 بار اومدم اینجا توضیح دادم ، ظاهرا تا من میرم شما هم دیگه تاپیک رو دست میگیری ، ایشالله مشغله من تموم بشه 100 بار دیگه هم دست شاتل رو رووو میکنم .

ما هم دوست داریم که اطلاع رسانی بشه تا همه از جمله خود من کاملا موضوع براشون جا بیوفته

. ترافیک رایگان حق هر فردی هست که داره از سرویس اکو استفاده میکنه ، چون پول مفت میده به شرکت ، لینک رو 2 مگ {اگه ببندن } میبندن توشب بین 10 نفر پر سرعت شیر می کنن که طرف مجبور بشه روز دانلود کنی ، شما هم خودت میدونی ، وگرنه طرف میاد سرویس آفیس روز میگیره دیگه چه نیازی به اکو هست !؟ .

RedFild عزیز من هم همین رو می گم ، ترافیک رایگان حق همه سرویس های اکو هستش نه فقط افراد خاص

ولی دوستانی که مدام از سرعت شبانه (ققط شبانه) گلایه دارند من می دونم خود شما هم می دونی عملا افرادی هستند که ساعت 1 تا 8 رایگان رو مختص به خودشون می دونن و توقع دارند که توی این ساعت بدون کسری از مگابایت از ترافیک رایگان استفاده کنن ، آیا غیر از اینه؟؟

یکی از همین دوستان بیاد بگه شبی چقدر دانلود داشته؟ یا در کل ماه چقدر دانلود داشته ؟

شما بگو 15 گیگ رایگان توی یک ماه (البته خودتون هم می دونید خیلی بیشتر از این حرفاست) ، آیا این 15 گیگ رایگان واقعا کمه؟

پس با این حساب تمامی شرکت ها دارن پول مفت می گیرن !!

اصلا یه وقت احیانا این فکر رو نکنید که شرکت ها دارن هزینه بابت خرید پهنای باند و ترافیک و عوارض و مالیات به مخابرات و خرید تجهیزات و تبلیغات و ... می دن ، اصلا یه وقت به این موضوع فکر نکنید و شاید هم شرکت ها مجانی اینترنت رو می خرن و پولی می فروشن !!

مگه بده که مثلا یه سرویس 512 رو روی 2مگ ببندن !!! شما از اینکه سرعتت بالاتر از سرویس باشه ناراحت میشی؟ توی روز خیلی ها دوست دارن با سرعت بالا از اینترنت استفاده کنن

مگه بده شبها کسایی که مصرفشون عین همه رو با هم شیــر کنن !!! تر و خشک باید با هم بسوزن؟ اون بنده خدایی که یه شب کار ضروری داره چرا باید و میخواد از اینترنت رایگان شبانه که حقشه استفاده کنه باید پوستش کنده بشه که دوتا Page ساده رو هم به سختی باز کنه !! چـــــرا؟ چون اونور عزیزانی هستند که دارن گیگ گیگ از ترافیک رایگان که حقشونه
:D (اصلا هم حق دیگران نیست ) استفاده می کنن!!!

آیا از نظر شما که ادم منطقی هم هستید این درسته؟

سرویس Office همونطور که از اسمش هم معلومه سرویس اداری هستش نه سرویس خانگی (شرکت یا دفتری که این سرویس رو می گیره شبها تعطیله )،

سرعت بالاتر می دن با هزینه کمتر ، شاید یه شرکت اونقدر نتونه هزینه کنه که سرویس ART بگیره میاد از این سرویس استفاده میکنه

دوستانی که میان اینجا از جمله خود من سرعت شب بین 1 تا 5 کیلوبایت در طول 1 ماه رو با سرویس 512 امتحان کردیم ، پس مغلطه ممنونع ، من هستم اینجا ، پست های قبلی گفت و گوی من و شما هم هست .

در مورد سرعت شب هم در بالا کاملا توضیح دادم ولی باز یه توضیح کوچیک میدم

شما و اون عزیزانی که سرعت 5 کیلوبایت رو امتحان کردید ، ترافیک های گیگ گیگ رو هم در همون ماه دانلود کردید ( اگر غیر از اینه بفرمایید که دیگران هم بدونن ) حالا بعد از اون سرویس هاتون با هم شیــر شده

و خودتون هم می دونین که یه سرویس 512 کیلوبایت از 6 تا 64 کیلوبایت سرعتش نوسان میتونه داشته باشه ، اگر غیر از اینه بفرمایید

5. با مخابرات رکورد شبی 7 گیگ رو هم زدم رایگان ، نوش جونم ! یاد حرف نماینده شاتل شهرمون میفتم داد میزد "برید جای دیگه سرویس بگیرید ببینید چی بهتون میدن " خدارو شکر تو 1 ماه فکر کنم کل دانلود 1 سالم رو رایگان از مخابرات گرفتم { بماند که مخابرات به راحتی 512 نمیده } !

ما هم می گیم نوش جان و باز هم دانلود کنید

حالا فعلا ما که درگیر کاریم ، ایشالله بیشتر اینجا اطلاع رسانی میشه . بعدش هم ! سرویسی که خوبه که نیاز به اینهمه اصرار به تمجید نداره ، دوستان برن شاتل بگیرن و 1 ماه بعد هم برن پارس یا مخابرات یا هر PAP دیگه ای بگیرن و مقایسه کنن !
شما هم 2 تا 2 تا پست نده ، تو 1 دونه میتونی همه رو جواب بدی .

ما هم عاشق اطلاع رسانی هستیم و واقعا از گفتگو با شما جناب RedFild لذت می بریم

همه ISP ها خوبن ، هر کس باید با توجه به نیاز و انتظاراتش سرویس بگیره

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
حالا این همه بحث برای سرویسهای eco هستش منی که ماهی 43700 نومن میدم به شاتل توی روز با 32 دانلود میکنم شب هم که زیر 10 میاد چیکار کنم !؟
واقعاً قبول کنید شاتل دیگه واقعاً کم فروشی میکنه ! سرویس 512 گذاشته نامحدود 93 تومن در هالی که وایمکس ایرانسل گزاسته 59 تومن ! شما توجه کنید که با شاتل شبا که کلاً تعطیله اینقدر سرعت میاد پایین ! خوب چرا اینقدر نسبت به ایرانسل بالاتر میدن ! تازه ایرانسل شبا هم با همون سرعت روزها میتونید دانلود کنید ! اگه توی منطقه سبز باشید و دورتون هم آپارتمان زیاد نباشه راحت با 64 میتونید دانلود کنید !!! آخه چه دلیلی داره شاتل میده 93 ایرانسل میده 59 ؟! تازه 6 ساعت در روز هم که شاتل تعطیل !!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حالا این همه بحث برای سرویسهای eco هستش منی که ماهی 43700 نومن میدم به شاتل توی روز با 32 دانلود میکنم شب هم که زیر 10 میاد چیکار کنم !؟
واقعاً قبول کنید شاتل دیگه واقعاً کم فروشی میکنه ! سرویس 512 گذاشته نامحدود 93 تومن در هالی که وایمکس ایرانسل گزاسته 59 تومن ! شما توجه کنید که با شاتل شبا که کلاً تعطیله اینقدر سرعت میاد پایین ! خوب چرا اینقدر نسبت به ایرانسل بالاتر میدن ! تازه ایرانسل شبا هم با همون سرعت روزها میتونید دانلود کنید ! اگه توی منطقه سبز باشید و دورتون هم آپارتمان زیاد نباشه راحت با 64 میتونید دانلود کنید !!! آخه چه دلیلی داره شاتل میده 93 ایرانسل میده 59 ؟! تازه 6 ساعت در روز هم که شاتل تعطیل !!

دقیقا منم سوالم همینه تازه من دانلود شبانه هم نداشتم در اسفند ماه ولی سرعت افتضاح بود؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
به نقل از trusted :
وقتی شما داری با Dial Up کار می کنی دیگه نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت ، شاید هم بیل گیتس هنوز با Dial Up کار می کنه و ما بی خبریم !! البته شما بیشتر اطلاع دارید ، لطفا اطلاع رسانی کنید دیگران هم بدونن
biggrinsmiley.gif

الان که دیگه نه، ولی وقتی شاتل داشتم اکثراً مجبور به استفاده از دیال آپ میشدم، الان که سه تا ADSL دارم خونه و هر کدوم هم یه گوشه از مشکلاتم رو داره حل میکنه. بیل گیتس هم تو دوره خودش از دیال آپ استفاده اش رو کرده، اگه محبوب نبود این دیال آپ که اون همه امکانات واسش برنامه نویسی نمیکردند تو ویندوز 98.

به نقل از trusted :
یه وقت نگید Ping Dial Up از سرویس ADSL بهتره که دیگران ممکنه برداشت بد کنن در مورد شما ، دیگه قضاوت باشه با دیگران

بازی های ساده رو تو همون ویندوز هم می تونید بازی کنید ، البته نه ویندوز 98
biggrinsmiley.gif

من عمده مصرفم بازی آنلاین بوده و هست، حرکت طرف مقابل و کنترلر latency رو تو بازی و تفاوتش رو در حین استفاده از ADSL شاتل و دیال آپ دیدم که میگم.

بازی ای که من میگم اونقدر هم دیگه ساده نیست، شما من رو یاد یکی از بر و بچه های پشتیبانی میندازی که یه روز بهم یه سایت معرفی کرد گفت برو اونجا بازی کن حجم بازی هاش کمتره مشکلت حل میشه، وقتی بهش گفتم مصرفم چیه و چرا نمیتونم سرورم رو تغییر بدم یه ربع گیج بود.

منظور من از ساده بودن بازی، کم بودن پهنای باند مصرفیش و حجم داده های انتقالی بود، و اگر نه از نظر حجم و گرافیک همچین هم ساده نیست.

به نقل از trusted :
روتینگ شاتل !!!
blinksmiley.gif
باشه ، از اون حرفا بودا !! پس طراحی ماشین فراری هم مشکل داره
biggrinsmiley.gif

آخه چطور میای شاتل رو با فراری مقایسه میکنی؟ شاتل خیلی زور بزنه با آفتابه قابل مقایسه میشه، حتی به پای روروک هم نمیرسه!

به نقل از trusted :
واقعا اگه هم Ping داشته باشی هم بتونی دانلود کنی چه مشکلی می تونه داشته باشه سرویس؟؟؟!!!

خوب بگذار ببینیم، در حالی که بعضی وقتها چند روزی پشت سر هم پینگ زیر 160 میداد، یکهو میشد 400 تا 900 و بعضاً هم بالاتر میرفت پینگ، پینگ بالا هم معمولاً چند هفته یا چند ماهی بالا میموند، از نظر پشتیبانی هم کاملاً پینگ بالا طبیعی بود واسه سرویس شیر.

پکت لاست هم که چپ و راست به وجود میومد، از نظر پشتیبانی هم طبیعی بود حتی به گفته پشتیبانی شاتل تا 30 درصد پکت لاست رو سرویس ADSL طبیعی است. جالبه بدونی که این مطلب رو تو IRC گیم سرورم مطرح کردم، همه بر و بچه هایی که اونجا بودند LOL و ROFL بهم تحویل دادند، تو DSLReports هم که با یکی مشورت میکردم در مورد مشکلاتم، تریسم رو نگاه کرد گفت در جا ISP رو عوض کنم، بالای 3% پکت لاست رو باید ISP پیگیری و حل کنه در اسرا وقت.

به نقل از trusted :
شما مطمئنی با پشتیبانی شاتل تماس گرفتی؟؟

صف انتظار؟ عجب!! دیگه همه می دونن قوی ترین پشتیبانی تو ISP ها برای شاتله و به ندرت خط پشتیبانیش مشغوله یا صف انتظار داره مگر اینکه کل کشور بترکه

یه بار دیگه چک کنید ببینید پشتیبانیه شاتل رو گرفتی؟

آره، خود شاتل بود، اون موقع ها فقط یه سرویس داشتم.
پس هیچ وقت کارت به پشتیبانی پارس آنلاین و مخابرات نخورده، البته خیلی وقته من با پارس آنلاین کاری ندارم، ولی همیشه اطلاع رسانی و کمکشون عالی بوده، چند وقت پیش هم مشکل پینگ خیلی شدید پیدا کردم با سرویس مخابراتم، پیغام گزاشتم 1844 و ده دقیقه بعد یه آقایی زنگ زد گفت مشکل تداخل داشتند، تنظیماتی رو عوض کردند و من فقط کافیه مودم رو قطع و وصل کنم تا مشکلم حل شه، که کردم و حل هم شد.

به نقل از trusted :
شایعس شما باور نکن ، سرعت خود من همیشه بالاتر از سرویسمه

اون دوستانی هم که می گی دانلودرهای سیر نشدنی از ترافیک رایگان شبانه هستند

چرا که نباشه؟ رد پای شما هیچ جای دیگه فروم نیست، خوب معلومه شاتل کاربری رو که روزی 1 مگ هم مصرف ترافیک نداره محدود نمیکنه.

شما مثل اینکه خبر نداری تو چه سالی هستیم، 2012 بیده عزیز، فایل های مورد استفاده اکثر کاربران اینترنتی الان گیگا و ترا بایتی هست دیگه، من خودم روزی شیرین 4 گیگ مجموع ارسال و دریافتمه تو ساعات روز، شب هم که البته واسه دانلود ساخته شده، نمیشه خوابید بدون دیدن یه فیلم قشنگ با کیفیت، البته قبل از اینکه مانیتور LG Flatron ام رو با LCD عوض کنم، یه فیلم 400 مگی هم کیفیتش قابل قبول بود، ولی الان زیر HD-Rip رو در جا پاک میکنم.

به نقل از trusted :
احیانا با کارت دانشجویی و اسم شرکت هم که سرعت بالاتر از 128 نمی دن؟ نه؟
چه بسا که شما همون 128 هم بگیری الان روی 2MG بستن

اون رو که نمیدونم، نه دانشجو هستم نه شرکت دارم، جیب پیر زن میزنیم، با گالش کهنه دست دوم سرویس سریعتر اگه میداد، با وجود اینکه زیاد دارم بازم یکیش رو هم بهشون نمیدادم.
بعله خوب، البته! اون موقع هم که من ازشون سرویس داشتم پورتم رو اسماً 1مگ بسته بودند، مساله مهم این بود که 1 مگ ما زیر 3 کیلو دیتا میداد و شرکت هم میگفت طبیعیه!

به نقل از trusted :
عرض بنده این بود که سرویس ADSL به نسبت Dial Up اقتصادی تر هستش ، حالا تعرفه های شرکت ها ممکنه با هم متفاوت باشه
چه فایده اقتصادی بودنش وقتی کاری رو که دیال آپ میکنه نتونه انجام بده؟

به نقل از trusted :
بله ، این دوستان (دانلودر ها ) کسانی هستند که اینترنت رو فقط دانلود شبانه می دونن و کلا اشتهای زیادی در استفاده از ترافیک رایگان دارن ، این دوستان با شبی یک گیگ هم مشکلشون حل نمیشه پس طبیعیه که مدام از افت سرعت گلایه کنن

این دوستان دانلود رایگان رو فقط حق خودشون می دونن و از کیلوبایتی ترافیک رایگان هم نمیگذرن ، پس راضی نگه داشتنشون کار غیر ممکنیه

اصلاً هم اینجوری نیست، من خودم یکی از این دوستان هستم، مصرف روزانه من از شاتل فوق العاده بالا بود، چپ و راست تو یوتیوب داشتم تاکتیک باس ها و دانجن های مختلف رو بررسی میکردم، واسه خودم لیدری هستم تو سرورمون. قشنگ نزدیک 150 گیگ تو 7 یا 8 ماه من ترافیم مصرف کردم، تازه بازی هام رو هم اکثراً با دیال آپ میکردم و اون حجم فقط مصرف جستجوهای اینترنتی ام شد، شب ها هم که فقط فیلم واسه دانلود قرار میدادم و سریال های محبوبم رو که البته دیگه اون اواخر تو یه ماه تمام به زور یه فیلم هم دانلود نمیشد شبها.

این دوستان دانلود رایگان رو حق خودشون میدونند چون به عنوان بخشی از سرویس بهشون فروخته شده. حالا شما خودت بگو، اگه چیزی میخری یه جاش بلنگه شاکی نمیشی؟ داداشت جلوی روت شیشه پپسی 300cc پر رو برداره و به تو شیشه نصفه پرشده که از کارخونه نصفه در اومده بده رو بده دستت کی رو لعنت میکنی؟ خودت رو؟ داداشت رو؟ تولید کننده رو؟ ماشین آلات رو؟ ... آخخخخ که این مثال رو میزدم یادم اومد چقدر زمین و زمون رو گاز میگرفتم وقتی وسط جنگ ها این پکت لاست های شاتل من رو DC میکرد از سرور... چقدر لعنتشون کردم.... حیف که یتیم نبودم و نفرین هام خراب نکرد این شاتل رو!

به نقل از trusted :
شما بار فنی خوبی داری در بعضی موارد ولی منظور بنده این بود که سرویس ADSL همیشه پایداره مگر اینکه مشکلی به وجود بیاد مثل دایال آپ نیست که با هر بار بخوای وصل بشی کلی صبر کنی و خط اشغال بشه

پایداری تنها کافی نیست، حد اقل نه برای هر کاربری. دیال آپ هم با مودم های سه چیپ پایداری کافی رو داره برای خیلی مصارف. البته از نظر صبر کردن، خوب بعله، مراحل اثباط لینک تو دیال آپ یک کمی کنده، ولی وقتی وصل شد دیگه وصله دیگه.

به نقل از trusted :
پس با استدلال شما پیکان هم از بنز بهتره
biggrinsmiley.gif
اگه خوب من رو درک کرده باشی، آره! دقیقاً همینه استدلالم، بنز چند میلیونی مال اونیه که مثل شما میخواد باهاش یه دور بزنه، یکی که مسافر کشی میخواد بکنه نباید بنز رو استفاده کنه.

به نقل از trusted :
راستی شما از شبکه هوشمند استفاده می کنی چطوری از سرویس شاتل خبر دارید؟ (شاید از شبکه هوشمند شاتل استفاده می کنید
biggrinsmiley.gif
)
در کنار هم استفاده میکردم، نخوندی پستم رو ها مثل اینکه. (نه اتفاقاً، دیال آپ پارس رو استفاده میکردم، از شاتل خیلی شاکی بودم، ISP دیگه ای هم پورت نداشت و اگرنه همون ماه اول بعد از ایجاد محدودیت هاش تخلیه اش میکردم شاتل رو)

به نقل از trusted :
الان ویندوز 8 اومده و تکنولوژی های ADSL , WiMAX , ... ، پس توروخدا بیخیال ویندوز 98 و Dial Up بشید
biggrinsmiley.gif
شما که سنتی نبودید
مساله سنتی بودن نیست، مساله استفاده است.
من یه سیستم ارزون و قدیمی جمع کردم که دانلودهام رو انجام میده، یه گیگم رم روش انداختم کافیشه، نمیام رو اون به جز XP چیز دیگه ای نصب کنم که. یه XP و 3 تا کارت شبکه و یه کارت دیال آپ روش کافیه.
رو سیستم کاریم هم مجبود شدم 7 نصب کنم که نرم افزارهام به روز باشه.
سیستم گیمم هم XP64bit روش نصب کردم چون 32 بیتی 3 گیگ رم بیشتر نمیشناخت و مشکل ساز بود.
دندونی که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندند که، فقط مزاحمت ایجاد میکنه.

به نقل از trusted :
ولی دوستانی که مدام از سرعت شبانه (ققط شبانه) گلایه دارند من می دونم خود شما هم می دونی عملا افرادی هستند که ساعت 1 تا 8 رایگان رو مختص به خودشون می دونن و توقع دارند که توی این ساعت بدون کسری از مگابایت از ترافیک رایگان استفاده کنن ، آیا غیر از اینه؟؟

یکی از همین دوستان بیاد بگه شبی چقدر دانلود داشته؟ یا در کل ماه چقدر دانلود داشته ؟

شما بگو 15 گیگ رایگان توی یک ماه (البته خودتون هم می دونید خیلی بیشتر از این حرفاست) ، آیا این 15 گیگ رایگان واقعا کمه؟

پس با این حساب تمامی شرکت ها دارن پول مفت می گیرن !!

من یه جایی تو این فروم یا پی سی ورلد یه مقایسه ای کرده بودم، یادم نیست کجا بود ولی یک بار دیگه این مقایسه رو میکنم چون به سوالات بالا جوای میده:
128kbit نامحدود مخابرات تهران - حدود 10 هزار تومان در ماه، میانگین دانلود 30 تا 40 گیگابایت. هر سرویس 128 ای که خریدید و جمع دانلود رایگانش کمتر از این شد و یا هزینه اش بالاتر رفت ولی نسبت حجم دانلودتون بیش از 40 گیگ رایگان در ماه نشد پس بدید! سریعاً یه سرویس مخابرات بخرید!

به نقل از trusted :
اصلا یه وقت احیانا این فکر رو نکنید که شرکت ها دارن هزینه بابت خرید پهنای باند و ترافیک و عوارض و مالیات به مخابرات و خرید تجهیزات و تبلیغات و ... می دن ، اصلا یه وقت به این موضوع فکر نکنید و شاید هم شرکت ها مجانی اینترنت رو می خرن و پولی می فروشن !!

بقیه PAP ها هم همین کار رو میکنند، ولی هیچکدوم کاربر پر مصرف رو به 1 تا 3 کیوبایت محدود نکرده تا امروز! شاتل کار هر روزشه!

به نقل از trusted :
مگه بده که مثلا یه سرویس 512 رو روی 2مگ ببندن !!! شما از اینکه سرعتت بالاتر از سرویس باشه ناراحت میشی؟ توی روز خیلی ها دوست دارن با سرعت بالا از اینترنت استفاده کنن
چرا بد باشه؟ اصلاً بیاد 100 گیگ ببنده پورت ها رو اگه میتونه! ولی 100 گیگابیت تنگنایی که به زور و پینگ 400 به بالا ازش دیتا رد و بدل بشه به کار اونایی که 100 گیگابیت پهنای باند رو نیاز دارند نمیاد.

به نقل از trusted :
مگه بده شبها کسایی که مصرفشون عین همه رو با هم شیــر کنن !!! تر و خشک باید با هم بسوزن؟ اون بنده خدایی که یه شب کار ضروری داره چرا باید و میخواد از اینترنت رایگان شبانه که حقشه استفاده کنه باید پوستش کنده بشه که دوتا Page ساده رو هم به سختی باز کنه !! چـــــرا؟ چون اونور عزیزانی هستند که دارن گیگ گیگ از ترافیک رایگان که حقشونه
به نقل از trusted :
:D (اصلا هم حق دیگران نیست ) استفاده می کنن!!!

آیا از نظر شما که ادم منطقی هم هستید این درسته؟

کاش با هم یکی میکرد، شاتل صد میذاره، هر کاربری که تو محدودیت شاتل افتاده باشه به چشم خودش دیده که اتومات و سر ثانیه مشخص یکهو پهنای باند به میزان دقیقی کاهش پیدا میکنه، 10 نفر خیلی کم امکان داره که همزمان همه باهم نرم افزار های دانلودشون سر 1 ثانیه شروع به دانلود کنه.

ما که نگفتیم سرویس رایگان بده، ما میگیم غلط میکنه تبلیغ رایگان میکنه وقتی نمیتونه بده و مجبوره کاربرا رو محدود کنه که پهنای باند برای بقیه باقی بمونه.

به نقل از trusted :
در مورد سرعت شب هم در بالا کاملا توضیح دادم ولی باز یه توضیح کوچیک میدم

شما و اون عزیزانی که سرعت 5 کیلوبایت رو امتحان کردید ، ترافیک های گیگ گیگ رو هم در همون ماه دانلود کردید ( اگر غیر از اینه بفرمایید که دیگران هم بدونن ) حالا بعد از اون سرویس هاتون با هم شیــر شده

من بیش از سه ماه متوالی سرعتم محدود بود به شخصه.

به نقل از trusted :
همه ISP ها خوبن ، هر کس باید با توجه به نیاز و انتظاراتش سرویس بگیره
اولی رو باهات مخالفم، تنها کسی هم نیستم که این رو میگه، همه جا اکثر کاربرایی که استفادشون از حد کاربری ساده گزشته گفتند و میگنند، همه PAP های ایران بد و یا بدتر هستن.
دومی رو خوب اومدی، پس بیا این رو هم بگو که سرویس شاتل به چه کارهایی میاد که کاربرا بدونند و اینقدر اشتباه نرند سمت شاتل! مثل شاتل مخفی کاری نکن!

سرویس های شاتل طراحی شده واسه کاربرای فوق مبتدی (در زمینه مصارف اینترنتی) که فقط میخواند یه ارتباطی با شبکه اینترنت داشته باشند و شبها هم مثل بچه های خوب میخوابند.

هشدار! حوصله نداشتم بگردم دنبال غلط املایی! از چشماتون مراغب ویژه بکنید!

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

شما که الان شبا سرعتت شده 10 کیلوبایت اگه ممکنه بگو تا حالا چند گیگ دانلود کردی؟

دلیلی اینکه شاتل بالاتر از ایرانسل داره تعرفه هاشو میده یکیش همینه که آپارتمان و ساختمون بلند نمی تونه روی سرویسش مشکل ایجاد کنه ، شما هم میدونی که پینگ وایمکس یه دفعه بالا میره

چرا 6 ساعت در روز شاتل تعطیله؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
من تصمیم گرفتم فعلا اینجا پست ندم.
ولی خداییش الان زنگ بزن پشتیبانی ببین تو صف میمونی یا نه. دیگه انقدر اغراق نکن دوست عزیز وقتی زنگ بزنی لااقل توی صف بین 5 تا 7 نفر میمونی. تازه وقتی وصل بشه باید حرفای تکراریشونو گوش کنی.
بحث فقط سرعت شبانه برای سرویس اکو نیست. سرویس آرت همین آش و و کاسه. در مورد پینگ هم که نگو. افتضاحه. کافی هست یا یک شرکت دیگه توی همون منطقه مخابراتی مقایسه کنید که احیانا گردن مخابرات نندازید.
شما از شرکت دیگه بگیر اگر به پشتیبانی نیاز شد زنگ بزن با پشتیبانی شاتل مقایسه کن. من از شرکتی که داشتم تاحالا به پشتیبانی زگ نزدم ولی اینجارو ببین نشون میده چقدر ترافیک پشتیبانیش بالاست که همه دارن مینالن از پشتیبانیش.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
الان که دیگه نه، ولی وقتی شاتل داشتم اکثراً مجبور به استفاده از دیال آپ میشدم، الان که سه تا ADSL دارم خونه و هر کدوم هم یه گوشه از مشکلاتم رو داره حل میکنه. بیل گیتس هم تو دوره خودش از دیال آپ استفاده اش رو کرده، اگه محبوب نبود این دیال آپ که اون همه امکانات واسش برنامه نویسی نمیکردند تو ویندوز 98.

سه تا ADSL داری؟ نکنه گرفتی دونه دونه تست کنی بعد بری تو تاپیکاشون انتقاد کنی ازشون

پس معلومه یکی از یکی داغون تره که مجبور شدی 3 تا ISP استفاده کنی، باز 100 رحمت به شاتل همون یه دونش نیاز آدم رو برطرف میکنه

من پیشنهادم اینه که WiMAX هم بگیر یه تستی هم روی اونا انجام بدیه و نتیجه ش رو حتما به ما هم بگو :D

دوست عزیز توروخدا دیگه بیخیال DialUp , Windows98 شو ، بیا من خودم یه سی دی ویندوز 8 برات می خرم فقط 98 رو بیخال شو :D

من عمده مصرفم بازی آنلاین بوده و هست، حرکت طرف مقابل و کنترلر latency رو تو بازی و تفاوتش رو در حین استفاده از ADSL شاتل و دیال آپ دیدم که میگم.

بازی ای که من میگم اونقدر هم دیگه ساده نیست، شما من رو یاد یکی از بر و بچه های پشتیبانی میندازی که یه روز بهم یه سایت معرفی کرد گفت برو اونجا بازی کن حجم بازی هاش کمتره مشکلت حل میشه، وقتی بهش گفتم مصرفم چیه و چرا نمیتونم سرورم رو تغییر بدم یه ربع گیج بود.

منظور من از ساده بودن بازی، کم بودن پهنای باند مصرفیش و حجم داده های انتقالی بود، و اگر نه از نظر حجم و گرافیک همچین هم ساده نیست.

عمدتا کسایی که بازی آنلاین می کنن زیاد نباید با همه اینترنتا مشکل دارن چون کافیه یه لحظه تایمشون بالا بره و خدایی نکرده تایم اوت داشته باشن

باز هم میگم اصلا سعی نکن پینگ بدترین سرویس ADSL رو با یه سرویس DialUp مقایسه کنی

بابا پشتیبانی بنده خدا اینقدر بیکار نیست که بازی آنلاین کنه ، کارای مهمتری داره معلومه که نمی دونه ، خوی بود اونم یه حرف فنی میزد نیم ساعت گیج میشدی :D

آخه چطور میای شاتل رو با فراری مقایسه میکنی؟ شاتل خیلی زور بزنه با آفتابه قابل مقایسه میشه، حتی به پای روروک هم نمیرسه!

بنده روتینگش به نسبت ISP های دیگه رو گفتم

البته شما که DialIp باز هستی یعنی طرفدار پراپاقرص پیکان

خوب بگذار ببینیم، در حالی که بعضی وقتها چند روزی پشت سر هم پینگ زیر 160 میداد، یکهو میشد 400 تا 900 و بعضاً هم بالاتر میرفت پینگ، پینگ بالا هم معمولاً چند هفته یا چند ماهی بالا میموند، از نظر پشتیبانی هم کاملاً پینگ بالا طبیعی بود واسه سرویس شیر.

پکت لاست هم که چپ و راست به وجود میومد، از نظر پشتیبانی هم طبیعی بود حتی به گفته پشتیبانی شاتل تا 30 درصد پکت لاست رو سرویس ADSL طبیعی است. جالبه بدونی که این مطلب رو تو IRC گیم سرورم مطرح کردم، همه بر و بچه هایی که اونجا بودند LOL و ROFL بهم تحویل دادند، تو DSLReports هم که با یکی مشورت میکردم در مورد مشکلاتم، تریسم رو نگاه کرد گفت در جا ISP رو عوض کنم، بالای 3% پکت لاست رو باید ISP پیگیری و حل کنه در اسرا وقت.

دوست عزیز شما داخل ایران زندگی می کنیا و داری از اینترنت اشتراکی استفاده می کنی ، توقع نداری که پینگ تایمت ثابت باشه

واقعا هنوز نمیدونی که اگه پکت لاستی باشه از سمت مخابرات میاد روی اینترنت نه از سمت ISP ، مگر چی بشه ?? این لینک و داشته باش فعلا تا متوجه بشی داستان چطوریه

Details for Asia /// Internet Traffic Report

آره، خود شاتل بود، اون موقع ها فقط یه سرویس داشتم.
پس هیچ وقت کارت به پشتیبانی پارس آنلاین و مخابرات نخورده، البته خیلی وقته من با پارس آنلاین کاری ندارم، ولی همیشه اطلاع رسانی و کمکشون عالی بوده، چند وقت پیش هم مشکل پینگ خیلی شدید پیدا کردم با سرویس مخابراتم، پیغام گزاشتم 1844 و ده دقیقه بعد یه آقایی زنگ زد گفت مشکل تداخل داشتند، تنظیماتی رو عوض کردند و من فقط کافیه مودم رو قطع و وصل کنم تا مشکلم حل شه، که کردم و حل هم شد.

شما همین الان که پست و می خونی برو یه زنگ به پشتیبانی شاتل بزن ببین تو صف انتظار می مونی یا نه ، من خودم هم وقت تماس گرفتم پشت خط پشتیبانیش نبودم حتی 3 نصف شب

چرا که نباشه؟ رد پای شما هیچ جای دیگه فروم نیست، خوب معلومه شاتل کاربری رو که روزی 1 مگ هم مصرف ترافیک نداره محدود نمیکنه.

شما مثل اینکه خبر نداری تو چه سالی هستیم، 2012 بیده عزیز، فایل های مورد استفاده اکثر کاربران اینترنتی الان گیگا و ترا بایتی هست دیگه، من خودم روزی شیرین 4 گیگ مجموع ارسال و دریافتمه تو ساعات روز، شب هم که البته واسه دانلود ساخته شده، نمیشه خوابید بدون دیدن یه فیلم قشنگ با کیفیت، البته قبل از اینکه مانیتور LG Flatron ام رو با LCD عوض کنم، یه فیلم 400 مگی هم کیفیتش قابل قبول بود، ولی الان زیر HD-Rip رو در جا پاک میکنم.

بنده رد پاهامو پاک می کنم ، خواستی بیا بهت یاد بدم
:D

به نظر من شاتل کار خوب و منصفانه ای می کنه که اونایی که مصرفشون زیاده رو با هم شیر میکنه اینطور ی اون بنده خداهایی که می خوان یه ساعت از ترافیک شبانه استفاده کنن راحت به کارشون برسن

خوبه شما می دونی ساله 2012 هستش و هنوز به ویندوز 98 و DialUp ارادت داری

جالب اینه که شما که توی روز 4.5 گیگ دانلود می کنی ، بازی هم می کنی ، شبم که دارید میگید فیلم میبینی پس کی میخوابید !!!

اون رو که نمیدونم، نه دانشجو هستم نه شرکت دارم، جیب پیر زن میزنیم، با گالش کهنه دست دوم سرویس سریعتر اگه میداد، با وجود اینکه زیاد دارم بازم یکیش رو هم بهشون نمیدادم.
بعله خوب، البته! اون موقع هم که من ازشون سرویس داشتم پورتم رو اسماً 1مگ بسته بودند، مساله مهم این بود که 1 مگ ما زیر 3 کیلو دیتا میداد و شرکت هم میگفت طبیعیه!

روی 1مگ بسته بودن و شما هر شب ترافیک مرکز رو می ترکوندی و گیگ گیگ دانلود می کردی ، خوب معلومه بعدش سرویستون رو شیر کنن سرعتت طبیعیه میشه

چه فایده اقتصادی بودنش وقتی کاری رو که دیال آپ میکنه نتونه انجام بده؟

دو خط بالاتر گفتید سال 2012 هستش باز گیر دادید به سرویس DialUP !!!! :blush:

اصلاً هم اینجوری نیست، من خودم یکی از این دوستان هستم، مصرف روزانه من از شاتل فوق العاده بالا بود، چپ و راست تو یوتیوب داشتم تاکتیک باس ها و دانجن های مختلف رو بررسی میکردم، واسه خودم لیدری هستم تو سرورمون. قشنگ نزدیک 150 گیگ تو 7 یا 8 ماه من ترافیم مصرف کردم، تازه بازی هام رو هم اکثراً با دیال آپ میکردم و اون حجم فقط مصرف جستجوهای اینترنتی ام شد، شب ها هم که فقط فیلم واسه دانلود قرار میدادم و سریال های محبوبم رو که البته دیگه اون اواخر تو یه ماه تمام به زور یه فیلم هم دانلود نمیشد شبها.

این دوستان دانلود رایگان رو حق خودشون میدونند چون به عنوان بخشی از سرویس بهشون فروخته شده. حالا شما خودت بگو، اگه چیزی میخری یه جاش بلنگه شاکی نمیشی؟ داداشت جلوی روت شیشه پپسی 300cc پر رو برداره و به تو شیشه نصفه پرشده که از کارخونه نصفه در اومده بده رو بده دستت کی رو لعنت میکنی؟ خودت رو؟ داداشت رو؟ تولید کننده رو؟ ماشین آلات رو؟ ... آخخخخ که این مثال رو میزدم یادم اومد چقدر زمین و زمون رو گاز میگرفتم وقتی وسط جنگ ها این پکت لاست های شاتل من رو DC میکرد از سرور... چقدر لعنتشون کردم.... حیف که یتیم نبودم و نفرین هام خراب نکرد این شاتل رو!

پس شما از یه دسته دیگه هستید ، دانلودر 24 ساعته

بله دوستان دانلود رایگان رو حق خودشون فقط می دونن نه حق دیگران ، نمی گن این پهنای باندی که داره توی مرکز داده میشه مال همه هستش نه فقط افراد خاص ، شما خوشت میاد یه بطری آب معدنی و با چندتا از دوستات بخری بعد دو لیوان شما بخوری بعد بگی بیا این نصف لیوان مال شماها ، مگه اشتراکی با هم نخریدید؟ مگه همتون نباید با هم مصرف کنید؟

حالا دوستاتون باید شما رو لعنت کنن؟ اون یارو رو ؟ تولید کننده رو؟؟؟ اخخخخخ که چه شبهایی که چه بنده خداهایی که می خواستند ایمیلشونو تو تایم رایگان چک کنن ولی امان از افت سرعت غافل از اینکه برخی از دوستان داشتن پهنای باند و با گیگ گیگ های دانلود می ترکوندن (البته از حقشون استفاده می کردن ، دیگران حق نداشتن)

پایداری تنها کافی نیست، حد اقل نه برای هر کاربری. دیال آپ هم با مودم های سه چیپ پایداری کافی رو داره برای خیلی مصارف. البته از نظر صبر کردن، خوب بعله، مراحل اثباط لینک تو دیال آپ یک کمی کنده، ولی وقتی وصل شد دیگه وصله دیگه.

شما یه کاری کن یه تاپیک دایال آپ بزن اونجا تا میخوای از دایال آپ تعریف کن ، من خودم قول میدم بیام بگم آره دایال آپ خیلی خوب است ما دایال آپ را دوست داشتیم ، آن مرد با کارت دایال آپ آمد .... :lol:

اگه خوب من رو درک کرده باشی، آره! دقیقاً همینه استدلالم، بنز چند میلیونی مال اونیه که مثل شما میخواد باهاش یه دور بزنه، یکی که مسافر کشی میخواد بکنه نباید بنز رو استفاده کنه.

احسنت ، منم همینون میگم ، هرکی با توجه به کارش بره سرویس بگیره نه با توجه به زرنگیش

در کنار هم استفاده میکردم، نخوندی پستم رو ها مثل اینکه. (نه اتفاقاً، دیال آپ پارس رو استفاده میکردم، از شاتل خیلی شاکی بودم، ISP دیگه ای هم پورت نداشت و اگرنه همون ماه اول بعد از ایجاد محدودیت هاش تخلیه اش میکردم شاتل رو)

از شاتل که ناراضی بودی ، الان از این سه تا ADSL راضی هستی؟؟ چرا یکیشو نگرفتی؟ یعنی اینقدر داغونن که سه تاشو با هم ادغام کنی میشه یه سرویس ازش گرفت؟

مساله سنتی بودن نیست، مساله استفاده است.
من یه سیستم ارزون و قدیمی جمع کردم که دانلودهام رو انجام میده، یه گیگم رم روش انداختم کافیشه، نمیام رو اون به جز XP چیز دیگه ای نصب کنم که. یه XP و 3 تا کارت شبکه و یه کارت دیال آپ روش کافیه.
رو سیستم کاریم هم مجبود شدم 7 نصب کنم که نرم افزارهام به روز باشه.
سیستم گیمم هم XP64bit روش نصب کردم چون 32 بیتی 3 گیگ رم بیشتر نمیشناخت و مشکل ساز بود.
دندونی که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندند که، فقط مزاحمت ایجاد میکنه.

آفرین ، دیگه چه کارایی بلدین؟

من یه جایی تو این فروم یا پی سی ورلد یه مقایسه ای کرده بودم، یادم نیست کجا بود ولی یک بار دیگه این مقایسه رو میکنم چون به سوالات بالا جوای میده:
128kbit نامحدود مخابرات تهران - حدود 10 هزار تومان در ماه، میانگین دانلود 30 تا 40 گیگابایت. هر سرویس 128 ای که خریدید و جمع دانلود رایگانش کمتر از این شد و یا هزینه اش بالاتر رفت ولی نسبت حجم دانلودتون بیش از 40 گیگ رایگان در ماه نشد پس بدید! سریعاً یه سرویس مخابرات بخرید!
.

دوست عزیز شما دانلود می کنی قرار نیست همه هم دانلودر باشن ، شاید خیلی ها کار دیگه ای به جز دانلود 24 ساعته داشته باشن و سرعت براشون از گیگ جویدن مهمتر باشه ، اون سرویسی که شما میگی نهایتا همون 16 کیلوبایت بهت بده که 24 ساعت دانلود کنی ماهی همون 30-40 گیگ بشه

بقیه PAP ها هم همین کار رو میکنند، ولی هیچکدوم کاربر پر مصرف رو به 1 تا 3 کیوبایت محدود نکرده تا امروز! شاتل کار هر روزشه!

شما ابتدا معنای سرویس اشتراکی رو خوب متوجه شو بعد می فهمی که سرویس تو اون لحظه شیر شده نه محدود ، اگه محدود شده بود همون 3 کیلوبایت هم نداشت

چرا بد باشه؟ اصلاً بیاد 100 گیگ ببنده پورت ها رو اگه میتونه! ولی 100 گیگابیت تنگنایی که به زور و پینگ 400 به بالا ازش دیتا رد و بدل بشه به کار اونایی که 100 گیگابیت پهنای باند رو نیاز دارند نمیاد.

100 گیگابیت رو که نمیشه روی سرویس ADSL داد ، شما اول برو یه تحقیقی بکن ببین اینترنت چطوری به ایران میرسه بعد بیا در مورد پینگ با هم صحبت می کنیم ، کلا ماها به اینکه بیرون بشینیمو بگیم لنگش کن عادت کردیم

کاش با هم یکی میکرد، شاتل صد میذاره، هر کاربری که تو محدودیت شاتل افتاده باشه به چشم خودش دیده که اتومات و سر ثانیه مشخص یکهو پهنای باند به میزان دقیقی کاهش پیدا میکنه، 10 نفر خیلی کم امکان داره که همزمان همه باهم نرم افزار های دانلودشون سر 1 ثانیه شروع به دانلود کنه.

ما که نگفتیم سرویس رایگان بده، ما میگیم غلط میکنه تبلیغ رایگان میکنه وقتی نمیتونه بده و مجبوره کاربرا رو محدود کنه که پهنای باند برای بقیه باقی بمونه.

همون کاربرایی که دقیقا راس تایم رایگان IDM هاشون آمادست که پهنای باندو بترکونن و فردا به دوستشون بگن اره من دیشب فلان مگ کشیدم تو چقدر کشیدی که یه وقت خدایی نکرده دوستش 1مگ بیشتر نکشیده باشه ، سرویساشون با هم شیر میشه که دیگران بتونن به چهارتا کار مهمشون توی تایم رایگان برسن

رایگان ،به این کلمه خوب توجه کنید ===> رایگان (یعنی پولی بابتش نمی دی که توقعی داشته باشی )

شما یه چیزو بهت رایگان میدن باید اینقدر استفاده کنی که خودکشی کنی که به دیگارن نرسه؟ منصفانه باید استفاده کرد ، واقعا چرا هر چیزی که رایگانه باید فقط و فقط مال اشخاص خاص باشه دیگران نمی تونن از اون استفاده کنن!!! حق اونا نیست!!

من بیش از سه ماه متوالی سرعتم محدود بود به شخصه.

سرویست اشتراکیه ، شیر شده بوده نه محدود ، ددیکیت بگیر ببین سرعتت کیلوبایتی کم و زیاد میشه

اولی رو باهات مخالفم، تنها کسی هم نیستم که این رو میگه، همه جا اکثر کاربرایی که استفادشون از حد کاربری ساده گزشته گفتند و میگنند، همه PAP های ایران بد و یا بدتر هستن.
دومی رو خوب اومدی، پس بیا این رو هم بگو که سرویس شاتل به چه کارهایی میاد که کاربرا بدونند و اینقدر اشتباه نرند سمت شاتل! مثل شاتل مخفی کاری نکن!

سرویس های شاتل طراحی شده واسه کاربرای فوق مبتدی (در زمینه مصارف اینترنتی) که فقط میخواند یه ارتباطی با شبکه اینترنت داشته باشند و شبها هم مثل بچه های خوب میخوابند.

هشدار! حوصله نداشتم بگردم دنبال غلط املایی! از چشماتون مراغب ویژه بکنید!

البته شما از اون دسته افرادی هستید که در کل همه چیز رو بد می دونن و هیچ سرویسی براشون خوب نیست

سرویس شاتل برای همه کاری خوبه ، نمی شه همین طوری گفت که سرویس شاتل برای مبتدی ها خوبه و برای دیگران بد ، انتظارات آدم ها با هم متفاوته ، شاید برخی از دوستان انتظاراتی دارن که عملا خیلی کمتر اون چیزی هستش که هزینه می کنن و همیشه خوب یکم منصفانه و عدلانه قضاوت کرد نه از روی قصد و غرض

جهت اطلاع : هیچ کس و هیچ چیز کامل نیست !

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز توروخدا دیگه بیخیال DialUp , Windows98 شو ، بیا من خودم یه سی دی ویندوز 8 برات می خرم فقط 98 رو بیخال شو
واقعا هنوز نمیدونی که اگه پکت لاستی باشه از سمت مخابرات میاد روی اینترنت نه از سمت ISP ، مگر چی بشه ?? این لینک و داشته باش فعلا تا متوجه بشی داستان چطوریه
جهت اطلاع : هیچ کس و هیچ چیز کامل نیست !
خیلی کاسبی به قضایا نگاه می کنی ...
این پکت لاست ها معمولا از سمت مخابرات هست و با دستور pathping -n میشه متوجه آن شد و حرف شما درست است.
تا الان که شاتل ماشین فراری بود که ؟
بعدشم همین الانش هم تو امریکا و اروپا خیلی ها هنوز ار سرویس Demand dialup استفاده می کنند برای مصارف مختلف ... دلیل نمیشه که کسی رو مسخره کنی.

مشکل محدود کردن به عمد یوزرهای پر مصرفه که غیر قانونیه ...
شما هم که حمایت می کنی از این دزدی شریک جرم محسوب میشی .

بالا