• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
از سوی مرکز \"متما\" برترین ارائه‌دهندگان اینترنت بهمن ماه معرفی شدند

http://www.tct.ir/payam/fa/news/29560.htm

دوستان دانلودر شب خودتون رو اذیت نکنید . تا 20 سال دیگه هم بیاید بگید طبق قانون تنظیم مقررات شما اشتراکی 1 به 10 شدید . نه تنها شرکت شاتل از رفتن شما ضرر نمیکنه بلکه سودهم میکنه . چون 10 نفر به اندازه 100 نفر دارن پهنای باند پر میکنن و شاتل حاظر نیست به خاطر نگه داشتن 10 نفر اون 100 نفر رو از دست بده .

باز هم میگم شما به اندازه پولی که دادید سرویس گرفتید .

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42

دوستان دانلودر شب خودتون رو اذیت نکنید . تا 20 سال دیگه هم بیاید بگید طبق قانون تنظیم مقررات شما اشتراکی 1 به 10 شدید . نه تنها شرکت شاتل از رفتن شما ضرر نمیکنه بلکه سودهم میکنه . چون 10 نفر به اندازه 100 نفر دارن پهنای باند پر میکنن و شاتل حاظر نیست به خاطر نگه داشتن 10 نفر اون 100 نفر رو از دست بده .

*شرکت‌ها نمی‌توانند سرویس‌های ADSL را روی حداقل‌ها ببندند

خبرنگار فارس پرسید: انتشار جدول تعرفه ها از سوی رگولاتوری و محدود کردن مشخصات فنی سرویس‌ های ADSL از جمله حداقل میزان دانلود و حداقل سرعت دانلود، بین دو بازه عددی، این ابهام و نگرانی را ایجاد کرده که شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت، با این بهانه که تمامی مشترکان گروه (10 مشترک قرار گرفته در یک زون) در حال استفاده از حداکثر مقدار دانلود هستند، سرعت مشترکان را روی حداقل تعیین شده از سوی رگولاتوری ببندند.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌ های فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در پاسخ به این ابهام، گفت: این اتفاق نخواهد افتاد؛ زیرا سازمان تنظیم مقررات سیستم های نظارت بر خط (آنلاین) را در اختیار دارد و به این طریق بر رفتار و عملکرد شرکت‌ها کنترل خواهد داشت.
به گزارش فارس ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دهم مرداد ماه سال جاری، با استناد به مصوبه هشتم مهرماه 1387جلسه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اعلام کرد: از این پس اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
این دستورالعمل به معنی این است که دیگر فروش اینترنت پرسرعت (ADSL) با ترافیک محدود در کشور مجاز نیست.

منبع : tct.ir

Last edited:
  • Like
Reactions: e.m

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نه تنها شرکت شاتل از رفتن شما ضرر نمیکنه بلکه سودهم میکنه . چون 10 نفر به اندازه 100 نفر دارن پهنای باند پر میکنن و شاتل حاظر نیست به خاطر نگه داشتن 10 نفر اون 100 نفر رو از دست بده .

اره ارواحش 100 نفر مثل دو تا از اقواممون که سرویس ECO-LiTEدارند و سالی 26500 تومن میدن به گیگ اضافه هم نیاز پیدا نمیکنند. هه هه هه ، به قول آقا باتربیته اینقدر پهنای باند نگه داره تا پهنای باند دونش بترکه ... :lol:

http://www.parswebsite.com/adsl_ecolite.htm

مشاهده پیوست 116924

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
بله دوستان
موج شاتل زدایی همه جارو در برگرفته
همین ساختاره سازمانی که مثلا شرکت ایران-خودرو میاد از 30 جنبه رتبه اول رو میگیره تو سال!!!! یا مخابرات انحصاری میاد تو کار و بعدشم میگه من بهترینم(انگار کسه دیگه قدرت و فرصت اش رو داره که بگه ماهم هستیم)
شاتل عتیقه هم میاد مدام اول میشه و مدرک میگیره و قاب میکنه میده دسته این افراد سودچی تا بیان علمش کنن- واسه خودشون خوشن
همچی دست خودشون هست(بارها گفته شده که سران شاتل جز دم کلفت ها هستند) بعد میان میگن فلان

بعدم میاد ملا لغتی میشن و با اعداد بازی میکنند و ....
عمو همه دارن میرن ,کی دیگه میخواد از خدمات 2 زاریتون استفاده کنه؟!؟!دیگه داره کار به ضرر میرسه, تا اخراجت نکردن بیا این ور رود(همون قضیه پهنا دونتون)
هر کیم نرفته چون قراردادش مثلا 6 ماهه بوده و الا تاحالا فقط شما ها دیگه مونده بودید
این لینک رو در یابید ببینید ملت نه تنها تخلیه میزنن بلکه به جمع ما هم میپیوندند

ننگ بر شاتل

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بچه ها دیروزسرویس تون چطور بود؟/
مل من در حد دایال اپ آخر سر هم خسته شدم خاموش کردم:blink:

• Like

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
  • Like

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
راستی دوستان اینترنت من 29 اسفند داره تموم میشه چه اینترنتی بخرم؟
شما از کدموشون راضی هستین؟

pnm

Registered User
لایک‌ها
20

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

سلام
پس بیا جواب این دوستمون را بده. دقیقا مشکل دوست منو داشت با آرت 1 با حجم 3 گیگ سرعتش همینی هست که تستشو گذاشته تازه ازش خواهش کردم از متما تست بگیره. اینو چی میگی. آرت 128 با ماهی 28 تومن فقط 3 گیگ گرفته. تازه تست سرعتشه توی روز نه شب.
ملاک حرف نیست کسانی که تجربشو داشتن دارن اینجا حرف میزنن. حتی سرویسش به درد چت آنلاین هم نمی خوره.

پینگ بسیار بالا
سرعت دانلود خوب
در ساعات بعداز ظهر سرعت نزول می کند
سرویس customer service عالی!

من 3 ماهی هست در شرکت و 2 جای دیگر سرویس می گیرم ازشون.
art7 , art6

تولید کننده تخته وایت برد،تابلواعلانات،میز نور طراهی،میز نقشه کشی

سلام
نه تورو خدا بیاد آرت 6 و 7 هم محدود کنه.
تازه دارین میگین پینگش خیلی بالاه.

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
راستی دوستان اینترنت من 29 اسفند داره تموم میشه چه اینترنتی بخرم؟
شما از کدموشون راضی هستین؟

شاتل و پیشگامان (و تمام نماینده هاشون رو) بی خیال شو. اینترنت نداشته باشی بهتره تا اینكه از این دو شركت سرویس بگیری.

بهترین راه برای اطمینان از اینكه شركت درستی رو انتخاب كنی این هست كه یه مدت از این شاخه به اون شاخه كنی، یك ماهه سرویس بگیر و تست كن. هیچكس نمیتونه بگه سرویسی كه داره میگیره برای شمام همونجور جواب میده یا نه، مركز به مركز و بعضاً كوچه به كوچه هم كیفیت سرویس میتونه متفاوت باشه.

از نظر رضایت عمومی، این سه شركت بالاترین Like ها رو داشتند تو این فروم:

پارس آنلاین، صبانت، آسیاتك

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
چطوریه که بچه هایی که شاتل دارن این همه از شاتل بد می گن و سایر سرویس دهنده هارو معرفی می کنن ولی در همه جا تعداد اعضایی که شاتل دارن خیلی بیشتر از سایر سرویس دهنده هاست؟
و همه هم می گن چون سایر سرویس دهنده ها منطقه مارو پوشش نمیدن مجبوری شاتل می گیریم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
چطوریه که بچه هایی که شاتل دارن این همه از شاتل بد می گن و سایر سرویس دهنده هارو معرفی می کنن ولی در همه جا تعداد اعضایی که شاتل دارن خیلی بیشتر از سایر سرویس دهنده هاست؟
و همه هم می گن چون سایر سرویس دهنده ها منطقه مارو پوشش نمیدن مجبوری شاتل می گیریم

دوست گلم اینم از سیاست های شاتل هست که اینجور رقابت میکنه . چون نمیتونه اینترنت کارآمدی ارائه بده روی مراکزی که فقط مخابرات اونجا سرویس میده { و تبلیغ هم نمیکنه مسلما } یا کلا کسی اونجا سرویس نمیده سرمایه گذاری میکنه و مشترک مجبور به استفاده و تبعیت از سیاست های سلطه گرانه و اضییع حقوق مشتری این شرکت هست .

حالا ماشالله این سرویس Cra هست و خود مخابرات هم دیگه داره کم کم تبلیغ میکنه بزودی اون کراکز هم از دست شاتل بیرون میان :)

من همش بشخصه میگم ، میخوای شاتل بگیری کلا اینترنت ADSL نگیر ، سایر سرویس دهنده ها هم در حد فوق العاده نیستن ، ولی خب وقتی از شاتل کوچ میکنی میری اون سرویس دهنده ها تازه میفهمی چه کلاه گشادی رو سرت رفته بود اینهمه مدت وکلی هم ذوق میکنی .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
چه جالب ، شاتل دسترسی من به پرشین تولز رو بسته بدون ل ی ف ت ر شکن نمیتونم وارد بشم گمانم پشتیبان هاشون غیر جواب الکی دادن اقدامهای دیگه ای هم میکنند : مثل ردیابی مخا لفین، من تق دین، اف شا گر ان و ... احتمالا بطور کلی تمام فعالیتهای کاربرهاشون رو هم کنترل و ثبت میکنند، و گرنه از کجا باید بدونند من میام اینجا و در باره سرویس های بدشون روشن گری میکنم. بیشتر از 5 دقیقه طول کشید تا با چیز صفحه ارسال پست رو باز کنم :LOL:
اگر دسترسی رو ببنده کلی می بنده ، کمی بعیده جزئی بتونن پیدا کنن .
شما DNS سروری که بهت میدن که مال خودشون هست رو ست نکن ، حرف مفت میزنن که اینجوری سریعتر صفحه باز میشه و غیره ! شما روی DNS گوگل تنظیم کن :
8.8.8.8
4.4.4.4
البته
4.2.2.4
و
4.2.2.3
هم انتخاب های خوبی هستن . ضمن اینکه OPENDNS هم مزایای خاض خودش رو داره . ولی باز من DNS گوگل رو ترجیح میدم .
خلاصه هم از نظر امنیتی مفیده و بکار میاد و هم خیلی مشکلات رو حل میکنه { تو یکسری مسائل صفحه نگاه کردن } ;)

* پ.ن : دادا مطمئنی سرعت بین 1 تا 5 کیلوبایت نیست الآن . شبه ها ؟ شاتل شب ها لطفش شامل همه کاربراش میشه .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سرعت که کمه ولی همه سایتها باز میشه غیر از PT

-----با تنظیم DNS مشکلم حل شد ...ممنون از راهنماییتون

Last edited:

majidnemesis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که تا حالا تو طول روز با شاتل مشکلی نداشتیم، شبا بدیهیه چون سرویس Share هست سرعت نوسان داره

بالا