• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
ياهو نمي خواد درست بشه...من بايد ايميلم رو چك كنم:hmm:

fبرای من که امروز درست شده/اسیاتک

سلام

داتک که با gmail باز نمیشه . کلا مشکل سراسری هست و هرکی به اون یکی پاسکاری میکنه . البته مشکل شرکتهای ISP نیستن .

لینک تابناک

عدم دسترسی به پست الکترونیک «یاهو» و «جی‌میل» - Tabnak.IR | تابناك

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
....

سرویس داده شده و تو قراردادهم گفتن اگر دانلود بیش از حد داشته باشید fup میشید . سرعت استاندارد در حالت عادی 14 تا 16 هست که هست اگر fup بشید طبق قراردادی که امضاء شده افت سرعت تو دانلود دارید فقط .

بغیر از این دیگه اتفاقی نمیفته ؟ میفته ؟ از قبل هم گفته شده . ....

کفایت کرد ! ما هم تلاشمون همینه که همین حرفهارو به دوستان بگیم ، دوستان متوجه باشن شرایط تو قرارداد چجوریه کفایت میکنه :)

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
کفایت کرد ! ما هم تلاشمون همینه که همین حرفهارو به دوستان بگیم ، دوستان متوجه باشن شرایط تو قرارداد چجوریه کفایت میکنه :)

بله برای سرویسهای ART تا سقف 24 ساعت 30 روزه کسی دانلود کنه fup میشه تو قرارداد هم هست یعنی کسی فقط بخاد سرویس بگیره باری دانلود 24 ساعته .

روی سرویسهای eco همچین چیزی نیست .

ممنون

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
بله برای سرویسهای ART تا سقف 24 ساعت 30 روزه کسی دانلود کنه fup میشه تو قرارداد هم هست یعنی کسی فقط بخاد سرویس بگیره باری دانلود 24 ساعته .

روی سرویسهای eco همچین چیزی نیست .

ممنون
روی سرویس های اکو هم همچین چیزی هست و شما خودت بهتر از من میدونی !
دانلودرها محدود میشن :
1. اپراتور ، نمایندگی شاتل بارها به من اعلام کردند که بلک لیست ذارن ، و شما هم اگه متوجه نیستی شرایط رو به همون صفحه سیاست های مصرف منصفانه که خودت بهتر از من می دونی کجاست مراجعه کن .
2. یا من دروغ میگم !
3. یا شما داری با هدف خاصی از شرکت دفاع میکنی !

داداش گلم ، ملت باید بدونن وقتی اکو میگیرن و چند شب میذارن رو دانلود چه بلایی سرشون میاد !
یا شرایط رو قبول کنن !
یا برن جای دیگه !
یا بقول اپراتورهای شاتل ،" آقا شما با این محدودیت ها مشکل داری سرویس ددیکیت بگیر !!!!"

من و دوستان زخم خورده هم داریم واسه کاربرای دیگه شرایط رو روشن میکنیم ، شما هم خودتو ناراحت نکن ، طلا اگه پاکه چه منتش به خاکه !
حرفهای ما اگه درست نیست ، خب حتما کاربرای دیگه تست می کنن و متوجه میشن :)

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
روی سرویس های اکو هم همچین چیزی هست و شما خودت بهتر از من میدونی !
دانلودرها محدود میشن :
1. اپراتور ، نمایندگی شاتل بارها به من اعلام کردند که بلک لیست ذارن ، و شما هم اگه متوجه نیستی شرایط رو به همون صفحه سیاست های مصرف منصفانه که خودت بهتر از من می دونی کجاست مراجعه کن .
2. یا من دروغ میگم !
3. یا شما داری با هدف خاصی از شرکت دفاع میکنی !

داداش گلم ، ملت باید بدونن وقتی اکو میگیرن و چند شب میذارن رو دانلود چه بلایی سرشون میاد !
یا شرایط رو قبول کنن !
یا برن جای دیگه !
یا بقول اپراتورهای شاتل ،" آقا شما با این محدودیت ها مشکل داری سرویس ددیکیت بگیر !!!!"

من و دوستان زخم خورده هم داریم واسه کاربرای دیگه شرایط رو روشن میکنیم ، شما هم خودتو ناراحت نکن ، طلا اگه پاکه چه منتش به خاکه !
حرفهای ما اگه درست نیست ، خب حتما کاربرای دیگه تست می کنن و متوجه میشن :)

سلام

دوست عزیز باز هم میگم شما و تمام کسانی که از دست شاتل ناراضی هستید و به هر منظور دارید خرابش میکنید جزو دانلودرهای حرفه ای هستید که شبی بالای 2 گیگ میخان دانلود کنن . خود شما هم بهتر از من میدونی .

مشترک حرفه ای اون کسی نیست که دانلودر باشه ! اون کسی هست که بتونه بهترین کاربری رو از سرویسش بکشه و بدونه چطوری با اینترنت در ایران کنار بیاد .

به خدا به پیر به پیغمبر من حرف دروغ نمیزنم . کسانی مثل شما دوست عزیز که بخان اینطوری از سرویس استفاده کنن 1 به 100 هست در خوشبینانه ترین حالت برای شاتل . یعنی 1 نفر در بین 100 نفر بعلت دانلود زیاد با افراد مثل خودش اشتراکی میشه و در نتیجه ناراضی اون بلک لیست نیست نرم اتفزاری هست که با توجه به رفتار شما در تایم شبانه اتوماتیک شما رو با کسانی اشتراکی میکنه که مثل خودتون هستن . پس مربوط به رفتار و عمل شما مبیشه که کاملا قابل کنترل از طرف خودتون هست . حالا نبین الان همینجا 5 نفر هستن شما فکر کنی الان شاتل درش تخته شد رفت ! همین رو بگم این شرکت با رقیب دومش در ایران با تفاوت 40% رتبه اول رو داره در فقط اینترنت پرسرعت .

مشترک معمولی یا شرکتی که یهو میاد آرت 5 6 7 8 میگیره که بدبخت دانلودی نداره . کلی هم هزینه میکنه در حد نجومی . کلی هم راضی هست گواهش رو خودتون میبینید که هرماه یا ماهی 2 بار گزارش بهترین ISP در میاد شاتل همیشه اول هستش . اونجا که دیگه تقلب نیست . کاربرای دیگه منظور دانلودر هستن ؟ بله تست میکنن از 10 نفر 2 3 نفر شاید فسخ کنن بقیه مدیریت دانلود میکنن که از فاکتورهای دیگه شرکت استفاده کنن . قضاوت با خود مشترک هست .

اگر شما سرویس رو برای دانلود شبانه رایگان میخای که خوب بازهم میگم هیچ شرکت ISP شما رو با این طرز مصرف قبول نخواهد کرد / برید تو تاپیکهای دیگه ببینید

سطح توقعات بعضی از دوستان خیلی بالاس . تایم رایگان بله رایگان هست ولی نه به قیمت شبی 2 تا 4 گیگ دانلود که پدر پهنای باند هزاران مشترک معمولی دیگه رو در بیاره .

دوست گلم من نه نمایندگی هستم نه مدیر نه مامور شرکت شاتل . فقط دیدم 2 3 ماه فقط تو این تاپیک شرکت رو دارن میکوبن گفتم بیام یک توضیحاتی بدم .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

دوست عزیز باز هم میگم شما و تمام کسانی که از دست شاتل ناراضی هستید و به هر منظور دارید خرابش میکنید جزو دانلودرهای حرفه ای هستید که شبی بالای 2 گیگ میخان دانلود کنن . خود شما هم بهتر از من میدونی .

مشترک حرفه ای اون کسی نیست که دانلودر باشه ! اون کسی هست که بتونه بهترین کاربری رو از سرویسش بکشه و بدونه چطوری با اینترنت در ایران کنار بیاد .

به خدا به پیر به پیغمبر من حرف دروغ نمیزنم . کسانی مثل شما دوست عزیز که بخان اینطوری از سرویس استفاده کنن 1 به 100 هست در خوشبینانه ترین حالت برای شاتل . یعنی 1 نفر در بین 100 نفر بعلت دانلود زیاد با افراد مثل خودش اشتراکی میشه و در نتیجه ناراضی اون بلک لیست نیست نرم اتفزاری هست که با توجه به رفتار شما در تایم شبانه اتوماتیک شما رو با کسانی اشتراکی میکنه که مثل خودتون هستن . پس مربوط به رفتار و عمل شما مبیشه که کاملا قابل کنترل از طرف خودتون هست . حالا نبین الان همینجا 5 نفر هستن شما فکر کنی الان شاتل درش تخته شد رفت ! همین رو بگم این شرکت با رقیب دومش در ایران با تفاوت 40% رتبه اول رو داره در فقط اینترنت پرسرعت .

مشترک معمولی یا شرکتی که یهو میاد آرت 5 6 7 8 میگیره که بدبخت دانلودی نداره . کلی هم هزینه میکنه در حد نجومی . کلی هم راضی هست گواهش رو خودتون میبینید که هرماه یا ماهی 2 بار گزارش بهترین ISP در میاد شاتل همیشه اول هستش . اونجا که دیگه تقلب نیست . کاربرای دیگه منظور دانلودر هستن ؟ بله تست میکنن از 10 نفر 2 3 نفر شاید فسخ کنن بقیه مدیریت دانلود میکنن که از فاکتورهای دیگه شرکت استفاده کنن . قضاوت با خود مشترک هست .

اگر شما سرویس رو برای دانلود شبانه رایگان میخای که خوب بازهم میگم هیچ شرکت ISP شما رو با این طرز مصرف قبول نخواهد کرد / برید تو تاپیکهای دیگه ببینید

سطح توقعات بعضی از دوستان خیلی بالاس . تایم رایگان بله رایگان هست ولی نه به قیمت شبی 2 تا 4 گیگ دانلود که پدر پهنای باند هزاران مشترک معمولی دیگه رو در بیاره .

دوست گلم من نه نمایندگی هستم نه مدیر نه مامور شرکت شاتل . فقط دیدم 2 3 ماه فقط تو این تاپیک شرکت رو دارن میکوبن گفتم بیام یک توضیحاتی بدم .

دوست من فرمایش شما متین ، ولی ظاهرا شما نمیخوای قبول کنی من با شبی 600 مگ دانلود محدود شدم !

بحث من صداقت کاری هست ، نه اینکه موقع خرید یک حرف و موقع عمل یک حرف دیگه زده بشه .

داداش گلم چیزایی که شما میگی رو ما بصورت تئوریک تو مدریریت بازار و بصورت عملی تو کارگروه ها تجربه کردیم ، و مطمئن باش در یک شرکت با همین چیزها تخته میشه که اگه کمی مدیریت خونده باشی کاملا متوجه میشی !!!
من تا به امروز 15 نفر رو برای شاتل آوردم ، وارد تصاعدش نمیشم ، در حال حاضر دارم 10 نفر از اون 15 نفر رو بر می پردونم پارس . ضمن اینکه اینها کسایی بودن که کارهاشون رو مستقیما من انجام داده بودم ، خیلی ها بودن که وقتی می چرسیدن بهترین سرویس کدومه میگفتم شاتل ! الآن دیگه نه ! من تنهایی ؟ نه ... ولی این تاپیک مشتی از خروار هست ...

اجازه بده بگم بزرگترین دوست و دشمن یک شرکت اقتصادی کیه ؟!
آفرین ، "مشتری ناراضی" !!!

البته من و دوستانی که اینجا میایم هدفی برای کوبیدن و تخته کردن در این شرکت رو نداریم ، ه نگاه به تاپیک های قبل بنداز !
اولش تسائسل هست ، بعد تهدید ، و بعد التماس .... التماس از اینکه شرکت به حرف هاشون گوش بده ! از اینکه لااقل سرویسی که قبلا بهشون میداد رو دوباره باز هم بهشون بده ، و در آخر اونها دیگه تو این تاپیک نیستن ، بلکه تو یه تاپیک دیگه تو یه شرکته دیگه هستن !!!
اینا داد میزنن بابا کجای دنیا مصرف از یه حد گدشت اونم تو ساعت رایگان سرعت به پایین 5 کیلوبایت میرسه ، وقتی کمترین حالت سرویس 512 معادل 8 کیلوبایته ؟! مطمئنی شرکت کشترکین پرمصرف رو با هم شیر میکنی و هیچ شیطنت دیگه ای نمیکنه ؟
چون خود من بهترین حالتم تو شب شده بود 5 کیلوبایت و حول و حوش 1 تا 2 کیلوبایت می گذشت .

گفتم که ، هر کی سرویس روزانه و دانلود شبانه با سرعت معمول {هر دو شب یکبار } میخواد بره شاتل !!!

اصلا داداشی من و شما یک حرف رو میزنیم ! ما می گیم که : " دوستان توقع نداشته باشین شاتل اجازه بده عین 30 روز ماه رو شما تو ساعت رایگان با سرعت معمولتون دانلود داشته باشین"

یادته گفتم من عنب خواهم تو انگور را ؟ { عنب همون انگور به عربی هست } :)

من فعلا اینجا رو خط پارسم شبی 700-900 میگیرم و تا الآن با مشترکین پر مصرف شیر نشدم ، مطمئن باش اگر اونجا هم اینکارو کنن اونجا هم این موضوع رو اعلام می کنم !!!
ولی لااقل نمایندگی پارس شرف داشت گفت : تا 22 بهمن انتظار سرعت مناسب نداشته باش . داداش ما صداقت سرویس دهنده رو میخوایم !!

تعریف مشترک حرفه ای : مشترکی که نمی تونی بپیچونیش و گنجشک رو رنگ کنی و جای قناری بهش بدی . وگرنه اتفاق خوبی نمییفته !

هدف اینجا آگاهی دادن به سایر دوستان از شرایط مصرف شاتل هست ، شاتل مختاره هر جور میخواد سرویس بده و بهترین سرویس دهنده هم باشه :)

...
سطح توقعات بعضی از دوستان خیلی بالاس . تایم رایگان بله رایگان هست ولی نه به قیمت شبی 2 تا 4 گیگ دانلود که پدر پهنای باند هزاران مشترک معمولی دیگه رو در بیاره
...
شما راست میگی ، هر کی اهل دانلود رایگان شبانه و دانلودر هست بره ددیکیت بگیره ، شاتل اکو سرویس مناسبی واسه اینکار نیست :)

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من اصلاح میکنم
اصلا شاتل گزینه خوبی برای این کار نیست.
بابا با art ما داشتین دانلود میکردیم نه صبح و شب. فقط توی طول روز.
حجم از 12 گیگ که گذشت سرعت شد هندلی.
زنگ زدیم پشتیبانی گفته شما نباید بیش از 50 درصد از ترافیک و مصرف کنید مگر نه میشید فلان . فلان و فلان.... بابا اگه می خواست اینجوری بشه میرفتم cra می خریدیم که نصف این قیمتو داشت. بحث اینجاست دروغ میگن و سیاست ثابتی ندارن که تکلیف مصرف کننده روشن باشه. شما هم که اومدی خودتون دیدین که شما دو نفر هستین که راضی هستین. مگر نه به قول شما ( که اصلا اینو قبوا ندارم ) شرکت بزرگ احتیاجی به طرفداری نداره. هر کی گرفته راضی بوده تمدید کرده نبوده انصراف داده. مثل ما رفتیم انصراف دادیم دلیلشم دزدی ترافیک بود و عدم پایداری سرویس . الان هم آسیاتک گرفتیم که سگش شرف داره به شاتل.

تازه موقع انصراف هم میری پیششون التماس میکنن. نه آقا نرو بیا یه ماه بهت رایگان میدیم. آقا برو شرکت دیگه خطو نگه میداریم دو ماه دیگه هم اومدی میتونی برگردی.
انقدر از این حرکتشون بدم میاد.
شما که میگی شرکت بزرگی و فلان . پس این کار سخیفشون چیه.

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من هر چا رفتم نمونه بارز یک دزد اینترنتی در سطح کلان رو شاتل مثال زدم.

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
کاربر BLU-RAy
اگه شغله شریفتون تو شاتل صورت گرفته و حقوق میگیرید تا نظر بازار رو نسبت به شاتل عوض کنید(نه پشتیبان چون هنوز به اون مرحله نرسیدید و ازمایشی هستید) عرض کنم که باید به شاتل تبریک گفت
اگرچه این ابتکارات و این زحمت ها واسه شاتل دزد فایده نداره
اگرم محض رضای خدا و شاتل :wacko: اینکارو میکنی باس بگم که اجرت با عمو شاتل
چون شیرین روزی 3.4 ساعت باید وقت بزتری پست هارو بخونی و بعد جواب بدی که هیچ ادم ای الکی اینکارو انجام نمیده
اول خواستم بگم که کاری که داری میکنی خیلی تابلو تر از این حرفاست
----
بعدشم من اسیا تک دارم و شبی شیرین 1.5 تا2 گیگ دان دارم
نه بلک لیستم نه چیز دیگه....

هیچ شرکت ISP شما رو با این طرز مصرف قبول نخواهد کرد / برید تو تاپیکهای دیگه ببینید

برعکس:
همه ISp ها بلک لیست ندارن مثله شاتل
نمونش خودم که همیشه حداقل رو خوب داشته.
---
دوم اینکه همانطور که دوستمون گفتند اصلا شاتل کلا هم داغون شده-ربطی به 600 مگ یا 1 گیگ یا دانلودر بودن نداره-اینقدر الکی اصرار نکن که نیست:hmm:
یکی از دوستانم که همیشه گیگ اولیش هم اخر دوره زیاد میاد بازم شب ها که تست گرفته وضعش داغون بوده
نتیجتا اینکه شاتل isp ای هست که فقط تحت شرایط قحطی بدرد میخورد و بس

ننگ بر شاتل

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
هیچ شرکت ISP شما رو با این طرز مصرف قبول نخواهد کرد / برید تو تاپیکهای دیگه ببینید

پیشگامان هم بلك لیست نداره، البته پیشگامان دانلود شبانه اش بستگی به پهنای باند آزادش داره و تعداد مصرف كننده ها، وقتی پهنای باند كم داشته باشه سرعت شبانه همه رو یكجا كم میكنه، وقتی هم پهنای باندش بازه تا سقف burst سرویستون بهتون دانلود میده. الان كلاً شباش محدود شده روی 32 كیلو بیت.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست من فرمایش شما متین ، ولی ظاهرا شما نمیخوای قبول کنی من با شبی 600 مگ دانلود محدود شدم !

بحث من صداقت کاری هست ، نه اینکه موقع خرید یک حرف و موقع عمل یک حرف دیگه زده بشه .

داداش گلم چیزایی که شما میگی رو ما بصورت تئوریک تو مدریریت بازار و بصورت عملی تو کارگروه ها تجربه کردیم ، و مطمئن باش در یک شرکت با همین چیزها تخته میشه که اگه کمی مدیریت خونده باشی کاملا متوجه میشی !!!
من تا به امروز 15 نفر رو برای شاتل آوردم ، وارد تصاعدش نمیشم ، در حال حاضر دارم 10 نفر از اون 15 نفر رو بر می پردونم پارس . ضمن اینکه اینها کسایی بودن که کارهاشون رو مستقیما من انجام داده بودم ، خیلی ها بودن که وقتی می چرسیدن بهترین سرویس کدومه میگفتم شاتل ! الآن دیگه نه ! من تنهایی ؟ نه ... ولی این تاپیک مشتی از خروار هست ...

اجازه بده بگم بزرگترین دوست و دشمن یک شرکت اقتصادی کیه ؟!
آفرین ، "مشتری ناراضی" !!!

البته من و دوستانی که اینجا میایم هدفی برای کوبیدن و تخته کردن در این شرکت رو نداریم ، ه نگاه به تاپیک های قبل بنداز !
اولش تسائسل هست ، بعد تهدید ، و بعد التماس .... التماس از اینکه شرکت به حرف هاشون گوش بده ! از اینکه لااقل سرویسی که قبلا بهشون میداد رو دوباره باز هم بهشون بده ، و در آخر اونها دیگه تو این تاپیک نیستن ، بلکه تو یه تاپیک دیگه تو یه شرکته دیگه هستن !!!
اینا داد میزنن بابا کجای دنیا مصرف از یه حد گدشت اونم تو ساعت رایگان سرعت به پایین 5 کیلوبایت میرسه ، وقتی کمترین حالت سرویس 512 معادل 8 کیلوبایته ؟! مطمئنی شرکت کشترکین پرمصرف رو با هم شیر میکنی و هیچ شیطنت دیگه ای نمیکنه ؟
چون خود من بهترین حالتم تو شب شده بود 5 کیلوبایت و حول و حوش 1 تا 2 کیلوبایت می گذشت .

گفتم که ، هر کی سرویس روزانه و دانلود شبانه با سرعت معمول {هر دو شب یکبار } میخواد بره شاتل !!!

اصلا داداشی من و شما یک حرف رو میزنیم ! ما می گیم که : " دوستان توقع نداشته باشین شاتل اجازه بده عین 30 روز ماه رو شما تو ساعت رایگان با سرعت معمولتون دانلود داشته باشین"

یادته گفتم من عنب خواهم تو انگور را ؟ { عنب همون انگور به عربی هست } :)

من فعلا اینجا رو خط پارسم شبی 700-900 میگیرم و تا الآن با مشترکین پر مصرف شیر نشدم ، مطمئن باش اگر اونجا هم اینکارو کنن اونجا هم این موضوع رو اعلام می کنم !!!
ولی لااقل نمایندگی پارس شرف داشت گفت : تا 22 بهمن انتظار سرعت مناسب نداشته باش . داداش ما صداقت سرویس دهنده رو میخوایم !!

تعریف مشترک حرفه ای : مشترکی که نمی تونی بپیچونیش و گنجشک رو رنگ کنی و جای قناری بهش بدی . وگرنه اتفاق خوبی نمییفته !

هدف اینجا آگاهی دادن به سایر دوستان از شرایط مصرف شاتل هست ، شاتل مختاره هر جور میخواد سرویس بده و بهترین سرویس دهنده هم باشه :)

شما راست میگی ، هر کی اهل دانلود رایگان شبانه و دانلودر هست بره ددیکیت بگیره ، شاتل اکو سرویس مناسبی واسه اینکار نیست :)

سلام دوست عزیز

خوب من فکر کنم ما تا 1 ماه دیگه هم باهم صحبت کنیم نه شما قانع میشی نه من میتونم منظورم رو برسونم .

در آخر شما الان از پارس آنلاین سرویس داری و به عنوان یک دانلودر فعلا راضی هستی خوب این برای شما چیز خوبی هست . ایشالا تا آخر هم راضی باشی اما من بهت تضمین میدم تا چندوقت دیگه افت سرعت پیدا میکنی .

در مورد نتیجه گیزی من نظر شما رو رد میکنم . من میگم اگر کسی بخاد شبی بصورت رایگان 1.5 به بالا دانلود کنه بعد از چند شب با کسانی اشتراکی میشه که مثل خودش دانلود میکنن و نتیجش افت سرعت هست . بازهم میگم سرویسهاش اینترنت ADSL د ایران اشتراکی هست و سرعت بستگی به ترافیک مشترکین داره در نتیجه سرعت تضمینی نیست . روی سرویسهای اختصاصی تضمینی هست . پس از همون اول هم تو قرارداد ذکر شده تضمینی برای مثلا سرویس 512 نیست که خمیشه روی 60 64 بکشید . این مسئله برای تمامی شرکتهای PAP یکسان هست . تو قرارداد پارس آنلاین هم ببینید همین رو نوشته

به هرحال من خودم شخصا امیدوارم از سرویستون همیشه راضی باشید .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
من اصلاح میکنم
زنگ زدیم پشتیبانی گفته شما نباید بیش از 50 درصد از ترافیک و مصرف کنید مگر نه میشید فلان . فلان و فلان.... بابا اگه می خواست اینجوری بشه میرفتم cra می خریدیم که نصف این قیمتو داشت. بحث اینجاست دروغ میگن و سیاست ثابتی ندارن که تکلیف مصرف کننده روشن باشه. شما هم که اومدی خودتون دیدین که شما دو نفر هستین که راضی هستین. مگر نه به قول شما ( که اصلا اینو قبوا ندارم ) شرکت بزرگ احتیاجی به طرفداری نداره. هر کی گرفته راضی بوده تمدید کرده نبوده انصراف داده. مثل ما رفتیم انصراف دادیم دلیلشم دزدی ترافیک بود و عدم پایداری سرویس . الان هم آسیاتک گرفتیم که سگش شرف داره به شاتل.

تازه موقع انصراف هم میری پیششون التماس میکنن. نه آقا نرو بیا یه ماه بهت رایگان میدیم. آقا برو شرکت دیگه خطو نگه میداریم دو ماه دیگه هم اومدی میتونی برگردی.
انقدر از این حرکتشون بدم میاد.
شما که میگی شرکت بزرگی و فلان . پس این کار سخیفشون چیه.

سلام

خوب شما هم از یم شرکت دیگه گرفتی و مثل همه دوستان دانلودر شب هستی یا به هر نحو میخای سرعت ADSL تون مثل سرویس اختصاصی در طوی 24 ساعت یکنواخت باشه . خوب طبق دستور العمل کشوری و قوانین جاری که در چند پست قبل دادم نمیتونید همچین توقعی داشته باشید به هر حال . در مورد دانلود 12 گیگ و افت سرعت و در نتیجه صحبت با پشتیبانی شاتل من میگم این شرکت نمیاد خودش رو برای 12 گیگ دانلود روزانه خراب کنه . یا شما بد متوجه شدید یا اشتباه گفتن یا اشتباه میگید . سرویسهای 128 آرت الان روی 37 گیگ بسته شده که برا یاین سرویس کاملا نامحدود حساب میشه . اگر میتونید از صفحه کاربری و یا مقدار مصرف اون بازه زمانی خودتون عکس بگیرید بزارید اینجا که آیا فقط با 12 گیگ افت سرعت پیدا کردید یا خیر !

موقع انصراف زنگ میزنن پی گیر میشم علت فسخ رو و براتون تا حد امکان بررسی میکنن ببینن مشکل کجاس تا برطرف بشه . همین خودش کلی مشتری مداری هست . کدوم شرکت دیگه حتی حاضر هست اینکار رو انجام بده ؟ کلی نیرو و زمان میزارن ببینن مشکل کشترک چی هست که میخاد فسخ کنه . این مشکل یا معضل یا پاچه خواری نیست این احترام به مشتر ک هست . حداقل جویای مشکل میشن .

برای شما هم آرزوی زضایت دارم از آسیاتک .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20

سلام

دوست عزیز هر کسی یک نظری داره . فقط همین رو بگم که 99% موارد مصرف ترافیک کاملا مربوط به مشترک هست و نرم افزار محاسبه ترافیک سروز خطاش زیر 0.1% هست . شما نمیتونید همینطوری بدون دلیل و مدرک کسی رو متهم کنید . اول زنگ بزنید مشکل رو بگید براتون طی مراحلی دقیقا برسی میشه . اگر همچین چیزی بود که هزاران هزار مشترک شکایت میکردن عزیز دل برادر . یکم منطقی باش

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
کاربر BLU-RAy
اگه شغله شریفتون تو شاتل صورت گرفته و حقوق میگیرید تا نظر بازار رو نسبت به شاتل عوض کنید(نه پشتیبان چون هنوز به اون مرحله نرسیدید و ازمایشی هستید) عرض کنم که باید به شاتل تبریک گفت
چون شیرین روزی 3.4 ساعت باید وقت بزتری پست هارو بخونی و بعد جواب بدی که هیچ ادم ای الکی اینکارو انجام نمیده
----

برعکس:
---
دوم اینکه همانطور که دوستمون گفتند اصلا شاتل کلا هم داغون شده-ربطی به 600 مگ یا 1 گیگ یا دانلودر بودن نداره-اینقدر الکی اصرار نکن که نیست:hmm:
یکی از دوستانم که همیشه گیگ اولیش هم اخر دوره زیاد میاد بازم شب ها که تست گرفته وضعش داغون بوده

ننگ بر شاتل

سلام به کاربر جدید . عزیز

اصلا مهم نیست من کاره ای هستم یا خیر برفرض که باشم اگر حرف با استتناد و دلیل میزنم پس اعتماد بنفسش رو هم دارم . ممنون از تذکر شما ! اگر اینطور باشه من هم باید فرض رو بر این بگیرم که شما از شرکت رقیب شاتل هستید و قصد خراب کردن اون رو دارید درسته ؟ پس اجرتون با همون شرکت که خودتون میدونید . مرسی

در مورد بررسی تاپیک شاتل من میخام بچها اگر فکر میکنن مشکلی از طرف شاتل هست حداقل با استناد و مدرک بگم اینطور نیست .

شما اگر میگید ترافیک شبانه توسط شاتل محاسبه میشه لطفا یک عکس از مصرف دوره شبانه و کانکشنهایتون بگیرید ارائه بدید همینطوری که نمیشه بگید فلان کس اومد کیف من رو دزدید . کو مدرک کو سند ؟ بزارید لطفا اگر هم ندارید حرف رو تصحیح کنید .

شما هم با شرکت دیگه ایشالا خوب باشید و خوش . ممنون

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من اصلاح میکنم
زنگ زدیم پشتیبانی گفته شما نباید بیش از 50 درصد از ترافیک و مصرف کنید مگر نه میشید فلان . فلان و فلان.... بابا اگه می خواست اینجوری بشه میرفتم cra می خریدیم که نصف این قیمتو داشت. بحث اینجاست دروغ میگن و سیاست ثابتی ندارن که تکلیف مصرف کننده روشن باشه....

کاربر BLU-RAy
----
برعکس:
---

ننگ بر شاتل

پیشگامان هم بلك لیست نداره، البته پیشگامان دانلود شبانه اش بستگی به پهنای باند آزادش داره و تعداد مصرف كننده ها، وقتی پهنای باند كم داشته باشه سرعت شبانه همه رو یكجا كم میكنه، وقتی هم پهنای باندش بازه تا سقف burst سرویستون بهتون دانلود میده. الان كلاً شباش محدود شده روی 32 كیلو بیت.

سلام دوست عزیز

خوب من فکر کنم ما تا 1 ماه دیگه هم باهم صحبت کنیم نه شما قانع میشی نه من میتونم منظورم رو برسونم .

در آخر شما الان از پارس آنلاین سرویس داری و به عنوان یک دانلودر فعلا راضی هستی خوب این برای شما چیز خوبی هست . ایشالا تا آخر هم راضی باشی اما من بهت تضمین میدم تا چندوقت دیگه افت سرعت پیدا میکنی .

در مورد نتیجه گیزی من نظر شما رو رد میکنم . من میگم اگر کسی بخاد شبی بصورت رایگان 1.5 به بالا دانلود کنه بعد از چند شب با کسانی اشتراکی میشه که مثل خودش دانلود میکنن و نتیجش افت سرعت هست ...

یعنی واقعا فکر می کنی اینهمه نظر تو پست های قبلی دروغه ؟ کذبه ؟
همین که با پست های پشت سر هم صفحه رو ببری بعدی و فکر می کنی بقیه نمی فهمن ؟

داداش همشون رو نقل قول کردم ، خودتم می دونی شاتل با 600 تا هر شب محد.د میکنه ! دروغ هم میگه ! اینو فقط من نمیگم ، پست های قبلی رو بخون :)

راستی برادر ! من هنوز رو یه خطم شاتل دارم ، پس حالا حالا ها می تونم برآورد دقیق بدم !

Last edited:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20

سلام

در هیچ شرکتی چیزی به نام بلک لیست وجود نداره اون برای گوشیهای نوکیا بود که تماس رو رد میکرد نه مشترک اینترنت ! ! !

دوست گلم تمامی بحث ما هم همین پهنای باند هست . اگر مشترک بخواد در صول شب کاملا دانلود داشته باشه پهنای باندی نمیمونه برای خیلی از مشترکین دیگه در نتیجه شاتل میاد و از قبل آگاهی میده میگه آقا اگر بخاید شبی 1 2 گیگ به بالا دانلود کنید با کسانی اشتراکی میشید که مثل خودتون هستن . باز از قبلش میاد میگه نکنید . بجای اینکه نگه و همرو یکجا بسوزونه . اگر کسی تونست مدیریت دانلود کنه و به بقیه احترام بزاره هم خودس سود برده هم بقیه اگر نکرد که خودش میدونه .

میتونست بیاد همرو یکجا از سرشب 2 level بیاره پایین اونوقت میگفتن خوب چیزی نیست مثل همین شرکتی که دوستمون گفتن . وقتی احترام میزاره میگه اگر اینکار رو بکنید نتیجش این میشه و چندین روز هم فرصت دارید اونوقت چرا باز انجام میدید .

ما در ایران زندگی میکنیم تو کانادا یا کره یا کشورهای پیشرفته نیستیم که خودشون پهنای باند داشته باشن تا هرچقدر که بخاید . این جزو اولین چیزهایی هست که هر یوزر اینترنت در ایران باید درک کنه .

ممنون

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
یعنی واقعا فکر می کنی اینهمه نظر تو پست های قبلی دروغه ؟ کذبه ؟
همین که با پست های پشت سر هم صفحه رو ببری بعدی و فکر می کنی بقیه نمی فهمن ؟

داداش همشون رو نقل قول کردم ، خودتم می دونی شاتل با 600 تا هر شب محد.د میکنه ! دروغ هم میگه ! اینو فقط من نمیگم ، پست های قبلی رو بخون :)

راستی برادر ! من هنوز رو یه خطم شاتل دارم ، پس حالا حالا ها می تونم برآورد دقیق بدم !

سلام مجدد

چیو نمیفهمن ؟! خوب دارم جواب میدم ! چی کار کنم پس ؟ چون پستها زیاد هست نمیشه 2 تا رو رو کی جواب داد error میده .

دوست عزیز اگر پارس آنلاین که حداقل یک سوم شاتل تجهیزات و پهنای باند داره حالا بماند تو بحث voip و ... که اصلا عددی نیست شما داری شبی 2 گیگ دانلود میکنی و عشق میکنی به نظرت شاتل میاد با 600 مگ زپرتی شما رو به قول خودت محدود کنه ؟

خداوکیلی اصلا کاری به من یا بحثمون نداشته باش . با عقل جور درمیاد ؟ برای 600 مگ ؟!!!!!!!

من خودم و 4 5 نفر دیگه شبی 700 800 تا میگیرم چون میدونم اینقدر ok هست . شاید 2 شب نگیرم یهم یک شب 1.5 بگیرم . چیزیمون هم نمیشه .

در ضمن من الان داشتم تاپیک پارس آنلاین رو میدم . برخلاف شما همه ناله میکردن که ! چطوریاس پس ؟!!! شبی 200 مگ رو روی 5 ساعت میگیرن !

شما پارتی داشتی ؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
کاربر BLU-RAy
----

برعکس:
---

ننگ بر شاتل

سلام
منم اسیا تک دارم با 128 شبی 1/5 -1/7 گیگ میگیرم راحت

ننگ بر شاتل

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز
من باز مجبورم بگم.
دوست من که کرج بود برای دانلود زیاد گفت یک ماه سرویسم و به art1 تغییر بدم . این ماه دانلود بیشتر از 2 گیگ خودم دارم. منم بهش همه مسائل رو گفتم.
اونم گرفت.
توی طول روز اول خوب بود ( اینجا هم گفتم ) با idm سرعتش 70 -75 بود. و تا شب حدود 1 گیگ دانلود کرد. شب اول شد منطقا ساعات رایگان فقط برای سرویس eco مصداق داره. پس افت سرعت برای art در طول شب بی معنا خواهد بود. اگر باشه اشتباه شاتل هست که پهنای باند سرویس eco و art با هم اشترلک میذاره.
سرعت شب شد بین 5 تا 7 -8. حالا این مهم نیست ، با پینگ بالا صفحه سایت به زور باز میشد. خاموش کرد گرفت خوابید.
فقط خواستم بگم دیگه توی شب اول که نمیان fup اعمال کنن.
پس من میگم اگر مشکل از شاتل نیست از نرم افزارش هست و باید درست کنه. همان طور که شما دارین میگین سرویس art1 شد 37 گیگ. که مطمئنم در عمل درست نیست.
می دونم در جواب باز میکین سرویس اشتراکی هست و ..... ( پس چرا سرویس مخابرات با ماهی 9900 همیشه سرعتی بین 16 تا 20 داره ولی شرکت به قول شما بزرگ که از نظر ما در پیته نمی تونه تامین کنه این سرعتو. من می خوام با این جمله بگم که سرویس مخابرات دقیقا طبق قانون تنظیم مقررات هست. 128 باید 16 باشه نه بیشتر نه کمتر که اگه دقت کرده باشین مخابرات روی 145 می بنده اونم به خاطر افت سرعت ناشی از کابل تلفن. )
در مورد محدود کردن هم فقط شاتل این برنامه رو داره و جدیدا خوندم که توی آسیاتک هم هست زیرجدول تعرفه که من سوال کردم گفت شما خیالت راحت fup خیلی بالاست کم نمیاره.
و این محدودیت شاتل فقط به این دلیل هست که نمیتونه پهنای باند تامین کنه و فقط داره الکی مشتری میگیره رو هوا یعنی هرکی بگه من سرویس بخوام نه نمیگه.
در صورتی که شرکت های دیگه کیفیت براشون مهمه اگه نتونن تامین کنه میگن پرت هامون پره.
هیچ وقت نمیان مشترک و محدود کنن . مشترک نمیگیرن.

بالا