• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوست عزیز
بله تایید میشه
این کاملا درست هست اگه شبانه دانلود بذارین پس از مدتی به مدت کوتاه مثلا 15 ثانیه اینترنتون را قطع و وصل میکنن که IP تون عوض بشه.
واقعا که محدود کردنشون کم بود دیگه ای پی عوض کردن هم شروع کردن وای به حال مشترکین شاتل...

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
درود
با تشکر از دوستان از این که یاداوری کردند که IP DYNAMIC دارم:blink:
من دارم می گم که IP من گاهی اوقات تا 4 روز ثابت می ماند. ولی حالا که اتصالات PPPOE رو تو شاتل چک می کنم می بینم که IP من فقط در طول شب 4 بار تغییر کرده.
خوب این کار به چه علت می تونه باشه؟ اکثر اپلود سنتر ها وقتی به شما لینکی رو برای دانلود می دن، اون لینک رو تنها با یک ای پی می شناسن مثل ( Uploadbaz , Mediafire ....) . حال وقتی که ای پی تغییر می کند لینک مورد نظر Expire شده و دانلود صورت نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی من شب ها چیزی برای دانلود نمی گذارم، ای پی من تغییر نمی کند.
البته همانطور که گفتم این کار بر روی لینک های مستقیم تاثیری ندارد.
برای این که مطمئن بشم، یک شب تا صبح بیدار ماندم و چک کردم دیدم که هر 45 دقیقه، اینترنت به مدت 30 ثانیه قطع شده و ای پی پس از اتصال مجدد تغییر می کند ولی اگر چیزی برای دانلود نگذارم ، اتفاقی نمی افتد.
دیگه باورش به عهده خودتون:wacko:
:D

سلام دوست عزیز
بله تایید میشه
این کاملا درست هست اگه شبانه دانلود بذارین پس از مدتی به مدت کوتاه مثلا 15 ثانیه اینترنتون را قطع و وصل میکنن که IP تون عوض بشه.
مطالب فوق تائید میشه !!!

من فعلا تغییر مکان دادم بخاطر همین از پارس تونستم سرویس بگیرم . بد نیست ، ولی از شاتل دزد بهتره ! بهتر از اینه که به ریشم بخندن !
یکبار از زبون مسئول شاتل شهرمون با پوزخند و احساس قدرت شنیدم که بهم گفت : ما اینجا نرم افزار داریم چک میکنه شما از یک آی چی یکسره دانلود نداشته باشین !!!
یعنی عملا مثه ایرانسل تبلیغ دروغین میکنن و بعدش ماله میکشن و یه چی دیپه تحویل میدن . البته احتمالا این جزو شرایط از ما بهتران {دوستان جان فدای شاتل } نیست که سنگ شاتل رو اینقدر به سینه می کوبن !!!

شاتل پندش رو در آورده ! میگه میندازم تو بلک لیست !
چند روز پیش زنگ زدم پارس پیغام گذاشتم ، فرداش زنپ زدن مشکلمو پرسیدن و حل ورفع کردن .
نمیگم سرعت روزانش مثه شاتله ، ولی لااقل روز و شبش یکی هست ، آدم رو هم بلانسبت نفهم گیر نمیارن ، همونطوری که میگن سرویس میدن ، چه خوب و چه بد .

فکر اینکه دوباره وقتی برگشتم خونه خودم باید از شاتل لعنتی استفاده کنم مغزم سوت میکشه !!!

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
درود
با تشکر از دوستان از این که یاداوری کردند که IP DYNAMIC دارم:blink:
من دارم می گم که IP من گاهی اوقات تا 4 روز ثابت می ماند. ولی حالا که اتصالات PPPOE رو تو شاتل چک می کنم می بینم که IP من فقط در طول شب 4 بار تغییر کرده.
خوب این کار به چه علت می تونه باشه؟ اکثر اپلود سنتر ها وقتی به شما لینکی رو برای دانلود می دن، اون لینک رو تنها با یک ای پی می شناسن مثل ( Uploadbaz , Mediafire ....) . حال وقتی که ای پی تغییر می کند لینک مورد نظر Expire شده و دانلود صورت نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی من شب ها چیزی برای دانلود نمی گذارم، ای پی من تغییر نمی کند.
البته همانطور که گفتم این کار بر روی لینک های مستقیم تاثیری ندارد.
برای این که مطمئن بشم، یک شب تا صبح بیدار ماندم و چک کردم دیدم که هر 45 دقیقه، اینترنت به مدت 30 ثانیه قطع شده و ای پی پس از اتصال مجدد تغییر می کند ولی اگر چیزی برای دانلود نگذارم ، اتفاقی نمی افتد.
دیگه باورش به عهده خودتون:wacko:
:D

سلام

اگر بخوان برای هزاران یوزر هر 45 دقیقه یک ip بدن به نظر شما عملی هست ؟ قطعا مشکلی روی خط شما وجود داره . بازهم 2 شب تست کنید قانع نشدید با پشتیبانی 24 ساعتع تماس بگیرید خط و سرویس رو چک کنند براتون قطعی دارید .
اولین بار هست همچین چیزی رو میشونم . اگر واقعا وجود داشت و برنامه ریزی شده بود دوستان من هم میگفتن خود من هم دانلود شبانه دارم . اما چنین چیزی نیست

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
مطالب فوق تائید میشه !!!

من فعلا تغییر مکان دادم بخاطر همین از پارس تونستم سرویس بگیرم . بد نیست ، ولی از شاتل دزد بهتره ! بهتر از اینه که به ریشم بخندن !
یکبار از زبون مسئول شاتل شهرمون با پوزخند و احساس قدرت شنیدم که بهم گفت : ما اینجا نرم افزار داریم چک میکنه شما از یک آی چی یکسره دانلود نداشته باشین !!!
یعنی عملا مثه ایرانسل تبلیغ دروغین میکنن و بعدش ماله میکشن و یه چی دیپه تحویل میدن . البته احتمالا این جزو شرایط از ما بهتران {دوستان جان فدای شاتل } نیست که سنگ شاتل رو اینقدر به سینه می کوبن !!!

شاتل پندش رو در آورده ! میگه میندازم تو بلک لیست !
چند روز پیش زنگ زدم پارس پیغام گذاشتم ، فرداش زنپ زدن مشکلمو پرسیدن و حل ورفع کردن .
نمیگم سرعت روزانش مثه شاتله ، ولی لااقل روز و شبش یکی هست ، آدم رو هم بلانسبت نفهم گیر نمیارن ، همونطوری که میگن سرویس میدن ، چه خوب و چه بد .

فکر اینکه دوباره وقتی برگشتم خونه خودم باید از شاتل لعنتی استفاده کنم مغزم سوت میکشه !!!

پارس و داتک و شاتل هیچ وقت اینقدر تابلو نمیان یک همچین چیزی بگن ! چیزی بغیر از بندهای قرارداد به شما نمیگن و در واقعیت هم چیزی بغیر از اینها وجود نداره اگر بگن که دیگه چیزی باقی نمیمونه در نتیجه یا شما اشتباه میکنید یا بد متوجه شدید .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز
بله تایید میشه

واقعا که محدود کردنشون کم بود دیگه ای پی عوض کردن هم شروع کردن وای به حال مشترکین شاتل...

دوستان معترض قبلا به این مورد اشاره نکرده بودن ! حالا یهو یکی از بچها گفت همه مشکل پیدا کردن !؟

خواهشا زود قضاوت نکنید . انصاف هم داشته باشید . همش که دانلود رایگان شباه نیست . اگر همچین چیزی بود که دیگه نمیتونستن ماس مالی کنن یا اعلام میکردن یا درست میکردن . قضیه 2 3 نفر نیست در این مورد هزاران نفر شبانه دانلود دارن و هزاران نفر شکایت میکردن .

n1ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اگر بخوان برای هزاران یوزر هر 45 دقیقه یک ip بدن به نظر شما عملی هست ؟ قطعا مشکلی روی خط شما وجود داره . بازهم 2 شب تست کنید قانع نشدید با پشتیبانی 24 ساعتع تماس بگیرید خط و سرویس رو چک کنند براتون قطعی دارید . اولین بار هست همچین چیزی رو میشونم . اگر واقعا وجود داشت و برنامه ریزی شده بود دوستان من هم میگفتن خود من هم دانلود شبانه دارم . اما چنین چیزی نیست
درود نه هر 45 دقیقه! حدودا!! من از چند نفر دیگر در این مورد پرسیدم. بعضی هاشون این مشکلو نداشتن ولی چند تاشون دقیقا همین مشکلو داشتن. به نظرم یک چیزی شبیه بلک لیست که دوستان میگن باید باشه! ولی باور کنید اگر من شب چیزی برای دانلود نگذارم ای پی تغییر نمی کند ولی اگر بر روی دانلود بگذارم ..... این تجربه ای از یک شب تا صبح بود! به قول دوستمون شاتل مشتری هاشون رو نفهم گیر اورده!! هیی ... راستی ضریب اشتراک سرویس برادران مخابرات چقدر هست؟؟! اگر 256 بگیرم دور بر چند در میاد؟!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
پارس و داتک و شاتل هیچ وقت اینقدر تابلو نمیان یک همچین چیزی بگن ! چیزی بغیر از بندهای قرارداد به شما نمیگن و در واقعیت هم چیزی بغیر از اینها وجود نداره اگر بگن که دیگه چیزی باقی نمیمونه در نتیجه یا شما اشتباه میکنید یا بد متوجه شدید .

دوستان معترض قبلا به این مورد اشاره نکرده بودن ! حالا یهو یکی از بچها گفت همه مشکل پیدا کردن !؟

خواهشا زود قضاوت نکنید . انصاف هم داشته باشید . همش که دانلود رایگان شباه نیست . اگر همچین چیزی بود که دیگه نمیتونستن ماس مالی کنن یا اعلام میکردن یا درست میکردن . قضیه 2 3 نفر نیست در این مورد هزاران نفر شبانه دانلود دارن و هزاران نفر شکایت میکردن .
ابتدا اینکه من از خودم در نیاوردم جریان بلک لیست و قطع شدن از آی پی های یکسره رو ! شاتل بهتره آموزش کامل تری واسه ماس مالی به نمایندگی هاش و پشتیبانیش بده !! { البته یکم آموزش فنی هم خوبه که وقتی به بن بست میخورن میکن وین ساک ریست رو بزنی حل میشه }

در مورد دوم هم شما بگرد تو پست های من دقیقا چنین تئوری هایی رو روزای اول من هم میدادم !
یکیش اینه :

شاتل شب ها یکسری آی پی های خاص رو محدود میکنه و سرعت شما با چیز پی ان بیشتر از حالت معمولیش میشه {خیلی بیشتر} !!!! آخرین باری که گفتم به پشتیبانی ، گفت مشکل اون سایت ها هستن که آی پی ها شاتل رو محدود میکنن !! { فک کنین مثلا رپید باز ، میهن دانلود ، آسان دانلود ، پارس اسپیس ، و .... }
مغزم داشت میترکید !! گفتم :این چندتا سایت که به شما گفتم به کنار ! اینیکی که من خودم عضو هستم و دارم پول میدم و تو بدترین حالت 2 مگ سرویس میده نه 16 کیلوبایت چی !!!
حرف خودش رو تکرار کرد !!! { تکنیک همیشگی }

دادا ما زیاد از شاتل حرف خوردیم ، بحث یک شب و دو شب نیست ! بگرد صفحات قبل تا ببینی از مزایاش هم گفته شده ، اما هر روز داره بدتر میشه . جریان تموم شدن یباره ترافیک هم اولین بار نیست دوستان مطرح میکنن . یه نگاهی به قل تر بندازی آمار دستت میاد !!!

رو به زوال رفتن شاتل از شهریور امسال همینطور کامل تر داره میشه ....
خوشبختانه مشتری هم دیگه بی سواد نیست ، اگه بود نمیومد اینجاها ملت رو آگاه کنه ...

n1ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ابتدا اینکه من از خودم در نیاوردم جریان بلک لیست و قطع شدن از آی پی های یکسره رو ! شاتل بهتره آموزش کامل تری واسه ماس مالی به نمایندگی هاش و پشتیبانیش بده !! { البته یکم آموزش فنی هم خوبه که وقتی به بن بست میخورن میکن وین ساک ریست رو بزنی حل میشه } در مورد دوم هم شما بگرد تو پست های من دقیقا چنین تئوری هایی رو روزای اول من هم میدادم ! یکیش اینه : شاتل شب ها یکسری آی پی های خاص رو محدود میکنه و سرعت شما با چیز پی ان بیشتر از حالت معمولیش میشه {خیلی بیشتر} !!!! آخرین باری که گفتم به پشتیبانی ، گفت مشکل اون سایت ها هستن که آی پی ها شاتل رو محدود میکنن !! { فک کنین مثلا رپید باز ، میهن دانلود ، آسان دانلود ، پارس اسپیس ، و .... } مغزم داشت میترکید !! گفتم :این چندتا سایت که به شما گفتم به کنار ! اینیکی که من خودم عضو هستم و دارم پول میدم و تو بدترین حالت 2 مگ سرویس میده نه 16 کیلوبایت چی !!! حرف خودش رو تکرار کرد !!! { تکنیک همیشگی } دادا ما زیاد از شاتل حرف خوردیم ، بحث یک شب و دو شب نیست ! بگرد صفحات قبل تا ببینی از مزایاش هم گفته شده ، اما هر روز داره بدتر میشه . جریان تموم شدن یباره ترافیک هم اولین بار نیست دوستان مطرح میکنن . یه نگاهی به قل تر بندازی آمار دستت میاد !!! رو به زوال رفتن شاتل از شهریور امسال همینطور کامل تر داره میشه .... خوشبختانه مشتری هم دیگه بی سواد نیست ، اگه بود نمیومد اینجاها ملت رو آگاه کنه ...
درود به نظرتان موضوعی که می خوام بگم به بلک لیست مربوطه؟ من تقریبا از اول مهر ماه، هر وقت می خواستم دانلود کنم، سرعت از 7 کیلوبایت بیشتر نمی شد. به همین علت برای 2 ماه دانلود نمی کردم (حوصله عوض کردن سرویس رو نداشتم) ولی وسط های اذر، اتفاقی متوجه شدم که به روال عادی بازگشته. الان این موضوع به بلک لیست ربط داره؟! بعد یک موضوع دیگه. من اکثر دانلود هام از مدیافایر هست. ایا لیچری پیدا میشه که لینک رو بگیره و لینک رو مستقیم(بدون وابسته به ای پی ) رو بده؟ راستی پارس انلاین خوفه؟!!!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
درود به نظرتان موضوعی که می خوام بگم به بلک لیست مربوطه؟ من تقریبا از اول مهر ماه، هر وقت می خواستم دانلود کنم، سرعت از 7 کیلوبایت بیشتر نمی شد. به همین علت برای 2 ماه دانلود نمی کردم (حوصله عوض کردن سرویس رو نداشتم) ولی وسط های اذر، اتفاقی متوجه شدم که به روال عادی بازگشته. الان این موضوع به بلک لیست ربط داره؟! بعد یک موضوع دیگه. من اکثر دانلود هام از مدیافایر هست. ایا لیچری پیدا میشه که لینک رو بگیره و لینک رو مستقیم(بدون وابسته به ای پی ) رو بده؟ راستی پارس انلاین خوفه؟!!!
بله ، سیاست استفاده منصفانه شاتل این محدودیت رو ایجاد میکنه :
http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy
از یه حد بیشتر رایگان دانلود کنی محدود میشی به 5 کیلوبایت .
کلا شاتل واسه وب گردی بهترین گزینست ، اما دانلود رو باید خداحافظی کنی !!!

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام

در مورد عوض شدن IP در دانلود شبانه برا اینکه دانلود شما محدود بشه و .... کاملا اشتباه میکنید چون تقریبا اینکار خیلی پرهزینه و پیچیده تر از اون چیزی هست که شما تصور میکنید . احتمال زیاد از روی شناسه و کاربری کنترل میشه که خیلی سادس

در مورد حجم مصرفی هم اونقدر دیوانه نیستن بیان یواشکی هی بزنن ! اگر اینطور بود که روز اول نه دوم هزاران نفر میریختن سرشون ! من خودم یه بار رو داتک شک کردم زنگ زدم ریز به ریز برام خوند نوشتم خودم تطبیق دادم یکی دوروز دیدم راست میگه . چون خطای نرم افزاری سرور این شرکتها کمتر از 01% درصد هست . اگر هم ثابت کنی بهت 2 3 گیگ اضافه میدن . شما 99% مطمئن باش از طرف خودت مصرف شده . آخه قضیه 10 20 30 40 نفر نیست که هزاران یوزر هست شما یه کوچولو تصور کن ! بگیم از این 40 تا 30 تاشون هم شوت بزنن 10 تا بقیه کاری میکننن شرکت ببنده بره .

یک مسئله ای هم هست اینکه الان شاتل میگه شما دانلود شبانه زیاد داشته باشی اشتراکی میشی با مثل خودت . دلیل داره و من هم قبول میکنم چون ما ایران هستیم پهنای باند و زیرساخت شبکه خیلی محدوده . مخابرات و مبین نت هنوز هیچی نشده ترکیدن ! برو یک سری بزن تو تاپیکشون . حالا فقط جنبه دانلود داریم میگیم از لحاظ پشتیبانی و خدمات و کیفیت کلی که دیگه بماند ! مخابرات که کلا چیزی به نام پشتیبانی نداره ! شما بنز بخر لوازم و نمایندگی نداشته باشه بدردت میخوره ؟ مبین نت هم من خودم 2 باز زنگ زدم یکبار برنمی داشتن یک بار هم نزاشت حرف بزنم یه چیزی گفت خداحافظ ! شما بخای شبی 2 3 گیگ دانلود رایگان داشته باشی میشه ماهی 60 گیگ !!!!! تازه رو دو گیگ گفتم . یه چیزی حدود 160 هزار تومن !!! خدایی شما بودی چه فکری میکردی ؟! همه جوانب رو باید در نظر گفت .

الان نبین پارس آنلاین و مخابرات و مبین .... مثلا دارن شبا خوب دانلود میدن ! که نمیدن هم بعضا . بزار یه زره یوزرهاش بره بالا مثل ایرانسل که الان یه پرسو جو کن تا ببینی همون 1 گیگ حداقل هم شاتل میداد نمیتونی بگیری . ببینید شاتل این راه رو تو 8 سال رفته نتیجه گیری کرده تا بهترین سرویس رو بده با کمترین مشکل . بقیه که دیراومدن میخان زودهم بارشون رو ببندن از آب گل آلود ماهی بگیرن ! بعضی هم از حول حلیم میوفتن تو دیگ !

کل مبحث رو یک چیری هست اونم اینکه دانلودرهای خفن فقط مشکل داره با شاتل . این از من میشنوید وقتی شما از خیره 2 3 گیگ دانلود رایگان شبانه نمیگذرید پس چطوری توقع دارید شاتل از خیر دو سوم یوزرهای دیگش که خانگی و شرکتی هستن و معمولی استفاده میکنن بگذره ؟ یکمی انصاف داشته باشید . خدایی شرکت با کیفیتی هست تو اینا داتک و پارس هم خوبن . اما من خودم شاتل رو خیلی قبول دارم .

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
این دوستمون فک کنم نقشه وکیل مدافع شاتل تو سایته;)
دیگه بد بودن شاتل اظهر من الشمس هست,چه شما دفاع کنید چه نکنید
اگر هم الان میخواید بگید من دفاع نمیکنم از الان بگم که هرکی از شاتل به هر نحوی حمایت کنه(پنهان و اشکار) کذب گویی میکنه
دقیقا شاتل تو ساعت های غیر رایگان واسه حجمی ها فقط جواب میده که در واقه میشه همون وب گردی-
من 6 ماه adsl نداشتم و فقط شاتل خالی بود ولی حاضر بودم dial up داشته باشم ولی مچل شاتل نشم
به نظرم باید تاپیک شاتل رو کلا بیخیال شیم چون وقت حروم کردنه
هرکی هم عضو شاتله بره فسخش کنه والا همین اش و همین کاسه(محدودیت+بلک لیست+دایال اپ و .....)

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
این دوستمون فک کنم نقشه وکیل مدافع شاتل تو سایته;)
اگر هم الان میخواید بگید من دفاع نمیکنم از الان بگم که هرکی از شاتل به هر نحوی حمایت کنه(پنهان و اشکار) کذب گویی میکنه
دقیقا شاتل تو ساعت های غیر رایگان واسه حجمی ها فقط جواب میده که در واقه میشه همون وب گردی-
من 6 ماه adsl نداشتم و فقط شاتل خالی بود ولی حاضر بودم dial up داشته باشم ولی مچل شاتل نشم
هرکی هم عضو شاتله بره فسخش کنه والا همین اش و همین کاسه(محدودیت+بلک لیست+دایال اپ و .....)

خیلی ممنون از صحبتهای گیرا و مدارک و مستنداتی که کاملا بازگو کننده نقطه نظر شماست !!!!

من اگر چیزی گفتم کاملا با دلیل گفتم عزیز و کسی رو هم تو حرفم مجبور به چیزی نکردم شما اومدی میگی فلا فلان خداحافظ .

بد بودن !!!! مگه آخه رستورانه ! ؟ کاملا نظر شخصی شما هست .

در کل بعدا متوجه میشید من چی گفتم . جاهای دیگه خوش بگذره !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز حالا من یک چیز می خوام به این موضوع اضافه کنم.
شرکت ما کارش طراحی سایت هستش.
چند تا مشتریامون یک مورد شکایت داشتن و اون این بود:
من وقتی وارد سایت شما میشم اون بالا بجای اینکه اسم من باشه اسم کسی دیگه هست چرا؟
تیم ما هم کلی وقت گذاشت تا مشکل و حل کنه و بالاخره فهمیدیم مشکل کجاست
شاتل سیستم cashing داره. و این سیستم کنترل شده و برنامه ریزی شده نیست . یعنی وقتی نفر قبل وارد سایت ما شده کل سایت میره توی cash شاتل بعد نفر بعدی وقتی همین سایت رو باز میکنه بجای اینکه اطلاعات و از سرور ما بگیره میاد و از cash شون میگیره که این مشکل به وجود میاد. ( این یعنی از نظر امنیت صفر - بعد به پشتیبانی زنگ زدیم تو روز روشن دروغ میگه که ما تنها شرکتی هستیم که سیستم cashing نداریم .... ).

که ما متوجه شدیم و اون اشخاص که شکایت کردم پرسیدیم از شاتل سرویس دارین و همشون گفتن بله. و ما گفتین شرکت و عوض کنید و درست شد.
تازه این یک مورد هست
حالا اگه به این مورد بر بخورید که یاهو میل و باز کنید و بجای inbox خودتون inbox کسی دیگه که چند ثانیه قبل وارد شده ببینین اونوقت متوجه میشین که امنیتش صفر هست.
این 2 مورد و یک مورد دیگه هم برای ما اتفاق افتاده که لازم باشه میگم.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
این دوستمون فک کنم نقشه وکیل مدافع شاتل تو سایته
winksmiley02.gif

البته هر شرکتی یه سری موافق داره و یه سری مخالف
اکثر دوستانی که اینجا دارن بحث می کنن همه ی اونایین که شبها عین بنز دانلود کردن و حالا که سرویسشون شیـــر شده ناراحتن و توقع دارن که با ماهی 20 تومن 200 تومن از روش استفاده کنن
ولی جالب اینه که اون زمان که شبا گیگ گیگ دانلود می کردن یه بار پست تشکر به شاتل ندادن !!! :eek: و حالا که شاتل سرویسشون رو شیــــر کرده گلایه دارن که چرا شاتل الان داره طبق قرارداد عمل میکنه و سرویس اشتراکی میده بهشون :lol:

Last edited:

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
من وقتی وارد سایت شما میشم اون بالا بجای اینکه اسم من باشه اسم کسی دیگه هست چرا؟
شاتل سیستم cashing داره. و این سیستم کنترل شده و برنامه ریزی شده نیست . یعنی وقتی نفر قبل وارد سایت ما شده کل سایت میره توی cash شاتل بعد نفر بعدی وقتی همین سایت رو باز میکنه بجای اینکه اطلاعات و از سرور ما بگیره میاد و از cash شون میگیره که این مشکل به وجود میاد. ( این یعنی از نظر امنیت صفر - بعد به پشتیبانی زنگ زدیم تو روز روشن دروغ میگه که ما تنها شرکتی هستیم که سیستم cashing نداریم .... ).

که ما متوجه شدیم و اون اشخاص که شکایت کردم پرسیدیم از شاتل سرویس دارین و همشون گفتن بله. و ما گفتین شرکت و عوض کنید و درست شد.
تازه این یک مورد هست
حالا اگه به این مورد بر بخورید که یاهو میل و باز کنید و بجای inbox خودتون inbox کسی دیگه که چند ثانیه قبل وارد شده ببینین اونوقت متوجه میشین که امنیتش صفر هست.

سلام

آدرس سایت رو میدید من ببینم ؟

می خوام تست کنم با سیستم شاتل و داتک که خودم دارم . اینمورد رو باید دقیق خودم ببینم . الان اطلاعی از سیستم کشینگ ندارم باید زنگ بزنم پشتیبانی بپرسم . اما در کل فکر نکنم همچین چیزی باشه چون باز بحث عمومیت پیدا میکنه . چرا فقط سایت شما ؟ ؟

یک مورد دیگش رو هم بگید اطلاع داشته باشیم .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز بحث دانلود نیست
بحث دروغگویی هست
بحث امنیت هست
مثلا :
کسی که سرویس art انتخاب کرده برای دانلود نامحدودش انتخاب کرده غیر از اینه؟
کجای قرارداد نوشته که سرویس art محدودیت حجمی داره؟
کسی که سرویس art خریده با کسی که سرویس cra خریده باید فرقی داشته باشه یا نه؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

آدرس سایت رو میدید من ببینم ؟

می خوام تست کنم با سیستم شاتل و داتک که خودم دارم . اینمورد رو باید دقیق خودم ببینم . الان اطلاعی از سیستم کشینگ ندارم باید زنگ بزنم پشتیبانی بپرسم . اما در کل فکر نکنم همچین چیزی باشه چون باز بحث عمومیت پیدا میکنه . چرا فقط سایت شما ؟ ؟

یک مورد دیگش رو هم بگید اطلاع داشته باشیم .

ما برای یک شرکت سفارش سایت داشتیم
رفتیم که سایتو بهشون تحویل بدیم یعنی پدرمون دراومد.
اونجا شاتل داشتن.
کارفرما سایتو دید و ازمون خواست که یکسری تغییرات انجام بدیم ماهم همون جا تغییر دادیم
بعد که آدرس سایتو رو زدیم دیدیم مثل قبل اومد
مجبور شدیم ctrl+f5 بزنیم تا ریفرش بشه
و دقیقا هربار باید اینکارو میکردیم تا ریفرش بشه و از سرور بخونه سایتو نه از cash

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز بحث دانلود نیست
بحث دروغگویی هست
بحث امنیت هست
مثلا :
کسی که سرویس art انتخاب کرده برای دانلود نامحدودش انتخاب کرده غیر از اینه؟
کجای قرارداد نوشته که سرویس art محدودیت حجمی داره؟
کسی که سرویس art خریده با کسی که سرویس cra خریده باید فرقی داشته باشه یا نه؟

سلام

سرویس ART زمانی شما fup میشید که روی 15 16 کیلو بایت 18 تا 20 گیگ بگیرید . غیر از اینه ؟؟ یعنی شما باید 24 ساعت روز و 30 روز ماه رو بکوب بدون وقفه دانلود کنی . میشه 18 تا 20 گیگ .

حالا الان سرعتهای نامحدود رو هم اکثرا تا 3 4 برابر بالاتر بستن که هیچ جا نکرده و نمیتونه بکنه ! با پشتیبانی که صحبت کردم سرویس 128 نامحدود با سرعت بالاتر مثلا روی 512 ماهی 30 گیگ حداقل دانلود داره که عملا نامحدود هست ( مگر اینکه اینرنت رو فقط برای دانلود بگیری که هیچ ISP شما رو تحمل نمیکنه ! ) . یکبار امتحان کنید خودتون انقدر دانلود کنید بزارید افت سرعت پیدا کنید بعد بزنگید ببینید چقدر دانلود داشتید ! در ضمن افت سرعت پیدا میکنید قطع که نمیشید . سرویس 128 بین 2 تا 16 باید بهتون بده طبق قانون تنظیم مقررات . اشتراکی هست . تضمینی نیست روی 15 باشه همیشه . حالا ISP میاد روی 2 مگ میبنده ! اون دیگه سیاست خودشه .

شما سرویس 128 آرت رو با CRA یکی میدونی ؟! ؟!

بالا گفتم 128 روی 220 دانلود میده تا زمانی که دانلود رو نترکونی مثلا 30 گیگ ! بعدش میاد روی 10 12 میشه سرویس معمولی 128 خودتون با 3 4 تا کمتر .
CRA 128 روی 10 12 دانلود میده متوسطش ! ممکنه روزی هم بشه کلش 2 3 کیلو بهتون بده !

باز هم میگم الان شما میگید مثلا مخابرات خارج تهران خوبه تازه تو تهران رو نمیدونم میرید میگیرید . صبر کنبد تا چندماه دیگه اونوقت !

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
ما برای یک شرکت سفارش سایت داشتیم
رفتیم که سایتو بهشون تحویل بدیم یعنی پدرمون دراومد.
اونجا شاتل داشتن.
کارفرما سایتو دید و ازمون خواست که یکسری تغییرات انجام بدیم ماهم همون جا تغییر دادیم
بعد که آدرس سایتو رو زدیم دیدیم مثل قبل اومد
مجبور شدیم ctrl+f5 بزنیم تا ریفرش بشه
و دقیقا هربار باید اینکارو میکردیم تا ریفرش بشه و از سرور بخونه سایتو نه از cash

پس یک مورد بوده اون هم روی یک سایت خاص که خودتون طراحی کرده بودید . منباید دقیقا بپرسم اما مطمئن هستم 90% مشکل از برنامه نویسی سایت بوده و مشکل داخلی .

این موارد چیزی نیست که همه گیر باشه شما خودت فکر کن اگر برای شما اتفاق میفته و مشکل از سرویس دهنده باشه آیا میلونها سایت دیگه به این مشکل بر نمیخورن ؟

ممنون

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

تازه این یک مورد هست

تمامی ISP های درست و حسابی DNS سرور دارن که همون کش سرور میشه، یکی از موارد استفاده کش سرور اینه که کاربرا وقتی می خوان سایتها رو باز کنن سرعت لودشون بالا بره
اون سایتی هم که گفتید بعد یه روز احتمالا اوکی میشه جون کششون آپدیت میشه ،
در مورد Inbox Yahoo :eek: مطلبی که گفتید یکم ....!!! چی بگم!!!
ولی سایت یاهو کلا یه سایت داینامیکه و کشی که داریم ازش صحبت می کنیم واسه سایتهای استاتیک مشکل ایجای میکنه
در واقع چون سایت های داینامیک سرور ساید هستند همچین مشکلی براشون پیش نمیاد
اطلاعات را جع به این نوع سایت ها Server-side scripting - Wikipedia, the free encyclopedia

بالا