• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

ترافیکها رو کلا بردن بالا گویا سقفش رو ... حدود دوبرابر .

دوستان اصلا توجه ندارن به فاکتورهای دیگه ای فقط به میزان دانلود توجه دارن ! به خدا اینترنت تو ایران میدونم کلا جالب نیست شما باید ظرفیت بستر مخابراتی کل کشور رو هم در نظر بگیرید . اصلا بحث جیب مدیر و رئیس و .... نیست . حالا نمیشه همه چیز رو در مورد جاهای دیگه هم گفت .

دوست عزیز شما نوشتی سقف ترافیک رو بردن بالا توی نا محدود منظورتون هست دیگه ؟ پس شما اذعان دارین که نامحدود نبوده سرویس ها. نامحدود یعنی بدون سقف.
دوست عزیز من قبول دارم همش ترافیک نیست بحث کیفیت هم هست. و اینکه کسی که دانلود زیاد داره میره سرویس نامحدود می خره غیر از اینه؟؟؟؟
شاتل اصلا کیفیت سرویس نداره.
دوم کسی که به خاطر دانلود نا محدود رفته سرویس art گرفته چرا باید محدود دانلود کنه.
شما توی اون پست اشتباه حساب کردین. 128 = 16 کیلوبایت در ثانیه = 40 گیگ در ماه . اگر 24 ساعت دانلود باشه . حالا 5 گیگ هم من کم میکنم میشه 35 گیگ شما با ART1 میتونید 35 گیگ دانلود کنید؟؟؟؟؟؟
( 16*60*60*24*30 = 41472000 ) در صورتی که شما بیشتر از 15 گیگ نمیتونستید دانلود کنید این یعنی دزدی. حالا اگه دوبرابر کردن تازه شده چیزی که باید باشه.

حالا لطف کنین فرق های سرویس art1 با cra128 برای همه بازگو کنید.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
تازه این شاتل بی شعور هنوز فرق کیلوبیت با کیلو بایت رو نمیدونه. اگه به این صفحه برید :

http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/

متوجه میشید که اونا اومدن سرعت سرویس 128 کیلوبی که باید 16 باشه و 128 گرفتن و به استناد همین حرف دلیل آوردن که از کل ظرفیت استفاده کردی پس سرعتت محدود میشه و بعد گفتن اگه اختصاصی می خواین میشه 220000 که پول سرویس 1024 هست.
بابا یکی بره به اینا حالی کنه بیت چیه بایت چیه. :lol:

Last edited:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
جدیدن شاتل مشکل پیدا کرده انگار مشکل سراسری هست دوستان هم تو لود پیج ها مشکل دارند؟؟؟بعضی سایت ها اصلن باز نمیشهً!!!

سلام

تو این دوروزه باز مخابرات مشکل دار شده اختلال داره بصورت سراسری ... رو بیشتر ISP ها هستش مثلا gmail yahoomail yahoomessenger رو کلا https ها باز نمیشه . تقصیر شرکتها نیست . خبرش هم اومد من خودم روی داتک و جای دیگه پارس هم تست کردم باز نمیشه

داداشی من عنب خواهم نه انگور را !!!! {از مولوی }
ما یکصدا داریم میگیم داداش گلم اگه 4-5 شب 600-800 مگ داشته باشی شاتل سرعتت رو محدود میکنه ، ما که کشیدیم و تو شب با سرویس 512 پیج ساده رو تو 4 دقیقه بازکردیم درد هم رو می فهمیم !!!
شما تضمین کن شاتل من شبی 600 بگیرم و کلا کاری به کار سرعتم نداشته باشه من خودم واسش تبلیغ می کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه اجازه بدید من جواب رو میگم دوستمون مقایسه کنه :
* از چیز پی ان استفاده می کنید ؟ نمی کنید ؟ باشه پس ....
* مشکل از مرکز مخابراتیتونه !
* یاهو مشکل ترافیک سرور داره !
* مرکز مخابراتیتون ترافیک بالایی داره !
* اینترنت کل کشور با اختلال مواجه هست !
* دس ان اس شما رو دی ان اس محلی ست نیست ! { بعد از نصب } مراجعه شود به گزینه 1 ....

دادا اینا پشتیبانی نیستن ،پخش رو حالت تکرارن !!!

آرت شاتل بعد از مصرف ترافیک خاصی { با توجه به نوع سرویس } تموم میشه، اینو دیگه دنیا میدونه !!!!

من به خط شاتل خودم دسترسی ندارم ولی رو پارس همه چی آرومه ، من فعلا خوشحالم D:

سلام

خدایی کدوم شرکت اینترنتی اونم شاتل که بالاترین رقم پهنای باند و فروش رو داره میاد شمارو با 600 مگ محدود کنه ؟ خداوکیلی با 600 800 مگ میاد خودش رو شبی ضایع کنه ؟ ! شما قطعا قطعا بالای 1 گیگ حداقا دانلود داری . بیشتر isp ها نمیگم همه شبانه افت سرعت دارن . اونم به چندین فاکتور بستگی داره . مثلا شما نمیتونی بیای لایزر رو که کلا 4 تا یوزر داره مثلا با شاتل مقایسه کنی که . خیالت راحت با شبی 600 800 مگ عمرا افت سرعت نداری

والا کسی به پشتیبانی زنگ میزنه که خوب مشکل داره دیگه مگه غیر از اینه ؟ پس مشکلی وجود داره قطعا دیگه . حالا یا مخابرات یا شاتل یا مشکل خودش که داخلی هست . حالا حتما نباید شما زنگ میزنید پشتیبانی 100 درصد درست بشه ممکنه مشکل خارج از دسترسی شاتل باشه مثله همین مخابرات که 1 2 ماه همرو با مشکل مواجه کرده . مثل این میمونه که برق بره شما بزنگی برق منطقه بگی همین الان وصل کن کار دارم ! نمیشه که دوست گلم .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز شما نوشتی سقف ترافیک رو بردن بالا توی نا محدود منظورتون هست دیگه ؟ پس شما اذعان دارین که نامحدود نبوده سرویس ها. نامحدود یعنی بدون سقف.
دوست عزیز من قبول دارم همش ترافیک نیست بحث کیفیت هم هست. و اینکه کسی که دانلود زیاد داره میره سرویس نامحدود می خره غیر از اینه؟؟؟؟
شاتل اصلا کیفیت سرویس نداره.
دوم کسی که به خاطر دانلود نا محدود رفته سرویس art گرفته چرا باید محدود دانلود کنه.
شما توی اون پست اشتباه حساب کردین. 128 = 16 کیلوبایت در ثانیه = 40 گیگ در ماه . اگر 24 ساعت دانلود باشه . حالا 5 گیگ هم من کم میکنم میشه 35 گیگ شما با ART1 میتونید 35 گیگ دانلود کنید؟؟؟؟؟؟
( 16*60*60*24*30 = 41472000 ) در صورتی که شما بیشتر از 15 گیگ نمیتونستید دانلود کنید این یعنی دزدی. حالا اگه دوبرابر کردن تازه شده چیزی که باید باشه.

حالا لطف کنین فرق های سرویس art1 با cra128 برای همه بازگو کنید.

سلام

بله درسته سرویس ART روی 16 دانلود داره در حالت استاندارد حالا بگذریم که بالاتر بسته شده .

ولی یک مورد رو در نظر نگرفتید اون هم اینکه کلیه سرویسهای adsl در ایران بغیر از dedicate در حالت share یا اشتراکی هست . اگر شما در بهترین حالت ممکن 16 بگیرید که عمرا هم نمیشه ! با حساب خودتون در میاد 40 41 گیگ . اما کاملا نوسان داره بین 13 تا 15 که اگر در طول 24 ساعت 30 روز هم بزارید همون رقم 35 تا 37 گیگ در ماه . تو تمام قراردادهای شرکتها هم این موضوع قید شده که تضمینی وجود نداره برای این موضوع که شما با نهایت سرعت سرویس بتونید استفاده کنید . همین قرارداد پارس آنلاین رو بخونید ببینید چی نوشته خدایی . بعدش والا شما بخاطر 40 گیگ با 14 15 کیلو بایت دانلود باید 40 50 تومن حداقا پول برق کامپیوتر بدی ماهیانه که 24 ساعت روشن باشه . کلا صرفه هم نداره . پس سرویسهای نامحدود art واقعا نامحدود هست و اون حجم ذکر شده هم فقط اصلاع رسانی هست نه بحث محدودیت سرویس نامحدود . 15 گیگ هم قبلا نبوده روی 19 گیگ بوده که بقول معروف fup میشد برای آرت الان شده 35 تا 37 گیگ . این fup هم تو سرعت دانلود تاثیر داره تو صفحه نداره چون نرم افزاری هست .

سرویسهای art الان بیشترشون روی 2 مگ بسته شده اشتراک یک به 8 هست . سرویسهای cra اشتراک یک به 10 هست که کلا مثلا 128 اون روی 10 تا 14 بهترین حالت سرویس میده رو 4 6 هم میره . برای کسانی هست که میخان کم هزینه کنن . شما سرویس آرت رو با 30 تومن میگیرید سرعت روی 2 مگ یا اگر استاندارد باشه کم کم روی 14 تا 15 هست .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

تو این دوروزه باز مخابرات مشکل دار شده اختلال داره بصورت سراسری ... رو بیشتر ISP ها هستش مثلا gmail yahoomail yahoomessenger رو کلا https ها باز نمیشه . تقصیر شرکتها نیست . خبرش هم اومد من خودم روی داتک و جای دیگه پارس هم تست کردم باز نمیشه

سلام

خدایی کدوم شرکت اینترنتی اونم شاتل که بالاترین رقم پهنای باند و فروش رو داره میاد شمارو با 600 مگ محدود کنه ؟ خداوکیلی با 600 800 مگ میاد خودش رو شبی ضایع کنه ؟ ! شما قطعا قطعا بالای 1 گیگ حداقا دانلود داری . بیشتر isp ها نمیگم همه شبانه افت سرعت دارن . اونم به چندین فاکتور بستگی داره . مثلا شما نمیتونی بیای لایزر رو که کلا 4 تا یوزر داره مثلا با شاتل مقایسه کنی که . خیالت راحت با شبی 600 800 مگ عمرا افت سرعت نداری

والا کسی به پشتیبانی زنگ میزنه که خوب مشکل داره دیگه مگه غیر از اینه ؟ پس مشکلی وجود داره قطعا دیگه . حالا یا مخابرات یا شاتل یا مشکل خودش که داخلی هست . حالا حتما نباید شما زنگ میزنید پشتیبانی 100 درصد درست بشه ممکنه مشکل خارج از دسترسی شاتل باشه مثله همین مخابرات که 1 2 ماه همرو با مشکل مواجه کرده . مثل این میمونه که برق بره شما بزنگی برق منطقه بگی همین الان وصل کن کار دارم ! نمیشه که دوست گلم .
داداش ما با همون شبی 600 مگ رفتیم تو بلک لیست شاتل !
شاتل سرعت کاربرهایی که دانلودر هستند رو هم کم میکنه !
ضمن اینکه ساکس هارو هم محدود میکنه تو شب !
با چیز پی ان سرعت دانلود تو شب بالاتر از حالت عادیه ! این یعنی چی ؟ یعنی عمو شاتله که این وسط موش میدوونه !
پشتیبانیش علنا به من گفت تو بلک لیست هستی ، باید هر 2 شب ، 1 یا 2 شب دیگه دانلود نکنی تا نری تو بلک لیست !
شاتل وضعش خراب تر از این حرفهاست بشه ماسمالیش کرد ، بقیه هم مشکل دارن ، همین چارس بی مشکل نیست ، ولی لااقل بلک لیست ندارن ! انگار گرو گرفتن ! خوشبختانه آی اس پی زیاده !
خلاصه اینکه شاتل یه چی رو خوب یاد نگرفته ! مشتری حرفه ای باید قانع بشه ، وگرنه این شرکته که ضرر میکنه !!!!
راه دوستان هم بازه ، برن شاتل بگیرن ، بعد یه هزینه رانژه دیگه رو دستشون میمونه !!!!
حالا جون داداش ، شما که نمایندگی هستی یه چی به اینا بگو شاید به دست شما یه فرجی شد ... :D { اگه دوستان موافقن دستا بالا }

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اينجا ميبينم كه با اينكه اين دو سه روزه، مشكلات اصلي بازنشدن جيميل و حتي صفحه اصلي سرچ گوگل و بقيه سرويسهاي گوگل، ياهو ميل و مسنجرها (جي تاك و ياهو مسنجر و اووو) و حتي دراپ باكس و اينهاست، اينجا همه در مورد موارد ديگه‌اي دارن بحث ميكنند. خب ما رو هم روشن كنيد، آيا به ايميلهاتون دسترسي داريد و از اين نظر مشكلي نيست؟ ايا كانكشن‌هاي امن باز هستن براي شما؟ (حتي سرويسي مثل دراپ باكس)، آيا ميتونيد در مسنجرهاتون لاگين كنيد؟ آيا چيييز p ان، اين مشكلات رو رفع كرده؟ آيا اگر وضع اينترنت به همين شكل ادامه يايد، همچنان مشترك اينترنت پرسرعت باقي ميمانيد؟ (ميدانيم كه اين مشكلات ربطي به isp ندارند و سراسري هستند). آيا استفاده‌هاي ديگري كه دوستان از اينترنت ميكنند (دانلود) بر اين سرويسهاي پايه‌اي اينترنت ارجحيت دارد كه همچنان مشترك اينترنت پرسرعت باقي بمانند؟ هيچ صحبت يا شكايتي اينجا نميبينم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دست من بالاست .

این دوست نمایندگی هم میگم که بره همون قاون fup بخونه ببینه که شاتل فرق بیت با بایت رو نمی دونه.
طبق قانون تنظیم مقررات شما اگر سرویس 128 میگیرید باید حداقل 16 باشه سرعتتون و کمتر نیاد. حال شما توضیحی که توی اون صفحه داده رو برای ما باز گو کن .تا بفهمی هنوز فرق بیت با بایت و نمی دونن.

در ضمن من شرکتی ندیدم که نامحدود 128 بگیره و سرعتش بین 14 تا 16 نباشه. که شاتل اینجوری هست ( شاتل به جایی که بیاد سرعت یکنواخت بده میاد نا محدود رو محدود میکنه ).
اگر بخواد اینم کم بشه مردم میرن مخابرات که خیلیا رفتن و نصف هرینه رو میدن و هیچ مشکلی هم ندارن سرعتشون تا 20 هم بالا میره. این کار و فقط داره شاتل انجام میده.
دقیقا خلاف قانون تنظیم مقررات

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
دست من بالاست .

این دوست نمایندگی هم میگم که بره همون قاون fup بخونه ببینه که شاتل فرق بیت با بایت رو نمی دونه.
طبق قانون تنظیم مقررات شما اگر سرویس 128 میگیرید باید حداقل 16 باشه سرعتتون و کمتر نیاد. حال شما توضیحی که توی اون صفحه داده رو برای ما باز گو کن .تا بفهمی هنوز فرق بیت با بایت و نمی دونن.

در ضمن من شرکتی ندیدم که نامحدود 128 بگیره و سرعتش بین 14 تا 16 نباشه. که شاتل اینجوری هست ( شاتل به جایی که بیاد سرعت یکنواخت بده میاد نا محدود رو محدود میکنه ).
اگر بخواد اینم کم بشه مردم میرن مخابرات که خیلیا رفتن و نصف هرینه رو میدن و هیچ مشکلی هم ندارن سرعتشون تا 20 هم بالا میره. این کار و فقط داره شاتل انجام میده.

منظورت حداکثر بود دیگه؟ آخه حداقل سرعت یه سرویس 128 میشه 1.6 و حداکثر سرعت 16

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دست من بالاست .

سلام

لطفا کاملا متن تنظیم مقررات رادیویی رو که میگه سرویس 128 اشتراکی باید !!! رو 16 باشه رو به من بدید .

برادر اون که دیگه نمیشه اشتراکی میشه dedicate عزیز و قیمتش 5 6 برابر میشه تو ایران . شما 28 تومن داری میدی میخای خط 128 اختصاصی هم بگیری ؟!

دقیقا تنظیم مقررات میگه سرویس اشتراکی 1 به 10 هست یعنی تقسیم بر 10 میشه یه چیزی حدود 2 کیلو بایت تا 16 کیلو بایت نوسان داشته باشه مشکلی نیست . حالا اگر برای اشخاصی که میگن این میشه همون دیال آپ دیگه مشکل شرکتهای ISP نیستن مشکل یا هرچی که هست قانون تو ایران هستش . زمانی 16 هست که پهنای باند و ترافیک در حالت نرمال باشه . سرویسهای cra هم به همین شکل هستش . سرعت تو 80% مواقع روی 10 تا 14 هست . سرویسهای آرت در حالت استاندارد روی 14 تا 16 هست چون یک به 8 اشتراکی هست . البته الان شاتل از 87 تا 2 مگ آپ کرده که بماند چون توانش رو داره .

عزیرم این لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی و جدول پایینش رو بدقت مطالعه کن ببین چی نوشته .
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

نرخ اشتراک یک به ده سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت اگر نرخ اشتراک 1 به 1 باشه یعنی همون dedicate ماهی 41 گیگ میشه . اگر نرخ اشتراک یک به ده باشه ماهی 4 گیگ . پس در عمل سرویس 128 شاتل ماهی 28 تومن روی 37 گیگ دانلود داره همون اختصاصی میشه !!!! متوجه منظورم شدید ؟! یعنی شما سرویس 128 شاتل رو با قیمت 28 تومن میگیرید که ارزش 4 5 برابری داره در حد اختصاصی . دیگه از این واضحتر ؟

صحبتی بود در خدمتم

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اينجا ميبينم كه با اينكه اين دو سه روزه، مشكلات اصلي بازنشدن جيميل و حتي صفحه اصلي سرچ گوگل و بقيه سرويسهاي گوگل، ياهو ميل و مسنجرها (جي تاك و ياهو مسنجر و اووو) و حتي دراپ باكس و اينهاست، اينجا همه در مورد موارد ديگه‌اي دارن بحث ميكنند. خب ما رو هم روشن كنيد، آيا به ايميلهاتون دسترسي داريد و از اين نظر مشكلي نيست؟ ايا كانكشن‌هاي امن باز هستن براي شما؟ (حتي سرويسي مثل دراپ باكس)، آيا ميتونيد در مسنجرهاتون لاگين كنيد؟ آيا چيييز p ان، اين مشكلات رو رفع كرده؟ آيا اگر وضع اينترنت به همين شكل ادامه يايد، همچنان مشترك اينترنت پرسرعت باقي ميمانيد؟ (ميدانيم كه اين مشكلات ربطي به isp ندارند و سراسري هستند). آيا استفاده‌هاي ديگري كه دوستان از اينترنت ميكنند (دانلود) بر اين سرويسهاي پايه‌اي اينترنت ارجحيت دارد كه همچنان مشترك اينترنت پرسرعت باقي بمانند؟ هيچ صحبت يا شكايتي اينجا نميبينم.

سلام

دوست گلم تو این یک ماه مشکلاتی برروی سرویس و پهنای باند مخابراتی بوده که متاسفانه باعث مشکلاتی شده . تقصیر هیچکدوم از شرکتهای خصوصی isp هم نیست . الان هم که مشکل با gmail / yahoo messenger / yahoo mail اینا هستش . فقط امیدوارم زودتر برطرف بشه چون خیلی خیلی مشکل به وجود آورده . فقط یمشه صبر کرد تا برطرف بشه .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
[ازه این شاتل بی شعور هنوز فرق کیلوبیت با کیلو بایت رو نمیدونه. اگه به این صفحه برید :

مجددا سلام

جواب این سوال و نظر شما رو در بالا مفصلا دادم .

سرویس آرت یعنی اشتراکی شما و 8 نفر دیگه روی یک پهنای باند مشترک و سرعت بستگی به میزان مصرف مشترکین داره . طبق قانون سازمان اصلی متولی در ایران .

سرویس dedicate یعنی اختصاصی یک به یک شما خودتون یک پهنای باند باز دارید و سرعت درخواستی قرارداد شما تضمین شده هست .

قیمت و کیفیت کاملا فرق میکنه و باید هم فرق کنه .

اگر شما که با 8 نفر دیگه اشتراکی هستی بخای در طول 24 ساعت پهنای باندمشترکین دیگر رو اشغال کنی و باعث افت سرعت دائمی اونها بشی طبق اصل استفاده درست از اینترنت پرسرعت شرکت حق داره برای احترام به چندین نفر دیگه که با شما روی یک پهنای باند هستن قانون FUP رو اجرا کنه . در حقیقت شما در یک لیوان که 8 تا نی هست و باید عادلانه استفاده کنی تا 7 تای دیگه هم از آبش بخورن داری همش رو به سرعت و بدون توجه به حق دیگران استفاده میکنی که کاملا خارج از عرف هست .

اگر شما میخای 24 ساعت 30 روز رو با سرعت کاملا یکسان و یکنواخت بدون افت سرعت با کیفیت عالی استفاده کنید میتونید هزینش رو بدید و سرویس اختصاصی یا همون dedicate تهیه بفرمایید . مثل گسی میمونه که 2 میلیون میده پراید میخره انتظار داره امکانات بنز رو هم داشته باشه ! خیر نمیشه شما 40 ملیون بده بنز بخر حالش هم ببر .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ممنونیم ای شاتل بزرگ که حتی اینجا هم دست از سر کچل ما {همان سری که خودت کچل کردی } بر نمیداری و توجیحاتت همچنان ادامه دارد ...

آن چیز که عیان است ....

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
ممنونیم ای شاتل بزرگ که حتی اینجا هم دست از سر کچل ما {همان سری که خودت کچل کردی } بر نمیداری و توجیحاتت همچنان ادامه دارد ...

آن چیز که عیان است ....

سلام

دوست عزیز پس شما قانون و امکانات حال حاضر ایران رو قبول ندارید و میخاید فکر کنید در کشورهای متمدن و مدرن دارید از اینترنت استفاده میکنید در نتیجه تا ابد همین مشکل رو خواهید داشت . مشکل از ISP نیست مشکل از توقعات بعضی از دوستان هست که نمی خوان هیچ چیز رو قبول کنن . قانون و واقعیت رو من کاملا مستند به شما نشون دادم حال اگر میگید توجیه هستش دیگه خود دانید .

دوستان در خدمت هستم .

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

دوست عزیز پس شما قانون و امکانات حال حاضر ایران رو قبول ندارید و میخاید فکر کنید در کشورهای متمدن و مدرن دارید از اینترنت استفاده میکنید در نتیجه تا ابد همین مشکل رو خواهید داشت . مشکل از ISP نیست مشکل از توقعات بعضی از دوستان هست که نمی خوان هیچ چیز رو قبول کنن . قانون و واقعیت رو من کاملا مستند به شما نشون دادم حال اگر میگید توجیه هستش دیگه خود دانید .

دوستان در خدمت هستم .
برادر ، بحث سر این نیست که چرا سرویس خوب نداریم . بحث سر این هست که دروغ ، عدم اطلاع فنی و فریب تکنیکی مشتری وجود داره . مثال :
من ماشینی به شما میدم که به شما میگم تا 250 تا سرعت میره و این رو هم قیمت یه ماشین با نهایت 120 تا سرعت به شما میدم . بعد در نشانگر سرعت سنج دستکاری میکنم تا سرعت 120 رو 250 نشون بده .
شما هم 250 تا میری و حرف من هم درست هست چون عقریه این رو نشون میده ، ولی آیا حقیقت همونچیزی هست که باید باشه ؟
بله ، شما انتظار نداری برای 250 سرعت چول 120 رو بدی ، ولی وقتی من چنین ادعایی میکنم و عکس رو انجام میدم ، مصداق بارز کلاه شرعی و فریب تکنیکی مشتری هست .
برادر ! به شعور من توهین شده !
ضمن اینکه تا موقعی که اینجا هستم و خط پارس دارم فعلا که مشکلی برام پیش نیومده .
شما هم خودتو ناراحت نکن ، رفتار شما قابل درک و احترامه . من مخالف قانون طبیعت نیستم ، اما اطاعت تام رو هم قبول نمی کنم . شما ادامه بده :)

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ياهو نمي خواد درست بشه...من بايد ايميلم رو چك كنم:hmm:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

دوستان در خدمت هستم .

دوست عزیز قیمتی که توی همون صفحه زده 2200000 قیمت 128 اختصاصی هست ولی 128 کیلوبایت نه بیت.
سرویس اشتراکی 1 به 10 برای cra هست که قیمتش 9900 تومنه شما نمی تونید با art 128 مقایسه کنید. اگر یکی بود باید قیمتش هم یکی باشه. برای همینه که دارم میگم فرق art 1 و با cra 128 بگو.
شما هم که هنوز فرق بیت با بایت و نمی دونی.
مگه آدم مغز خر خورده بیا سرعت ثابت 16 کیلو بایت و 220000 تومن پول بده. ( که اینجوری نیست و شما داری اشتباه میکنی ). در صورتی که مخابرات داره همونو با ترافیک نامحدود میده 9900.

**** در ضمن دوستان من شاتل ندارم ولی میل یاهو برای من اصلا قطع نشده. من با پارس و داتک و آسیا تک امتحان کردم باز شد. ولی جیمیل الان باز داره میشه. ولی به زور

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
برادر ، بحث سر این نیست که چرا سرویس خوب نداریم . بحث سر این هست که دروغ ، عدم اطلاع فنی و فریب تکنیکی مشتری وجود داره . مثال :
من ماشینی به شما میدم که به شما میگم تا 250 تا سرعت میره و این رو هم قیمت یه ماشین با نهایت 120 تا سرعت به شما میدم . بعد در نشانگر سرعت سنج دستکاری میکنم تا سرعت 120 رو 250 نشون بده .
شما هم 250 تا میری و حرف من هم درست هست چون عقریه این رو نشون میده ، ولی آیا حقیقت همونچیزی هست که باید باشه ؟
بله ، شما انتظار نداری برای 250 سرعت چول 120 رو بدی ، ولی وقتی من چنین ادعایی میکنم و عکس رو انجام میدم ، مصداق بارز کلاه شرعی و فریب تکنیکی مشتری هست .
برادر ! به شعور من توهین شده !
ضمن اینکه تا موقعی که اینجا هستم و خط پارس دارم فعلا که مشکلی برام پیش نیومده .
شما هم خودتو ناراحت نکن ، رفتار شما قابل درک و احترامه . من مخالف قانون طبیعت نیستم ، اما اطاعت تام رو هم قبول نمی کنم . شما ادامه بده :)

سلام

مثالی که شما زدید اصلا من نفهمیدم چی شد ! کیلومتر رو دست کاری کردن رو 120 به شما 250 نشون میده ؟! منظورتون چیه ؟

سرویس داده شده و تو قراردادهم گفتن اگر دانلود بیش از حد داشته باشید fup میشید . سرعت استاندارد در حالت عادی 14 تا 16 هست که هست اگر fup بشید طبق قراردادی که امضاء شده افت سرعت تو دانلود دارید فقط .

بغیر از این دیگه اتفاقی نمیفته ؟ میفته ؟ از قبل هم گفته شده . باز هم بماند که سرویس art1 از 80 تا 2 مگ آپ شده . چرا اینور قضیه رو اصلا نمیگید ؟!

دوست گلم به قرآن من نمایندگی چیزی نیستم به هیچ عنوان اگر بودم میگفتم به شما که من نمایندگی هستم . شما خیالت راحت باشه من کاره ای از شاتل نیستم .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز قیمتی که توی همون صفحه زده 2200000 قیمت 128 اختصاصی هست ولی 128 کیلوبایت نه بیت.
سرویس اشتراکی 1 به 10 برای cra هست که قیمتش 9900 تومنه شما نمی تونید با art 128 مقایسه کنید. اگر یکی بود باید قیمتش هم یکی باشه. برای همینه که دارم میگم فرق art 1 و با cra 128 بگو.
شما هم که هنوز فرق بیت با بایت و نمی دونی.
مگه آدم مغز خر خورده بیا سرعت ثابت 16 کیلو بایت و 220000 تومن پول بده. ( که اینجوری نیست و شما داری اشتباه میکنی ). در صورتی که مخابرات داره همونو با ترافیک نامحدود میده 9900.

**** در ضمن دوستان من شاتل ندارم ولی میل یاهو برای من اصلا قطع نشده. من با پارس و داتک و آسیا تک امتحان کردم باز شد. ولی جیمیل الان باز داره میشه. ولی به زور

سلام

آقا شما چرا همرو قاطی میکنی ؟

سرویس cra تو اون جدول هست یعنی 1 به 10 درسته قیمت اعلام شده 9900 تومان درسته . طبیعتا چون کیفیت پایینتری داره قیمتش هم 9900 تومن هست . همه شرکتها هم تقریبا تو این قیمت میدن تقریبا همه 11900 تومان . سرعت cra در حالت نرمالش 10 تا 13 هست یه کوچولو ترافیک بره بالا میره یهو رو 8 که شما اصلا نمیتونید اعتراض کنید . کجا سرعت سرویس art در حالت استاتدارد زیر 14 15 هست ؟! الان که روی 80 تا 2 مگ بستن که بماند .

طبق همون جدول سرویس cra باید ماهی کلا 4 گیگ به شما بده درسته ؟ شما میگید پس چرا من بجای 9900 تومن برم 28 29 بدم الکی برم art بگیرم . عزیز دل شما الان با ماهی 37 گیگ راضی نمیشی از سرویس آرت بعد میگی دارم پول زور میدم پس میرک cra ماهی 4 گیگ میگیرم !!!!!!!!!

سرویس ART یک به 8 هست کیفیت و سرعت به مراتب بالاتر هست طبیعتا گرونتر هم هست . اصلا شما این دوتا رو با هم مقایسه نکن . اون cra جداس این هم جدا ربطی به هم نداره . همه شرکتها هم همین قیمتن شاید بعضی ها حتی بالاتر مثلا داتک رو ببین شما نامحدود 128 رو داره میده 42 هزار تومن / پارس گویا نداره اصلا نامحدود 128 یا من ندیدم / آسیاتک داره میده 27 هزار تومان / صبانت هم نداره ضریب 1 به 10 داره ماهی 13 تومن / ...... در نتیجه اولا سرویس CRA یا BASE کلا با سرویسهای ART یا نامحدود معمولی تمام شرکتها متفاوت هست و حدود 1 سال هست که راه افتاده و ربطی به هم ندارن . در ضمن شاتل قیمت سرویس 128 نامحدود با 37 گیگ !!! دانلودش کاملا عادلانه تر از خیلی از شرکتاس . شما برو صبانت رو ببین قیمتش رو یا همین داتک دسدت میاد .

موضوع بیت و بایت نیست موضوع اشراکی بودن و در نتیجه سرعت خروجی هست که بستگی به هزینه شما میدید . اگر داری بده 2200000 اختصاصی بگیر حالا طبق قانون ایران قیمتش اینه کاریش نمیشه کرد . اگر 16 بشه 15 زنگ بزن شکایت کن بگو 16 کیلوبایت من شده 15 چرا ؟؟؟؟

اگر نمیتونی هزینه کنی نامحدود art میگیری اشتراکی هست 14 تا 16 معمولن بالا پایی داره اگر دانلود رو بترکونی طبق قراردادی که امضاء کردی خودتون شرکت حق داره برا اینکه حق دیگران ضایع نشه شما رو محدود کنه .
اگر باز هم نمنیخای هزینه کنی میتونید برید CRA بگیری ماهی 11 12 تومن که سرعت 10 تا 14 هست نرمالش .

بالا