• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
دیگه تو فسخ کردن قرار داد شاتل که جایه بحثی نیست
خداروشکر خود دوستان با مدرک و دلیل این رو خودشون نشون میدن ولی بازم بعضا شک توشون ایجاد میشه
شده برید تو لیست رزرو مخابرات یا اینکه با پوله بیشتر وایرلس بزارید این لطف رو در حق خودتون بکنیئ و از دام شاتل بیاید بیرون
البته الان پشتیبان 136 , blu-ray بفرمایید میاد 10 پست رو quote میکنه و تکرار مکررات میگه و دم از قانون فلان و اساسنامه میزنه و خلاصه همچی رو حل میکنه
حتی اگه لازم باشه منکر روز و شب هم میشه چون اساسا واسه هر مشکله شاتل یه علته موجه ای هست لابد:blink:

امیدوارم دوستان دیگه سوال در مورد فسخ کردن یا نکردن نکنند و فقط یه ضرب برن خلاص کنن و اینجا بیان اعلام کنند تا بلکه شاتل جماعت بفهمه که دیگه فاتحش خوندس

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خداروشکر خود دوستان با مدرک و دلیل این رو خودشون نشون میدن ولی بازم بعضا شک توشون ایجاد میشه
شده برید تو لیست رزرو مخابرات یا اینکه با پوله بیشتر وایرلس بزارید این لطف رو در حق خودتون بکنیئ و از دام شاتل بیاید بیرون
البته الان پشتیبان 136 , blu-ray بفرمایید میاد 10 پست رو quote میکنه و تکرار مکررات میگه و دم از قانون فلان و اساسنامه میزنه و خلاصه همچی رو حل میکنه
حتی اگه لازم باشه منکر روز و شب هم میشه چون اساسا واسه هر مشکله شاتل یه علته موجه ای هست لابد:blink:

امیدوارم دوستان دیگه سوال در مورد فسخ کردن یا نکردن نکنند و فقط یه ضرب برن خلاص کنن و اینجا بیان اعلام کنند تا بلکه شاتل جماعت بفهمه که دیگه فاتحش خوندس

نه دیگه رفت تو قوطی پیداش نیست، بیاد بگه هم مهم نیست
من که سرویسم رو فسخ کردم و رفتم رو پارس آنلاین بیاد اینجا خودش رو جر بده با اون چرندیاتش

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خب چرا درخواست فسخ نمیدین؟؟؟؟

حرص خوردن خیلی زود آدمو پیر میکنه.
از من که داره یکسال میشه که از دست شاتل مستکبر خلاص شدم:thumbsup:
یک ماه دیگه قرارداد دارم باهاشون تموم که شد حتما همین کارو می کنم:happy:
حتما همین کار را بکن و گول حرفها و یکی دو گیگ ترافیکی چندرغازی که میدن نخور...

کاملا تایید میشه حرفاتون...
من که سرویسم رو فسخ کردم و رفتم رو پارس آنلاین بیاد اینجا خودش رو جر بده با اون چرندیاتش
:D
منم رفتم از جای دیگه 128 گرفتم روزانه 3مگ بستن سرعت دانلود شبانه هم 90 هست

_Farshad_

Registered User
لایک‌ها
32
0000000*****0000000*****0 00000*********000*******
خوب بلاخره همه فهميدن اين شاتل چه دزديه
منم هم قرارداد شرکت رو باهاشون فسخ کردم
هم قرارداد خونه
الان از مخابرات استفاده ميکنم
و از شر پشتيبانان بيسوادی مثل آقای همتيان و امثالهم راحت شدم

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
خب بالاخره من نفهمیدم مسئولیت داری یا نداری؟ مدیرعامل هستی یا نیستی؟ تکلیف ما رو روشن کن این یک
دو اینکه اگر مسئولیت داری میتونی بیای جواب بدی چون ما به عنوان یک مصرف کننده میایم و همینطور که میبینی بر اساس اسناد و مدارک حرف میزنیم و سعی نکن با خزعبلاتی که از خودت میبافی بحث اصلی رو منحرف کنی.
سوم اینکه جواب هر کسی رو جداگانه بده و پست 2 نفر رو تو هم نکن و یه مشت اراجیف تحویل ما بده!
چهارم اینکه من یک بار در یک پست به شما گفتم من از قیسبوک دانلود نمی کنم و شما چون هیجان بالایی داشتی که مثلا به ذهن کودکانه خودت مچ من رو بگیری که بله تو از *** و ***** استفاده کردی و به منم یاد بده، اگر شعور داشتی یه همچین پستی نه اونموقع نه الان میزدی.
پنجم دوباره میگم که آویزه گوشت بشه این بار برو در این شرکت دره پیت رو گل بگیر که مجبور نباشی بیای گندای این شرکت رو با اراجیفت ماست مالی کنی!
ششم در مقابل سرعت افتضاح شاتل با دانلود 4 کیلوبایت بخوام برم dedicate بگیرم جک ساله(میگم که تو اراجیف گفتن استادی) میرم سرعت 512 یه شرکت دیگه رو میگیرم که هم کمتر پول بدم و هم سرویس بهتر بگیرم.
هفتم مشخصه کی داره حرص میخوره این 4-5 روز که یه مشت اراجیف تحویل همه میده!!

سلام

من که از همون اول گفتم ندارم شما هی اصرار کردی نم هم گفتم بزار راحت باشی گفتم آره شما فکر کن دارم

کدوم اسناد و مدارک لطفا ؟ حرف خودتون رو کردین سند ؟ :))))) احسنت باریکلا :)))) ادامه بده

قبلا هم گفتم بنا به تشخیص خودم یکی جواب دادم و میدم و همینطور 3 تا یکی هم جواب دادم و میدم به غیر از مدیر کسی نمیتونه تذکر بده چون کاملا براساس نیاز و قوانین سایت هست .

شما عزیز دل تنها کسی هستی که داری ضرر میرنی به خودت . سرعت 512 شما باید بین 5 تا 64 نوسان داشته باشی (چارت سازمان تنظیم مقررات رادیویی ) وقتی با ماهی 10 15تومن میخای 40 50 گیگ مفتی بکشی همین میشه . اگر پول داری هزینه کنی برو اختصاصی بگیر اگر نداری خوب نگیر . اراجیف معلوم هست کی میگه . مفت به شما چیزی نمیدن خودتم بکشی آتیش بزنی . شما هزینه سرویس دادی در همون حد هم داری میبری زرنگی نکن لطفا به خیال خودت . تا فردا صبح هم حرص بخوری چیزی نمیشه چون قانون همینه حالا میتونی مثلا هر2 ماه یک شرکت بری بگیری تا افت سرعت به خاطر دانلود ترکوندن رایگان پیدا کردی زودی بری شرکت دیگه همینطوری بچرخی تا کارت را بیفته :))))) حرص نخور

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز میبینم کم آوردی شدید که.
اول دفاع میکردی . حالا میگی شاتل همینه پهنای باند هم همینه که هست.
پس چرا کسی از شرکت دیگه نمیاد اعتراض کنه که توی ماه اول شب نمیتونم سایت باز کنم؟؟؟؟؟
ایشون میگه 6 گیگ دانلود کردم یعنی آرت 128 نمیتونه 6 گیگ دانلود کنه.
بابا اینجوری که باید در شاتل گل گرفت با این سرویس دادنش.
نکنه اومدی اینجا قوانین تنظیم مقررات و برای ما آموزش بدی؟!

شما از کجا مطمئن هستی که پارس هم اینجوری میشه.
یه نگاهی به تعداد پستهام بنداز - منم مطمئنم که هیچ شرکت adsl ی مثل شاتل اینجوری کم نمیاره که بعدش بخواد کم فروشی کنه.

با این رویه ای که پیش گرفته خودش مشتریاشو میپرونه.
و چون هیچ هزینه ای بابت فسخ قرارداد پس نمیده فعلا داره از این روش کسب درآمد میکنه.

از دست مسخره بازی های شاتل حدود 2 ماهه که از مخابرات اینترنت گرفتم:

1- هم تورنت 200 تا سرعت میده! هم لینک مستقیم! توی شب هم بدون افت سرعت میشه وب گردی کرد!
2- پینگش همیشه زیر 250 هست!
3- چون از pppoe استفاده میکنم، توی هفته شاید یکی دوبار خطم قطع و وصل بشه!!
4- قطعی اینترنت خیلی کمه طوری که به همیشه اینترنت داشتن عادت کردم!
5- سایت های جدید با سرعت باز میشن! و دیگه چند دقیقه طول بکشه تا لینک ها و آدرس های کش نشده و جدید باز بشن!
6- سرعت پروتوکل های اینترنت مثلا https نسبت به قبل خیلی بهتر شدن!
7- توی گوگل میشه راحت سرچ کرد و نتایج جستجو رو نشون میده! تازه جستجوع عکس هم توی گوگل امکان پذیره! (چون گوگل از https استفاده میکنه سرعتش در برخی isp ها خیلی کند شده و عملا غیر قابل دسترسیه)
8- گیگ اضافه هم 2500 تومن هست! هزینه راه اندازی هم نداره! و در نتیجه خیلی ارزونه!

انقدر مخابرات بهم حال داد که 2 ماهه ترافیکم رو تموم کردم! در نتیجه به شاتل 512 وصل شدم تا باقیمانده ترافیکم رو قبل از اتمام دوره تموم کنم. مثل اینکه یه کابوس برام زنده شده باشه! تازه از دو ماه قبلش خیلی خیلی بدتر شده:

1- دانلود لینک مستقیم تک لینک توی روز نسبت به قبل خیلی بد تر شده! شبانه هم که تعطیل! هم دانلود هم وب گردی!
2- پینگش همیشه بالای 700 هست!
3- چون از pppoe استفاده میکنم، توی روز خطم چندین بار قطع و وصل میشه!!
4- قطعی اینترنت زیاد شده و کلا رو اعصابه!
5- سایت های جدید و کش نشده در سیستم اصلا باز نمیشن! اگرم قرار باشه باز بشن 5 دقیقه طول میکشه!
6- سرعت پروتوکل های اینترنت مثلا https تعطیلن همه! ایمیل به زور میشه چک کرد! سرچ گوگل رو اصلا که نباید رفت طرفش! مدام باید دستت روی F5 باشه!
7- توی گوگل اصلا نمیشه سرچ کرد و نتایج جستجو رو نشون نمیده! تازه جستجوع عکس هم توی گوگل امکان پذیر نیست! (چون گوگل از https استفاده میکنه)
8- گیگ اضافه هم 5000 تومن هست! هزینه راه اندازی هم 15000 تا 25000! مودمشون رو هم که به زور میخوان بهت قالب کنن!

خلاصه اینکه شاتل نخرید!!! افتضاحه! اصلا اینترنت نیست!! من که دیگه از دوره بعد تمدید نمیکنم و با همون اینترنت مخابرات میمونم!!
کلید F5 کیبوردم دچار استهلاک شده از دست این مسخره بازیهای شاتل!!

واقعا به فرهنگ شما تبریک میگم ! و برای شما آرزوی موفقیت .

خوب بلاخره همه فهميدن اين شاتل چه دزديه
منم هم قرارداد شرکت رو باهاشون فسخ کردم
هم قرارداد خونه
الان از مخابرات استفاده ميکنم
و از شر پشتيبانان بيسوادی مثل آقای همتيان و امثالهم راحت شدم

سلام

تمام دوستانی که ناراضی هستن از سرعت دانلود شبانه نظر خودشون هست که برن از جای دیگه بگیرن کاملا هم درست میگن چون دوست دارن شبها هم 2 گیگ بگیرن با سرعت 4 5 برابر سرویس خودشون . اما این رو بدونن در نهایت با ادامه دادن اینکار بدون شک 100% حالا چه زود چه دیر اشتراکی 1 به 10 میشن . شک نکنید این از من به شما گفتن . راهی رو که شاتل طی 8 سال رفته رو با مخابرات 1 سال مقایسه نکنید اینجا اروپا نیست ...... امیدوارم بتونید از هرجا میگیرید راضی باشید .

hoomany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من از شاتل راضیم. هم پینگش خوبه و هم سرعتش. اینم نمونه تستم:
1795502297.png

سرویس اکو 512
کسی اگه کارت طلایی شاتل خواست بهم نامه بزنه.
این کارت برای تخفیف نصب شاتله و رایگانه.
ضمنا مشورت هم میدم که چطور سرویس خوبی بگیره.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بچه ها از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشی است یزارین بیاد اینجا 100 تا جواب بده وقتی خودمون داریم پست میزنیم با عکس و مستندات اونی که بیاد تو این تاپیک خودش منطق داره و عقل نمیاد که به اراجیف این گوش بده فقط تو صفحات مختلف سرعت افتضاحش رو گزارش کنید که ببینن ملت و بشناسن این دزدارو.
این همین رو میخواد
پس لطفا دیگه کسی جوابش رو نده

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من استفاده میکنم، دانلود نداشتم، چیز پی ان نزدم و اینم سرعت دانلودم هستش، یک فایل 7 مگابایتی یک ساعت دانلودش طول کشید
این فایل از ایمیل دانلود می شد

shatel down.JPG
shatel down 2.JPG
shatel down 3.JPG
shatel down 4.JPG
shatel down 5.JPG
shatel down 6.JPG

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
اینم یکی از مستندات من که قبلا اینجا گذاشتم. شما که مثلا ارشد داری
چه جوری میشه از نامحدود درصد گرفت بیا اینجا با ریاضیات برای من اثبات کن.

http://forum.persiantools.com/t73706-page441.html#post4248884

attachment-95760d1325746175-1.jpg

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
واقعا خوشحالم که دوستان دونه دونه دارن از دامه شاتل میان بیرون
خدایی اگه واسه هر کاری میشد اینطور متحد شد(مقیاس ها فرق داره) وضعمون کلا خیلی بهتر تر بود الان .
راستی گویا یه پشتیانه دیگه از گروه دزدک شاتل به جمع پیوسته بنام hoomany-کلا 3 تا پست از سال 2008 :wacko:(تو p30world عینه blu-ray تلاش داره میکنه)
کارت طلایی داره,پارتی داره,تازه مشاوره رایگان هم میده:D خلاصه تیم پشتیبان داره تقویت میکنه
ببینید شاتل به چه وضعی افتاده
نه فقط اینجا,هرجا تونستید خیر به بقیه برسونید و از دام شاتل مطلع کنید افراد رو

سپاس

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
من از شاتل راضیم. هم پینگش خوبه و هم سرعتش. اینم نمونه تستم:
مشاهده پیوست 114730

سرویس اکو 512
کسی اگه کارت طلایی شاتل خواست بهم نامه بزنه.
این کارت برای تخفیف نصب شاتله و رایگانه.
ضمنا مشورت هم میدم که چطور سرویس خوبی بگیره.

دوست عزیز پینگ 72 از سرور تهران اصلا خوب نیست.
حالا سرور را خارج از ایران بذار بعد امتحان کن ببین پینگت خوبه یا نه!
سرعتتون هم خب معلومه چون محدودیت حجمی دارین روی 2 بستن. کافیه یه تست هم توی ساعات رایگان بگیری که دوستان اطلاعات کافی داشته باشن از سرویستون. اگه زحمتی نیست و بیدار هستین
بعدشم چرا نامه همینجا یه پست بزن همه را راهنمایی کن چه طوری سرویس خوب بگیرن . خیلی هم خوبه. به شرطی که مشورتتون با مستندات باشه.

hoomany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز پینگ 72 از سرور تهران اصلا خوب نیست.
حالا سرور را خارج از ایران بذار بعد امتحان کن ببین پینگت خوبه یا نه!
سرعتتون هم خب معلومه چون محدودیت حجمی دارین روی 2 بستن. کافیه یه تست هم توی ساعات رایگان بگیری که دوستان اطلاعات کافی داشته باشن از سرویستون. اگه زحمتی نیست و بیدار هستین
بعدشم چرا نامه همینجا یه پست بزن همه را راهنمایی کن چه طوری سرویس خوب بگیرن . خیلی هم خوبه. به شرطی که مشورتتون با مستندات باشه.

از برخورد متین و مودبانه شما متشکرم.
بدیهیه که پینگ هرسروری فرق میکنه و سرور خارج هم بیشتره. اما درحد مملکت ما به عقیده من سرویس خوبیه. خب اگه سرویس خوب مناسبتری سراغ دارین معرفی کنین و دلایلتونو هم بگین ما هم شاتلو بزاریم کنار. تازه مطمئن باشین دعاتون هم میکنیم. بدیهیه که سرویس شب هم با روز یکسان نیست. اما برای من قابل قبول بوده و اکثرا خوب بوده. راجع به راهنمایی هم برای شما که حرفه ای هستین نیست و نه مناسب بحث در اینجا. من مدافع شاتل نیستم. ادعام هم این بود برای من خوب بوده.

خدایی اگه واسه هر کاری میشد اینطور متحد شد(مقیاس ها فرق داره) وضعمون کلا خیلی بهتر تر بود الان .
راستی گویا یه پشتیانه دیگه از گروه دزدک شاتل به جمع پیوسته بنام hoomany-کلا 3 تا پست از سال 2008 :wacko:(تو p30world عینه blu-ray تلاش داره میکنه)
کارت طلایی داره,پارتی داره,تازه مشاوره رایگان هم میده:D خلاصه تیم پشتیبان داره تقویت میکنه

سپاس

اگه شما شخصیت داشتی بدون اطلاع به کسی اتهام نمیزدی. اگر اتهامی غلطی به کسی زدی برای پدر و مادرت دعای خیر!!! خریدی عزیزم.
خدا عوض خیربهت بده. پشتیبانی کدومه؟ این چرندیات چیه؟ البته شما و امثال شما زودتر از شاتل انصراف بدین که برای بقیه بهتر بشه. خیلی هم البته خوشحال میشن! :p

tonypb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما عزیز دل تنها کسی هستی که داری ضرر میرنی به خودت . سرعت 512 شما باید بین 5 تا 64 نوسان داشته باشی چارت سازمان تنظیم مقررات رادیویی
اون سرعت ۵ تا ۶۴ که میگی مال سرویس نا محدود cra هست نه سرویس های حجمی.که ماشالا شاتل داره برای تمام سرویساش این جمله رو استفاده میکنه.
منم مشترک دو ساله از شاتل رفتم.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اون سرعت ۵ تا ۶۴ که میگی مال سرویس نا محدود cra هست نه سرویس های حجمی.که ماشالا شاتل داره برای تمام سرویساش این جمله رو استفاده میکنه.
منم مشترک دو ساله از شاتل رفتم.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

کو گوش شنوا!

• Like
Reactions: e.m

sam_cj

Registered User
لایک‌ها
42
اگه شما شخصیت داشتی بدون اطلاع به کسی اتهام نمیزدی. اگر اتهامی غلطی به کسی زدی برای پدر و مادرت دعای خیر!!! خریدی عزیزم.
خدا عوض خیربهت بده. پشتیبانی کدومه؟ این چرندیات چیه؟ البته شما و امثال شما زودتر از شاتل انصراف بدین که برای بقیه بهتر بشه. خیلی هم البته خوشحال میشن! :p

داش اینجا منبر بالا نرو-دعا معا نمیخواد بفرستی برو یجا دیگه
همین که دروغ تحویل بقیه میدی و سعی میکنی یه حرفی بزنه معلومه که چیکاریی !!
از همکار پشتیبانت که Like زده تنگت معلومه
منم اینجا واسه کل کل نیومدم
قصدم فقط مطلع کردن بقیه افراد هست که از انچه میگذره معلومه کی بیشتر داره کاره درست میکنه
اگرم واقعا میخواستی که شاتل رو بزاری کنار . ببینی چند چنده قضیه 5 صفحه میخوندی جوابت رو میگرفتی
پس توهم اومدی بحث باز کنی!!!
حالا تو هم شروع کن quote کردن و جواب دادن(lمثله P30world)- ما هم میدونیم چیکار کنیم

ننگ بر شاتل

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

سپاس

بابا هرکی از شاتل داره احساس رضایت می کنه که نمیشه پشتیبان شاتل ، خوب اگه اینطوری باشه لابد کسایی هم که از شاتل بد می گن شرکت های رغیب شاتل هستن!!
بهتر هرکی نظرشو به صورت عادلانه بگه قضاوت هم با خواننده!!

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

داش اینجا منبر بالا نرو-دعا معا نمیخواد بفرستی برو یجا دیگه
همین که دروغ تحویل بقیه میدی و سعی میکنی یه حرفی بزنه معلومه که چیکاریی !!
از همکار پشتیبانت که Like زده تنگت معلومه
منم اینجا واسه کل کل نیومدم
قصدم فقط مطلع کردن بقیه افراد هست که از انچه میگذره معلومه کی بیشتر داره کاره درست میکنه
اگرم واقعا میخواستی که شاتل رو بزاری کنار . ببینی چند چنده قضیه 5 صفحه میخوندی جوابت رو میگرفتی
پس توهم اومدی بحث باز کنی!!!
حالا تو هم شروع کن quote کردن و جواب دادن(lمثله P30world)- ما هم میدونیم چیکار کنیم

ننگ بر شاتل

ماهیت فــــروم بر اساس نظراته دوست عزیز ، هر کسی نظرش قابل احترامه به شرطی که منطقی باشه ، اینکه ما به کسی بگیم تو وکیل مدافعی تو پشتیبانی یا هرچیزه دیگه درست نیست
الان سطح آگاهی مردم بالا رفته و راحت می تونن مسائل رو تحلیل کنن
شما هم الفاظ بد بر علیه یه ISP نباید بزنی ، نظرات رو بگید خواننده هم خودش قضاوت و تحلیل می کنه
بیشتر از روی اطلاعات و واقعیت ها و منطق باید بحث بشه تا از روی احساسات

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
ماهیت فــــروم بر اساس نظراته دوست عزیز ، هر کسی نظرش قابل احترامه به شرطی که منطقی باشه ، اینکه ما به کسی بگیم تو وکیل مدافعی تو پشتیبانی یا هرچیزه دیگه درست نیست
الان سطح آگاهی مردم بالا رفته و راحت می تونن مسائل رو تحلیل کنن
شما هم الفاظ بد بر علیه یه ISP نباید بزنی ، نظرات رو بگید خواننده هم خودش قضاوت و تحلیل می کنه
بیشتر از روی اطلاعات و واقعیت ها و منطق باید بحث بشه تا از روی احساسات
این پوپولیست بازی ها به خورد جماعت اینترنت کار دیگه نمیره داداشی !
واقعایت اونچیزی هست که ملت میگن و شما و جناب بلوری سعی در جلوه دیگر دادن بهشون دارین .
شما که روز تولدت گیگ هدیه میگیری و میای میگی !
شما که صبح تا شب داری 250 دانلود می کنی که خود ISP دارها چنین حرفی رو نمیزنن !
شما که از پشتیبانی شاتل راضی هستی !
داداش وضعت مشخصه ...

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
این پوپولیست بازی ها به خورد جماعت اینترنت کار دیگه نمیره داداشی !
واقعایت اونچیزی هست که ملت میگن و شما و جناب بلوری سعی در جلوه دیگر دادن بهشون دارین .
شما که روز تولدت گیگ هدیه میگیری و میای میگی !
شما که صبح تا شب داری 250 دانلود می کنی که خود ISP دارها چنین حرفی رو نمیزنن !
شما که از پشتیبانی شاتل راضی هستی !
داداش وضعت مشخصه ...
سلام دوست عزیز
احسنت.کاملا تایید میشه حرفهاتون...

بالا