• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
پس یک مورد بوده اون هم روی یک سایت خاص که خودتون طراحی کرده بودید . منباید دقیقا بپرسم اما مطمئن هستم 90% مشکل از برنامه نویسی سایت بوده و مشکل داخلی .

این موارد چیزی نیست که همه گیر باشه شما خودت فکر کن اگر برای شما اتفاق میفته و مشکل از سرویس دهنده باشه آیا میلونها سایت دیگه به این مشکل بر نمیخورن ؟

ممنون

من دوتا سایت مختلف رو مثال زدم.
و حقیقتش شما منبع اطلاعاتتون از پشتیبانی هست
و چون انقدر دروغ گفتن ( نه به من به خیلیا.) من نمیتونم حرف شمارو قبول کنم اگر منبعتون جای دیگه بود حرفتون و قبول میکردم.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ظاهرا برادرا نمی خوان قبول کنن ، ببخشین ولی فک نیم کنم داداشامون فقط یه یوزر خالی باشن ! چون اونا که یوزر عادی هستن میدونن ما چی کشیدیم !
یادم نمیره چطور واسه همین شاتل 10 تا 10 تا مشتری میبردم ! اما الآن چی ؟ یهو نظرم عوض شد ؟ از چشم و ابروشون خوشم نیومد ؟

نه دادا !!!

داداشی که میپی ما قبلا رایگان دانلود می کردیم ، الان نمی تونیم ، داداشی شما وضعیتت کاملا مشخصه ! مثه نمایندگی شاتل شهر ما صحبت می کنی !!

برادرا ! ماها انصاف داریم ، عکس امضای منو ببینین !

آقا ما می گیم هر کی روزانه فول میخواد بره تو بغل عمو شاتل !!! اما واسه شبانه باید بره یه جا دیگه ؟

صدای خیلی اینجا دیگه در نمیاد ، عمو شاتل بد ....... ی ! :)

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا از امروز صب این چه علم شنگه ایه پیاده شده ؟ هر سایتی از اس اس ال استفاده می کنه می ری صفحه سکیوریتی سرتیفیکیت می آد ... برنامه چیه ؟ دوباره چه گوهی زدن ؟ :|

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
اینم جدیدترین ایمیلشون:

"مشترک گرامی : علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به علت انجام برخی تغییرات فنی، سرویس ADSL2+ شما در تاريخ 20/11/90 از ساعت 00:00 بامداد به مدت 2 ساعت دچار اختلال خواهد شد. از صبوری شما تا پایان پذیرفتن اختلال سپاسگزاریم. گروه شرکت های شاتل"

هفته ای دو سه تا از این ایمیل ها به من میدن.

همچین نوشتن علاقه مندیم!!!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
صفحه yahoo برا من باز نميشه
اين ديگه چه مدليه

n1ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود
من به این نتیجه رسیدم که بحث در اینجا فایده ای نداره. من که امشب رو هرچی لینک مستقیم دارم می ذارم رو دانلود تا پدرشون در اد!! اخر ماه هم یا یک کارت DVB می گیرم و خودمو راحت میکنم یا میرم مخابرات!! این شاتل هم دیگه شورشو در اورده! از هرچی بدم میاد مرموز بازی! اونم با دروغ روش سرپوش می ذارن! شما ها رو دیگه نمی دونم. این که دوستمون میگه چه خبره، چرا انقدر دانلود می کنید، به شاتل حق بدید، باید بگم مگه دانلود کردن چشه؟! به نظر شما 3 گیگ در ماه عادلانه است؟ کجای دنیا میان 3 گیگ ترافیک می دن؟ اصلا برای اون ها این ارقام معنی داره؟! اون ور دنیا دارن فیلم سینمایی رو به صورت زنده کرایه می کنن می بینن اونوقت ما داریم اینجا تو سر هم دیگه می زنیم راجب ترافیک. اخی بمیرم برای شاتل! نه که خیلی صاف ساده هستند و اونچه که میگن رو ارائه میدن اونوقت ماهم ..... چی بگم! دوستان می دونم که من چی میگم! از فروردین تا حالا هرکاری خواستند کردند. ولی دیگه نه!! دوستان شما هم بجای بحث با چند نماینده شاتل در این تاپیک بهتره به فکر تعویض سرویس خود باشید!!!
موفق باشید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
صفحه yahoo برا من باز نميشه
اين ديگه چه مدليه

دوست عزیز این برمیگرده به IP تون
متاسفانه IP هایی که ارائه میدن شرکت ها خیلی هاش توی لیست سیاه هست. که باعث میشه این جور سایت ها صفحه رو با کندی و یا اصلا باز نکنن.
مودم رو خاموش روشن کنین تا بهترین IP و بگیرین و ازش استفاده کنین.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
خبر جدید
میزان دانلود و آپلود رایگان برای Art ها حذف شد.
این عکسیه که الان از پروفایل کاربریم گرفتم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
خبر جدید
میزان دانلود و آپلود رایگان برای Art ها حذف شد.
این عکسیه که الان از پروفایل کاربریم گرفتم.

سلام منظورتون را نمی فهمم ؟؟
مگه art دانلود و آپلود رایگان داره؟؟؟؟
قبلا چه جوری بوده.
من الان پروفایل کاربری دوستم که انصراف داده رو چک کردم فقط اون خط درصد میزان مصرف و برداشتن. که لو نرن. شایدم چون انصراف داده اون خط نشون داده نمیشه.

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام منظورتون را نمی فهمم ؟؟
مگه art دانلود و آپلود رایگان داره؟؟؟؟
قبلا چه جوری بوده.
من الان پروفایل کاربری دوستم که انصراف داده رو چک کردم فقط اون خط درصد میزان مصرف و برداشتن. که لو نرن. شایدم چون انصراف داده اون خط نشون داده نمیشه.

سلام
سرویس های ART پنجشنبه ها و جمعه ها و ساعت 1 تا 7 صبح رایگان بودند.
این تایم ها روی توی پروفایل به عنوان دریافت و ارسال رایگان میزد. (یعنی توی ترافیک ها حساب نمیشد)
ولی حالا همشوم یکی شدن و دیگه خبری هم از اون درصد میزان ترافیک نیست.

Last edited:

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
خوب دلار گرون شده دیگه، رئیس واسه مسافرت های خارجه اش باید از یه جایی پول در بیاره دیگه.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
من دوتا سایت مختلف رو مثال زدم.
و حقیقتش شما منبع اطلاعاتتون از پشتیبانی هست
و چون انقدر دروغ گفتن ( نه به من به خیلیا.) من نمیتونم حرف شمارو قبول کنم اگر منبعتون جای دیگه بود حرفتون و قبول میکردم.

سلام

در مورد مشکل شما در مورد اون دو سایت واقعا مشکل از isp نیست . چون خیلی ساده و راحت اگر مشکل از سرویس بود حتما خیلیهای دیگه هم این مشکل زو پیدا میکردن . خدمتتون عرض کردم بحث یک یا 10 سات نیست بحث هزاران سایت هست . اگر وجود داشت خودشون برا یاینکه بیشتر نشه اقدام میکردن و مشکل فنی رو برطرف میکردن . والا من چون میدونم پشتیبانی شاتل خدایی سرسری نمیگیره پس منبعش رو هم درست میدونم

ظاهرا برادرا نمی خوان قبول کنن ، ببخشین ولی فک نیم کنم داداشامون فقط یه یوزر خالی باشن ! چون اونا که یوزر عادی هستن میدونن ما چی کشیدیم !
یادم نمیره چطور واسه همین شاتل 10 تا 10 تا مشتری میبردم ! اما الآن چی ؟ یهو نظرم عوض شد ؟ از چشم و ابروشون خوشم نیومد ؟

نه دادا !!!

داداشی که میپی ما قبلا رایگان دانلود می کردیم ، الان نمی تونیم ، داداشی شما وضعیتت کاملا مشخصه ! مثه نمایندگی شاتل شهر ما صحبت می کنی !!

برادرا ! ماها انصاف داریم ، عکس امضای منو ببینین !

آقا ما می گیم هر کی روزانه فول میخواد بره تو بغل عمو شاتل !!! اما واسه شبانه باید بره یه جا دیگه ؟

صدای خیلی اینجا دیگه در نمیاد ، عمو شاتل بد ....... ی ! :)

سلام

والا به خدا منم یک یزرو ساده هستم . محل کارم شاتل دارم خونه داتک . تو محل کار دانلود میکنم خوب طبیعتا . برا داتک این چند شب افت سرعت داشتم شبی 1 گیگ دانلود میکنم . دیگه زنگ نزدم ببینم برای چی هست . شاتل هم قبلا خونه داشتم شبی رو 700 تا 800 میگیرفتم مشکلی نداشتم . کسانی به مشکل بر میخورن که شبانه بالای 1.5 میگیرن . داتک هم چند شب مثلا 15 شب بالای 2 گیگ بگیری افت سرعت پیدا میکنی چون بحث 2 دو تا 4 تاس

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

من کی گفتم ماهی 3 گیگ !؟ گفتم شبی 700 800 تا 1 گیگ بگییرید مشکلی ندارید . دانلود رایگان هست نگفتم محدودیت داره که . آخه رایگاه هست شما بخاید تو تایم رایگان همش استفاده کنید که نمیشه . اگر خود شما این شرکت داشتید همه رایگان دانلود میکردن پس حساب دخل و خرجت از کجا میومد ؟ نباید یک مدیریتی باشه ؟

والا ایران هستیم ما خودتون بهتر میدننید . اونجا اونور آب هستش اینجا اینور آب . از هرجایی بیگیرید یک سری سیاست داره هر شرکتی تو بحث اینترنت هم بخاید شبی 2 3 گیگ رایگان بگیرید نمیتونید . باز هم میگم نبینید الان مخابذات ارزون داره میده بزارید 2 3 ماه دیگه معلوم میشه . در ضمن چیزی به نام پشتیبانی وجود نداره برای مخابرات . حتی یوزر نیم پسورد هم تلفنی بهتون میگن ! همه کاراش رو خودتون باید بکنید . کارت DVb هم بگیرید ماهی 30 40 تومن برای یک سرویس معمولی در حد چند صد مگ باید بدید . send هم adsl یا دیال آپ که هزینش جداش . به هر حال خودتون باید تصمیم بگیرید اما بعدا پشیمون نشید

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
سرویس های ART پنجشنبه ها و جمعه ها و ساعت 1 تا 7 صبح رایگان بودند.
این تایم ها روی توی پروفایل به عنوان دریافت و ارسال رایگان میزد. (یعنی توی ترافیک ها حساب نمیشد)
ولی حالا همشوم یکی شدن و دیگه خبری هم از اون درصد میزان ترافیک نیست.

خوب دلار گرون شده دیگه، رئیس واسه مسافرت های خارجه اش باید از یه جایی پول در بیاره دیگه.

بله دیگه از جیب کاربر بیچاره

سلام

ترافیکها رو کلا بردن بالا گویا سقفش رو ... حدود دوبرابر .

دوستان اصلا توجه ندارن به فاکتورهای دیگه ای فقط به میزان دانلود توجه دارن ! به خدا اینترنت تو ایران میدونم کلا جالب نیست شما باید ظرفیت بستر مخابراتی کل کشور رو هم در نظر بگیرید . اصلا بحث جیب مدیر و رئیس و .... نیست . حالا نمیشه همه چیز رو در مورد جاهای دیگه هم گفت .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
جدیدن شاتل مشکل پیدا کرده انگار مشکل سراسری هست دوستان هم تو لود پیج ها مشکل دارند؟؟؟بعضی سایت ها اصلن باز نمیشهً!!!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
....
والا به خدا منم یک یزرو ساده هستم . محل کارم شاتل دارم خونه داتک . تو محل کار دانلود میکنم خوب طبیعتا . برا داتک این چند شب افت سرعت داشتم شبی 1 گیگ دانلود میکنم . دیگه زنگ نزدم ببینم برای چی هست . شاتل هم قبلا خونه داشتم شبی رو 700 تا 800 میگیرفتم مشکلی نداشتم . کسانی به مشکل بر میخورن که شبانه بالای 1.5 میگیرن . داتک هم چند شب مثلا 15 شب بالای 2 گیگ بگیری افت سرعت پیدا میکنی چون بحث 2 دو تا 4 تاس
سلام
من کی گفتم ماهی 3 گیگ !؟ گفتم شبی 700 800 تا 1 گیگ بگییرید مشکلی ندارید . دانلود رایگان هست نگفتم محدودیت داره که . آخه رایگاه هست شما بخاید تو تایم رایگان همش استفاده کنید که نمیشه . اگر خود شما این شرکت داشتید همه رایگان دانلود میکردن پس حساب دخل و خرجت از کجا میومد ؟ نباید یک مدیریتی باشه ؟

والا ایران هستیم ما خودتون بهتر میدننید . اونجا اونور آب هستش اینجا اینور آب . از هرجایی بیگیرید یک سری سیاست داره هر شرکتی تو بحث اینترنت هم بخاید شبی 2 3 گیگ رایگان بگیرید نمیتونید . باز هم میگم نبینید الان مخابذات ارزون داره میده بزارید 2 3 ماه دیگه معلوم میشه . در ضمن چیزی به نام پشتیبانی وجود نداره برای مخابرات . حتی یوزر نیم پسورد هم تلفنی بهتون میگن ! همه کاراش رو خودتون باید بکنید . کارت DVb هم بگیرید ماهی 30 40 تومن برای یک سرویس معمولی در حد چند صد مگ باید بدید . send هم adsl یا دیال آپ که هزینش جداش . به هر حال خودتون باید تصمیم بگیرید اما بعدا پشیمون نشید
داداشی من عنب خواهم نه انگور را !!!! {از مولوی }
ما یکصدا داریم میگیم داداش گلم اگه 4-5 شب 600-800 مگ داشته باشی شاتل سرعتت رو محدود میکنه ، ما که کشیدیم و تو شب با سرویس 512 پیج ساده رو تو 4 دقیقه بازکردیم درد هم رو می فهمیم !!!
شما تضمین کن شاتل من شبی 600 بگیرم و کلا کاری به کار سرعتم نداشته باشه من خودم واسش تبلیغ می کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
زنگ بزنید شاتل ببینید مشکل از شماست یا سراسری هست

اگه اجازه بدید من جواب رو میگم دوستمون مقایسه کنه :
* از چیز پی ان استفاده می کنید ؟ نمی کنید ؟ باشه پس ....
* مشکل از مرکز مخابراتیتونه !
* یاهو مشکل ترافیک سرور داره !
* مرکز مخابراتیتون ترافیک بالایی داره !
* اینترنت کل کشور با اختلال مواجه هست !
* دس ان اس شما رو دی ان اس محلی ست نیست ! { بعد از نصب } مراجعه شود به گزینه 1 ....

دادا اینا پشتیبانی نیستن ،پخش رو حالت تکرارن !!!
جناب سرویس آرت نامحدود هست شبانه و یا رایگان نداره اصلا ......
آرت شاتل بعد از مصرف ترافیک خاصی { با توجه به نوع سرویس } تموم میشه، اینو دیگه دنیا میدونه !!!!
جدیدن شاتل مشکل پیدا کرده انگار مشکل سراسری هست دوستان هم تو لود پیج ها مشکل دارند؟؟؟بعضی سایت ها اصلن باز نمیشهً!!!
من به خط شاتل خودم دسترسی ندارم ولی رو پارس همه چی آرومه ، من فعلا خوشحالم D:

بالا