• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

من از شاتل سرویس دارم و کلا راضی هستم . سرویس art1 رو از سال 86 دارم و 2 ماهی هست سرویسهای art بالاتر از قرار داد تا اونجایی که امکان داشته باشه بسته شده .

بر خلاف نظر بعضی دوستان مخالفم که افت سرعت پیش میاد اگز زیاد دانلود داشته باشید چون سرویس آرت نامحدود واقعی هستش .

پشتیبانی این شرکت جزو بهترین ها بین شرکتهای همکار هست که این موضوع رو کسی نمیتونه منکر بشه .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز یکمی منصف باشید الان سرویس آرت 1 من که باید 16 باشه رو 200 دانلود دارم ! بعضی دوستان انتظار دارن هم خدا باشه هم خرما ! میخان ماهی 100 گیگ با سرویس 128 دانلود کنن اینکه نمیشه

من خودم روزی 1 گیگ 1.5 گیگ میگیرم مشکلی ندارم با 200 کیلو بایت

قبلا هم با 15 میگرفتم هیچ وقت fup نمیشدم چون باید 24 ساعته دانلود میکردم !!

هر دو طرف قضیه رو ببینید

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز :

مشاهده پیوست 104540

ولی حتما از سیاست شاتل در مورد ترافیک رایگان خبر دارین.. از نظر شاتل شبها برای خواب هست نه دانلود :p

اگر همه دوستانی که سرویس eco دارن بخان تو ساعت شبانه 7 ساعت رو دانلود کنن کلا پهنای باندی نمیمونه برای هیچکس !

1 تا 8 صبح رایگان هست بله اما اگر شما انتظار داشته باشید تو این 7 ساعت با سرویس 512 که روی 2 مگ بسته شده مثلا 4 گیگ دانلود کنید به نظر من خیلی بی انصافی هست . ببینید سرویس adsl اشتراکی هست ضریب 8 هست نمیتونید انتظار داشته باشید ساعات رایگان شب که همه دارن دانلود میکنن شما هم بتوینید همش رو استفاده کنید . به هر حال ایران هستیم ما و پهنای باند کم هستش . این شرکت تا حد امکان داره سرویس خودش رو میده برای همین هست که isp اول ایران شده .

اینترنت که فقط شبانه رایگان نیست اگر اینطور بود که isp ها جمع میشدن دیگه منبع درامدی نبود براشون . بجای شبی 2 گیگ 1 گیگ دانلود کنید کل ماه هم بجای سرویس 512 خودتون 2 مگ استفاده کنید چیز بدی هست ؟

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
بنده هم کاملا با نظر ایشون موافقم :cool:

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
اگر همه دوستانی که سرویس eco دارن بخان تو ساعت شبانه 7 ساعت رو دانلود کنن کلا پهنای باندی نمیمونه برای هیچکس !

1 تا 8 صبح رایگان هست بله اما اگر شما انتظار داشته باشید تو این 7 ساعت با سرویس 512 که روی 2 مگ بسته شده مثلا 4 گیگ دانلود کنید به نظر من خیلی بی انصافی هست . ببینید سرویس adsl اشتراکی هست ضریب 8 هست نمیتونید انتظار داشته باشید ساعات رایگان شب که همه دارن دانلود میکنن شما هم بتوینید همش رو استفاده کنید . به هر حال ایران هستیم ما و پهنای باند کم هستش . این شرکت تا حد امکان داره سرویس خودش رو میده برای همین هست که isp اول ایران شده .

اینترنت که فقط شبانه رایگان نیست اگر اینطور بود که isp ها جمع میشدن دیگه منبع درامدی نبود براشون . بجای شبی 2 گیگ 1 گیگ دانلود کنید کل ماه هم بجای سرویس 512 خودتون 2 مگ استفاده کنید چیز بدی هست ؟

شما وقتی از یک حد در ماه ، مثلا 8 گیگ برای سرویس 512 بیشتر دانلود کنی شبانت میشه شبی 5 کیلوبایت . یعنی با شبانه باید خداحافظی کنی !!!
به قول خود شاتل میری تو بلک لیست ! نه داداش این شبی 1 گیگی که شما میگی نیست ...

بنده هم کاملا با نظر ایشون موافقم :cool:
ما که مشکلی نه با شباش داریم نه با روزاش :cool:
دادا خیلی عجله داری ها ! 4 تا پست و اینهمه تعریف از شاتل ؟ نمایندگی هستی ;)

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
شما وقتی از یک حد در ماه ، مثلا 8 گیگ برای سرویس 512 بیشتر دانلود کنی شبانت میشه شبی 5 کیلوبایت . یعنی با شبانه باید خداحافظی کنی !!!
به قول خود شاتل میری تو بلک لیست ! نه داداش این شبی 1 گیگی که شما میگی نیست ...

دو نفر از رفقا که سرویس eco دارن شبی 700 800 تا میگیرن تقریبا حالا 100 مگ بالا پایین مثلا یه فیلم 720p تا حالا مشکلی نداشتن . آخه بعضیها فکر میکنن سرویس شبانه باید شبی 2 3 گیگ دانلود بشه تا بگن isp خوبه !

من با داتک هم داشتم همین بوده . البته داتک با شاتل قابل مقایسه نیست از نظر تعداد یوزر و پهنای باند شاتل خیلی وسیعتر هست و کاملا معلوم هم هست اما در کل هردو خوب هستن .

کلا باید فرهنگ استفاده جا بیفته . هرچیزی که رایگان هست رو که نباید دخلش رو درآورد . به انداره دانلود بشه نه برای خودمون نه برای دیگران مشکلی ایجاد نمیشه .

Last edited:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

به نظر من کاملا منطقیه
چون ماها سرویس اکو داریم و ترافیکمون مشخصه ، یه سری فایل های مهم رو که تو روز نمی تونستم دانلود کنم رو شب دانلود کردم ، بخدا مشکلی هم نداشتیم تا حالا
من خودم دو ساله که از سرویس شاتل اکو استفاده می کنم و مشکلی نداشتم خیلی وقتا هم حال دادن و ترافیک اضافه کردن ، سرعت و بالا بردن ، هدیه تولد دادن ، الان هم که اکوها رو رو 2MG بستن :cool:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
به نظر من کاملا منطقیه
چون ماها سرویس اکو داریم و ترافیکمون مشخصه ، یه سری فایل های مهم رو که تو روز نمی تونستم دانلود کنم رو شب دانلود کردم ، بخدا مشکلی هم نداشتیم تا حالا
من خودم دو ساله که از سرویس شاتل اکو استفاده می کنم و مشکلی نداشتم خیلی وقتا هم حال دادن و ترافیک اضافه کردن ، سرعت و بالا بردن ، هدیه تولد دادن ، الان هم که اکوها رو رو 2MG بستن :cool:

خب دوست عزیز
شما احتمالا از اون دسته کاربرهایی هستین که با اینترنت فقط وبگردی و چت میکنید و گاهی هم دانلود.
شما هنوز به مشکلاتی که ما دیدیم برنخوردین که دارین تعریف میکنین.
شرکتی که خیلی راحت دروغ میکه و کلاهبرداری میکنه قابل اعتماد نیست.
یه شخصی اینترنت و برای دانلودش می خواد و خب میاد و سرویس art میگیریه که نوشته نامحدود . بعدا متوجه میشه که نامحدودی در کار نیست و شما 15 گیگ دانلود کنی سرعتت میشه 4 .
در صورتی که دارین حداقل ماهی 28 تومن میدید نه 9900 سرویس cra را.
برای سرویس های اکو هم متوجه میشین چه خبره. همون گیگ هدیه که میدن رو یه طوری ازتون پس میگیرن که خودتون هم نمی فهمین کی مصرفش کردین.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
خب دوست عزیز
شما احتمالا از اون دسته کاربرهایی هستین که با اینترنت فقط وبگردی و چت میکنید و گاهی هم دانلود.
شما هنوز به مشکلاتی که ما دیدیم برنخوردین که دارین تعریف میکنین.
شرکتی که خیلی راحت دروغ میکه و کلاهبرداری میکنه قابل اعتماد نیست.
یه شخصی اینترنت و برای دانلودش می خواد و خب میاد و سرویس art میگیریه که نوشته نامحدود . بعدا متوجه میشه که نامحدودی در کار نیست و شما 15 گیگ دانلود کنی سرعتت میشه 4 .
در صورتی که دارین حداقل ماهی 28 تومن میدید نه 9900 سرویس cra را.
برای سرویس های اکو هم متوجه میشین چه خبره. همون گیگ هدیه که میدن رو یه طوری ازتون پس میگیرن که خودتون هم نمی فهمین کی مصرفش کردین.

سلام

سرویس ART1 نامحدود هست طبق اون چیزی که من پرسیدم و دیدم تو قرارداد مگر اینکه کسی فقط قرارداد رو بگیره امضاء کنه قبلش نخونه تقصیر خودش هست . و و اقعی هم هست شما زمانی افت سرعت پیدا میکنی که 24 ساعت 30 روز رو بدون وقفه بزاری دانلود برسی به اون 18 تا 20 گیگ که عملا نامحدود هست . دوستانی که آرت 1 دارن و سرعت 16 میتونن امتحان کنن / البته تو قرارداد هم نوشته چون من خودم دیدم و خوندم .

الان که نامحدود 128 رو روی 2 مگ بستن دیگه چی بهتر ؟ از اون طرف هم 18 نیست مثله اینکه خیلی بالاتر میشه دانلود کرد 30 32 گیگ . ماهی 28 تومن نامحدود رو همه isp ها همین قیمت دارن میدن حالا 2 تومن بالا پایین . اگر منظور شما سرعت سرویس cra هست که مثلا128 اشتراکی میشه 1 به 10 شما اگر 2 کیلو هم دانلود کنی نباید اعتراض داشته باشی دانلود ه پیش کش . پس هر ارزونی بی دلیل نیست . شما 28 میدی سرعت روی 220 کیلوبایت دانلود در حد نامحدود .

کلا باید صحبتها مستند و مدرک داشته باشه وگرنه هم من و هم کس دیگه هرچی میخایم میتونیم بگیم .

ولی در کل اگر دقت کنید تمام کسانی که دانلودر در حد لالیگا ! هستن تو این تاپیک شکایت دارن نه یک یوزر معمولی یا شرکتی . چون اینترنت فقط دانلود کردن روزی 4 گیگ نیست میشه روزی 1 گیگ دانلود کرد اگر اروپا یا آمریکا بود میشد گفت بله این شرکت امکانات داره اما دزدی میکنه ولی با این شرایط شما ببینید شرکتهای دیگه که خیلی هم یوزر کمتر دارن وضعشون نمیگم بدتر هست اما بهتر هم نیست .

در کل یکجانبه نگاه نکنید به قضیه . من مالک شرکت یا سرمایه گذار شاتل نیستم اما باید قضاوت رو عادلانه انجام داد

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

سرویس ART1 نامحدود هست طبق اون چیزی که من پرسیدم و دیدم تو قرارداد مگر اینکه کسی فقط قرارداد رو بگیره امضاء کنه قبلش نخونه تقصیر خودش هست . و و اقعی هم هست شما زمانی افت سرعت پیدا میکنی که 24 ساعت 30 روز رو بدون وقفه بزاری دانلود برسی به اون 18 تا 20 گیگ که عملا نامحدود هست . دوستانی که آرت 1 دارن و سرعت 16 میتونن امتحان کنن / البته تو قرارداد هم نوشته چون من خودم دیدم و خوندم .

الان که نامحدود 128 رو روی 2 مگ بستن دیگه چی بهتر ؟ از اون طرف هم 18 نیست مثله اینکه خیلی بالاتر میشه دانلود کرد 30 32 گیگ . ماهی 28 تومن نامحدود رو همه isp ها همین قیمت دارن میدن حالا 2 تومن بالا پایین . اگر منظور شما سرعت سرویس cra هست که مثلا128 اشتراکی میشه 1 به 10 شما اگر 2 کیلو هم دانلود کنی نباید اعتراض داشته باشی دانلود ه پیش کش . پس هر ارزونی بی دلیل نیست . شما 28 میدی سرعت روی 220 کیلوبایت دانلود در حد نامحدود .

کلا باید صحبتها مستند و مدرک داشته باشه وگرنه هم من و هم کس دیگه هرچی میخایم میتونیم بگیم .

ولی در کل اگر دقت کنید تمام کسانی که دانلودر در حد لالیگا ! هستن تو این تاپیک شکایت دارن نه یک یوزر معمولی یا شرکتی . چون اینترنت فقط دانلود کردن روزی 4 گیگ نیست میشه روزی 1 گیگ دانلود کرد اگر اروپا یا آمریکا بود میشد گفت بله این شرکت امکانات داره اما دزدی میکنه ولی با این شرایط شما ببینید شرکتهای دیگه که خیلی هم یوزر کمتر دارن وضعشون نمیگم بدتر هست اما بهتر هم نیست .

در کل یکجانبه نگاه نکنید به قضیه . من مالک شرکت یا سرمایه گذار شاتل نیستم اما باید قضاوت رو عادلانه انجام داد

سرویس ART1 از اول دی‌ماه ۳۰ گیگ شده، قبل‌ش ۱۸ گیگ بود. زمانی که ۱۸ بود سرعت‌ش حدود ۵۱۲ بود و الان که گیگ زیاد شده سرعت ۱۲۸ شده. ضمن این‌که هیچ جای دنیا و حتی ایران به جز شاتل به ۱۸ و ۳۰ یا هر عدد دیگه‌ای نامحدود اطلاق نمی‌شه. سرعت هم اگه ۲۴ ساعت‌ه با ART بذاری دانلود کم نمی‌شه. وقتی محدودیت حجمی تموم بشه کم می‌شه در حد دیال‌آپ. این سرویس سرعت محدود برای eco هم ارائه می‌شه و چیز خاصی نیست. سرویس‌های نامحدود هم که چه با کسی share باشی یا نباشی سرعت یک‌دهم می‌ده. نکته جالب این‌ه که سرویس‌های دیگه که اشتراک یک به هشت داره در روز هیچ‌وقت دچار افت سرعت نمی‌شه.

پی‌نوشت: دیروز زنگ زدم سرویس Base2 بگیرم گفتن نمی‌دیم به شما. گفتم ART Home بدین بازم گفتن نمی‌دیم. فقط ART1 به بالا و اِکوها.

Last edited:

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
من اکو 128 دارم. روزهاش واقعا عالیه. سرعت 2 مگه. قطعی هم نداره. شبا سرعت دانلود میاد رو 60. اگه خیلی دانلود کنی سرعتت میاد حدود 4.
فکر کنم ماهی حدود 10، 12 گیگ شبانه اجازه دانلود میدن. همون جور که Blu-Ray گفت میشه گفت منصفانه است. نمیشه انتظار فول دانلود رو ازشون داشت.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
من اکو 128 دارم. روزهاش واقعا عالیه. سرعت 2 مگه. قطعی هم نداره. شبا سرعت دانلود میاد رو 60. اگه خیلی دانلود کنی سرعتت میاد حدود 4.
فکر کنم ماهی حدود 10، 12 گیگ شبانه اجازه دانلود میدن. همون جور که Blu-Ray گفت میشه گفت منصفانه است. نمیشه انتظار فول دانلود رو ازشون داشت.

سلام

شبی 500 600 مگ رایگان دانلود کنید با سرویسی که ماهی 14 تومن هست سرعتش روی 2 مگابایت . پشتیبانی و هدیه و کیفیت هم که خوبه . تقریبا ماهی 15 گیگ رایگان میشه

n1ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان راضی و ناراضی:D یک مشکلی که من جدیدا بهش بر خوردم اینه که شب ها ای پی من تغییر می کنه. این حرکت کثیف به این معنی که با تغییر ای پی، لینک هایی که از اپلود سنتر ها در دانلود منیجرتون گذاشتید دیگر فعال نمی مونن و به نوعی با دانلود از سرویس های فایل شیرینگ باید خداحافظی کنم!:( این کارو در حدود 4 روزه که دارند انجام می دهند. ای پی من شاید در حدود 4 روز ثابت می موند ولی الان که چک کردم دیدم دیشب از ساعت 1 به بعد 4 بار عوض شده!!!! یعنی دقیقا از ساعت 1 به بعد! البته این کارشون رو لینک های مستقیم تاثیر نداره ولی .... تا حالا به هر ساز این شرکت رقصیدم ولی این یکیو نمی تونم قبول کنم. همین ماه از سرویسم انصراف میدم -پس از 2 سال - و میرم پیش برادران مخابرات!:D به شما هم توصیه می کنم همین کارو بکنید! موفق باشید

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
در طی 4 روز گذشته حدود 800 مگ از ترافیک کم شده در صورتی که اصلا از شاتل برای pc استفاده نمی شه و فقط یه رسیور لینوکسی بهش وصله!! کسی چنین مشکلی داشته؟

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان راضی و ناراضی:D یک مشکلی که من جدیدا بهش بر خوردم اینه که شب ها ای پی من تغییر می کنه. این حرکت کثیف به این معنی که با تغییر ای پی، لینک هایی که از اپلود سنتر ها در دانلود منیجرتون گذاشتید دیگر فعال نمی مونن و به نوعی با دانلود از سرویس های فایل شیرینگ باید خداحافظی کنم!:( این کارو در حدود 4 روزه که دارند انجام می دهند. ای پی من شاید در حدود 4 روز ثابت می موند ولی الان که چک کردم دیدم دیشب از ساعت 1 به بعد 4 بار عوض شده!!!! یعنی دقیقا از ساعت 1 به بعد! البته این کارشون رو لینک های مستقیم تاثیر نداره ولی .... تا حالا به هر ساز این شرکت رقصیدم ولی این یکیو نمی تونم قبول کنم. همین ماه از سرویسم انصراف میدم -پس از 2 سال - و میرم پیش برادران مخابرات!:D به شما هم توصیه می کنم همین کارو بکنید! موفق باشید

سلام

مگه شما ip static دارید ؟!!!

خوب معلومه ip عوض میشه اگر مودم خاموش روشن بشه یا در هر صورتی که قطع بشید و مجدد وصل بشید ip جدید میگیره . هیچ شرکت isp هم شمارو خودش دستی ققطع وصل نمیکنه .و به هیچ عنوان ip در کیفیت سرویس فرقی نداره . آی پی قفط یک شماره هست و در چیز خاصی فرقی ایجاد نمیکنه . اگر دانلود شما resume نمیشه دیگه مربوط به سرور شما هست نه سرویس اینترنت شما !

برادران مخابرات بی صبرانه منتظر شما هستن . دوستان توجه داشته باشن اینترنت فقط رایگان دانلود کردن شبی 2 گیگ نیست ! خیلی چیزهای دیگه هم برای انتخاب یک شرکت تاثیر داره که خودتون بعدا متوجه میشید . من خودم هم داتک دارم هم شاتل . از جفتش هم راضی ام . شاتل در کل با ارزشتر هست چون کیفیت کلی بالاتری داره .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
در طی 4 روز گذشته حدود 800 مگ از ترافیک کم شده در صورتی که اصلا از شاتل برای pc استفاده نمی شه و فقط یه رسیور لینوکسی بهش وصله!! کسی چنین مشکلی داشته؟

خوب پس نمیشه گفت مودم کلا خاموش بوده یا به چیزی وصل نبوده . قطعا یک دستگاهی داشته استفاده میکرده . شما مطمئن باش همین رسیور دخل 800 مگ رو آورده . ترافیک هم فقط حجم دانلود نیست یعنی هم آپلود هم دانلود میشه ترافیک شما .

خیلی راحت میتونی تست کنی ببینی .

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شما تو روز هم اگه مودمت رو روشن و خاموش کنی IP که داری عوض میشه و ربطی به شب نداره :eek: مگر اینکه Ip Static داشته باشی که اونم باید هزینه براش داده باشی ، همه ISP ها با خاموش و روشن کردن مودم IP دیگه به شما می دن چون شما Ip Dynamic داری :cool:

n1ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود
با تشکر از دوستان از این که یاداوری کردند که IP DYNAMIC دارم:blink:
من دارم می گم که IP من گاهی اوقات تا 4 روز ثابت می ماند. ولی حالا که اتصالات PPPOE رو تو شاتل چک می کنم می بینم که IP من فقط در طول شب 4 بار تغییر کرده.
خوب این کار به چه علت می تونه باشه؟ اکثر اپلود سنتر ها وقتی به شما لینکی رو برای دانلود می دن، اون لینک رو تنها با یک ای پی می شناسن مثل ( Uploadbaz , Mediafire ....) . حال وقتی که ای پی تغییر می کند لینک مورد نظر Expire شده و دانلود صورت نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی من شب ها چیزی برای دانلود نمی گذارم، ای پی من تغییر نمی کند.
البته همانطور که گفتم این کار بر روی لینک های مستقیم تاثیری ندارد.
برای این که مطمئن بشم، یک شب تا صبح بیدار ماندم و چک کردم دیدم که هر 45 دقیقه، اینترنت به مدت 30 ثانیه قطع شده و ای پی پس از اتصال مجدد تغییر می کند ولی اگر چیزی برای دانلود نگذارم ، اتفاقی نمی افتد.
دیگه باورش به عهده خودتون:wacko:
:D

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
بله تایید میشه
این کاملا درست هست اگه شبانه دانلود بذارین پس از مدتی به مدت کوتاه مثلا 15 ثانیه اینترنتون را قطع و وصل میکنن که IP تون عوض بشه.

بالا