Blu-Ray
Registered User
- نوشتهها
- 121
- لایکها
- 20
ببین دکتر من که مرض ندارم الکی دروغ بگم یا مرض ندارم که الکی دفاع کنم
من یکی از دوستام یکی از مدیرای شاتل بود الان 1 ساله رفته کانادا و از سال 1386 هم اشتراک دارم پس خیلی از شما بیشتز اونجا حق آب و گل دارم و میدونم اونجا چه خبره پس جوش نزن.
وقتی میگم این اتفاق افتاده یعنی افتاده حالا به نکات خوبی هم اشاره کردی که صدا ضبط میشه و اینا تازه صدا ضبط میشه و اینجوریه وای به وقتی که صدا ضبط نشه فکر کنم فحش های رکیک بدن با خیال راحت.
صدا ضبط میشه الان بعد از یک ماهه هیچی به من نگفتن که چرا این خانم یه همچین حرفی زده!!! کلی خندیدم میگه اگر صدا ضبط کردی بزار وای خدا مردم انگار من کارگاه کاسترم زنگ بزنم صدامو ظبط کنم که چرا اینترنت من وصل نمیشه !! دکتر من شاتل نیستم اون شاتله اون باید صدا رو ضبط کنه (خیلی تو باحالی خدا وکیلی)
بر و بچه هایی هم که اینجا پست میدن و از شاتل ناراضی هستن حتما براشون مشکلی پیش اومده ، اگر خیلی ادعات میشه که نه شاتل ال و بله و فلان ، شاتل اگر واقعا براش مهم بود واقعا پیگیری می کرد که مشکلاتی که میگن چیه.
منم بیکار نیستم بیام اینجا هی جواب تو رو بدم که نه من راست میگم تو رو خدا حرفم رو باور کن ...
سلام
من دکتر نیستم فوق لیسانس زبان دارم از دانشگاه آزاد . دکتری از خودته .
یک کارشناس فنی پشت تلفن که صداش ضبط میشه و هرروز roleplaying رو گوش میدن و هفته ای 2 باز همشون بازبینی مشن نمیاد بخاطر افت سرعتی که شما داری آبرو و حسیت خودش رو ببره تا جایی که شاید اخراج بشه . راه های رسیدن به خدا خیلی زیاده . گرفتی ؟ !
شما رو هوا میگی که خوب صدا ضبط میشه دیگه خوب از اونور هم پاک میشه دیگه الکیه بابا یه چیزی میگن ! فاتزی هست ! باشه شما راست میگی ایندفه هم بزنک فحش بده اونقدر تا اونم یه چیزی بهت بگه بعدش زنگ بزن 110
اگر میگی فحش داده بهت با نظارتی که میشه و عملا 100% حرف شما غیر منطقی و ناممکن هست پس مدرک باید بیاری مثل اینکه من میگم همسایمون زد یکی رو کشت من دیدم ! کو کی کجا ؟ همون همسایه که خیلی آدم خوبی بود و ..... عملا نمیاد یهو جانی بشه که مگر خلافش ثابت بشه . اگر میتونی برو شکایت کن بگو در فلان تاریخ ساعت فلان کارشناس بامن بد صحبت کرده استناد به صدای رکورد شده بکن برو دنبالش انقدر بگیر . اگر تا این حد اصرار داری که درست میگی پس ثابت کن . بله اونا صداش رو دارن .
بله من هم 3 بار قبلا گفتم کسانی میان اینجا که خوب مسلما مشکل دارن کسانی که مشکل ندارن که نمیاد . گرچه بودن و اومدن . اما 90% کسانی که مشکل دارن میان . اونم نه هر مشکلی 30 صفحه آخر رو بخون همه دانلودر شب با یک مشکل !!!!!!
به نظرت این مشکل هست یا چیزدیگه ؟!!!!!!!! مشکلات نیست مشکل هست !
مگه من به شما گفتم بیا جواب منو بده ؟! خوب نده مجبور نیستید .
ممنون