• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
شاتل شاسگوله به منی که آرتم گیگ رایگان میده تو تولدم ، خب من که نامحدودم گیگ رایگان به چه دردم میخوره، تو این 4 سال هم یکبار این همه قطع شده هیچ آفری نداده.

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

این خدمات نیست تسهیلات سرویس هستش !!!!!!

در ضمن هر شرکتی سیاست خودوش رو داره . من رد نمیکنم حرف شمارو و پارس هم خوبه اما شما داری با چیزی مقایسه میکنی که اصلا از طرف مقابل هیچ خبری نداری !!!!!

شاتل بلا استثناء در تمامی اعیاد مثل همین الان پروموشن میزاره برای تمامی سرویسها . الان هم برای تولد حضرت محمد گذاشته .

برای تولد هر مشترک گیگ رایگان . برای قطعی از هر سمتی که باشه چه مخابرات چه شاتل یا تخفیف تمدید دوره میده یا گیگ اضافه . نمونه ایمیلش هم تو چند تا تاپیک گذشته هست .
من اگر سزویس مخابرات محانی هم بود نمیرفتم بگیرم . چون فقط اسمش ADSL هست . کوچکترین مشکلی پیش بیاد باید را بیفتی بری ببینی چی شد . باز هم میگم اینترنت فقط سرعت دانلود شبانه نیست عزیز جان . شما سرعت 4 مگ بگیر به کل یهو قطع بشه کسی جوابگوت نباشه میخای چه کنی ؟

دوست عزیز من قبول دارم که هر شرکتی سیاست خودشو داره.
وقتی نتونی از چیزی که در ازاش میدن استفاده کنی به چه دردت میخوره. میدونی منظورم چیه چیزی که میدن غلطه.
پروموشن برای کسی هست که می خواد سرویس جدید بگیره به منی که مشکل سرویس دارم مربوط نیست. یا به قول آقا گیگ برای کسی که سرویس آرت داره به درد نمی خوره.
یا گیگ برای سرویس اکو وقتی تو مدام دانلود کنی و سرعتت بیاد پایین به چه درد میخوره.
ولی مثال پارس که من زدم دقیقا درست عمل شده توی جبران. 2 روز قطع بود قراردادم دو روز اضافه کردن. الکی بهم گیگ اضافه ندادن.
در مورد مخابرات هم شما جدیدا اطلاع ندارین. شماره 2828 هست . زنگ بزنی تیکت بذاری سریع زنگ میزنن پیگیری میکنن.

- در مورد مدرک هم خودتون گفتین 128 هست که همه تا 2 مگ بسته شدن و این کاملا تخلف هستش.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
الان مثلا شاتل تو بعضی مراکز مخابراتی فقط آرت میده اصلا اکو نمیده خب مثلا این از چه سیاستی نشات میگیره؟
در ضمن آرت باید رو یه سرعت ثابتی سرویس بده در شبانه روز ولی الان سرویس آرت من شبها که رو 3 کیلوبایته و روزها بعضی وقتها 100 هست و بعضی وقتا 6 کیلوبایت بعد یکی از دوستان سرویس اکو گرفته 128 سرعت دانلودش تو 1 روز 100 تا 110 بود شرکتم نبود یک کاربر معمولی اونوقت برای من بود 64 که مثلا 64 باید میداد زنگ زدم گفتم این چه وضعیه من که آرتم هیچوقت سرعتم 110 نشده!! گفت ما موظفیم شما رو رو 64 نگه داریم که پاین تر نرین دیگه بالاتر شانسیه! زنگ زدم به بند پ گفتم این چرا اینجوری میگه گفت الان درستش میکنم که درست هم شد بعد بند پ ما که رفت سرعت افتضاح شد همون 64 رو هم که به قول خودش از اون پاین تر نباید میومد از 5 کیلوبایت شروع می کرد می رسبد به 17 تا 19 بیشتر نمی رفت

Last edited:

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
امروز دو تا اتفاق افتاده. چه اتفاقی ؟
اول اینکه نرم افزارشون یادش رفته که امروز روز اول و باید ریست بشه و منو محدود کرده (سرویس ART7)
دوم اینکه ART7 ها اگر به همون میزان که قبلاً درصد میداد برسن محدود میشن(یعنی 160 گیگ)
در صورتی که قبلاً ترافیک رایگان هم داشت و میشد تا 200 یا 250 گیگ دانلود داشت.
ببینم این ماه امتحانی چی میشه! اکر خوب نبود که فسخ میکنم. اینا دیگه شورشو در آوردن:grrr:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز
اتفاق مهمتر هم هستش.

مثلا :
3.JPG

دیگه شورشو در آوردن.

فک کنم میخوان اکانتای سوکس شون فروش بره.

Last edited:

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
انگار این مشکل همه سراسری ایمیل ها باز شروع شده با شاتل و پارس آنلاین و ایرانسل هم باز نمیشه

دوستم مبین نت داره اونم ایمیلش مشکل داره باز نمیشه

کسی غیر از این شرکت هایی که گفتم سرویس داره بگه ببینیم با اون ایمیل ها چطوریه؟؟
:(

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
انگار این مشکل همه سراسری ایمیل ها باز شروع شده با شاتل و پارس آنلاین و ایرانسل هم باز نمیشه

دوستم مبین نت داره اونم ایمیلش مشکل داره باز نمیشه

کسی غیر از این شرکت هایی که گفتم سرویس داره بگه ببینیم با اون ایمیل ها چطوریه؟؟
:(

دوست عزیز فرقی نداره
مثل اینکه شما بپرسی فیس بوک و مثلا اوراکل باز میکنه.
از بالا بستنش.
با سوکس و فندوق باز میشه.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز فرقی نداره
از بالا بستنش.

هر وقت ما یه کار مهم داریم اینطوری میشه کی میخواد درست شه خدا میدونه
sadsmiley.gif

پس مشکل سراسریه

چی بگم!!!! ناچاریم صبر کنیم تا برطرف بشه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز
ببخشیدا ولی مثل اینکه مارو اینجوری بار آوردن. چرا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.؟؟؟؟؟
اینا نگران اتفاق پیش رو هستند شدید. پس تا اون موقع انتظار نداشته باشین.
از فندوق شکن و سوکس استفاده کنید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
واقعا دست دوستان در شاتل درد نکنه:

ساعت 9 شب نشده وضعیت اینه!!

shatel down.JPG

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بعد از 10 دقیقه سرعت افرایش قابل ملاحظه ای کرد!!!!! و به 4.5 کیلو بایت رسید واقعا جای تشکر و تقدیر داره از کارمندان زحمت کش شاتل

shatel down 2.JPG

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
shatel down 3.JPG

پستای جدا میزنم که ساعت بخوره برای پیشرفت دریافت فایل

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دقیقا یک ساعت طول کشید که یک فایل 7.1 مگ رو دانلود کنم

shatel down 6.JPG

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
شاتل شاسگوله به منی که آرتم گیگ رایگان میده تو تولدم ، خب من که نامحدودم گیگ رایگان به چه دردم میخوره، تو این 4 سال هم یکبار این همه قطع شده هیچ آفری نداده.

سلام

به شما با توجه به سرویسی که دارید اعتبار تعلق میگیره . سرویس نامحدود تخفیف میگیره نه گیگ رایگان ! همه گرفتن و دارن میگیرن میتونید برای بررسی با فروش تهران تماس بگیرید .

دوست عزیز من قبول دارم که هر شرکتی سیاست خودشو داره.
وقتی نتونی از چیزی که در ازاش میدن استفاده کنی به چه دردت میخوره. میدونی منظورم چیه چیزی که میدن غلطه.
پروموشن برای کسی هست که می خواد سرویس جدید بگیره به منی که مشکل سرویس دارم مربوط نیست. یا به قول آقا گیگ برای کسی که سرویس آرت داره به درد نمی خوره.
یا گیگ برای سرویس اکو وقتی تو مدام دانلود کنی و سرعتت بیاد پایین به چه درد میخوره.
ولی مثال پارس که من زدم دقیقا درست عمل شده توی جبران. 2 روز قطع بود قراردادم دو روز اضافه کردن. الکی بهم گیگ اضافه ندادن.
در مورد مخابرات هم شما جدیدا اطلاع ندارین. شماره 2828 هست . زنگ بزنی تیکت بذاری سریع زنگ میزنن پیگیری میکنن.

- در مورد مدرک هم خودتون گفتین 128 هست که همه تا 2 مگ بسته شدن و این کاملا تخلف هستش.

سلام

جناب شما وقتی گیگ میخری خوب اگر مصرف نکنی تا آخر دوره تقصیر سیاست شرکت نیست که ! خود شما نخواستی یا نتونسیتی یا حال نکردی تمومش کنی خوب همش رو استفاده کن مگه گفتن نکن ؟ مثل اینکه بنزین بزنی ماشین رو استفاده نکنی آخرشم همش بپره بره بگی اه پس چرا بنزین میدن پس ! خوب استفاده کن .

پرومو شن به تمامی مشترکها بلااستثناء میدن . اتفاقا برای کسانی هست که مشترک هستن . پروموشن اون چیزی نیست که مثلا بگن طرح زمستانه یا طرح مودم رایگان مشتریک جدید پروموشن یعنی تسهیلاتی که برای مشترکین براساس روزهای خاصی از سال اعتا میشه .

ببینید گیگ میدن استفاده کنید بحث افت سرعت بحثی هست که خود شما روی سرویس ایجاد میکنی و از اول که رو سرویس شما نیست . خود شما بتونی دانلود رایگان مدیریت کنی افت سرعت هم نداری از همه گیگ هم استفاده میکنی . از اول وجود نداره .

در مورد مخابرات شاه کاری که جدیدا به قول شما کردن این هست که زور زدن پیغام میزاری !!! شما زنگ میزنی در لحظه میتونی با کسی صحبت کنی ؟ والا تیکت که میشه تازه همون ایمیل شاتل . شاه کارشون این هست ؟!

الان مثلا شاتل تو بعضی مراکز مخابراتی فقط آرت میده اصلا اکو نمیده خب مثلا این از چه سیاستی نشات میگیره؟
در ضمن آرت باید رو یه سرعت ثابتی سرویس بده در شبانه روز ولی الان سرویس آرت من شبها که رو 3 کیلوبایته و روزها بعضی وقتها 100 هست و بعضی وقتا 6 کیلوبایت بعد یکی از دوستان سرویس اکو گرفته 128 سرعت دانلودش تو 1 روز 100 تا 110 بود شرکتم نبود یک کاربر معمولی اونوقت برای من بود 64 که مثلا 64 باید میداد زنگ زدم گفتم این چه وضعیه من که آرتم هیچوقت سرعتم 110 نشده!! گفت ما موظفیم شما رو رو 64 نگه داریم که پاین تر نرین دیگه بالاتر شانسیه! زنگ زدم به بند پ گفتم این چرا اینجوری میگه گفت الان درستش میکنم که درست هم شد بعد بند پ ما که رفت سرعت افتضاح شد همون 64 رو هم که به قول خودش از اون پاین تر نباید میومد از 5 کیلوبایت شروع می کرد می رسبد به 17 تا 19 بیشتر نمی رفت

سلام

خوب این از نظر شما که مصرف کننده هستی شاید سیا ست غلطی باشه و بی معنی اما از نظر یک شرکت و یک سری مسائل خاص که به خودشون هم مربوط میشه خواستن اینکار رو انجام بدن . نظر خودشون بوده من هم نمیدونم . حتما دلیلی داشته دیگه .

سرویس آرت 128 اشتراکی هست استاندارد در بهترین حالت و پهنای باند خوب روی 15 16 باید بده . سرویس اشتراکی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان سرعت ثابتی نباید داشته باشه چون اسمش اشتراکی هست و اختصاصی نیست طبق همون چارت تنظیم مقررات .

اگر کسی سرویس 128 اون توی روز 100 120 یا حتی 200 باشه این یک هدیه از طرف شرکت به مشترکین هست و هیچ الزامی براشون نداره که به شما یا همسایه بقلیتون هم بدن . چون شما درخواست سرویس 128 دادی هزینه 128 رو هم میپردازی از همون اول هم باید بدونی 128 روی نهایت 15 16 میگیره . حالا به قول معروف دندون اسب پیشکشی که نمیشمرن ! اگر طبق همون مسئله شبی 2 گیگ بگیرید سرعت شما آخرای ماه میاد روی 8 تا 10 کیلوبایت و پایینتر هم نمیره . امکان نداره سرویس 128 شما روی 1یا 2 یا 3 دانلود داشته باشه . شما مشکل دانلود بیش از حد در طول سرویس داشتید که آخرهای ماه افت سرعت پیدا کردید .

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
امروز دو تا اتفاق افتاده. چه اتفاقی ؟
اول اینکه نرم افزارشون یادش رفته که امروز روز اول و باید ریست بشه و منو محدود کرده (سرویس ART7)
دوم اینکه ART7 ها اگر به همون میزان که قبلاً درصد میداد برسن محدود میشن(یعنی 160 گیگ)
در صورتی که قبلاً ترافیک رایگان هم داشت و میشد تا 200 یا 250 گیگ دانلود داشت.
ببینم این ماه امتحانی چی میشه! اکر خوب نبود که فسخ میکنم. اینا دیگه شورشو در آوردن:grrr:

سلام

سرویس شما به هیچ عنوان محدود نیست . فقط یک مقدار مدیریت دانلود بهتر انجام بدید مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیفته .

دوست عزیز
اتفاق مهمتر هم هستش.

مثلا :
مشاهده پیوست 112050

دیگه شورشو در آوردن.

فک کنم میخوان اکانتای سوکس شون فروش بره.

این مسئله که دیگه تمام ایران فهمیدن مشکل دیتای کل کشور هست نه شاتل و پارس آنلاین و ....... مشکل شاتل نیست مشکل جای دیگس .

دوست عزیز فرقی نداره
از بالا بستنش.

بله تایید میشه از اون بالاترها بسته شده

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
واقعا دست دوستان در شاتل درد نکنه:

ساعت 9 شب نشده وضعیت اینه!!

مشاهده پیوست 112679

بعد از 10 دقیقه سرعت افرایش قابل ملاحظه ای کرد!!!!! و به 4.5 کیلو بایت رسید واقعا جای تشکر و تقدیر داره از کارمندان زحمت کش شاتل

مشاهده پیوست 112680

مشاهده پیوست 112681

پستای جدا میزنم که ساعت بخوره برای پیشرفت دریافت فایل

دقیقا یک ساعت طول کشید که یک فایل 7.1 مگ رو دانلود کنم

مشاهده پیوست 112691

سلام

شما به همون علتی که بارها گفته شدید و مطلع هم هستید دچار افت سرعت شدید در ضمن دانلودی مه دارید انجام میدید از FB هست و حتما هم دارید از *** یا ***** استفاده میکنید که مزید بر علت هم شده .

مدیریت دانلود رو چندروز انجام بدید درست میشه با سرعت خیلی بالاتر از سرویس هم میتونید دریافت داشته باشید در کل طول روز .

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام

شما به همون علتی که بارها گفته شدید و مطلع هم هستید دچار افت سرعت شدید در ضمن دانلودی مه دارید انجام میدید از FB هست و حتما هم دارید از *** یا ***** استفاده میکنید که مزید بر علت هم شده .

مدیریت دانلود رو چندروز انجام بدید درست میشه با سرعت خیلی بالاتر از سرویس هم میتونید دریافت داشته باشید در کل طول روز .

به عرضتون برسونم که نه از سوکس استفاده می کردم و نه وی پی ان یعنی بنده خودم تشخیص نمی دم که چون چیز پی ان زدم الان باید سرعت پایین باشه؟!! و من در این یک هفته هیچ دانلودی انجام نداده بودم، آقا برو این بهانه ها رو واسه یکی دیگه بیار میتونم عکس پنلم رو هم بزارم که چقدر استفاده داشتم تو این یک هفته،به جا این حرفا برو سرویست رو درست کن

بالا