• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
منم به این نتیجه رسیدم که سرویسهای اکو رو سرعت بالاتر میدن البته اونی که رفیق من بود دانشجو هست و مصرفش در حد وبگردیه و اکو 256 داره که رو دانلود یه نرم افزار دیدم راحت 100 تا سرعت رو داشت من شاخ در آوردم چون من آرت 512 دارم از اون بیشتر پول میدم ولی سرعتم هیچوقت از 50 کی بالاتر نبود که پایینتر هم میومد بعد زنگ زدم شاتل داد و بیداد که چرا اینجوریه؟ بعد 1 ماه درست شد و دوباره خراب شد و بعدش افتضاح شد دیگه!

سرویس های اکو یا همون اقتصادی { 256 به بالا معمولا} رو تو یکسری مناطق به دلایل زیر بالاتر میبندن { معمولا تا 2 مگ } و البته گاهی موقتی سراسری برای تبلیغات :
1. شما ترافیکتون رو زود تو روز تموم می کنید ، باید ترافیک بخرید ، خب سود تو جیب شرکت میره . مثلا : وقتی شما سرعت 2 مگ داشته باشید خیلی راحت وسوسه میشید که فایل های دلخواهی که می بینید رو تو روز دانلود کنید و به شب واگذار نکنید .
2. تبلیغات و رقابت ، اکثر شرکت ها به دلیل شماره 1 چون سود میبرن و برای اینکه از رقیب عقب نیوفتن سرویس رو رووو 2 مگ میبندن ، کاربر بعد از مدتی فکر میکنه سرویس هیا نامحدود هم همین طرور هست ولی بزودی وقتی با محدودیت حجمی و سرعتی مواجه شد ملتفت میشه باید برگرده سر سرویس قبلیش .

موارد فوق در اکثر PAP هایی که من تا بحال دیدم صادق بوده ، انصافا جز مخابرات که واقعا من الآن میتونم بگم در حد استاندارد اروپا دارم استفاده می کنم !!! بگذریم که کی یخم رو بگیرن :

اما چند نکته مهم در مورد سرویس های اکو :

* شما در سرویس های اکو درسته سرعت روزانتون ممکنه تا 2 مگ هم برسه و ترافیکتون تموم بشه . ولی شب که رایگان هست شرکت سرعت شمارو پایین میاره و معمولا سرعت خودتون رو میده .
** شما چند شب پشت سر هم دانلود می کنید و با اینکه سرعت روزانتون خوبه ، ولی شب می بینید سرعتتون به 1 تا نهایتا 5 کیلوبایت میرسه !!!
** محدودیت دانلود رایگان {حجمی} : شما از حجم خاصی که بیشتر دانلود کنید ، برای من 7 گیگ در 512 بود { 10 روز محدود شدم و درس گرفتم تا سرویسم رو عوض کنم شب ها دانلود نکنم که بتونم به کارهام برسم } و برای سرویس های پایین تر کم تر و سرویس هیا بالاتر بیشتر هست .
** قانون استفاده عادلانه شاتل {نوبتی} : این محدودیت بعد از این هست که شما چند شب پشت سر هم روی دانلود بذارید ، برای استفاده دیگر کاربرا شما رو محدود می کنند . قاعدتا باید در مورد سرویس های آرت یا نامحدود {که اونم غیرقانونی هست } اعمال بشه ، ولی در سرویس های اکو اعمال میشه .

====
نهایتا سرویس هیا اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب هست :
- کاربرانی که دانلود گاه گاهی دارند و زیاد به فکر دانلود شبانه نیستند .
- کاربرانی که چت می کنند ، موزیک گوش میدن ، وب گردی می کنند .
- کاربرانی که اطلاعات کمی پیرامون کامنپیوتر دارند و پشتیبانی معمولی هم جواب اونها رو میده یا کلا اصلا براشون فرق نمیکنه پشتیبانی با ادب یا غیر محترمانه باهاشون برخورد کنه . یا اصلا در قید پشتیبانی نیستند .

سرویس های اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب نیست :
- کاربرانی که مایل هستن در ساعات رایگان دانلود داشته باشن و از حق طبیعیشون استفاده کنن .
- کاربرانی که دانلودر نیستند ، ولی ممکنه در هر دوره { چه 1 ماهه و چه 1 ساله } برای چند شب پشت سر هم بخوان یکسری فایل ضروری حجم بالا رو دانلود کنن که مثلا به نصف این مقدار نرسیدن محدود میشن دیگه باید برن تو فروم ها دانلودرها زحمتش رو بکشن .
- کاربرانی که به پشتیبانی به صورت حرفه ای اهمیت میدن ، و اهل فن هستن و انتظار دارن پشتیبانی اهل فن و با ادب باشه .
- کاربرانی که سرشون برای نوشتن نام تک تک پشتیبانی و شکایت از اون ها درد نمیکنه و ترجیه میدن بدون دغدغه از اینترنت گرون خودشون استفاده کنن .

کلا موارد فوق استثناء رو هم شامل میشه .

در مورد سرویس های آرت هم مفصل صحبت خواهد شد ، فقط همینکه طبق قانون سازمان مقررات سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 10 دارند و نامحدود هستند . سرویس های آرت هم دقیقا همین شرایط رو دارن و تنها فرقشون اینه که بعد از مقدرای دانلود شما سرعت 1 به 10 رو دریافت می کنید { مانند CRA } و محدودیت دانلود حجمی هم دارید {برخلاف کلمه نامحدود} .

در کل برای سرویس هیا نامحدود مخابرات توصیه میشه که البته پشتیبانی نداره ! البته شاتل پشتیبانی داشتنش با نداشتنش فرقی نداره ، پس نظر شخصی من مخابرات { اگه بتونین 512 بگیرین } .

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
====
نهایتا سرویس هیا اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب هست :
- کاربرانی که دانلود گاه گاهی دارند و زیاد به فکر دانلود شبانه نیستند .
- کاربرانی که چت می کنند ، موزیک گوش میدن ، وب گردی می کنند .

- کاربرانی که اطلاعات کمی پیرامون کامنپیوتر دارند و پشتیبانی معمولی هم جواب اونها رو میده یا کلا اصلا براشون فرق نمیکنه پشتیبانی با ادب یا غیر محترمانه باهاشون برخورد کنه . یا اصلا در قید پشتیبانی نیستند .

سرویس های اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب نیست :
- کاربرانی که مایل هستن در ساعات رایگان دانلود داشته باشن و از حق طبیعیشون استفاده کنن .
- کاربرانی که دانلودر نیستند ، ولی ممکنه در هر دوره { چه 1 ماهه و چه 1 ساله } برای چند شب پشت سر هم بخوان یکسری فایل ضروری حجم بالا رو دانلود کنن که مثلا به نصف این مقدار نرسیدن محدود میشن دیگه باید برن تو فروم ها دانلودرها زحمتش رو بکشن .
- کاربرانی که به پشتیبانی به صورت حرفه ای اهمیت میدن ، و اهل فن هستن و انتظار دارن پشتیبانی اهل فن و با ادب باشه .
- کاربرانی که سرشون برای نوشتن نام تک تک پشتیبانی و شکایت از اون ها درد نمیکنه و ترجیه میدن بدون دغدغه از اینترنت گرون خودشون استفاده کنن .

.

کمی فکر کنید بعد پست بدید :

قرمز :
- عموم مردم (دکتر - مهندس - دانشجو - کاسب - کارمند و ...) بیشتر ترجیح می دن شبها استراحت کنن تا اینکه بیدار باشن و 1-2 گیگ بخوان دانلود کنن

- کاربری که اطلاعات کمی داره که بیشتر به پشتیبانی احتیاج داره تا کاربری که اطلاعات کامپیوترش بالاست

در مورد ادب هم باید بگم که نه فقط شاتل بلکه همه شرکت ها پشتیباناشون با ادب هستن

آبی :
- حق طبیعی؟؟!! از کی تا حالا یه چیز رایگان حق طبیعی شده؟

- دانلودر ؟؟؟!!! اگر کسی دانلودره پس چرا سرویس حجمی گرفته؟؟ شایدم می خواد با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو ببره اونم از ترافیک رایگان :D

- کاربر حرفه ای؟؟؟!!! اگه کاربر حرفه ای باشه اصلا چه نیاز به پشتیبانی داره؟؟ مگه خودش حرفه ای نیست ؟ پس باید بتونه مشکلشو حل کنه :D

- کاربرانی که مدام از سرعت اینترنت شبانه که اونم رایگانه در حال گله باشن و توی فروم ها به قول خودشون با فعالیت مستمر اطلاع رسانی می کنن قطعا سرشون واسه شب زنده داری و شکایت و ... درد می کنه

بنده خدا اون پشتیبانایی که باید جوابگوی این طور افراد باشن (خدا صبر بهشون بده)

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
برید توی پی سی ورد ببینید برای سه گیگ هدیه چه کیفی میکنن.
laughingsmiley.gif

صلاح مملکت خویش خسروان دانند . اون چند نفر یا نوب هستند و یا وضعیتشون معلوم هست.
مهم اینجا هست که کاربرها میان موقع خرید اطلاعات میکین و مقایسه می کنن ! ما هم به همین دل خوشیم که حرف ما رو بشنون ، حالا ایشالله تابستون کم کم بیاد ملتی که تازه ADSL شاتل گرفتن و محدود میشن میان ببینن جایی هست کسی هم دردشون باشه ، متوجه میشن ، دیر یا زود ;)

...
شما همیشه قبل از اینکه لقمه ای رو فرو ببرید ، لقمه بعدی رو تو دهن می گذارید ؟!!!
باز باید برای شما مشتی بنویسم شما بروید تا ایجاد حاشیه بعدی و حرف های بی منطق باز گردید ؟!!
لقمه به لقمه ، هنوز جواب قبلی من رو هضم نکردی دوست من .... :)

دکتر ادبیاتت تغییر کرد ، لینک دانلود دیکشنری بدم ؟ امروزها دایره لغات در اینترنت پر هست ، تقدیم به شما و گفته های شما که لذت بخش هستند !!! :specool:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

قرمز :

- دانلودر ؟؟؟!!! اگر کسی دانلودره پس چرا سرویس حجمی گرفته؟؟ شایدم می خواد با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو ببره اونم از ترافیک رایگان :D

من فقط این دوتا را جواب مبدم.
بله حق طبیعی چون شما پول 24 ساعت و 7 روز هفته و 30 روز ماه و دادین نه 18 ساعت از روز را.
دوم : همانطور که من چندین بار اینجا توضیح دادم باز میگم دوست من برای اینکه دانلود زیاد داشت 1 ماه سرویسشو به آرت تغییر داد. و نتیجشم دید وقتی از 4.5 گیگ گذشت سرعتش انقدر کاهش پیدا کرد که نتونست بقیه دانلودشو انجام بده. و بی خیال شد. پس دلیل اینکه اکو میگیرن دانلودر ها اینه که لا اقل سرعتشون توی روز کم و اعصابشون هم خرد نمیشه.
ولی آرت فقط اسمش نامحدود هستش.
شاتل داره اشتباه سرویس میده. کسی که نا محدود میخره احتمال زیاد دانلودر هست درسته؟ پس سرعت ثابت بده ولی کم مثل مخابرات لااقل آدم تکلیفشو بدونه. همانطور که الان همه تقریبا سرویس های cra وشناختن و توقع زیاد ازش ندارن.

شما بگو این حرفها غیر از حقیقته؟

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42

قرمز :
- عموم مردم (دکتر - مهندس - دانشجو - کاسب - کارمند و ...) بیشتر ترجیح می دن شبها استراحت کنن تا اینکه بیدار باشن و 1-2 گیگ بخوان دانلود کنن

- کاربری که اطلاعات کمی داره که بیشتر به پشتیبانی احتیاج داره تا کاربری که اطلاعات کامپیوترش بالاست

آبی :

- کاربر حرفه ای؟؟؟!!! اگه کاربر حرفه ای باشه اصلا چه نیاز به پشتیبانی داره؟؟ مگه خودش حرفه ای نیست ؟ پس باید بتونه مشکلشو حل کنه :D

- کاربرانی که مدام از سرعت اینترنت شبانه که اونم رایگانه در حال گله باشن و توی فروم ها به قول خودشون با فعالیت مستمر اطلاع رسانی می کنن قطعا سرشون واسه شب زنده داری و شکایت و ... درد می کنه

به شما و یا شاتل چه ربطی داره که کی چقدر استفاده می کنه ؟
اگر سرعت به صورت طبیعی پایین می آمد یه چیزی اینها به عمد سرعت یوزر ها رو می آورند پایین که غیر قانونی هست .
به امید محاکمه شاتل و شرکا ...

Punk Girl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

قرمز :

آبی :

الان مثلا شما خیلی قبل از پست گذاشتن فکر میکنی؟
یعنی چی عموم مردم (دکتر - مهندس - دانشجو - کاسب - کارمند و ...) بیشتر ترجیح می دن شبها استراحت کنند و دانلود نکنند..یا میخواستید بگین دانلودرای شب معلوم نیست کدوم الافهای بیکارین یا میخواستین بگین خودتون دکتر، مهندس و کارمند تشریف دارین...تو این زمونه فقط مرغا سر شب میخوابن...البته الان مرغا هم پیشرفت کردن و شبا زود نمیخوابن...
ما هم دانشجوییم ولی همونطور که دوستان گفتن میخوایم از حــــق طبیعی خودمون استفاده کنیم...ما برخلاف تصور شما آدمای فرهیخته ای هستیم و بلدیم اوقاتمون رو طوری برنامه ریزی کنیم که هم به استراحتمون برسیم هم امورات متفرقه...
آره کاربر حرفه ای نیاز به پشتیبان داره تا بگه آقا این مصرفی که فرت فرت داره کنتور میندازه واسه چیه و ...
دانلود رایگان حق طبیعیمونه وقتی به مشتریا میگن فلان ساعت تا فلان ساعت رایگانه...حالا اگه شما الان به این نتیجه رسیدی که دانلود رایگان حق طبیعی ما نیست یا شما در اشتباهید یا شرکت دروغگویی بیش نیست، چون به اسم دانلود رایگان میده ولی اینو حق طبیعی کاربرش نمیدونه.
شما دلتون واسه اون پشتیبانها نسوزه، نکنه همکارتون تشریف دارند که دارین اظهار همدردی میکنید!!!
ماشالله پشتیبانها به اندازه کافی زبون دارن که از خودشون دفاع کنند...نمونه اش چند ساعت قبل...به جای جواب دادن به سوالم و اینکه چرا هر چی زنگ میزنم نه پشتیبانی جواب میده نه واحد فروش داره ناز میکنه و هم جوابی میکنه...صداشو برد بالا...منم صدامو بردم بالا و جوابشو دادم تا فکر نکنه گلابی تشریف داریم...آخرش هم گفت ببخشید...واقعا پشتیبانی بعضی وقتا رو مخه!
متاسفانه بد برخورد میکنند و در جواب هم باهاشون بد برخورد میشه.
تعصب رو باید از پشتیبانها و عوامل شاتل یاد گرفت که چطور تو فرومها از شرکتشون دفاع میکنند.به به!!!

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

راست میگی ها! منم داشتم حرفه ای میشدم آخراش ازبس که پشتیبانی مشکل روتینگِ افتضاحشون رو حل نکرد و هیچ مسولیتی هم در باره اش به دوش نگرفت، اما دیدم هزینه انتقال داده با چندصد تا چیز پی ان مختلف گرون تر از هزینه سرویسم میشه، بی خیال سرویس شدم تخلیه کردم و رفتم جای دیگه حالشو میبرم.

بخوره تو سرشون سرویسشون با اون قانون مسخره fair policy که راه انداختند.

شاتل یه چیزی رو واقعاً نفهمیده هنوز، این همه ISP دیگه که دارند همین پهنای باند زیرساخت رو که تو میفروشی با قیمت نزدیک یا بعضا کمتر از تو میفروشند، هیچ کدوم هم چیزی به اسم fair policy رو سرویساشون ندارند. مگه کاربر مغز خر خورده بیاد از تو سرویس بگیره؟

البته تا اطلاع رسانی نشه، کاربرا هم نمیدونند جریان چیه دیگه.

پس اطلاع رسانی کنیم:

قانون Fair Policy شاتل: کاربری که میخوای دانلود زیاد کنی، این قانون سرعت انتقال داده رو بر روی کاربرانی چون شما میبنده، سمت سرویس های ما نیا. سرویس ما برای کاربرایی هست که بیش از استفاده اشان به ما سود برسانند. برو یه جای دیگه عزیز. هنوز که اینجایی! خوب پس بگیر! 1 کیوبایت در ثانیه سرعت دانلود برای سرویس شما منظور کردیم که حالشو ببری، شکایتم نمیتونی بکنی ها! تو قرارداد امضا کردی که Fair Policy رو قبول کردی، چون ما اونجا ننوشتیم که این قانون دقیقاً چیه و چجوری اعمال میشه، هرکاری دلمون بخواد میکنیم باهاش!

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
fair policy غیر قانونی است ... اگر هم مشتری امضا کنه این شرط رو باز هم شاتل کارش غیر قانونیه وباید پاسخگو باشه.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شما همیشه قبل از اینکه لقمه ای رو فرو ببرید ، لقمه بعدی رو تو دهن می گذارید ؟!!!
باز باید برای شما مشتی بنویسم شما بروید تا ایجاد حاشیه بعدی و حرف های بی منطق باز گردید ؟!!
لقمه به لقمه ، هنوز جواب قبلی من رو هضم نکردی دوست من .... :)

دکتر ادبیاتت تغییر کرد ، لینک دانلود دیکشنری بدم ؟ امروزها دایره لغات در اینترنت پر هست ، تقدیم به شما و گفته های شما که لذت بخش هستند !!! :specool:

در مورد مطالبی که بالا خدمت شما توضیح دادم اگر ابهامی هست سوال منطقی بفرمایید بنده هم برای جواب منطقی در خدمتم

در مورد دیکشنری هم می تونید ابتدا خودتون مطالعه بفرمایید و اگر مشکلی بود از استاد خصوصی هم می تونید استفاده کنید

من فقط این دوتا را جواب مبدم.
بله حق طبیعی چون شما پول 24 ساعت و 7 روز هفته و 30 روز ماه و دادین نه 18 ساعت از روز را.
دوم : همانطور که من چندین بار اینجا توضیح دادم باز میگم دوست من برای اینکه دانلود زیاد داشت 1 ماه سرویسشو به آرت تغییر داد. و نتیجشم دید وقتی از 4.5 گیگ گذشت سرعتش انقدر کاهش پیدا کرد که نتونست بقیه دانلودشو انجام بده. و بی خیال شد. پس دلیل اینکه اکو میگیرن دانلودر ها اینه که لا اقل سرعتشون توی روز کم و اعصابشون هم خرد نمیشه.
ولی آرت فقط اسمش نامحدود هستش.
شاتل داره اشتباه سرویس میده. کسی که نا محدود میخره احتمال زیاد دانلودر هست درسته؟ پس سرعت ثابت بده ولی کم مثل مخابرات لااقل آدم تکلیفشو بدونه. همانطور که الان همه تقریبا سرویس های cra وشناختن و توقع زیاد ازش ندارن.

شما بگو این حرفها غیر از حقیقته؟

شما در طول 24 ساعت سرویس رو دارید ، آیا شبها سرویستون قطع میشه؟ قطعا نمیشه فقط سرعت کمی نوسان پیدا می کنه
امکان نداره دیگه همه می دونن با 4.5 گیگ دانلود ، سرعت کم نمیشه اونم ART که معمولا بالاتر می بندن سرویسو
کسی که نا محدود می خره نمی تونه توقع سرعت بدون نوسانو داشته باشه چون سرویس Shared گرفته ، سرعت روی سرویس ددیکیت بدون نوسانه نه روی سرویس Shared

به شما و یا شاتل چه ربطی داره که کی چقدر استفاده می کنه ؟
اگر سرعت به صورت طبیعی پایین می آمد یه چیزی اینها به عمد سرعت یوزر ها رو می آورند پایین که غیر قانونی هست .
به امید محاکمه شاتل و شرکا ...

شما بابت ترافیک رایگان هزینه پرداخت می کنید که توقع دارید همیشه سرعت بالا داشته باشید؟

الان مثلا شما خیلی قبل از پست گذاشتن فکر میکنی؟
یعنی چی عموم مردم (دکتر - مهندس - دانشجو - کاسب - کارمند و ...) بیشتر ترجیح می دن شبها استراحت کنند و دانلود نکنند..یا میخواستید بگین دانلودرای شب معلوم نیست کدوم الافهای بیکارین یا میخواستین بگین خودتون دکتر، مهندس و کارمند تشریف دارین...تو این زمونه فقط مرغا سر شب میخوابن...البته الان مرغا هم پیشرفت کردن و شبا زود نمیخوابن...
ما هم دانشجوییم ولی همونطور که دوستان گفتن میخوایم از حــــق طبیعی خودمون استفاده کنیم...ما برخلاف تصور شما آدمای فرهیخته ای هستیم و بلدیم اوقاتمون رو طوری برنامه ریزی کنیم که هم به استراحتمون برسیم هم امورات متفرقه...
آره کاربر حرفه ای نیاز به پشتیبان داره تا بگه آقا این مصرفی که فرت فرت داره کنتور میندازه واسه چیه و ...
دانلود رایگان حق طبیعیمونه وقتی به مشتریا میگن فلان ساعت تا فلان ساعت رایگانه...حالا اگه شما الان به این نتیجه رسیدی که دانلود رایگان حق طبیعی ما نیست یا شما در اشتباهید یا شرکت دروغگویی بیش نیست، چون به اسم دانلود رایگان میده ولی اینو حق طبیعی کاربرش نمیدونه.
شما دلتون واسه اون پشتیبانها نسوزه، نکنه همکارتون تشریف دارند که دارین اظهار همدردی میکنید!!!
ماشالله پشتیبانها به اندازه کافی زبون دارن که از خودشون دفاع کنند...نمونه اش چند ساعت قبل...به جای جواب دادن به سوالم و اینکه چرا هر چی زنگ میزنم نه پشتیبانی جواب میده نه واحد فروش داره ناز میکنه و هم جوابی میکنه...صداشو برد بالا...منم صدامو بردم بالا و جوابشو دادم تا فکر نکنه گلابی تشریف داریم...آخرش هم گفت ببخشید...واقعا پشتیبانی بعضی وقتا رو مخه!
متاسفانه بد برخورد میکنند و در جواب هم باهاشون بد برخورد میشه.
تعصب رو باید از پشتیبانها و عوامل شاتل یاد گرفت که چطور تو فرومها از شرکتشون دفاع میکنند.به به!!!

حــــق طبیعی !! منظور شما ترافیک رایگان هستش؟ حالا یه سوال از شما :
دیگران حق استفاده از ترافیک رایگان رو ندارن؟ فقط حق یک سری افراد خاص هستش؟

این مورد به سادگی قابل حله اونم با نصب نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه داخلی ، یه کاربر حرفه ای مورد به این سادگی رو باید بدونه

دانلود رایگان حق همه سرویس های اکو هستش نه فقط افراد خاص ، اگه شما حداقل ماهی 10 گیگم رایگان دانلود کرده باشی (که بیشتر دانلود کردید) هزینه اون ترافیک میشه 41 تومن ، خوب کمه واقعا ؟

بخدا وقتی می بینم اینجا اینطوری پست می دید دلم واسه اونا می سوزه که چطوری باید شما رو قانع کنن!!!

ما که برخورد بدی ندیدیم!!!

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
راست میگی ها! منم داشتم حرفه ای میشدم آخراش ازبس که پشتیبانی مشکل روتینگِ افتضاحشون رو حل نکرد و هیچ مسولیتی هم در باره اش به دوش نگرفت، اما دیدم هزینه انتقال داده با چندصد تا چیز پی ان مختلف گرون تر از هزینه سرویسم میشه، بی خیال سرویس شدم تخلیه کردم و رفتم جای دیگه حالشو میبرم.

بخوره تو سرشون سرویسشون با اون قانون مسخره fair policy که راه انداختند.

شاتل یه چیزی رو واقعاً نفهمیده هنوز، این همه ISP دیگه که دارند همین پهنای باند زیرساخت رو که تو میفروشی با قیمت نزدیک یا بعضا کمتر از تو میفروشند، هیچ کدوم هم چیزی به اسم fair policy رو سرویساشون ندارند. مگه کاربر مغز خر خورده بیاد از تو سرویس بگیره؟

البته تا اطلاع رسانی نشه، کاربرا هم نمیدونند جریان چیه دیگه.

پس اطلاع رسانی کنیم:

قانون Fair Policy شاتل: کاربری که میخوای دانلود زیاد کنی، این قانون سرعت انتقال داده رو بر روی کاربرانی چون شما میبنده، سمت سرویس های ما نیا. سرویس ما برای کاربرایی هست که بیش از استفاده اشان به ما سود برسانند. برو یه جای دیگه عزیز. هنوز که اینجایی! خوب پس بگیر! 1 کیوبایت در ثانیه سرعت دانلود برای سرویس شما منظور کردیم که حالشو ببری، شکایتم نمیتونی بکنی ها! تو قرارداد امضا کردی که Fair Policy رو قبول کردی، چون ما اونجا ننوشتیم که این قانون دقیقاً چیه و چجوری اعمال میشه، هرکاری دلمون بخواد میکنیم باهاش!

:eek: دوستان دارید چیکار می کنید آیا این اطلاع رسانیه؟ شما در قبال حرفهایی که میزنید مسئولید

همه شرکت ها fair Use Policy رو برای سرویس های نا محدود دارن اینم یه نمونش :

مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.

انتقال داده های آسیاتک - تعرفه سرویس های اینترنت پرسرعت

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
شما بابت ترافیک رایگان هزینه پرداخت می کنید که توقع دارید همیشه سرعت بالا داشته باشید؟
چه رایگان باشه چه غیر رایگان این عمل زشت شاتل غیر فانونی است
این حرف من چه ربطی به ترافیک رایگان داشت ؟ من کلا گفتم . که یکیش محدود کردن یوزر ها در ساعات شبانه است.
شرکت های دیگر هم از این کثیف کاری ها می کنند مثلا من 2 سال پیش از داتک وشاتل داشتم که نامحدود بود ماه اول خوب بود اما ماه دوم وسطاش سرعتم رو به عمد آوردن پایین که کنسل کردم و رفتم مخابرات گرفتم. تا الان هم مشکلی نداشتم و یک بار هم لازم نشده که به پشتیبانی زنگ بزنم(1سال)

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
در مورد مطالبی که بالا خدمت شما توضیح دادم اگر ابهامی هست سوال منطقی بفرمایید بنده هم برای جواب منطقی در خدمتم
در مورد دیکشنری هم می تونید ابتدا خودتون مطالعه بفرمایید و اگر مشکلی بود از استاد خصوصی هم می تونید استفاده کنید
وقتی سر ادب بر می گردید و لحن صحبتتون درست میشه ، مطمون میشم توصیه های من بی تاثیر نبوده . بله برای من هم لغت نامه و استاد خصوصی هست ، اما هر رشته ای دایره لغات مخصوص خودش رو داره ، خوشحال میشم همیشه بتونم با لغات مخصوص لغت نامه شما با شما صحبت کنم تا حرف های همدیگر رو بفهمیم .

امکان نداره دیگه همه می دونن با 4.5 گیگ دانلود ، سرعت کم نمیشه اونم ART که معمولا بالاتر می بندن
بله من هم موافقم که همه می دانند سرویس های آرت محدود میشه و البته با 4.5 گیگ کم نمی کنند مگر اینکه پهنای باند کم آورده باشند و گلچین کرده باشند . با کمی بیشتر از این مقدار محدودیت سرعت ایجاد می کنن.

این مورد به سادگی قابل حله اونم با نصب نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه داخلی ، یه کاربر حرفه ای مورد به این سادگی رو باید بدونه
دانلود رایگان حق همه سرویس های اکو هستش نه فقط افراد خاص ، اگه شما حداقل ماهی 10 گیگم رایگان دانلود کرده باشی (که بیشتر دانلود کردید) هزینه اون ترافیک میشه 41 تومن ، خوب کمه واقعا ؟
و اما دانلود رایگان !
1. شما که می فرمایید اکثر کاربران {دکتر و مهندس و کارمند تشریف دارند } پس حجم وسیعی از کاربران از این ترافیک ها در شب استفاده نمی کنند ، نوش جان دیگر کاربران که می خواهند بیدار بمانند یا دانلود کنند .

2. بارها توضیح داده شد دانلود رایگان اشانتیونی هست که شرکت برای جلب مشتری میزاره ؟! { یا از روی خیرخواهی هست؟ } آیا مجبوره وقتی توانایی این کار رو نداره اینکار رو انجام بده !؟ تکلیف کاربر این جور مشخص تر است .
حالا که نام می برید {و لینک می دهید } ، PAP پارس آنلاین به من گفته در شب 70% سرعت روزم تضمین هست و در 1 ماه قبل همینطور بود و هر شب دانلود داشتم ، بدون محدودیت . این مقایسه هست ! در مورد سایر PAP ها دیگر کاربران نظر بدن بهتره .

3. بسیاری از کاربران ترافیک ماهانه خودشون رو هم مصرف نمی کنن ، و بر خلاف سایر PAP ها { شما گفتید ما هم میگیم : پارس آنلاین ( مخابرات هم که بی در و پیکره ولی اونم آره ) } این ترافیک به دوره بعد منتقل نمیشه و سودش مستقیم توی جیب مبارک شرکت شاتل میره . ارض کردم ، خود من در 1 دوره 3 ماهه چند گیگ میخواستم دانلود کنم کهوسط های این دانلود محدود شدم هیچ ، سرعت شبانه بقدری زیر سرعت قانونی رسید که نتونستم نقشه بورد برای مشتری دانلود کنم و ضررش به کنار شبهای دیگه همینطور . ولی باز در یک دوره سه ماهه فقط برای رانژه موندن خطم 2 ماه از سرویس استفاده نکردم و ماه آخر ترافیک روزانه چند گیگ اضافه آوردم .

:eek: دوستان دارید چیکار می کنید آیا این اطلاع رسانیه؟ شما در قبال حرفهایی که میزنید مسئولید
همه شرکت ها fair Use Policy رو برای سرویس های نا محدود دارن اینم یه نمونش :

مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.
انتقال داده های آسیاتک - تعرفه سرویس های اینترنت پرسرعت
لطفا شلوغش نکنید . همانطور که گفته شد شاتل از این قانون که غیر قانونی هم هست ، جدا از غیر قانونی بودن در مورد سرویس های اکو یا اقتصادی استفاده میکند .
و اگر همه دیگر سرویس دهنده ها فقط آسیاتک هست ، که خب حرفی برای گفتن نیست !!!!!!
• مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.

Punk Girl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

شما در طول 24 ساعت سرویس رو دارید ، آیا شبها سرویستون قطع میشه؟ قطعا نمیشه فقط سرعت کمی نوسان پیدا می کنه
امکان نداره دیگه همه می دونن با 4.5 گیگ دانلود ، سرعت کم نمیشه اونم ART که معمولا بالاتر می بندن سرویسو
کسی که نا محدود می خره نمی تونه توقع سرعت بدون نوسانو داشته باشه چون سرویس Shared گرفته ، سرعت روی سرویس ددیکیت بدون نوسانه نه روی سرویس Shared

بخدا وقتی می بینم اینجا اینطوری پست می دید دلم واسه اونا می سوزه که چطوری باید شما رو قانع کنن!!!

ما که برخورد بدی ندیدیم!!!

اینکه دیگران نمیخوان از حق طبیعیشون استفاده کنند به خودشون مربوطه، نه به من مربوطه نه به شما... یعنی حق هر کسی به خودش مربوطه و چون این حق و حقوق باید بین من و یکی دیگه یعنی شاتل برقرار بشه پس طبیعتا به شخص ثالث یعنی شما مربوط نمیشه...
پشتیبانی بخوره تو فرق سرشون وقتی 3 روز تماس گرفتمو یه سوال پرسیدم و 3 تا پشتیبان عرضشو نداشتن تا بفهمن مشکل چیه... تو برخورد بدی ندیدی به من چه؟ البته خوب همکار با همکار که بدخلقی نمیکنه ... چون با شما خوبن پس همشون فرشته اند؟ شما اگه دلت واسه پشتیبانِ من میسوزه، در عوض من دلم واسه خودِ شما می سوزه که یه مشت حرفای تکراریو هی تکرار میکنید و چشاتونو روی حقیقت بستید ...
موفق باشید ای کاربر (یا پشتیبان) دلسوز شاتل...پشتیبانهای شاتل به امثال شما افتخار میکنند اورین اورین.
بچه ها کلا یه سوال واسم پیش اومده.. این تاپیک واسه اینه که کاربرای شاتل بیان پست بدن بعضیا خیلی دلسوزی کنند که مبادا ما بی جواب بمونیم و هی جوابمونو بدن؟ بابا خدا خیرشون بده چقدر دلسوز ما هستند این دکتر مهندسا و کارمندا..شبا که استراحت میکنند و چیزی دانلود نمیکنند روزا هم احتمالا به فکر این هستند که با گفتن حقایق افکار عمومی رو مشوش نکنیم یا اینکه بابت حرفایی که میزنیم مسئولیم...
در پایان حرف دوستان در باره اینکه اونا خودشون فکیدن (فک زدن) که دانلود شبانه واسه تشویقه و غیرقانونی بودن fair use policy و اعمالش برای اکو تایید میشه...
خدا بعضی از کاربرا یا شاید هم پشتیبانها رو برای شاتل حفظ کنه...

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
داره شلوغ میشه ها!

ولی خودت پیش کشیدیش!

Fair Policy شاتل = 99% کاربراش که تو فروم های آنلاین فعالیت دارند مثل همین فروم باهاش مشکل دار شدند و اعلام کردند، و بعله وقتی اعمال میشه سرعت در حد 1 تا 0 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه! من خودم تقریباً از 1 سال استفاده حدود 6 ماه دچارش بودم، راس ساعت 1 نصفه شب دیگه حتی نمیشد یه صفحه هم باز کرد، دیوونه ام کرد و الباقی سرویسم رو ریختم دور و تخلیه اش کردم. چند صفحه ای بخونی متوجه میشید همینجا.

Fair Policy آسیاتک = تا الان حتی 1 نفر هم مشکلی باهاش هیچ جا اعلام نکرده است.

....

خیلی چیزای دگه دلم میخواد بنویسم، اما بعضی ها اینجا منتقشون شاتلی هست و فایده نداره. پس فقط تجربه ام رو زمیمه میکنم.

شاتل داشتم، اعصابم رو داغون کرد! رفتم خط تلفن خریدم و سرویس مخابرات 128 روش گرفتم که دانلودهام رو روش انجام بدم چون شاتل دیگه 100 مگ هم به زور تو کل شب بهم دانلود میداد! با مخابرات تو یه ماه راحت 30 گیگ دانلود کردم به علاوه بازی های رایانه ای که هر روز یه چند ساعتی روش انجام میدادم چون پینگش 200ms کمتر از سرویس شاتل بود!

یه PAP جدید تو مرکزمون اومد و سرویس دهی رو شروع کرد، یه خط تلفن دیگه خریدم، ازش سرویس گرفتم، شبانه راحت شبی 2 گیگ دانلود کردم واسه یه ماه، دیدم مشکلی نداره رفتم شاتل رو فسخ کردم، روی خط اون هم آسیاتک گرفتم که البته به دلیل اینکه نیازی بهش نداشتم سر یه ماه فسخش کردم! 90 گیگ در ماه آخه مگه چقدر دانلود دارم من؟ 3 تا سریال مورد علاقه ام رو هر سه هم اگه تو یه شب آنلاین بشم راحت با همون مخابراته تو یه روز میگیرمش.

بعد از عید هم دارم این یکی خط رو تخلیه میکنم و سرویس بی سیم میگیرم، کیفیت بالا! برای گشت و گذار اینترنتی و بازی های آنلاین! با مخابراتم هم دانلودهام رو انجام میدم. میارزه 10 تومان واسه 30 گیگ در ماه، نه؟ اعصابم هم راحته!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
...
شاتل داشتم، اعصابم رو داغون کرد! رفتم خط تلفن خریدم و سرویس مخابرات 128 روش گرفتم که دانلودهام رو روش انجام بدم چون شاتل دیگه 100 مگ هم به زور تو کل شب بهم دانلود میداد! با مخابرات تو یه ماه راحت 30 گیگ دانلود کردم به علاوه بازی های رایانه ای که هر روز یه چند ساعتی روش انجام میدادم چون پینگش 200ms کمتر از سرویس شاتل بود!

یه PAP جدید تو مرکزمون اومد و سرویس دهی رو شروع کرد، یه خط تلفن دیگه خریدم، ازش سرویس گرفتم، شبانه راحت شبی 2 گیگ دانلود کردم واسه یه ماه، دیدم مشکلی نداره رفتم شاتل رو فسخ کردم، روی خط اون هم آسیاتک گرفتم که البته به دلیل اینکه نیازی بهش نداشتم سر یه ماه فسخش کردم! 90 گیگ در ماه آخه مگه چقدر دانلود دارم من؟ 3 تا سریال مورد علاقه ام رو هر سه هم اگه تو یه شب آنلاین بشم راحت با همون مخابراته تو یه روز میگیرمش.

بعد از عید هم دارم این یکی خط رو تخلیه میکنم و سرویس بی سیم میگیرم، کیفیت بالا! برای گشت و گذار اینترنتی و بازی های آنلاین! با مخابراتم هم دانلودهام رو انجام میدم. میارزه 10 تومان واسه 30 گیگ در ماه، نه؟ اعصابم هم راحته!
قبول دارم مخابرات تازه اینجا داره سرویس میده ، ولی این پست رو ببین ، تگ اسپویلر رو باز کن :
سرعت شبانه . شبی 4-5 گیگ دانلود ! خوبه ! از این جهت که آدم ملتفت میشه کی داره سر آدمو کلاه میذاره و منت هم میذاره !!!

دادا نمی خوام فاز منفی باشم ، ولی ف.بووک نمیشه روش حساب باز کرد ، دلایلش مفصله . خود پیج شاتلش کلا 1000 تا لایک خور بیشتر نداره ! اونم احتمالا دوستان در پشتیبانی هستند . در مورد اینجور چیزها دستشون بازه ، چون آی پی و مولتی یوزر و کار خاصی هم نمیشه کرد .
باز لینک شیر کردن وآگاهی دادن جواب میده { تا زمانی که این شرکت یاد بگیره اندازه مشتش گندم برداره که هم مشتری راضی باشه ، هم شرکت سود معقول کنه ! نه اینکه شاتل و نمایندگی بخورن ، مشتری مغز درد بگیره }

• Like
Reactions: e.m

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان توی تاپیک شاتل تو پی سی ورد نظر سنجی جدید گذاشتن دوستان شرکت کنید روی بعضی ها کم بشه.دی:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
[

و اما دانلود رایگان !
1. شما که می فرمایید اکثر کاربران {دکتر و مهندس و کارمند تشریف دارند } پس حجم وسیعی از کاربران از این ترافیک ها در شب استفاده نمی کنند ، نوش جان دیگر کاربران که می خواهند بیدار بمانند یا دانلود کنند .

2. بارها توضیح داده شد دانلود رایگان اشانتیونی هست که شرکت برای جلب مشتری میزاره ؟! { یا از روی خیرخواهی هست؟ } آیا مجبوره وقتی توانایی این کار رو نداره اینکار رو انجام بده !؟ تکلیف کاربر این جور مشخص تر است .
حالا که نام می برید {و لینک می دهید } ، PAP پارس آنلاین به من گفته در شب 70% سرعت روزم تضمین هست و در 1 ماه قبل همینطور بود و هر شب دانلود داشتم ، بدون محدودیت . این مقایسه هست ! در مورد سایر PAP ها دیگر کاربران نظر بدن بهتره .

3. بسیاری از کاربران ترافیک ماهانه خودشون رو هم مصرف نمی کنن ، و بر خلاف سایر PAP ها { شما گفتید ما هم میگیم : پارس آنلاین ( مخابرات هم که بی در و پیکره ولی اونم آره ) } این ترافیک به دوره بعد منتقل نمیشه و سودش مستقیم توی جیب مبارک شرکت شاتل میره . ارض کردم ، خود من در 1 دوره 3 ماهه چند گیگ میخواستم دانلود کنم کهوسط های این دانلود محدود شدم هیچ ، سرعت شبانه بقدری زیر سرعت قانونی رسید که نتونستم نقشه بورد برای مشتری دانلود کنم و ضررش به کنار شبهای دیگه همینطور . ولی باز در یک دوره سه ماهه فقط برای رانژه موندن خطم 2 ماه از سرویس استفاده نکردم و ماه آخر ترافیک روزانه چند گیگ اضافه آوردم .

اتفاقا محدود کردن کاربرهایی مث شما که دانلودر هستید و امکان استفاده شبهای ما را میگیرید خیلی هم کار خوبی هست من خودم هر شب استفاده نداشتم ولی اگر یک شب هم کارداشته باشم مث انتخاب واحدم که افتاده بود نصف شب وقتی می خواستم استفاده کنم خورده بودم به پست یکی مث شماها و سرعتم افتضاح بود چرا چون دانلود داشتید میکردید و نتونستم استفاده کنم پس باید شاتل ی راهی پیدا میکرد تا شماها را کنترل کنه آره داداش البته بگذریم یه شبهایی هم منم مث شما بودم ولی الان خوابیدن را بیشتر ترجیح میدم ...در دیزی بازه حیا گربه کجاست :)

بعدشم در مورد مصرف روزانه شماها احتیاج دارید که فلان چیزو دانلود کنید حالا شاتل که سرویس و 2 مگ بسته شما مدت زمانی را وقت می گذارید و اون فایل را دانلود میکنید ولی اگر سرعت طبیعی خودت بود باید وقت بیشتری هدر می دادید پس مفت چنگش خدمات ارائه داده شما هم مصرف کردید شاتل هم هزینه خدمتشو میگیره این کجاش غلطه؟؟ با شب کار ندارم چون اون فرق میکنه قضیه ش ضمن اینکه همه اون قرارداد رو امضا کردید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
[

اتفاقا محدود کردن کاربرهایی مث شما که دانلودر هستید و امکان استفاده شبهای ما را میگیرید خیلی هم کار خوبی هست من خودم هر شب استفاده نداشتم ولی اگر یک شب هم کارداشته باشم مث انتخاب واحدم که افتاده بود نصف شب وقتی می خواستم استفاده کنم خورده بودم به پست یکی مث شماها و سرعتم افتضاح بود چرا چون دانلود داشتید میکردید و نتونستم استفاده کنم پس باید شاتل ی راهی پیدا میکرد تا شماها را کنترل کنه آره داداش البته بگذریم یه شبهایی هم منم مث شما بودم ولی الان خوابیدن را بیشتر ترجیح میدم ...در دیزی بازه حیا گربه کجاست :)

سلام هستی خانوم

بله شاتل باید یه راهی پیدا کنه ولی اون راه محدود کردن نیست. باید بره پهنای باند بخره. تا کم نیاره.

شما چرا از این دید نمیبینید که " چرا منی که شب زیاد دانلود نکردم پس چرا منو شاتل محدود کرده.!!! "

این سیاست اشتباهه.

بالا