• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
. اینا رو اگه خارج بود میشد دادگاهیشون کرد و در شرکتشون رو بست . اما مثل اینکه اینجا فرق می کنه . پس بهتری مواظب خودمون باشیم . به هیچ وجه گول وعده های تو خالی اینا رو نخورید . د اینا وضعشون خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خراب تر از این حرف هاست

. سر مارو نمی تونید شیره بمالن :D

Last edited:

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
این هم عکسی بود توی p30world که حذف شده . علتش هم اینه که جاعل رای های امروز از سر فسفر سوزوندن زیاد آمپرش رفته بالا و اکانت بچه های مخالف شاتل رو توی p30word توی اینجا جعل کرده تا با اکانتشون به حساب اونا رای بده و حتی کار هایی بر ضد اونا بکنه . p30world حذفش کرده که گند تبلغات چی های شاتل رو بپوشونه !

06061IMMlol.jpg

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
بی خیال دوست عزیز... اینا یه سری ترول هستن که دارن واسه خودشون شادی میکنن! طرف میگه چون شما یوزرت مثل من سه حرفیه، پس یکی هستیم! حالا این به کنار... بگیم اینطوری استدلال میکنه... اونی که با 7 سال سابقه میاد دنبالش رو میگیره ببین دیگه چه موجودیه! :D بخند بهشون و جدی نگیرشون... :lol:

سلام چند وقت نبودیم چقدر شلوغ شده اینجا

کاملا موافقم دوست عزیز

ترول یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق می شود که در جوامع آنلاین مثل فروم ها یا بخش کامنت های یک سایت، پیام هایی بی ربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال می کنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکس العمل های احساسی کنند و باعث بحث های بی ربط به موضوع اصلی شوند. این کلمه می تواند هم به شکل اسم برای فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل برای خود عمل (مثلا ترول وری یا ترول کردن)
برای مثال ممکن است یک نفر عمدا در مطالب خودش غلط دیکته ای بگذارد تا دیگران را تحریک به صحبت در این مورد کند یا اگر هوش بیشتری داشته باشد، در متنی که ظاهرا تلاش می کند غلط های دیکته ای و دستوری دیگران را اصلاح کند چند غلط بگنجاند تا بقیه شروع به دادن جواب های احساسی کنند و بحث از موضوع اصلی منحرف شود.

در شکل های مفهومی، ممکن است یک نفر در مورد خلقت جهان و نظرش در این باره حرف بزند یا در یک سایت با مطالب فنی، بحث تکراری مقایسه لینوکس و مک و ویندوز را بدون ربط به پست اصلی و بدون دلایل منطقی و فقط به قصد دعوا، مطرح کند.

در اینباره که چرا بعضی ها ترول ورزی می کنند نظرات مختلفی هست ولی سندروم های رفتار ضداجتماعی و حس کنترل بر احساسات دیگران از طرف آدم های ضعیف، از تئوری های ارائه شده هستند
.

پس دقت کنید

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
این هم پست ویژه جکسون که باز هم p30world حذفش کرد . چرایش رو که معلوم هست

سلام
واقعا جای تاسفه که برای مخدوش کردن حقیقت این کا رو بکنند (اکانت جدید فقط برای رای گیری)
از مدیران و ناظران انجمن درخواست میشه رسیدگی کنند و بی طرفیp30world رو زیر سوال نبرند
در ضمن قابلیت رای گیری برای عضویتهای جدید رو غیر فعال کنند تا تعداد پستهاشون به حد مجاز برسه

که متاسفانه بی طرفی p30world کاملا زیر سواله

اینم باز یه سری پست دیگه که p23 حذف کرده

----------------------------------------------------
من خودم این کار افتضاح رو دیدم ... ولی طرف تیرش به سنگ خورده چون من خودم اونجا به متوسط رای دادم که کاملا مشخص باشه
در ضمن با اینکارها هیچی تغییر نمیکنه و اصل خود شاتله که باید نشون بده کیفیت داره یانه
این بیچاره رو بگذاری تا فردا یه 200 تا یوزر جدید اضافه میکنه خیلی ضایعه
N_aggressive%20(33).gif
بدبخت تر از این طرف تا حالا ندیدم معلوم نیست چی گیرش میاد که این همه تلاش میکنه
-------------
یک سوال ؟ شما مردم رو چی فرض کردید ؟

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
سلام چند وقت نبودیم چقدر شلوغ شده اینجا

کاملا موافقم دوست عزیز

ترول یک اصطلاح اینترنتی است ..................

آره اتفاقا عکس ترول ها رو هم گذاشتم همشون توی یک روز به گزینه عالی رای دادن . شعار شاتل = دروغ بیشتر ، فروش بیشتر

مشاهده پیوست 141973

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
اینم آخرین حرف من

همون طور که توی p23 هم گفتم

این کار جعل رای امروز شاتل سنگ لحدی بود بر اعتبار شاتل
:cap:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نه بابا سرویس های آرت مگه تو روز محدودیت دارند ؟ مگه شب نیست ؟! !!!
مطمئنید مشکلتون یعنی افت سرعت روز مربوط به این خرابی 1هفته نیست و مربوط به محدودیته ؟؟آرت چند داری ؟؟ کدوم استان ؟ برای شکایت به اینجا ایمیل بزن بنظر من [email protected]
دادا گذشت اون زمون الآن 3 ماهه همین ماجراست
این ماه که دیگه دانلود نکرده ما رو شیر کردن سرعت 9 تا 11 کیلوبایته یه پیج نمیشه باز کرد
ایمیلی که دادین رو امروز براشون یه شکایت ارسال کردم تا ببینیم چی میشه این وضع باشه به هیچ دردی نمیخوره شاتل امیدوارم این ببینن
استان اصفهان - ART 1 و ART2 هر دو محدودیت داشتن و دارن روز و شبم نداره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من به گزینه افتضاح رای دادم....البته اگر گزینه ای بدتر از افتضاح مثل آشغال هم توی رای گیری بود خیلی بهتر بود و ترجیح میدادم به شاتل بگم آشغال.:D

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
شاتل واقعاً افتضاحه این دیگه نظر سنجی داره ؟ من نزدیک 4 سال از شاتل استفاده میکردم ولی شاتل 6 ماهه افتضاح شده بود که فسخ کردم ! دیگه نظر سنجی نداره که بیان رای الکی بدن بعضی ها به گزینه خوب !

Fame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
الان کلی روزه خون میان اینجا در مورد فواید و فضایل شرکت ورشکسته شاتل صحبت می کنن / شکی نیست که وضع شرکت خوب نیست که کارمنداش انقدر بیکارن که کل ساعت اداری رو میان توی اینترنت چرخیدن / اگه وضع شرکت خوب بود این ترافیک بیشتری از مخابرات می خرید و این همه فحش رو به جان نمی خرید / این همه یوزر رو هم اینطوری شاکی نمی کرد :hmm:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سلام ببین چه خبره یا ابلفضل :D
خوب منم به شاتل رای عالی دادم البته روز دوم رای گیری ، چون از شاتل راضی هستم مشکل هم ندارم
بعدشم واقعا فک میکنید شاتل با عالی و افتضاح این نظر سنجی احتیاج داره و با گزینه عالی و افتضاح عالی و افتضاح میشه واقعا که فکر مسخره ای باباجان ول کنید شما که همه میگید از شاتل رفتید پس بای بای باشه اطلاع رسانی هم کنید که شاتل عله بله ولی دیگه به تشویش اذهان عمومی و جو فروم ها نپردازید بیا خوبه الان پی سی ورلد رو هم بستن ..............

بعدشم دوست عزیز 7_F_7
این جماعت اخلاقشون همینه تا کم میارن می خوان خرابت کنن و مسخرت می کنند و تهمت میزنند که تو کم بیاری به من هم اوایل می گفتند من با Blurey اکه درست نوشته باشم یک نفر هستم گوش نده بهشون بابا

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
راي ما گزينه افتضاح. چهار سال مشترك شاتل بودم. اما به يكبار شروع شد . دزدي هاش . ابتدا سه گيگ هاي هديه رو نميداد به من. طوري ميريخت كه يك ساعت بعدش دوره من تموم بشه. هميشه همين طور بود. و بعدش دانلود شب رو قطع كرد. هيچي نميتونستم بگيرم. شديم عين خفاش بايد تا ساعت 3:30 صبح بيدار ميمونديم تا ببينيم اين شركت آشغال اجازه دانلود 4 تا فايل ضروري رو ميده يا نه ؟
گزينه افتضاح لاسق اين شركت .

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
راي ما گزينه افتضاح. چهار سال مشترك شاتل بودم. اما به يكبار شروع شد . دزدي هاش . ابتدا سه گيگ هاي هديه رو نميداد به من. طوري ميريخت كه يك ساعت بعدش دوره من تموم بشه. هميشه همين طور بود. و بعدش دانلود شب رو قطع كرد. هيچي نميتونستم بگيرم. شديم عين خفاش بايد تا ساعت 3:30 صبح بيدار ميمونديم تا ببينيم اين شركت آشغال اجازه دانلود 4 تا فايل ضروري رو ميده يا نه ؟
گزينه افتضاح لاسق اين شركت .

داداش من،
من الان چند ساله مشترک شاتل هستم درسته هدیه هایی که میداد قطع شده ولی اینکه گیگ هدیه رو طوری میریخت که زود تموم شده ازون حرفاستا،اتفاقا واسه عید 2-3 گیگ داد که حالشو بردم حسابی!
منکه خیلی راضیم سرعت 128 گرفتم ولی دانلودم بالای 60-70 هست و بعضی وقتا بالای 100 و سرویس شبانه رایگانشم از 1 هست تا 8 صبح و سرعتش معقوله.
وقتی مبین نت مال اطلاعات هست دیگه چه انتظاری از ispهای دیگه دارید،
بعدم اگه نت مشکل داره تو کل کشور مشکل داره.

Sent from my X10 using Tapatalk

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
داداش من،
من الان چند ساله مشترک شاتل هستم درسته هدیه هایی که میداد قطع شده ولی اینکه گیگ هدیه رو طوری میریخت که زود تموم شده ازون حرفاستا،اتفاقا واسه عید 2-3 گیگ داد که حالشو بردم حسابی!
منکه خیلی راضیم سرعت 128 گرفتم ولی دانلودم بالای 60-70 هست و بعضی وقتا بالای 100 و سرویس شبانه رایگانشم از 1 هست تا 8 صبح و سرعتش معقوله.
وقتی مبین نت مال اطلاعات هست دیگه چه انتظاری از ispهای دیگه دارید،
بعدم اگه نت مشکل داره تو کل کشور مشکل داره.

من که 512 دارم سرعمت دانلود از 64 بالاتر نمیره... شما کاری کردید که سرعتتون بالاست؟ با پشتیبانی تماس گرفتید؟

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من که 512 دارم سرعمت دانلود از 64 بالاتر نمیره... شما کاری کردید که سرعتتون بالاست؟ با پشتیبانی تماس گرفتید؟

والا من تو شیراز هستمو از آرانیک نماینده شاتل تو شهرمون گرفتم.
نه کاری نکردم چون کامپیوترم چندان مدل بالا نیستو قدیمیه و اجازه انجام کاری نمیده.
زنگ بزنم بگم چرا سرعت دانلودم بالاست؟
خب با برنامه دانلود منیجر و حتی ساید speedtest سرعت دانلود تو روز رو بالای 60-70 نشون میده

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
والا من تو شیراز هستمو از آرانیک نماینده شاتل تو شهرمون گرفتم.
نه کاری نکردم چون کامپیوترم چندان مدل بالا نیستو قدیمیه و اجازه انجام کاری نمیده.
زنگ بزنم بگم چرا سرعت دانلودم بالاست؟
خب با برنامه دانلود منیجر و حتی ساید speedtest سرعت دانلود تو روز رو بالای 60-70 نشون میده

آقا دمت گرم. زنگ زدم گفتم بچه ها میگن سرعتشون burst شده مال من همون سرعت اسمیه... البته مستقیم نگفتن ولی منظورشون این بود که چون مرکز مخابراتیت فعلا" خلوته میتوانیم بهت سرعت بالاتر بدیم. ولی تضمین شده نیست یعنی هر لحظه ممکنه به سرعت اصلی (512 کیلوبیت) برگرده.

بعد از 10 ماه سرعت دانلود 64 کیلوبایت، الآن دانلودم بالای 250 کیلوبایته! :D

خداییش دمشون گرم. فقط امیدوارم برای یک ساعت و یک روز و یک هفته نباشه... :rolleyes:

1933271246.png

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خیر دوست عزیز . من الان توی اهواز دوستام eco 128 داره . الان 2 سال روز ها سرعتش 280 . شب ها هم 60-65 :) و قطعی هم اصلا نداره ::blush:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
منم تهرانم 128 اکو دارم تو روز که سرعتم خیلی خوبه البته نه مث شما سرعت دانلود روی 50 و 40 60 بلاخره تهران مراکز شلوغتر دست شاتل کمتر بازه تا شیراز ولی نوش جونت

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
منم تهرانم 128 اکو دارم تو روز که سرعتم خیلی خوبه البته نه مث شما سرعت دانلود روی 50 و 40 60 بلاخره تهران مراکز شلوغتر دست شاتل کمتر بازه تا شیراز ولی نوش جونت

شما هم یه تماس بگیر مثل دوست قبلی شاید مشکل سرعتت حل بشه و بهتر بشه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیر دوست عزیز . من الان توی اهواز دوستام eco 128 داره . الان 2 سال روز ها سرعتش 280 . شب ها هم 60-65 :) و قطعی هم اصلا نداره ::blush:

خیلی ممنون دوست عزیز، پس این 10 ماهی که استفاده کردم سر ما بی کلاه مونده بود! :D

آخه من سرویسم 512 هست که این سرعت شده. ممنون دوست عزیز ولی وقتی مرکز مخابراتیم شلوغ بشه و سرعتم برگرده به سرعت قبلی، رسما" کوفتم میشه! :D

بالا