• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقا چرا بیخودی حرف میزنی.
برو صفحه اول شاتل.
روی پشتیبانی کلیک اون بالا
توش هیچ تلفنی نیست. فقط از خودش تعریف کرده.
کنار سمت چپ نوشته تلفن پشتیبانی روش کلیک کن ارور 404 میده.
شما که اصا نمیدونی ارور 404 چیه چرا الکی حرف میزنی برو توی گوگل تحقیق کن بعد حرف بزن مثلا فوق لیسانس داری.

شما به من یه لینک بده که شماره پشتیبانی مثلا کرج یا شهر دیگه توش باشه. فقط شماره نمایندگی ها هست.
مگه شما نمیگی همه شهر ها پشتیبانی دارن پس کو؟؟؟؟

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مخصوص شاتل و پارس و اینا نداره ..

خواهشا برید دوستان تاپیک پارس آنلاین و آسیا تک رو هم بخونید ببینید دانلود شبانه چطوری هست . بحث شرکت نیست بحث پهنای باند محدود زیر ساخت ایران هست . تا زمانی که قبول نکنید افت سرعت شبانه دارید با دانلود 1.5 تا 2 گیگ با هر شرکتی قبلا هم گفتم .

عزیز دل برادر به نظر شما کارشناس پشتیبانی فنی که صداش با مکالمه با شما ضبط میشه میاد یک همچین حرفهایی رو با شما بزنه ؟!!!!!!!!!

خواهشا با قصد و غرض اینجا پست ندید ! تابلو خیلی ! اون انقدر براش ارزش نداره به شما بگه مگه بیکار هستید زنگ زدید ! پس خواهشا تاپیک رو خراب نکنید . اگر صداش رو دارید بزارید اگر ندارید حرفتون رو تصحیح کنید .

اصلا احیتاجی به این کلمات ندارن خیلی خیلی راحت تر و با ادبانه و راحت بدون جلب توجه میتونن بپیچوننتون ! اما چون مکالمات ضبط میشه 1% هم نمیپیچونن چون استناد میشه به صداشون .

پس الکی نیاید خیلی راحت بگید . شما رسما اومدی میگی فحش داد به من ! طرف نمیاد به خاطر من و شما خودش رو زیر سوال ببره که .

ببینید شما هزینه و در خواست سرویس 256 دادین دارین روی 50 میکشید . خوب سرویس 256 رو هر کسی بپرسین باید روی 30 باشه نه 50 .

سرویس قبلی شما که 128 بوده روی مثلا 512 یا 2 مگ بسته شده بوده که هدیه از طرف شرکت بوده و تعهدی براشون نداشته میتونستن روی همون 16 تحویل بدن .

الان شما 2 برابر سرویس خودت سرعت گرفتی . اون قبلی رو ول کن چی داشتی . الان ببین 256 استانداردش چی هست و داری روی چند خودت میگیری .

برا همین هست میگم زنک بزنید پشتیبانی توضسح بخاید ازشون .

ممنون
دوست گرامی شما مثل اینکه فقط دوست دارین توجیه کنین مثل همون پشتیبانی شاتل که میگه روی 16 بذاریم 128 رو شما نمیتونین چیزی بگین چون سرعتی که خریدین
من حوصله بحث با پشتیبانی رو ندارم اما اگه حوصله داشتم همین پاسخ رو به اونام می دادم
دوست گرامی رقابت میدونید یعنی چی؟ میدونید برای من همونطور که از یه شرکت دیگه اومدم شاتل به راحتی میتونم همین فردا پول رانژه خط رو بدم و برم یه شرکت دیگه؟
این رو هم می دونید که اگه من برم حداقل 30 نفر دیگم به دنبال من فسخ قرارداد می کنن با شاتل این حداقل تعداد افراد در فقط یه مرکز شاتل بود
و میدونید با اینکار اعتبار شاتل زیر سوال میره؟
اگر پشتیبانی و شما این موضوع رو می دونستین به راحتی نمی گفتین شما با خرید 128 در اصل 16 باید بگیرین

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
یکی از همکارانم می‌خواست از شرکت شاتل اینترنت بگیرد، برای راهنماییش نشانی این جستار را به او دادم، نتیجه‌اش آن شد که رفت از مخابرات اشتراک گرفت!

خدا خیرت بده,همین طور اگه هممون احساس مسوئلیت کنیم دیگه شاتل باس بره....
منم 2 روز پیش یکی از رفیقام رو منطقا راضی کردم که بره از یجا دیگه بگیره و راضی هم هست(تو سعادت اباد)

تا زمانی طرز فکر وطنی داری تو همین مشکل میمونی
شما باش من هم هستم
داش شما خارجی هستی؟ یا چینی شی؟ بعدشم اون شما در مقابل چند نفر هستی نه 2,3 تا !!!
اگه خیلی تحصیلاتت ارزش داشت و حرفه ای بودی نمییومدی اینجا پست ها رو دونه دونه quote کنی و این همه وقت بذاری اینجا,ما که تحصیلاته عالیه!!! مثله شما نداریم روزی 15 مین بیشتر وقت اینجا اومدن نداریم دیگه شما رو فبها !
اگه تو ایران هستی نمیتونی بگی بقیه فلان هستند و من خوبم(الان میگی من نگفتم اینو) و ادای با فرهنگ ها رو دربیاری
اتفاقا متمدن بودن یعنی همین کاری که دوستان دارن اینجا براش وقت میزارن(تا ملت رو از دام شاتل فراری بدن)-والا همیشه هرچی طرفدار داره حتی قذافی و شاتل !!!!
ولی این حرف که اگه 2 نفر کم میشن 5 نفر اضافه میشه درست هست ولی علتش رو هم بدون:
اینکه شاتل اینهمه تبلیغ میکنه و سرمایه داره فک میکنی فقط از طریق همین راهه؟
نه داش برو تو سازمانت تحقیق کن,میبینی که بالایی هاتون(رئوس هرم) جزئه کله گنده های مالی و سی-ا-سی هستند و یه خربار پار-تی دارن که میتونن اینهمه افت کیفیت داشته باشن و دروغ پراکنی کنند و جذب مشتری هم داشته باشن و اخ هم نگن.
شما به کیفیت و جذب سرمایه خالص شاتل نناز ,بلکه رو راست باش بگو شاتل کلفته و میتونه دووم بیاره ولی نه با رضایت و جذب سرمایه از طریق مشتری هاش.
مسلما هم اگه بالایی ها ببینن که دیگه ضرر زیاد شده میرن با یه اسم دیگه یا یه کمپانی دیگه بیزینس شون رو ادامه میدن
--
بعدشم حداقل یه ذره سیاست داشته باش و همه پست هارو جواب نده-یعنی هر انتقاد و نظری رو شما واسش یه جواب تو استینت داری دیگه؟
شده ذکر تکرار هم کنی بازم quote میکنی و القصه...
این نه تنها واسه شما و شرکت شاتل فایده نداره بلکه باعث میشه امثال ما بیشتر تلاش کنیم تا درست رو از نادرست(شاتل) واسه بقیه روشن کنیم.
---
نمیدونم قبلا شاتل با کادره بامدرک سیکل یا فوق دیپلم کارای فنیش رو راه میانداخت و انجام میداد که الان 3 ماهه ثابت هر روز با انواع تبلیغ های استخدام شاتل(فنی+پشتیبانی+Active , ....) تو روزنامه ها داره واسه نیروی فنی تبلیغ میده و جالب هم هست همش خروجی دارن تا ورودی چون نه پوله خوب میدن انگار و هم بیگاری میکشن(مخصوصا پشتیبانیش که حجم تماس ها و شکایات بالاس)
الان دوست دارم این جملات من quote بشه تا مفصل برم تو جزئیاتش

خلاصه که,شده 128 مخابرات رو بگیرید ولی شاتل نرید و خلاص

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
منم 2 روز پیش یکی از رفیقام رو منطقا راضی کردم که بره از یجا دیگه بگیره و راضی هم هست(تو سعادت اباد)

داش شما خارجی هستی؟ یا چینی شی؟ بعدشم اون شما در مقابل چند نفر هستی نه 2,3 تا !!!
اگه خیلی تحصیلاتت ارزش داشت و حرفه ای بودی نمییومدی اینجا پست ها رو دونه دونه quote کنی و این همه وقت بذاری اینجا,ما که تحصیلاته عالیه!!! مثله شما نداریم روزی 15 مین بیشتر وقت اینجا اومدن نداریم دیگه شما رو فبها !
اگه تو ایران هستی نمیتونی بگی بقیه فلان هستند و من خوبم(الان میگی من نگفتم اینو) و ادای با فرهنگ ها رو دربیاری
اتفاقا متمدن بودن یعنی همین کاری که دوستان دارن اینجا براش وقت میزارن(تا ملت رو از دام شاتل فراری بدن)-والا همیشه هرچی طرفدار داره حتی قذافی و شاتل !!!!
نه داش برو تو سازمانت تحقیق کن,میبینی که بالایی هاتون(رئوس هرم) جزئه کله گنده های مالی و سی-ا-سی هستند و یه خربار پار-تی دارن که میتونن اینهمه افت کیفیت داشته باشن و دروغ پراکنی کنند و جذب مشتری هم داشته باشن و اخ هم نگن.
شما به کیفیت و جذب سرمایه خالص شاتل نناز ,بلکه رو راست باش بگو شاتل کلفته و میتونه دووم بیاره ولی نه با رضایت و جذب سرمایه از طریق مشتری هاش.
مسلما هم اگه بالایی ها ببینن که دیگه ضرر زیاد شده میرن با یه اسم دیگه یا یه کمپانی دیگه بیزینس شون رو ادامه میدن
--
بعدشم حداقل یه ذره سیاست داشته باش و همه پست هارو جواب نده-یعنی هر انتقاد و نظری رو شما واسش یه جواب تو استینت داری دیگه؟
این نه تنها واسه شما و شرکت شاتل فایده نداره بلکه باعث میشه امثال ما بیشتر تلاش کنیم تا درست رو از نادرست(شاتل) واسه بقیه روشن کنیم.
---
نمیدونم قبلا شاتل با کادره بامدرک سیکل یا فوق دیپلم کارای فنیش رو راه میانداخت و انجام میداد که الان 3 ماهه ثابت هر روز با انواع تبلیغ های استخدام شاتل(فنی+پشتیبانی+Active , ....) تو روزنامه ها داره واسه نیروی فنی تبلیغ میده و جالب هم هست همش خروجی دارن تا ورودی چون نه پوله خوب میدن انگار و هم بیگاری میکشن(مخصوصا پشتیبانیش که حجم تماس ها و شکایات بالاس)

البته هر شرکتی یه سری موافق و یه سری مخالف داره که برای شاتل اقلیت مخالف هستن و اکثریت موافق ، و مخالفین این صفحه رو برای نظراتشون انتخاب کردن و موافقین هم عملا چیزی نمی گن چون مجاب کردن افراد مخالف قطعا سخت خواهد بود ، همین که شما می گی هر روز داره تو روزنامه آگهی استخدام میده فکر کنم کاملا مشخص باشه که چون هر روز مشترکاش بیشتر میشن اوناهم نیاز به کارمندای بیشتری دارن تا بتونن جوابگو باشن

والبته چیزی که واضحه 128 مخابرات با 128 شاتل مثل مقایسه بین پیکان (مخابرات) و کمری (شاتل) می مونه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
منظور ایشون 128 مخابرات با 128 cra شاتل بود.
که مخابرات تقریبا ثابت بین 16 تا 20 هست ولی شاتل خیر.
البته میشه با 128 آرت هم مقایسه کرد. چون مخابرات محدودیتی نداره.

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
البته هر شرکتی یه سری موافق و یه سری مخالف داره که برای شاتل اقلیت مخالف هستن و اکثریت موافق ، و مخالفین این صفحه رو برای نظراتشون انتخاب کردن و موافقین هم عملا چیزی نمی گن چون مجاب کردن افراد مخالف قطعا سخت خواهد بود ، همین که شما می گی هر روز داره تو روزنامه آگهی استخدام میده فکر کنم کاملا مشخص باشه که چون هر روز مشترکاش بیشتر میشن اوناهم نیاز به کارمندای بیشتری دارن تا بتونن جوابگو باشن

والبته چیزی که واضحه 128 مخابرات با 128 شاتل مثل مقایسه بین پیکان (مخابرات) و کمری (شاتل) می مونه

درود

فروم خصلتش اینکه هم موافق توش میاد و نظر میده هم مخالف
تو هر تاپیکی تاحالا که همین وضع بوده
نمونش پارس انلاین و اسیا تک و مخابرات رو یه سر نگاه کنید و مقایسه, میبینید که فقط اینجا(شاتل) هست که موافق کم داره
مشتری های شاتل بی تردید نسبت به همین تاریخ در پارسال اصلا نمیشه گفت چشم گیر افزایش یافته,درواقع از همان حدود زمان شروع شامورتی بازی(بدلیل بالا رفتن مشتری ها وثابت موندن پهنای باند و کیفیت) که 7 ماهه پیش هست(تقریبی) دیگه شاتل ریزشش بیشتر شد-گواه حرف من همین استقبال از تاپیک های دیگه در فروم ها از جمله همین جا هست
من بحثم اینه که تاحالا با چه افراد و چه کادر فنی و حرفه ای این کار رو میکرده که تازه که دیده اوضاع خیطه دست بکار شده و باز جالب تر اینکه اکثرا افراد رقبت نمیکنن برن اونجا(خلاصش بدلیل حقوق کم نسبت به کار)
والا اگه واقعا میخواست در حد mcitp و ccnp و sql(عموم خواستش) استخدام کنه تا حالا کرده بود ولی معلومه یه جا ایراد داره کار
-
اما در مورد 128:
همانطور که دوستمون فرمودند شما با 9000 تومن 128 مخابرات نامحدود با سرعت 15 تا 18 ثابت (حتی نصفه شب) میگیری
ولی شاتل چی؟
14000 میدی 128 با 3 گیگ میگیری و تو روز خوشحالیکه که اخ جان تا 2 مگ میده ولی 2 سوت گیگت تمومه و باس شارژ کنی که کمه کم 2 گیگ باس بگیری و میشه 10 چوق اضافه و سر جمع=24 !!!!
تو شب هم که تکلیف معلومه=دایال اپ در حد تیم ملی !!!!

اگه نا محدود هم بگیری که دیگه بدتر-همون بحث محدودیت در عینه نامحدودی و منجر شدن به دایال اپ دیگر=28000 تومن
--
حالا اینجاست که اگه بگیم مخابرات پیکان هست لااقل پیکان 57 اصل هست تا اینکه شاتل ظاهرش بنز باشه(کمری هم شد مثال:D) ولی باطنش هیلمن و لاستیکش هم بارز
حالا الان طرف میاد میگه نکنه تو مخابرات کار میکنی:wacko:

تازه الان دیگه 256 نامحدود رو با 13 چوق میدن که مقایسش با شاتل دیگه گفتن نداره !

در نهایت هم من وجدانم راحته که این وقتی که اینجا میزارم جز به قصد خیر نیست.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب خیلی خوبه که الان راضی هستید و اگر بتونید مدیریت دانلود شبانه داشته باشید قطعا روی همین سرعت بسیار خوبی که دارید خواهید موند . امیدوارم بتونید استفاده کنید و همیشه هم راضی باشید . والا اتفاق خاصی هم نباید افتاده باشه .

متاسفانه چشمش زدم :دی

دیشب تست کردم سرعت از 60 تایی که همیشه برام ثابت بود شده بو 30 و به ندرت به 40 می رسید:D

ادیت:

خدا رو شکر الان تست کردم سرعت همون 50الی 60 هست :p

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
ببین دکتر شکایت و این حرفا در شان من نیست و نه وقتش رو دارم
من نهایتش به تلفن میزنم به مدیر کل مخابرات بعد از یه کم خوش و بش بهش تیکه میندازم که این چه مملکتیه و از این حرفا بعدشم میگم زنگ زدم شاتل اینجوری شد، اونوقت نتایجش رو به خوبی هم شاتل احساس میکنه هم شما و هم اونایی که راضین از شاتل و شاید اونایی هم که راضی نیستن بیشتر ناراضی بشن و خلاصه همه گیر میشه، پس توصیه میکنم انقدر من رو تحریک نکنی که هی میگی برو شکایت کن!
در ارتباط با این مثالهای دزد و پلیس و سرهنگ و 110 اینام که میزنی میگم من تا حالا پام به کلانتری باز نشده پس یک مثالهایی در شان و منزلت یک کاربر اینترنتی بزن که من بفهمم تو چی میگی! آره قربونت.

سلام

من دکتر نیستم دوست گلم .

آقا شکایت مگه میخای بری اربده کشی . شکایت دفاع از حق خودت هست و میخای بری از حقا دفاع کنی پس حتما اگر تا اینقدر به شما فکر میکنی توهین شده انجام بده بد که نیست هیچ خوب هم هست .

شما فکر میکنی اینجا امریکا هستش که با یک تلفن ! به مدیر کل مخابرات !!!! برن حال شاتل رو بگیرن ؟! کلا یا اروپایی فکر میکنی یا امام زمانی :)))

مثال راحت زدم تا همه بفهمن اسمش مثال بود که خودم هم گفتم . دقیقا هم درست بود .

آقا چرا بیخودی حرف میزنی.
برو صفحه اول شاتل.
روی پشتیبانی کلیک اون بالا
توش هیچ تلفنی نیست. فقط از خودش تعریف کرده.
کنار سمت چپ نوشته تلفن پشتیبانی روش کلیک کن ارور 404 میده.
شما که اصا نمیدونی ارور 404 چیه چرا الکی حرف میزنی برو توی گوگل تحقیق کن بعد حرف بزن مثلا فوق لیسانس داری.

شما به من یه لینک بده که شماره پشتیبانی مثلا کرج یا شهر دیگه توش باشه. فقط شماره نمایندگی ها هست.
مگه شما نمیگی همه شهر ها پشتیبانی دارن پس کو؟؟؟؟

سلام

عزیز جان کلا عرف هست در هر سایتی روی بخش مربوطه کلیلک میکنی اون بخش فقط توضیح داده یمشه عزیز جان . تو بخش تماس با ما آدرس شماره و بقیه گفته میشه . شما با مجله یا کتاب اشتباه گرفتی !

اگر اشتباه از شما هست ربطی به سایت نداره . همه سایتها باز میشه فقط قسمت پشتیبانی باز نمیشه ! قسمت تماس با ما رو ببین .

آقا عزیز تو همون صفجه 2 تا شماره پشتیبانی داره که ترهان مرکزی هست . شما نمیدونی نمایندگی شهر خودت همون پشتیبانی هم هست ؟ چرا موقع اشتراک سوال نکردی ؟ وقتی خودت اطلاعات نمیگیری بقیه متهم نیستن . در ضمت کرج و تهران پشتیبانیش یکی هست . خودو شما باید پیگیری کنی نه اینکه بعدا بیای بگی چرا به من نگفتین !

همه شهرها پشتیبانی دارن پشتیبانیشون همون تمایندگی شهر خودشون هست بعلاوه تهران . کرج و تهران هم یکی هستن .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20

--
---

سلام

وقتی کسی به چیزی اعتقاد داره حرفش رو میزنه اگر قرار به تعداد باشه که نمیشه ! 20 نفر هم باشن من جواب میدم .

من بنابر تشخیص خودم پستهارو 3 تایی هم جواب میدم 1 دونه ای هم جواب میدم . سعی میکنم همرو هم جواب بدم . مگر اینکه مدیر بخش بیاد بگه که خلاف هست که نیست تا اونجایی که میدونم . در مورد ایران هم کاملا درست گفتم و خودم رو مثال زدم شما حالا به دل نگیر . خودم رو مثال زدم برو ببین بعد .

شما نمیدونم چرا اینقدر داری حرص شاتل رو میخوری ؟ پولش رو داره قدرتش رو هم داره اونارو هم از خدماتی که به مشتریاش میده به دست میاره هرروزم گنده تر داره میشه در نتیجه خرج هم میکنه . شما حلا اصلا بگو از پول نفت دارن میکنن ! حلا هرچی . ( دیگه وقتی آدم لج کنه دیگه ته نداره که :)) شما نمیدونم چرا فقط داری خودت و چند تا ناراضی رو میبینی ؟ چرا اینقدر فکر میکنی همه ه ه ه ه الان ناراضی ان ! مگه کسی جلوشون رو گرفته / خوب اگر ناراضی ان میرن یک شرکت دیگه حوب ! پس اگر شاتل هنوز شاتل هست مطمئنا یک به پنجاه ناراضی داره . باز میگم قفط دانلودر شب که از دانلودش هم نمیگذزه مشتری شاتل نیست !!!!! کلی سفارت و بیمارستان اداره دولتی که یک سرویسش هزینش به اندازه 50 60 نفر این دانلودر هاس مشتری شاتل ان .

چون دوست داشتی فقط quote دادم :)

بله من هم تبلیغش رو دیدم . تو این اوضاع بد اقتصادی که همه مینالن این شرکت اونقدر مدیریت داشته و پشتش پر هست که کلی نیرو جذب کنه . خداخیرش هم بده کلی جوون هم حالا با هر حقوقی که نمیدونم پایه چقدر هست کار میدن بهشون .
دوست خود من رفت مصاحبه فقط برای رزومش نه برای پولش . گفت من 1 سال برم شاتل رزومم خیلی بهتر میشه . در ضمن مگه تنها دلیل نیرو گرفتن خروجی هست ؟ مدیریت داره بخشهاش بزگتر میشن یا همون بخشها رو گسترش میدم نیرو میگیرن .
فکر نکن هر کسی رو هم تو همین پشتیبانی را میدن . دوست خود من که گفتم رفت حدود 3 4 ماه پیش نتونست . مدرک MCITP هم داشت . به هرحال چیزی که الان هست برخلاف نظریات شماست .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20

درود

فروم خصلتش اینکه هم موافق توش میاد و نظر میده هم مخالف
تو هر تاپیکی تاحالا که همین وضع بوده
نمونش پارس انلاین و اسیا تک و مخابرات رو یه سر نگاه کنید و مقایسه, میبینید که فقط اینجا(شاتل) هست که موافق کم داره
مشتری های شاتل بی تردید نسبت به همین تاریخ در پارسال اصلا نمیشه گفت چشم گیر افزایش یافته,درواقع از همان حدود زمان شروع شامورتی بازی(بدلیل بالا رفتن مشتری ها وثابت موندن پهنای باند و کیفیت) که 7 ماهه پیش هست(تقریبی) دیگه شاتل ریزشش بیشتر شد-گواه حرف من همین استقبال از تاپیک های دیگه در فروم ها از جمله همین جا هست
من بحثم اینه که تاحالا با چه افراد و چه کادر فنی و حرفه ای این کار رو میکرده که تازه که دیده اوضاع خیطه دست بکار شده و باز جالب تر اینکه اکثرا افراد رقبت نمیکنن برن اونجا(خلاصش بدلیل حقوق کم نسبت به کار)
والا اگه واقعا میخواست در حد mcitp و ccnp و sql(عموم خواستش) استخدام کنه تا حالا کرده بود ولی معلومه یه جا ایراد داره کار
-
اما در مورد 128:
همانطور که دوستمون فرمودند شما با 9000 تومن 128 مخابرات نامحدود با سرعت 15 تا 18 ثابت (حتی نصفه شب) میگیری
ولی شاتل چی؟
14000 میدی 128 با 3 گیگ میگیری و تو روز خوشحالیکه که اخ جان تا 2 مگ میده ولی 2 سوت گیگت تمومه و باس شارژ کنی که کمه کم 2 گیگ باس بگیری و میشه 10 چوق اضافه و سر جمع=24 !!!!
تو شب هم که تکلیف معلومه=دایال اپ در حد تیم ملی !!!!

اگه نا محدود هم بگیری که دیگه بدتر-همون بحث محدودیت در عینه نامحدودی و منجر شدن به دایال اپ دیگر=28000 تومن
--
حالا اینجاست که اگه بگیم مخابرات پیکان هست لااقل پیکان 57 اصل هست تا اینکه شاتل ظاهرش بنز باشه(کمری هم شد مثال:D) ولی باطنش هیلمن و لاستیکش هم بارز
حالا الان طرف میاد میگه نکنه تو مخابرات کار میکنی:wacko:

تازه الان دیگه 256 نامحدود رو با 13 چوق میدن که مقایسش با شاتل دیگه گفتن نداره !

در نهایت هم من وجدانم راحته که این وقتی که اینجا میزارم جز به قصد خیر نیست.

سلام

تو هر جایی باید موافق و مخالف باشه وگرنه میشه قصه نویسی .

موافق کم ندارن مشکل جای دیگه هست که نظر شما اینه . برای از دست ندادن همون موافقها که هزاران نفر در کل ایران هستن اومده و برای چندصدنفر که خط قرمزهای پهنای باند رو میگذرونن گفته هواستون باشه . کل زو فدای جزء نکرده .

عزیز جان هرکسی از خداش هست بره تو یک شرکت بزرگی کار کنه فقط برای اسمش طرف سختی کار رو قبول میکنه فقط برا اینکه تو رزومش اسم شرکت فلان بخوره همین . منکر این هم نیستی که شاتل فقط اسمش بره تو رزومه کلی اعتبار میاره . پس مثال قدیمی رو یاده رفته میگفت طرف رو تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدا رو میگرفت !

شما چطور سرویس رو که خود مخابرات قانوننش رو داده که یک به 10 اشتراکی هست با قیمت 9900 تومن میگی روی 15 تا 18 دانلود داره ؟ در ضمن 15 تا 18 ثابت نیست 3 کیلو بایت نوسان داره ! اصلا سرویس که 1 به 10 هست به نظر شما نه تنها کاهش سرعت نداره بلکه افزایش هم داره ؟ عجب !

شما داری فقط از نظر دانلود شبانه مقایسه میکنی ! چندتا نکته رو فراموش نکن

1- اینترنت فقط شبانه رایگان نیست که شما بخای کل سرویس رو تو 1 ماه 3گیگ پول بدی بگیری تو همون ماه شبی 3 گیگ ! رایگان بگیری عزیز دل .
2- شرکتی که شبانه رایگانش خوب باشه از نظر شما خدای شرکته ! پشتیبانی خدمات احترام و...... کشکه . مخابرات چیزی به نام پشتیبانی و خدمات و ..... نداره . یکی از دوستان 1 ماه پیش کارش افتاد یه زنگ به یه شماره که داده بودن زد پیغام گذاشت دقیقا 14 روز بعد زنگ زدن بهش ! اونم شانسی بوده فکر کنم .
3- اونقدر محو دانلود شبانه شدید که حتی حاضر به قبول خود قوانین سازمان تنظیم مقرات هم نیستید . اگر میخواید مجددا چارت رو بزارم . با هم بررسی کنیم .

هیچکدوم از سرویسهای مخابرات چه از لحاظ کمی و چه کیفی در مقابل خیلی از شرکتهای خصوصی بخصوص شاتل اصلا حساب نمیشه . بله اگر میخاید پول کم بدید برید بگیرید همون قدر هم به شما سرویس میدن . شما اصلا برو بنز بخر وقتی قطعات و گارانتی نداشته باشه به چه دردت میخوره ؟ خراب بشه میخای جادو کنی که درست بشه ؟ من میرم پول خوب میدم همون کمری رو میگیرم . به قول انگلیسی ها که میگن : من اونقدر پول دار نیستم که جنس ارزون بخرم !

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
مصداق کم فروشیه دیگه! هی کم و زیاد میشه از آذر اینجوریه

سلام

ایشون سرویس اختصاصی نگرفتن که ثابت باشه . سرویس اشتراکی هست و نسبت به سرعتی که دارن کمترین و بیشترین حد رو تو چارت سازمان زده .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
حالا دوست عزیز من یک سری از خدمات پارس و اینجا مثال میزنم شما بگو کدومشو شاتل داره. اینا مشتری مداری هست دوست عزیز.

من 3 ماه پیش سرویسم 2 روز قطع شد . به دلیل مشکل کابل برگردون. بعد که رفع شد رفتم دیدم پارس دو روز به زمان قراردادم اضافه کرده.
اگه شما داری چارت تنظیم مقررات و میگی پس باید به همش عمل بشه. ضرر و زیان مشتری باید داده بشه و شاتل از سرویس دهندش بگیره اینم توی همون چارت هست.قانون sla.
ماه قبل اگه اشتباه نکنم 1 گیگ هدیه دادن که برای من درست 6 ساعت مونده بود که سرویسم تموم بشه . تا اونجایی که لازم داشتم دانلود کردم و 150 مگش موند. شب که قرارداد جدید شروع شد دیدم درست 150 مگ منو بستانکار کرده و به این ماه اضافه کرده. در صورتی که شخصی اینجا بوده که دقیقا همین شرایط و داشته و زنگ زده سوال کرده گفتن چون شما سرویست جدید شده به شما تعلق نگرفته.
شاتل حتی پول 1 گیگ که همون 5200 هست و بدی بخری هم به دور بعد منتقل نمیکنه. چیزی که پولشو گرفته از شما. الان شما شارژ ایرانسل هم میخری از نظر زمانی نا محدود هستش. ( در ضمن این مورد را هیچ جای سایت ننوشته و کسی نمیدونه ).

در مورد سرویس مخابرات
دوست عزیز کاری نداره که یک ماه بگیر ببین. تجربه خوبی میشه براتون.
دقیقا سرعتش همینه 15 تا گاهی 20 هم میره.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

من دکتر نیستم دوست گلم .

.....

سلام

عزیز جان کلا عرف هست در هر سایتی روی بخش مربوطه کلیلک میکنی اون بخش فقط توضیح داده یمشه عزیز جان . تو بخش تماس با ما آدرس شماره و بقیه گفته میشه . شما با مجله یا کتاب اشتباه گرفتی !
ایشون مهندس هستن دوستان ! کارشناس ارشد هستن ! چرا میگین دکتر ؟ ها ؟ چرا ؟ نه ! چرا ؟؟؟؟ :)

عرف از نظر ایشون اونچیزی هست که ایشون بگه دوستان . سیستم ماکیاولگری هست ...

.
.
.
بله من هم تبلیغش رو دیدم . تو این اوضاع بد اقتصادی که همه مینالن این شرکت اونقدر مدیریت داشته و پشتش پر هست که کلی نیرو جذب کنه . خداخیرش هم بده کلی جوون هم حالا با هر حقوقی که نمیدونم پایه چقدر هست کار میدن بهشون .
دوست خود من رفت مصاحبه فقط برای رزومش نه برای پولش . گفت من 1 سال برم شاتل رزومم خیلی بهتر میشه . در ضمن مگه تنها دلیل نیرو گرفتن خروجی هست ؟ مدیریت داره بخشهاش بزگتر میشن یا همون بخشها رو گسترش میدم نیرو میگیرن .
فکر نکن هر کسی رو هم تو همین پشتیبانی را میدن . دوست خود من که گفتم رفت حدود 3 4 ماه پیش نتونست . مدرک MCITP هم داشت . به هرحال چیزی که الان هست برخلاف نظریات شماست .
آقا خدا خیرش بده که به جوونای مردم کار میده ، شما راست میگی . منم به همین فکر می کردم ، رابینهودی از مردم میگیره میده به جوونای نوپا !

داداش ! مطمئنی فقط دوستت بود ؟ من میدونم شما چیزای بیشتری هم میدونی ، بگو داداش من ، راحت باش . بگو که چقدر باید سختی و فداکاری بکشی و چقدر باید بتونی طوطی وار و بی منطق یکسری حرف ضد و نقیض هم رو تکرار کنی تا بتونی تو پشتیبانی رات بدن . بگو ! ما به دل نمی گیریم !

.
.
.
عزیز جان هرکسی از خداش هست بره تو یک شرکت بزرگی کار کنه فقط برای اسمش طرف سختی کار رو قبول میکنه فقط برا اینکه تو رزومش اسم شرکت فلان بخوره همین . منکر این هم نیستی که شاتل فقط اسمش بره تو رزومه کلی اعتبار میاره . پس مثال قدیمی رو یاده رفته میگفت طرف رو تو ده راه نمیدادن سراغ کدخدا رو میگرفت !
...
آقا مصداق بارز این موضوع که دوستمون میگن همین شرکت اپل یا سازنده ی بازی L.A Noir هست . ملت عاشق این بودن برن کار کنن . خب بیگاری میکشیدن ، آدم به کشتن میدادن ، حقوق کم میدادن ، ولی ! شرکتشون بزرگ بود :D

...
شما داری فقط از نظر دانلود شبانه مقایسه میکنی ! چندتا نکته رو فراموش نکن

1- اینترنت فقط شبانه رایگان نیست که شما بخای کل سرویس رو تو 1 ماه 3گیگ پول بدی بگیری تو همون ماه شبی 3 گیگ ! رایگان بگیری عزیز دل .
2- شرکتی که شبانه رایگانش خوب باشه از نظر شما خدای شرکته ! پشتیبانی خدمات احترام و...... کشکه . مخابرات چیزی به نام پشتیبانی و خدمات و ..... نداره . یکی از دوستان 1 ماه پیش کارش افتاد یه زنگ به یه شماره که داده بودن زد پیغام گذاشت دقیقا 14 روز بعد زنگ زدن بهش ! اونم شانسی بوده فکر کنم .
3- اونقدر محو دانلود شبانه شدید که حتی حاضر به قبول خود قوانین سازمان تنظیم مقرات هم نیستید . اگر میخواید مجددا چارت رو بزارم . با هم بررسی کنیم .

هیچکدوم از سرویسهای مخابرات چه از لحاظ کمی و چه کیفی در مقابل خیلی از شرکتهای خصوصی بخصوص شاتل اصلا حساب نمیشه . بله اگر میخاید پول کم بدید برید بگیرید همون قدر هم به شما سرویس میدن . شما اصلا برو بنز بخر وقتی قطعات و گارانتی نداشته باشه به چه دردت میخوره ؟ خراب بشه میخای جادو کنی که درست بشه ؟ من میرم پول خوب میدم همون کمری رو میگیرم . به قول انگلیسی ها که میگن : من اونقدر پول دار نیستم که جنس ارزون بخرم !
آقا چارت رو بزار رو میز ! راست میگی شما ! همه چیز باید از رو چارت سازمانی باشه ، حالا اگه شاتل گاهی بر خلاف مصوبات مجلس به 128 سرویس 2 مگ میده اونم بصورت محدود که مشتری جذب کنه و دوباره برگرده رو سرعت لاکپشتی ، ای بابا اینو که دیگه میشه نادیده گرفت .
ولی همه چیز خوب و قانونیه همه چیز باید طبق چارت باشه ، دوستمون راست میگه ! مطمئنم !

سلام
ایشون سرویس اختصاصی نگرفتن که ثابت باشه . سرویس اشتراکی هست و نسبت به سرعتی که دارن کمترین و بیشترین حد رو تو چارت سازمان زده .
بازم همون چارت معروف سازمانی !!!

یه خاطره از دیروزم : رفتم سر کار همکارم گفت چه خبر شده شاتل سرعت شبا رو 12-16 میچرخه . گفتم عوضش کن . گفت کجا بگیرم ؟ گفت من خودم پارس هستم ، ولی آسیاتِک تعریف می کنن . از این داستانها زیاده داداش . خودتم بهتر از بقیه می دونی !
ما اینجا رو وجدان وایستادیم ، عقب نمیشینم داداش ! راه حل فقط اینه که شاتل سرویسش رو مثه آدم کنه و دست ا تبلیغ دروغ برداره ، اونوقت ببین این تاپیک کسی اعتراض میکنه یا نه ... اینو بهشون برسون { از طریق همون دوستتتون }

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من دارم رو آسیاتک و پارس آنلاین کار می کنم کدوم بهتره؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من دارم رو آسیاتک و پارس آنلاین کار می کنم کدوم بهتره؟
من رو پارس 3-4 شب 600-700 مگ داشتم ، بالا و پایین داشت . الان 2-3 شبه که 1.2 - 1.3 گیگ میگیرم . روزش هم خوبه .

آسیاتِک بچه هاشون من چندجدا تو تاپیک دیدم شبی 1.5 به بالا میگیرن ، البته همش دانلودری نیست ، مهم اینه که بقول معروف جا نمیذارنت . مثلا من الآن یه چی حول و حوش 10-15 گیگ دانلود ضروریم کامل بشه { ویدئو آموزشی }، دیگه میره تا حالا کی چی پیش بیاد دانلود بذارم . منتهاش شاتل که خودت میدونی ، جوری بعد از چند شب جا میذارتت که آدم به .... !

باز روو آسیاتِک بیشتر تحقیق کن . ضمن اینکه پارس شبانش 1-6 هست { یعنی تو همین بازه الآن داره به من 1.3 گیگ میده } و خیلی از سرویس هاش رو باید 3 ماهه شارژ کنی { با تخفیف } ، پشتیبانیش هم من راضیم تا حالا ، یه چی میگی لااقل حرف مفت تحویلت نمیدن . داتِک هم زیاد تعریف نمی کنن .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
حالا دوست عزیز من یک سری از خدمات پارس و اینجا مثال میزنم شما بگو کدومشو شاتل داره. اینا مشتری مداری هست دوست عزیز.

من 3 ماه پیش سرویسم 2 روز قطع شد . به دلیل مشکل کابل برگردون. بعد که رفع شد رفتم دیدم پارس دو روز به زمان قراردادم اضافه کرده.
اگه شما داری چارت تنظیم مقررات و میگی پس باید به همش عمل بشه. ضرر و زیان مشتری باید داده بشه و شاتل از سرویس دهندش بگیره اینم توی همون چارت هست.قانون sla.
ماه قبل اگه اشتباه نکنم 1 گیگ هدیه دادن که برای من درست 6 ساعت مونده بود که سرویسم تموم بشه . تا اونجایی که لازم داشتم دانلود کردم و 150 مگش موند. شب که قرارداد جدید شروع شد دیدم درست 150 مگ منو بستانکار کرده و به این ماه اضافه کرده. در صورتی که شخصی اینجا بوده که دقیقا همین شرایط و داشته و زنگ زده سوال کرده گفتن چون شما سرویست جدید شده به شما تعلق نگرفته.
شاتل حتی پول 1 گیگ که همون 5200 هست و بدی بخری هم به دور بعد منتقل نمیکنه. چیزی که پولشو گرفته از شما. الان شما شارژ ایرانسل هم میخری از نظر زمانی نا محدود هستش. ( در ضمن این مورد را هیچ جای سایت ننوشته و کسی نمیدونه ).

در مورد سرویس مخابرات
دوست عزیز کاری نداره که یک ماه بگیر ببین. تجربه خوبی میشه براتون.
دقیقا سرعتش همینه 15 تا گاهی 20 هم میره.

سلام

این خدمات نیست تسهیلات سرویس هستش !!!!!!

در ضمن هر شرکتی سیاست خودوش رو داره . من رد نمیکنم حرف شمارو و پارس هم خوبه اما شما داری با چیزی مقایسه میکنی که اصلا از طرف مقابل هیچ خبری نداری !!!!!

شاتل بلا استثناء در تمامی اعیاد مثل همین الان پروموشن میزاره برای تمامی سرویسها . الان هم برای تولد حضرت محمد گذاشته .

برای تولد هر مشترک گیگ رایگان . برای قطعی از هر سمتی که باشه چه مخابرات چه شاتل یا تخفیف تمدید دوره میده یا گیگ اضافه . نمونه ایمیلش هم تو چند تا تاپیک گذشته هست .

در مورد گیگ خریداری شده و انتقال به دوره بعد ببین شما وقتی میری از شرکتی سرویس میگیری یعنی تمام قوانین و سیاستهای اون شرکت رو قبول کردی درسته ؟ شاتل دوست داشته سیاست کاریش این هست که انتقال نده . شما نمی تونی بیای بگی برخلاف قوانین و عرف هست یا چرا اون یکی میکنه این نمیکنه ! دلیلی نداره این هم انجام بده که ! هیچ قانونی هم مجاب به اینکار نمیکنه شاتل رو . شما گیگ خریدی مثلا 2 گیگ تو ماه قبلش هم میدونی با دوره بعد انتقال پیدا نمیکنه چون 2 بار بهت اخطار میده بله پول دادی تو همون دوره خودت بزن بترکون همش رو مصرف کن . اگر به شما چیزی نمی گفت و اینکار رو میکرد بله میتونستی بگی دزده ! اما وقتی از قبل اطلاع داری تمیتونی بگی . سیاست شرکت این هست بقیه این نیست دلشون میخاد .

من اگر سزویس مخابرات محانی هم بود نمیرفتم بگیرم . چون فقط اسمش ADSL هست . کوچکترین مشکلی پیش بیاد باید را بیفتی بری ببینی چی شد . باز هم میگم اینترنت فقط سرعت دانلود شبانه نیست عزیز جان . شما سرعت 4 مگ بگیر به کل یهو قطع بشه کسی جوابگوت نباشه میخای چه کنی ؟

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
ایشون مهندس هستن دوستان ! کارشناس ارشد هستن ! چرا میگین دکتر ؟ ها ؟ چرا ؟ نه ! چرا ؟؟؟؟ :)

آقا حرص نخور دوستان مزاح میکنن اشکالی نداره :)))

عرف از نظر ایشون اونچیزی هست که ایشون بگه دوستان . سیستم ماکیاولگری هست ...

آقا خدا خیرش بده که به جوونای مردم کار میده ، شما راست میگی . منم به همین فکر می کردم ، رابینهودی از مردم میگیره میده به جوونای نوپا !

داداش ! مطمئنی فقط دوستت بود ؟ من میدونم شما چیزای بیشتری هم میدونی ، بگو داداش من ، راحت باش . بگو که چقدر باید سختی و فداکاری بکشی و چقدر باید بتونی طوطی وار و بی منطق یکسری حرف ضد و نقیض هم رو تکرار کنی تا بتونی تو پشتیبانی رات بدن . بگو ! ما به دل نمی گیریم !

آقا مصداق بارز این موضوع که دوستمون میگن همین شرکت اپل یا سازنده ی بازی L.A Noir هست . ملت عاشق این بودن برن کار کنن . خب بیگاری میکشیدن ، آدم به کشتن میدادن ، حقوق کم میدادن ، ولی ! شرکتشون بزرگ بود :D

آقا چارت رو بزار رو میز ! راست میگی شما ! همه چیز باید از رو چارت سازمانی باشه ، حالا اگه شاتل گاهی بر خلاف مصوبات مجلس به 128 سرویس 2 مگ میده اونم بصورت محدود که مشتری جذب کنه و دوباره برگرده رو سرعت لاکپشتی ، ای بابا اینو که دیگه میشه نادیده گرفت .
ولی همه چیز خوب و قانونیه همه چیز باید طبق چارت باشه ، دوستمون راست میگه ! مطمئنم !

چارت رو 3 بار گذاشتم رو میز تو پستهای قبلی هست میتونید ببینید . مدرکی در مورد ارائه دادن سرویس بالای 128 از طرف شاتل به مشترک دارید بزارید ببینیم با هم من هم قبول میکنم . مستند صحبت کنید بهتر هست .

یه خاطره از دیروزم : رفتم سر کار همکارم گفت چه خبر شده شاتل سرعت شبا رو 12-16 میچرخه . گفتم عوضش کن . گفت کجا بگیرم ؟ گفت من خودم پارس هستم ، ولی آسیاتِک تعریف می کنن . از این داستانها زیاده داداش . خودتم بهتر از بقیه می دونی !
ما اینجا رو وجدان وایستادیم ، عقب نمیشینم داداش ! راه حل فقط اینه که شاتل سرویسش رو مثه آدم کنه و دست ا تبلیغ دروغ برداره ، اونوقت ببین این تاپیک کسی اعتراض میکنه یا نه ... اینو بهشون برسون { از طریق همون دوستتتون }

عرف هم از نظر شما همون چیزی هست که کاملا بر خلاف قوانین هست . قوانین جاری سازمان مقررات رادیویی مطالعه کنید

پس طبق نظر شما مردم بی عقل هستن و عملا مجبورن برن از شاتل سرویس بگیرن که شاتل اینقدر بزرگ شده دیگه ؟ مردم عقل ندارن ؟! باید یکی بیاد ازشون رابینهودی بدزده ؟ دست شما درد نکنه با این طرز فکر !

منظق از لحاظ شما اینکه به شما بگن بله آقا شاتل میخاد پول برق سیستم شما رو هم بده و شما با خیال راحت رو سرویس 128 طول 7 ساعت 10 گیگ بگیری ! این منطق شماس ؟ اگر ایشالا گرین کارت برنده شدی رفتی آمریکا شاید اونجا به منطقت برسی .

:)))))) آقا تورو خدا دیگه ........ همه چیز حقوق و دست مزد نیست . کسی که با آینده کاریش فکر میکنه و بفکر بزرگتر کردن و پیشرفت کاری خود هست به فکر اینم هست که از لحاظ کاری رزومش رو هم درست کنه . شما میگی apple و EA درپیتن بیگاری میکشن پول هم نمیدن ! من خودم برم 2 ماه تو APPLE کار بکنم بهتر از اینکه 2 سال تو نهاد ریاست جمهوری ایران باشم . چه مثالهایی میزنی شما . هموم مصداق کدخدا و ده هست . وقتی کار شما آزاد هست این چیزا برات مهم نیست اگر کارمند بودی و رزومه میخواستی اونوقت میفهمیدی یعنی چی .

چارت رو 3 بار گذاشتم رو میز تو پستهای قبلی هست میتونید ببینید . مدرکی در مورد ارائه دادن سرویس بالای 128 از طرف شاتل به مشترک دارید بزارید ببینیم با هم من هم قبول میکنم . مستند صحبت کنید بهتر هست .

بالا