1. نه شما یاد گرفتی چند تا نقل قول رو با هم پاسخ بدی {
که حتما بلدی و دوست داری پست اضافه بدی } ، نه مدیر اینجا بلده که به شما در این مورد اخطار لازم رو بده .
2. من
به شاتل ایمیل زدم ،
پیغام زدن {چت آنلاین } و از جهت اطلاع شما
ازشون پرسیدم میخوام با مدیر رده بالاتر و ارشدشون صحبت کنم ، اونها هم گفتن "
ما اینجا هستیم کفایت میکنه، مدیر ارشد کارش این نیست" ! داداش ما این راه هارو رفتیم ، حرف در نمیاریم .
3. شما که مشاالله با پروتکل آشنایی کامل داری ، عزیز دلم من
وقتی درخواست میدم پشتیبانی مودمم رو روشن میزارم میرم سر کار !
4.
شما گفتی ما زیادی خواه هستیم ، منم مثال آوردم که
خصوصی سازی یعنی اینکه من بهترین رو با کمترین هزینه انتخاب می کنم . شاتل هم خودت میدونی که اسما خصوصیه ، دیگه بقیش بماند . یا شما منظور من رو درک نمی کنی یا
نمی خوای که درک کنی !
5. من کیفیت کار رو با پارس مقایسه کردم که واقعا به نظرم
از نظر پشتیبانی پارس کاملا سر تره { گرچه شاتل پشتیبانی نداره ، ضبط رو حالت تکرار داره } . سرعت شبانه هم محدود نمیکنه ! ولی قبول دارم اگه
بیشتر تحقیق میکردم حتما آسیا تک انتخابم می بود . چون خیلی ها راضی هستن .
6. می دونی وقتی یه شرکت بیشتر از پهنای باندش سرویس میفروشه چه اتفاقی میفته ؟! میدونی !!!
شرکت های کوچیک گاهی به دلیل کم بودن کاربرهاشون خیلی هم دست و دل باز تر هستن ، اما نه برای همیشه .
اما قضیه پارس و آسیاتک با این شرکت های نوپا زمین تا آسمون فرق داره . یادمه 10 سال پیش دایل آپ از شهرستان به تهران به پارس وصل میشدم و سرویس میگرفتم !!!
پس نگو که من با شرکت های ISP نوپا مقایسه کردم ، من دارم PAP هارو مقایسه می کنم عزیز دل !
7. من یه خطم رو از رانژه شاتل درآوردم ، یادم نمیاد باهام تماس گرفته باشن . شاید چون یه خط دیگه دارم . ایشالله اونم در آوردم { به محض فراهم شدن امکانات } آخرین مکالماتم با اونهارو مینویسم اینجا میزارم که همه با هم لذت ببریم .
8.
سرویس 128 شاتل من رو 128 بسته شده { با سرعیت مورچه ای و پینگ بالا } ، اینو گفتم فکر نکنی همه جای کشور اینجوریه که شاتل همه رو رووو 2 مگ می بنده !
مال دوستم تو رشت هم همینطور رو 128 بسته شده ! شاتل موزی هست و همه میدونن !!!
9. دادا ما توبه رو با ایرانسل شروع کردیم { دزد بزرگ } در حوزه اینرتنت EDGE و با شاتل کلا از زندگی سایبری توبه کردیم . دیگه کارمون به اونجاها نکشید ! شاید همینه که من از پارس راضیم ولی بعضی ها نیستن ، آخه هنوز از شاتل سرویس نگرفتن