• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
شما چی چی میگی این وسط من منظور حرفم با Redfild بود شما باکی کار داری زنگ و اشتباه زدی :D
به من گفت چرا تبلیغات میکنی تو پستات جوابشو دادم حالا چه مخابرات چه هرچیز دیگه اینجا تایپیک شاتل پس اگر تبلیغاتشم کنی اشکال نداره ؟نه؟؟ شما؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
شما چی چی میگی این وسط من منظور حرفم با Redfild بود شما باکی کار داری زنگ و اشتباه زدی :D
به من گفت چرا تبلیغات میکنی تو پستات جوابشو دادم حالا چه مخابرات چه هرچیز دیگه اینجا تایپیک شاتل پس اگر تبلیغاتشم کنی اشکال نداره ؟نه؟؟ شما؟

سلام
من شخص دیگه ای کوت کردم و منظور صحبتم با ایشون بود. با شما نبودم.

• Like
Reactions: e.m

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز شما و چندتا از دوستان دائما از مزایای سرویس هایتان حرف می زنید مثلا اون دوستی که از خدمات پارس نوشته بود و خود شما که از مخابرات نوشته بودی ! حالا جان من این اصلا تبلیغات نیست نه ؟؟؟1!!!! بعد من و این آقاهه که از شاتل نوشتیم اونم اطلاع رسانی ، اونم کجا تو تایپیک شاتل که اصلا باید همینجا این ها را بنویسیم میگی تبلیغات نکنیم ؟!!! عجیب والله
بعد با این تفاسیر شما اصلا قصد دشمنی ندارید و برای خیرخواهی دارید اطلاع رسانی میکنید اونم اطلاع رسانی 24 ساعته خدا خیرت بده عزیزم ماشالله ابه اطلاع رسانی شما ....... :wacko:

اخه مومن اولا مخابرات که دولتی هست و کسی رو واسه اینکارا نمیذاره(دیگه اگه این سوال تکرار شه معلومه نمیخواین بشنوی و فقط شلوغ میکنین) اگرم جواب این قسمت رو نفهمیدین همینجا بفرمایین والا دیگه بعدا نیاد تکرار کنید
دوما اگرچه بازم تکراری هست و جز خواص شماهاست که هی حقیقت رو به چالش بکشید بلکه غیر حقیقت رنگ و بو پیدا کنه , یه نفر و 2 نفر پشتیبانن
ما همه پشتیبانیم دیگه!!!
بعد جالبه یکی مخابراته,یکی پارسه یکی اسیا و یکی ام صبا,همه متحد شدیم شاتل و بزنیم زمین, چرا بیراه صحبت میکنید اخه؟ تو زندگیتون هم همینطور هستید؟
میاین میگی اطلاع رسانی میکنین, اطلاع رسانی این نیست که بیاین دستاوردهای کاغذی شاتل رو اینجا نقل کنین-اینکه دیگه اظهر من الشمس هست که واسه چی اینکارو میکنید-تازه حسن هایی هم که از شاتل میگید چه منطقا(مثله 6.4 kB که در اصل 5 هم نیست) چه مستدل(بالای 10 نفر تائید میکنند که اشتباهه) غلط هست
پس دیگه بحث منطقی نکنید,اگه میخواید پست فقط بدبد و تاپیک رو با نظر موافقتون بالا بیارید که 2 نفر ببینن اوه تاپیک شاتل هر روز 20 تا پست میخوره باشه اشکال نداره
ولی دیگه به شعور بقیه احترام بذارید و تکرار مکررات و سوالاته 10 بار جواب داده شده و بازی با لغات و از این کار ها نکنید

ننگ بر شاتل
دوست عزیز {sam_cj } جواب شما رو به درستی و حتی بهتر از من دادند . در اینکه مخابرات دولتی {مثلا خصوصی شده} هست و کلا پشتیبانی نداره که بخواد تبلیغاتی کنه !
ابتدا اینکه بحث اول مقایسه هست ، دوم من هم از پارس گفتم و هم از آسیاتک و هم از مخابرات { آسیاتک رو بر مبنای فیدبک یوزرها گفتم } ، شما نمی خواهید بشنوید ! به قول دوستمون همه شرکت ها دست یه یکی کردند تا شاتل رو برکنار کنند ! یکبار گفتم ، این نوع برداشت ها را در {اگو و سوپر اگو شادوی خود جستجو کنید } .
دیگه مغلطه کلام نفرمایید ، در پس سی ورلد جا برای اسپم های شما زیاد هست و دست شما باز ، اگر منطقی دارید صحبت کنید .
کلام شما نشانگر شخصیت شماست ! شاید شما شخصیت والایی دارید ، دیگران نظر خواهند داد !!!
سلام
من شخص دیگه ای کوت کردم و منظور صحبتم با ایشون بود. با شما نبودم.
ایشون با شما نبودند . اینکه ناتوان در استفاده از کوت هستند و سوء تفاهم ایجاد می کنند را بگذارید به حساب نوب بودن . من و شما و سایر دوستان میدونیم چه کسی اینجا پشتیبانی هست ، چه کسی قصد خیر داره ، چه کسی شاید 1 هزارم درصد از روی بی منطقی .

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

چطور شما میاید و حرفتون رو میزنید و هی ننگ و مرگ بر شاتل میگید من میام میگم درود متهم به پشتیبانی و مدیر عاملی و .... میشم ؟ اگر فرهنگ مناظره و انتقاد تو این مملکت جا افتاده بود شما این رو نمیگفتی . در ضمن برفرض من مدیر عامل باشم مگه گناهه مگه نباید حرف بزنم ؟ پس شما هم دشمن و رقیب هستید اومدید دارید یک شرکت رو خراب میکنید پس نباید تو این تاپیک صحبت کنید ! درسته ؟ همه چیز رو با هم ببینید . بی خود نیست تو ایران دموکراسی خیال باطله ! من دارم میگم بر اساس قوانین کار شما نتیجه نخواهد داد حالا شما هی بگو ما محدود شدیم و میشیم و ........

بالاهم گفتم عکسی که گرفته بودید به طور پیشفرض در حال دانلود کردن یک فایل از سایت Facebook بود در نتیجه شما ذکر نکردی از چه طریقی هست من هم اومدم گفتم فایلی که داره از یک سایت فیلتر شده عمدتا گرفته میشه باید *** بزنی . حالا شما خودت این فایل رو از ایمیل داشتی میگرفتی من که علم غیب نداشتم بدونم تو عکسی هم معلوم نبود و چیزی نگفتی و من هم سوالم رو کردم . خوب شما از ایمیل گرفتی . سرعت شما رو 4 بود . در مورد ایمیل هم خدمتت بگم در روزهایی هم که سرعتت 2 مگ باشه ممکن هست روی 10 کیلوبایت از ایمیل دانلود داشته باشی . به 2 دلیل 1 ) سرویس ایمیل مبتنی به webmail به هیچ عنوان سرعت متناسب نداره ممکنه شما با فول پهنای باند بگیری ممکنه با 1 دهم بگیری چون رایگان هست چون میلیونها یوزر داره و به هیچ عنوان stable نیست . پولی نیست که بیان برای شما از تمام خدماتشون برای ارائه سرویس استفاده کنن . 2 ) تو این 1 ماه گذشته سرویسهای HTTPS که ایمیل هم کاملا جزوشون هست تو کل دیتای کشور اختلال داشته هنوز هم درست حسابی کار نمیکنه که مرجع تست سرعت باشه گرچه در حالت نرمالش هم مرجع تست مناسبی نیست . اما مشکل شما هیچکدوم از اینها نیست . شما افت سرعت پیدا کردی برای همون دانلودهاییی که داشتی و اشتراکی 1 به 10 شدی طبق قانون تنظیم مقررات .

ترافیک بهمن شما در کل 6 گیگ و خورده ای شده که با همین افت سرعت که نمیدونم از کی برات ایجاد شده این ترافیک رو گرفتی . سرویس شما یک به 10 اشتراکی شده حالا نمیدونم دقیقا چه سرویس دارید 128 یا 512 . 128 باشه سرعت بین 1.6 تا 16 دانلود دارید 512 باشه بین 5 تا 64 . اگر تونستید با متوسط 10 کیلوبایت هم دانلود کنید 5.5 گیگ دانلود و 730 مگ آپلود سرویس شما مشکلی نخواهد داشت و در کل خوب هم دانلود کردی اگر میخواید 64 ثابت باشه سرویس اختصاصی dedicated هزینه کنید و بیگیرد . حرص نخور .

من استفاده میکنم، دانلود نداشتم، چیز پی ان نزدم و اینم سرعت دانلودم هستش، یک فایل 7 مگابایتی یک ساعت دانلودش طول کشید
این فایل از ایمیل دانلود می شد

مشاهده پیوست 114738
مشاهده پیوست 114733
مشاهده پیوست 114734
مشاهده پیوست 114735
مشاهده پیوست 114736
مشاهده پیوست 114737

سلام

باز اومدی شلوغ بازی کنی آدم با فرهنگ ؟ من ابله هستم باشه شما با فرهنگی شما خوبی . اراجیف من نمیگم شما تو ذهنت هست . شما برای دیگران تایین تکلیف نکن چون تو موقعیتش نیستی لطفا . کاسه داغتر از آش

همون مثال خودت جواب ابلهان . وقتی نمیفهمی دانلود از ایمیل که 1 2 ماه روی دیتای کل کشور مشکل داره و اگر هم نداشت باز سرویسی هست که نمیشه روش به عنوان دانلود استاندارد حساب کرد پس هی نیا بگو سرعت سرعت . ناراضی هستی برو جای دیگه بگیر .

سرویس شما نامحدود هست . باز هم میگم وقتی شما یا سرویس مثلا 128 میتونی با سرعت 16 بگیری نهایتا اگر 24 ساعت شبانه روز و 30 روز ماه بدون وقفه دانلود کنی میشه سقف دانلود شما . این درصد همون درصد هست . شما مثلا با سرویس 128 نمیتونی بیشتر از 27 گیگ بگیری تو ماه اگر 24 ساعت هم دانلود کنی . حالا افتاد ؟ ریاضی نمیخاد که یکم درک میخاد .

بله من الان سرویس پارس دارم ، هر دفعه از ایمیلم فایلهارو دارم رو سرعت 50 کی میگیرم، اینو چجوری میخوای توجیه کنی؟

Last edited:

Punk Girl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
کسی که واسش نفعی نداشته باشه الکی دفاع نمیکنه اونم از چیزای عیانی که همه دارن ازش میگن... و وقتشو نمیذاره تا کلی تایپ کنه فقط بخاطر اینکه ازشون راضیه ... مگر اینکه این وسط یه سودی به حالشون داشته باشه!!!
همینه دیگه پشتیبانها پای تل به مشکلات رسیدگی نمیکنن چون دارن تو فرومها پست میذارن!!!

نصر من الله و فتح قریب، مرگ بر این شاتل مردم فریب!!!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
... شما مثلا با سرویس 128 نمیتونی بیشتر از 27 گیگ بگیری تو ماه اگر 24 ساعت هم دانلود کنی . حالا افتاد ؟ ریاضی نمیخاد که یکم درک میخاد .
...
بعدشم اینجا 1 فرومی هست چه ناراضی چه راضی میان پست میزارن ! افتاد ؟!؟؟؟ دلیل نمیشه فقط ناراضی ها بیان پست بدن وا
...
بعدشم افتاد و تلویزیون تو دهن من انداخته فیلم ستایش :D من چکارکنم !
شباهت های زیبا در دنیای وب - شرح اضافی لازم نیست

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
قدیما یادتونه هر کی میخواست ای دی اس ال بگیره میگفتیم فقط شاتل چون شاتل اون زمونا خیلی خوب بود اما حالا هر کی میخواد بره اشتراک بگیره میگیم دیال آپ کار کنی بهتر از شاتله .

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
شباهت های زیبا در دنیای وب - شرح اضافی لازم نیست

دوستم شما اینجوری فک کن :lol::D:D تو خوبی :D

Blu-Ray شما هم یه عکس از خودت واسم بفرست شاید برادر گم شده من باشی دوستان شما رو برای من پیدا کردن:)
آخه آدم چی بگه !

Redfild
ابتدا اینکه بحث اول مقایسه هست ، دوم من هم از پارس گفتم و هم از آسیاتک و هم از مخابرات { آسیاتک رو بر مبنای فیدبک یوزرها گفتم } ، شما نمی خواهید بشنوید !
ببین چرا حرف و منظور من و میپیچونی من این حرفو فقط واسه این گفتم تو تایپیک شاتل که جا واسه تبلیغ خودش بود من یک کلام از خدماتش گفتم گفتی تبلیغ نکن خلاف قانونه
بعد شما قربونش برم تمام شرکت ها رو گفتی بعد اسمشو گذاشتی مقایسه که تبلیغ بود تا مقایسه باز فردا میگی نه اطلاع رسانی بود ! بعد من بهت ایراد گرفتم
حالا دارید اینطوری جواب منو میدید من اصلا با هیچی کار ندارم خواستم اشتباهتون و گوش زد کنم که به تعریف از شاتل چطور خرده گرفتید همین :)

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
...
من هم تو تیم ترجمه رزیدنت ایولش بودم . به موقش فعال بودم ، تائید میشه ، 1 اخطار گرفتم تمام پست های ریپورتی ویرایش شد ولی تمام پست های مخالف بدون هیچ تذکری پاک شد { ادمین بابک این سیاست رو برای جلوگیری از تشویش میدونه - من هم به ایشون گفتم توجیه شدم ! چون فکر می کردم aQua مسئول این برنامه هسات که متوجه شدم خود جناب بابک زحمت میکشن و آکوا فقط یک روباطه ، باز ایشون به حرف های من پاسخ دادن و جواب دلادند ، ولی عملا چیز دیگه ای مشاهده شد باز } . فعالیت تو پس سی ورلد با این وضع جانبداریش کلا تحر..یمه !!! براشون ابراز تاسف شدید میکنم ! شاید هم بنده خداها دارن از شاتل سرویس میگیرن که در اینصورت خب نمیشه گفت حق دارن ولی گناه دارن . نمی دونم ! خوابم میاد ! تح....ریم !
دوستان من امروز با ادمین Babak { در پسی ورلد P30WORLD } مکاتبه ای داشتم ، قانع شدم
همینجا هم از ایشون معذرت خواهی میکنم اگر لحن صحبت من در پست بالا جوری بود که این طور برداشت میشه که ایشون عامل بن شدن بسیاری از دوستان بوده اند . و البته شاید باید اینطور اصلاح کنم که سنگینی کار و مخصوصا بالا گرفتن بحث سر مسائل جای اشتباهات را برای ناظمین و کاربران باقی میگذاره ، و اتفاقا ایشون جزو افرادی بودند که روز اول به من پیغام دادند و با هم مکاتبه کردیم و من بشخصه از اینکه مدیریتی با کاربر اینقدر خوب مکاتبه میکنه و پاسخ میده راضیم و ایشون هم دلایل قانع کننده ای آوردند .
من رسما حرف خودم رو اصلاح میکنم و اینکه برداشت صحبت های من این باشه P30world طرف شاتل رو میگیره و ... ! به قول ایشون که در تاپیک پارس آنلاین هم همین رو به مدیران پی سی ورلد گفته اند که طرفداری از پارس آنلاین هست .
البته گفته بودم پی سی ورلد تحریم که ظاهرا یادم رفته بود و پست هم دادم ، به هر صورت شاید من احساس می کنم اینجا جای بهتری برای اطلاع رسانی باشه و این احساس فقط برای من هست و نظر شخصی هست .
و اقرار میکنم :
پشتیبانی P30WORLD از پشتیبانی شاتل بهتر و پاسخگو تره !!! و لااقل با مستندات آدم رو توجیه می کنند
لااقل من توجیه شدم .
با سپاس از ایشون

....
Redfild
ابتدا اینکه بحث اول مقایسه هست ، دوم من هم از پارس گفتم و هم از آسیاتک و هم از مخابرات { آسیاتک رو بر مبنای فیدبک یوزرها گفتم } ، شما نمی خواهید بشنوید !
ببین چرا حرف و منظور من و میپیچونی من این حرفو فقط واسه این گفتم تو تایپیک شاتل که جا واسه تبلیغ خودش بود من یک کلام از خدماتش گفتم گفتی تبلیغ نکن خلاف قانونه
بعد شما قربونش برم تمام شرکت ها رو گفتی بعد اسمشو گذاشتی مقایسه که تبلیغ بود تا مقایسه باز فردا میگی نه اطلاع رسانی بود ! بعد من بهت ایراد گرفتم
حالا دارید اینطوری جواب منو میدید من اصلا با هیچی کار ندارم خواستم اشتباهتون و گوش زد کنم که به تعریف از شاتل چطور خرده گرفتید همین :)
قضاوت بین من و شما به عهده کاربران دیگر . مطمئن باشید اگر منطقی در صحبت های شما وجود داشت با جان و دل می پذیرفتم .
باز هم دیگران قضاوت خواهند کرد !!!
** دنیای هر کس به وسعت فکر اوست ...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
اجازه بدین من توضیح بدم اینجا بحث تبلیغات نیست.
اینجا راهنمایی هستش. مثل اینکه شخصی میاد میگه من چه مودمی بخرم بعد هرکی یه پیشنهاد میده و تجربیاتشو اعلام میکننه. ولی در نهایت تصمیم با خود شخص هست که از تجربیات استفاده کنه و یا خودش بخواد تجربه کنه.

ول این درست نیست که شخصی اومده توی بخش پارس آنلاین پارازیت میندازه که شاتل 3 گیگ عیدی داده هاااا. خب آدم چی جواب اینو بده آخه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان
اجازه بدین من توضیح بدم اینجا بحث تبلیغات نیست.
اینجا راهنمایی هستش. مثل اینکه شخصی میاد میگه من چه مودمی بخرم بعد هرکی یه پیشنهاد میده و تجربیاتشو اعلام میکننه. ولی در نهایت تصمیم با خود شخص هست که از تجربیات استفاده کنه و یا خودش بخواد تجربه کنه.

ول این درست نیست که شخصی اومده توی بخش پارس آنلاین پارازیت میندازه که شاتل 3 گیگ عیدی داده هاااا. خب آدم چی جواب اینو بده آخه.

خب اونور لینک این تاپیکو بده که کسی دل خودش رو به گیگ اضافه خوش نکنه چون وقتی با سرعت 5 کیلو بیت روبرو میشی 100 گیگم داشته باشی فایده ای نداره!

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
مهمترین مشکل کاربرا باشاتل اینکه شاتل اعصاب برای کاربراش نمیزاره طرف میخواد یه فایلی رو دانلود کنه سرعتش اول روی 100 هستش و نرم افزار مینویسه که فایل توی مثلا 15 دقیقه دانلود میشه .
یه دفعه میبینی که سرعت میشه 5 کیلوبیت و مدت زمان دانلود برای همون فایل میشه 72 ساعت .

دیگه اون موقع 1000 گیگ هم رایگان بده به کاربراش اخه چه فایده ای داره نمیشه حتی توی یک ماه 10 گیگش رو هم استفاده کرد اگه حتی 24 ساعت هم دانلود کنی .

زنگ هم میزنی به شاتل میگه مشکل از سیستمت هستش ویروسی شده !!!
یا مودم مشکل داره و ...

جالبه فکر میکنن مردم از احمقیه اومدن و خودشون از زعفرانیه .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
مهمترین مشکل کاربرا باشاتل اینکه شاتل اعصاب برای کاربراش نمیزاره طرف میخواد یه فایلی رو دانلود کنه سرعتش اول روی 100 هستش و نرم افزار مینویسه که فایل توی مثلا 15 دقیقه دانلود میشه .
یه دفعه میبینی که سرعت میشه 5 کیلوبیت و مدت زمان دانلود برای همون فایل میشه 72 ساعت .

دیگه اون موقع 1000 گیگ هم رایگان بده به کاربراش اخه چه فایده ای داره نمیشه حتی توی یک ماه 10 گیگش رو هم استفاده کرد اگه حتی 24 ساعت هم دانلود کنی .

زنگ هم میزنی به شاتل میگه مشکل از سیستمت هستش ویروسی شده !!!
یا مودم مشکل داره و ...

جالبه فکر میکنن مردم از احمقیه اومدن و خودشون از زعفرانیه .
در مورد اعصاب نذاشتن 100% موافقم !
نمی دونم تخلیه کاربرا چقدر فشار آورده به نمایندگی ها ، تو پست های قبلی گفتم داستان جدید خودم رو نمی گم که درگیری و حاشیه پیش نیاد ، حالا که آرامش ایجاد شده محض اطلاع رسانی :
زنگ زدم رئیس نمایندگی { و نه کارمند بدبخت دختری که چون دختره داره ماهی چندر غاز میگیره و جالبه همش هم عوض میشن چون اعصاب واسشون نمیمونه که یه مشت حرف رو باید همش تکرار کنن و آخرش هم چندر غاز و پول تو جیب آقای رئیس !!!}
خودش گوشی رو برداشته ، میگم جناب 20 روزی گذشته ، چندبارم که زنگ زدی تهدید به تخلیه کردی ، چرا خط مارو تخلیه نکردی {پرداخت نداشتم} ، شروع کرد دقیقا به این جملات رو با صدای بلند در حد فریاد گفتن :
همین الآن تخلیه میکنم آقا ! { ساعت 7 شب ، ما هم گوش مخملی } ، فکر کردی از اینجا برین جای بهتر پیدا می کنین !!! برین ! اصلا برین !!! ببینم کی میخواد بهتون سرویس بهتر بده ! الآن خطت تخلیه شده ! { 7 شب }
خندم گرفت ، گفتم شما خودت رو ناراحت نکن و غضه من رو نخور خط رو تخلیه کن . فکس رو هم فردا بفرست الآن مخابرات کسی نیست بره سر پست ، اینقدر حرص نخور ! .
گفت : تموم شد آقا ! گوشی رو کوبوند !

خندم گرفت ! نمیگم کجا ، ولی ما با همون PAP که الآن ازش سرویس داریم لااقل خیالمون از ادب پشتیبانیشون راحته ، پشتیبانی شهرستانش زنگ زده بود آروم و متین 3-4 تا راه حل جلو پام گذاشت واسه خطم ، آخرش هم گفت شب زنگ بزن تهران بچه ها شاید بتونن سرعتت رو بهتر از این هم بکنن ، نیاز به گرفتن خط پر سرعت تر نداری ! { گفته بودم میخوام از 512 برم رو 1 مگ برای شبانه و تضمین 70% سرعت روز } بابا دم شما آقای ... نمایندگی ... گرم !!! PAP با این پشتیبانی گرچه سرعت فوق العاده نداره {بین 40 تا 80 تو شب برای 512 - هر چند در مقابل شاتل خدا هست } ولی اعصاب راحت برای آدم میذاره !!! شبی 800 تا 1.3 گیگ هم خوبه ! بدون محدودیت در ساعات رایگان ! و سرعت فول روزانه ! ... :)

** اسم ببرم ؟! نه ! ... PAP خوب خودش مشخصه ! از فیدبک یوزرهاش ...
** در مورد مخابرات ، این یه مورد خدا رو شکر در و پیکر نداره . دوستان شبی 4-5 گیگ میگیره . اینا آخر ماه یخه منو نگرین تو بیشتر استفاده کردی باید پول بدی ؟ توی ریپورت شب هارو میزنه رایگان ولی تو جمع کل میاره و میگه از میزان مجاز بیشتر شده . کسی تجربه داره ؟

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
** در مورد مخابرات ، این یه مورد خدا رو شکر در و پیکر نداره . دوستان شبی 4-5 گیگ میگیره . اینا آخر ماه یخه منو نگرین تو بیشتر استفاده کردی باید پول بدی ؟ توی ریپورت شب هارو میزنه رایگان ولی تو جمع کل میاره و میگه از میزان مجاز بیشتر شده . کسی تجربه داره ؟

در و پیکر داره اما پهنای باند بالا دارند و نیازی به دو دره بازی ندارند کسی هم دنبال این نیست که ببینه کی چقدر استفاده کرده. چون سودی نداره

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
در و پیکر داره اما پهنای باند بالا دارند و نیازی به دو دره بازی ندارند کسی هم دنبال این نیست که ببینه کی چقدر استفاده کرده. چون سودی نداره
دادا یعنی به یه کاربر اینقدر بدن ؟!
من خودم فرضیم این هست شیر 1 به 10 هستم ، ولی چون منطقه تحت پوشش شاتل بوده و سطح سواد هم تو این منطقه بالا نیست ، 9 نفر دیگه خوابن یا وبگردی میکنن {پورت رو 4 مگ بسته شده } . باز از یه طرف هم ربطی نداره ، ممکنه من با یکی تو یه جای دیگه استان شیر شده باشم .
در مورد آسیاتک میگفتن اینجوریه که هرچقدر خط بکشه سرویس میده ، ولی اینجوری من خودم یه پا ISP شدم به خدا ! جدا میترسم آخر ماه یخم رو بگیرن ، نمی دونم والا .
اینجا رو یه نگاه بنداز :

download-rate.jpg

لعنتی به این فایل ها هم نیاز دارم ، دیگه یا شانس و اقبال ! آخرش اینه آخر ماه بگن 130 تومن بده دیگه { خود isp پهنای باند 512 رو 130 تومن میخره ! }

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
ترافیک dsl مخابرات محله شما از مسیر دیگه ای route میشه تا به درگاه های اصلی برسه و ربطی به شاتل نداره

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
همین الان، خونه رفیقم داشتم با شاتل اکو 128 ، 70 دانلود می کردم ! (اوقات رایگان)

چه خبر شده..نکنه شاتل منتظر این بود که من قراردادشو فسخ کنم تا آدم بشه؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ترافیک dsl مخابرات محله شما از مسیر دیگه ای route میشه تا به درگاه های اصلی برسه و ربطی به شاتل نداره
درود
بله ، ملتفت هستم و فرمایش شما صحیح هست ، هر کدام از مانال خودش روت میشن . مقصود من خریداران اینترنت پر سرعت هست . شاتل قبلا انحصارا اونهارو قبضه کرده و شوربختانه { در دل من فریاد میزنم خوشبختانه :D } اونها فرصت نیم کنن بفهمن مخابرات اصلا اینترنتی داره یا نه ! چون تبلیغی نیست ! بعضی وقت ها خود کارمندان هم نیم دونن و میگن شما باید با ISP خودت برای خدمات تماس بگیری ! من هم بطور اتفاقی فهمیدم ، ضمن اینکه مخابرات بالای 256 هم نمیده ، شاید دلیل این سرعت بالا هم همین باشه .

همین الان، خونه رفیقم داشتم با شاتل اکو 128 ، 70 دانلود می کردم ! (اوقات رایگان)
احتمالا دوست شما از اون کاربرای کم مصرف هست که پتانسیل تبلیغاتیش برای شاتل بالاست . بعد هم دیگه شما باید شاتل رو شناخته باشی ، برهه های حساس که باید فروش کلی کنه رنگ عوض میکنه ، تا بعد از عید زمان زیادی نمونده . از اینکه فسخ کردی ناراحت نباش ! ضرر نکردی که سود کردی ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

منم به این نتیجه رسیدم که سرویسهای اکو رو سرعت بالاتر میدن البته اونی که رفیق من بود دانشجو هست و مصرفش در حد وبگردیه و اکو 256 داره که رو دانلود یه نرم افزار دیدم راحت 100 تا سرعت رو داشت من شاخ در آوردم چون من آرت 512 دارم از اون بیشتر پول میدم ولی سرعتم هیچوقت از 50 کی بالاتر نبود که پایینتر هم میومد بعد زنگ زدم شاتل داد و بیداد که چرا اینجوریه؟ بعد 1 ماه درست شد و دوباره خراب شد و بعدش افتضاح شد دیگه!

بالا