دوست من فرمایش شما متین ، ولی ظاهرا شما نمیخوای قبول کنی من با شبی 600 مگ دانلود محدود شدم !
بحث من صداقت کاری هست ، نه اینکه موقع خرید یک حرف و موقع عمل یک حرف دیگه زده بشه .
داداش گلم چیزایی که شما میگی رو ما بصورت تئوریک تو مدریریت بازار و بصورت عملی تو کارگروه ها تجربه کردیم ، و مطمئن باش در یک شرکت با همین چیزها تخته میشه که اگه کمی مدیریت خونده باشی کاملا متوجه میشی !!!
من تا به امروز 15 نفر رو برای شاتل آوردم ، وارد تصاعدش نمیشم ، در حال حاضر دارم 10 نفر از اون 15 نفر رو بر می پردونم پارس . ضمن اینکه اینها کسایی بودن که کارهاشون رو مستقیما من انجام داده بودم ، خیلی ها بودن که وقتی می چرسیدن بهترین سرویس کدومه میگفتم شاتل ! الآن دیگه نه ! من تنهایی ؟ نه ... ولی این تاپیک مشتی از خروار هست ...
اجازه بده بگم بزرگترین دوست و دشمن یک شرکت اقتصادی کیه ؟!
آفرین ، "مشتری ناراضی" !!!
البته من و دوستانی که اینجا میایم هدفی برای کوبیدن و تخته کردن در این شرکت رو نداریم ، ه نگاه به تاپیک های قبل بنداز !
اولش تسائسل هست ، بعد تهدید ، و بعد التماس .... التماس از اینکه شرکت به حرف هاشون گوش بده ! از اینکه لااقل سرویسی که قبلا بهشون میداد رو دوباره باز هم بهشون بده ، و در آخر اونها دیگه تو این تاپیک نیستن ، بلکه تو یه تاپیک دیگه تو یه شرکته دیگه هستن !!!
اینا داد میزنن بابا کجای دنیا مصرف از یه حد گدشت اونم تو ساعت رایگان سرعت به پایین 5 کیلوبایت میرسه ، وقتی کمترین حالت سرویس 512 معادل 8 کیلوبایته ؟! مطمئنی شرکت کشترکین پرمصرف رو با هم شیر میکنی و هیچ شیطنت دیگه ای نمیکنه ؟
چون خود من بهترین حالتم تو شب شده بود 5 کیلوبایت و حول و حوش 1 تا 2 کیلوبایت می گذشت .
گفتم که ، هر کی سرویس روزانه و دانلود شبانه با سرعت معمول {هر دو شب یکبار } میخواد بره شاتل !!!
اصلا داداشی من و شما یک حرف رو میزنیم ! ما می گیم که : " دوستان توقع نداشته باشین شاتل اجازه بده عین 30 روز ماه رو شما تو ساعت رایگان با سرعت معمولتون دانلود داشته باشین"
یادته گفتم من عنب خواهم تو انگور را ؟ { عنب همون انگور به عربی هست }
من فعلا اینجا رو خط پارسم شبی 700-900 میگیرم و تا الآن با مشترکین پر مصرف شیر نشدم ، مطمئن باش اگر اونجا هم اینکارو کنن اونجا هم این موضوع رو اعلام می کنم !!!
ولی لااقل نمایندگی پارس شرف داشت گفت : تا 22 بهمن انتظار سرعت مناسب نداشته باش . داداش ما صداقت سرویس دهنده رو میخوایم !!
تعریف مشترک حرفه ای : مشترکی که نمی تونی بپیچونیش و گنجشک رو رنگ کنی و جای قناری بهش بدی . وگرنه اتفاق خوبی نمییفته !
هدف اینجا آگاهی دادن به سایر دوستان از شرایط مصرف شاتل هست ، شاتل مختاره هر جور میخواد سرویس بده و بهترین سرویس دهنده هم باشه
شما راست میگی ، هر کی اهل دانلود رایگان شبانه و دانلودر هست بره ددیکیت بگیره ، شاتل اکو سرویس مناسبی واسه اینکار نیست