Redfild
Registered User
منم ارض کردم ، شما یهو اومدی و فهمیدی جناب بلوری قصد کمک دارن و ما همه جیره بگیر آمریکا هستیم و داریم ایشون رو ترور شخصیت می کنیم . ایشون دلایل و مستندات میارن و ما هم روشنفکر هستیم مثه شعبان ... ! با ایشون به زبان بدون منطق صحبت می کنیم . بعد تصمیم گرفتی که بیای و این ناعدالتی رو به ما گوش زد کنی !دوست عزیز
حرفاتون برای یک محیط عمومی خوب نیست الفاظی مث اراجیف و چرت و پرت و جر بده و............ چون توهین توهین میاره
ما ایرانی ها عادت کردیم که برای اینکه ضربه ی محکمی به کسی بزنیم اون فرد و تخریب شخصیت می کنیم و با توهین به اون می خواهیم حرف خودمون را به کرسی بشونیم .......روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی ؟! نه من همچنین جسارتی نمی کنم فقط چون دیدم اون بنده قصد کمک کردن به شما را داشت و شما نه گذاشتید و نه بر داشتید با اون فجاهت باهاش صحبت کردی ناراحت شدم........؟؟؟!!!!
هر شرکتی چه شاتل چه مخابرات و چه پارس آنلاین ضعف و نقاط قوت خودشون را دارند ....... شاتل افت سرعت شب و پارس آنلاین پشتیبانی ضعیف و.........
اطلاع رسانی خوبه ولی نه عین تظاهرات 22 بهمن جای مرگ بر آمریکا بگید ننگ بر شاتل تظاهرات رو دوست داری ؟!
من فعلا استفاده شبانه ندارم ولی از سرعت روزانه شاتل راضیم مث بقیه پس فقط نظرات خوتون رو بگید .........
من از طرف کلیه عموم ملت ناراضی از شاتل از شما تشکر می کنم ، الآن کفایت کرد ؟
بگذریم باز هرکسی طبق ادب و نزاکت خودش حرف می زنه ! خود دانید
کسی در رابطه با سرویس رایگانی که شاتل ایمیل زده تمدید کرده اطلاعی داره عین کارت طلایی هست ؟؟؟
یعنی چی ؟/
میشه هر کی از هدیه ای که شاتل میده اطلاع رسانی کنه ؟؟؟
یک سرویس 1 ساله از شاتل می خری بعد 1 سرویس رایگان میدن ؟؟ مث 1 گیگ بخر 1 گیگ ببر هست ؟
الآن این به هیچ وجه نوعی تبلیغ به حساب نمیاد ، خیر . این فقط نقد سرویس شاتل !!! فقط به رسم بنرها و بیلبوردهیا کنار خیابون . الآن من باید بیام بگم شما عامل شاتلی داداش من ؟!
نه داداش ، شما داری نظرتو میگی دیگه ، ما هم داریم نظرمونو میگیم . یعنی الآن ما داریم نظراتمونو به شما تحمیل می کنیم ؟
جالبه بر عکس شما گرچه من هم سرعت پارس رو آنچنان عالی نمی دونم { با توجه به صحبت های یوزرهای آسیاتک } ( جدا از با ثبات بودن تقریبی سرعت در روز و شب ) ولی هر بار پیغام گذاشتم خودشون زنگ زدن ، کارم رو راه انداختن ، عذرخواهی هم کردن . پشتیبانی پارس من راضیم ، پشتیبانی شاتل رو میتونید از سایر دوستان بپرسید !!!ولله من سرویس پارس آنلاین را داشتن ناراضی بودم فسخ کردم اومدم شاتل تو منطقه پیروزی تهران ....... نه این تفاوت و نه این تعاریف روی این سرویس بود و نه من حس کردم .!!!!!
پس نظرات خوتون را به دیگران تحمیل نکنید لطفا ...........
*** پ.ن 1 : شما یک وجه اشتراک با آقای بلوری دارید ، ایشون هم عادت داشتن برای هر پست یک نقل قول انجام میدادن و از گزینه چند نقل قولی استفاده نمی کردند و یا بهتره بگیم نمی کنن . که جدا از اینکه خلاف قوانین فروم هست ، ولی وجه اشتراک جالبی هست
*** پ.ن 2 : من از شما سوال کردم روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی شما ! این سوال هنوز هم در ذهن من بی جواب مونده !!! ...
سپاس