• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ما که تا حالا تو طول روز با شاتل مشکلی نداشتیم، شبا بدیهیه چون سرویس Share هست سرعت نوسان داره

سلام دوست عزیز میشه
نوع سرویستون را هم بیان کنید.
بحث روز و شب تنها نیست.
طبق پلن هایی که هست شاتل مثل بقیه شرکت ها سرویس حجمی نداره. مثلا 128 - 4 گیگ یا 256 - 10 گیگ درسته؟ تازه حجمی هاش هم با افزایش تعداد ماه میزان حجم کم میشه. پس نتیجه اول قیمت تعرفه گرونتره. ( بحث رقابت ).
حالا 1 شخص می خواد بیشتر از میزان حجم دانلود کنه میاد آرت می خره. که نوشته حجم ترافیک نامحدود. ( تجربه خودم ). بعد شروع میکنه به کار ساعت اول سرعت خوبه 60-70 . بعد شب میشه . سرعت به مقداری کم میشه که حتی سایت گوگل بعد از 1 دقیقه باز میشه. حالا از نظر شما می ارزه من برم 28000 تومن بدم به خاطر سرویسی که عملا فقط میشه از صبح تا شب ازش استفاده کرد تازه با مشکلات فراوان دیگه مثلا برای مکالمه تصویری به درد نمی خوره. 4 - 5 گیگ دانلود کنی سرعتت میشه در حد 7-8. که در عمل دیگه بقیه ماه رو باید سماق بمکی. و 28000 تومنتم هدر رفته.
پس نتیجه دوم هزینه اضافی ( باز بحث رقابت و البته دزدی ).

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ما که تا حالا تو طول روز با شاتل مشکلی نداشتیم، شبا بدیهیه چون سرویس Share هست سرعت نوسان داره

شما كجا بودی وقتی سیستم تغییر سرعت رو تو ساعات مختلف هنوز نصب نكرده بودند؟ شب و صبح سرعتش یكی بود سرویس. بعدشم كه اون سیستم كذایی رو نصب كردند یه مدت تازه سرعت ها رو بیشتر هم كرده بودند! یكهو در عرض یك شب سرویس هاشون Share شد دیگه؟ یعنی شما میگی قبل از اون داشتند Dedicate میدادند به تمام كاربراشون دیگه؟

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
شاتل و پیشگامان (و تمام نماینده هاشون رو) بی خیال شو. اینترنت نداشته باشی بهتره تا اینكه از این دو شركت سرویس بگیری.

بهترین راه برای اطمینان از اینكه شركت درستی رو انتخاب كنی این هست كه یه مدت از این شاخه به اون شاخه كنی، یك ماهه سرویس بگیر و تست كن. هیچكس نمیتونه بگه سرویسی كه داره میگیره برای شمام همونجور جواب میده یا نه، مركز به مركز و بعضاً كوچه به كوچه هم كیفیت سرویس میتونه متفاوت باشه.

از نظر رضایت عمومی، این سه شركت بالاترین Like ها رو داشتند تو این فروم:

پارس آنلاین، صبانت، آسیاتك

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادین.
حتما لحاض میشه

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام دوست عزیز میشه نوع سرویستون را هم بیان کنید. بحث روز و شب تنها نیست. طبق پلن هایی که هست شاتل مثل بقیه شرکت ها سرویس حجمی نداره. مثلا 128 - 4 گیگ یا 256 - 10 گیگ درسته؟ تازه حجمی هاش هم با افزایش تعداد ماه میزان حجم کم میشه. پس نتیجه اول قیمت تعرفه گرونتره. ( بحث رقابت ). حالا 1 شخص می خواد بیشتر از میزان حجم دانلود کنه میاد آرت می خره. که نوشته حجم ترافیک نامحدود. ( تجربه خودم ). بعد شروع میکنه به کار ساعت اول سرعت خوبه 60-70 . بعد شب میشه . سرعت به مقداری کم میشه که حتی سایت گوگل بعد از 1 دقیقه باز میشه. حالا از نظر شما می ارزه من برم 28000 تومن بدم به خاطر سرویسی که عملا فقط میشه از صبح تا شب ازش استفاده کرد تازه با مشکلات فراوان دیگه مثلا برای مکالمه تصویری به درد نمی خوره. 4 - 5 گیگ دانلود کنی سرعتت میشه در حد 7-8. که در عمل دیگه بقیه ماه رو باید سماق بمکی. و 28000 تومنتم هدر رفته. پس نتیجه دوم هزینه اضافی ( باز بحث رقابت و البته دزدی ).

آقا ما سرعتهای 64 و 128 اکو رو دیدیم که 100 220 و غیره بود و رفتیم آرت 1 گرفتیم و سرعت برای ما از اول 20 یا به زور 30 میرسید. بعد هم شد 15 و 16 و چند ماه قبل یکی دو دوره سرعت بالای 50 میرسید. خر ما از اول ایجور بود...:(:thumbsdow حالا هم به فکر اسباب کشی هستیم...

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
آقا ما سرعتهای 64 و 128 اکو رو دیدیم که 100 220 و غیره بود و رفتیم آرت 1 گرفتیم و سرعت برای ما از اول 20 یا به زور 30 میرسید. بعد هم شد 15 و 16 و چند ماه قبل یکی دو دوره سرعت بالای 50 میرسید. خر ما از اول ایجور بود...:(:thumbsdow حالا هم به فکر اسباب کشی هستیم...

شاتل یعنی دزد
مورد توجه دوستانی که جیره خور شاتل هستند و اینجا از این شرکت دفاع میکنند

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
شاتل یعنی دزد
مورد توجه دوستانی که جیره خور شاتل هستند و اینجا از این شرکت دفاع میکنند

راستی درویش جان، همه مدافع‌هاش هم جیره خور خود شاتل نیستند، بعضی‌هاشون كاربرایی هستند كه چشماشون بسته است، نمیدونند دور و برشون چه خبره و چه كلاه گشادی داره سرشون میره. تا وقتی هم به چشم خودشون تفاوت سرویس دهی شركتی مثل پارس آنلاین رو با شاتل نبینند نمیفهمند چی به چیه.

من كه خودم به شخصه به زودی قید هرچی ADSL هست رو میزنم، پول رو هم گزاشتم و بعد از عید میرم سراغ وایرلس. دیگه اعصاب نمونده برام! فقط دعا كنید برام كه این ساختمون بلندایی كه دور و برمون ساختند جلوی دید آنتن نباشه كه پول ندارم بدم واسم دكل بزنند.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
راستی درویش جان، همه مدافع‌هاش هم جیره خور خود شاتل نیستند، بعضی‌هاشون كاربرایی هستند كه چشماشون بسته است، نمیدونند دور و برشون چه خبره و چه كلاه گشادی داره سرشون میره. تا وقتی هم به چشم خودشون تفاوت سرویس دهی شركتی مثل پارس آنلاین رو با شاتل نبینند نمیفهمند چی به چیه.

من كه خودم به شخصه به زودی قید هرچی ADSL هست رو میزنم، پول رو هم گزاشتم و بعد از عید میرم سراغ وایرلس. دیگه اعصاب نمونده برام! فقط دعا كنید برام كه این ساختمون بلندایی كه دور و برمون ساختند جلوی دید آنتن نباشه كه پول ندارم بدم واسم دكل بزنند.

من کاملا موافقم
دوست خودمو مجبور کردم بره آسیا تک ( یعنی براش از نمایشگاه بن گرفتم ) اونم 1 ماه مفت گرفت بعدش گفت دوباره میرم شاتل...
و الان از این قضه 3 ماه میگذره و باهم رفتیم شاتل و فسخ کرد و همش داره آسیاتک رو تمدید میکنه. تفاوت سرویسش خیلی زیاد هستش.
تازه خودش با پارس آنلاین کار کرده بود میگفت اون یه چیز دیگست. البته همه این ها توی منطقه خودش مقایسه شده بود توی کرج.

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
شاتل یعنی تمام دروغ ها و دروغ گویی ها ؛ یعنی حروم خوری ؛ یعنی مال مردم خوری ؛ یعنی کلاه برداری و خلاصه شاتل یعنی تمام بدی ها و عشق به شاتل ؛ عشق به تمام بدی هاست . این شرکت به واقع یه لکه ننگ حتی در وضعیت سرویس دهی و سرویس دهنده های درب و داغون کشور است. دوستان عزیز سرویس دایال اپ والله آبرو داره تا سرویس های این دزدتل.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اونهایی که از شاتل راضی هستند اکثرا استفاده اشون از اینترنت در حد چت و ایمیل و وب گردی ساده است. آخر سر هم حجم اضافه میارند و حسابی خوش به حال شاتل میشه.

معدودی هم خدمات خوب ندیدند و فکر میکنند شاتل آخرشه، لازمه یکی دو بار ببینند دوستاشون با سرویس های شرکت های دیگه چکار میکنند و کار جدید یاد بگیرند اونوقته که لطف شاتل شامل حال اونها میشه و میفهمن ما چی میگیم.

درصد خیلی کمی هم اونهایی هستند که هرچی بزنند تو سرشون و حقشون رو بخورند چیزی نمیگن و دلایل مسخره میارند که قانونش اینه و ال و بل...:wacko:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام به دوستان عزیز

بچه ها اینجا ناظر و مدیر نداره ؟؟؟؟
واقعا متاسفم شاید من دل خوشی از شاتل ندارم ولی جای اطلاع رسانی از شاتل چرا به همدیگه فحش می دید و توهین می کنید و با القاب بد همدیگرو می خونید!!!!
بابا باز پی سی ورد ادب و حفظ شخصیت توش اوله اینجا چرا اینطوری
اون آقاهه میگه رفته پارس و فلانی میگه مخابرات خوی اگر رفتید از شاتل حالا میایید از شاتل اطلاع رسانی کنید باشه انجام بدهید اصلا هرکسی کار خودشو انجام بده
ولی شما ها هی داری به هم توهین می کنید اگر نمی تونید جواب کسی و بدهید و جواب طرف منطقی ساکت شید
واسه طرف بعدی اسمش نمی دونم چی بود BLU چی چی بود ننوسید هان چیه خفه شد و ساکت شد کم آورد آخه که چی؟؟؟ شاتل شخص نیست که دارید انتقامشو به توهین از اونایی که ااز سرویس راضی هستند می گیرید !!!!
واقعا جای تاسفهههههه !!!!!!!!!!!!!

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
بگذریم باز هرکسی طبق ادب و نزاکت خودش حرف می زنه ! خود دانید

کسی در رابطه با سرویس رایگانی که شاتل ایمیل زده تمدید کرده اطلاعی داره عین کارت طلایی هست ؟؟؟
یعنی چی ؟/
میشه هر کی از هدیه ای که شاتل میده اطلاع رسانی کنه ؟؟؟
یک سرویس 1 ساله از شاتل می خری بعد 1 سرویس رایگان میدن ؟؟ مث 1 گیگ بخر 1 گیگ ببر هست ؟

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
می گم سرعت تو فاصله زیاد کم می شه؟یعنی مثلا سیم 100 متری سرعتش یا سیم 500 متری یکیه؟بعد اگه کم میشه چطور میشه کاری کرد کم نشه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
می گم سرعت تو فاصله زیاد کم می شه؟یعنی مثلا سیم 100 متری سرعتش یا سیم 500 متری یکیه؟بعد اگه کم میشه چطور میشه کاری کرد کم نشه

سلام دوست عزیز
درمورد پست اول که شما کمی شورش کردین.
در مورد دوم نمی دونم
درمورد سوم هم منظورتون کابل لن هست یا دوری از مرکز مخابراتی؟؟؟
کابل لن بله اگر از 50-60 متر بیشتر بشه سرعت کاهش پیدا میکنه برای این کار دستگاه تقویت کننده هست که میشه سر راه گذاشت تا مشکل بر طرف شه یا میتونید یک سوییچ سر راه بذارین.
ولی اگه مورد اول منظورتون هست خیر شما 20 کیلومتر هم فاصله داشته باشین کم نمیشه.

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
من شورش کردم؟مگه چی گفتم؟

در مورد لن هست می خوام یه 500 متر شبکه کنیم می گم مستقیم سیم بکشیم سرعت کم می شه پس

اسم دستگاهی که به صرفه باشه چیه تا سرعت کم نشه

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام به دوستان عزیز

بچه ها اینجا ناظر و مدیر نداره ؟؟؟؟
واقعا متاسفم شاید من دل خوشی از شاتل ندارم ولی جای اطلاع رسانی از شاتل چرا به همدیگه فحش می دید و توهین می کنید و با القاب بد همدیگرو می خونید!!!!
بابا باز پی سی ورد ادب و حفظ شخصیت توش اوله اینجا چرا اینطوری
اون آقاهه میگه رفته پارس و فلانی میگه مخابرات خوی اگر رفتید از شاتل حالا میایید از شاتل اطلاع رسانی کنید باشه انجام بدهید اصلا هرکسی کار خودشو انجام بده
ولی شما ها هی داری به هم توهین می کنید اگر نمی تونید جواب کسی و بدهید و جواب طرف منطقی ساکت شید
واسه طرف بعدی اسمش نمی دونم چی بود BLU چی چی بود ننوسید هان چیه خفه شد و ساکت شد کم آورد آخه که چی؟؟؟ شاتل شخص نیست که دارید انتقامشو به توهین از اونایی که ااز سرویس راضی هستند می گیرید !!!!
واقعا جای تاسفهههههه !!!!!!!!!!!!!
پست شما رو تو پی سی ورلد دیدیم ! شما هم پست من رو دیدید !
ندیدم کسی به کسی اینجا فحش بده ، توهینی در کار نیست و دوستان دارن منطقی اطلاع رسانی می کنن .
خیلی ها هم مثل بنده 2 خطه هستن ، یکی پارس و یکی شاتل و بله دوست دارم بیام اطلاع رسانی کنم ، مثه پی سی ورلد نیست که نظرات مخالفین شاتل ظرف چند سوت پاک بشه !!!
شما هم نگران جناب بلوری نباش ، اصلا شما عضو شدی که جای جناب بلوری بیای نظر بدی و دفاع کنی ؟ یعنی ایشون خودش نمیتونست حرف بزنه و شما داری جاش میگی آخی و از این حرف ها ؟ ، حالا الآن اینا به کنار :
روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی ؟!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
برای روشن شدن اذهان عمومی توضیح می‌دم که در شاتل چیزی به اسم سرویس اشتراکی به اون مفهوم عمومی که شما تصور می‌کنین نداریم و عملاً همه اختصاصی هست. منتها با اندکی تفاوت. مثلاً سرویس Base-128 در واقع dedicate هست با سرعت ۱.۶ کیلوبایت در ثانیه بدون نوسان. همین‌طور درباره eco و art. گفتم که خیلی ذهن خودتون رُ با بحث share و dedicate خسته نکنین. به عنوان مثال درباره سرویس base یا همون cra اصلاً و ابداً اهمیتی نداره که ۹ نفر دیگه‌ای برای اشتراک با خط شما وجود فیزیکی داشته باشند یا شما تنها باشی و آیا در صورت وجود اونا در حال دانلود باشن یا نه، چون هیچ نقشی در سرعت اینترنت شما نداره.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
من شورش کردم؟مگه چی گفتم؟

منظورش دو تا پست قبلی بوده که نقل قول نشده و فقط پست شما نقل قول شده... :D

پست شما رو تو پی سی ورلد دیدیم ! شما هم پست من رو دیدید !
ندیدم کسی به کسی اینجا فحش بده ، توهینی در کار نیست و دوستان دارن منطقی اطلاع رسانی می کنن .
خیلی ها هم مثل بنده 2 خطه هستن ، یکی پارس و یکی شاتل و بله دوست دارم بیام اطلاع رسانی کنم ، مثه پی سی ورلد نیست که نظرات مخالفین شاتل ظرف چند سوت پاک بشه !!!
شما هم نگران جناب بلوری نباش ، اصلا شما عضو شدی که جای جناب بلوری بیای نظر بدی و دفاع کنی ؟ یعنی ایشون خودش نمیتونست حرف بزنه و شما داری جاش میگی آخی و از این حرف ها ؟ ، حالا الآن اینا به کنار :
روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی ؟!

کارت درسته....:thumbsup:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز
حرفاتون برای یک محیط عمومی خوب نیست الفاظی مث اراجیف و چرت و پرت و جر بده و............ چون توهین توهین میاره
ما ایرانی ها عادت کردیم که برای اینکه ضربه ی محکمی به کسی بزنیم اون فرد و تخریب شخصیت می کنیم و با توهین به اون می خواهیم حرف خودمون را به کرسی بشونیم .......روی سر من دو تا گوش مخملی می بینی ؟! نه من همچنین جسارتی نمی کنم فقط چون دیدم اون بنده قصد کمک کردن به شما را داشت و شما نه گذاشتید و نه بر داشتید با اون فجاهت باهاش صحبت کردی ناراحت شدم........؟؟؟!!!!

هر شرکتی چه شاتل چه مخابرات و چه پارس آنلاین ضعف و نقاط قوت خودشون را دارند ....... شاتل افت سرعت شب و پارس آنلاین پشتیبانی ضعیف و.........
اطلاع رسانی خوبه ولی نه عین تظاهرات 22 بهمن جای مرگ بر آمریکا بگید ننگ بر شاتل تظاهرات رو دوست داری ؟! :D

من فعلا استفاده شبانه ندارم ولی از سرعت روزانه شاتل راضیم مث بقیه پس فقط نظرات خوتون رو بگید .........
:D

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
ولله من سرویس پارس آنلاین را داشتن ناراضی بودم فسخ کردم اومدم شاتل تو منطقه پیروزی تهران ....... نه این تفاوت و نه این تعاریف روی این سرویس بود و نه من حس کردم .!!!!!
پس نظرات خوتون را به دیگران تحمیل نکنید لطفا ...........

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
ولله من سرویس پارس آنلاین را داشتن ناراضی بودم فسخ کردم اومدم شاتل تو منطقه پیروزی تهران ....... نه این تفاوت و نه این تعاریف روی این سرویس بود و نه من حس کردم .!!!!!
پس نظرات خوتون را به دیگران تحمیل نکنید لطفا ...........

شما از خدمه خدمت گذار و خدوم شاتل عزيز نيستين ؟ .. چندي هست شاتل در فروم ها گشت هاي زحمت كشي قرار داده كه به بذرپاشي براي جذب مشتري بيشتر در بين دزدي هاش بپردازه ... :rolleyes:

بالا