• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
2 شبه اینترنت قطع بود گفتن از طرف مخابرات بوده! الان هم که وصل شده ***** وحشتناک سرعتش پایین اومده

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
منکه اینترنتم قطع نبود فقط یه ایمیل دادن که فلان تاریخ صبح زود 2ساعت ممکنه اختلال داشته باشه ولی از صبح تا الان همش تو نت میچرخم مشکل خاصی نبوده قطعی هم نداشته :D

Sent from my X10

Pedram_mrn

Registered User
لایک‌ها
17
روی فایل دانلود شده راست کلیک کنید و از قسمت properties ببینید size و size on disk چقدر هستند؟ احتمالا size on disk مقدارش 3.544.345 بایت هست.

شما برای تست کردن اصولی باید یه برنامه مدیریت ترافیک مثل du meter نصب کنید. توی اون برنامه ببینید چقدر مجموع دانلود و آپلود شده، توی پانل شاتل هم ببینید. اگه ارقامش تفاوت دارن با پشتیبانی تماس بگیرید قاعدتا باید جوابی داشته باشن...

/

اینترنت از دیروز بعد از ظهر تا الآن قطع شده بود... صبح sms زدن که مشکل از طرف مخابراته صبر کنید درست میشه! با اینکه از کار و زندگی افتادیم و دوباره چشممون به جمال دایل آپ روشن شد، ولی آدم از اینکه می بینه یه شرکت برای مشتریاش ارزش قائله و بهشون برای خرابی sms میزنه و عذرخواهی میکنه، احساس خوبی پیدا میکنه! حالا دندونمون رو تیز کردیم یکی دو گیگ هم ترافیک هدیه بدن بابت خرابی! :D

منکه اینترنتم قطع نبود فقط یه ایمیل دادن که فلان تاریخ صبح زود 2ساعت ممکنه اختلال داشته باشه ولی از صبح تا الان همش تو نت میچرخم مشکل خاصی نبوده قطعی هم نداشته :D

Sent from my X10

سایز آن دیسک 3.297.280 بود.
آخه بقیه دوستان هم راجع به این موضوع صحبت کرده بودن و همین مشکل رو داشتن.

واسه منم ایمیل زدن منتها نوشته بود 25 ام 2 ساعت کله سحر قطعه.

خیلی وقت بود شاتل منو محدود نکرده بود ولی جدیدا داره بازی درمیاره باز الان 4 شبه محدودم کردن.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44

دقیقا قصدش همین بوده و فعلا عقلش خوب کار کرده و ترفندش گرفته و شاتل رو برده زیر علامت ؟
اینجا و تاپیک های دیگه (p30w) خیلی ها برای خراب کردن اسم شاتل تو بازار دارن مستقیم و غیر مستقیم فعالیت می کنن و دستکاری توی نظر سنجی یه نمونه دیگه از این فعالیت ها
...............

سلام
شما چه گیری دادی به این نظریه ی که خواستن شاتل رو خراب کنند (یواش یواش دارم بهتون شک میکنم:D:lol:)

اون یارو زرنگه توی 2 روز اول دستکاری نظرسنجی کارش رو بلد بود اما نمیدونست که شاید اینطوری گندش دربیاد و معلوم بشه که خرابکاریه

درضمن برای خراب کردن نظرسنجی یا باید خیلی روانی باشی که 60-80 تا اکانت درست کنی و یا باید ذینفع باشی

وقتی تو p30w نشون دادم که نظرسنجی اصلی چی بوده و چطوری تقلب شده، یکی دو روز بعدش بعضی ها خواستن چو بندازن که طرف خواسته شاتل رو خراب کنه

کلی گفتم خدمتتون که دیگران هم در جریان باشن

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سایز آن دیسک 3.297.280 بود.
آخه بقیه دوستان هم راجع به این موضوع صحبت کرده بودن و همین مشکل رو داشتن.

واسه منم ایمیل زدن منتها نوشته بود 25 ام 2 ساعت کله سحر قطعه.

خیلی وقت بود شاتل منو محدود نکرده بود ولی جدیدا داره بازی درمیاره باز الان 4 شبه محدودم کردن.

ممکنه موقع دانلود، برنامه های سیستم مثل آنتی ویروس با اینترنت ارتباط برقرار کنن... همون بهترین راه نصب برنامه مدیریت پهنای بانده که ببینید در یک بازه زمانی دقیقا چقدر receive داشتید، همون مقدار هم باید قاعدتا" در پانل شاتل باشه.

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من چند وقت پست ندادم، چون دیدم فایده نداره.
فقط بگم من بعد 2 سال و 6 ماه فسخ کردم نمیگم الان از کجا گرفتم که نگن تبلیغ میکنه. کیفیت اینجا بهتر نیست اما خب ارزونتر، دیگه اعصابم خورد نمیشه که سرم کلاه میره.
درباره فسخ هم بگم، سه شنبه هفته پیش زنگ زدم، گفتم نامه جمع آوری رو فرستادین مخابرات، گفتم بله امروز فرستادیم. یه چند روز صبر کردم دیدم هنوز از رانژ در نیومده خطم، شنبه زنگ زدم، دوباره پرسیدم، این دفعه گفتن نه!!!!!!! عصبانی شدم، رفتم اونجا، دیدم اصلا نامه رو نزده بودن!!! تاریخ نامه واسه همون روز بود!!! گفتم چرا دروغ میگین! یه سری دلیل چرت اورد که اصلا ربط نداشت، بعد که دید اوضاع خیته، فقط عذرخواهی کرد که همکارمون اشتباه کرده!!!!!
به قول یکی از دوستان که قبلا گفته بود، مسئولین شاتل فقط مودبانه دروغ میگن!!!!

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
شما چه گیری دادی به این نظریه ی که خواستن شاتل رو خراب کنند (یواش یواش دارم بهتون شک میکنم:D:lol:)

اون یارو زرنگه توی 2 روز اول دستکاری نظرسنجی کارش رو بلد بود اما نمیدونست که شاید اینطوری گندش دربیاد و معلوم بشه که خرابکاریه

درضمن برای خراب کردن نظرسنجی یا باید خیلی روانی باشی که 60-80 تا اکانت درست کنی و یا باید ذینفع باشی

وقتی تو p30w نشون دادم که نظرسنجی اصلی چی بوده و چطوری تقلب شده، یکی دو روز بعدش بعضی ها خواستن چو بندازن که طرف خواسته شاتل رو خراب کنه

کلی گفتم خدمتتون که دیگران هم در جریان باشن

سلام

حالا شما بفرمایید به چه دلیل حرف بنده یه نظریه هستش و حرف شما یه واقعیت؟می شه برای ما ثابت کنید که شخص یا اشخاصی قصد تخریب شاتل رو نداشتن؟ (یواش یواش با تحلیل هاتون بنده هم دارم به شما شک می کنم :D)

اون طرف اگه زرنگ بود و کارشو بلد بود حداقل یه شبه این کارو نمی کرد و خورد خورد رای و به سود شاتل تغییر می داد

از کجا میشه ثابت کرد که طرف قصد تخریب شاتل رو نداشته و از کجا میشه ثابت کرد که این کار از طرف شاتل بوده!! شما که تحلیل گر بسیار قوی هستید و با نمودار و ذکر آمار و اسناد تمام مسائل رو تحلیل می کنید لطفا در این مورد به ما و دوستان توضیح بدید و ما با روی باز استقبال می کنیم

تو p30w که شما کلا با برنامه ریزی دقیق و صرف وقت و حوصله در تاپیک شاتل مشغول به فعالیت هستید و آواتار شما کاملا این مورد رو تایید می کنه ، میشه یکم در مورد اهداف بلند مدت خودتون در جهت فعالیت علیه شاتل، برای ما و دوستان بگید ؟ :D و بفرمایید که چه برنامه های دیگه ای رو در پیش دارید؟

در جریان کلیات نباشید و به جزئیات هم دقت کنید :D

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
بسیار حرف زشتی بود !!!!

شاتل باید خوشحال باشه که مشترکی مثل شما با این نوع طرز فکر و ادبیات رو از دست میده

اگه حرفي زدم 4 تا چيز از تو بيشتر ميفهمم . آمارشون رو دراورده بودم. كارشون لاس زدن با من بود و مسائل پشت پرده اي كه جاش نبود اينجا بگم فقط خواستن گوشه چشمي براتون بيام تا ببينين پشت اين لاس زدن ها بوده.
تو هم بهتر راجع موضوعي كه نميدوني خفه خون بگيري چاك دهنت رو باز نكني .

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام

حالا شما بفرمایید به چه دلیل حرف بنده یه نظریه هستش و حرف شما یه واقعیت؟می شه برای ما ثابت کنید که شخص یا اشخاصی قصد تخریب شاتل رو نداشتن؟ (یواش یواش با تحلیل هاتون بنده هم دارم به شما شک می کنم
biggrinsmiley.gif
)

اون طرف اگه زرنگ بود و کارشو بلد بود حداقل یه شبه این کارو نمی کرد و خورد خورد رای و به سود شاتل تغییر می داد

از کجا میشه ثابت کرد که طرف قصد تخریب شاتل رو نداشته و از کجا میشه ثابت کرد که این کار از طرف شاتل بوده!! شما که تحلیل گر بسیار قوی هستید و با نمودار و ذکر آمار و اسناد تمام مسائل رو تحلیل می کنید لطفا در این مورد به ما و دوستان توضیح بدید و ما با روی باز استقبال می کنیم

تو p30w که شما کلا با برنامه ریزی دقیق و صرف وقت و حوصله در تاپیک شاتل مشغول به فعالیت هستید و آواتار شما کاملا این مورد رو تایید می کنه ، میشه یکم در مورد اهداف بلند مدت خودتون در جهت فعالیت علیه شاتل، برای ما و دوستان بگید ؟
biggrinsmiley.gif
و بفرمایید که چه برنامه های دیگه ای رو در پیش دارید؟

در جریان کلیات نباشید و به جزئیات هم دقت کنید
biggrinsmiley.gif

من به شما مشکوکم چون ظاهرا علاقه ی خاصی به دنبال کردنم و فعالیت هام و همچنین اواتارم دارید

از اونجا میشه ثابت کرد نظریه ی من به واقعیت شبیه (خوب بخون) که دقیقا رفتار اون زرنگ رو چک میکردم و ایدی هایی رو که میساخت رو مشخص کردم و به همین دلیل نظرسنجی p30w قفل شد (مدارکش رو برای ناظرین فرستادم) همون شب اخرش که داشت جون میکند و یکی یکی رای میداد به عالی لوش دادم

حالا اگر لو نرفته بود و تعداد رای های عالی به 200 تا میرسید اون هم بعد از چند روز کی میتونست ثابت کنه جعلیه
اما الان که نظر سنجی قفل شده و اون زرنگ هم داره میسوزه که کارش نصفه مونده ، بهترین ترفند اینه که بگه خواستن شاتل رو تخریب کنند (حربه ی خوبیه نه)

پرسیدید اهداف بلند مدت
:blush:(اولا اصلا مجبور نیستم که توضیح بدم ولی چون شمایی میگم
biggrinsmiley.gif
) هر چیزی در فرم p30w دیدید به تاریخش هم توجه کنید. هر زمان که شاتل خطایی کرده و من تجربش کرده باشم اونجا گفتم . توی نظرسنجی اونجا به بد رای دادم ودر نظرسنجی اینجا هم به متوسط (دلیلش هم اون زمان شاتل در حد بد بود الان در حد متوسط و ممکنه فردا در حد افتضاح باشه یا عالی
coolsmiley02.gif
اگر نخوام احساسی رای بدم)

یه دلیل محکم دیگه هم اون زرنگ هر چی اسم ایدی که با شاتل خیلی خوب نبودن رو اومد اینجا جعل کرد و در نظرسنجی اینجا به عالی رای داد ولی تیرش به خطا خورد

حالا شما خودت رو معرفی کن ببینیم که چی تو چنته داری و با اون اواتارت که توی p30w هم مشابهش هست این نظریه ی تخریب شاتل رو داد میزنی

و اگر کسی از شرکت و یا سرویسش راضی باشه هیچ وقت نمیاد بحث کنه که شما اشتباه میکنی و اصلا نمیدونم شما اگر طرفدار شاتل هستی چه نفعی براتون داره. من اگر مخالفم (در بعضی از جنبه های شاتل) برای اینه که در حقم ظلم کرده ولی دلیلی برای جانبداری شما نمیبینم
blinksmiley.gif

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
چهار پنج صفحه آخر تاپیک پارس آنلاین رو حتما برید بخونید . چه گیری دادن اینا به پارس .... :)

nasr1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خدانگهدار

سلام دوستان
منهم دو شبه که تقریبا اینترنت رایگانم قطع شده
با قسمت پشتیبانی فنی که تماس میگیرم پاس میده به پشتیبانی فروش
پشتیبانی فروش هم پاس میده به پشتیبانی فنی
همشون هم میگن که زیاد مصرف کردی
به هرکدومشون هم که میگم مصرف باید چقدر باشه میگن ما نمیدونیم
کارشناسهای پشتیبانی فنی بنام خانم عباسی و خانم فرشید تاش گفتند که بیشتر از 100 مگابایت دانلود رایگان نمیتونی داشته باشی وقتی هم که ازشون خواستم برام همین حرف رو با سربرگ شاتل فکس کنند پاس دادن به قسمت پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم دیگه جواب تلفن رو نمیده و مستقیم میره قسمت ضبط پیام
بوسیله چت با پشتیبانی فنی هم که اینظوری جواب دادند که براتون میفرستم
System 12:00:00 PM
System is getting started. [Wednesday, May 09, 2012 12:00:00 PM]
مشترک شاتل 12:00:15 PM
سلام
System 12:00:20 PM
A representative will be connected, please be patient.
پشتیبانی فنی enters the chatroom.
پشتیبانی فنی 12:00:34 PM
با عرض سلام و وقت بخیرپشتیبانی فنی هستم، ضمن سپاسگزاری بابت مطرح نمودن مشکل خود از طریق گفتگوی آنلاین از بخش فنی پاسخگوی شما هستم .
در صورتی که مشکلات مالی از قبیل: بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه ، پرداخت بدهی و منظور نشدن آن در حساب ،تغییر سرویس و...سوال داشتید در تهران با شماره 23099 و در شهرستان با نمایندگی شهر خود تماس بگیرید و در صورت داشتن مشکل فنی با ذکر شناسه کاربریتان مشکل خود را بفرمایید.
شماره نمایندگی ها :ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت

nasr1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خدانگهدار

سلام دوستان
منهم دو شبه که تقریبا اینترنت رایگانم قطع شده
با قسمت پشتیبانی فنی که تماس میگیرم پاس میده به پشتیبانی فروش
پشتیبانی فروش هم پاس میده به پشتیبانی فنی
همشون هم میگن که زیاد مصرف کردی
به هرکدومشون هم که میگم مصرف باید چقدر باشه میگن ما نمیدونیم
کارشناسهای پشتیبانی فنی بنام خانم عباسی و خانم فرشید تاش گفتند که بیشتر از 100 مگابایت دانلود رایگان نمیتونی داشته باشی وقتی هم که ازشون خواستم برام همین حرف رو با سربرگ شاتل فکس کنند پاس دادن به قسمت پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم دیگه جواب تلفن رو نمیده و مستقیم میره قسمت ضبط پیام
بوسیله چت با پشتیبانی فنی هم که اینظوری جواب دادند که براتون میفرستم
System 12:00:00 PM
System is getting started. [Wednesday, May 09, 2012 12:00:00 PM]
مشترک شاتل 12:00:15 PM
سلام
System 12:00:20 PM
A representative will be connected, please be patient.
پشتیبانی فنی enters the chatroom.
پشتیبانی فنی 12:00:34 PM
با عرض سلام و وقت بخیرپشتیبانی فنی هستم، ضمن سپاسگزاری بابت مطرح نمودن مشکل خود از طریق گفتگوی آنلاین از بخش فنی پاسخگوی شما هستم .
در صورتی که مشکلات مالی از قبیل: بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه ، پرداخت بدهی و منظور نشدن آن در حساب ،تغییر سرویس و...سوال داشتید در تهران با شماره 23099 و در شهرستان با نمایندگی شهر خود تماس بگیرید و در صورت داشتن مشکل فنی با ذکر شناسه کاربریتان مشکل خود را بفرمایید.
شماره نمایندگی ها :ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت

nasr1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
[FONT=&quot]سلام[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT][FONT=&quot] 12:01:19 PM [/FONT]
[FONT=&quot]مشکل من قطع اینترنت رایگان شبانه است[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]من دیشب فقط تونستم 2 مگابایت دانلود کنم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]در صورتی که در حالت عادی قادر به دانلود 1300 تا 1400 مگابایت هستم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]مشکل کجاست[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]دوستان شما در بخش فنی و فروشقسمت پشتیبانی میگن که من شبهای قبل زیاد دانلود کردم[/FONT][FONT=&quot] هر چی میگم چقدر باید دانلود میکردم که قطع نشه کسی عدد درست و حسابی نمیده خانم عباسی هم میگه که باید فقط شبی 100 مگابایت دانلود کنی میشه یه فکس به همین مظنون برای من ارسال فرمایید [/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT][FONT=&quot] 12:03:31 PM [/FONT]
[FONT=&quot]شما باید با توجه به گزارش مصرف که در سایت زید هست مدیریت دانلود داشته باشید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT][FONT=&quot] 12:03:42 PM [/FONT]
[FONT=&quot]من چطوری مدیریت دانلودکنم در صورتی که نمیدونم باید چقدر دانلود کنم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT][FONT=&quot] 12:04:11 PM [/FONT]
[FONT=&quot]عدد مشخصی هم نیست که اعلام بشه چون توسط نرم افزار بررسی میشه[/FONT][FONT=&quot] شما باید بررسی کنید در چه زمانهایی مصرف زیاد داشتید و همانها را مدیریت کنید [/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT][FONT=&quot] 12:05:01 PM [/FONT]
[FONT=&quot]چرا الکی مراجعه کنندگانتون رو سردرگم می کنیدوقتی من نمیدونم چقدر باید مصرف کنم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:05:11[/FONT] PM
[FONT=&quot]در بخش گزارش روزانه و یا ماهانه که در سایت بالا اشاره شد تمام موارد مشخص هست[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:05:14[/FONT] PM
[FONT=&quot]چی ر و باید مدیریت کنم گزارش فقط به من میگه چقدر مصرف کردم نمیگه چقدر باید مصرف کنم[/FONT] [FONT=&quot]من به عنوان یه مصرف کننده وقتی یه چیزی هم رایگان باشه دوست دارم بشترین مقدار رو مصرف کنم این یه چیز بدیهیه[/FONT] [FONT=&quot]شما باید به من اعلام کنید[/FONT] [FONT=&quot]که حداکثر مصرف من باید چقدر باشه[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:07:31[/FONT] PM
[FONT=&quot]شما باید توجه داشته باشید که در ساعات رایگان همه مشترک ها علاقه دارند دانلود رایگان کنند[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:07:42[/FONT] PM
[FONT=&quot]بخشید یعنی شما واقعا متوجه نمیشید من چی میگم من میگم باید جقدر مصرف کنم واقعا سخته جواب این سوال؟؟؟[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:08:21[/FONT] PM
[FONT=&quot]و شما دانلود زیادی داشتید و با مشترکان پر مصرف مثل خودتون به اشتراک گذاشته شدید جواب شما این چیزهایی بود که اشاره شد[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:08:50[/FONT] PM
[FONT=&quot]طبق قوانین سازمان مقررات شما حداکثر میتونید با 8 نفر یا 10 نفر من رو به اشتراک بگذارید بر فرض اشتراک با ده نفرباید مقدار دانلود من یک دهم بشه نه یک هفتصدم[/FONT]
[FONT=&quot]دو مگابایت در شب[/FONT] [FONT=&quot]میشه یک هفتصدم[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:10:21[/FONT] PM
[FONT=&quot]سرعت شما در شب چقدر هست؟[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:10:43[/FONT] PM
[FONT=&quot]دوست عزیز[/FONT]
[FONT=&quot]من میگم دیشب از 1 بامداد تا 7 صبح[/FONT] [FONT=&quot]همش دو مگابایت دانلودداشتم[/FONT] [FONT=&quot]شما ازمن سرعت میپرسی[/FONT] [FONT=&quot]تقریبا صفر[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:13:21[/FONT] PM
[FONT=&quot]افت سرعت در همان لحظه بررسی میشه شما لطف کنید شب که مشکل دارید تماس بگیرید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:13:30[/FONT] PM
[FONT=&quot]دوست عزیز[/FONT] [FONT=&quot]این افت سرعت نیست این تقریبا قطع شدن اینترنته[/FONT] [FONT=&quot]من خودم کارشناس سخت افزار هستم فرق افت سرعت و قطع اینترنت رو میدونم[/FONT] [FONT=&quot]اینترنتی که وصله[/FONT] [FONT=&quot]ولی هیچی رد و بدل نمیشه یعنی قطعه لطفا برای پیچاندن مشتریان از اصلاحات دیگه ای استفاده نمایید[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:15:32[/FONT] PM
[FONT=&quot]جناب من چک کردم شما قطعی روی سیستم ندارید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:15:43[/FONT] PM
[FONT=&quot]دوست عزیز[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:15:51[/FONT] PM
[FONT=&quot]حتی در ساعاتی که اعلام میکنید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:15:54[/FONT] PM
[FONT=&quot]گفتم وقتی وصلی و هیچ چیزی رد و بدل نمیشه یعنی چی؟؟؟؟[/FONT] [FONT=&quot]من اینترنت نگرفتم که فقط وصل باشم[/FONT] [FONT=&quot]اینترنت گرفتم که فایل بگیرم و بفرستم[/FONT] [FONT=&quot]وقتی نمیتونم اینکار رو بکنم یعنی قطعم[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:16:32[/FONT] PM
[FONT=&quot]شما که الان مودمتون خاموش هست[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:16:38[/FONT] PM
[FONT=&quot]دوست عزیز[/FONT] [FONT=&quot]چرا توجه نمیکنی[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:16:47[/FONT] PM
[FONT=&quot]پس لطف کنید هر زمالن که مشکل رد و بدل کردن دارید در تماس باشید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:16:53[/FONT] PM
[FONT=&quot]من روزها هیچ مشکل اینترنتی ندارم[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:17:01[/FONT] PM
[FONT=&quot]یعنی ما هم ببینیم شما قطع هستید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:17:03[/FONT] PM
[FONT=&quot]مشکل برای اینترنت رایگاه[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:17:08[/FONT] PM
[FONT=&quot]و مشکل رو بررسی کنیم[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:17:08[/FONT] PM
[FONT=&quot]رایگانه[/FONT] [FONT=&quot]مشکل من رو میتونید توی گزارش مصرف روزانه ام ببینید این که کار سختی نیست[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:17:41[/FONT] PM
[FONT=&quot]شما میگید رایگان پس در همون ساعت رایگان هم در تماس باشید[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:17:48[/FONT] PM
[FONT=&quot]یعنی واقعا باید سه نصفه شب از خواب بیدار بشم و با شما صحبت کنم[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:18:21[/FONT] PM
[FONT=&quot]بله[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:18:43[/FONT] PM
[FONT=&quot]اشکالی نداره متن گفتگومون رو روی یکی از وبلاگها بگذارم تا همه متوجه بشند شما چقدر مشتری مدارید؟؟؟[/FONT]
[FONT=&quot]پس از گذشت سه دقیقه هنوز منتظر پاسخ شما هستم در صورت عدم پاسخ[/FONT] [FONT=&quot]فکر میکنم که از نظر شما مشکلی نداره[/FONT]
[FONT=&quot]ممنون از شما که وقت گذاشتید[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:24:01[/FONT] PM
[FONT=&quot]شما سوالی پرسیدید جواب شما هم در تمام سطرها داده شده[/FONT]
[FONT=&quot]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&quot]12:24:40[/FONT] PM
[FONT=&quot]خدانگهدار[/FONT]
[FONT=&quot]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&quot]12:25:01[/FONT] PM
[FONT=&quot]خدانگهدار[/FONT]

nasr1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته بی انصافی اگه بگم کیفیت اینترنت شاتل خوب نیست
کیفیتش از نظر من عالیه
ولی قسمت دانلود رایگان شبانه مشکل داره

ShadZist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شاتل واقعا افتضاحه !!!

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
البته بی انصافی اگه بگم کیفیت اینترنت شاتل خوب نیستکیفیتش از نظر من عالیهولی قسمت دانلود رایگان شبانه مشکل داره
شبانه مشکل داره یعنی یک چهارم ساعت های کل شبانه روز قطعه دیگه ....... ----یعنی 8 روز در ماه اینترنت قطعه داداش خوب من ....

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
منکه مشکلی با شاتل نداشتمو ازش راضیم درباره شبانه هم تست میکنم نتیجه رو میگم ولی فکر نکنید شاتل بده یکی دیگش خوبه،
تو ایران همه چی همینجوره دوستان من.
بقول دوستمون برید ببینید درباره پارس آنلاین چی میگن!

Sent from my X10

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
شاتل فقط پول را میشناسه....

تو مملکت ما کیه که غیر از پولو بشناسه؟نمونه بارزش اختلاص خدا میلیارد تومنی و اختلاص جدید چندین میلیون یورویی بانک ملی..

Sent from my X10

بالا