• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
خوش به حالتون که حداقل بهتون میگن شیر شدین ... زمان ما این چیزها نبود هی دنبال سیم تلفن می گشتبم ببینیم کی پاش روشه ...

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
کلا دیگه هممون میدونیم اونی که سینه چاک شاتله و منطق سرش نمیشه یا نماینده فروشه ، یا نمایندگی داره ، یا از پشتیبانی میاد یا 1 هزارم درصد یوزری هست که فکر میکنه ملت با شاتل بدن که میان حقایق رو میگن .
خوشحالم باز مردم میخوان تحقیق کنن میان اینجا این تاپیک و پست هاش رو میخونن و اطلاع رسونی میشه .

من همین هفته دو نفر رو از شاتل آوردم بیرون ، نه واسه اینکه از شاتل بدم میاد ، چون به نفع خودشون بود ، حالا دیگه لااقل از سرعت شبانه 1 تا 5 کیلوبایت ناله نمیزنن !!!

دوست ! گرچه با خط آخر نوشته ات موافقم ، البته بخشی که میگید افکارمون رو اصلاح کنیم . شما هم مال خودت رو یه بازنگری بکن ، شک اولین گام در راه یقینه . حالا از این بگذریم ...
الآن شما سخنگوی شاتل هستی ؟!
هر سری میای آفرهای شاتل رو معرفی میکنی ؟
هنوز یادم نرفته واسه تولدت بهت گیگ هدیه دادن اومدی سری گفتی { اگر این رو نوعی تبلیغ معکوس ندونیم } یا میای پروموشن هارو اعلام میکنی .
کلا گاهی میای یه چی میگی و میری برادر من . منطقی در چنته داری رو کن ! حرف حسابی چیزی داری ؟ یا باید به حضور بی حضوری شما عادت کنیم ؟
و آخرش اینکه اون "چه جالب" که نوشتی احساس کردم جنبشی درونت به وجود اومده ، حس کنجکاوی ! نترس ، بپرس ...

نمیشه گفت کسی که اینجا میاد و از شاتل خوب میگه نمایندگی یا پشتیبانی یا عاشق سینه چاک شاتله و البته منطق فرمودید باید عرض کنم که هیچ شخصی نمی تونه بگه 2+2=5!! ، الان سطح آگاهی مردم بالاتر از این حرفاست و خودشون با خوندن این مطالب می تونن مورد رو تحلیل کنن

باور کنید جو اینجا طوری شده که خیلی از کاربرا می ترسن پست بدن چون کافیه کوچکترین تعریفی از شاتل کنن و نتیجه این میشه که میشن نماینده شاتل!!

پس اگر اینطوری باشه ، کسایی که میان از شاتل بد می گن یا از ISP های دیگه خوب می گن پس می تونن نمایندگی اونا باشن که واسه تخریب شاتل و تبلیغ ISP خودشون
دارن پست میدن ؟ درسته؟
پس این حرف به نظرم یکم باید منطقی تر گفته بشه

به نظرم هرکی با توجه به حیطه کارش باید سرویس بگیره و اگه واقعا سرعت دوستان شما تو شب پایینه ، خوب بهتره با یه ISP دیگه تست کنن شاید دوستان شما سرعت شبانه براشون از پارامترهای دیگه مهمتر باشه

من نه نماینده شاتلم نه کارمندشم ولی کاربر اینترنتشم
همونطور که دوستان عزیز اینجا فقط و فقط در مورد افت سرعت شبانه صحبت می کنن ، گفتم خوبه که چیزهای دیگه که من به شخصه توی این تاپیک نمی بینم ازش حرفی زده بشه هم زده بشه تا کاربران دیگه هم در جریانش قرار بگیرن
مگه شما همیشه نگفتید که قصد اطلاع رسانی دارید؟ بنده هم دارم اطلاع رسانی می کنم هرکجا که مشکل داشت با دلیل و منطق بگید من با کمال احترام می پذیرم
:)

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
والله بخدا من ی کلام گفتم شاتل فلانش خوبه من و به همه جای شاتل چسبوندن دیگه اگر من ادامه می دادم می گفتن تو مدیرعامل شاتلی :)
اگه شما ناراضی هستید و اطلاع رسانی میکنید ما هم در حال حاضر از سرعتش و قطعی که نداره و هدیه های خوبی که میده راضیم بخصوص گیگ رایگان که تو روز خودم 3 سوت مصرفش میکنم پس به اطلاع رسانی ما کاری نداشته باشید .....لطفاااااا :rolleyes:
بعدشم اینجا 1 فرومی هست چه ناراضی چه راضی میان پست میزارن ! افتاد ؟!؟؟؟ دلیل نمیشه فقط ناراضی ها بیان پست بدن وا

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

نمیشه گفت کسی که اینجا میاد و از شاتل خوب میگه نمایندگی یا پشتیبانی یا عاشق سینه چاک شاتله و البته منطق فرمودید باید عرض کنم که هیچ شخصی نمی تونه بگه 2+2=5!! ، الان سطح آگاهی مردم بالاتر از این حرفاست و خودشون با خوندن این مطالب می تونن مورد رو تحلیل کنن

باور کنید جو اینجا طوری شده که خیلی از کاربرا می ترسن پست بدن چون کافیه کوچکترین تعریفی از شاتل کنن و نتیجه این میشه که میشن نماینده شاتل!!

پس اگر اینطوری باشه ، کسایی که میان از شاتل بد می گن یا از ISP های دیگه خوب می گن پس می تونن نمایندگی اونا باشن که واسه تخریب شاتل و تبلیغ ISP خودشون
دارن پست میدن ؟ درسته؟
پس این حرف به نظرم یکم باید منطقی تر گفته بشه

به نظرم هرکی با توجه به حیطه کارش باید سرویس بگیره و اگه واقعا سرعت دوستان شما تو شب پایینه ، خوب بهتره با یه ISP دیگه تست کنن شاید دوستان شما سرعت شبانه براشون از پارامترهای دیگه مهمتر باشه

من نه نماینده شاتلم نه کارمندشم ولی کاربر اینترنتشم
همونطور که دوستان عزیز اینجا فقط و فقط در مورد افت سرعت شبانه صحبت می کنن ، گفتم خوبه که چیزهای دیگه که من به شخصه توی این تاپیک نمی بینم ازش حرفی زده بشه هم زده بشه تا کاربران دیگه هم در جریانش قرار بگیرن
مگه شما همیشه نگفتید که قصد اطلاع رسانی دارید؟ بنده هم دارم اطلاع رسانی می کنم هرکجا که مشکل داشت با دلیل و منطق بگید من با کمال احترام می پذیرم
:)
ارض بنده هم همین بود ، اطلاع رسانی کنیم . نه تبلیغ !
اگر کسی به عنوان مثال شما نگاهی به امضای من بیاندازید متوجه میشوید که نوشته "سرعت روز = کامل" ! یعنی مخاطب من کسانی هستند که دوست دارند هر زمان خواستند از میزان دانلود رایگانشون استفاده کنند .
همین امرزو پشتیبانی شاتل نامه دوست من رو بعد از 6 روز فکس نکرد به مخابرات ، تهدید به شکایت کردم کار تا ظهر انجام شد ! خب این اطلاع رسانی من هست که برادران سیاست این شرکت اینطور هست !! من نماینده رو می بینم و نظر میدم ، در روانشناسی مدیریتی به این "اثر هاله ای" میگند . هر شرکتی باید در انتخاب نماینده محتاط باشه ، وگرنه مطمئنا عمل نماینده سیاست کلی شرکت به حساب میاد { حال آنکه از این موارد یک مورد و در یک منطقه هم گزارش نشده - زیاد دیده شده و این فقط مربوط به بخش پشتیبانی هست }
دوستانی که اینجا نظر میدند ، مشتریان فعلی و ناراضی هستند ، مشتریان تخلیه کرده هستند که هرچه گفتند شرکت گوش نکرد که توهین هم کرد ، مشتریان در حال تخلیه هستند { خود من } ، حالا میخواهند آنچه دیده اند رو به اشتراک بگذارند که آی فلانی ، برادر من که از شاتل میخوای سرویس بگیری این مشکلات در این شرکت وجود داره و بس ... اما خب نمیان بنویسن شاتل نه ولی 100% پارس آنلاین ، آسیاتک ، صبا ، پیشگامان ، مخابرات ، میگن تقریبی ! لااقل من تا اینجا اینطور دیدم !!! ...
خود من به دلیل چند خطه بودم همیشه مینویسم ، در حال حاضر از پشتیبانی پارس خیلی راضی هستم و از سرعت در ساعات شبانه چون محدود نمیشم ناراضی نیستم ، الآن مخابرات منطقه ما که 3-4 روز هست رانژه هستم راضی هستم ، در شگفتم ، یعنی چه !!!!! 5 ساعت 4.5 گیگ دانلود رایگان ؟! اگر اینطور ثابت هست که همه برن مخابرات و به خدا می ارزه .
دیشب گفتم دانلود نمی کنم ، نتونستم طاقت بیارم ! روی دانلود گذاشتم { رانژه مخابرات } ، 2.5 گیگ نرم افزارهایی که بروزشان بیرون آمده بود { البته بیشتر برای تست بود } ، باور کنید صبح قبل از رفتن به سر کار دیدم دانلود که از ساعت 1 شب شروع شده بود حدود 2.30 تمام حجم رو دانلود کرده بود {رایگان} . این یعنی چی !!! یکی این رو برای من شرح بده !!! گیگی 2200 یعنی چی ؟! { که شاتل و بقیه PAP ها میدن 5000 تومن } اینها اگر ثابت بشه که همه دارند میخورند چه بخور بخوری !!! شاتل بیشتر از همه و بدتر از همه در سرویس دهی ...

خلاصه این آمارها با کپی و پیست یکسری تبلیغات توفیر در حد زمین و آسمان دارد . شما هم می دانید ، من هم می دانم ...

* سوال های منطقی ما در تمام پست ها بی جواب مانده ، یکی لطف کنه محاسبات من رو در مورد سرویس 512 شاتل و حداقل میزان دریافت پاسخ بده . سپاس گزارش میشم
والله بخدا من ی کلام گفتم شاتل فلانش خوبه من و به همه جای شاتل چسبوندن دیگه اگر من ادامه می دادم می گفتن تو مدیرعامل شاتلی :)
اگه شما ناراضی هستید و اطلاع رسانی میکنید ما هم در حال حاضر از سرعتش و قطعی که نداره و هدیه های خوبی که میده راضیم بخصوص گیگ رایگان که تو روز خودم 3 سوت مصرفش میکنم پس به اطلاع رسانی ما کاری نداشته باشید .....لطفاااااا :rolleyes:
بعدشم اینجا 1 فرومی هست چه ناراضی چه راضی میان پست میزارن ! افتاد ؟!؟؟؟ دلیل نمیشه فقط ناراضی ها بیان پست بدن وا
َشما هم اگر منطقی در چنته دارید روو کنید ، وگرنه به پر و پای دیگران نپیچید ! کسی از اطلاع رسانی شما صحبتی نکرد ، فروم آزاده . قوانین رو بخونید و رعایت کنید و از فروم استفاده کنید
{ این وظیفه کاربریم بود به شما به عنوان یک نوب در این فروم این رو گوشزد کنم :) }
ضمن اینکه اینجا کسی شمارو عامل شاتل معرفی نکرد ، ناخودآگاه شما این برداشت رو بدست آورده ، این مسئله رو باید با {اگو و سوپر اگوی خود حل کنید } .
** کلاماتی مانند خطاب کردن دیگر کابران به "افتاد ؟ " شان شما رو به اندازه کافی نمایانگر هست ، ادامه بدید ، دنیای هر کس به وسعت افکار اوست ;)

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
دیروز توی فروم p30world چند نفر بخاطر انتقاد از شاتل بن شدن!!!

خیلی مسخره بود مثل اینکه پی سی ورد از شاتل داره زیر سیبیلی میگیره .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
ارض بنده هم همین بود ، اطلاع رسانی کنیم . نه تبلیغ !
اگر کسی به عنوان مثال شما نگاهی به امضای من بیاندازید متوجه میشوید که نوشته "سرعت روز = کامل" ! یعنی مخاطب من کسانی هستند که دوست دارند هر زمان خواستند از میزان دانلود رایگانشون استفاده کنند .
همین امرزو پشتیبانی شاتل نامه دوست من رو بعد از 6 روز فکس نکرد به مخابرات ، تهدید به شکایت کردم کار تا ظهر انجام شد ! خب این اطلاع رسانی من هست که برادران سیاست این شرکت اینطور هست !! من نماینده رو می بینم و نظر میدم ، در روانشناسی مدیریتی به این "اثر هاله ای" میگند . هر شرکتی باید در انتخاب نماینده محتاط باشه ، وگرنه مطمئنا عمل نماینده سیاست کلی شرکت به حساب میاد { حال آنکه از این موارد یک مورد و در یک منطقه هم گزارش نشده - زیاد دیده شده و این فقط مربوط به بخش پشتیبانی هست }
دوستانی که اینجا نظر میدند ، مشتریان فعلی و ناراضی هستند ، مشتریان تخلیه کرده هستند که هرچه گفتند شرکت گوش نکرد که توهین هم کرد ، مشتریان در حال تخلیه هستند { خود من } ، حالا میخواهند آنچه دیده اند رو به اشتراک بگذارند که آی فلانی ، برادر من که از شاتل میخوای سرویس بگیری این مشکلات در این شرکت وجود داره و بس ... اما خب نمیان بنویسن شاتل نه ولی 100% پارس آنلاین ، آسیاتک ، صبا ، پیشگامان ، مخابرات ، میگن تقریبی ! لااقل من تا اینجا اینطور دیدم !!! ...
خود من به دلیل چند خطه بودم همیشه مینویسم ، در حال حاضر از پشتیبانی پارس خیلی راضی هستم و از سرعت در ساعات شبانه چون محدود نمیشم ناراضی نیستم ، الآن مخابرات منطقه ما که 3-4 روز هست رانژه هستم راضی هستم ، در شگفتم ، یعنی چه !!!!! 5 ساعت 4.5 گیگ دانلود رایگان ؟! اگر اینطور ثابت هست که همه برن مخابرات و به خدا می ارزه .
دیشب گفتم دانلود نمی کنم ، نتونستم طاقت بیارم ! روی دانلود گذاشتم { رانژه مخابرات } ، 2.5 گیگ نرم افزارهایی که بروزشان بیرون آمده بود { البته بیشتر برای تست بود } ، باور کنید صبح قبل از رفتن به سر کار دیدم دانلود که از ساعت 1 شب شروع شده بود حدود 2.30 تمام حجم رو دانلود کرده بود {رایگان} . این یعنی چی !!! یکی این رو برای من شرح بده !!! گیگی 2200 یعنی چی ؟! { که شاتل و بقیه PAP ها میدن 5000 تومن } اینها اگر ثابت بشه که همه دارند میخورند چه بخور بخوری !!! شاتل بیشتر از همه و بدتر از همه در سرویس دهی ...

خلاصه این آمارها با کپی و پیست یکسری تبلیغات توفیر در حد زمین و آسمان دارد . شما هم می دانید ، من هم می دانم ...

* سوال های منطقی ما در تمام پست ها بی جواب مانده ، یکی لطف کنه محاسبات من رو در مورد سرویس 512 شاتل و حداقل میزان دریافت پاسخ بده . سپاس گزارش میشم

الان جملات
قرمز اصلا تبلیغاتی نیست و پست های دوستان تبلیغاتیه!!!

آبی : البته شما استاد ما هستید ولی من خدمت شما توضیح میدم

ســـرویس 512 در بهترین شرایط باید حداکثر 64 کیلوبایت و حداقل 6.4 کیلوبایت اطلاعات به شما بده این برای زمانی هستش که سرویس Shared تهیه کنید

و زمانی که سروی Dedicate 512 استفاده کنید باید 64 کیلوبایت فیکس بدون بالا و پایین رفتن حتی 1 کیلوبایت به شما اطلاعات بده

و دسترسی به سرویس های اینترنتی در کشور به صورت Shared می باشد

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان

میگن شاتل دانلود رایگان شبانشو قطع کرده (البته این چند ماه که اصلا سرعت نداشت شاید 5-6 کیلو بیت )

راست میگن ؟؟

و اگه این مطلب درست باشه شاتل برگ برندشو که باهاش کلی مخ ملت رو میزد تا اشتراک بگیرن رو از دست میده .

به امید پوکیدن شاتل .

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان

میگن شاتل دانلود رایگان شبانشو قطع کرده (البته این چند ماه که اصلا سرعت نداشت شاید 5-6 کیلو بیت )

راست میگن ؟؟

و اگه این مطلب درست باشه شاتل برگ برندشو که باهاش کلی مخ ملت رو میزد تا اشتراک بگیرن رو از دست میده .

به امید پوکیدن شاتل .

من شاتل 512 بودم انقدر افتضاح شد که امروز رسما رفتم جرو مشترکین 512 پارس و بسیار راضی هستم، سرعت عالیه.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
  • Like
Reactions: e.m

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

الان جملات
قرمز اصلا تبلیغاتی نیست و پست های دوستان تبلیغاتیه!!!

آبی : البته شما استاد ما هستید ولی من خدمت شما توضیح میدم

ســـرویس 512 در بهترین شرایط باید حداکثر 64 کیلوبایت و حداقل 6.4 کیلوبایت اطلاعات به شما بده این برای زمانی هستش که سرویس Shared تهیه کنید

و زمانی که سروی Dedicate 512 استفاده کنید باید 64 کیلوبایت فیکس بدون بالا و پایین رفتن حتی 1 کیلوبایت به شما اطلاعات بده

وقتی از دایره منطق خارج میشید ، بدیهی هست که فونت شما هم باید درشت بشه ! لطفا از فونت درشت استفاده نکنید ، خلاف قوانین هست { لااقل یک سایز بالاتر از معمولی بیارید ، اصلاح کنید در غیر اینصورت گزارش رد می کنم } .
اگر منظور این بود که من با همه PAP ها مشکل دارم و این تبلیغ به حساب میاد که خب شما رو با محاسباتتون تنها میزارم ، اینطوری راحت تر خواهید بود !!!
شما مدت زیادی اینجا بودید و تعریف های من از سایر PAP ها رو هم دیدید ، و آنچه در جملات بالا ندیدید و یا نخواستید ببینید قسمتی بود که نوشته بودم " اگر اینطور ثابت هست که ..." که این یعنی نمی دونم شاید منطقه مخابراتی ما اینطور سرویس میده چون مخابرات پشتیبانی خوبی نداره { قبلا ذکر شده } و البته چندبار هم به دوستان گفتم توجیه کنند من رو که این جریانش چیه !؟ و باز هم نگفتم از کدام شهر و کجا سرویس میگیرم پس مغلطه نفرمایید که در آن شما استادترین هستید.

=====
و اما قسمت منطقی ماجرا ! سرویس 512 به گفته پشتیبانی شاتل شیر بین 8 نفر هست پس بهترین موقعیت باید 8 کیلوبایت بده . ما فرض شما رو حکم تلقی می کنیم و میگیم بسیار خوب 6.5 کیلوبایت !!!!
چطور امکان داره کسی محدود بشه و در بهترین حالت 5 کیلوبایت دریافت داشته باشه ؟! بحث حتی سر همون 1.5 کیلوبایت هم هست { در کرنل دات او ار جی هم تست شد } .
دوم اینکه سرویس های اکو و اخصاصی که شیر 1 به 8 هستند { باز هم به گفته پشتیبانی شاتل } قیمتی بالا { 3 گیگ - 18،900 } دارند ، در صورتی که سرویس سازمان تنظیم مقررات که دوستان اصرار عجیبی به استناد به اون دارند ، CRA ، نامحدود و با قیمتی مناسب {24 تومان }هست . پس یا این و یا آن ! یکی را انتخاب کنید ! اگر سازمان پس چرا سرعت محدود میشود میشود در بهترین حالت 5 {معمولا 3 که صفحه باز نمیکنه } ، اگر شاتل پس باز هم چرا 5 ؟! چرا 8 نه ؟!
اگر سازمان چرا در ایام تبلیغات برای چند هفته پورت ها روی 2 مگ بسته میشود ، و اگر غیر سازمان که چرا محدودیت حجم دانلود رایگان و سرعت شبانه وجود دارد ؟!

* از مغلطه آبی برای هیچکس گرم نمیشه ، دوستان هستند و قضاوت می کنند . که من طرفداری و دشمنی دارم یا محض اطلاع رسانی اینجا هستم و دیگرانی که محض تبلیغات شاید اینجا هستند .

دوستان

راست میگن ؟؟

به امید پوکیدن شاتل .
بعید میدونم چنین خبطی بکنه و چنین چیزی صحت داشته باشه . کلا که وضعه دانلود شبانش و محدودیت هاش افتضاح هست ، ولی این یکی سرویس رو همه دارن میدن ، شاتل قطع کنه نوب ها هم دیگه طرفش نمیرن .

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
وقتی از دایره منطق خارج میشید ، بدیهی هست که فونت شما هم باید درشت بشه ! لطفا از فونت درشت استفاده نکنید ، خلاف قوانین هست { لااقل یک سایز بالاتر از معمولی بیارید ، اصلاح کنید در غیر اینصورت گزارش رد می کنم } .
اگر منظور این بود که من با همه PAP ها مشکل دارم و این تبلیغ به حساب میاد که خب شما رو با محاسباتتون تنها میزارم ، اینطوری راحت تر خواهید بود !!!
شما مدت زیادی اینجا بودید و تعریف های من از سایر PAP ها رو هم دیدید ، و آنچه در جملات بالا ندیدید و یا نخواستید ببینید قسمتی بود که نوشته بودم " اگر اینطور ثابت هست که ..." که این یعنی نمی دونم شاید منطقه مخابراتی ما اینطور سرویس میده چون مخابرات پشتیبانی خوبی نداره { قبلا ذکر شده } و البته چندبار هم به دوستان گفتم توجیه کنند من رو که این جریانش چیه !؟ و باز هم نگفتم از کدام شهر و کجا سرویس میگیرم پس مغلطه نفرمایید که در آن شما استادترین هستید.

=====
و اما قسمت منطقی ماجرا ! سرویس 512 به گفته پشتیبانی شاتل شیر بین 8 نفر هست پس بهترین موقعیت باید 8 کیلوبایت بده . ما فرض شما رو حکم تلقی می کنیم و میگیم بسیار خوب 6.5 کیلوبایت !!!!
چطور امکان داره کسی محدود بشه و در بهترین حالت 5 کیلوبایت دریافت داشته باشه ؟! بحث حتی سر همون 1.5 کیلوبایت هم هست { در کرنل دات او ار جی هم تست شد } .
دوم اینکه سرویس هایاکو و اخصاصی که شیر 1 به 8 هستند { باز هم به گفته پشتیبانی شاتل } قیمتی بالا { 3 گیگ - 18،900 } دارند ، در صورتی که سرویس سازمان تنظیم مقررات که دوستان اصرار عجیبی به استناد به اون دارند ، CRA ، نامحدود و با قیمتی مناسب {24 تومان }هست . پس یا این و یا آن ! یکی را انتخاب کنید ! اگر سازمان پس چرا سرعت محدود میشود میشود در بهترین حالت 5 {معمولا 3 که صفحه باز نمیکنه } ، اگر شاتل پس باز هم چرا 5 ؟! چرا 8 نه ؟!
اگر سازمان چرا در ایام تبلیغات برای چند هفته پورت ها روی 2 مگ بسته میشود ، و اگر غیر سازمان که چرا محدودیت حجم دانلود رایگان و سرعت شبانه وجود دارد ؟!

* از مغلطه آبی برای هیچکس گرم نمیشه ، دوستان هستند و قضاوت می کنند . که من طرفداری و دشمنی دارم یا محض اطلاع رسانی اینجا هستم و دیگرانی که محض تبلیغات شاید اینجا هستند .

.

هر کجای جمله بنده اشتباهه با دلیل و منطق برای من ثابت کنید بنده منتظرم :

====

بنده به استناد از سایت تنظیم مقرارات خدمت شما عرض کردم که سرویس شیـــر از 6.4 تا 64 کیلوبایت می تونه دانلود داشته باشه

لطف بفرمایید در مورد اون جمله که فرمودید
اکو و اخصاصی که شیر 1 به 8 هستند یه مقدار بیشتر توضیح بدید که چطوری میشه که یه سرویس اختصاصی شیر هم باشه؟ (فقط با کلمات بازی نکنید)منبع هم یادتون نره

1.5 کیلوبایت هم مهمه ، اونم رایگان؟!!
:D

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
دیروز توی فروم p30world چند نفر بخاطر انتقاد از شاتل بن شدن!!!

خیلی مسخره بود مثل اینکه پی سی ورد از شاتل داره زیر سیبیلی میگیره .

من از کاربرای قدیمی پی سی ورد هستم بیش از 3000 پست دارم. به خاطر همین کثافت کاریهای مدیران پی سی ورد اونجا رو ترک کردم.

دقیقا هفته پیش مطلبی ضد شاتل نوشتم حالا لطف کردن فقط پاکش کردن. هر مطلبی ضد شاتل در پی سی ورد پاک میشه

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

====

بنده به استناد از سایت تنظیم مقرارات خدمت شما عرض کردم که سرویس شیـــر از 6.4 تا 64 کیلوبایت می تونه دانلود داشته باشه

لطف بفرمایید در مورد اون جمله که فرمودید
اکو و اخصاصی که شیر 1 به 8 هستند یه مقدار بیشتر توضیح بدید که چطوری میشه که یه سرویس اختصاصی شیر هم باشه؟ (فقط با کلمات بازی نکنید)منبع هم یادتون نره

1.5 کیلوبایت هم مهمه ، اونم رایگان؟!!
:D
خسته هستم ولی حتما فردا در الوین فرصت برای پست قبلی که خدمتتون گفتم فونتش رو پایین بیارید و شما اصلاح نکردید گزارش رد می کنم .
بگذریم :
دوست گرامی !
سرویس CRA نامحدود و برای تسازمان تنظیم مقررات هست ، دانلود نامحدود و ضریب اشتراک 1 به 10 .
شرکت PAP ای مثل شاتل یا دیگران ، سرویس های اختصاصی { منظور به معنای ددیکیت یا سرویس اختصاص کامل نیست } ارائه میدن { مثل اکو شاتل و آرت نامحدود } این سرویس ها بنا به گفته پشتیبانی {صدا ضبط کنم ؟ } 1 به 8 شیر میشن و گرون تر از سرویس سازمان مقررارت رادیویی هستند .
در دوره محدود سرویس 512-3 گیگ بنده ، سرعت شبانه من در بهترین حالت به 5 میرسید با دانلود منیجر { در حالت معمولی 1 تا 3 } ، دانلود منیجر که احتمالا میدونید چرا سرعت رو افزایش میده و بگذریم ، با سرویس وب کلا صفحه ای باز نمیشد و سرعت دانلود بدون دانلود منیجر با لگ شدید 1.5 میچرخید . فکر می کنید اگر کسی به حرف من و امثال من گوش میکرد و یا این چنین محدودیت هایی نبود ما پدرکشتگی داشتیم از شاتل ناراضی باشیم !؟
ادامه میدم : سرویس اکو شیر در صورت منطق شما 1 به 10 باید 6.4 بده که نمیداد !!! پس این سیستم چیزی غیر از شیر 1 به 10 برای 512 بود و بس ... این محدودیت دانلود بود !

1.6 برای رایگان ؟!
بله ! حق من هست ، وقتی قانونی صحبت می کنید پس قانونی جواب میشنوید ، به غیر از بیت های احتمالی از دست رفته کلیه بیت های رد و بدل شده حق من هست . پول میدم بابتش و مثل فردا صبح باید برم جون بکنم تا دو شاهی در بیارم . این اطلاع رسانی هم عام المنفعه هست تا جایی که توان داشته باشم ، نه اینکه تبلیغاتی باشه که پولی به جیبم بره و سودی برام داشته باشه { مقصود شخص خاصی نیست ، اینجا همه زودرنجن ظاهرا } .

محض اطلاع شما و به تشویش نکشیدن تاپیک جریان برخورد پشتیبانی امروز با خودم رو تعریف نکردم . بحث آروم و منطقی جلو بره بهتره ، گرچه بعدا حتما ذکر میشه .
من خوابم میاد ، رفرنس رو شما بهتر از من میدونی ، با کلمات هم شما خودت بازی نکن ، چیزی جا انداختم باشه فردا بعد از ظهر اگر عمری بود . فونت رو هم اصلاح کن وگرنه گزارش رد می کنم . شب خوش .

من از کاربرای قدیمی پی سی ورد هستم بیش از 3000 پست دارم. به خاطر همین کثافت کاریهای مدیران پی سی ورد اونجا رو ترک کردم.

دقیقا هفته پیش مطلبی ضد شاتل نوشتم حالا لطف کردن فقط پاکش کردن. هر مطلبی ضد شاتل در پی سی ورد پاک میشه
من هم تو تیم ترجمه رزیدنت ایولش بودم . به موقش فعال بودم ، تائید میشه ، 1 اخطار گرفتم تمام پست های ریپورتی ویرایش شد ولی تمام پست های مخالف بدون هیچ تذکری پاک شد { ادمین بابک این سیاست رو برای جلوگیری از تشویش میدونه - من هم به ایشون گفتم توجیه شدم ! چون فکر می کردم aQua مسئول این برنامه هسات که متوجه شدم خود جناب بابک زحمت میکشن و آکوا فقط یک روباطه ، باز ایشون به حرف های من پاسخ دادن و جواب دلادند ، ولی عملا چیز دیگه ای مشاهده شد باز } . فعالیت تو پس سی ورلد با این وضع جانبداریش کلا تحر..یمه !!! براشون ابراز تاسف شدید میکنم ! شاید هم بنده خداها دارن از شاتل سرویس میگیرن که در اینصورت خب نمیشه گفت حق دارن ولی گناه دارن . نمی دونم ! خوابم میاد ! تح....ریم !
{اصلاحیه صحبت هیا خودم در مورد P30World و ادمین بابک در این لینک ، لطفا بد برداشت نکنید}

Last edited:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز شما و چندتا از دوستان دائما از مزایای سرویس هایتان حرف می زنید مثلا اون دوستی که از خدمات پارس نوشته بود و خود شما که از مخابرات نوشته بودی ! حالا جان من این اصلا تبلیغات نیست نه ؟؟؟1!!!! بعد من و این آقاهه که از شاتل نوشتیم اونم اطلاع رسانی ، اونم کجا تو تایپیک شاتل که اصلا باید همینجا این ها را بنویسیم میگی تبلیغات نکنیم ؟!!! عجیب والله
بعد با این تفاسیر شما اصلا قصد دشمنی ندارید و برای خیرخواهی دارید اطلاع رسانی میکنید اونم اطلاع رسانی 24 ساعته خدا خیرت بده عزیزم ماشالله ابه اطلاع رسانی شما ....... :wacko:

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز شما و چندتا از دوستان دائما از مزایای سرویس هایتان حرف می زنید مثلا اون دوستی که از خدمات پارس نوشته بود و خود شما که از مخابرات نوشته بودی ! حالا جان من این اصلا تبلیغات نیست نه ؟؟؟1!!!! بعد من و این آقاهه که از شاتل نوشتیم اونم اطلاع رسانی ، اونم کجا تو تایپیک شاتل که اصلا باید همینجا این ها را بنویسیم میگی تبلیغات نکنیم ؟!!! عجیب والله
بعد با این تفاسیر شما اصلا قصد دشمنی ندارید و برای خیرخواهی دارید اطلاع رسانی میکنید اونم اطلاع رسانی 24 ساعته خدا خیرت بده عزیزم ماشالله ابه اطلاع رسانی شما ....... :wacko:

اخه مومن اولا مخابرات که دولتی هست و کسی رو واسه اینکارا نمیذاره(دیگه اگه این سوال تکرار شه معلومه نمیخواین بشنوی و فقط شلوغ میکنین) اگرم جواب این قسمت رو نفهمیدین همینجا بفرمایین والا دیگه بعدا نیاد تکرار کنید
دوما اگرچه بازم تکراری هست و جز خواص شماهاست که هی حقیقت رو به چالش بکشید بلکه غیر حقیقت رنگ و بو پیدا کنه , یه نفر و 2 نفر پشتیبانن
ما همه پشتیبانیم دیگه!!!
بعد جالبه یکی مخابراته,یکی پارسه یکی اسیا و یکی ام صبا,همه متحد شدیم شاتل و بزنیم زمین, چرا بیراه صحبت میکنید اخه؟ تو زندگیتون هم همینطور هستید؟
میاین میگی اطلاع رسانی میکنین, اطلاع رسانی این نیست که بیاین دستاوردهای کاغذی شاتل رو اینجا نقل کنین-اینکه دیگه اظهر من الشمس هست که واسه چی اینکارو میکنید-تازه حسن هایی هم که از شاتل میگید چه منطقا(مثله 6.4 kB که در اصل 5 هم نیست) چه مستدل(بالای 10 نفر تائید میکنند که اشتباهه) غلط هست
پس دیگه بحث منطقی نکنید,اگه میخواید پست فقط بدبد و تاپیک رو با نظر موافقتون بالا بیارید که 2 نفر ببینن اوه تاپیک شاتل هر روز 20 تا پست میخوره باشه اشکال نداره
ولی دیگه به شعور بقیه احترام بذارید و تکرار مکررات و سوالاته 10 بار جواب داده شده و بازی با لغات و از این کار ها نکنید

ننگ بر شاتل

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام دوست عزیز
این حرفی که شما میزنید مربوط به سرویس های cra هست دوست عزیز ما داریم راجع به سرویس های آرت حرف میزنیم.
اگر حرف شما اینه که سرویس آرت با سرویس cra یکی هست اوون بحثش جداست پس ملت مشکل دارن میرن آرت میخرن.

بالا