• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
به نقل از trusted :
سه تا ADSL داری؟ نکنه گرفتی دونه دونه تست کنی بعد بری تو تاپیکاشون انتقاد کنی ازشون

پس معلومه یکی از یکی داغون تره که مجبور شدی 3 تا ISP استفاده کنی، باز 100 رحمت به شاتل همون یه دونش نیاز آدم رو برطرف میکنه

من پیشنهادم اینه که WiMAX هم بگیر یه تستی هم روی اونا انجام بدیه و نتیجه ش رو حتما به ما هم بگو :D

نه، مشکل از نا راضی بودنم نیست، مشکل نداشتن مدرک واسه گرفتن سرعت بالاتر و همچنین نیازم هست، اول مخابرات رو برای تست خریدم، پینگش هم همیشه راضی کننده و بین 160 تا 180 هست با گیم سرورم، بعد تصمیم گرفتم که دیگه برای همیشه نگهش دارم و عنوان سرویس پشتیبان داشته باشم مخابرات رو که اگه سرویس دیگه ام وسط یه گیم مهم مشکل دار شد سریعاً برگردم داخل بازی. چون معمولاً باهاش کاری ندارم گزاشتمش رو دانلود 24 ساعته.

بعد از یک مدت هم نیاز به دانلود های حجیم پیدا کردم، سرویس های حجمی PAP ها که یه DVD بخوای دانلود کنی چندین برابر قیمت اون DVD میشه که میتونی از دست فروش به قیمت 1000 تومان بخری، مخابرات هم که چون مدرک قابل قبولی نداشتم بهم ندادند سرعت بالاتر، اتفاقاً دنبال وایمکس و سرویس بی سیم رفتم، وایمکس آنتن دهیش خوب نبود اینجا و با وایرلس هم مشکل دید مستقیم به دکل داشتم، تصمیم گرفتم یه مخابرات دیگه بندازم کنار این یکی که مشکل سرعتم رو واسه دانلودهام برطرف کنه.

به نقل از trusted :
دوست عزیز توروخدا دیگه بیخیال DialUp , Windows98 شو ، بیا من خودم یه سی دی ویندوز 8 برات می خرم فقط 98 رو بیخال شو :D

این جمله شما مثل این میمونه که به یه هکر شبکه بگی سیستم عامل های Linux رو بی خیال شو، بیا بهت Windows بدم. خوب عزیز من، سیستم عامل های مختلف نقاط قوت و ضعف متفاوت و نیازهای سخت افزاری متفاوتی هم دارند، شما وقتی سرما خوردی میری قرص ضد اسحال میخوری به جای قرص سرما خوردگی؟

به نقل از trusted :
عمدتا کسایی که بازی آنلاین می کنن زیاد نباید با همه اینترنتا مشکل دارن چون کافیه یه لحظه تایمشون بالا بره و خدایی نکرده تایم اوت داشته باشن

این دقیقاً مشکل اصلی گیمر ها هست، سرویس گیم باید پایین ترین پینگ ممکنه رو داشته باشه و حتی درصدی هم پکت لاست روش نباشه، که متاسفانه شاتل (البته نه فقط شاتل) هیچ گونه مسولیتی در قبال این دو موضوع به گردن نمیگیره و حتی پی گیری هم نمیکنه اگه کاربر بتونه بدون مشکل به شبکه شاتل پینگ بزنه.

به نقل از trusted :
باز هم میگم اصلا سعی نکن پینگ بدترین سرویس ADSL رو با یه سرویس DialUp مقایسه کنی
من با دیال آپ هیچ وقت پینگ بالای 400 نداشتم، با شاتل اکثر مواقع پینگ زیر 400 نداشتم.

به نقل از trusted :
بابا پشتیبانی بنده خدا اینقدر بیکار نیست که بازی آنلاین کنه ، کارای مهمتری داره معلومه که نمی دونه ، خوی بود اونم یه حرف فنی میزد نیم ساعت گیج میشدی :D
اینکه نمیدونند کاربراشون چه نیازها و چه استفاده هایی دارند و در زمینه بهبود سرویس هاشون بنا به نیازها کوشا نیستند مشکل پشتیبانی نیست، من همچین چیزی نگفتم، تقصیر از مدیریت شاتل هست که هنوز پشتیبانی دانلود رو به عنوان شاخص اتصال و کیفیت سرویس میدونه.

اتفاقاً اینقدر چیزای عجیب و قریب بهم گفتند که بعضی هاشون بیش از نیم ساعت گیجم کرده، نمونه هاش:
"مشکلی تو شبکه ما نیست، شما آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید مشکل شاید حل بشه" (احسنت! آنتی ویروی داره پکت های ویروسی رو میکشه واسه همین من پکت لاستم رفته بالا؟)
"به ما مشکلی ابلاغ نشده، سروری که استفاده میکنید مشکل داره" (حالا چند هزار نفر دیگه دارند توش بازی میکنند که چند تاشونم ایرانی هستند ها، تو IRC چت میکنم هیچ کسی مشکلی نداره جز من)
"از سایت فلان یه دانلود انجام بدید، بگید سرعت دانلود چقدره" (اکس کیوز می؟ من میگم چشاش قهوه ای است، شما میگی باسن یکی دیگه رو بگردم دنبال پشکل؟)
"پینگ 4.2.2.4 شما چنده؟ پینگ yahoo چقدره؟ پینگ ......، خوب، شما پینگ هاتون خوبه که، واسه سرویس شیر پینگ فلان قدر هم معمولی هست" (عجب؟ پس چی شد که یه هفته داشتم با پینگ 200 بازی میکردم رو همین سرویس با همین سروی و همین سیستم عامل؟ نکنه این یه هفته سرویس من اشتباهاً ددیکیت بوده؟)
بنده روتینگش به نسبت ISP های دیگه رو گفتم

به نقل از trusted :
البته شما که DialIp باز هستی یعنی طرفدار پراپاقرص پیکان

باز هم میگم، وقتی مورد مصرف و یا به اجبار تحمیل شه بهت که از ترفند عجیب و غریب و از پیش پا افتاده استفاده کنی که مشکلت حل بشه، خوب چرا که نه؟

به نقل از trusted :
دوست عزیز شما داخل ایران زندگی می کنیا و داری از اینترنت اشتراکی استفاده می کنی ، توقع نداری که پینگ تایمت ثابت باشه
همه جای دنیا هر نوع سرویسی یه مقدار Jitter داره، من نگفتم پینگ ثابت، ولی بالای 50ms افزایش نمایانگر مشکل هست، چه برسه به 500ms و بالاتر از اون.

به نقل از trusted :
واقعا هنوز نمیدونی که اگه پکت لاستی باشه از سمت مخابرات میاد روی اینترنت نه از سمت ISP ، مگر چی بشه ?? این لینک و داشته باش فعلا تا متوجه بشی داستان چطوریه

وضیفه ISP هست که مشکل کاربر رو بررسی و حل کنه، البته اون موقع من فکر میکردم که وضیفه شاتل هست، وقتی فهمیدم ما رسماً ISP نداریم تو ایران و این شرکت ها همه اشان PAP هستند و دلال پهنای باند زیر ساخت، کلاً توقعم خیلی کمتر شد، الان هم دیگه با پشتیبانی ها حتی تماس نمیگیرم مگر اینکه مشکل خیلی حاد باشه.

به نقل از trusted :
چقدر بد که اکثر انشعاباتی رو که ایران داره ازشون دیتا رد و بدل میکنه تو اون سایت اصلاً لیست نشدند. از اون چهارتا هم که لینک شدند فقط یکیش به سرور اون سایت دیتا داده، جالبه که همون یکی هم دقیقاً تو کل زمان تست همیشه روی 30% پکت لاست رو نشون میده، خوب اون تابلو داره میگه یه جای کار میلنگه! بابا یکی یه کاری کنه!

به نقل از trusted :
شما همین الان که پست و می خونی برو یه زنگ به پشتیبانی شاتل بزن ببین تو صف انتظار می مونی یا نه ، من خودم هم وقت تماس گرفتم پشت خط پشتیبانیش نبودم حتی 3 نصف شب

مگه من مزاحم تلفنی ام که بیخودی به مردم زنگ بزنم؟

به نقل از trusted :
بنده رد پاهامو پاک می کنم ، خواستی بیا بهت یاد بدم :D

نه، من دوست دارم رد پا به جا بذارم.

به نقل از trusted :
به نظر من شاتل کار خوب و منصفانه ای می کنه که اونایی که مصرفشون زیاده رو با هم شیر میکنه اینطور ی اون بنده خداهایی که می خوان یه ساعت از ترافیک شبانه استفاده کنن راحت به کارشون برسن

خوب اون سیاستشه! حالا ما میگیم بیاد همین رو درشت و اول کار به کاربرا بگه که دیگه کاربرهای پر مصرف و دارای نیاز خاص سمت شاتل نرند دیگه!

به نقل از trusted :
خوبه شما می دونی ساله 2012 هستش و هنوز به ویندوز 98 و DialUp ارادت داری
دست من که نیست، هنوز اینترنت کابلی چندین مگابیتی با پینگ 30ms و پکت لاست 0% رو نرسوندند دم درب خونه ما! اگه Verizon میتونستم بگیرم که سمت دیال آپ نمیرفتم، نیست عزیزم، تو سال 2012 اینا هنوز دارند میگند 128کیلوبیت واسه کاربر ایرانی کافیست! به خدا من مصارفم خیلی وقته فراتر از نیازهای 128 کیلوبیتی شده ولی امکاناتش رو برام فراهم نمیکنند، ما هم مجبوریم از ترفندهای قدیمی استفاده کنیم وقتی سرویس دهی و خدمات قدیمی است.

به نقل از trusted :
جالب اینه که شما که توی روز 4.5 گیگ دانلود می کنی ، بازی هم می کنی ، شبم که دارید میگید فیلم میبینی پس کی میخوابید !!!

معمولا 2 یا 3 بعد از نیمه شب میخوابم.

به نقل از trusted :
روی 1مگ بسته بودن و شما هر شب ترافیک مرکز رو می ترکوندی و گیگ گیگ دانلود می کردی ، خوب معلومه بعدش سرویستون رو شیر کنن سرعتت طبیعیه میشه
بدون اطلاع صحیح و دقیق این کار رو کردند = فریب کاری. تو قرارداد من هیچ جاش نوشته نشده بود که سرویس رایگان دارای محدودیت و یا مشکلی هست که ممکنه ماه ها به طول بیانجامه.

به نقل از trusted :
دو خط بالاتر گفتید سال 2012 هستش باز گیر دادید به سرویس DialUP !!!! :blush:
من میگم من تو سال 2012 هستم، امکاناتمون که همه میدونیم پس رفته است.

به نقل از trusted :
پس شما از یه دسته دیگه هستید ، دانلودر 24 ساعته
نیازمه، باید تامینش کنم. اگه شاتل شبش محدود نمیشد دقیقاً مصرفی رو که من با دوتا 128 مخابرات میکنم میتونستم تو شبها انجام بدم با سرویس رایگانش، روزها هم که مصرف دیگه ای داشتم و رسماً داشتم سه چهار برابر هزینه ای که بالای این سرویس های مخابرات میدم الان رو اون موقع بابت ترافیک به شاتل میدادم، یک سوم این سرویس ها هم نیازهام رو برطرف نکرد.

به نقل از trusted :
بله دوستان دانلود رایگان رو حق خودشون فقط می دونن نه حق دیگران ، نمی گن این پهنای باندی که داره توی مرکز داده میشه مال همه هستش نه فقط افراد خاص ، شما خوشت میاد یه بطری آب معدنی و با چندتا از دوستات بخری بعد دو لیوان شما بخوری بعد بگی بیا این نصف لیوان مال شماها ، مگه اشتراکی با هم نخریدید؟ مگه همتون نباید با هم مصرف کنید؟

حالا دوستاتون باید شما رو لعنت کنن؟ اون یارو رو ؟ تولید کننده رو؟؟؟ اخخخخخ که چه شبهایی که چه بنده خداهایی که می خواستند ایمیلشونو تو تایم رایگان چک کنن ولی امان از افت سرعت غافل از اینکه برخی از دوستان داشتن پهنای باند و با گیگ گیگ های دانلود می ترکوندن (البته از حقشون استفاده می کردن ، دیگران حق نداشتن)

البته اون کاری که شما بهش اشاره کردی دقیقاً کاری هست که شاتل داره میکنه، ما هممون با چشای خودمون دیدیم که به کل کاربرهاش میتونه سرویس 2 مگ بدون افت سرعت تو کل ساعات شبانه روز بده، چند روزی رو همه کاربرای شاتل داشتند تو همه فروم ها از سرعت سرویس شبانه تعریف میکردند، هیچ کسی هم مشکل افت سرعت نداشت. بعد یکهو شروع کرد محدود کردن کاربرای دانلودر و اون نصف لیوان آب رو داد دستشون.

من که به یاد ندارم تو اون دوران 2 مگابیت سرعت مشکلی با surf جایی تو فروم ها دیده باشم.

به نقل از trusted :
شما یه کاری کن یه تاپیک دایال آپ بزن اونجا تا میخوای از دایال آپ تعریف کن ، من خودم قول میدم بیام بگم آره دایال آپ خیلی خوب است ما دایال آپ را دوست داشتیم ، آن مرد با کارت دایال آپ آمد .... :lol:

لازم نیست، اکثر کاربرای اینترنتی قبلاً دیال آپ رو تجربه کردند، میدونند کی و کجا ازش استفاده کنند. یه جستجو تو فروم بزنی زیاد میبینی :" الانم که ADSL ام ترکید، با دیال آپ اومدم این پست رو زدم "

به نقل از trusted :
احسنت ، منم همینون میگم ، هرکی با توجه به کارش بره سرویس بگیره نه با توجه به زرنگیش

منم با توجه با نیازم گرفتم، تقی و نقی هم همینطور، نیازمون استفاده در 24 ساعت از روز بود که اومدیم دنبال ADSL، نیازمون پینگ پایین بود که نرفتیم دنبال Wimax، نیازمون دانلود شبانه بود که سرویس با امکان دانلود شبانه خریدیم.... حالا چرا چیزی رو که واسش پول دادیم رو ازمون سلب میکنند؟ اسم این کارشون رو چی میشه گزاشت؟

به نقل از trusted :
از شاتل که ناراضی بودی ، الان از این سه تا ADSL راضی هستی؟؟ چرا یکیشو نگرفتی؟ یعنی اینقدر داغونن که سه تاشو با هم ادغام کنی میشه یه سرویس ازش گرفت؟
نیازهام داره هر روز بیشتر از روز قبل میشه، تقصیر هم از من نیست، تکنولوژی ساعت به ساعت پیشرفت میکنه (البته نه دور و بر ما) ولی متاسفانه یا خوشبختانه رایانه و کاربردهای نرم افزاری و سخت افزاری جزئی جدا نشدنی از تکنولوژی هستند که باید باهاش پیش برند، و اگر نه میشه همون قضیه که به اجبار یه کاربری مثل خودم مجبود میشه چند تا رایانه مختلف داشته باشه که بتونه با تکنولوژی های عقب افتاده، کارهای روزمره خودش رو پیش ببره.

به نقل از trusted :
آفرین ، دیگه چه کارایی بلدین؟
میتونم زیر صندلی ام گردو بشکنم.
چند ساله دارم یاد میگیرم چطور صدای زیر سیگاری رو در بیارم.
بدون دست هم بلدم بگوزم.

به نقل از trusted :
دوست عزیز شما دانلود می کنی قرار نیست همه هم دانلودر باشن ، شاید خیلی ها کار دیگه ای به جز دانلود 24 ساعته داشته باشن و سرعت براشون از گیگ جویدن مهمتر باشه ، اون سرویسی که شما میگی نهایتا همون 16 کیلوبایت بهت بده که 24 ساعت دانلود کنی ماهی همون 30-40 گیگ بشه

ولی اکثر مردم شب ها رو میخوابند، که اکثر همین افراد دانلود هاشون رو شب ها انجام میدند، نمیتونند تا صبح بشینند و دستی کنتر کنند که دانلودشون رو تا شاتل محدودشون نکنه، شاتل هم نباید اصلاً سرویس رایگان شبانه بده وقتی امکاناتش رو نداره، این چیزی هست که ما میگیم! آقا جان! شاتل پهنای باند نداره! بیخودی تبلیغ سرویس رایگان شبانه میکنه. نرید سمتش واسه این سرویس شبانه! روی سرویس شبانه اش اصلاً حساب باز نکنید!

به نقل از trusted :
شما ابتدا معنای سرویس اشتراکی رو خوب متوجه شو بعد می فهمی که سرویس تو اون لحظه شیر شده نه محدود ، اگه محدود شده بود همون 3 کیلوبایت هم نداشت
شما هم یک بار سرویس 1 به 10 اشتراکی PAP های دیگه رو امتحان کن، خودت متوجه میشی که شیر با محدودیت چه تفاوتی داره. شاتل خودش النی میگه بهت وقتی محدود شدی که شما آقا محدود شدی، رفتی تو بلک لیست!

به نقل از trusted :
100 گیگابیت رو که نمیشه روی سرویس ADSL داد ، شما اول برو یه تحقیقی بکن ببین اینترنت چطوری به ایران میرسه بعد بیا در مورد پینگ با هم صحبت می کنیم ، کلا ماها به اینکه بیرون بشینیمو بگیم لنگش کن عادت کردیم

اتفاقاً تا دلت بخواد من در مورد ADSL تحقیقات کردم چون شاتل هرروز داشت یه گوشه از پوستم رو میکند با اون سرویس دهی افتضاحش، اون بالا هم من گفتم اگه تونست 100 مگ ببنده به جای 2 مگ هم ببنده، من نگفتم ADSL میتونه این سرعت رو بده، جوابم به گفته شما بود که گفتید " حالا داره جای 512 2مگ میبنده مگه بده؟ "

اون تحقیق هم کار من نیست، کار سرویس دهنده است، از بیرون دایره هم نگفتم لنگش کنند، با دلیل و مدرک بهشون میگفتم مشکل دارم، حلش کنید، میگفتند که چون شبکه خودشون مشکلی رو نشون نمیده کاری نمیتونند بکنند برام، شما صفحه های یک سال یا دوسال پیش رو تو فروم بخونی پر از پست ها و تصاویری است که من مشکلاتم رو توشون نوشتم، مشکل هم هیچ وقت حل نشد. اینم نمونه تصویری که نشون میده مشکل از خود شاتل بوده ولی برام هیچ کاری نکرند در نهایت:

24305132320201202075.jpg

این یکی هم مشکل روتینگ دیگه ای که شاتل میگفت مشکل از سرورمه، بعدش از DSLReports خطم رو تست کردم (حیف که DSLReports نتیجه تست ها رو 120 روز یکبار حذف میکنه، تو اون تست چون از سمت سروری خارج از ایران سرویسم رو پینگ و تریس کرده بودم کاملاً واضح بود که بسته ها بین شاتل و من پینگشون بالا میرفت و گم و گور میشدند)

25409928091472942253.jpg

این هم یک نمونه از تغییراتی که روتینگ رو پینگ میذاره، نظیر این زیاد اتفاق میافتاد برام، ولی متاسفانه چند لحظه یا چند روز بیشتر تداوم نداشت و دوباره ترکمون میزدند توش:

67106319167837095614.jpg

به نقل از trusted :
همون کاربرایی که دقیقا راس تایم رایگان IDM هاشون آمادست که پهنای باندو بترکونن و فردا به دوستشون بگن اره من دیشب فلان مگ کشیدم تو چقدر کشیدی که یه وقت خدایی نکرده دوستش 1مگ بیشتر نکشیده باشه ، سرویساشون با هم شیر میشه که دیگران بتونن به چهارتا کار مهمشون توی تایم رایگان برسن

رایگان ،به این کلمه خوب توجه کنید ===> رایگان (یعنی پولی بابتش نمی دی که توقعی داشته باشی )

شما یه چیزو بهت رایگان میدن باید اینقدر استفاده کنی که خودکشی کنی که به دیگارن نرسه؟ منصفانه باید استفاده کرد ، واقعا چرا هر چیزی که رایگانه باید فقط و فقط مال اشخاص خاص باشه دیگران نمی تونن از اون استفاده کنن!!! حق اونا نیست!!

حقشونه، از جمله امکانات سرویسی بوده که بهشون فروخته شده، پهنای باند رایگان در ساعت فلان. اگه قرار بود بهشون ندند خوب اصلاً چرا تبلیغش رو کردند؟ شما مجله ای میخرید که روش نوشته به همراه CD رایگان فلان محصول! اگه برید و ببینید CD سوخته توشه یا محصولی که رو CD هست رایگان نیست و نسخه آزمایشی اش هست که باید بعد 30 روز پول واسش بدی چه حالی میشی؟ DVD رایتر بخری به جای Nero توش Nero Trial Version باشه حالت گرفته نمیشه؟

داریم میگیم رایگان، اگه اضافه نبود و بهش نیاز مبرم بود که رایگان نمیشد!
بابا به پیر به پیغمبر، کالایی که رایگان عرضه میشه رایگانه!

یه سری کالاهای رایگان به دلیل رقابت عرضه میشند، یه سری برای تبلیغ، یه سری هم به دلیل عدم وجود متقاضی مکفی به صورت رایگان روی محصولات دیگه.

ولی همچنان کالایی که به عنوان محصول رایگان عرضه میشه همون کالایی است که به نامش عرضه شده.

شما وقتی 5 تا دستمال کاغذی 200 برگی میخری که یه بسته اش رایگانه و پول 4 تا بسته رو میدی، اون بسته پنجمی دستمال جیبی نیست، یه محصول کامل مثل همون چهارتایی هست که براش پول دادی.

به نقل از trusted :
سرویست اشتراکیه ، شیر شده بوده نه محدود ، ددیکیت بگیر ببین سرعتت کیلوبایتی کم و زیاد میشه

چرا پول اضافی بدم وقتی مورد مصرفم نیست؟ مثل اینکه خودت هم با من قبلاً هم نظر بودی روی این مساله که نسبت به نیاز باید سرویس گرفت ها. سرویس شیر 1 به 10 از مخابرات میگیرم واسه دانلود به صرفه تر در میاد، اگه سرویس دیگرم هم مشکل دار شد اون مخابراته کارم رو راه میندازه تا این یکی سرویسم مشکلش حل بشه.

به نقل از trusted :
البته شما از اون دسته افرادی هستید که در کل همه چیز رو بد می دونن و هیچ سرویسی براشون خوب نیست

شما که بنز سواری رو با یه مثال روشن میکنم:
برای حفظ سلامت موتور ماشینت بنزین سوپر مصرف داری، بنزینت هم آخرشه، حالا هر پمپ بنزینی که میری بنزین سوپر نداره، نزدیک به یه پمپ بنزین کلاً سوختت تموم میشه، میری که ازش همون بنزین معمولی رو با هزار ناراحتی بگیری، میگه فقط گازوئیل داره. خوب اینجاست که میگی همه پمپ بنزین ها بد و بدتر هستند. برای شما هم هیچ سوختی بهتر از بنزین سوپر نیست، ولی وقتی بهت ارائه نشه حااااالت گرفته میشه در حد اساسی. از اون بدتر، وقتی نتونی اون سوخت موجود رو مصرف کنی >.<

به نقل از trusted :
سرویس شاتل برای همه کاری خوبه ، نمی شه همین طوری گفت که سرویس شاتل برای مبتدی ها خوبه و برای دیگران بد ، انتظارات آدم ها با هم متفاوته ، شاید برخی از دوستان انتظاراتی دارن که عملا خیلی کمتر اون چیزی هستش که هزینه می کنن و همیشه خوب یکم منصفانه و عدلانه قضاوت کرد نه از روی قصد و غرض

واسه بازی امتحانش کردم، افتضاج بود.
واسه دانلود شبانه امتحانش کردم، افتضاح بود.

به کارم نمیومد با این تفاصیر، انداختمش دور.

به نقل از trusted :
جهت اطلاع : هیچ کس و هیچ چیز کامل نیست !

ولی چه بد که شاتل حتی اطلاع رسانی اش هم کامل نیست

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
آقا بیخیال اصلا شاتل ارزش نداره درباره اش وقت بذاری این هم تایپی کنی.
بذار هر کی دوست داره بگیره. هر کس هم طرفدار که هست./

مهم اینکه 90 درصد این تایپک مخالف هستند

الکی وقتت رو تلف نکن.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تصمیم گرفتم یه مخابرات دیگه بندازم کنار این یکی که مشکل سرعتم رو واسه دانلودهام برطرف کنه.

شما 2 تا adsl رو با هم ادغام کردید ؟ به چه شکل ؟ با چه تجهیزاتی ؟ با 2 تا کارت شبکه و یا سخت افزار های دیگری مثل روتر برد میکروتک یا pep link ؟

usbili

Registered User
لایک‌ها
10

شما که الان شبا سرعتت شده 10 کیلوبایت اگه ممکنه بگو تا حالا چند گیگ دانلود کردی؟

دلیلی اینکه شاتل بالاتر از ایرانسل داره تعرفه هاشو میده یکیش همینه که آپارتمان و ساختمون بلند نمی تونه روی سرویسش مشکل ایجاد کنه ، شما هم میدونی که پینگ وایمکس یه دفعه بالا میره

چرا 6 ساعت در روز شاتل تعطیله؟

من الان از 1 دی ماه سال 90 نتونستم بیشتر 32 در روز ها سرعت بگیرم اگه هم شک داری بگین از پنل کاربریم عکس بزارم. اینم که میگم شبها تعطیل خودت قضاوت کن ! من ماهی 12 تومن نمیدم که حالا بگم شبم استفاده نکنم مشکلی نیست دارم ماهی 43700 میدم (البته درسته 43 تومن توی این وضعیت مملکت دیگه پولی نیست ولی واسه این اینترنت افتضاح خیلی زیاده !) شبا وقتی پینگ من میره بالای 700 ! و دانلودم زیر 10 میاد ارزش داره اصلاً بشینم پای کامپیوتر یا روشن بزارمش که دانلود کنه !!؟ واقعاً به این حرفم دقت کن > من 6 ساعت در روز اینترنتم تعطیله که میشه 1/4 یک روز کامل ! که من هر روز 1/4 شبانه روز و از دست میدم ! یعنی این مقدار توی ماه بخوام حساب کنم میشه 1/4 یک ماه ! یعنی 1 هفته از 4 هفته یک ماه ! بعد من دارم واسه 3 هفته اینترنت در ماه به شاتل 43700 پول میدم ! من واقعاً با دلیل میگم اصلاً هم یک طرفه نمیبینم ! واقعاً شما بشینی به دقت این متن من و بخونی میرسی به حرفم ! بعد شما فکر کن من در روز همین 3 هفته هم بیشتر از 32 نمیتونم دانلود کنم !! خوب قبول کن ایرانسلی که 512 به من میده 59 تومن در حالی که مصرف رایگان هم شبها نداره !! یعنی من میتونم راهت در طول 24 ساعت استفاده کافی ببرم ! الان دوستم با 1mb ایرانسل تا همین دیشب 102GB دانلود کرده ! تازه الان تقریباً وسط ماه هستیم ! تا الان من 8Gb !!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من الان از 1 دی ماه سال 90 نتونستم بیشتر 32 در روز ها سرعت بگیرم اگه هم شک داری بگین از پنل کاربریم عکس بزارم. اینم که میگم شبها تعطیل خودت قضاوت کن ! من ماهی 12 تومن نمیدم که حالا بگم شبم استفاده نکنم مشکلی نیست دارم ماهی 43700 میدم (البته درسته 43 تومن توی این وضعیت مملکت دیگه پولی نیست ولی واسه این اینترنت افتضاح خیلی زیاده !) شبا وقتی پینگ من میره بالای 700 ! و دانلودم زیر 10 میاد ارزش داره اصلاً بشینم پای کامپیوتر یا روشن بزارمش که دانلود کنه !!؟ واقعاً به این حرفم دقت کن > من 6 ساعت در روز اینترنتم تعطیله که میشه 1/4 یک روز کامل ! که من هر روز 1/4 شبانه روز و از دست میدم ! یعنی این مقدار توی ماه بخوام حساب کنم میشه 1/4 یک ماه ! یعنی 1 هفته از 4 هفته یک ماه ! بعد من دارم واسه 3 هفته اینترنت در ماه به شاتل 43700 پول میدم ! من واقعاً با دلیل میگم اصلاً هم یک طرفه نمیبینم ! واقعاً شما بشینی به دقت این متن من و بخونی میرسی به حرفم ! بعد شما فکر کن من در روز همین 3 هفته هم بیشتر از 32 نمیتونم دانلود کنم !! خوب قبول کن ایرانسلی که 512 به من میده 59 تومن در حالی که مصرف رایگان هم شبها نداره !! یعنی من میتونم راهت در طول 24 ساعت استفاده کافی ببرم ! الان دوستم با 1mb ایرانسل تا همین دیشب 102GB دانلود کرده ! تازه الان تقریباً وسط ماه هستیم ! تا الان من 8Gb !!

jتایید میشه از دیماه و اون کار مسخره ای که کردن سرعت رو زیاد میکنیم و همه سرویسها رو می بریم رو 1 مگ تا 2 روز مجانی هدیه و فلان از اون به بعد سرعت سرویسها افتضاح شد.

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
امروز داشتم با خودم درمورد این شاتل لعنتی و سرویس دیگری ( مثلا مخابرات ) فکر و مقایسه میکردم .....
برای شاتل من دارم سه ماه نزدیک 33-34 هزار تومان پول میدم اونم کلا 6 گیگ یعنی ماهی 2 گیگابایت ..... اگر همینو بر روزهای سال تقسیم کنیم میشه روزی تقریبا 69 مگابایت .... با این تفاسیر هر روز اگه چندتا عکس و صفحه وب هم ببینیم دیگه حداقلش 200 مگابایت میشه .....
در مورد دانلود هم همینطوریش روزانه با صفحات وب و همون 69 مگابایت مشکل دارم چه برسه به دانلود ..... دانلود شبانه در نظر میگیرم .... وقتی دو سه شب اونم حدود 2 گیگ میشه دانلود کرد و بعدش 10-20 روز کلا سرعت تعطیله آدم آخرش به چه نتیجه ای میرسه ؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
------------------------------------------------------------------------------------------------
من اگه باشم تصمیمم قطعیه برای تعطیل کردن این شاتل لعنتی ..... یه زمانی ( حدود 5-6 سال پیش ) خوب بود و ازش راضی بودم اما الان ازش دیگه واقعا متنفرم .....
فقط یه مشکلی دارم .... قبلا یه فرمی بود داخل سایت برای قطع سرویس بود اونو پیدا نمیکنم ..... یکی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
امروز داشتم با خودم درمورد این شاتل لعنتی و سرویس دیگری ( مثلا مخابرات ) فکر و مقایسه میکردم .....
برای شاتل من دارم سه ماه نزدیک 33-34 هزار تومان پول میدم اونم کلا 6 گیگ یعنی ماهی 2 گیگابایت ..... اگر همینو بر روزهای سال تقسیم کنیم میشه روزی تقریبا 69 مگابایت .... با این تفاسیر هر روز اگه چندتا عکس و صفحه وب هم ببینیم دیگه حداقلش 200 مگابایت میشه .....
در مورد دانلود هم همینطوریش روزانه با صفحات وب و همون 69 مگابایت مشکل دارم چه برسه به دانلود ..... دانلود شبانه در نظر میگیرم .... وقتی دو سه شب اونم حدود 2 گیگ میشه دانلود کرد و بعدش 10-20 روز کلا سرعت تعطیله آدم آخرش به چه نتیجه ای میرسه ؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
------------------------------------------------------------------------------------------------
من اگه باشم تصمیمم قطعیه برای تعطیل کردن این شاتل لعنتی ..... یه زمانی ( حدود 5-6 سال پیش ) خوب بود و ازش راضی بودم اما الان ازش دیگه واقعا متنفرم .....
فقط یه مشکلی دارم .... قبلا یه فرمی بود داخل سایت برای قطع سرویس بود اونو پیدا نمیکنم ..... یکی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟

چرا قطع کنی ! مخابرات نیست که بیاد روی قبض پولش ! شاتل پول و نریز تا 1 ماه صبر میکنن اگه بازم نریزی رانژه خط و بر میداران ! یعنی همون خط و تخلیه میکنن . البته اگه خیلی نگرانی زنگ بزن بخش فروش توی ساعت اداری بگو سریع برات انجام میدن.

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
چرا قطع کنی ! مخابرات نیست که بیاد روی قبض پولش ! شاتل پول و نریز تا 1 ماه صبر میکنن اگه بازم نریزی رانژه خط و بر میداران ! یعنی همون خط و تخلیه میکنن . البته اگه خیلی نگرانی زنگ بزن بخش فروش توی ساعت اداری بگو سریع برات انجام میدن.

دوست عزیز من میخوام سریع خط از رانژه در بیاد برم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم .....
قبلانا یادمه فرم داشت الانو نمیدونم ..... از بروبکس باسابقه در این زمینه کمک میطلبیم .....

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز من میخوام سریع خط از رانژه در بیاد برم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم .....
قبلانا یادمه فرم داشت الانو نمیدونم ..... از بروبکس باسابقه در این زمینه کمک میطلبیم .....

الان نداره دوست عزیز باید زنگ بزنی به فروش.

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
شما 2 تا adsl رو با هم ادغام کردید ؟ به چه شکل ؟ با چه تجهیزاتی ؟ با 2 تا کارت شبکه و یا سخت افزار های دیگری مثل روتر برد میکروتک یا pep link ؟

ادغام نکردم، با Pr_oxif!er و CCP_roxy و سه تا کارت شبکه و یک روتر به طرز نازنینی روی یه رایانه کلنگ قدیمی بین uTorrent و Bittorrent و شبکه ام بالانسشون کردم، uTorrent ام همیشه روی یکی از 128 هاست، Bittorrent ام شب ها رو سرویس حجمی ام کار میکنه، FreeDownload Manager هم چند وقته تنظیم کردم رو 128 جدیدم دانلود کنه، یعنی در حقیقت هر کدوم از نرم افزارها دارند روی یکی از سرویسها کار میکنند نه اینکه روی مجموع سرعتی کل سرویسها.

شما حتماً با پرا کسی فایر و سی سی پر ا کس ی یکم سر و کله بزنید، حتی اگه یه سرویس هم دارید و تو خونه چند تا سیستم دارید میتونه کلی بهتون حال بده، کمِ کمش میتونید باهاش یه سرویس وی پ ی !ن رو تو خونه و بین چند رایانه به اشتراک بزارید.

Last edited:

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

والا من 256 از مخابرات دارم ماهی 12000 میدم کم کم دلم بسوزه ماهی 40گیگ دانلود دارم.

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
من بعد از سه سال و هفت الی هشت ماه که با شاتل بود فسخ کردم قرار دادم رو با شاتل

به خاطر این سرویس مسخره قطع کردم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
دیروز خیلی قطعی داشت!!

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
رفتم نمايندگيش يه سه چهار دختر پسر طوطي (كاملا مثل طوطي) گذاشتن كه زبون نفهمن .. به طرف ميگم سرويس آرت 128 محدوده و 30 گيگ بر فرض ميگيره ... طرف ميگه نه محدوديش 200 گيگه :blink: مرتيكه زبون نفهم بهش ميگم روي سيستم امتحان كردم ابله . اصلا انگار نه انگار . نرود ميخ آهني در سنگ . گفتم سريعا سريعا سرويس مارو فسخ كن كه با نفهم جماعت روبرو نشم .

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
رفتم نمايندگيش يه سه چهار دختر پسر طوطي (كاملا مثل طوطي) گذاشتن كه زبون نفهمن .. به طرف ميگم سرويس آرت 128 محدوده و 30 گيگ بر فرض ميگيره ... طرف ميگه نه محدوديش 200 گيگه :blink: مرتيكه زبون نفهم بهش ميگم روي سيستم امتحان كردم ابله . اصلا انگار نه انگار . نرود ميخ آهني در سنگ . گفتم سريعا سريعا سرويس مارو فسخ كن كه با نفهم جماعت روبرو نشم .

شما هم به جمع بر و بچز سالم و رها شده از اعتیادی مرگبار به نام شاتل خوش آمدید :D

امیدوارم راحت و سریع یه سرویس دهنده دیگه ای پیدا کنی و طعم آزادی رو بچشی.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

مبارک باشه/ بهش میگفتی سرعت 128 خودم هم بکشوم که 200گیگ نمیشه/ بهترین کار کردی

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
شما هم به جمع بر و بچز سالم و رها شده از اعتیادی مرگبار به نام شاتل خوش آمدید :D

متاسفانه تمام سرویس دهنده همین ویژگی و دارند مطمئن باش رهایی نداره :D هر چند شاتل تهران بهترین اپراتور و پشتیبانی رو داره من که با پارس انلاین از خونه و لایزر از سرکار تماس گرفتم واقعا واسه مملکت متاسف شدم.... باز شاتل دمشون گرم بابا
دوست عزیز شما به کدوم شاتل شهرستان مراجعه کردی؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769

ممنونم دوست عزيز من . من از اين ناراحت ميشم كه ميخوان آدم رو احمق در نظر بگيرن . وگرنه درست بگن محدود كرديم كاري هم نميتونين بكنين هيچ اشكالي نداره . بلاخره دزد هستند ديگه ماهم ناراحت نميشيم.

مبارک باشه/ بهش میگفتی سرعت 128 خودم هم بکشوم که 200گیگ نمیشه/ بهترین کار کردی

ممنونم داريوش جان . اميدوارم شما هم پاينده باشين

بالا