• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اون قسمت از حرفاتون شبیه یا خود شاتلی ها هست که هر وقت کم میارن میگن برو سرویس اختصاصی بگیر...
شما که میگی تنظیم مقررات تنظیم مقررات هم یکی هستن مثل اونها
شاتل میاد سرویسهای نامحدود تنظیم مقرراتش را روی حداقل مقدار مجاز دانلود میکنه تنظیم مقررات هم میدونه ولی هیچی نمیگه و هیچ کاری نمیکنه
یه ضرب المثل هست که میگه سگ زرد برادر شغال هست مصداق همین تنظیم مقررات و شاتل هست

و همچنین برای شما...

شما چطور با اطمینان این جمله را میگید؟! بعد ادعای منطقی بودن و... هم میکنید!!!!
من الان یکسالی میشه که از شاتل رفتم یه شرکت دیگه و با سرویس 128 با سرعت دانلود شبانه 90 شبی حداقل 1.5 گیگ راحت دانلود میکنم و یکساله که به هم صورت هست و خبری از محدودیت های مثل شاتل مضخرف نیست. بعد شما میایی اینجوری با اطمینان میگی : تمام دوستانی که ناراضی هستن از سرعت دانلود شبانه نظر خودشون هست که برن از جای دیگه بگیرن کاملا هم درست میگن چون دوست دارن شبها هم 2 گیگ بگیرن با سرعت 4 5 برابر سرویس خودشون . اما این رو بدونن در نهایت با ادامه دادن اینکار بدون شک 100% حالا چه زود چه دیر اشتراکی 1 به 10 میشن . شک نکنید این از من به شما گفتن

احسنت
کاملا موافقم...

سلام

به هر حال طبق قانون داره سرویس میده اگر نمی داد بالاخره خفتش میکردن . همونطوری که روزها با سرویس 128 روی 2 مگ میکشه شبها هم ممکنه افت سرعت پیدا کنید . اون رو ببینید این روهم باید بپذیرید . حالا سگ زرد و شغال یا هرچی که هست به همین منواله .

شما بگو سرویست رو از کجا گرفتی من نمیگم دروغ میگی فقط میخام بدونم . امیدوارم به همین منواال برت بمونه .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
بچه ها از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشی است یزارین بیاد اینجا 100 تا جواب بده وقتی خودمون داریم پست میزنیم با عکس و مستندات اونی که بیاد تو این تاپیک خودش منطق داره و عقل نمیاد که به اراجیف این گوش بده فقط تو صفحات مختلف سرعت افتضاحش رو گزارش کنید که ببینن ملت و بشناسن این دزدارو.
این همین رو میخواد
پس لطفا دیگه کسی جوابش رو نده

سلام

باز اومدی شلوغ بازی کنی آدم با فرهنگ ؟ من ابله هستم باشه شما با فرهنگی شما خوبی . اراجیف من نمیگم شما تو ذهنت هست . شما برای دیگران تایین تکلیف نکن چون تو موقعیتش نیستی لطفا . کاسه داغتر از آش

من استفاده میکنم، دانلود نداشتم، چیز پی ان نزدم و اینم سرعت دانلودم هستش، یک فایل 7 مگابایتی یک ساعت دانلودش طول کشید
این فایل از ایمیل دانلود می شد

مشاهده پیوست 114738
مشاهده پیوست 114733
مشاهده پیوست 114734
مشاهده پیوست 114735
مشاهده پیوست 114736
مشاهده پیوست 114737

همون مثال خودت جواب ابلهان . وقتی نمیفهمی دانلود از ایمیل که 1 2 ماه روی دیتای کل کشور مشکل داره و اگر هم نداشت باز سرویسی هست که نمیشه روش به عنوان دانلود استاندارد حساب کرد پس هی نیا بگو سرعت سرعت . ناراضی هستی برو جای دیگه بگیر .

اینم یکی از مستندات من که قبلا اینجا گذاشتم. شما که مثلا ارشد داری
چه جوری میشه از نامحدود درصد گرفت بیا اینجا با ریاضیات برای من اثبات کن.

http://forum.persiantools.com/t73706-page441.html#post4248884

attachment-95760d1325746175-1.jpg

سرویس شما نامحدود هست . باز هم میگم وقتی شما یا سرویس مثلا 128 میتونی با سرعت 16 بگیری نهایتا اگر 24 ساعت شبانه روز و 30 روز ماه بدون وقفه دانلود کنی میشه سقف دانلود شما . این درصد همون درصد هست . شما مثلا با سرویس 128 نمیتونی بیشتر از 27 گیگ بگیری تو ماه اگر 24 ساعت هم دانلود کنی . حالا افتاد ؟ ریاضی نمیخاد که یکم درک میخاد .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اون سرعت ۵ تا ۶۴ که میگی مال سرویس نا محدود cra هست نه سرویس های حجمی.که ماشالا شاتل داره برای تمام سرویساش این جمله رو استفاده میکنه.
منم مشترک دو ساله از شاتل رفتم.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

نخیر عزیز جان . چارت سازمان تنظیم مقررات رو بخون میفهمی . تمامی سرویسها بر اساس قانون باید 1 به 10 باشه . حالا شاتل میاد 1 به 8 میکنه اون دیگه برای کیفیت بالاتر هست میتونه نده . اگر دانلود شبانه روی 2 3 گیگ به بالا 15 روز پشت هم بزاری میشی تازه طبق قانون تنظیم مقررات رادیویی که قانونی هم هست . اون سرویسهای cra از اولش به طور معمول 1 به 10 هست از روز اول .

واقعا کجاس این گوش شنوا .....

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آورین آورین :D
یعنی من فقط وقتی یکم عصبی میشم میام این تاپیک رو چند صفحه میخونم و شاد میشم :D
دوستان وکیل مدافع شاتل فراموش نکنن، هیچ کاربری در صورت رضایت نمیاد بر علیه آی اس پیش حرف بزنه!
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

به نظر من شاتل به جای اینکه کارمند هاش رو توی سایت ها و انجمن های مختلف پخش کنه تا ازش دفاع کنن، باید بره دنبال ریشه این کار که چرا این همه کاربر ناراضی پیدا شده؟
دلیلش چیه که یه کاربر بعد از دو سه سال شاتل رو میبوسه میزاره کنار؟

من قبلا هم گفتم. شاتل برای من نقش دیال آپ رو بازی میکرد و دقیقا چند روز آخری که از قراردادم مونده بود سرعتم به طور رویایی بالا رفت و منم تمدید کردم و الان حدودا دو ماه هست که سرعت دانلودم بالای دویسته و حتی به 400 هم میرسه!

من با اینکه در حال حاظر از سرویسم راضی هستم اما یقین دارم اشتباهی رخ داده که سرعت من انقدر بالاست :D
و یقین داشته باشید اگر یک روز به شرایط قبلیم برگردم شاتل مشتری سه سالش رو از دست میده

یکی از همین دوستان که توی این تاپیک هست به من پی ام هم زد که شناسه کاربری شاتلم رو براش بفرستم تا چک کنه
اما من نفرستادم برای اینکه احتمال دادم برن و شیرفلکه سرویسم رو ببندن :D

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20

داش اینجا منبر بالا نرو-دعا معا نمیخواد بفرستی برو یجا دیگه
همین که دروغ تحویل بقیه میدی و سعی میکنی یه حرفی بزنه معلومه که چیکاریی !!
از همکار پشتیبانت که Like زده تنگت معلومه
منم اینجا واسه کل کل نیومدم
قصدم فقط مطلع کردن بقیه افراد هست که از انچه میگذره معلومه کی بیشتر داره کاره درست میکنه
اگرم واقعا میخواستی که شاتل رو بزاری کنار . ببینی چند چنده قضیه 5 صفحه میخوندی جوابت رو میگرفتی
پس توهم اومدی بحث باز کنی!!!
حالا تو هم شروع کن quote کردن و جواب دادن(lمثله P30world)- ما هم میدونیم چیکار کنیم

ننگ بر شاتل

وقتی نمیتونید دیگران رو تحمل کنید پس معلوم هست نتیجه گیزی و بالا منبر رفتن شما هم چی هست !

وقتی فقط تهمت میزنید پس قضاوت شما ریالی ارزش نداره .

اصلا گیریم ما همه پشتیبانی هستیم مگه ممنوعه مگه جرمه ؟ شما هم پس کسی هستید که میخاید شاتل رو خراب کنید درسته ؟

من اگر تا 1 سال دیگه هم بیاید جواب میدم و نقل قول میزنم همونطوری که مشا حق دارید من هم حق دارم کسی بالاتر از کس دیگه ای نیست .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
آورین آورین :D
یعنی من فقط وقتی یکم عصبی میشم میام این تاپیک رو چند صفحه میخونم و شاد میشم :D
دوستان وکیل مدافع شاتل فراموش نکنن، هیچ کاربری در صورت رضایت نمیاد بر علیه آی اس پیش حرف بزنه!
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

به نظر من شاتل به جای اینکه کارمند هاش رو توی سایت ها و انجمن های مختلف پخش کنه تا ازش دفاع کنن، باید بره دنبال ریشه این کار که چرا این همه کاربر ناراضی پیدا شده؟
دلیلش چیه که یه کاربر بعد از دو سه سال شاتل رو میبوسه میزاره کنار؟

من قبلا هم گفتم. شاتل برای من نقش دیال آپ رو بازی میکرد و دقیقا چند روز آخری که از قراردادم مونده بود سرعتم به طور رویایی بالا رفت و منم تمدید کردم و الان حدودا دو ماه هست که سرعت دانلودم بالای دویسته و حتی به 400 هم میرسه!

من با اینکه در حال حاظر از سرویسم راضی هستم اما یقین دارم اشتباهی رخ داده که سرعت من انقدر بالاست :D
و یقین داشته باشید اگر یک روز به شرایط قبلیم برگردم شاتل مشتری سه سالش رو از دست میده

یکی از همین دوستان که توی این تاپیک هست به من پی ام هم زد که شناسه کاربری شاتلم رو براش بفرستم تا چک کنه
اما من نفرستادم برای اینکه احتمال دادم برن و شیرفلکه سرویسم رو ببندن :D

سلام

شما مطمئن باشید اگر بتونید از سرویستون به طور متعادل و خوب استفاده کنید همینطور رویایی میمونه و کیفیت سرویس رو نمیتونید هیچ کجای دیگه پیدا کنید . شیرفلکه هم دست خودتونه دست کسه دیگه نیست مطمئن باشید اینرو .

کاربرانی که از شاتل ناراضی هستن 98% دانلودر شب هستن . کاملا میتونید آمار بگیرید و ببینید . من اینرو میخام بگم که دوستان بدونن اینترنت دانلود شبانه سرف نیست . دانلود شبانه انجام بدید در حد متعادل هیچ اتفاقی نمیفته . شاتل و پارس و داتک و .... هم نداره .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام

شما مطمئن باشید اگر بتونید از سرویستون به طور متعادل و خوب استفاده کنید همینطور رویایی میمونه و کیفیت سرویس رو نمیتونید هیچ کجای دیگه پیدا کنید . شیرفلکه هم دست خودتونه دست کسه دیگه نیست مطمئن باشید اینرو .

کاربرانی که از شاتل ناراضی هستن 98% دانلودر شب هستن . کاملا میتونید آمار بگیرید و ببینید . من اینرو میخام بگم که دوستان بدونن اینترنت دانلود شبانه سرف نیست . دانلود شبانه انجام بدید در حد متعادل هیچ اتفاقی نمیفته . شاتل و پارس و داتک و .... هم نداره .

درود
یه جوری نگید انگار ما تجربه نداریم
من همون کاربر هستم که قبلا بودم
با همون ساعات کاری و همون حجم دانلود
من تغییر نکردم بلکه این شاتل بود که یه یک سالی پول ای دی اس ال گرفت از ما ولی دیال آپ تحویل داد

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
من از شاتل راضیم. هم پینگش خوبه و هم سرعتش. اینم نمونه تستم:
مشاهده پیوست 114730

سرویس اکو 512
کسی اگه کارت طلایی شاتل خواست بهم نامه بزنه.
این کارت برای تخفیف نصب شاتله و رایگانه.
ضمنا مشورت هم میدم که چطور سرویس خوبی بگیره.

ماه اولی که بنده از این شرکت سرویس گرفتم شب ها سرعتش خوب بود
پیش خودم گفتم چقدر شرکت خوبی هست که اینطوری سرویس میده کاش زودتر ای دی اس ال میگرفتم
حتی دنبال این بودم که دوستانم رو که از جاهای دیگه سرویس میگرفتن رو هم به شاتل (دام شاتل) بیارم...
خوشبختانه شاتل زودتر از من اقدام کرد و خودش رو نشون داد
--
چند شبی فقط قطع بود مجبور بودم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم
انتظار نداشتم همین سرعت رو به من بدن تا هر شب دانلود کنم
اما انتظار قطع کردن به خاطر دانلود رو هم نداشتم
از پشتیبانی سوال کردم چرا قطع هست ؟ گفتند چون شما دانلود داری
اگه یکمی فهم دارید یکم فکر کنید این حرف یعنی چی؟ (متخصصین شاتل حاضر در فروم)
اینم برای شما Blu-Ray
قبل از این بنده سرویس وایرلس داشتم از شرکت ertb.ir نمیدونم از کجا اینترنت میگرفتند ولی 6 سال از این شرکت اینترنت داشتم
فقط 2/3 بار در این مدت بخاطر جابجایی دکل اینترنت من قطع شد...
از نظر سرعت وقتی 96 کیلوبیت داشتم در روز 12 کیلوبایت ثابت دانلود داشتم و شب تا صبح 7 ساعت 32 کیلوبایت دانلود داشتم (ماهی 25،000 تومن نامحدود دانلود)
و وقتی اینترنت رو حجمی کردن 128 رو گرفتم با 4 گیگ حجم، شب هم 6 ساعت رایگان با سرعت 256 کیلوبیت دانلود کاملا ثابت (27،000 تومن)
قیمت های جدید رو که دادند (هنوزم توی سایتشون هست) دیدم 512 برای 6 ماه با سرعت ثابتی که برای دانلود میداد قیمتش عالی هست
این سرویس 512 رو برای 6 ماه با حجم 8 گیگ خریدم روز 64 کیلوبایت دانلود و شب هم سرعت دانلود 64 کیلوبایت بود بدون افت سرعت (سه دوره تمدید کردم)
به دلیل تغییر مکان از طرف بنده و نداشتن دید کافی دکل بعد از 6 سال دیگه نتونستم از این شرکت سرویس بگیرم
مدتی اینترنت ای دی اس ال هم ارائه میدادن که اون سرویس برداشتن و فقط وایرلس ارائه میدن...
---
لطف کن بقیه شرکت ها رو با شاتل قاطی یا مقایسه نکن ممنون میشم

Last edited:

vista8

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

بنظر شما بهترین سرویس در کرج چیه؟
من کرج زندگی میکنم

اگه میشه نمایندگیهاشو بمن معرفی کنید

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من استفاده میکنم، دانلود نداشتم، چیز پی ان نزدم و اینم سرعت دانلودم هستش، یک فایل 7 مگابایتی یک ساعت دانلودش طول کشید
این فایل از ایمیل دانلود می شد

shatel down.JPG
shatel down 2.JPG
shatel down 3.JPG
shatel down 4.JPG
shatel down 5.JPG
shatel down 6.JPG

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
درود
خدایی خیر دنیا و اخرت رو احساس میکنم وقتی میبینم دوستان تخلیه میکنند خط رو
نمونش جدا از اینجا که اظهر من الشمس هست, تو لینک پی سی وورد(لینک) برید ببینید چه خبره !
بیداری اینترنتی فرا گرفته همه رو:D
این بحث مدیریت دانلود و موندن یا نموندن سرعت در اینده هم رسما جکه
ما که هرشب شیرین داریم 1.5 گیگ دانلود میکنیم-100% اگه شاتل بودم تالاشبی 1.5 KB هم دان نمیتونستم بکنم
---
نتیجه گیری من و سایر دوستان عزیز فایده داشته بنده خدا(پشتیبان BLU-RAY)
فایدش رو نمیخوای ببینی
واسه شاتل معلومه ریالی نمیارزه,چون هی داره از کفش میره چپ و راست
ولی واسه دوستان عینا خیر الامور هست و سودش رو خودشون متوجه میشن
اگه یه جو,فقط یه جو وجدان داشته باشی این طرفداری کورکورانه و مادی گرانه رو میذاری کنار-نمونش YOUSEF که رو بازی میکنه و راستش رو میگه)
این همه دلیل و مدرک,این همه شاکی
روت هم نمیشه بگی به ما پشتیبان,چون یک دهم تو هم پست ندادیم و اونم تازه پراکنده بوده
وقتی دغل بازی مثله شاتل وجود داره معلومه که میخوام خرابش کنم
اره حمایت از فاسد جرمه ولی به کسانی که دارن دست شاتل دزد رو رو میکنه میگن جانب دار حق
اگه بخوام بات بحث کنم 10 صفحه جواب دارم
ولی زوم کارم رو مطلع کردن افراد از دام شاتل هست
تو هم بیا هی quote کن و خوش باش که رئیست تو شاتل راضیه ازت(که دیگه فکر نکنم,چون بار منفی ات بیشتر شده)
و باز ..... ننگ بر شاتل ......

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
درود
خدایی خیر دنیا و اخرت رو احساس میکنم وقتی میبینم دوستان تخلیه میکنند خط رو
نمونش جدا از اینجا که اظهر من الشمس هست, تو لینک پی سی وورد(لینک) برید ببینید چه خبره !
بیداری اینترنتی فرا گرفته همه رو:D
این بحث مدیریت دانلود و موندن یا نموندن سرعت در اینده هم رسما جکه
ما که هرشب شیرین داریم 1.5 گیگ دانلود میکنیم-100% اگه شاتل بودم تالاشبی 1.5 KB هم دان نمیتونستم بکنم
---
نتیجه گیری من و سایر دوستان عزیز فایده داشته بنده خدا(پشتیبان BLU-RAY)
فایدش رو نمیخوای ببینی
واسه شاتل معلومه ریالی نمیارزه,چون هی داره از کفش میره چپ و راست
ولی واسه دوستان عینا خیر الامور هست و سودش رو خودشون متوجه میشن
اگه یه جو,فقط یه جو وجدان داشته باشی این طرفداری کورکورانه و مادی گرانه رو میذاری کنار-نمونش YOUSEF که رو بازی میکنه و راستش رو میگه)
این همه دلیل و مدرک,این همه شاکی
روت هم نمیشه بگی به ما پشتیبان,چون یک دهم تو هم پست ندادیم و اونم تازه پراکنده بوده
وقتی دغل بازی مثله شاتل وجود داره معلومه که میخوام خرابش کنم
اره حمایت از فاسد جرمه ولی به کسانی که دارن دست شاتل دزد رو رو میکنه میگن جانب دار حق
اگه بخوام بات بحث کنم 10 صفحه جواب دارم
ولی زوم کارم رو مطلع کردن افراد از دام شاتل هست
تو هم بیا هی quote کن و خوش باش که رئیست تو شاتل راضیه ازت(که دیگه فکر نکنم,چون بار منفی ات بیشتر شده)
و باز ..... ننگ بر شاتل ......

جمله ای که با رنگ قرمز هستش گویای تمامی موارد هست و آدم احساس می کنه از ISP های رقیب شاتل هستید و بیشتر از اینکه بیاین و در مورد سرویس صحبت کنید قصد تخریب کردن همچین ISP محبوب و بزرگی رو دارید و حال اینکه خود شما دارید می گید که از شاتل سرویس ندارید و به نظر درست نیست که بیاین در مورد ISP که ازش سرویس ندارین نظر بدین
خیلی خوب بود نظارت بیشتری بر نظرات دوستان در این تاپیک می شد که دوستانی که خودشون اعتراف می کنن فقط قصد تخریب یک ISP رو دارن حداقل سایت خوبی مثل PersianTools رو برای این کار انتخاب نمی کردن
!!!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

جمله ای که با رنگ قرمز هستش گویای تمامی موارد هست و آدم احساس می کنه از ISP های رقیب شاتل هستید و بیشتر از اینکه بیاین و در مورد سرویس صحبت کنید قصد تخریب کردن همچین ISP محبوب و بزرگی رو دارید و حال اینکه خود شما دارید می گید که از شاتل سرویس ندارید و به نظر درست نیست که بیاین در مورد ISP که ازش سرویس ندارین نظر بدین
خیلی خوب بود نظارت بیشتری بر نظرات دوستان در این تاپیک می شد که دوستانی که خودشون اعتراف می کنن فقط قصد تخریب یک ISP رو دارن حداقل سایت خوبی مثل PersianTools رو برای این کار انتخاب نمی کردن
!!!
نمی دونم شما چرا حرف میزنی من یاد آقای دکترهایی میفتم که میرن تو یه روستا فکر می کنن همه سطح سوادشون پایینه و هی حرف های بامزه از خودشون تحویل میدن میفتم . همون پوپ=ولیست گری رو می گم !
دکتر جان ، شاتل داره نابود میشه ، ما خرابش نمی کنیم نوکرتم ! خودش داره خودش رو خراب میکنه !
شروعش هم با همین نوار تبلیغ امضای من بود ، فکر می کنی ماها که سرمون کلاه رفت میمونیم امثال بعضی ها بیان اینجا اطلاعات غلط بدن ملت رو تلکه کنن ؟!
یه پول رانژه و چندذ ماه سرویس بنداز رو دست بدبخت ها بعد اونا مجبور شن برن سرویس دهنده دیگه ؟!

نه دادا !
من یکی که موندم پاش ! حرفی هم که میزنم اینه که ملت قوانین شاتل رو خوب بخونین ، از سایت خودشون هم لینک دادم تو امضام !
جوری سرعت رو پایین میارن که نتونین تا صبح 100 مگ بگیرین !!!!

حالا داداشی شما میگی ملت دانلودر ناراضی هستن ، خب ما هم برا دانلودرها داریم صحبت می کنیم . شما چرا حرص میخوری ؟
شما مشتری های خود ترو داری ، همون نادانلودرها !!!

بعد هم ، دوستمون اومده شاتل رو خراب کنه ؟! من اومدم خراب کنم ؟! همه اومدن خراب کنن ؟!
فقط شما درست میگی دکتر ؟
شما که روز تولدت گیگ هدیه میگیری میای اینجا اعلام میکنی ؟
شما که صبح تا شب 255 کیلوبایت دانلود داری که به خدا جل الخالق وقتی نوشتت رو دیدم چشمام از حدقه زد بیرون دادم برگردونن سر جاش !
شما الآن نیتت خیره داداشی ؟ ماها آدم و بده و مغرضیم ؟ پول بگیر اجانبیم ؟ پول دادن بیایم فقط و فقط شاتل رو خراب کنیم و بریم ؟
یعنی الآن سرویس دهنده دیگه ای نبود که ما فقط چسبیدیم شاتل ؟

دادا ! برو استراحت کن ، خودتو ناراحت نکن ... کاربرایی که باید بفهمن با خودندن این پست ها می فهمن و تلکه نمیشن . شب دراز است و ....

* الآن مثلا پرشین تولز رو تحریک کردی بیان ببندن این تاپیک رو که بیشتر از این آبروی شاتل نره ؟ خیلی باحالی :D

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
آیا ISP دیگری در ایران این استاندارد رو داره؟

ISO-9001.jpg

علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم شرکت IMQ (ایتالیا) که یکی از معتبرترین شرکت­های ممیز کیفیت در جهان است، پس از ارزیابی­های مختلف در ماه های گذشته، گواهی­نامه استاندارد کیفیت ISO9001:2008 را به شرکت شاتل اعطا کرد.
این موفقیت را به همه‌ اعضای خانواده بزرگ شاتل تبریک می­گوییم و امیدوارم هر روز شاهد رشد و بالندگی بیش­تر مجموعه­ پویای شاتل باشیم.

ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
عزيز من هيچ ماست بندی نمی اد بگه ماست من ترش هست
شما دوست من هم به جای گرفتن امتياز از شاتل سعی کن ,واقع بين باشی
تا صبح بيا هی پست بزن ,شاتل خوب, عالی, گواهی فلان داره, بيسار داره
عزيز من چيزی که `عيان هست چه حاجت به بيان هست
نظريه همه پست ها بيانگر تعداد افراد ناراضی هست
حالا شما پشتيبان گرامی بجای گذاشتن وقتت تو اون شرکت ذپرتی و پست زدن در اين فروم, کارهای مفيد تری ام ميتونی انجام بدی ;)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

مشاهده پیوست 115644

علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم شرکت IMQ (ایتالیا) که یکی از معتبرترین شرکت­های ممیز کیفیت در جهان است، پس از ارزیابی­های مختلف در ماه های گذشته، گواهی­نامه استاندارد کیفیت ISO9001:2008 را به شرکت شاتل اعطا کرد.
این موفقیت را به همه‌ اعضای خانواده بزرگ شاتل تبریک می­گوییم و امیدوارم هر روز شاهد رشد و بالندگی بیش­تر مجموعه­ پویای شاتل باشیم.

داداش ما خودمون این کاره ایم و برای ساپکو گواهینامه کیفیت گرفتیم پس تو دیگه واسه ما از این خالی بندیا نکن ، حالا فکر کردی گواهینامه گرفتی رو سرویست اثر داره؟ انقدر سواد نداری که گواهینامه کیفیت به روندهای داخلی و مستند سازی داخلی ربط داره و نه به سرویس آشغالی که شاتل میده، میخوای بهش ایمیل بزنم 3 سوت گواهینامت رو باطل کنه!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

مشاهده پیوست 115644

:lol::lol:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
برای گرفتن ایزو باید از سازمانی که این استانداردها رو میده درخواست بدیم و هزینه اش رو پرداخت کنیم... و باید ببینیم شاتل در موردی چه از اون شرکت خواستند بهشون ایزو بده؟؟ مدیریت داخلی؟ تجهیزات شبکه؟ ساختمان هاشون؟ چی آخه ؟
کارشناس های اون شرکت هم مدتی کوتاهی بررسی میکنند و گواهی میدن دائم خدمات و مدیریت کیفیت اون ها بررسی نمیکنند.

null - IMQ

ایزو ۹۰۰۱ مربوط به استانداردهای مدیریت کیفیت

مدیریت کیفیت یعنی نظارت بر فرآیند ساخت و تولید محصول برای ایجاد اطمینان از مطابقت محصول با آنچه مورد نظر طراح یا مشتری بوده است. این نظارت از مرحله دریافت و سفارش مواد اولیه تا خدمات پس از فروش را شامل می‌شود.بدین ترتیب طیف وسیعی از فعالیت‌ها را شامل می‌گردد. (این نگرش مطابق استاندارد ISO9001:1994 می‌باشد.)
مدیریت کیفیت - ویکی‌پدیا

بالا