• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من دو سال بود از شاتل سرویس داشتم
شیش ماهی بود که شده بود دایال آپ
انقدر افتضاح که میخواستم دو ماه پیش کلا شاتل رو عوض کنم
ولی الان دو ماه هست من به غیر از محل کار و سرویس خونه اونم 128 دارم بالای 400 دانلود میکنم
اصلا زیر 400 نمیاد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

dl.jpg

اگه باور نمیکنی یه لینک دانلود بده همین الان عکس بگیرم ازش :دی
اصن یه وضی

من تو محل کارم با اینترنت دو مگ نصف نصف این هم نمیتونم دانلود کنم :دی

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
پس اگه میشه نوع سرویس و منطقه رو اعلام کن .

254.jpg

این دوره به خاطر اینکه زیاد خونه نیستم سه ماهه رو انتخاب کردم. قبلش یک ماهه بود
ولی سرعت الان دو ماه هست ثابته و زیر 400 نمیاد

از تلفن مشترکین هم که مشخص هست برای کرجه. ما هم منطقه فردیسیم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این رو هم بگم. تا دو ماه قبل و قبل از اینکه سرعتم اینطوری بره بالا، سرعت دقیقا دایال آپ بود! روز که میخواستی دی ال کنی ریست میشد و ارتباط با اینترنت قطع میشد
شب ها هم که همه میدونید باید بی خیال اینترنت میشدی
من هنوز برام جالب هست چی شد که اونجوری اینجوری شد :D

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
خوب تو ساعات غیر رایگان 400 هست دیگه,نه؟
اینکه تقریبا طبیعیه.البته تا 300 اش-بیشترش رو به شیر منطقه و ip تون مربوطه مسلما.

کاربر BLu-ray
شما خوبی-اصلا همه ماها پشتیبان و تبلیغات چی جاهای دیگه ایم ولی شما کارت درسته
شما حتی میتونی از وضعه کشور هم اگه بخوای با این جملات مغلته ایت دفاع کنی
شما لایقه سوپروایزر شدن تو پشتیبانی شاتل ای-چون اونا هم مثله شما اینقدر رو ندارن تو اصرار کذب و گفتن یه سری اطلاعاته جنرال و دهن پر کن.
امثال نون به نرخ روز خور زیادن داش ولی شما جزئش اصلا نیستی ها ! شک نکن:blink:
اعتماد به نفست هم(که خودت میگی والا ماها 2 زار مهم نیست برامون) بدلیل جمله زیر هست:
IF you repeat a lie often enough,It becomes Truth :wacko:

وظیفه ما اطلاع رسانی درباره وضعیت اینترنت و مطلع کردن دوستان هست و اینکه اگه بتونیم 4 نفر رو هم از دام شاتل مطلع کنیم اجرمون رو خدا میرسونه نه مثله شما که اجر کذب گوییتون رو شاتل میده
ما اگه تبلیغات چی بقیه بودیم باس تو تاپیک های دیگه مشغول بودیم دیگه,مثلا تو همون اسیا تک تونستی تو 1 روز بیش از 2 پست و تو هفته بیش از 5 پست(بماند که شده ماهی 1 پست) از من پیدا کنی قبول
ولی ماشالا روزی 20 تا پست میدی و 50 تا پست میخونی-فقط هم محض رضای خلق اله:D

شاتل یه سودجو ای هست که تو مناطقی که هیچ isp دیگری بخاطر عدم قدرتشون نتونستن پورت بگیرن(مثله سعادت اباد), تونسته با لابی گری به طمع کاری مشغول باشه
دیگه تصمیم با خوانندگان

راستی اینم اخرین پست من تو تاپیک اسیا تک(برا 4 روز پیش هست)

درود
واسه همه فک کنم اون " شما مجاز به...." رو میزنه
ولی من بعده دفعه اول که 3 روز رو انتخاب کردم و بعدش پیغام رو داد, هم مودم رو چند مین خاموش کردم هم 2,3 بار اول به سایتشون سر زدم تا بقولی تنظیمات رو یوزرم اعمال بشه بعدش حل شد
ولی نکته اصلی:
شب ها جدیدا داره ماکس تا 512 میده(60-70 KB) !
حالا نمیدونم واسه بقیه هم هست یا نه !
البته تو حالت 3 روز موقت هستم
شاید وقتی پول بریزم درست شه (:)
دوستان مشکل سرعت ندارن شب ها ؟

حالا دیگه معلومه کی داره بقیه رو گول میزنه

با سپاس

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام مجدد

چیو نمیفهمن ؟! خوب دارم جواب میدم ! چی کار کنم پس ؟ چون پستها زیاد هست نمیشه 2 تا رو رو کی جواب داد error میده .

دوست عزیز اگر پارس آنلاین که حداقل یک سوم شاتل تجهیزات و پهنای باند داره حالا بماند تو بحث voip و ... که اصلا عددی نیست شما داری شبی 2 گیگ دانلود میکنی و عشق میکنی به نظرت شاتل میاد با 600 مگ زپرتی شما رو به قول خودت محدود کنه ؟

خداوکیلی اصلا کاری به من یا بحثمون نداشته باش . با عقل جور درمیاد ؟ برای 600 مگ ؟!!!!!!!

من خودم و 4 5 نفر دیگه شبی 700 800 تا میگیرم چون میدونم اینقدر ok هست . شاید 2 شب نگیرم یهم یک شب 1.5 بگیرم . چیزیمون هم نمیشه .

در ضمن من الان داشتم تاپیک پارس آنلاین رو میدم . برخلاف شما همه ناله میکردن که ! چطوریاس پس ؟!!! شبی 200 مگ رو روی 5 ساعت میگیرن !

شما پارتی داشتی ؟
هم من و هم خودت می دونیم که می تونی چندتا نقل قول رو با هم جواب بدی ، اما اینجوری خب نمیصرفه ...

آره داداش تو که اون یه دونه پست 200 مگ پارس رو خوندی قبلیش رو هم میخوندی که گفته بودم دارم با 70 میگیرم که از دیشبش یکم وضع بهتره ! شما که ماشالله دست به خوندنت خوبه !
پارس هم بره تو خاکی من یکی اطلاع رسانی میکنم !
لااقل اگه 5 ساعت رایگان میده سرعت خودمو میده ، نه شاتل که با پینگ بالا 10-20 میده ! { البته دیشب افت سرعت داشت بین 40-45 }

داداش می فهمی ما چی میگیم ؟ میگیم شاتل دروغگوئه ! شما به فعالیت شریفت ادامه بده ، ولی مطمئن باش اینجا واسه کسایی هست که کاربر حرفه ای یا دانلودر هستن ، وگرنه هر کاربر معمولی با هر سرویس دهنده ای راضیه !
آره داداش می فهمی ، ولی خودتو میزنی به اون راه ...

و اما در آخر ، داداش شما پارتی داری که شبی 700-800 از شاتل میگیری و مشکلی واست پیش نمیاد ! به خدا این مورد جزو عجایبه !!! {شاید هم نمایندگی هستی ، دارندگی و برازندگی }

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز
من باز مجبورم بگم.
دوست من که کرج بود برای دانلود زیاد گفت یک ماه سرویسم و به art1 تغییر بدم . این ماه دانلود بیشتر از 2 گیگ خودم دارم. منم بهش همه مسائل رو گفتم.
اونم گرفت.
توی طول روز اول خوب بود ( اینجا هم گفتم ) با idm سرعتش 70 -75 بود. و تا شب حدود 1 گیگ دانلود کرد. شب اول شد منطقا ساعات رایگان فقط برای سرویس eco مصداق داره. پس افت سرعت برای art در طول شب بی معنا خواهد بود. اگر باشه اشتباه شاتل هست که پهنای باند سرویس eco و art با هم اشترلک میذاره.
سرعت شب شد بین 5 تا 7 -8. حالا این مهم نیست ، با پینگ بالا صفحه سایت به زور باز میشد. خاموش کرد گرفت خوابید.
فقط خواستم بگم دیگه توی شب اول که نمیان fup اعمال کنن.
پس من میگم اگر مشکل از شاتل نیست از نرم افزارش هست و باید درست کنه. همان طور که شما دارین میگین سرویس art1 شد 37 گیگ. که مطمئنم در عمل درست نیست.
می دونم در جواب باز میکین سرویس اشتراکی هست و ..... ( پس چرا سرویس مخابرات با ماهی 9900 همیشه سرعتی بین 16 تا 20 داره ولی شرکت به قول شما بزرگ که از نظر ما در پیته نمی تونه تامین کنه این سرعتو. من می خوام با این جمله بگم که سرویس مخابرات دقیقا طبق قانون تنظیم مقررات هست. 128 باید 16 باشه نه بیشتر نه کمتر که اگه دقت کرده باشین مخابرات روی 145 می بنده اونم به خاطر افت سرعت ناشی از کابل تلفن. )
در مورد محدود کردن هم فقط شاتل این برنامه رو داره و جدیدا خوندم که توی آسیاتک هم هست زیرجدول تعرفه که من سوال کردم گفت شما خیالت راحت fup خیلی بالاست کم نمیاره.
و این محدودیت شاتل فقط به این دلیل هست که نمیتونه پهنای باند تامین کنه و فقط داره الکی مشتری میگیره رو هوا یعنی هرکی بگه من سرویس بخوام نه نمیگه.
در صورتی که شرکت های دیگه کیفیت براشون مهمه اگه نتونن تامین کنه میگن پرت هامون پره.
هیچ وقت نمیان مشترک و محدود کنن . مشترک نمیگیرن.

سلام

سلام

خوب اگر کسی تو شب اولش دچار افت سرعت بشه قطعا مشکلی بغیر از شاتل داره . چرا تماس نگرفتید پیگیری کنید ؟
اونا نمیان ببینن مشترک شب یا هفته اولش هست بگن چون شما فلان کار رو کردی افت سرعت پیدا کردی که. مشکل داخلی داره یا مرکز مخابراتی شاید ترافیکش بالا باشه . نباید از قبل قضاوت کنید .

بازهم شما بحث 128 که روی 16 باید باشه رو دارید مطرح میکینید . طبق قانون و دستور العمل خود سازمان تنظیم مقررات بایدی وجود نداره . پس شاتل میاد سرویس art1 رو روی 80 تا 2 مگ میده پس باید بده ؟ !

باید برای سرویس اختصاصی هست که باید روی 16 باشه و بس . توی همه قراردادهای شرکتها هم نوشته میشه که سرویس اشتراکی هست سرعت تضمین شده نیست . مخابرات هم همیشه روی 16 نیست اصلا امکانش وجود نداره وگرنه 10 برابر پول میگرفت . دیوانس مگه سرویس اختصاصی که خودش گفته میگه 2200000 بده 9900 تومان !!!!!! حرفی هست ها

اگر محدودیت پهنای باند داشت نمیومد تمام سرویسهارو از دم رو 2 مگ آپ کنه . مشهد رو روی 4 مگ آپ کنه !!!!! هیچ شرکتی توان اینکار رو نداره .

ممنون

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
خوب تو ساعات غیر رایگان 400 هست دیگه,نه؟
اینکه تقریبا طبیعیه.البته تا 300 اش-بیشترش رو به شیر منطقه و ip تون مربوطه مسلما.

کاربر BLu-ray
شما خوبی-اصلا همه ماها پشتیبان و تبلیغات چی جاهای دیگه ایم ولی شما کارت درسته
شما حتی میتونی از وضعه کشور هم اگه بخوای با این جملات مغلته ایت دفاع کنی
شما لایقه سوپروایزر شدن تو پشتیبانی شاتل ای-چون اونا هم مثله شما اینقدر رو ندارن تو اصرار کذب و گفتن یه سری اطلاعاته جنرال و دهن پر کن.
امثال نون به نرخ روز خور زیادن داش ولی شما جزئش اصلا نیستی ها ! شک نکن:blink:
اعتماد به نفست هم(که خودت میگی والا ماها 2 زار مهم نیست برامون) بدلیل جمله زیر هست:
IF you repeat a lie often enough,It becomes Truth :wacko:

وظیفه ما اطلاع رسانی درباره وضعیت اینترنت و مطلع کردن دوستان هست و اینکه اگه بتونیم 4 نفر رو هم از دام شاتل مطلع کنیم اجرمون رو خدا میرسونه نه مثله شما که اجر کذب گوییتون رو شاتل میده
ما اگه تبلیغات چی بقیه بودیم باس تو تاپیک های دیگه مشغول بودیم دیگه,مثلا تو همون اسیا تک تونستی تو 1 روز بیش از 2 پست و تو هفته بیش از 5 پست(بماند که شده ماهی 1 پست) از من پیدا کنی قبول
ولی ماشالا روزی 20 تا پست میدی و 50 تا پست میخونی-فقط هم محض رضای خلق اله:D

شاتل یه سودجو ای هست که تو مناطقی که هیچ isp دیگری بخاطر عدم قدرتشون نتونستن پورت بگیرن(مثله سعادت اباد), تونسته با لابی گری به طمع کاری مشغول باشه
دیگه تصمیم با خوانندگان

راستی اینم اخرین پست من تو تاپیک اسیا تک(برا 4 روز پیش هست)

حالا دیگه معلومه کی داره بقیه رو گول میزنه

با سپاس

سلام

شما اول خودت گقتی . من رو متهم کردی که از پشتیبانی او اینا هستم من که نگفتم ! من خوب نیستم خوبی از خودته

خوب بحث اصلا چیزه دیگه هست دوست عزیز اگر میخای در اون مورد صحبت کنید که خوب بکنید اگر میخاید در مورد پست و اینا صحبت کنید جاش تو گفتگوی آزاد هست .

اگر من کذب میگم دوتا چیز نشون دادم استناد کردم شما به حرف خودتون استناد دارید ؟ باشه مشترک و خوانندگان خودشون قضاوت میکنن .

من دارم گول میزنم !!! باشه

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
هم من و هم خودت می دونیم که می تونی چندتا نقل قول رو با هم جواب بدی ، اما اینجوری خب نمیصرفه ...

آره داداش تو که اون یه دونه پست 200 مگ پارس رو خوندی قبلیش رو هم میخوندی که گفته بودم دارم با 70 میگیرم که از دیشبش یکم وضع بهتره ! شما که ماشالله دست به خوندنت خوبه !
پارس هم بره تو خاکی من یکی اطلاع رسانی میکنم !
لااقل اگه 5 ساعت رایگان میده سرعت خودمو میده ، نه شاتل که با پینگ بالا 10-20 میده ! { البته دیشب افت سرعت داشت بین 40-45 }

داداش می فهمی ما چی میگیم ؟ میگیم شاتل دروغگوئه ! شما به فعالیت شریفت ادامه بده ، ولی مطمئن باش اینجا واسه کسایی هست که کاربر حرفه ای یا دانلودر هستن ، وگرنه هر کاربر معمولی با هر سرویس دهنده ای راضیه !
آره داداش می فهمی ، ولی خودتو میزنی به اون راه ...

و اما در آخر ، داداش شما پارتی داری که شبی 700-800 از شاتل میگیری و مشکلی واست پیش نمیاد ! به خدا این مورد جزو عجایبه !!! {شاید هم نمایندگی هستی ، دارندگی و برازندگی }

سلام

شما به پست خودت ارجاع میدی ؟ LOL

بفرمایید

http://forum.persiantools.com/t78483-page156.html#post4439662

http://forum.persiantools.com/t78483-page156.html#post4440209

http://forum.persiantools.com/t78483-page155.html#post4430663

http://forum.persiantools.com/t78483-page154.html#post4424176

http://forum.persiantools.com/t78483-page154.html#post4427278

پست شماره 2281
پست شماره 2282
پست شماره 2285
پست شماره 2288
پست شماره 2278
پست شماره 2279
و .....................

کاربر حرفه ای به کسی نمیگن که دانلودر باشه عزیز دل برادر . یه بچه مدرسه ای هم میتونه روزی 20 گیگ دانلود کنه . کاربر حرفه ای وانی هست که بتونه مدیریت داشته باشه زرنگی کنه نه خودش بی ابنترنت بمونه نه کسی بتونه بهش حرفی بزنه درسته ؟

دوستان معترض تا زمانی که شما هستید من هم هستم . پارتی ندارم یک زره زرنگی میکنم 2 شب دانلود میکنم 2 شب نمیکنم هم اینترنت دارم هم خدماتش رو

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
" اگر محدودیت پهنای باند داشت نمیومد تمام سرویسهارو از دم رو 2 مگ آپ کنه . مشهد رو روی 4 مگ آپ کنه !!!!! هیچ شرکتی توان اینکار رو نداره . "
پس خیلی احمق هست که با این کارش مشترک رو می رنجونه . همه رو روی 1 مگ ست کنه ولی کاهش سرعت نده.
این حرف شما یعنی مدیریتش تعطیل هست . و مدیرش قد شلغم نمی فهمه.

در مورد مخابرات هم شما خودتون یک ماه 128 بگیرین و امتحان کنین. بعد بیان بگین من اشتباه کردم.
به این قضیه هم دقت کن که الان فقط شما هستی که راضی هستی. کسی غیر از شما نیست.
برو 4-5 نفر دیگه راضی بیار بعد صحبت کن.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
....
کاربر حرفه ای به کسی نمیگن که دانلودر باشه عزیز دل برادر . یه بچه مدرسه ای هم میتونه روزی 20 گیگ دانلود کنه . کاربر حرفه ای وانی هست که بتونه مدیریت داشته باشه زرنگی کنه نه خودش بی ابنترنت بمونه نه کسی بتونه بهش حرفی بزنه درسته ؟
...

تعریف کاربر حرفه ای از دیدگاه دوستمون :
کاربری که در اینترنتش صرفه جویی می کند ، از دانلود رایگان تا مجبور نشود استفاده نمی کند ، همواره به فکر سرویس دهنده اش !
دادا همه میدونن این تعریف از دیدگاه چه شرکتی هست ؟ شا... بقیش چی بود ؟ تل ؟

....
دوستان معترض تا زمانی که شما هستید من هم هستم . پارتی ندارم یک زره زرنگی میکنم 2 شب دانلود میکنم 2 شب نمیکنم هم اینترنت دارم هم خدماتش رو
داداش فکر نمی کنی همینطور تساعدی داری زمان بین دانلودت رو بالا میبری ؟ قبلا هر دو شب ، یک شب دانلود نبود ؟

داداشی شما باش ، ما هم هستیم . ولی فرق ما دوتا مثه فرق دولتی و NGO هست . ما واسه گول نخوردن کاربرا صدامون بلنده !

هر چی بیشتر میگذره بیشتر پی می برم کار شاتل داره تموم میشه و داره دست و پا میزنه !!! امیدوارم روزی رو ببینم که به حقوق مصرف کننده احترام میذاره ...

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
" اگر محدودیت پهنای باند داشت نمیومد تمام سرویسهارو از دم رو 2 مگ آپ کنه . مشهد رو روی 4 مگ آپ کنه !!!!! هیچ شرکتی توان اینکار رو نداره . "
پس خیلی احمق هست که با این کارش مشترک رو می رنجونه . همه رو روی 1 مگ ست کنه ولی کاهش سرعت نده.
این حرف شما یعنی مدیریتش تعطیل هست . و مدیرش قد شلغم نمی فهمه.

در مورد مخابرات هم شما خودتون یک ماه 128 بگیرین و امتحان کنین. بعد بیان بگین من اشتباه کردم.
به این قضیه هم دقت کن که الان فقط شما هستی که راضی هستی. کسی غیر از شما نیست.
برو 4-5 نفر دیگه راضی بیار بعد صحبت کن.

سلام

ببینید اصلا بحثی که شما میکنید نه فنی هست نه سیاست یازار isp در ایران . اگر قرار باشه همه روی یک مگ آپ بشن پس دیگه همه مناطق هیچ فرقی با هم نمیکنه . سیاست یک شرکتی هست که برای جذب یک منطقه باید روی اون سرمایه گذاری کنه در حد توان خودش . افت سرعت که شما در شب برای ECO پیش میاد براتون مربوط به امکانات پهنای باند شرکت نیست مربوط به مدیریت مصرف ماست . به شما پهنای باند 2 مگ دادن گفتن اگر بخای 7 ساعت هر شب دانلود کنی اشتراکی میشی به دلیل اینکه تایم راپگان چون محاسبه نمیشه و هزینه نداره همه بخان دانلود کنن ظرفیت اختصاص یافته به مرکز مخابراتی 0 میشه . حالا اگر بخان پهنای باند رو زیاد کنن شرکت باید پولش رو بده شما مجانی حال کنی ؟! که چی ؟ به اندازه هزینه که دادی سرویس هم گرفتی هزینه شما برای سرویسی که گرفتی تا همین حد هست . برای دانلودر جماعت هرچی پهنای باند هم بگیری باز کم میاد پس کاملا یک طرف سود میکنه طرف دیگه ضرر . طبق قانون هم گفته شده که سرعت شما و میزان دانلود شما و ضریب اشتراک شما این هست و شاتل هم همون رو اراءه میده . اگر بیشتر میخای باید هزینه کنی طبق همون جدولی که دادم .

در مورد مدیریت هم کاملا معلومه موفق هست یا نه . شما خودت لیست بهترین ISP های یک سال پیش رو بیار بزار از لحاظ مشترک داشتن / کیفیت و رضایت ببینیم چطوریاس !! من نمی زارم چون میدونم خودت بیار بزار . matma.ir رو هم میتونی ببینی آمارش رسمی هست از سرویس 64 کیلوبیت تا 1 مگ ببینیم کدوم شرکت تو صدر هست . اگر مدیریتش قدشلغم نمیفهمید که بزرگترین شرکت PAP در ایران نمیشد ! حالا یکی از خدماتش رو شما میگید بزرگترین شرکت خدمات دهی VOIP حرفه ای در ایران هست تو گوگل search کنیدتقریبا تمام قراردادهای VOIP ایران رو شاتل برده . شرکت LG باهاش قرار داد بست که روی هر تلویزیون اینترنت و مودم شاتل رو مجانی بده . اگر مدیریت شلغمی داشت که کل ایران دستش نبود برادر

در مورد مشترک راضی هم باید بگم کسی میاد اعتراض میکنه که ناراضی باشه کسی مثلا به پشتیبانی زنگ میزنه که مشکل داره کسی که مشکل نداره یا راضی هست که خوب چیزی نمیگخ درسته ؟ تو ایت 15 صفحه آخر شما و 3 نفر از دوستانی که شمشیر بستین فقط پست دادین چون به هر دلیل ناراضی هستین . کسی که راضی هست عموما نمیاد بگه گرچه 2 3 نفر هم راضی داشتیم تو این چند ده صفحه آخر پس فکر نکن الان همه ایران ناراضی هستن از شاتل . به خودت نگیر .

Last edited:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
تعریف کاربر حرفه ای از دیدگاه دوستمون :
کاربری که در اینترنتش صرفه جویی می کند ، از دانلود رایگان تا مجبور نشود استفاده نمی کند ، همواره به فکر سرویس دهنده اش !
دادا همه میدونن این تعریف از دیدگاه چه شرکتی هست ؟ شا... بقیش چی بود ؟ تل ؟

داداش فکر نمی کنی همینطور تساعدی داری زمان بین دانلودت رو بالا میبری ؟ قبلا هر دو شب ، یک شب دانلود نبود ؟

داداشی شما باش ، ما هم هستیم . ولی فرق ما دوتا مثه فرق دولتی و NGO هست . ما واسه گول نخوردن کاربرا صدامون بلنده !

هر چی بیشتر میگذره بیشتر پی می برم کار شاتل داره تموم میشه و داره دست و پا میزنه !!! امیدوارم روزی رو ببینم که به حقوق مصرف کننده احترام میذاره ...

سلام

اگر شما میخاید دانلود رایگان داشته باشید یعنی مفتی رو بترکونید برخلاف سیاست بازارهای مالی هست و کاملا هم درسته این سیاست . شما مغازه داشته باش 12 ماه سال رو 70% تخفیف بزن ننمیگم رایگان بده ! ببینم آخر سال چقدر سود داری . درسته یا نه ؟

شما میخای مثلا 10 تومن هزینه کنی بجاش 100 تومن رایگان برداشت کنی ؟ خودت بودی میکردی ؟

کاربر حرفه ای کسی است که اینترنت را نه برای تایم رایگان بلکه برای 24 ساعت استفاده و ار تمامی امکانات اعم از کیفیت و سرعت بالا و دانلود خوب استفاده نماید .

کاربر غیر حرفه ای کسی است که اینترنت را برای فقط دانلود رایگان شب بگیرد و بیش از هزینه تقبل کرده بخواهد از آن استفاده نماید .

اگر من شبی 800 تا دانلود نکنم میزارم 2 شب یکبار 1.5 میگیرم 2 تا فیلم مثلا . نه اینکه فکر کنم الان اینترتن تموم میشه شبی بخام تند تند 2 گیگ بگیرم .

به خدا من نمیدونم شما چه فکری میکنید که میگید شاتل داره دست و پا میزنه !!!! چقدر بگم آمار و ببینید یا همین تبلیغات در انواع مختلف رو ببینید . میدونید خود این تبلیغات چه هزینه ای داره ؟ اگر درآمدی نداشت میتونست انجام بده ؟ کدوم شرکت رو میبینید در سطح شهر و رسانه ها این همه هزینه کنه ؟ داتک / پارس آنلاین / آسیاتک / صبانت / ایرانسل ...... کدومشون ؟ پس خیالت راحت اونقدر درآمد داره که یک دهمش رو سالی چند میلیارد تومن هزینه میکنه و به اندازه یک دهم درآمدش هم نیست .

مشتری مداری رو فقط یک نمونه به شما گفتم . هر مشترکی بخواد فسخ کنه باهاش تماس میگیرن و علت رو جویا میشن و تا حد امکان براش برطرف میکنن . این یه نمونه خیلی کوچیکش هست .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آخ جون دعوا :D
میخواید همتون رو بن کنم راحت شیم؟ :دی

ولی جدی به نظر من که الان دو ماه هست سرعت دانلودم رویایی شده، شاتل دیگه شرکت نیست!
خدماتش و سرعت دانلودش و شبانه هاش رو مخه
خدا میدونه من تا کی سرعتم خوب میمونه
ولی یقینا اولین روزی که سرعتم مثل قبل بشه از شاتل خداحافظی میکنم

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
آخ جون دعوا :D
میخواید همتون رو بن کنم راحت شیم؟ :دی

ولی جدی به نظر من که الان دو ماه هست سرعت دانلودم رویایی شده، شاتل دیگه شرکت نیست!
خدماتش و سرعت دانلودش و شبانه هاش رو مخه
خدا میدونه من تا کی سرعتم خوب میمونه
ولی یقینا اولین روزی که سرعتم مثل قبل بشه از شاتل خداحافظی میکنم

سلام

شما مطمئن باش اگر تو سرویس eco یک مقدار مدیریت دانلود داشته باشی تو شب شاتل بهترین شرکت برای شماست . مشخصات سرویس رو بگو بیزحمت یک تست دانلود هم بزار ببینیم چیداری .

ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقا جان چرا بحث و عوض میکنی
من بحث روی سرویس art هست من اصلا روی سرویس اکو حرفی نزدم.
توی دوتا پست قبل گفتم که چر باید سرویس ارت توی شب افت سرعت پیدا کنه؟
دقیقا روز اول سرویس توی روز خوب بود ولی شب با دایل آپ هیچ فرقی نداشت.
شب دوم . سوم هم همین طور بود. ولی روز نه خوب بود. اونم میدونم چرا خوب بود چون رفتیم دادو بیداد و دقیقا همون 1 ماهی بود که منت کشی میکردن جون مادرت فسخ نکن.

این دوستون شرکت درست حسابی ندیدن که این حرفو میزنن.
این قانون مسخره رو نه آسیاتک داره نه پارس آنلاین نه داتک نه صبا نت. نه مخابرات نه ایرانسل نه لایزر نه اوراکل نه پیشگامان و نه .....

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
آقا جان چرا بحث و عوض میکنی
من بحث روی سرویس art هست من اصلا روی سرویس اکو حرفی نزدم.
توی دوتا پست قبل گفتم که چر باید سرویس ارت توی شب افت سرعت پیدا کنه؟
دقیقا روز اول سرویس توی روز خوب بود ولی شب با دایل آپ هیچ فرقی نداشت.
شب دوم . سوم هم همین طور بود. ولی روز نه خوب بود. اونم میدونم چرا خوب بود چون رفتیم دادو بیداد و دقیقا همون 1 ماهی بود که منت کشی میکردن جون مادرت فسخ نکن.

این دوستون شرکت درست حسابی ندیدن که این حرفو میزنن.
این قانون مسخره رو نه آسیاتک داره نه پارس آنلاین نه داتک نه صبا نت.

سلام

بحث رو عوض نکردم شما سسرویس ART مدنظرت بود خوب باشه .

لطف کن یک اسکرین شات از صفحه کاربری ایشون بگیر و مقدار مصرف ماهاینه و همینطور نوع سرویس ART .

اگر روز دوم سوم افت داشتی مشکل یا داخلی خودت هست یا مرکز مخابراتی زنگ بزن چک کن هرکی هم بهت گفت زیاد دانلود رکدی جرت میگه خوب . عمرا هم پشتیبانی اونقدر ضایع نیستن اینرو بهت بگن .

افت سرعت یعنی چقدر ؟ مثلا سرویس آرت 1 که باید روی 14 15 باشه شده 12 11 ؟ دقیقا مشخص کن .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام

شما مطمئن باش اگر تو سرویس eco یک مقدار مدیریت دانلود داشته باشی تو شب شاتل بهترین شرکت برای شماست . مشخصات سرویس رو بگو بیزحمت یک تست دانلود هم بزار ببینیم چیداری .

ممنون
ببین من هم نامحدود داشتم هم محدود.
نصف عمرم هم توی اینترنت بوده
اینکه میگم شاتل دیگه به درد نمیخوره بی خودی و روی هوا نمیگم
به عنوان کسی که کافینت داری رو هم تجربه کردم و حداقل با 6 تا شرکت بزرگ ارائه دهنده اینترنت کار کرده میگم شاتل دیگه به درد نمیخوره
در مورد شبانه که به هیچ عنوان نباید حرف بزنیم. من قبل از این مدت که به نظر میاد غیرطبیعی هم باشه، شبها امکان نداشت بالاتر از 3 دانلود داشته باشم! اصلا دانلود بخروه تو سرم :دی
چهار تا سایت باز نمیشد کرد

بالا