• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
سلام هستی خانوم

بله شاتل باید یه راهی پیدا کنه ولی اون راه محدود کردن نیست. باید بره پهنای باند بخره. تا کم نیاره.

شما چرا از این دید نمیبینید که " چرا منی که شب زیاد دانلود نکردم پس چرا منو شاتل محدود کرده.!!! "

این سیاست اشتباهه.

بچه شدی ؟ بره پهنای باند بخره ؟
اینها ترجیح می دن پول بدن پشتیبانی تا یوزر ها رو مانیتور کنن و هر کی دانلود کرد رو محدود کنن تا پهنای باند بخرند...

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام هستی خانوم

بله شاتل باید یه راهی پیدا کنه ولی اون راه محدود کردن نیست. باید بره پهنای باند بخره. تا کم نیاره.

شما چرا از این دید نمیبینید که " چرا منی که شب زیاد دانلود نکردم پس چرا منو شاتل محدود کرده.!!! "

این سیاست اشتباهه.

مطمئنی که زیاد مصرف نکردی! یا واحد فنی در این رابطه تماس گرفتی؟چون اگر زیاد مصرف کرده باشی و با واحد فنی شون تماس بگیری بهت می گن بخاطر مصرف زیاده که سرعتت پایین اومده و یا حتی میگن که چقدر طول میکشه......

فعلا وضعیت پهنای باندمون همینه مطمئن باش اگر پهنای باند و افزایش بدن دیگه این سرویس با این قیمت ارائه نمیشه و حالا که قیمت ثابت پهنای باند همینه خودمون باید پشت هم باشیم حق همدیگرو نخوریم..........:);)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز سرعت دانلودتون محدود نشده ؟؟؟ سرعت http خوبه ولی تابلو دانلود محدود شده

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
امروز سرعت دانلودتون محدود نشده ؟؟؟ سرعت http خوبه ولی تابلو دانلود محدود شده
سلام
امروز از حدود ساعت 9 و 10 سرعت کند و محدود شده.
تورنت رو هم بستن.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام
امروز از حدود ساعت 9 و 10 سرعت کند و محدود شده.
تورنت رو هم بستن.

از speedtest.net تست میگیری چند میزنه ؟ من تست میگیرم مقدار واقعی سرعتم که 2 مگابیت هست رو میزنه ولی وقتی فایلی دان میکنم بیشتر از 20 کیلوبایت نمیگیره...سرعت page باز کردن هم همون 2 مگابیت خودمه.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
از speedtest.net تست میگیری چند میزنه ؟ من تست میگیرم مقدار واقعی سرعتم که 2 مگابیت هست رو میزنه ولی وقتی فایلی دان میکنم بیشتر از 20 کیلوبایت نمیگیره...سرعت page باز کردن هم همون 2 مگابیت خودمه.

برای منم دقیقا همینطوریه

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

برای منم دقیقا همینطوریه
برای Page حتما DNS رزو گوگل ست کنید . 8.8.8.8 یا 4.4.4.4
دانلود هم روی پسوندهای غیر متعارف دانلود داشته باشید و تست بگیرید ، مثلا یه .djvu دانلود کنید . تعداد کانکشن ها رو تا 16 بالا ببرید ، و 2 فایل همزمان دریافت کنید . از سایت ها و سرورهای غیر معروف فایل دانلود کنید و تست بگیرید .
کلا یکسری محدودیت هایی که ایجاد می کنند رو میشه با همین چیزها دور زد { غیر محدودیت کلی } ، آخر فایل ها هم یک ؟ اضافه کنید تا موقع درخواست هدر ها رفرش کنه !

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ma_hasti و کاربرای دیگه ای که این گمان اشتباه به شما القا شده که کاربرای دانلودر دارند سرعتتون رو محدود میکنند، لطفاً چندین صفحه قبل تر رو بخونید، روزی که شاتل همه سرویس هاش رو از دم یکهو رو 2 مگابیت بست و همه کاربرا شروع کردن مثل باقلوا دانلود کردن، یه دونه کاربر هم مشکلی حتی 1 بیت افت سرعت نداشت!

من این رو دارم از رو تجربه میگم چون پام تو ارگان های مختلفی افتاده و به چشم دیدم که چه پهنای باند باز و آزادی این ISP ها دارند که به افراد و سازمان های خاص میدند، چندین مگابیت بدون محدودیت! این ها به خدا مشکل پهنای باند ندارند تازه تو کار صادراتِ پهنای باند هم افتادند.

مجدودیتی که شاتل با قانون Fair Policy اش به کاربراش اعمال میکنه تماماً جهت سودجویی خودشه، اصلاً ربطی به کم بودن پهنای باندش نداره.

شما هروقت مشکل پایین بودن سرعت داشتی و کارات لنگ موند، به جای کاربرا برو شاتل رو لعنت کن. اگه اطلاع نداری بذار این مطلب رو خدمتت بگم که سرویس های محدود حجمی دارای ضریب اشتراک 1 به 4 هستند، این یعنی چیزی نزدیک به ددیکیت! هر سه کاربری هم که با شما شیر هستند همزمان دانلود کنند شما هنوز باید 1/4 سرعتتون رو راحت بگیرید! پس دیگه کاربر ها رو انگشت نشان نکن وقتی سرویست صفحه به زور باز میکنه.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوستان اين شاتل تف به گور دقيقا چه روزي 3 گيگ ترافيك رايگان رو براي شما لحاظ كرد ؟ ... براي من 25 اسفند ريخت براي بقيه هم 25 ريخت ؟

(لطفا جواب بدين چون سري اين قضيه با پشتيباني شون دعوام شده اساسي)

• Like
Reactions: e.m

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من صبحی زنگ زدم ایراد رو گزارش دادم..اونام میگفتن مشکلی نیست...تا این که 15 دقیقه پیش تماس گرفتند گفتند ایراد از سمت ما بوده و درست شده...و درست هم شد.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
الان که دیر شده چون برای تخلیه خط یه یکی دو هفته ای مردم رو میزارن سر کار
چون دم عید هستش و نت گردی حال میده پس فعلا با شاتل مدارا کنید و بعد عید برید از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرید .

دوست من همین چند روز پیش با شاتل بحثشون شد و اشتراکشو قطع کرد اما خطش هنوز تخلیه نشده .

فعلا داره با ایرانسل کار میکنه .

عجب شاتل بیشرفیه دم عید حال اساسی میگیره از مردم.

راستی اون سه گیگ هم اسمش سه گیگه رسما 100 مگابایت هم نیست.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من صبحی زنگ زدم ایراد رو گزارش دادم..اونام میگفتن مشکلی نیست...تا این که 15 دقیقه پیش تماس گرفتند گفتند ایراد از سمت ما بوده و درست شده...و درست هم شد.
خب خدا رو شکر لااقل از این کارام یاد گرفتن . ولی کلا همیشه همینه ! یا ایراد از مخابراته ! یا خط شما ! یا سیم کشی داخلی { این بیشتر شهرستانه واسه ارسال مامور فنی و چاپیدن } ، یا ایراد از کل اینترنته !
در نهایت هم مشخص میشه ایراد از خودشون بوده ، ولی 1 در 1000 هم به روی خودشون نمیارن ... حالا شانس شما بوده !

الان که دیر شده چون برای تخلیه خط یه یکی دو هفته ای مردم رو میزارن سر کار
چون دم عید هستش و نت گردی حال میده پس فعلا با شاتل مدارا کنید و بعد عید برید از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرید .

دوست من همین چند روز پیش با شاتل بحثشون شد و اشتراکشو قطع کرد اما خطش هنوز تخلیه نشده .

فعلا داره با ایرانسل کار میکنه .

عجب شاتل بیشرفیه دم عید حال اساسی میگیره از مردم.

راستی اون سه گیگ هم اسمش سه گیگه رسما 100 مگابایت هم نیست.
دوستانی که قصد تخلیه از شاتل رو دارن چند نکته رو در نظر بگیرن :
1. اگر میخواید از ISP سرویس بگیرید ، حتما تحقیق کنید . PAP و ISP زمین تا آسمون با هم فرق دارن . خلاصه از چاه در نیاین برین قعر یه چاه بزرگ تر .
2. تا 13 حتما دست نگه دارید ، دیگه خط رانژه نمیشه تا 6 ام ، بعدشم روال کنده . این دوره رو بگذرونین .
3. حتما وقتی از نمایندگی یه PAP سرویس میگیرید به شرط اتصال به پنل اصلی اون شرکت بگیرید ، بقول معروف سرتون کلاه نره نمایندگی بصورت اسمی باشه ، مثلا نماینده فلان PAP که خودش از جای دیگه ترافیک میخره و خودش پنل داره و ... فقط اسمش نماینده هست . این مورد حتما تحقیق بشه .
4. مخابرات تو شهرستان پشتیبانی نداره ، ولی به جهت اینکه پهنای باندش بالاست و سود کلی میبره ارزش امتحان رو داره . مخابرات نباید از شما هزینه رانژه بگیره . { البته هیچکدومشون نباید بگیرن ، ولی میگیرن }
5. تو خرید سرویس حتما اول پشتیبانی ، کیفیت سرویس و نوع محدودیت ها رو مطالعه کنید ! ، فیدبک کاربرای فروم اون PAP رو در نظر بگیرن . { شاتل به رفیق ما سرویس {یکساله} داده بزور یه مودم هم بهش انداخته ، هرچی میگه آقا من دارم ، از خودتون قبلا گرفتم، نمیخوام ! میگه نمیشه ، همینه که هست !!! }

Last edited:
  • Like

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
بالاخره برای منم درست شد.
از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر قطع بود. کلی از کارام عقب افتاد:(

• Like

Punk Girl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستان عزیز.میدونم این پست خیلی طولانیه ولی کل ماجرارو نوشتم تا بعضی از دوستان که منکر میشن و دلشون واسه پشتیبانی و کارکنان دیگه میسوزه ببینند که حداقل توی شهر من نمایندگی شاتل چه وضعیه...
خوب حالا میرسیم ماجرای فسخ من و شاتل.
از چی بگم برات؟ دوست داری که چه چیزی از جیب من دراد؟...
چند رو قبل توی این فروم عضو شدم و به جمع ناراضی های شاتل پیوستم اونم در حالیکه هنوز 2 ماه از حضور من در بین مشترکین شاتل نگذشته.
از همون اوایل به نوب بودن یه سری از پشتیبانها پی برده بودم (دقت کنید یه سریشون...چون قصد جسارت به اون یه عده خوب رو ندارم) .
ماه قبل شیِر شدم و اعتراض کردم و گفتن مصرفو بیار پایین شااااید از شیِر در اومدی گفتم باشه و بازم موندم.این روزای اخر یکی از پشتیبانها اعصابمو ریخت بهم بازم صدام در نیومد...ولی امروز دیگه اوج حقارت شاتلو دیدم..حتی اگه بمیرم هم دیگه ازشون نت نمی گیرم.حالا اصل ماجرای امروز که فقط طی 4 -5 ساعت رخ داد و منم همون لحظه تصمیم گرفتم از جمع این خانواده مشتری مدار تشریف ببرم.
ماجرا:
امروز 27 ام بود و چون قرار بود از 25ام گیگ هدیه رو بدن و دیدم هنوز خبری نیست گفتم زنگ بزنم ببینم قضیه چیه.زنگ زدم و خانوم واحد فروش گوشیو برداشت.اینم مکالمات رد و بدل شده:
من: قرار بود از 25ام هدیه رو بدید ولی هنوز خبری نشده.قضیه اش چیه؟
واحد فروش: بذارید چک کنم... آهان شما بخاطر قطع ترافیکتون هدیه بهتون تعلق نمیگیره( دقیقا دیشب گیگم تموم شده بود)
من: ولی شما تو همین صفحه توضیح دادید که هدیه به اونایی که ترافیکشون قطع شده هم تعلق میگیره
واحد فروش: بذارید ببینم...آهان شما مشخصاتتون رو ویرایش کردید بخاطر اینکه تغییر مشخصات دادید هدیه به شما تعلق نمیگیره( تغییر مشخصاتی که چند وقت قبل داده بودم فقط شامل یک حرف توی آدرس بود و هیچ ربطی به اسم و فامیلیم نداشت)
من: ولی شما توی این صفحه حتی درباره اینکه هدیه به اونایی که تغییر مشخصات میدن تعلق نمیگیره هیچی نگفتید... الان این حرفایی که میزنید که چه ربطی به تغییر مشخصات داره؟
واحد فروش که کلافه شده بود، لحنشو عوض کرد و گفت: بـــــه ســــلـــامــــتـــــــ ...( منظورش این بود بسه دیگه گوشیو بذار پایین)
من که خیلی از این تیکه اش بدم اومده بود عصبانی شدمو گفتم: یعنی چی به سلامت؟ من دارم باهاتون صحبت میکنم اونوقت شما میگی به سلامت؟ اون از چند روز قبل که یه سوال پرسیدم و 3 تا پشتیبان نتونستن جواب بدن اینم از الان ! این چه وضعشه؟ من واقعا نمیدونم توی این عیدی چطور شاتلتونو تحمل کنم... با این وضعی که شما در پیش دارید فکر کنم باید تحمل کنم و بعد از عید بیام فسخ...
واحد فروش که دید خیلی جدی شدم صداش در نمیومد...دیدم دیگه ترجیح میده حرف نزنه بعد از اینکه حرفم تموم شد گفتم خداحافظ و اونم بعدش گفت خداحافظ البته اینبار با لحنی مودبانه اما اصلا یادم رفته بود که فامیلی این بشری که گوشی رو برداشته و خودشو معرفی نکرده رو بپرسم...
دوباره زنگ زدمو اینبار یکی دیگشون برداشت..گفتم این خانومی که برداشت و سر مشخصات باهاشون حرفم شد و بعدش بهم گفت بـــــه ســــلـــامــــتـــــــ فامیلیش چی بود؟ گفتم وقتی ایشون وسط حرفای یکی بهش میگن به ســــلـــامـــت این به سلامت همون معنیِ گمشوی محترمانه رو میده؟ حالا از کجا گم شم؟ از شرکتتون؟ خانومه گفت نـــه ایشون منظوری نداشتن...هی گفتمو اصرار کردم ولی فامیلی رو نگفت و گفت خودم به مدیر عامل میگم، گفت حالا مشکلتون چی بود؟ گفتم من بهش میگم گیگ هدیه رو هنوز ندادید و مشکلش چیه ولی ایشون میگن بخاطر تغییر مشخصاته در حالیکه اصلا ربطی نداره و ایشون گفتند بذارید من چک کنم...( یا اباالفضل) ... چک کرد و گفت شما در تاریخ فلان درخواست تغییر سرویس دادی و گیگ هدیه به اونایی که تغییر سرویس میدن تعلق نمیگیره...( خوب مشکل یکی بود حالا شد 2تا چون بنده به گور هفت جدم میخندیدم که درخواست تغییر سرویس بدم) گفتم کی همچین درخواستی داده؟ من اصلا همچین چیزی نخواستم! کی اونجا خودش بریده و دوخته؟ گفته خانوم آ ***** واستون این درخواستو داده...هی گفتم من اصلا همچین درخواستی ندادم و اونم گفت باید نیم ساعت صبر کنید تا خودشون بیان و باهاشون صحبت کنید ولی بعد از 1 ساعت که زنگیدم کاشف بعمل اومد که خانوم رفتن تعطیلات و تا بعد از عید نیستن در حالیکه میگفتن صبر کن نیم ساعت دیگه میاد... گفتم آخه چرا سرِ خود سرویسو واسم تغییر داد؟
وصل کرد به مدیرعامل و مدیرعامل شرکت گوشیو برداشت ( گل بود و به سبزه نیز آراسته شد)... گفت شما خودتون درخواست تغییر دادید وگرنه ما همینجوری سرویسو تغییر نمیدیم گفتم من اصلا همچین چیزی نخواستم و نگفتم بهتون... شما برو مصرف این ماهِ منو ببین چه کم شده من حتی مصرفمو آوردم پایین و شیِر شدنو بیخیال شدم اونوقت چرا باید تغییر سرویس میدادم؟...گفت چون شما شیِر شدید هــــیــــچ جوری ازش در نمی اومدی واسه همین فقط باید سرویسو به اکو افیس تغییر میدادی که از شیِر در بیای..گفتم من اکو 512 ازتون گرفتم شما حق نداشتید بدون اجازه من اکوافیسش کنی..کی به شما گفت؟ میگه تو خودت حتما گفتی...بعد که دید کوتاه نمیام مردک میگه: الان مشکل شما فقط همینه؟ من این تغییر سرویسو کنسل کنم و 3 گیگ هدیه رو بگیرید همه چی حله؟ شما راضی میشین؟ همین الان کنسلش کردم.. (خر فرض کرده منو... آره اولش بخاطر گیگ هدیه زنگ زدم ولی بعدش همه گیر دادنام بخاطر برخورد بد واحد فروش بود و تغییر سرویس خود به خود...) یه حرف جالب دیگه هم زد آقای مدیر عامل: گفت فقط میخوام بدونید این 3 گیگ فقط هدیه ما به کاربراست و هیچ الزامی نیست که این 3 گیگو به کاربرا بدیم.. LOOOOL ( پس شما کارتون 100% اشتباهه که کنارش می نویسید هدیه در حالیکه الزام نیست.. بی تعارف داشت منت میذاشت) ... منم نامردی نکردم گفتم آقا من اصلا این 3 گیگو نِمــــیـــخوام...آره من واسه این هدیه زنگ زده بودم ولی حالا به کلی مشکل برخوردم... واحد فروشتون به چه حقی با من اینطوری صحبت کرد؟ (مثل اینکه بهش گفته بودن چون در جریان بود) گفت شما اول گفتید از شاتل فلان میکنید و تهدید کردید که قطع میکنید ایشوون هم گفتند هر طور مختاریــــــــــــد...( لعنت به هر چی دروغگو) ... گفتم اولا اون اول گفت به سلامت، ثانیا از کی تا حالا طرف لحنو عوض میکنه و با کلافگی میگه به سلامت، هر طور مختارید معنی میده؟ ثالثا این خانومی که اونجا نشسته و داره به ملت جواب میده نمیدونه اصلا مشکل من چیه و حتی وقت نکرده بود اون صفحه رو بخونه تا ببینه گیگ هدیه به کی تعلق میگیره و به کی نمیگیره تا درست به ملت جواب بده و به من میگه دلیلش تغییر مشخصاته... اینا رو که گفتم گفت: خوب من الان از شما معذرت خواهی میکنم، اون خانومو هم حتما توبیخ میکنم شما راضی میشی؟ گفتم شما لطف دارید ولی من معذرت خواهیتونو نمیخوام..توبیخ اون خانومو هم نمیخوام فقط وقتی کسی رو میذارین اونجا بهش بگین اینطوری با ملت برخورد نکنه واسه خودتون بد میشه و ... بعدش هم بای گفتیم...
3 گیگو هم همون لحظه آقای مدیر عامل برگردوند ولی هه هه من که دستامو کثیف نکردمو بهش دست نزدم ...
این پایان قضایا نبود...دیدم دارم خفه میشم...خدایی زور داره واحد فروش شرکتت اینطوری باهات برخورد کنه. یعنی اون لحظه به خودم گفتم از سگ کمترم که با وجود این توهینی که توسط واحد فروش *** **** نمایندگی شاتل بهم شد و مدیر عامل حرفمو باور نمیکرد که آقا من درخواست تغییر سرویس ندادم، توی شاتل بمونم..
در کمتر از 3 ساعت شال و کلاه کردمو توی این بارون و اندک برف رفتم شرکتشون.
گفتم فلانی هستم اومدم فسخ کنم.میشناخت منو.. گفت خانومِ x من که پای تل معذرتخواهی کردم دلیلی نداشت بیاین واسه فسخ...گفتم فقط بخاطر این مشکلاتی که امروز پیش اومد دیگه حاضر نیستم بمونم...گفتم اون خانوم نمیان دلیل رفتارشون رو بگن؟ گفت نه کاربرا اگه میخوان با کارکنان صحبت کنن باید از ف*ی*ل*تر من رد بشن و شما حق ندارید با این خانوم صحبت کنید ...زِ پِــــــرشـــــکــــــــ ف*ی*ل*تر آقای مدیرعامل( بچه ها بیاین سردسته فی*ل*ت*رینگو پیدا کردم) ... آخر هم وقتی داشتم میرفتم در حین حرفای تکراری آقا برگشت گفت: برای ما به صرفه نیست مشترکی مثل شما رو نگه داریم (فقط میخوام بدونم کدوم مشترک؟ کدوم صرف؟ حالا خوبه فروش خودشون یه بی ادب بود و خودشون اشتباهی میخواستن سرویسو تغییر بدن) فکر کنم منظورش این بود که بسه دیگه زیادی داری از حقت دفاع میکنی،باید نوب باشی و حرف نزنی... منم نامردی نکردمو گفتم قبل از اینکه شما نخوای من مشترک شما باشم من خودم دیگه حاضر نیستم اینجا بمونم... از در که میرفتم بیرون بهش گفتم وقتی کسی رو میذاری اینجا که جواب ملتو بده یکیو یذار که اعصاب و روان درست داشته باشه تا جواب ملتو درست بده...
شاید اگه امروز یه ذره ادب از طرف واحد فروشم ازم دریغ نمیشد یا این تغییر سرویس خود به خودی که برام رد کرده بودند انجام نمیشد، من هنوزم جز مشترکین اون شرکت درپیت بودم..بخدا اگه خیلی از شماها برید جای کارکنانش بشینید ملت راضیترن چون هم سوادتون از واحدفروش و پشتیبانیش بیشتره هم مطمئنا از اونا با ادب تر و فرهیخته تر و بافرهنگ ترید و در این شکی نیست...
حالا شاید خدماتی که تو شهر شما میدن بهتر باشه ولی اینجا که متاسفانه....انشالله تو این مدت عید فکرامو میکنم و از دوستان دنیای واقعی و دنیای مجازی کمک میگیرم و این دفعه عـــاقـــلـانـــه تــــر تصمیم میگیرم که از کدوم شرکت نت بگیرم.
و این بود ماجرای من و شرکت *** **** نمایندگی شاتل در یکی از شهرهای مازندران.
این کامنت بنده الان با سیمکارت داده میشه، هیچکس تنها نیست...همراه اول.
i love u pmc

Last edited:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان عزیز.میدونم این پست خیلی طولانیه ولی کل ماجرارو نوشتم تا بعضی از دوستان که منکر میشن و دلشون واسه پشتیبانی و کارکنان دیگه میسوزه ببینند که حداقل توی شهر من نمایندگی شاتل چه وضعیه...
خوب حالا میرسیم ماجرای فسخ من و شاتل.
....
و این بود ماجرای من و شرکت *** **** نمایندگی شاتل در یکی از شهرهای مازندران.
این کامنت بنده الان با سیمکارت داده میشه، هیچکس تنها نیست...همراه اول.
i love u pmc
راهکار کامل برای استان شما پ.خ شد . دستت هم بازه ، مازندران دیتای قوی ای داره ولی گیلان داغونه .
انواع انتخاب ها رو همراه با آدرس های مربوط به استان شما پ.خ کردم که هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی { فقط یادت باشه ، PAP } . مطمئن باش تنها نیستی ، ما واسه همین اینجاییم !!!

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان اين شاتل تف به گور دقيقا چه روزي 3 گيگ ترافيك رايگان رو براي شما لحاظ كرد ؟ ... براي من 25 اسفند ريخت براي بقيه هم 25 ريخت ؟

(لطفا جواب بدين چون سري اين قضيه با پشتيباني شون دعوام شده اساسي)

سلام
برای من همون 25 اضافه شدش تهران...شما کدوم استان هستید؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
ma_hasti و کاربرای دیگه ای که این گمان اشتباه به شما القا شده که کاربرای دانلودر دارند سرعتتون رو محدود میکنند، لطفاً چندین صفحه قبل تر رو بخونید، روزی که شاتل همه سرویس هاش رو از دم یکهو رو 2 مگابیت بست و همه کاربرا شروع کردن مثل باقلوا دانلود کردن، یه دونه کاربر هم مشکلی حتی 1 بیت افت سرعت نداشت!

من این رو دارم از رو تجربه میگم چون پام تو ارگان های مختلفی افتاده و به چشم دیدم که چه پهنای باند باز و آزادی این ISP ها دارند که به افراد و سازمان های خاص میدند، چندین مگابیت بدون محدودیت! این ها به خدا مشکل پهنای باند ندارند تازه تو کار صادراتِ پهنای باند هم افتادند.

من شنیدم ایران به افغانستان هم پهنای باند صادر میکنه، مطمئن نیستم در حد شنیده است.

خب خدا رو شکر لااقل از این کارام یاد گرفتن . ولی کلا همیشه همینه ! یا ایراد از مخابراته ! یا خط شما ! یا سیم کشی داخلی { این بیشتر شهرستانه واسه ارسال مامور فنی و چاپیدن } ، یا ایراد از کل اینترنته !
در نهایت هم مشخص میشه ایراد از خودشون بوده ، ولی 1 در 1000 هم به روی خودشون نمیارن ... حالا شانس شما بوده !

من هم مدتی توی شیر بودم و سرعت افتضاح. یک نامه از سایت شاتل فرستادم بعد دو روز گفتند شِیر شدید، همون روز هم سرعت درست شد، ولی شبها 12 به بعد تورنت به طور کامل تعطیله. سرعت دانلود هم خیلی کم میشه، ولی الان روز مشکلی ندارم، خودمون هم دست به عصاییم و مدیریت میکنیم تا دوره مون تمام بشه.

در ضمن مخابرات مشهد ADSL بگیریم دیگه خط رو از رانژه خارج نمیکنه و همیشه باید از مخابرات بگیریم، مال شما هم همینطوره؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من شنیدم ایران به افغانستان هم پهنای باند صادر میکنه، مطمئن نیستم در حد شنیده است.
کلا پهنای باند کشور محدود نیست ، ولی وقتی میتونن پول کلان ازش بدست بیارن چرا عجله کنن ؟
مخابرات اینجا گیگی 2200 و بارها اعلام کردم ، شروع با 16 گیگ 1 ماهه ، یعنی ظرفیت و کشش رو داره . ولی خب اون سود گنده هه هست که نمیذاره یا بهتر بگم PAP ها نمیذارن مردم استفاده درست داشته باشن .
وقتی میلیاردی در میاره ، چرا بکنشدش میلیونی ؟ وضع فعلا همینه !
از نو برایت می نویسم ، ما همه راضی هستیم ، اما تو بارو نکن ...

....
من هم مدتی توی شیر بودم و سرعت افتضاح. یک نامه از سایت شاتل فرستادم بعد دو روز گفتند شِیر شدید، همون روز هم سرعت درست شد، ولی شبها 12 به بعد تورنت به طور کامل تعطیله. سرعت دانلود هم خیلی کم میشه، ولی الان روز مشکلی ندارم، خودمون هم دست به عصاییم و مدیریت میکنیم تا دوره مون تمام بشه.

در ضمن مخابرات مشهد ADSL بگیریم دیگه خط رو از رانژه خارج نمیکنه و همیشه باید از مخابرات بگیریم، مال شما هم همینطوره؟
در مورد شاتل ، شب شیر کامل میکنه ، کلا داره میچاپه ! میگه صبحتون سرعت عالی ، شب رو دیگه شرمندتونیم . خب از اول بگو همه برن اکو آفیس بخرن خیال خودشون رو راحت کنن !
اینم همون جریان بالا هست که گفتم .... سودهای میلیاردی آقایون نباید کم بشه تا موقعی که یه رقیب جدی بیاد قیمت رو کمتر کنه ، فعلا که چشم براه مخابرات هستیم ....
البته این فقط شاتل نیست ، ISP هارو که باید فاکتور گرفت ، ISP دیدی فرار کن !!! PAP ها هم همه به نوعی از این کارها می کنن ، حالا شاتل متاسفانه تو پشتیبانی { بخش ادبش خیلی مهمتر از فنیش هست } و ایجاد محدودیت غیرقانونیش تو سرعت سرآمد بقیه هست ولی برای کاربر معمولی بنظر من شاتل و همه PAP ها خوب هستن . شاتل واسه ترافیک رایگان شبانش چه تو فروم ، چه پشت خط چعه رو در رو منت میذاره ، ما هم مشتش رو وا میکنیم که بدونین اینا واسشون ترافیک گیگی مفت تومن در میاد که اینطور سر ملت منت میذارن .

در موردمخابرات مشهد ، کار غیرقانونی هست ، من نشنیدم ، جدیدا از این حرف های مفت زیاد میزنن و راحت میشه ازشون شکایت کرد . داره 10400 پول رانژه میگیره که وظیفش هست ! دیگه چه ربطی داره پورت رو خالی نکنه ! شما 2 روز پرداخت نکن پورت رو هم خالی میکنه ! همش حرفه ، شایعه میکنن که آقا خطت رو قطع میکنیم ، ال میکنی بل می کنیم که ملت رو بترسونن . راحتت کنم ، حرف مفت زیاد میزنن تا کاربری که آگاهی کامل نداره جا بخوره فک کنه یه چی بدهکار هم هست !!!
زنگ بزن بگو ، CRA تماس بگیرم این موضوع رو تائید میکنه ، بعد جوابشون رو بشنو :)

Last edited:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام به دوستای گلم ...عید همتون مبارک :)

تا امروز که سرعت روزانه شاتل بالا بوده و راضی کننده امیدورام تا آخر سال سرعت همین طوری باشه.....

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به دوستای گلم ...عید همتون مبارک :)

تا امروز که سرعت روزانه شاتل بالا بوده و راضی کننده امیدورام تا آخر سال سرعت همین طوری باشه.....

سرعت روزانه خوبه ولی متاسفانه شیراز منطقه حافظ قطعی و پاکت لاست زیاد داره . شبانه هم که تعطیل

بالا