به نقل از trusted :
وقتی شما داری با Dial Up کار می کنی دیگه نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت ، شاید هم بیل گیتس هنوز با Dial Up کار می کنه و ما بی خبریم !! البته شما بیشتر اطلاع دارید ، لطفا اطلاع رسانی کنید دیگران هم بدونن
الان که دیگه نه، ولی وقتی شاتل داشتم اکثراً مجبور به استفاده از دیال آپ میشدم، الان که سه تا ADSL دارم خونه و هر کدوم هم یه گوشه از مشکلاتم رو داره حل میکنه. بیل گیتس هم تو دوره خودش از دیال آپ استفاده اش رو کرده، اگه محبوب نبود این دیال آپ که اون همه امکانات واسش برنامه نویسی نمیکردند تو ویندوز 98.
به نقل از trusted :
یه وقت نگید Ping Dial Up از سرویس ADSL بهتره که دیگران ممکنه برداشت بد کنن در مورد شما ، دیگه قضاوت باشه با دیگران
بازی های ساده رو تو همون ویندوز هم می تونید بازی کنید ، البته نه ویندوز 98
من عمده مصرفم بازی آنلاین بوده و هست، حرکت طرف مقابل و کنترلر latency رو تو بازی و تفاوتش رو در حین استفاده از ADSL شاتل و دیال آپ دیدم که میگم.
بازی ای که من میگم اونقدر هم دیگه ساده نیست، شما من رو یاد یکی از بر و بچه های پشتیبانی میندازی که یه روز بهم یه سایت معرفی کرد گفت برو اونجا بازی کن حجم بازی هاش کمتره مشکلت حل میشه، وقتی بهش گفتم مصرفم چیه و چرا نمیتونم سرورم رو تغییر بدم یه ربع گیج بود.
منظور من از ساده بودن بازی، کم بودن پهنای باند مصرفیش و حجم داده های انتقالی بود، و اگر نه از نظر حجم و گرافیک همچین هم ساده نیست.
به نقل از trusted :
روتینگ شاتل !!!
باشه ، از اون حرفا بودا !! پس طراحی ماشین فراری هم مشکل داره
آخه چطور میای شاتل رو با فراری مقایسه میکنی؟ شاتل خیلی زور بزنه با آفتابه قابل مقایسه میشه، حتی به پای روروک هم نمیرسه!
به نقل از trusted :
واقعا اگه هم Ping داشته باشی هم بتونی دانلود کنی چه مشکلی می تونه داشته باشه سرویس؟؟؟!!!
خوب بگذار ببینیم، در حالی که بعضی وقتها چند روزی پشت سر هم پینگ زیر 160 میداد، یکهو میشد 400 تا 900 و بعضاً هم بالاتر میرفت پینگ، پینگ بالا هم معمولاً چند هفته یا چند ماهی بالا میموند، از نظر پشتیبانی هم کاملاً پینگ بالا طبیعی بود واسه سرویس شیر.
پکت لاست هم که چپ و راست به وجود میومد، از نظر پشتیبانی هم طبیعی بود حتی به گفته پشتیبانی شاتل تا 30 درصد پکت لاست رو سرویس ADSL طبیعی است. جالبه بدونی که این مطلب رو تو IRC گیم سرورم مطرح کردم، همه بر و بچه هایی که اونجا بودند LOL و ROFL بهم تحویل دادند، تو DSLReports هم که با یکی مشورت میکردم در مورد مشکلاتم، تریسم رو نگاه کرد گفت در جا ISP رو عوض کنم، بالای 3% پکت لاست رو باید ISP پیگیری و حل کنه در اسرا وقت.
به نقل از trusted :
شما مطمئنی با پشتیبانی شاتل تماس گرفتی؟؟
صف انتظار؟ عجب!! دیگه همه می دونن قوی ترین پشتیبانی تو ISP ها برای شاتله و به ندرت خط پشتیبانیش مشغوله یا صف انتظار داره مگر اینکه کل کشور بترکه
یه بار دیگه چک کنید ببینید پشتیبانیه شاتل رو گرفتی؟
آره، خود شاتل بود، اون موقع ها فقط یه سرویس داشتم.
پس هیچ وقت کارت به پشتیبانی پارس آنلاین و مخابرات نخورده، البته خیلی وقته من با پارس آنلاین کاری ندارم، ولی همیشه اطلاع رسانی و کمکشون عالی بوده، چند وقت پیش هم مشکل پینگ خیلی شدید پیدا کردم با سرویس مخابراتم، پیغام گزاشتم 1844 و ده دقیقه بعد یه آقایی زنگ زد گفت مشکل تداخل داشتند، تنظیماتی رو عوض کردند و من فقط کافیه مودم رو قطع و وصل کنم تا مشکلم حل شه، که کردم و حل هم شد.
به نقل از trusted :
شایعس شما باور نکن ، سرعت خود من همیشه بالاتر از سرویسمه
اون دوستانی هم که می گی دانلودرهای سیر نشدنی از ترافیک رایگان شبانه هستند
چرا که نباشه؟ رد پای شما هیچ جای دیگه فروم نیست، خوب معلومه شاتل کاربری رو که روزی 1 مگ هم مصرف ترافیک نداره محدود نمیکنه.
شما مثل اینکه خبر نداری تو چه سالی هستیم، 2012 بیده عزیز، فایل های مورد استفاده اکثر کاربران اینترنتی الان گیگا و ترا بایتی هست دیگه، من خودم روزی شیرین 4 گیگ مجموع ارسال و دریافتمه تو ساعات روز، شب هم که البته واسه دانلود ساخته شده، نمیشه خوابید بدون دیدن یه فیلم قشنگ با کیفیت، البته قبل از اینکه مانیتور LG Flatron ام رو با LCD عوض کنم، یه فیلم 400 مگی هم کیفیتش قابل قبول بود، ولی الان زیر HD-Rip رو در جا پاک میکنم.
به نقل از trusted :
احیانا با کارت دانشجویی و اسم شرکت هم که سرعت بالاتر از 128 نمی دن؟ نه؟
چه بسا که شما همون 128 هم بگیری الان روی 2MG بستن
اون رو که نمیدونم، نه دانشجو هستم نه شرکت دارم، جیب پیر زن میزنیم، با گالش کهنه دست دوم سرویس سریعتر اگه میداد، با وجود اینکه زیاد دارم بازم یکیش رو هم بهشون نمیدادم.
بعله خوب، البته! اون موقع هم که من ازشون سرویس داشتم پورتم رو اسماً 1مگ بسته بودند، مساله مهم این بود که 1 مگ ما زیر 3 کیلو دیتا میداد و شرکت هم میگفت طبیعیه!
به نقل از trusted :
عرض بنده این بود که سرویس ADSL به نسبت Dial Up اقتصادی تر هستش ، حالا تعرفه های شرکت ها ممکنه با هم متفاوت باشه
چه فایده اقتصادی بودنش وقتی کاری رو که دیال آپ میکنه نتونه انجام بده؟
به نقل از trusted :
بله ، این دوستان (دانلودر ها ) کسانی هستند که اینترنت رو فقط دانلود شبانه می دونن و کلا اشتهای زیادی در استفاده از ترافیک رایگان دارن ، این دوستان با شبی یک گیگ هم مشکلشون حل نمیشه پس طبیعیه که مدام از افت سرعت گلایه کنن
این دوستان دانلود رایگان رو فقط حق خودشون می دونن و از کیلوبایتی ترافیک رایگان هم نمیگذرن ، پس راضی نگه داشتنشون کار غیر ممکنیه
اصلاً هم اینجوری نیست، من خودم یکی از این دوستان هستم، مصرف روزانه من از شاتل فوق العاده بالا بود، چپ و راست تو یوتیوب داشتم تاکتیک باس ها و دانجن های مختلف رو بررسی میکردم، واسه خودم لیدری هستم تو سرورمون. قشنگ نزدیک 150 گیگ تو 7 یا 8 ماه من ترافیم مصرف کردم، تازه بازی هام رو هم اکثراً با دیال آپ میکردم و اون حجم فقط مصرف جستجوهای اینترنتی ام شد، شب ها هم که فقط فیلم واسه دانلود قرار میدادم و سریال های محبوبم رو که البته دیگه اون اواخر تو یه ماه تمام به زور یه فیلم هم دانلود نمیشد شبها.
این دوستان دانلود رایگان رو حق خودشون میدونند چون به عنوان بخشی از سرویس بهشون فروخته شده. حالا شما خودت بگو، اگه چیزی میخری یه جاش بلنگه شاکی نمیشی؟ داداشت جلوی روت شیشه پپسی 300cc پر رو برداره و به تو شیشه نصفه پرشده که از کارخونه نصفه در اومده بده رو بده دستت کی رو لعنت میکنی؟ خودت رو؟ داداشت رو؟ تولید کننده رو؟ ماشین آلات رو؟ ... آخخخخ که این مثال رو میزدم یادم اومد چقدر زمین و زمون رو گاز میگرفتم وقتی وسط جنگ ها این پکت لاست های شاتل من رو DC میکرد از سرور... چقدر لعنتشون کردم.... حیف که یتیم نبودم و نفرین هام خراب نکرد این شاتل رو!
به نقل از trusted :
شما بار فنی خوبی داری در بعضی موارد ولی منظور بنده این بود که سرویس ADSL همیشه پایداره مگر اینکه مشکلی به وجود بیاد مثل دایال آپ نیست که با هر بار بخوای وصل بشی کلی صبر کنی و خط اشغال بشه
پایداری تنها کافی نیست، حد اقل نه برای هر کاربری. دیال آپ هم با مودم های سه چیپ پایداری کافی رو داره برای خیلی مصارف. البته از نظر صبر کردن، خوب بعله، مراحل اثباط لینک تو دیال آپ یک کمی کنده، ولی وقتی وصل شد دیگه وصله دیگه.
به نقل از trusted :
پس با استدلال شما پیکان هم از بنز بهتره
اگه خوب من رو درک کرده باشی، آره! دقیقاً همینه استدلالم، بنز چند میلیونی مال اونیه که مثل شما میخواد باهاش یه دور بزنه، یکی که مسافر کشی میخواد بکنه نباید بنز رو استفاده کنه.
به نقل از trusted :
راستی شما از شبکه هوشمند استفاده می کنی چطوری از سرویس شاتل خبر دارید؟ (شاید از شبکه هوشمند شاتل استفاده می کنید
)
در کنار هم استفاده میکردم، نخوندی پستم رو ها مثل اینکه. (نه اتفاقاً، دیال آپ پارس رو استفاده میکردم، از شاتل خیلی شاکی بودم، ISP دیگه ای هم پورت نداشت و اگرنه همون ماه اول بعد از ایجاد محدودیت هاش تخلیه اش میکردم شاتل رو)
به نقل از trusted :
الان ویندوز 8 اومده و تکنولوژی های ADSL , WiMAX , ... ، پس توروخدا بیخیال ویندوز 98 و Dial Up بشید
شما که سنتی نبودید
مساله سنتی بودن نیست، مساله استفاده است.
من یه سیستم ارزون و قدیمی جمع کردم که دانلودهام رو انجام میده، یه گیگم رم روش انداختم کافیشه، نمیام رو اون به جز XP چیز دیگه ای نصب کنم که. یه XP و 3 تا کارت شبکه و یه کارت دیال آپ روش کافیه.
رو سیستم کاریم هم مجبود شدم 7 نصب کنم که نرم افزارهام به روز باشه.
سیستم گیمم هم XP64bit روش نصب کردم چون 32 بیتی 3 گیگ رم بیشتر نمیشناخت و مشکل ساز بود.
دندونی که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندند که، فقط مزاحمت ایجاد میکنه.
به نقل از trusted :
ولی دوستانی که مدام از سرعت شبانه (ققط شبانه) گلایه دارند من می دونم خود شما هم می دونی عملا افرادی هستند که ساعت 1 تا 8 رایگان رو مختص به خودشون می دونن و توقع دارند که توی این ساعت بدون کسری از مگابایت از ترافیک رایگان استفاده کنن ، آیا غیر از اینه؟؟
یکی از همین دوستان بیاد بگه شبی چقدر دانلود داشته؟ یا در کل ماه چقدر دانلود داشته ؟
شما بگو 15 گیگ رایگان توی یک ماه (البته خودتون هم می دونید خیلی بیشتر از این حرفاست) ، آیا این 15 گیگ رایگان واقعا کمه؟
پس با این حساب تمامی شرکت ها دارن پول مفت می گیرن !!
من یه جایی تو این فروم یا پی سی ورلد یه مقایسه ای کرده بودم، یادم نیست کجا بود ولی یک بار دیگه این مقایسه رو میکنم چون به سوالات بالا جوای میده:
128kbit نامحدود مخابرات تهران - حدود 10 هزار تومان در ماه، میانگین دانلود 30 تا 40 گیگابایت. هر سرویس 128 ای که خریدید و جمع دانلود رایگانش کمتر از این شد و یا هزینه اش بالاتر رفت ولی نسبت حجم دانلودتون بیش از 40 گیگ رایگان در ماه نشد پس بدید! سریعاً یه سرویس مخابرات بخرید!
به نقل از trusted :
اصلا یه وقت احیانا این فکر رو نکنید که شرکت ها دارن هزینه بابت خرید پهنای باند و ترافیک و عوارض و مالیات به مخابرات و خرید تجهیزات و تبلیغات و ... می دن ، اصلا یه وقت به این موضوع فکر نکنید و شاید هم شرکت ها مجانی اینترنت رو می خرن و پولی می فروشن !!
بقیه PAP ها هم همین کار رو میکنند، ولی هیچکدوم کاربر پر مصرف رو به 1 تا 3 کیوبایت محدود نکرده تا امروز! شاتل کار هر روزشه!
به نقل از trusted :
مگه بده که مثلا یه سرویس 512 رو روی 2مگ ببندن !!! شما از اینکه سرعتت بالاتر از سرویس باشه ناراحت میشی؟ توی روز خیلی ها دوست دارن با سرعت بالا از اینترنت استفاده کنن
چرا بد باشه؟ اصلاً بیاد 100 گیگ ببنده پورت ها رو اگه میتونه! ولی 100 گیگابیت تنگنایی که به زور و پینگ 400 به بالا ازش دیتا رد و بدل بشه به کار اونایی که 100 گیگابیت پهنای باند رو نیاز دارند نمیاد.
به نقل از trusted :
مگه بده شبها کسایی که مصرفشون عین همه رو با هم شیــر کنن !!! تر و خشک باید با هم بسوزن؟ اون بنده خدایی که یه شب کار ضروری داره چرا باید و میخواد از اینترنت رایگان شبانه که حقشه استفاده کنه باید پوستش کنده بشه که دوتا Page ساده رو هم به سختی باز کنه !! چـــــرا؟ چون اونور عزیزانی هستند که دارن گیگ گیگ از ترافیک رایگان که حقشونه
به نقل از trusted :
(اصلا هم حق دیگران نیست )
استفاده می کنن!!!
آیا از نظر شما که ادم منطقی هم هستید این درسته؟
کاش با هم یکی میکرد، شاتل صد میذاره، هر کاربری که تو محدودیت شاتل افتاده باشه به چشم خودش دیده که اتومات و سر ثانیه مشخص یکهو پهنای باند به میزان دقیقی کاهش پیدا میکنه، 10 نفر خیلی کم امکان داره که همزمان همه باهم نرم افزار های دانلودشون سر 1 ثانیه شروع به دانلود کنه.
ما که نگفتیم سرویس رایگان بده، ما میگیم غلط میکنه تبلیغ رایگان میکنه وقتی نمیتونه بده و مجبوره کاربرا رو محدود کنه که پهنای باند برای بقیه باقی بمونه.
به نقل از trusted :
در مورد سرعت شب هم در بالا کاملا توضیح دادم ولی باز یه توضیح کوچیک میدم
شما و اون عزیزانی که سرعت 5 کیلوبایت رو امتحان کردید ، ترافیک های گیگ گیگ رو هم در همون ماه دانلود کردید ( اگر غیر از اینه بفرمایید که دیگران هم بدونن ) حالا بعد از اون سرویس هاتون با هم شیــر شده
من بیش از سه ماه متوالی سرعتم محدود بود به شخصه.
به نقل از trusted :
همه ISP ها خوبن ، هر کس باید با توجه به نیاز و انتظاراتش سرویس بگیره
اولی رو باهات مخالفم، تنها کسی هم نیستم که این رو میگه، همه جا اکثر کاربرایی که استفادشون از حد کاربری ساده گزشته گفتند و میگنند، همه PAP های ایران بد و یا بدتر هستن.
دومی رو خوب اومدی، پس بیا این رو هم بگو که سرویس شاتل به چه کارهایی میاد که کاربرا بدونند و اینقدر اشتباه نرند سمت شاتل! مثل شاتل مخفی کاری نکن!
سرویس های شاتل طراحی شده واسه کاربرای فوق مبتدی (در زمینه مصارف اینترنتی) که فقط میخواند یه ارتباطی با شبکه اینترنت داشته باشند و شبها هم مثل بچه های خوب میخوابند.
هشدار! حوصله نداشتم بگردم دنبال غلط املایی! از چشماتون مراغب ویژه بکنید!