مهمترین مشکل کاربرا باشاتل اینکه شاتل اعصاب برای کاربراش نمیزاره طرف میخواد یه فایلی رو دانلود کنه سرعتش اول روی 100 هستش و نرم افزار مینویسه که فایل توی مثلا 15 دقیقه دانلود میشه .
یه دفعه میبینی که سرعت میشه 5 کیلوبیت و مدت زمان دانلود برای همون فایل میشه 72 ساعت .
دیگه اون موقع 1000 گیگ هم رایگان بده به کاربراش اخه چه فایده ای داره نمیشه حتی توی یک ماه 10 گیگش رو هم استفاده کرد اگه حتی 24 ساعت هم دانلود کنی .
زنگ هم میزنی به شاتل میگه مشکل از سیستمت هستش ویروسی شده !!!
یا مودم مشکل داره و ...
جالبه فکر میکنن مردم از احمقیه اومدن و خودشون از زعفرانیه .
در مورد اعصاب نذاشتن 100% موافقم !
نمی دونم تخلیه کاربرا چقدر فشار آورده به نمایندگی ها ، تو پست های قبلی گفتم داستان جدید خودم رو نمی گم که درگیری و حاشیه پیش نیاد ، حالا که آرامش ایجاد شده محض اطلاع رسانی :
زنگ زدم رئیس نمایندگی { و نه کارمند بدبخت دختری که چون دختره داره ماهی چندر غاز میگیره و جالبه همش هم عوض میشن چون اعصاب واسشون نمیمونه که یه مشت حرف رو باید همش تکرار کنن و آخرش هم چندر غاز و پول تو جیب آقای رئیس !!!}
خودش گوشی رو برداشته ، میگم جناب 20 روزی گذشته ، چندبارم که زنگ زدی تهدید به تخلیه کردی ، چرا خط مارو تخلیه نکردی {پرداخت نداشتم} ، شروع کرد دقیقا به این جملات رو با صدای بلند در حد فریاد گفتن :
همین الآن تخلیه میکنم آقا ! { ساعت 7 شب ، ما هم گوش مخملی } ، فکر کردی از اینجا برین جای بهتر پیدا می کنین !!! برین ! اصلا برین !!! ببینم کی میخواد بهتون سرویس بهتر بده !
الآن خطت تخلیه شده ! { 7 شب }
خندم گرفت ، گفتم شما خودت رو ناراحت نکن و غضه من رو نخور
خط رو تخلیه کن .
فکس رو هم فردا بفرست الآن مخابرات کسی نیست بره سر پست ، اینقدر حرص نخور ! .
گفت : تموم شد آقا ! گوشی رو کوبوند !
خندم گرفت ! نمیگم کجا ، ولی ما با همون PAP که الآن ازش سرویس داریم لااقل خیالمون از ادب پشتیبانیشون راحته ، پشتیبانی شهرستانش زنگ زده بود آروم و متین 3-4 تا راه حل جلو پام گذاشت واسه خطم ، آخرش هم گفت شب زنگ بزن تهران بچه ها شاید بتونن سرعتت رو بهتر از این هم بکنن ، نیاز به گرفتن خط پر سرعت تر نداری ! { گفته بودم میخوام از 512 برم رو 1 مگ برای شبانه و تضمین 70% سرعت روز } بابا دم شما آقای ... نمایندگی ... گرم !!! PAP با این پشتیبانی گرچه سرعت فوق العاده نداره {بین 40 تا 80 تو شب برای 512 - هر چند
در مقابل شاتل خدا هست } ولی اعصاب راحت برای آدم میذاره !!! شبی 800 تا 1.3 گیگ هم خوبه ! بدون محدودیت در ساعات رایگان ! و سرعت فول روزانه ! ...
** اسم ببرم ؟! نه ! ... PAP خوب خودش مشخصه ! از فیدبک یوزرهاش ...
** در مورد مخابرات ، این یه مورد خدا رو شکر در و پیکر نداره . دوستان شبی 4-5 گیگ میگیره . اینا آخر ماه یخه منو نگرین تو بیشتر استفاده کردی باید پول بدی ؟ توی ریپورت شب هارو میزنه رایگان ولی تو جمع کل میاره و میگه از میزان مجاز بیشتر شده . کسی تجربه داره ؟