• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز
حرفاتون برای یک محیط عمومی خوب نیست الفاظی مث اراجیف و چرت و پرت و جر بده و............ چون توهین توهین میاره
ما ایرانی ها عادت کردیم که برای اینکه ضربه ی محکمی به کسی بزنیم اون فرد و تخریب شخصیت می کنیم و با توهین به اون می خواهیم حرف خودمون را به کرسی بشونیم .......روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی ؟! نه من همچنین جسارتی نمی کنم فقط چون دیدم اون بنده قصد کمک کردن به شما را داشت و شما نه گذاشتید و نه بر داشتید با اون فجاهت باهاش صحبت کردی ناراحت شدم........؟؟؟!!!!

هر شرکتی چه شاتل چه مخابرات و چه پارس آنلاین ضعف و نقاط قوت خودشون را دارند ....... شاتل افت سرعت شب و پارس آنلاین پشتیبانی ضعیف و.........
اطلاع رسانی خوبه ولی نه عین تظاهرات 22 بهمن جای مرگ بر آمریکا بگید ننگ بر شاتل تظاهرات رو دوست داری ؟! :D

من فعلا استفاده شبانه ندارم ولی از سرعت روزانه شاتل راضیم مث بقیه پس فقط نظرات خوتون رو بگید .........
:D
منم ارض کردم ، شما یهو اومدی و فهمیدی جناب بلوری قصد کمک دارن و ما همه جیره بگیر آمریکا هستیم و داریم ایشون رو ترور شخصیت می کنیم . ایشون دلایل و مستندات میارن و ما هم روشنفکر هستیم مثه شعبان ... ! با ایشون به زبان بدون منطق صحبت می کنیم . بعد تصمیم گرفتی که بیای و این ناعدالتی رو به ما گوش زد کنی !

من از طرف کلیه عموم ملت ناراضی از شاتل از شما تشکر می کنم ، الآن کفایت کرد ؟

بگذریم باز هرکسی طبق ادب و نزاکت خودش حرف می زنه ! خود دانید

کسی در رابطه با سرویس رایگانی که شاتل ایمیل زده تمدید کرده اطلاعی داره عین کارت طلایی هست ؟؟؟
یعنی چی ؟/
میشه هر کی از هدیه ای که شاتل میده اطلاع رسانی کنه ؟؟؟
یک سرویس 1 ساله از شاتل می خری بعد 1 سرویس رایگان میدن ؟؟ مث 1 گیگ بخر 1 گیگ ببر هست ؟

الآن این به هیچ وجه نوعی تبلیغ به حساب نمیاد ، خیر . این فقط نقد سرویس شاتل !!! فقط به رسم بنرها و بیلبوردهیا کنار خیابون . الآن من باید بیام بگم شما عامل شاتلی داداش من ؟!
نه داداش ، شما داری نظرتو میگی دیگه ، ما هم داریم نظرمونو میگیم .
یعنی الآن ما داریم نظراتمونو به شما تحمیل می کنیم ؟

ولله من سرویس پارس آنلاین را داشتن ناراضی بودم فسخ کردم اومدم شاتل تو منطقه پیروزی تهران ....... نه این تفاوت و نه این تعاریف روی این سرویس بود و نه من حس کردم .!!!!!
پس نظرات خوتون را به دیگران تحمیل نکنید لطفا ...........
جالبه بر عکس شما گرچه من هم سرعت پارس رو آنچنان عالی نمی دونم { با توجه به صحبت های یوزرهای آسیاتک } ( جدا از با ثبات بودن تقریبی سرعت در روز و شب ) ولی هر بار پیغام گذاشتم خودشون زنگ زدن ، کارم رو راه انداختن ، عذرخواهی هم کردن . پشتیبانی پارس من راضیم ، پشتیبانی شاتل رو میتونید از سایر دوستان بپرسید !!!

*** پ.ن 1 : شما یک وجه اشتراک با آقای بلوری دارید ، ایشون هم عادت داشتن برای هر پست یک نقل قول انجام میدادن و از گزینه چند نقل قولی استفاده نمی کردند و یا بهتره بگیم نمی کنن . که جدا از اینکه خلاف قوانین فروم هست ، ولی وجه اشتراک جالبی هست

*** پ.ن 2 : من از شما سوال کردم روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی شما ! این سوال هنوز هم در ذهن من بی جواب مونده !!! ...

سپاس

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ولله من سرویس پارس آنلاین را داشتن ناراضی بودم فسخ کردم اومدم شاتل تو منطقه پیروزی تهران ....... نه این تفاوت و نه این تعاریف روی این سرویس بود و نه من حس کردم .!!!!!
پس نظرات خوتون را به دیگران تحمیل نکنید لطفا ...........

سلام
دوست عزیز من با بکی از حرفاتون کاملا مخالفم.
چون همه میدونن پشتیبانی پارس واقعا عالی هست و جای دیگه هم گفتم مثل شاتل نیست که بخواد توجیه کنه بجای رفع مشکل. ( من با هردوشون صحبت کردم طرز برخوردشون زمین تا آسمون فرق داره ).

در مورد این پست هم شفاف تر صحبت کنید. منظورتون کدوم سرویس هست و کدوم تعاریف و تفاوت.؟!

در آخر هم وقتی پستاتتون را خوندم یه حس جالبی بهم دست داد. قصد توهین ندارم. ولی انگار که مثلا آقای بلوری بیاد پیش یک نفر شکایت کنه که فلانی بیا اینا همش منو اذیت میکنن کسی حرف منو قبول نداره و شما به عنوان بزرگتر بیای اینجا و مارو دعوا کنی. :D

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
یه زمانی شاتل خیلی خوب بود و انتخاب اول کاربران نت بود اما الان شاتل مفت هم اشتراک بده بدرد نمیخوره.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه زمانی شاتل خیلی خوب بود و انتخاب اول کاربران نت بود اما الان شاتل مفت هم اشتراک بده بدرد نمیخوره.

متاسفانه 100 در 100 تایید میشه، یرای این میگم متاسفانه که بعضی اینجا یه جوری پست میدن و برخورد میکنن که انگار ما پدر کشتگی با شاتل داریم که انتقاد می کنیم، برادر من من مشتری 3 ساله شاتلم تا 8 ماهه پیشم راضی بودم بعد سرعتش رو آورد پایین و سرویسش افتضاح شد، کم فروشی کرد زنگ زدم به جای اینکه جواب قانع کننده بدن با توهین جواب دادن، پیش خودشون گفتن اینجا ایرانه هر غلطی دلمون خواست می کنیم هیچکسم نیست که به داد مردم برسه، اما کور خوندن مجازات کم فروشی تو ایران زندانه و اگر لازم بشه و پاش بیفته همینجا یه تاپیک میزنیم شکایت از شاتل و رسما شکایت کنیم زندان برای مدیران و بیکاری برای کارمندان شاتله،پس ما رو تحریک نفرمایید.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
راستی یه موردی رو از قلم انداختم

قدیما اپراتورای شاتل خانوم های خیلی با اخلاقی بودن که آدم با هاشون رابطه احساسی برقرار میکرد :happy:

اما با توجه به گفته دوستان و یکی از دوستای خودم که از شاتل اشتراک داره میگفتن که جدیدا خیلی بد برخورد میکنن و حتی گوشی رو سریع بدون خداحافظی قطع میکنن.که واقعا جای تاسف داره .

ای کاش روزی برسه که احترام به کاربران در اولویت اول و اخر تمام isp ها باشه.

واقعا بعضی برخوردها غرور ادم رو جریه دار میکنه بخصوص که بیشتر کاربران اینترنت جوانها هستن .

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
من که هرچی می گردم بین isp ها شرایط بهتر از شاتل پیدا نمی کنم ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

خب شاید ما حالیمون نیست واقعا این شرایط رو! بگو ببینم شرایطی که شما آنقدر ازش راضی هستی چه شرایطی هستش؟

• Like
Reactions: e.m

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
نگاه کن داداش من انتخاب با شماست ! ولی ...
پراید ماشین خوبیه ، کم مصرف ، سرعت معقول و اگر رانندگی مناسبی داشته باشی میتونی حتی تا مسافرت های کوچیک رو هم باهاش بری . کلا نسبت به قیمتش خوبه ، خدماتش جالب نیست ولی خب قیمتش خوبه {مال قبل از این جریانات قیمت اخیر } ...
ولی اگه یکم باهاش بد تا کنی شمارو جا میذاره ، خودم با پرایدم تصادف کردم ، سرعت من 40 تا بود ولی از اونجا که پراید سبک بود رفتم رو هوا و اومدم پایین ، وقتی سرتاپا خون بودم و از ماشین اومدم بیرون ماشین اصلا شبیه قبلش نبود !!!

سوال ؟ بهتر نیست گول قیمت پراید رو نخورم و یه پژو بگیرم که حداقل ایمن تر باشه ؟ تو مسافرت ها منو جا نذاره و ....

انهارو تعمیم بده به صحبت های دوستان چه موافق و چه مخالف در صفحات قبل ...

من هم آرزوم اینه که روزی تمام شرکت های PAP حقوق مشتری رو بطور کامل حفظ کنن و اینترنت رو اونطور بدن که در شان مشتری هست ، خدمات و .... اما فعلا با این شرایط من میتونم بگم روی شاتل ، مخصوصا با اون پشتیبانی تهرانش ! و محدودیت هاش نمیشه زیاد حساب باز کرد !!!

باز انتخاب با شماست !!!

پ.ن : مخابرات که الآن خط خونه خودم رو روش رانژه کردم ، جدا از اینکه 16 گیگ برای 512 تو 1 ماه بهم داد ، پورتم رو 4 مگ بست {150 تا آخرش دانلود نمیده } و البته تو تست اولم دیشب تو ساعت رایگان 17 دقیقه اول رایگان مُرد ! جالب واسم این بود که به ازاء هر گیگ 2200 میگیره . یعنی الآن تمام شرکت ها 2800 دارن گیگی از مشتری سود میگیرن !!! این یعنی چی ؟! بعد این همه منت و غیره چیه ؟ داریم پول مفت میدیم بعد طرف میاد از تنظیم مقررات حرف میزنه .

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
خب شاید ما حالیمون نیست واقعا این شرایط رو! بگو ببینم شرایطی که شما آنقدر ازش راضی هستی چه شرایطی هستش؟

شبانه رایگان
من گیگ ماهیانه خیلی واسم مهم نیست فقط شبانه رایگان مهمه واسه دانلود که شاتل خیلی خوبه هم سرعتش خوبه هم زمانش طولانیه ( 7 ساعت )

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
نگاه کن داداش من انتخاب با شماست ! ولی ...
پراید ماشین خوبیه ، کم مصرف ، سرعت معقول و اگر رانندگی مناسبی داشته باشی میتونی حتی تا مسافرت های کوچیک رو هم باهاش بری . کلا نسبت به قیمتش خوبه ، خدماتش جالب نیست ولی خب قیمتش خوبه {مال قبل از این جریانات قیمت اخیر } ...
ولی اگه یکم باهاش بد تا کنی شمارو جا میذاره ، خودم با پرایدم تصادف کردم ، سرعت من 40 تا بود ولی از اونجا که پراید سبک بود رفتم رو هوا و اومدم پایین ، وقتی سرتاپا خون بودم و از ماشین اومدم بیرون ماشین اصلا شبیه قبلش نبود !!!

سوال ؟ بهتر نیست گول قیمت پراید رو نخورم و یه پژو بگیرم که حداقل ایمن تر باشه ؟ تو مسافرت ها منو جا نذاره و ....

انهارو تعمیم بده به صحبت های دوستان چه موافق و چه مخالف در صفحات قبل ...

من هم آرزوم اینه که روزی تمام شرکت های PAP حقوق مشتری رو بطور کامل حفظ کنن و اینترنت رو اونطور بدن که در شان مشتری هست ، خدمات و .... اما فعلا با این شرایط من میتونم بگم روی شاتل ، مخصوصا با اون پشتیبانی تهرانش ! و محدودیت هاش نمیشه زیاد حساب باز کرد !!!

باز انتخاب با شماست !!!

پ.ن : مخابرات که الآن خط خونه خودم رو روش رانژه کردم ، جدا از اینکه 16 گیگ برای 512 تو 1 ماه بهم داد ، پورتم رو 4 مگ بست {150 تا آخرش دانلود نمیده } و البته تو تست اولم دیشب تو ساعت رایگان 17 دقیقه اول رایگان مُرد ! جالب واسم این بود که به ازاء هر گیگ 2200 میگیره . یعنی الآن تمام شرکت ها 2800 دارن گیگی از مشتری سود میگیرن !!! این یعنی چی ؟! بعد این همه منت و غیره چیه ؟ داریم پول مفت میدیم بعد طرف میاد از تنظیم مقررات حرف میزنه .

در مورد پشتیبانی با شما موافقم برخوردشون اصلا خوب نیست ...

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
شبانه رایگان
من گیگ ماهیانه خیلی واسم مهم نیست فقط شبانه رایگان مهمه واسه دانلود که شاتل خیلی خوبه هم سرعتش خوبه هم زمانش طولانیه ( 7 ساعت )
دانلود در سرویس های اکو در شب بعد از مقدار محدودی گیگ ، محدود به سرعت 1 تا 5 کیلوبایت میشه و به اصطلاح شمابرای مدتی { از دو هفته تا شاید کل دوره } محدود میشید تا ادب بشید نباید شب ها دانلود کنید !!!
این بحثی هست که در این چند ماه کل این فروم بر اون متمرکز هست { جدا از قضیه پشتیبانی - چه برخورد و چه سواد } !!
===
ساعت رایگان آسیاتک از همه بالاتره و خیلی ها راضی هستند .
پارس آنلاین ساعات رایگانش از همه کمتره ولی خب در همین بازه زمانی برای من لااقل 700-1.2 گیگ هر شب داده بدون محدودیت . به گفته خودش در شب 75% سرعت روز شمارو تضمین میکنه که برای من این موضوع صدق میکرد { الآن دسترسی به خط مخابراتم دارم ، برای همین میگم میکرد ، وگرنه 2 ماه دیگه از پارس اشتراک دارم }

کامیار باشید

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان آسیاتکی باور کنید اصلا نمی تونید آسیاتک رو با شاتل مقایسه کنید ، خودتون هم می دونید شاتل خیلی خیلی محبوبتر و خیلی خیلی با کیفیت تر از ISP های دیگه هستش از همه بابت ، چه بسا که اکثر شرکت های بزرگ از شاتل سرویس دارن چون کیفیت براشون مهمه

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
Last edited:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان آسیاتکی باور کنید اصلا نمی تونید آسیاتک رو با شاتل مقایسه کنید ، خودتون هم می دونید شاتل خیلی خیلی محبوبتر و خیلی خیلی با کیفیت تر از ISP های دیگه هستش از همه بابت ، چه بسا که اکثر شرکت های بزرگ از شاتل سرویس دارن چون کیفیت براشون مهمه
الآن شما چشم نداشتی من اومدم گفتم آسیاتک ساعات رایگانش از همه بیشتره ، کاربراش هم از همه راضی تر هستن ؟!
بعد من که تا حالا از آسیاتک سرویس نگرفتم شدم "دوستان آسیاتکی" ؟
بعد جناب مهندس ! الآن همه ISP ها از شاتل سرویس میگیرن و بعد شاتل از مخابرات ؟! یعنی همه نمی تونن از مخابرات سرویس بگیرن بعد میان از شاتل سرویس میگیرن ؟!
اگه منظورت "عامل فروش" هست که بیا یه ISP نشونت میدم ، از پارس و شاتل و آسیاتک نمایندگی فروش داره . خودش هم مستقلا از مخابرات دیتا میخره ، این آخرین عجوبه ی کشف شده تو شهر ما توسط من بود .
یا نماینده داتک داریم که عامل فروش مبین نت !
دادا این دو تا با هم فرق داره ....

بعد از قطعی دیشب سرعت شاتل رفت بالا. شاید هم مدیریت مصرف اجباری ما باعث شده سرعت عادی بشه. بهر حال ما که رفتنی هستیم..

آرت 1 با سرور تنظیم توی مشهد (فاصله کوتاه)

آقا قطعی دیشب مگه سراسری بود ؟ کسی که هیچی هیچ جا پست نذاشته ؟
پس این مخابرات بدبخت مقصر نبود ؟ 17 نگذشته بود از 1 قطع شد ، بدبخت داشت با 140 تا دانلود هم میکرد که قطع شد ، چقدر هم فحشش دادم {چشم و رو رو ببین - 16 گیگ فقط تو 1 دوره ی 1 ماهه بهم داده } .

پ.ن : دوستانی که موافق هستن دیگه من خودم کارشناس امور اینترنت شدم و برم قرض و قوله کنم یه ISP بزنم یه لایک بزنن . فکر می کنم PAP بعدی من باشم !!!! منتظر باشید !!! :happy:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
پ.ن : دوستانی که موافق هستن دیگه من خودم کارشناس امور اینترنت شدم و برم قرض و قوله کنم یه ISP بزنم یه لایک بزنن . فکر می کنم PAP بعدی من باشم !!!! منتظر باشید !!! :happy:

چقدر سرمایه میخواد من میزارم، جهنم ضرر!

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
ای کاش اینترنت ماهواره ای آزاد بشه
باور کنید من یکی حاضرم دو میلیون بدم و اینترنت رو با خیال راحت استفاده کنم نه مثل الان هم داریم پول میدیم نه اینترنت درسته نه سرعت داره و هر وقتم که ایمیل ها رو میخوایم چک کنیم پای یکی ار مسولین میره روی سیم اینترنت و ارتباط قطع میشه.

خسته شدم بس که دارم دانلود میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه و یکی دو ساعت دیگه وصل میشه.

راستی ما الان داریم پول چی میدیم به ای اس پی ها ، اینترنت که همیشه قطعه!!!

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
آقا قطعی دیشب مگه سراسری بود ؟ کسی که هیچی هیچ جا پست نذاشته ؟
پس این مخابرات بدبخت مقصر نبود ؟ 17 نگذشته بود از 1 قطع شد ، بدبخت داشت با 140 تا دانلود هم میکرد که قطع شد ، چقدر هم فحشش دادم {چشم و رو رو ببین - 16 گیگ فقط تو 1 دوره ی 1 ماهه بهم داده } .
:happy:

بله سراسری بود مگه اینو ندیدی؟ http://forum.persiantools.com/t246036.html

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
چقدر سرمایه میخواد من میزارم، جهنم ضرر!
آقا الآن آف تاپیک میشه ، ولی عجب ترور شخصیتی کردی مارو ! من گفتم یه پا کارشناس شدم ! شخصیتی شدم ...
یعنی فردا بر فرض Redfild نت به عنوان PAP معرفی شد ، دوستان اومدن تاپیک درست کردن و نظر مخالف گذاشتن ، ما پشتیبانیمونو میفرستیم واسه ماله کشی ، ولی قبلش میفرستیم شاتل دوره ببینن !!!
شما رو من حساب کن ، ضرر نمی کنی . خرجش ثبت شرکت و عامل فروش شدنه { پله پله تا PAP } !!! :happy:

ای کاش اینترنت ماهواره ای آزاد بشه
باور کنید من یکی حاضرم دو میلیون بدم و اینترنت رو با خیال راحت استفاده کنم نه مثل الان هم داریم پول میدیم نه اینترنت درسته نه سرعت داره و هر وقتم که ایمیل ها رو میخوایم چک کنیم پای یکی ار مسولین میره روی سیم اینترنت و ارتباط قطع میشه.

خسته شدم بس که دارم دانلود میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه و یکی دو ساعت دیگه وصل میشه.

راستی ما الان داریم پول چی میدیم به ای اس پی ها ، اینترنت که همیشه قطعه!!!
پول زور میدیم داداش . گفتم که ! مخابرات استارت دوره من رو با 16 گیگ زده ، شبانه رایگان ، پورت 4 مگ . هر گیگ ترافیک اضافی 2200 داره به من میفروشه !!! به ISP که عمده میخره چند میفروشه خدا میدونه ، که بعد ISP میاد میفروشه هر گیگ 5 هزارتومان .
در اون مورد هم شما کاملا آزادی انجام بدی ، چون ارسال از خطوط کشور هست مورد نداره ، فقط گرون در میاد .
بله سراسری بود مگه اینو ندیدی؟ http://forum.persiantools.com/t246036.html
دادا دستت درد نکنه ، نه تازه دیدم ، چقدرم این بدبخت ها رو بابت شب اولشون فحش دادم . تو 17 دقیقه 90 مگ دریافت کرده بود بدبخت .
این طوفان خورشیدی هم بی تاثیر نیست ها ! تا امشب تو شدیدترین حالتش قرار میگیره ، احتمال اختلال تو خطوط برق و مخابرات زیاده .

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
اقا قدر پرشین تولز رو بدونید
ما هر چی پست تو پی سی world میذاریم 2 سوت پاک میشه و تازه اخطار هم میگیریم:(
خیلی پاستوریزه هستند و یه ذره به حمایت از شاتل میچربند خلاصه
بله محبوبیت شاتل خیلیه برا همین هم هست هی تو فروم های مربوط به شاتل میان میگن داریم تخلیه میکنیم و خلاص شدیم و بدرود و .... !!!!!:cool:
فک کنم پاش بیوفته میگید ایران خودرو چون از لحاظ فروش تو خاورمیانه اول هست پس جز بهترین ها حساب میشه نه؟!؟!
تا وقتی منفعتی بخواین بحث کنین همین جا سریع کذبتون بر ملا میشه,چون دوستان ما وقع رو سریع اعلام میکنند و جه از این مستدل تر
--
دیشب اینترنت فرا ملی بود
یعنی فقط یه سری سایت هایی که دیگه گفتن نداره رو باز میکرد-دیگه بهترینش varzesh3 بود
خلاصه یه قدرت نمایی و تست ای بود برا خودش

بالا