Blu-Ray
Registered User
- نوشتهها
- 121
- لایکها
- 20
اون قسمت از حرفاتون شبیه یا خود شاتلی ها هست که هر وقت کم میارن میگن برو سرویس اختصاصی بگیر...
شما که میگی تنظیم مقررات تنظیم مقررات هم یکی هستن مثل اونها
شاتل میاد سرویسهای نامحدود تنظیم مقرراتش را روی حداقل مقدار مجاز دانلود میکنه تنظیم مقررات هم میدونه ولی هیچی نمیگه و هیچ کاری نمیکنه
یه ضرب المثل هست که میگه سگ زرد برادر شغال هست مصداق همین تنظیم مقررات و شاتل هست
و همچنین برای شما...
شما چطور با اطمینان این جمله را میگید؟! بعد ادعای منطقی بودن و... هم میکنید!!!!
من الان یکسالی میشه که از شاتل رفتم یه شرکت دیگه و با سرویس 128 با سرعت دانلود شبانه 90 شبی حداقل 1.5 گیگ راحت دانلود میکنم و یکساله که به هم صورت هست و خبری از محدودیت های مثل شاتل مضخرف نیست. بعد شما میایی اینجوری با اطمینان میگی : تمام دوستانی که ناراضی هستن از سرعت دانلود شبانه نظر خودشون هست که برن از جای دیگه بگیرن کاملا هم درست میگن چون دوست دارن شبها هم 2 گیگ بگیرن با سرعت 4 5 برابر سرویس خودشون . اما این رو بدونن در نهایت با ادامه دادن اینکار بدون شک 100% حالا چه زود چه دیر اشتراکی 1 به 10 میشن . شک نکنید این از من به شما گفتن
احسنت
کاملا موافقم...
سلام
به هر حال طبق قانون داره سرویس میده اگر نمی داد بالاخره خفتش میکردن . همونطوری که روزها با سرویس 128 روی 2 مگ میکشه شبها هم ممکنه افت سرعت پیدا کنید . اون رو ببینید این روهم باید بپذیرید . حالا سگ زرد و شغال یا هرچی که هست به همین منواله .
شما بگو سرویست رو از کجا گرفتی من نمیگم دروغ میگی فقط میخام بدونم . امیدوارم به همین منواال برت بمونه .