یکی از همکارانم میخواست از شرکت شاتل اینترنت بگیرد، برای راهنماییش نشانی این جستار را به او دادم، نتیجهاش آن شد که رفت از مخابرات اشتراک گرفت!
خدا خیرت بده,همین طور اگه هممون احساس مسوئلیت کنیم دیگه شاتل باس بره....
منم 2 روز پیش یکی از رفیقام رو منطقا راضی کردم که بره از یجا دیگه بگیره و راضی هم هست(تو سعادت اباد)
تا زمانی طرز فکر وطنی داری تو همین مشکل میمونی
شما باش من هم هستم
داش شما خارجی هستی؟ یا چینی شی؟ بعدشم اون شما در مقابل چند نفر هستی نه 2,3 تا !!!
اگه خیلی تحصیلاتت ارزش داشت و حرفه ای بودی نمییومدی اینجا پست ها رو دونه دونه quote کنی و این همه وقت بذاری اینجا,ما که تحصیلاته عالیه!!! مثله شما نداریم روزی 15 مین بیشتر وقت اینجا اومدن نداریم دیگه شما رو فبها !
اگه تو ایران هستی نمیتونی بگی بقیه فلان هستند و من خوبم(الان میگی من نگفتم اینو) و ادای با فرهنگ ها رو دربیاری
اتفاقا متمدن بودن یعنی همین کاری که دوستان دارن اینجا براش وقت میزارن(تا ملت رو از دام شاتل فراری بدن)-والا همیشه هرچی طرفدار داره حتی قذافی و شاتل !!!!
ولی این حرف که اگه 2 نفر کم میشن 5 نفر اضافه میشه درست هست ولی علتش رو هم بدون:
اینکه شاتل اینهمه تبلیغ میکنه و سرمایه داره فک میکنی فقط از طریق همین راهه؟
نه داش برو تو سازمانت تحقیق کن,میبینی که بالایی هاتون(رئوس هرم) جزئه کله گنده های مالی و سی-ا-سی هستند و یه خربار پار-تی دارن که میتونن اینهمه افت کیفیت داشته باشن و دروغ پراکنی کنند و جذب مشتری هم داشته باشن و اخ هم نگن.
شما به کیفیت و جذب سرمایه خالص شاتل نناز ,بلکه رو راست باش بگو شاتل کلفته و میتونه دووم بیاره ولی نه با رضایت و جذب سرمایه از طریق مشتری هاش.
مسلما هم اگه بالایی ها ببینن که دیگه ضرر زیاد شده میرن با یه اسم دیگه یا یه کمپانی دیگه بیزینس شون رو ادامه میدن
--
بعدشم حداقل یه ذره سیاست داشته باش و همه پست هارو جواب نده-یعنی
هر انتقاد و نظری رو شما واسش یه جواب تو استینت داری دیگه؟
شده ذکر تکرار هم کنی بازم quote میکنی و القصه...
این نه تنها واسه شما و شرکت شاتل فایده نداره بلکه باعث میشه امثال ما بیشتر تلاش کنیم تا درست رو از نادرست(شاتل) واسه بقیه روشن کنیم.
---
نمیدونم قبلا شاتل با کادره بامدرک سیکل یا فوق دیپلم کارای فنیش رو راه میانداخت و انجام میداد که
الان 3 ماهه ثابت هر روز با انواع تبلیغ های استخدام شاتل(فنی+پشتیبانی+Active , ....) تو روزنامه ها داره واسه نیروی فنی تبلیغ میده و جالب هم هست همش خروجی دارن تا ورودی چون نه پوله خوب میدن انگار و هم بیگاری میکشن(مخصوصا پشتیبانیش که حجم تماس ها و شکایات بالاس)
الان دوست دارم این جملات من quote بشه تا مفصل برم تو جزئیاتش
خلاصه که,شده 128 مخابرات رو بگیرید ولی شاتل نرید و خلاص