• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
به عرضتون برسونم که نه از سوکس استفاده می کردم و نه وی پی ان یعنی بنده خودم تشخیص نمی دم که چون چیز پی ان زدم الان باید سرعت پایین باشه؟!! و من در این یک هفته هیچ دانلودی انجام نداده بودم، آقا برو این بهانه ها رو واسه یکی دیگه بیار میتونم عکس پنلم رو هم بزارم که چقدر استفاده داشتم تو این یک هفته،به جا این حرفا برو سرویست رو درست کن

سلام

والا من مدیر عامل نیستم که کیفیت و یا کمیت سرویس دست من باشه .... می تونید با پشتیبانی صحبت کنید

پس شما چطور یک فایل رو که از یک سایت کاملا فیلتر شده مثل Facebook هست و معمولا هم بیشتر ویدیوهاش از YouTube لینک دارن دارید دانلود میکنید ؟! اونم بدون *** یا ***** ?!

به من هم بگید انجام بدم خدایی میخام بدونم .

مرسی

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دسترسی من به این موضوع بسته شده که از یک صفحه خاص بیشتر رو نمی تونم ببینم ، ولی دوستان پست می دن ؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
خب ظاهرا من از فایرفاکس دسترسی ندارم که میتونه از ورژن بتاش باشه . بگذریم !

سلام

والا من مدیر عامل نیستم که کیفیت و یا کمیت سرویس دست من باشه .... می تونید با پشتیبانی صحبت کنید

پس شما چطور یک فایل رو که از یک سایت کاملا فیلتر شده مثل Facebook هست و معمولا هم بیشتر ویدیوهاش از YouTube لینک دارن دارید دانلود میکنید ؟! اونم بدون *** یا ***** ?!

مرسی

اون راهش مستقیم کردن فایلهاست برادر من ، 2 سایت ایرانی هم برات فایل های یو.ت.ی.و.ب رو تا یه مقدار حجم مجانی و بیشتر پولی مستقیم می کنن .

هر حرفی میزنی ، تک تک حرفات دقیقا مثل پشتیبانی شاتله ! داداش آخرش شما استخدمام اونجایی یا تو دوره تست هستی ؟
چون دقیقا مثه وقتی که ما تلویزیون رو روشن می کنیم و ویگه "همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم " شما هم در مورد شاتل اینجوری دوست داری به خودر بقیه بدی . داداش زور نیست که ، نمیکشه ، دیگه نفس نداره ، مجبوره دروغ بگه !

از پاس راضیم ، نه بخاطر اینکه شبی 1.2 تا 1.3 گیگ و بعضی شب ها هم فقط 700 تا مگ میده ، بخاطر همون تماس پشتیبانیس و اینکه بعد از 9 گیگ دانملود کردن پشت سر هم به چشم کوری عده ای هنوز محدودم نکرده سرعتم رو برسونه 5 !

اینو ملتی که اینها رو میخونن بدونن !!! و لطفا رو عکس امضا ء من کلیک کنن تا از قوانین شاتل آگاه بشن و مطمئدن باشن شامل حالشون هم میشه ، خیلی سریع ...

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
متاسفانه بنده بدون تحقیق در مورد "شرکت شاتل" اقدام به خرید اینترنت "ای دی اس ال" از این شرکت کردم
چند روزی از یک ماه سرویس گرفتنم از شاتل میگذره محدودیت بدی روش گذاشتن و شب ها از ساعت 1 تا 7:55 صبح قطع یا طوری هست که هیچ سایتی باز نمیشه
دنبال راهنمایی در مورد فسخ قرار داد در گوگل بودم که به تاپیک های زیادی در این مورد برخورد کردم
(اگر یک "جستجوی ساده" هم در مورد شاتل در گوگل انجام میدادم اینقدر "پشیمان" نمیشدم)
(این پست با gprs ایرانسل ارسال میشه)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
متاسفانه بنده بدون تحقیق در مورد "شرکت شاتل" اقدام به خرید اینترنت "ای دی اس ال" از این شرکت کردم
چند روزی از یک ماه سرویس گرفتنم از شاتل میگذره محدودیت بدی روش گذاشتن و شب ها از ساعت 1 تا 7:55 صبح قطع یا طوری هست که هیچ سایتی باز نمیشه
دنبال راهنمایی در مورد فسخ قرار داد در گوگل بودم که به تاپیک های زیادی در این مورد برخورد کردم
(اگر یک "جستجوی ساده" هم در مورد شاتل در گوگل انجام میدادم اینقدر "پشیمان" نمیشدم)

دوست عزیز میشه بیشتر راجع به سرویستون و منطقتون توضیح بدین تا این جناب بلو ری متوجه بشه . چه خبره؟
نوع سرویس و سرعت توی روز و شب و بگین.

فسخش راحته . من توی کرج رفتم نمایندگی یک برگه کاغذ هست باید پر کنی همین. توی تهران فکر کنم تلفنی باشه.

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
درود
طبیعیه دوست من-
تو شرکت دوستم که منم گه گاه اونجا میرم نامحدود شاتل دارن و مدام یا قطعه یا دایال اپ-فقط چون isp دیگه ای نیست نگرش داشتن والا لحظه ای درنگ نخواهند کرد.
در مورد پشتیبان 147 : blu-ray بفرمایید::::
دیگه خداییش شورش رو دراورده
اقا اصلا کی گفته که هرکی میاد اینجا یه مشکلی از دریای مشکلات شاتل رو مطرح میکنه شما باید جواب بدی؟(توجیه بهتره بگیم)
اگه میگی که پشتیبان نیستی(که 100% یه ارتباط ای داری با اونا) که پس این خیر الامور رو تو تاپیک های دیگه و تو جاهای دیگه هم بکن,چرا فقط شاتل؟
هرکی هرچی میگه یه کپی پیست از یه قسمته فایل Notepad از پیش اماده شده میکنه و پست میده
بعدشم وسط دعوا نرخ تعیین میکنه که مثلا چطوری اون کار رو کردی
دیگه از لان به بعد تعارف نداریم باهات-چون دروغ میگی و کمک به ترویج کذب و گول خوردن مردم میکنی
واقعا خجالت بکش
شما ها از چون از بی اطلاعی مردم استفاده سو میکنید گناهتون خیلی بیشتره
ننگ بر شاتل

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

مرسی

اگر شما مدیرعامل نیستید پس لطفا نیایید اینجا از جایی که به قول شما هیچ ربطی بهتون نداره پشتیبانی کنید ، خودتون دارین عملا میگین که هیچکاره شاتلی ولی این همه حمایت کور کورانه از شرکتی می کنید که مسئولیتی هم ندارید.
ببینید دوست عزیز این فایل برای من ایمیل شده بود و ینده داشتم از ایمیلم دانلود می کردم، همه رو مثل خودتون نبینید.

email page.JPG

email page 01.JPG

terafik page.JPG

terafik page 01.JPG

و چون خواسته بودید که بدونید 2 تا عکس گذاشتم که نگید نگفتید چیکار کرده بودی، امیدوارم یاد گرفته باشین که چطور بدون استفاده از *** و ***** یک فایل از سایت فیلتر شده بگیرید و برید به اونایی که در شاتل مسئولن متذکر بشین که سرویساشون رو تصحیح کنن. ترافیک مصرفی ماه بهمن رو گذاشتم و ترافیک مصرفی اسفند رو هم تا به امروز میزارم که روت کم شه و بری دیگه واسه من بلبل زبونی نکینی.

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
درود
طبیعیه دوست من-
تو شرکت دوستم که منم گه گاه اونجا میرم نامحدود شاتل دارن و مدام یا قطعه یا دایال اپ-فقط چون isp دیگه ای نیست نگرش داشتن والا لحظه ای درنگ نخواهند کرد.
اقا اصلا کی گفته که هرکی میاد اینجا یه مشکلی از دریای مشکلات شاتل رو مطرح میکنه شما باید جواب بدی؟(توجیه بهتره بگیم)
اگه میگی که پشتیبان نیستی(که 100% یه ارتباط ای داری با اونا) که پس این خیر الامور رو تو تاپیک های دیگه و تو جاهای دیگه هم بکن,چرا فقط شاتل؟
هرکی هرچی میگه یه کپی پیست از یه قسمته فایل Notepad از پیش اماده شده میکنه و پست میده
دیگه از لان به بعد تعارف نداریم باهات-چون دروغ میگی و کمک به ترویج کذب و گول خوردن مردم میکنی
واقعا خجالت بکش
ننگ بر شاتل

برادر حرص نخور بهش گفتم چجوری باید این فایلو دانلود کنه حتی میتونه ایمیلش رو پی ام کنه که من براش ایمیل کنم فایلو، این بنده خدا فکر کنم تا حالا اینجوری ضایع نشده بود

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز میشه بیشتر راجع به سرویستون و منطقتون توضیح بدین تا این جناب بلو ری متوجه بشه . چه خبره؟
نوع سرویس و سرعت توی روز و شب و بگین.

فسخش راحته . من توی کرج رفتم نمایندگی یک برگه کاغذ هست باید پر کنی همین. توی تهران فکر کنم تلفنی باشه.

سلام
من سرویس 128 کیلوبیت رو گرفتم - شهرستان کاشان هستم
بنده برای وبگردی و کارهایی که نیاز به دانلود نداشت رو بدون مشکل با ایرانسل انجام میدادم اما برای دانلود فایل های حجیم تر نیاز به اینترنت رایگان داشتم
به همین دلیل با بخش فروش شاتل تماس گرفتم مورد استفاده خودم از اینترنت رو گفتم و همینطور در مورد سرویس شبانه که رایگان هست سوال و نحوه اشتراک گذاری اینترنت رو پرسیدم
جواب دادن در 24 ساعت روی 2 مگابیت هست و در مورد محدودیت ها چیزی نگفتند به نظرم خیلی خوب اومد بعد اقدام به خرید کردم
سرعت اینترنت در روز 256 کیلوبایت دانلود داره در بعضی ساعات بین 100 تا 200 کیلوبایت نوسان داره ... که این عادی هست اکثر شرکت ها در ساعاتی که رایگان نیست سرعت رو تا جایی که امکان داره آزاد میذارند
در مورد پشتیبانی هم حرف نزنم بهتره چون دوستان بارها توضیح دادند
---
اما بعد از فسخ قرار داد هم انتخاب های زیادی ندارم
پیشگامان (چند نفری که میشناختم راضی نبودند)
صبانت (نمیدونم سرویس دهی در کاشان چطور هست)
فن آوا (احتمالا این رو بگیرم اما باز نیاز به تحقیق داره)
---
و در کل "اینترنت ای دی اس ال" رو هم مثل بقیه سرویس های اینترنتی باید ماهیانه خرید کرد چون اصلا بهش اعتباری نیست حتی اگه شرکت معتبر باشه!

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اون راهش مستقیم کردن فایلهاست برادر من ، 2 سایت ایرانی هم برات فایل های یو.ت.ی.و.ب رو تا یه مقدار حجم مجانی و بیشتر پولی مستقیم می کنن .

هر حرفی میزنی ، تک تک حرفات دقیقا مثل پشتیبانی شاتله ! داداش آخرش شما استخدمام اونجایی یا تو دوره تست هستی ؟
چون دقیقا مثه وقتی که ما تلویزیون رو روشن می کنیم و ویگه "همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم " شما هم در مورد شاتل اینجوری دوست داری به خودر بقیه بدی . داداش زور نیست که ، نمیکشه ، دیگه نفس نداره ، مجبوره دروغ بگه !

از پاس راضیم ، نه بخاطر اینکه شبی 1.2 تا 1.3 گیگ و بعضی شب ها هم فقط 700 تا مگ میده ، بخاطر همون تماس پشتیبانیس و اینکه بعد از 9 گیگ دانملود کردن پشت سر هم به چشم کوری عده ای هنوز محدودم نکرده سرعتم رو برسونه 5 !

اینو ملتی که اینها رو میخونن بدونن !!! و لطفا رو عکس امضا ء من کلیک کنن تا از قوانین شاتل آگاه بشن و مطمئدن باشن شامل حالشون هم میشه ، خیلی سریع ...

سلام

بله درسته یک راهش مستقیک کردن فایلها هست اما عکسی که گذاشته بودن و فایلی که دیده میشد مستقیما به اسم facebook بود و در عمل اینطور به نظر میومد که دارن از fb همراه با *** دریافیت فایل انجام میدن . ذکر نشده بود فایل مستقیم شده است و من هم به طور پیش فرض پرسیدم در نظر گرفتم که مستقیم دارن میگیرن . سوال هم کردم که دقیق بدونم . در مورد پارس باز هم میگم من امیدوارم بتونی بعد از کلی دانلود هم همین سرعت رو حفظ کنی اما اگر افت سرعت پیدا کردی مرد باش بیا هم اینجا هم تو پارس بگو چون من 99% مطمئن هستم همچین اتفاقی برات میفته .

سلام

درود
طبیعیه دوست من-
واقعا خجالت بکش
ننگ بر شاتل

سلام

در مورد پاسخ به پستها نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه به من و یا هرکسی بگه جواب بدم یا ندم . شما مدیر نیستی پس دسترسی و اجازش رو هم نداری در نتیجه اگر میتونی جواب بده نمی تونی شلوغ نکن لطفا . بقیه دوستان هم اگر مخالف هستن حداقل احترام رو نگه میدارن . ادامه بده تا گزارش بدم .

شما وقتی قانون را نمی خوای درک کنی این مشکل خودت هست نه نظرت در مورد ترویج دروغ عزیز . نظرت رو تحمیل نکن . من نمیگم باید حتما قبول کنید میگم این هست و این هم خواهد بود چون امکانات همینه اگر امکانات درست بشه در بستر مخابراتی کل کشور بعد احتمالش هست که مشکل افت سرعت پهنای باند شما هم حل بشه اما الان امکانش نیست هروقت درست شد و قوانین تغییر کرد و باز هم همین مشکل رو داشتید بیاید داد و بیداد کنید . رجوع شود جدول تنظیم مقررات رادیویی

Last edited:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اگر شما مدیرعامل نیستید پس لطفا نیایید اینجا از جایی که به قول شما هیچ ربطی بهتون نداره پشتیبانی کنید ، خودتون دارین عملا میگین که هیچکاره شاتلی ولی این همه حمایت کور کورانه از شرکتی می کنید که مسئولیتی هم ندارید.
ببینید دوست عزیز این فایل برای من ایمیل شده بود و ینده داشتم از ایمیلم دانلود می کردم، همه رو مثل خودتون نبینید.

مشاهده پیوست 113131

مشاهده پیوست 113132

مشاهده پیوست 113162

مشاهده پیوست 113167

و چون خواسته بودید که بدونید 2 تا عکس گذاشتم که نگید نگفتید چیکار کرده بودی، امیدوارم یاد گرفته باشین که چطور بدون استفاده از *** و ***** یک فایل از سایت فیلتر شده بگیرید و برید به اونایی که در شاتل مسئولن متذکر بشین که سرویساشون رو تصحیح کنن. ترافیک مصرفی ماه بهمن رو گذاشتم و ترافیک مصرفی اسفند رو هم تا به امروز میزارم که روت کم شه و بری دیگه واسه من بلبل زبونی نکینی.

برادر حرص نخور بهش گفتم چجوری باید این فایلو دانلود کنه حتی میتونه ایمیلش رو پی ام کنه که من براش ایمیل کنم فایلو، این بنده خدا فکر کنم تا حالا اینجوری ضایع نشده بود

سلام
من سرویس 128 کیلوبیت رو گرفتم - شهرستان کاشان هستم
بنده برای وبگردی و کارهایی که نیاز به دانلود نداشت رو بدون مشکل با ایرانسل انجام میدادم اما برای دانلود فایل های حجیم تر نیاز به اینترنت رایگان داشتم
به همین دلیل با بخش فروش شاتل تماس گرفتم مورد استفاده خودم از اینترنت رو گفتم و همینطور در مورد سرویس شبانه که رایگان هست سوال و نحوه اشتراک گذاری اینترنت رو پرسیدم
جواب دادن در 24 ساعت روی 2 مگابیت هست و در مورد محدودیت ها چیزی نگفتند به نظرم خیلی خوب اومد بعد اقدام به خرید کردم
سرعت اینترنت در روز 256 کیلوبایت دانلود داره در بعضی ساعات بین 100 تا 200 کیلوبایت نوسان داره ... که این عادی هست اکثر شرکت ها در ساعاتی که رایگان نیست سرعت رو تا جایی که امکان داره آزاد میذارند
در مورد پشتیبانی هم حرف نزنم بهتره چون دوستان بارها توضیح دادند
---
اما بعد از فسخ قرار داد هم انتخاب های زیادی ندارم
پیشگامان (چند نفری که میشناختم راضی نبودند)
صبانت (نمیدونم سرویس دهی در کاشان چطور هست)
فن آوا (احتمالا این رو بگیرم اما باز نیاز به تحقیق داره)
---
و در کل "اینترنت ای دی اس ال" رو هم مثل بقیه سرویس های اینترنتی باید ماهیانه خرید کرد چون اصلا بهش اعتباری نیست حتی اگه شرکت معتبر باشه!

سلام

چطور شما میاید و حرفتون رو میزنید و هی ننگ و مرگ بر شاتل میگید من میام میگم درود متهم به پشتیبانی و مدیر عاملی و .... میشم ؟ اگر فرهنگ مناظره و انتقاد تو این مملکت جا افتاده بود شما این رو نمیگفتی . در ضمن برفرض من مدیر عامل باشم مگه گناهه مگه نباید حرف بزنم ؟ پس شما هم دشمن و رقیب هستید اومدید دارید یک شرکت رو خراب میکنید پس نباید تو این تاپیک صحبت کنید ! درسته ؟ همه چیز رو با هم ببینید . بی خود نیست تو ایران دموکراسی خیال باطله ! من دارم میگم بر اساس قوانین کار شما نتیجه نخواهد داد حالا شما هی بگو ما محدود شدیم و میشیم و ........

بالاهم گفتم عکسی که گرفته بودید به طور پیشفرض در حال دانلود کردن یک فایل از سایت Facebook بود در نتیجه شما ذکر نکردی از چه طریقی هست من هم اومدم گفتم فایلی که داره از یک سایت فیلتر شده عمدتا گرفته میشه باید *** بزنی . حالا شما خودت این فایل رو از ایمیل داشتی میگرفتی من که علم غیب نداشتم بدونم تو عکسی هم معلوم نبود و چیزی نگفتی و من هم سوالم رو کردم . خوب شما از ایمیل گرفتی . سرعت شما رو 4 بود . در مورد ایمیل هم خدمتت بگم در روزهایی هم که سرعتت 2 مگ باشه ممکن هست روی 10 کیلوبایت از ایمیل دانلود داشته باشی . به 2 دلیل 1 ) سرویس ایمیل مبتنی به webmail به هیچ عنوان سرعت متناسب نداره ممکنه شما با فول پهنای باند بگیری ممکنه با 1 دهم بگیری چون رایگان هست چون میلیونها یوزر داره و به هیچ عنوان stable نیست . پولی نیست که بیان برای شما از تمام خدماتشون برای ارائه سرویس استفاده کنن . 2 ) تو این 1 ماه گذشته سرویسهای HTTPS که ایمیل هم کاملا جزوشون هست تو کل دیتای کشور اختلال داشته هنوز هم درست حسابی کار نمیکنه که مرجع تست سرعت باشه گرچه در حالت نرمالش هم مرجع تست مناسبی نیست . اما مشکل شما هیچکدوم از اینها نیست . شما افت سرعت پیدا کردی برای همون دانلودهاییی که داشتی و اشتراکی 1 به 10 شدی طبق قانون تنظیم مقررات .

ترافیک بهمن شما در کل 6 گیگ و خورده ای شده که با همین افت سرعت که نمیدونم از کی برات ایجاد شده این ترافیک رو گرفتی . سرویس شما یک به 10 اشتراکی شده حالا نمیدونم دقیقا چه سرویس دارید 128 یا 512 . 128 باشه سرعت بین 1.6 تا 16 دانلود دارید 512 باشه بین 5 تا 64 . اگر تونستید با متوسط 10 کیلوبایت هم دانلود کنید 5.5 گیگ دانلود و 730 مگ آپلود سرویس شما مشکلی نخواهد داشت و در کل خوب هم دانلود کردی اگر میخواید 64 ثابت باشه سرویس اختصاصی dedicated هزینه کنید و بیگیرد . حرص نخور .

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب بالاخره من نفهمیدم مسئولیت داری یا نداری؟ مدیرعامل هستی یا نیستی؟ تکلیف ما رو روشن کن این یک
دو اینکه اگر مسئولیت داری میتونی بیای جواب بدی چون ما به عنوان یک مصرف کننده میایم و همینطور که میبینی بر اساس اسناد و مدارک حرف میزنیم و سعی نکن با خزعبلاتی که از خودت میبافی بحث اصلی رو منحرف کنی.
سوم اینکه جواب هر کسی رو جداگانه بده و پست 2 نفر رو تو هم نکن و یه مشت اراجیف تحویل ما بده!
چهارم اینکه من یک بار در یک پست به شما گفتم من از قیسبوک دانلود نمی کنم و شما چون هیجان بالایی داشتی که مثلا به ذهن کودکانه خودت مچ من رو بگیری که بله تو از *** و ***** استفاده کردی و به منم یاد بده، اگر شعور داشتی یه همچین پستی نه اونموقع نه الان میزدی.
پنجم دوباره میگم که آویزه گوشت بشه این بار برو در این شرکت دره پیت رو گل بگیر که مجبور نباشی بیای گندای این شرکت رو با اراجیفت ماست مالی کنی!
ششم در مقابل سرعت افتضاح شاتل با دانلود 4 کیلوبایت بخوام برم dedicate بگیرم جک ساله(میگم که تو اراجیف گفتن استادی) میرم سرعت 512 یه شرکت دیگه رو میگیرم که هم کمتر پول بدم و هم سرویس بهتر بگیرم.
هفتم مشخصه کی داره حرص میخوره این 4-5 روز که یه مشت اراجیف تحویل همه میده!!

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز این قانون ماهیانه نیست اگه برای دانلود بزاری سرعتت میشه این من جمعه سرعتم رو 80 بود بعد کلی 2 یا 3 گیگ دانلود کردم فرداش شد زیر 12 الانم شده 6 هر چی به پشتیبانیش میگم سرعتم پایینه حداقل سرعت 16 بدید بشه یه کاری کرد میگن مدیریت داشته باشید اگرم سرعتتون شد 1.6 بییایدشکایت کنید ایمیلشو دارم خواستید بزارم

Source : P30World Forums - Shatel ADSL / شركت شاتل
خیلی شبیه بلو ری بود :blink: ؟

این رو هم بخونید بد نیست چون اولن کسایی نیستیند که با شاتل مشکل دارید ... به نظرم شاتل به یه جا وصله و هواشو دارن مگر نه خیلی وقت پیش باید درش رو تخته می کردند . :
دوستان من الان 3 روز هست که با پشتیبانی مرکزی طی ساعت های 1:30 و 2:30 و 3:30 تماس میگیرم هیچ کس جواب نمیده

جالب اینجاست که چت آنلاینشون رو هم که باز میکنم هنوز چیزی نگفتم یه متن از قبل نوشته شده رو برام کپی میکنن که اگر از سرعتتون ناراضی هستین سرویس آرت خریداری کنید

که سرویس آرت هم شامل قانون FUP میشه

بدبختی اینه که فقط اون هایی که سرویس اکو دارند میتونن شکایت بکنن تازه نباید سازمان تنظیم مقررات رادیویی بفهمه که سرعت بالا رو برای منزل گرفتیم واگرنه طبق قانون فقط شرکت متخلف یعنی شاتل مجبور میشه که اشتراک مورد نظر رو جمع بکنه و سرعت 128 بهش بدن و در اصل ضربه ایی به شاتل وارد نشده

کسایی میتونن ضربه وارد کنن به شاتل و بهش بفهمونن که نباید چیزی به اسم FUP رو روی مشترکین اعمال کنه چون یک عمل کاملا قانونی نیست و حتی سازمان تنظیم مقررات هم از این قانون بی خبره و فقط منتظره از این شرکت های اینترنتی آتو بگیره و حالشون رو بگیره، و طبق قانون اساسی هم فکر میکنم مشکل داره این قانون FUP چون :

1- در واقع قانون FUP در اصل به این شکل هست که چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد که مثلا سرعت 2 مگ رو در حالت اشتراکی با سرعت 250 کیلوبایت در کل یک شبانه روز (24 ساعت کامل ) در اختیار مشترکین بزارد تحت نام و قانون FUP اعمال شده از طرف فقط شرکت شاتل حقوق عده ایی و شاید هم تعداد خیلی زیادی از مشترکین رو ضایع میکند تا اعتبار و منافع شاتل به خطر نیوفته

2- اگر دوستان دقت کرده باشن قیمت های سرویس های اکو شاتل در حجم ترافیک (همان گیگ) برای هر ماه ثابت هست ( 3گیگابایت ) و فقط بر اثر افزایش سرعت قیمت ها بالا میرود پس نتیجه این میشود شرکت شاتل مثلا سرعت 2 مگ اکو را برای یک 24 ساعت کامل به هر مشترک ارائه میدهد (فارغ از اینکه شب ها رایگان است چون میتواد رایگان نباشد) ،ولی در طول ساعت 1 شب الی 7 صبح سرعت 2 مگ اشتراکی واقعی رو به مشترکین ارائه نمیدهد چون : (شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد) اینجا یعنی تخلف از قانون و ضاییع شدن حق مشترک

3 - طبق قرار داد شاتل با مشترکین اکو چیزی به اسم قانون FUP برای مشترکین اکو وجود ندارد و چیزی که مشتری مهر و امضا میکند در آن اسمی از قانون FUP نیست پس اینجا میشه از شاتل شکایت کرد و خسارت دریافت کند ولی به دادگاه باید شکایت کرد نه سازمان تنظیم مقررات چون با هم فرق میکنن

دوستان این چیزایی رو که گفتم از نظر حقوقی بود که اگر یه وقت با شاتل دعواتون شد بدونید چطوری جوابشون رو بدین ولی حواستون باشه یه وقت از دهنتون در نره که مثلا سرویس اکو 2 مگ رو برای منزل گرفتین و باید بگین مثلا برای شرکت یا فروشگاه با جواز کسب گرفتین

نتیجه این طوری میشه از نظر حقوقی و مدنی و قانونی : چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد پس حق مشترکین رو به خاطر حفظ منافع و اعتبار شرکت ضایع میکند و

source :
P30World Forums - Shatel ADSL / شركت شاتل

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

بله درسته یک راهش مستقیک کردن فایلها هست اما عکسی که گذاشته بودن و فایلی که دیده میشد مستقیما به اسم facebook بود و در عمل اینطور به نظر میومد که دارن از fb همراه با *** دریافیت فایل انجام میدن . ذکر نشده بود فایل مستقیم شده است و من هم به طور پیش فرض پرسیدم در نظر گرفتم که مستقیم دارن میگیرن . سوال هم کردم که دقیق بدونم . در مورد پارس باز هم میگم من امیدوارم بتونی بعد از کلی دانلود هم همین سرعت رو حفظ کنی اما اگر افت سرعت پیدا کردی مرد باش بیا هم اینجا هم تو پارس بگو چون من 99% مطمئن هستم همچین اتفاقی برات میفته .

سلام

در مورد پاسخ به پستها نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه به من و یا هرکسی بگه جواب بدم یا ندم . شما مدیر نیستی پس دسترسی و اجازش رو هم نداری در نتیجه اگر میتونی جواب بده نمی تونی شلوغ نکن لطفا . بقیه دوستان هم اگر مخالف هستن حداقل احترام رو نگه میدارن . ادامه بده تا گزارش بدم .

شما وقتی قانون را نمی خوای درک کنی این مشکل خودت هست نه نظرت در مورد ترویج دروغ عزیز . نظرت رو تحمیل نکن . من نمیگم باید حتما قبول کنید میگم این هست و این هم خواهد بود چون امکانات همینه اگر امکانات درست بشه در بستر مخابراتی کل کشور بعد احتمالش هست که مشکل افت سرعت پهنای باند شما هم حل بشه اما الان امکانش نیست هروقت درست شد و قوانین تغییر کرد و باز هم همین مشکل رو داشتید بیاید داد و بیداد کنید . رجوع شود جدول تنظیم مقررات رادیویی

دوست عزیز میبینم کم آوردی شدید که.
اول دفاع میکردی . حالا میگی شاتل همینه پهنای باند هم همینه که هست.
پس چرا کسی از شرکت دیگه نمیاد اعتراض کنه که توی ماه اول شب نمیتونم سایت باز کنم؟؟؟؟؟
ایشون میگه 6 گیگ دانلود کردم یعنی آرت 128 نمیتونه 6 گیگ دانلود کنه.
بابا اینجوری که باید در شاتل گل گرفت با این سرویس دادنش.
نکنه اومدی اینجا قوانین تنظیم مقررات و برای ما آموزش بدی؟!

شما از کجا مطمئن هستی که پارس هم اینجوری میشه.
یه نگاهی به تعداد پستهام بنداز - منم مطمئنم که هیچ شرکت adsl ی مثل شاتل اینجوری کم نمیاره که بعدش بخواد کم فروشی کنه.

با این رویه ای که پیش گرفته خودش مشتریاشو میپرونه.
و چون هیچ هزینه ای بابت فسخ قرارداد پس نمیده فعلا داره از این روش کسب درآمد میکنه.

Last edited:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوست عزیز این قانون ماهیانه نیست اگه برای دانلود بزاری سرعتت میشه این من جمعه سرعتم رو 80 بود بعد کلی 2 یا 3 گیگ دانلود کردم فرداش شد زیر 12 الانم شده 6 هر چی به پشتیبانیش میگم سرعتم پایینه حداقل سرعت 16 بدید بشه یه کاری کرد میگن مدیریت داشته باشید اگرم سرعتتون شد 1.6 بییایدشکایت کنید ایمیلشو دارم خواستید بزارم

Source : P30World Forums - Shatel ADSL / شركت شاتل
خیلی شبیه بلو ری بود
blinksmiley.gif
؟

البته قبلا اینترنت رو تا پایان دوره کم میکردند در صورتی که حجم مصرفی بالای 10 گیگ میشد اما مثل اینکه جدیدا تغییر روش دادند یا ما رو توی لیست سیاه قرار دادند همون لیستی که پر مصرف ها رو با هم شِیر میکنند و البته سرعتشون رو هم به شدت کم میکنند.

مدیدریت مصرف هم فایده ای نداره و فعلا از لیست سیاه خارج نشدیم. مصرفمون این دو سه ماه کمتر از 10 یا 12 گیگ بوده.

مشاهده پیوست 114027
مشاهده پیوست 114032
مشاهده پیوست 114035

این هم سرعت دانلود از سرور خود شاتل که عجیبه

مشاهده پیوست 114082

Last edited:

magnetomoto

Registered User
لایک‌ها
5
از دست مسخره بازی های شاتل حدود 2 ماهه که از مخابرات اینترنت گرفتم:

1- هم تورنت 200 تا سرعت میده! هم لینک مستقیم! توی شب هم بدون افت سرعت میشه وب گردی کرد!
2- پینگش همیشه زیر 250 هست!
3- چون از pppoe استفاده میکنم، توی هفته شاید یکی دوبار خطم قطع و وصل بشه!!
4- قطعی اینترنت خیلی کمه طوری که به همیشه اینترنت داشتن عادت کردم!
5- سایت های جدید با سرعت باز میشن! و دیگه چند دقیقه طول بکشه تا لینک ها و آدرس های کش نشده و جدید باز بشن!
6- سرعت پروتوکل های اینترنت مثلا https نسبت به قبل خیلی بهتر شدن!
7- توی گوگل میشه راحت سرچ کرد و نتایج جستجو رو نشون میده! تازه جستجوع عکس هم توی گوگل امکان پذیره! (چون گوگل از https استفاده میکنه سرعتش در برخی isp ها خیلی کند شده و عملا غیر قابل دسترسیه)
8- گیگ اضافه هم 2500 تومن هست! هزینه راه اندازی هم نداره! و در نتیجه خیلی ارزونه!

انقدر مخابرات بهم حال داد که 2 ماهه ترافیکم رو تموم کردم! در نتیجه به شاتل 512 وصل شدم تا باقیمانده ترافیکم رو قبل از اتمام دوره تموم کنم. مثل اینکه یه کابوس برام زنده شده باشه! تازه از دو ماه قبلش خیلی خیلی بدتر شده:

1- دانلود لینک مستقیم تک لینک توی روز نسبت به قبل خیلی بد تر شده! شبانه هم که تعطیل! هم دانلود هم وب گردی!
2- پینگش همیشه بالای 700 هست!
3- چون از pppoe استفاده میکنم، توی روز خطم چندین بار قطع و وصل میشه!!
4- قطعی اینترنت زیاد شده و کلا رو اعصابه!
5- سایت های جدید و کش نشده در سیستم اصلا باز نمیشن! اگرم قرار باشه باز بشن 5 دقیقه طول میکشه!
6- سرعت پروتوکل های اینترنت مثلا https تعطیلن همه! ایمیل به زور میشه چک کرد! سرچ گوگل رو اصلا که نباید رفت طرفش! مدام باید دستت روی F5 باشه!
7- توی گوگل اصلا نمیشه سرچ کرد و نتایج جستجو رو نشون نمیده! تازه جستجوع عکس هم توی گوگل امکان پذیر نیست! (چون گوگل از https استفاده میکنه)
8- گیگ اضافه هم 5000 تومن هست! هزینه راه اندازی هم 15000 تا 25000! مودمشون رو هم که به زور میخوان بهت قالب کنن!

خلاصه اینکه شاتل نخرید!!! افتضاحه! اصلا اینترنت نیست!! من که دیگه از دوره بعد تمدید نمیکنم و با همون اینترنت مخابرات میمونم!!
کلید F5 کیبوردم دچار استهلاک شده از دست این مسخره بازیهای شاتل!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خب چرا درخواست فسخ نمیدین؟؟؟؟

حرص خوردن خیلی زود آدمو پیر میکنه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بالا