Redfild
Registered User
منم به این نتیجه رسیدم که سرویسهای اکو رو سرعت بالاتر میدن البته اونی که رفیق من بود دانشجو هست و مصرفش در حد وبگردیه و اکو 256 داره که رو دانلود یه نرم افزار دیدم راحت 100 تا سرعت رو داشت من شاخ در آوردم چون من آرت 512 دارم از اون بیشتر پول میدم ولی سرعتم هیچوقت از 50 کی بالاتر نبود که پایینتر هم میومد بعد زنگ زدم شاتل داد و بیداد که چرا اینجوریه؟ بعد 1 ماه درست شد و دوباره خراب شد و بعدش افتضاح شد دیگه!
سرویس های اکو یا همون اقتصادی { 256 به بالا معمولا} رو تو یکسری مناطق به دلایل زیر بالاتر میبندن { معمولا تا 2 مگ } و البته گاهی موقتی سراسری برای تبلیغات :
1. شما ترافیکتون رو زود تو روز تموم می کنید ، باید ترافیک بخرید ، خب سود تو جیب شرکت میره . مثلا : وقتی شما سرعت 2 مگ داشته باشید خیلی راحت وسوسه میشید که فایل های دلخواهی که می بینید رو تو روز دانلود کنید و به شب واگذار نکنید .
2. تبلیغات و رقابت ، اکثر شرکت ها به دلیل شماره 1 چون سود میبرن و برای اینکه از رقیب عقب نیوفتن سرویس رو رووو 2 مگ میبندن ، کاربر بعد از مدتی فکر میکنه سرویس هیا نامحدود هم همین طرور هست ولی بزودی وقتی با محدودیت حجمی و سرعتی مواجه شد ملتفت میشه باید برگرده سر سرویس قبلیش .
موارد فوق در اکثر PAP هایی که من تا بحال دیدم صادق بوده ، انصافا جز مخابرات که واقعا من الآن میتونم بگم در حد استاندارد اروپا دارم استفاده می کنم !!! بگذریم که کی یخم رو بگیرن :
اما چند نکته مهم در مورد سرویس های اکو :
* شما در سرویس های اکو درسته سرعت روزانتون ممکنه تا 2 مگ هم برسه و ترافیکتون تموم بشه . ولی شب که رایگان هست شرکت سرعت شمارو پایین میاره و معمولا سرعت خودتون رو میده .
** شما چند شب پشت سر هم دانلود می کنید و با اینکه سرعت روزانتون خوبه ، ولی شب می بینید سرعتتون به 1 تا نهایتا 5 کیلوبایت میرسه !!!
** محدودیت دانلود رایگان {حجمی} : شما از حجم خاصی که بیشتر دانلود کنید ، برای من 7 گیگ در 512 بود { 10 روز محدود شدم و درس گرفتم تا سرویسم رو عوض کنم شب ها دانلود نکنم که بتونم به کارهام برسم } و برای سرویس های پایین تر کم تر و سرویس هیا بالاتر بیشتر هست .
** قانون استفاده عادلانه شاتل {نوبتی} : این محدودیت بعد از این هست که شما چند شب پشت سر هم روی دانلود بذارید ، برای استفاده دیگر کاربرا شما رو محدود می کنند . قاعدتا باید در مورد سرویس های آرت یا نامحدود {که اونم غیرقانونی هست } اعمال بشه ، ولی در سرویس های اکو اعمال میشه .
====
نهایتا سرویس هیا اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب هست :
- کاربرانی که دانلود گاه گاهی دارند و زیاد به فکر دانلود شبانه نیستند .
- کاربرانی که چت می کنند ، موزیک گوش میدن ، وب گردی می کنند .
- کاربرانی که اطلاعات کمی پیرامون کامنپیوتر دارند و پشتیبانی معمولی هم جواب اونها رو میده یا کلا اصلا براشون فرق نمیکنه پشتیبانی با ادب یا غیر محترمانه باهاشون برخورد کنه . یا اصلا در قید پشتیبانی نیستند .
سرویس های اکو شاتل برای چه کاربرانی مناسب نیست :
- کاربرانی که مایل هستن در ساعات رایگان دانلود داشته باشن و از حق طبیعیشون استفاده کنن .
- کاربرانی که دانلودر نیستند ، ولی ممکنه در هر دوره { چه 1 ماهه و چه 1 ساله } برای چند شب پشت سر هم بخوان یکسری فایل ضروری حجم بالا رو دانلود کنن که مثلا به نصف این مقدار نرسیدن محدود میشن دیگه باید برن تو فروم ها دانلودرها زحمتش رو بکشن .
- کاربرانی که به پشتیبانی به صورت حرفه ای اهمیت میدن ، و اهل فن هستن و انتظار دارن پشتیبانی اهل فن و با ادب باشه .
- کاربرانی که سرشون برای نوشتن نام تک تک پشتیبانی و شکایت از اون ها درد نمیکنه و ترجیه میدن بدون دغدغه از اینترنت گرون خودشون استفاده کنن .
کلا موارد فوق استثناء رو هم شامل میشه .
در مورد سرویس های آرت هم مفصل صحبت خواهد شد ، فقط همینکه طبق قانون سازمان مقررات سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 10 دارند و نامحدود هستند . سرویس های آرت هم دقیقا همین شرایط رو دارن و تنها فرقشون اینه که بعد از مقدرای دانلود شما سرعت 1 به 10 رو دریافت می کنید { مانند CRA } و محدودیت دانلود حجمی هم دارید {برخلاف کلمه نامحدود} .
در کل برای سرویس هیا نامحدود مخابرات توصیه میشه که البته پشتیبانی نداره ! البته شاتل پشتیبانی داشتنش با نداشتنش فرقی نداره ، پس نظر شخصی من مخابرات { اگه بتونین 512 بگیرین } .