• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
Redfild
دوست عزیزم من داداشت نیستم چون من خواهرتم :D
بعدشم من تو پست ها اونایی که منظورشون با من بود را نقل قول زدم من و مسخره می کنی بعد حالا خودت داری همه پست ها را نقل قول میزنی جواب میدی ! از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خویش پندارد ..... آره داداشم :D
بعدشم چرا جنبه ندارید هر کی میاد از شاتل ی خط میگه میگید از پشیتیبانان شاتل آخه پسر خوب من بهت چی بگم.......

منم یه مدتی که مصرفم زیاد بود شبا سرعتم کم میشد آره ولی الان استفاده شبانه ندارم بخاطر ی سری از مشکلات .... ولی سرعت روزانه ام خوبه به موقع آهنگهایی که می خوام و دانلود می کنم با سرعت روزانه ام که خیلی هم خوبه و بدون قطعی ...دلیل نمیشه از عوامل شاتل باشم وا !!!
شما که افت سرعت دارید دانلود شبانه هم دارید من که ندارم راضیم بیام بگم نه شاتل فلان فلان شده ....
پشتیبانی شون هم انقد راه حل و پیگیری واسه من انجام دادن حتی اگر مشکل هم حل نشده من راضی گوشی رو گذاشتم اونا از من سیریش ترن شما هم هر وقت می بینید کسی اخلاقش خوب نیست و بد بود قطع کنید دوباره زنگ بزنید با یکی دیگه صحبت کنید یا اسم شو یادداشت کنید برید تو سایت شاتل انتقادات و پیشنهادات و یا [email protected] طبق گفته خودشون صدا ضبط میشه و پیگیری میکنند....
من خودم چند مشکل افت سرعت و محدودیت خودم و اینطوری حل کردم ایمیل زدم زنگ زدم پیگیری کردند....

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
Redfild
دوست عزیزم من داداشت نیستم چون من خواهرتم :D
بعدشم من تو پست ها اونایی که منظورشون با من بود را نقل قول زدم من و مسخره می کنی بعد حالا خودت داری همه پست ها را نقل قول میزنی جواب میدی ! از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خویش پندارد ..... آره داداشم :D
بعدشم چرا جنبه ندارید هر کی میاد از شاتل ی خط میگه میگید از پشیتیبانان شاتل آخه پسر خوب من بهت چی بگم.......

منم یه مدتی که مصرفم زیاد بود شبا سرعتم کم میشد آره ولی الان استفاده شبانه ندارم بخاطر ی سری از مشکلات .... ولی سرعت روزانه ام خوبه به موقع آهنگهایی که می خوام و دانلود می کنم با سرعت روزانه ام که خیلی هم خوبه و بدون قطعی ...دلیل نمیشه از عوامل شاتل باشم وا !!!
شما که افت سرعت دارید دانلود شبانه هم دارید من که ندارم راضیم بیام بگم نه شاتل فلان فلان شده ....
پشتیبانی شون هم انقد راه حل و پیگیری واسه من انجام دادن حتی اگر مشکل هم حل نشده من راضی گوشی رو گذاشتم اونا از من سیریش ترن شما هم هر وقت می بینید کسی اخلاقش خوب نیست و بد بود قطع کنید دوباره زنگ بزنید با یکی دیگه صحبت کنید یا اسم شو یادداشت کنید برید تو سایت شاتل انتقادات و پیشنهادات و یا [email protected] طبق گفته خودشون صدا ضبط میشه و پیگیری میکنند....
من خودم چند مشکل افت سرعت و محدودیت خودم و اینطوری حل کردم ایمیل زدم زنگ زدم پیگیری کردند....
ma_hasti
خواهر گرامی ،
کلا چه خواهر باشی یا برادر فرقی نمیکنه !!!
منظور من این بود که شما برای هر پست میای یک نقل قول می کنی و کلا با گزینه "چند نقل قولی" غریبی خاصی داری که شاید از ندونستن این آپشن توسط شماست . داخل گوگل سرچ کن ، یاد بگیر ، و بعد استفاده کن . اینجوری میتونی قوانین رو هم دنبال کنی !!!

1. من به شما نگفتم عامل شاتلی ! اون پست رو کامل بخون ، در می یابی !! گفتم ما نباید همدیگه رو عامل خطاب کنیم ، دیگه ادامش رو برو اون پست رو بخون و یه تعریف هم از دو کلمه "مسخره" و "منطق" بذار تا اطلاعات عمومی ما بالا بره ...
2. خیلی خوبه که شما یه مدتی دانلود شبانه داشتی بعد شاتل محدودت کرد ، بعد یادگرفتی مصرفت رو مدیریت کنی و شب ها دانلود نکنی و بیشتر از گیگ روزانت استفاده کنی . ما هم به یوزرهایی مثه شما میگیم فرقی بین شاتل و بقیه PAP ها یا ISP ها و یا حتی خط دایل آپ نیست ، امور روزانه با همشون راه میفته و در این مورد انتقادی به شاتل نیست ، هر کی دوست داره اینترنت در حد دانلود چندتا آهنگ و چت و وبگردی داشته باشه همشون خوبن .
بحث ما با دوستانی هست که میخوان شبانه هم دانلود داشته باشن ، یعنی یکی مثه من که تو 3 ماه ممکنه 2 هفته پشت سر هم دانلود داشته باشم ، خب این برای من خوب نیست چون شب 6 ام نشده شاتل محدودم میکنه به سرعت 1 الی 5 کیلوبایت ، بعد هم باید ترافیک روز بخرم که مخابرات میده 2200 و شاتل جون میده 5000 تومن گیگی و تو خود حدیث مفصل از این ....
حالا ما که نمیگیم بده ، داریم اطلاع رسانی می کنیم ، شما چرا خودت رو ناراحت میکنی ؟
3. پشتیبانی رو هر کسی با سواد خودش مقایسه میکنه ، جسارت نمیکنم ولی مثال میزنم :
یکی زنگ میزنه میگه من اینترنت ندارم ، میگن سیم تلفن به مودم وصله میگه مودم چیه ! بعد که فهمید مودم چیه میگه کجای مودم این که سوراخش بزرگه ! میگن یعنی تو کابل شبکه رو وصل نکردی ؟ میگه کابل شبکه چی هست و خلاصه این ماجرا ادامه داره و حل و فصل میشه .
یه وقت یکی زنگ میزنه میگه من 512 کیلوبایت گرفتم ، باید 64 کیلوبایت دانلود کنم ، این 64 بین 8 نفر شیر میشه و میشه 8 کیلوبایت در بدترین حالت ، چرا سرعت من ماکزیمم این چند شب 3 هست خیلی عالی باشه 5 ؟
بعد پشتیبانی شاتل میگه ویندوزت رو عوض کن ! یا فلان فایل آموزشی رو دانلود کن { من میگم سرعتم صفحه رو باز نمیکنه ، تو میگی دانلود کن؟ } . در نهایت هم میگه آقا همینه ، لطفا سرویس ددیکیت بگیرین ، کاری نداری ؟!
آره آبجی ، خیالت راحت ، داداشت اینجا این کارست و حرف مفت نمیزنه .
ضمن اینکه پشتیبانی که لحن حرف زدنش جوری باشه که انگار با ... طرفه ، این بدرد کاربر حرفه ای نمیخوره . شاید کار شمارو راه بندازه . دوستان دیگه هم نظرشون رو دادن ! چندتا راضی بودن ؟!
4. قبلا توضیح داده شد از پشتیبانی شکایت شد ، درخواست صحبت با مدیر ارشد داده شد ، ایمیل زده شد و ... ولی نهایتا جوابی نرسید و خطاب آمد " سرویس ددیکیت بگیرید"
بعد واقعا فکر می کنی مغزم درد میکنی یکی یکی اسماشون رو بگیرم ایمیل بزنم و پیگیری کنم که چی بشه !؟ اینو مینویسم برای دوستانی که مغزشون درد میکنه حتما برن از شاتل اینرتنت بگیرن !!!
5. با شما به بهترین نحو صحبت کردم تا فکر نکنی چون حالا سیاست پی سی ورلد حمایت از شاتل هستو هر پستی مخالف شاتل رو حذف میکنه {مخصوصا وقتی لایک خورش بالا میره ، اونم جناب مدیر aqua } و پرشین تولز بی طرف اجازه میده حرف ها زده میشه و جانبداری نمیکنه ، پس من هم هر چی دلم خواست میتونم بگم . نه آبجی !!
اینجا کسی به کسی توهین نمیکنه ، حقایق رو میگیم ! دوستانی که میان میخونن قضاوت میکنن ... میتونی پست های منو تو پارس آنلاین ببینی که وقتی عیدی بهم تمدید قرار داد دادن اومدم تو تاپیک اعلام کردم که این مسخره بازی های پارس چیه !!!!

* * من الآن اینترنت 512 مخابرات دارم ، دیشب شب دوم بود ، با اینکه ساعت 5:30 پوکید مثه پریشب { پروژه ملی سازی } ولی تو همین فاصله 3.5 گیگ رایگان گرفتم . که الآن معضل زندگیم شده که این چطور ممکنه !!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام آقای رد فیلد.
چون متنت طولانی بود کوت نکردم.
دوست عزیز اون برای عیدی نیست چون عیدی را هنوز نریختن.
احتمالا روز اضافی بخاطر قطع سرویس یا کاهش سرعت یا ... بوده.
در مورد گیگ رایگان شبانه هم من چون خودم تجربه کردم برام عجیب نیست . ما شرکت cra 1 مگ داریم. شب تا صبح ( میدونم نامحدود و رایگان نداره ) 5.5 گیگ راحت میگیره. سرویس مخابرات هم همینه. همون cra هستش.

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
Redfild
دوستم مسخره نکن دیگه خوب تازه اومدم واسا گاماس گاماس همه چیو یاد میگیرم :)
در رابطه با محدودیتی که میگی سر شب 6 برات بوجود میادش و قبول ندارم من خودم خوره دانلود شبانه بودم ولی بعد از چند بار محدودیت و افت سرعت انقدر بالا پایین و پیگیری کردم تا پشتیبانی گفت مدیریت دانلود کن انقدر زنگ زدم و ایمیل زدم پدرشون و درآوردم اونا که دلشون به حال ما نسوخته بعد گیریم هم که بسوزه واسه چند نفر وقت دارن دلسوزی کنند ما خودمون باید سیریش باشیم پیگیری کنیم که آخرسر هم فهمیدیم هر شب اگر 700تا800 مگ دانلود کنم افت سرعت ندارم من اینکارو 10شب هر شب پشت هم امتحان کردم حرف شما را قبول ندارم و دچار این محدودیت نشدم ولی چرا ی شب ساعت 4 صبح 1.5 گیگ گرفتم قربونش برم 1هفته شبا زود می خابیدم ....
پس وقتی میدونیم و بهمون همان روز اول گفتن پس گوش کنیم .......:rolleyes:
ببین آدم نباید زیاده خواه باشه الان اینی که پارس بهت میده خیلی خوبه که من بودم می گرفتم 2بارم کاکا می گفتم :D شما الان داری زیادی خواهی میکنیاااا
در رابطه با پی سی ورلد هم نه بابا بنده خداها من تو اوج افت سرعتم اومدم پی سی ورلد با رعایت ادب و نظاکت انتقاد کردم و شنیدم ولی هیچ اتفاقی نیفتد باور کن...
در رابطه با ایمیل زدن هم قبول ندارم بقران می تونم آدرس ایمیل و بدم بری توش ببینی چطوری هر ایمیل و پیگیری کردن با مدرک و دلیل جواب مو دادن این خودمون هستیم که باید پیگیر باشیم نه اونا چون ما داریم ادعای حق میکینم پس خودمون باید دنبال کارای خودمون را بگیریم....و پیگیری کنیم .....

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا)، "محمد حسن شانه ساززاده" رئیس هیات مدیره‌ی شرکت شاتل از دریافت نشان تقدیر دو ستاره در نهمین جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد و اعلام کرد: جایزه‌ی ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای نخستین بار به یک شرکت در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات اعطا شد.

وی با بیان اینکه 108 شرکت در این جشنواره حائز شرایط بودند و 49 شرکت گواهی تعهد به تعالی را گرفتند، ادامه داد: تنها 5 شرکت در کشور حائز شرایط دریافت تندیس شدند.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

شانه ساززاده خاطرنشان کرد: برای سال آینده این شرکت قصد دارد که نشان تقدیر 4 ستاره EFQM که تاکنون تنها 10 سازمان در ایران موفق به دریافت آن شده اند را کسب کند، همچنین شاتل در جشنواره ملی فاوا که اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می شود نیز حضور فعال خواهد داشت.

مدل‌های تعالی سازمانی یا سرآمدی کسب و کار بر اساس تجارب سازمان‌های برتر دنیا تدوین شده و از بهترین ساز و کارهایی هستند که رهبران سازمان‌ها در اغلب کشورهای پیشرفته و درحال توسعه برای غلبه بر چالش های مدیریتی و مقایسه وضعیت خود با سازمان‌های برتر از آنها استفاده می‌کنند که از معروف ترین این مدل‌های تعالی می‌توان به جایزه‌ی تعالی اروپا و کیفیت کانادا اشاره کرد که براساس این مدل‌ها امروز در دنیا جوایزی در سطوح ملی و بین المللی اعطا شده و سازمان‌های برتر معرفی می‌شوند.

http://citna.ir/node/1747
http://www.ictna.ir/news/archives/040359.html
http://favanews.com/index.aspx/n/3363 :rolleyes:

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
من نمیدونم چه اصراری هست که شما میاد این پروانه های کاغذی رو هی اینجا میزنید
مگه ما ها که از جاهای دیگه میگیریم و به عینه 100 برابر از هر لحاظ از شاتل بهتر سرویس میگیریم هی میایم از این کارا بکنیم
همین الان برو لینک اسیا تک اونم یه عالمه از این ها داره
خیلی شبیه بلوری هستید شما
اون دیگه معلوم نیست کجا رفته(دمش رو چیدیم) یا شاید با یه یوزر دیگه میاد شاید هم شمایی
قاطع نمیگم ولی شما هم خیلی مشکوکی-مدیریت دانلود و از این حرفا واسه تاپیک شاتل در حد جوک هست
اینکه با 700 تا دان میشه ردیف شه رو 10 نفر اومدن گفتن دروغ هست و کذب
فکر کنم بعد بلوری حالا ما باس با شما بحث کنیم
شما قانع باش,برو یارانت رو بگیر و بگو دستشون درد نکنه و دمه عیدی هم بگو خدا خیرشون بده عیدی دادن !!!!
چون بوش میاد دوباره میخواین قواننیم رو بگین و ضریب رو نقل کنید و حرف از توقع بزنید
اگرچه پی سی وورد خیلی فعلا نمیزاره پست درست بدم ولی شک نکنید اونجا هم همین انگیزه رو دارم
چون شاتل حقش همینه

ننگ بر شاتل

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
شاتل sms زده که 1سال اینترنت پر سرعت adsl2+ رایگان تا 24 اسفند ... .
مفت گرونه اینها راه دزدی رو خوب بلدن میگیریم پوچ در میاد ...1kbps

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
من فقط خواستم بگم این واقعا تاسف باره :
" وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد " .
جمعیت کشور 75 میلیونه. اینام که میگن شاتل بیشترین مشتری و داره. یعنی همش 320000 تا؟؟!!!

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
من از شاتل بیزارم .

ولی دوست عزیز به هر نفر که یه اشتراک نمیدن

هر خانواده عملا یه اشتراک داره .

یعنی عملا 320 اشتراک برای خانواده ها نه برای هر نفر که این تعداد باید ضربدر تعداد خانوار بشه تا آمار دقیقش دربیاد .

الان خود من یه اشتراک دارم البته از شاتل نیست . که برای خانواده چهار نفری هستش.

اصلا این عقلانی نیست که هر نفر یه اشتراک بگیره مثلا من یه اشتراک بگیرم و برادرم هم یکی . الا اخر

یه اشتراک برای چهار نفر .

متاسفانه باید بگم که شاتل بزرگترین ای اس پی ایرانه .که جای تاسف داره اما اگه مشتری مدار بود و به کاربران احترام میزاش الان باعث افتخار بود نه باعث ننگ و خواری .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
Redfild
دوستم مسخره نکن دیگه خوب تازه اومدم واسا گاماس گاماس همه چیو یاد میگیرم :)
در رابطه با محدودیتی که میگی سر شب 6 برات بوجود میادش و قبول ندارم من خودم خوره دانلود شبانه بودم ولی بعد از چند بار محدودیت و افت سرعت انقدر بالا پایین و پیگیری کردم تا پشتیبانی گفت مدیریت دانلود کن انقدر زنگ زدم و ایمیل زدم پدرشون و درآوردم اونا که دلشون به حال ما نسوخته بعد گیریم هم که بسوزه واسه چند نفر وقت دارن دلسوزی کنند ما خودمون باید سیریش باشیم پیگیری کنیم که آخرسر هم فهمیدیم هر شب اگر 700تا800 مگ دانلود کنم افت سرعت ندارم من اینکارو 10شب هر شب پشت هم امتحان کردم حرف شما را قبول ندارم و دچار این محدودیت نشدم ولی چرا ی شب ساعت 4 صبح 1.5 گیگ گرفتم قربونش برم 1هفته شبا زود می خابیدم ....
پس وقتی میدونیم و بهمون همان روز اول گفتن پس گوش کنیم .......:rolleyes:
ببین آدم نباید زیاده خواه باشه الان اینی که پارس بهت میده خیلی خوبه که من بودم می گرفتم 2بارم کاکا می گفتم :D شما الان داری زیادی خواهی میکنیاااا
در رابطه با پی سی ورلد هم نه بابا بنده خداها من تو اوج افت سرعتم اومدم پی سی ورلد با رعایت ادب و نظاکت انتقاد کردم و شنیدم ولی هیچ اتفاقی نیفتد باور کن...
در رابطه با ایمیل زدن هم قبول ندارم بقران می تونم آدرس ایمیل و بدم بری توش ببینی چطوری هر ایمیل و پیگیری کردن با مدرک و دلیل جواب مو دادن این خودمون هستیم که باید پیگیر باشیم نه اونا چون ما داریم ادعای حق میکینم پس خودمون باید دنبال کارای خودمون را بگیریم....و پیگیری کنیم .....
شما با خیال راحت قوانین چند پستی {اسپم} - اتهام زدن به مسخره کردن و ایجاد تشویش در فروم -پست تبلیغاتی رو زیر پا میذاری و خیالت هم راحته .

دوستان این جمله آشنا نیست :
که آخرسر هم فهمیدیم هر شب اگر 700تا800 مگ دانلود کنم افت سرعت ندارم من اینکارو 10شب هر شب پشت هم امتحان کردم

دوست عزیز اینجا الآن همه یک پا مهندس اجتماعی هستن ، که یادم هست سال 2004 جزو اولین نفراتی بودم که در مورد مهندسی اجتماعی مقاله ترجمه کردم !!! پس مهندسی معکوس رفتار شما کار چندان سختی نیست .

در مورد زیاده خواهی :

دوستان ! مخابرات 1 ماهه سرویس دارم - 512
22 هزارتومن پولش رو دادم
16 گیگ روزانه بهم داد
پریشب 3.5 گیگ رایگان دانلود کردم
دیشب 4.5 گیگ رایگان
هر گیگ فروش 2200 داره
{ الآنم دیگه چیزی واسه دانلود ندرام ، نیمدونم چی دانلود کنم !! ، اصلا لزومی نداره حالا که در دیزی بازه ... ! چون لزومی به دانلود ندارم !!! ولی دمش گرم که جا نمیذارتم }

کلا مقایسه کنید ببینید زیاده خواهی از نظر دوستمون یعنی چی !؟!!!
یعنی برید از شاتل سرویس بگیرید ، ترافیک روزانه بخرید و مغز درد بگیرید و تنظیم کنید که شبی 800 مگ بگیرید و مواظب باشید هر 2 شب در میون رو دانلود بزاید که فاب نشید و از اونطرف محدود نشید . پشتیبانیش رو اسماشون رو یادداشت کنید ، فرم پر کنید ، میل پر کنید ؟! اگر در اینها خواصی هست اعلام بفرمایید ما هم در اون شریک بشیم ، شاید افزایش محاسبات مغزی یا درمان افسردگی { ایجاده انگیزه و هدف } توش داره !

** سوال من رو همچنان بی جواب گذاشتید ، تعریفی از دو کلمه "حرف منطقی" و "مسخره" بگذارید اطلاعات عمومی ما بالا بره .
*** دکمه + پایین هر پست رو بزنید در نقل قول آخر تمام اون پست هارو هم نقل قول میکنه . این رو گفتم یاد بگیرید ، تکرار کردید دوستان و من گزارش رد می کنیم .

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

دوستان ! مخابرات 1 ماهه سرویس دارم - 512
22 هزارتومن پولش رو دادم
16 گیگ روزانه بهم داد
پریشب 3.5 گیگ رایگان دانلود کردم
دیشب 4.5 گیگ رایگان
هر گیگ فروش 2200 داره
{ الآنم دیگه چیزی واسه دانلود ندرام ، نیمدونم چی دانلود کنم !! ، اصلا لزومی نداره حالا که در دیزی بازه ... ! چون لزومی به دانلود ندارم !!! ولی دمش گرم که جا نمیذارتم }

.

چه جالب ....

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من از شاتل بیزارم .

ولی دوست عزیز به هر نفر که یه اشتراک نمیدن

هر خانواده عملا یه اشتراک داره .

یعنی عملا 320 اشتراک برای خانواده ها نه برای هر نفر که این تعداد باید ضربدر تعداد خانوار بشه تا آمار دقیقش دربیاد .

الان خود من یه اشتراک دارم البته از شاتل نیست . که برای خانواده چهار نفری هستش.

اصلا این عقلانی نیست که هر نفر یه اشتراک بگیره مثلا من یه اشتراک بگیرم و برادرم هم یکی . الا اخر

یه اشتراک برای چهار نفر .

متاسفانه باید بگم که شاتل بزرگترین ای اس پی ایرانه .که جای تاسف داره اما اگه مشتری مدار بود و به کاربران احترام میزاش الان باعث افتخار بود نه باعث ننگ و خواری .

دوست عزیز حرف شما متین
320 هزار را ضرب در خانواده 5 نفری بکن میشه = 1 میلیون و ششصد هزار نفر دارن استفاده میکنن. ضرب در 2 کن حالا بگیم که سر کار هم از شاتل دارن استفاده میکنن. بازم تا 75 میلیون خیلی راهه. نظورم این بود که استفاده از نت توی ایران واقعا کمه.

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
من نمیدونم چه اصراری هست که شما میاد این پروانه های کاغذی رو هی اینجا میزنید
مگه ما ها که از جاهای دیگه میگیریم و به عینه 100 برابر از هر لحاظ از شاتل بهتر سرویس میگیریم هی میایم از این کارا بکنیم
همین الان برو لینک اسیا تک اونم یه عالمه از این ها داره
خیلی شبیه بلوری هستید شما
اون دیگه معلوم نیست کجا رفته(دمش رو چیدیم) یا شاید با یه یوزر دیگه میاد شاید هم شمایی
قاطع نمیگم ولی شما هم خیلی مشکوکی-مدیریت دانلود و از این حرفا واسه تاپیک شاتل در حد جوک هست
اینکه با 700 تا دان میشه ردیف شه رو 10 نفر اومدن گفتن دروغ هست و کذب
فکر کنم بعد بلوری حالا ما باس با شما بحث کنیم
شما قانع باش,برو یارانت رو بگیر و بگو دستشون درد نکنه و دمه عیدی هم بگو خدا خیرشون بده عیدی دادن !!!!
چون بوش میاد دوباره میخواین قواننیم رو بگین و ضریب رو نقل کنید و حرف از توقع بزنید
اگرچه پی سی وورد خیلی فعلا نمیزاره پست درست بدم ولی شک نکنید اونجا هم همین انگیزه رو دارم
چون شاتل حقش همینه

ننگ بر شاتل

ای بابا چه بدبختی گیر کردیم ها من واسم جالب بود گفتم ببینم شما چی میگیید ؟! باشه بابا عاقلان دانند ..... تو خوبی
بعدشم اینجا تایپیک شاتل نباید برم کاغذهای آسیا تک رو بیارم که وا :( شما همش ذوق من و کور می کنید :(

yahyaQazMIS

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام.
آقا من نفهمیدم چرا منو توی p30world بن کردن؟
چرا اینجوریه؟:wacko:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

دوست عزیز ، چه ننگ بر شاتل باشه چه نباشه ، این شرکت به کار خودش ادامه میده ، همونطور که هنوز بهترین سرویس دهندست همیشه هم همونطوری باقی می مونه و هر روز هم مشترکاش بیشتر و بیشتر می شن
4 تا دوستان دانلودر شبانه می رن تخلیه می کنن ، 10 تا مشترک بهتر از اون میان جاش

بهتره به جای انتقاد نا سالم و ایرادای بنی اسرائیلی از این و اون گرفتن ، اول افکارمون رو اصلاح کنیم و بعد گفتارمونو

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان سلام.
آقا من نفهمیدم چرا منو توی p30world بن کردن؟
چرا اینجوریه؟:wacko:
پی سی ورلد متاسفانه سیاستش خیلی طرفدار مدارانه هست ، و باز هم من فکر می کنم برای جلوگیری از تشویش مخالف هارو بن میکنن و پست های مخالف رو پاک میکنه ، چون موافق ها اصولا یک چیزی رو هر صفحه یکی در میون کپی و پیست می کنن .
تقریبا مثه همون پشتیبانی شاتل که هرچی بهشون میگی تو جوابتون یه چی میگن !
اینجا من گزارش رد کردم ، دم مدیرا گرم ، فقط پست طرف رو پاک کردن که تذکر بوده باشه .
کلا تو فروم یکسری چیزها باید رعایت بشه که معمولا نمیشه ، حالا بعضی ها از این موضوع به نفع خودشون استفاده می کنن ، مثلا مدیری گرایش به شاتل داره موافقین رو نادیده میگیره و مخالفین رو قلع وقمع میکنه { مثلا تو همون پی سی ورلد چقدر گزارش رد کردم خود مدیر میومد ادیت میکرد و تذکر میداد ، بعد واسه مخالف هارو پاک میکرد و خلاص ! } .
بی طرفی PT تا اینجا که دست مارو واسه اطلاع رسانی باز گذاشته !
باور کنید قصد من یکی اطلاع رسونیه ، وگرنه بمب گوگلی درست کردن یه همت یک دو ماهه میخواد و تمام !!!
====
کلا دیگه هممون میدونیم اونی که سینه چاک شاتله و منطق سرش نمیشه یا نماینده فروشه ، یا نمایندگی داره ، یا از پشتیبانی میاد یا 1 هزارم درصد یوزری هست که فکر میکنه ملت با شاتل بدن که میان حقایق رو میگن .
خوشحالم باز مردم میخوان تحقیق کنن میان اینجا این تاپیک و پست هاش رو میخونن و اطلاع رسونی میشه .
من همین هفته دو نفر رو از شاتل آوردم بیرون ، نه واسه اینکه از شاتل بدم میاد ، چون به نفع خودشون بود ، حالا دیگه لااقل از سرعت شبانه 1 تا 5 کیلوبایت ناله نمیزنن !!!
دوست عزیز ، چه ننگ بر شاتل باشه چه نباشه ، این شرکت به کار خودش ادامه میده ، همونطور که هنوز بهترین سرویس دهندست همیشه هم همونطوری باقی می مونه و هر روز هم مشترکاش بیشتر و بیشتر می شن
4 تا دوستان دانلودر شبانه می رن تخلیه می کنن ، 10 تا مشترک بهتر از اون میان جاش

بهتره به جای انتقاد نا سالم و ایرادای بنی اسرائیلی از این و اون گرفتن ، اول افکارمون رو اصلاح کنیم و بعد گفتارمونو
دوست ! گرچه با خط آخر نوشته ات موافقم ، البته بخشی که میگید افکارمون رو اصلاح کنیم . شما هم مال خودت رو یه بازنگری بکن ، شک اولین گام در راه یقینه . حالا از این بگذریم ...
الآن شما سخنگوی شاتل هستی ؟!
هر سری میای آفرهای شاتل رو معرفی میکنی ؟
هنوز یادم نرفته واسه تولدت بهت گیگ هدیه دادن اومدی سری گفتی { اگر این رو نوعی تبلیغ معکوس ندونیم } یا میای پروموشن هارو اعلام میکنی .
کلا گاهی میای یه چی میگی و میری برادر من . منطقی در چنته داری رو کن ! حرف حسابی چیزی داری ؟ یا باید به حضور بی حضوری شما عادت کنیم ؟
و آخرش اینکه اون "چه جالب" که نوشتی احساس کردم جنبشی درونت به وجود اومده ، حس کنجکاوی ! نترس ، بپرس ...

** دوستان جریان این سرویس مخابرات من چیه ؟ 4.5 گیگ تو یه شب ؟ یعنی بقیه خوابن همه پورت 4 مگ رو من میکشم ؟ یا اینا تو سرویس دادن اشتباه کردن ؟!! جدا اگه مخابرات اینقدر خوبه چرا ما میریم از این و اون سرویس میگیریم ؟!! دیشب 4 شب عمر من رو ذخیره کرد ، خیالم راحت شد ! امشب دانلود ندارم ، سیستم هم خاموش :D

Punk Girl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
آواتاری که e.m گذاشته چقدر به شاتل میاد ... دقت کردین این روزا ترافیک مصرفی چقدر زیاد کنتور میندازه؟ نسبت به هفته قبل 2 برابر شده ... تورمه دیگه ! شب عیدیه، اون بنده خداهام خرج دارن از یه جایی باید در بیاد نه؟؟!
در کمتر از دو ماه استفاده از شاتل به زاقارت بودن این شرکت مشتری مدار پی بردم...
الان همه ما توانایی اینو داریم که بجای پشتیبانها ملتو هدایت کنیم چون تک تک حرفا و جوابهای بی ربطی که تحویل آدم میدنو حفظیم...
لبها رو غنچه کنید و اینارو با قر بخونید:
حتما آنتی ویروست اپدیت میشه... احتمالا یه سری نرم افزارات دارن اپدیت میشن... مشکل از مخابراته ... مشکل از سیم کشیِ خونتونه...
شیر شدی جانم شیر شدی...
512 دانلودش در طول روز با زیر60 ... شبها هم که ...
پشتیبانهاش پای تلفن که به کار آدم نمیرسن، حضوری رفتیم از خجالتشون در اومدیم...بعد از کلی حاضر جوابی کردن واسشون سرعت روز 200 شد ولی چه فایده که دانلود شب تا اطلاع ثانوی تعطیله....
دانلودر شب تخلیه می کنند و اینا چیه ملت میگن؟
پ نـــ پ... اگه بخوایم به حرف پشتیبان گوش بدیم که باید کل عمرمونو از شاتل گیگ بخریم.
پشتیبانی پارس انلاین از شاتل خیلی بهتره.
واسه همینه که میگم
آواتاری که e.m گذاشته چقدر به شاتل میاد!!!

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
... مشکل از مخابراته ... مشکل از سیم کشیِ خونتونه...

این جوابشون منو کشته... اینقدر شنیدم که نگو، در صورتی که سیم مودم مستقیم از سیم مخابرات اومده اونم با بهترین سیم تلفنی که توی فروشگاه داشتن.... "حی" :hmm:

Last edited:
بالا