دوست عزیز این قانون ماهیانه نیست اگه برای دانلود بزاری سرعتت میشه این من جمعه سرعتم رو 80 بود بعد کلی 2 یا 3 گیگ دانلود کردم فرداش شد زیر 12 الانم شده 6 هر چی به پشتیبانیش میگم سرعتم پایینه حداقل سرعت 16 بدید بشه یه کاری کرد میگن مدیریت داشته باشید اگرم سرعتتون شد 1.6 بییایدشکایت کنید ایمیلشو دارم خواستید بزارم
Source :
P30World Forums - Shatel ADSL / شركت شاتل
خیلی شبیه بلو ری بود :blink: ؟
این رو هم بخونید بد نیست چون اولن کسایی نیستیند که با شاتل مشکل دارید ... به نظرم شاتل به یه جا وصله و هواشو دارن مگر نه خیلی وقت پیش باید درش رو تخته می کردند . :
دوستان من الان 3 روز هست که با پشتیبانی مرکزی طی ساعت های 1:30 و 2:30 و 3:30 تماس میگیرم هیچ کس جواب نمیده
جالب اینجاست که چت آنلاینشون رو هم که باز میکنم هنوز چیزی نگفتم یه متن از قبل نوشته شده رو برام کپی میکنن که اگر از سرعتتون ناراضی هستین سرویس آرت خریداری کنید
که سرویس آرت هم شامل قانون FUP میشه
بدبختی اینه که فقط اون هایی که سرویس اکو دارند میتونن شکایت بکنن تازه نباید سازمان تنظیم مقررات رادیویی بفهمه که سرعت بالا رو برای منزل گرفتیم واگرنه طبق قانون فقط شرکت متخلف یعنی شاتل مجبور میشه که اشتراک مورد نظر رو جمع بکنه و سرعت 128 بهش بدن و در اصل ضربه ایی به شاتل وارد نشده
کسایی میتونن ضربه وارد کنن به شاتل و بهش بفهمونن که نباید چیزی به اسم FUP رو روی مشترکین اعمال کنه چون یک عمل کاملا قانونی نیست و حتی سازمان تنظیم مقررات هم از این قانون بی خبره و فقط منتظره از این شرکت های اینترنتی آتو بگیره و حالشون رو بگیره، و طبق قانون اساسی هم فکر میکنم مشکل داره این قانون FUP چون :
1- در واقع قانون FUP در اصل به این شکل هست که چون
شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد که مثلا سرعت 2 مگ رو در حالت اشتراکی با سرعت 250 کیلوبایت در کل یک شبانه روز
(24 ساعت کامل ) در اختیار مشترکین بزارد تحت نام و قانون FUP اعمال شده از طرف فقط شرکت شاتل حقوق عده ایی و شاید هم تعداد خیلی زیادی از مشترکین رو ضایع میکند تا
اعتبار و منافع شاتل به خطر نیوفته
2- اگر دوستان دقت کرده باشن قیمت های سرویس های اکو شاتل در حجم ترافیک (همان گیگ) برای هر ماه ثابت هست ( 3گیگابایت ) و فقط بر اثر افزایش سرعت قیمت ها بالا میرود پس نتیجه این میشود شرکت شاتل مثلا سرعت 2 مگ اکو را برای یک 24 ساعت کامل به هر مشترک ارائه میدهد
(فارغ از اینکه شب ها رایگان است چون میتواد رایگان نباشد) ،ولی در طول ساعت 1 شب الی 7 صبح سرعت 2 مگ اشتراکی واقعی رو به مشترکین ارائه نمیدهد چون :
(شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد) اینجا یعنی تخلف از قانون و ضاییع شدن حق مشترک
3 - طبق قرار داد شاتل با مشترکین اکو چیزی به اسم قانون FUP برای مشترکین اکو وجود ندارد و چیزی که مشتری مهر و امضا میکند در آن اسمی از قانون FUP نیست پس اینجا میشه از شاتل شکایت کرد و خسارت دریافت کند ولی به دادگاه باید شکایت کرد نه سازمان تنظیم مقررات چون با هم فرق میکنن
دوستان این چیزایی رو که گفتم از نظر حقوقی بود که اگر یه وقت با شاتل دعواتون شد بدونید چطوری جوابشون رو بدین ولی حواستون باشه یه وقت از دهنتون در نره که
مثلا سرویس اکو 2 مگ رو برای منزل گرفتین و باید بگین مثلا برای شرکت یا فروشگاه با جواز کسب گرفتین
نتیجه این طوری میشه از نظر حقوقی و مدنی و قانونی : چون
شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد پس حق مشترکین رو به خاطر حفظ منافع و اعتبار شرکت ضایع میکند و
source : P30World Forums - Shatel ADSL / شركت شاتل