2 شبه اینترنت قطع بود گفتن از طرف مخابرات بوده! الان هم که وصل شده ***** وحشتناک سرعتش پایین اومده
روی فایل دانلود شده راست کلیک کنید و از قسمت properties ببینید size و size on disk چقدر هستند؟ احتمالا size on disk مقدارش 3.544.345 بایت هست.
شما برای تست کردن اصولی باید یه برنامه مدیریت ترافیک مثل du meter نصب کنید. توی اون برنامه ببینید چقدر مجموع دانلود و آپلود شده، توی پانل شاتل هم ببینید. اگه ارقامش تفاوت دارن با پشتیبانی تماس بگیرید قاعدتا باید جوابی داشته باشن...
/
اینترنت از دیروز بعد از ظهر تا الآن قطع شده بود... صبح sms زدن که مشکل از طرف مخابراته صبر کنید درست میشه! با اینکه از کار و زندگی افتادیم و دوباره چشممون به جمال دایل آپ روشن شد، ولی آدم از اینکه می بینه یه شرکت برای مشتریاش ارزش قائله و بهشون برای خرابی sms میزنه و عذرخواهی میکنه، احساس خوبی پیدا میکنه! حالا دندونمون رو تیز کردیم یکی دو گیگ هم ترافیک هدیه بدن بابت خرابی!
منکه اینترنتم قطع نبود فقط یه ایمیل دادن که فلان تاریخ صبح زود 2ساعت ممکنه اختلال داشته باشه ولی از صبح تا الان همش تو نت میچرخم مشکل خاصی نبوده قطعی هم نداشته
Sent from my X10
دقیقا قصدش همین بوده و فعلا عقلش خوب کار کرده و ترفندش گرفته و شاتل رو برده زیر علامت ؟
اینجا و تاپیک های دیگه (p30w) خیلی ها برای خراب کردن اسم شاتل تو بازار دارن مستقیم و غیر مستقیم فعالیت می کنن و دستکاری توی نظر سنجی یه نمونه دیگه از این فعالیت ها
...............
سایز آن دیسک 3.297.280 بود.
آخه بقیه دوستان هم راجع به این موضوع صحبت کرده بودن و همین مشکل رو داشتن.
واسه منم ایمیل زدن منتها نوشته بود 25 ام 2 ساعت کله سحر قطعه.
خیلی وقت بود شاتل منو محدود نکرده بود ولی جدیدا داره بازی درمیاره باز الان 4 شبه محدودم کردن.
سلام
شما چه گیری دادی به این نظریه ی که خواستن شاتل رو خراب کنند (یواش یواش دارم بهتون شک میکنم:lol
اون یارو زرنگه توی 2 روز اول دستکاری نظرسنجی کارش رو بلد بود اما نمیدونست که شاید اینطوری گندش دربیاد و معلوم بشه که خرابکاریه
درضمن برای خراب کردن نظرسنجی یا باید خیلی روانی باشی که 60-80 تا اکانت درست کنی و یا باید ذینفع باشی
وقتی تو p30w نشون دادم که نظرسنجی اصلی چی بوده و چطوری تقلب شده، یکی دو روز بعدش بعضی ها خواستن چو بندازن که طرف خواسته شاتل رو خراب کنه
کلی گفتم خدمتتون که دیگران هم در جریان باشن
بسیار حرف زشتی بود !!!!
شاتل باید خوشحال باشه که مشترکی مثل شما با این نوع طرز فکر و ادبیات رو از دست میده
سلام
حالا شما بفرمایید به چه دلیل حرف بنده یه نظریه هستش و حرف شما یه واقعیت؟می شه برای ما ثابت کنید که شخص یا اشخاصی قصد تخریب شاتل رو نداشتن؟ (یواش یواش با تحلیل هاتون بنده هم دارم به شما شک می کنم)
اون طرف اگه زرنگ بود و کارشو بلد بود حداقل یه شبه این کارو نمی کرد و خورد خورد رای و به سود شاتل تغییر می داد
از کجا میشه ثابت کرد که طرف قصد تخریب شاتل رو نداشته و از کجا میشه ثابت کرد که این کار از طرف شاتل بوده!! شما که تحلیل گر بسیار قوی هستید و با نمودار و ذکر آمار و اسناد تمام مسائل رو تحلیل می کنید لطفا در این مورد به ما و دوستان توضیح بدید و ما با روی باز استقبال می کنیم
تو p30w که شما کلا با برنامه ریزی دقیق و صرف وقت و حوصله در تاپیک شاتل مشغول به فعالیت هستید و آواتار شما کاملا این مورد رو تایید می کنه ، میشه یکم در مورد اهداف بلند مدت خودتون در جهت فعالیت علیه شاتل، برای ما و دوستان بگید ؟و بفرمایید که چه برنامه های دیگه ای رو در پیش دارید؟
در جریان کلیات نباشید و به جزئیات هم دقت کنید
سلام دوستان منهم دو شبه که تقریبا اینترنت رایگانم قطع شده با قسمت پشتیبانی فنی که تماس میگیرم پاس میده به پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم پاس میده به پشتیبانی فنی همشون هم میگن که زیاد مصرف کردی به هرکدومشون هم که میگم مصرف باید چقدر باشه میگن ما نمیدونیم کارشناسهای پشتیبانی فنی بنام خانم عباسی و خانم فرشید تاش گفتند که بیشتر از 100 مگابایت دانلود رایگان نمیتونی داشته باشی وقتی هم که ازشون خواستم برام همین حرف رو با سربرگ شاتل فکس کنند پاس دادن به قسمت پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم دیگه جواب تلفن رو نمیده و مستقیم میره قسمت ضبط پیام بوسیله چت با پشتیبانی فنی هم که اینظوری جواب دادند که براتون میفرستم System 12:00:00 PM System is getting started. [Wednesday, May 09, 2012 12:00:00 PM] مشترک شاتل 12:00:15 PM سلام System 12:00:20 PM A representative will be connected, please be patient. پشتیبانی فنی enters the chatroom. پشتیبانی فنی 12:00:34 PM با عرض سلام و وقت بخیرپشتیبانی فنی هستم، ضمن سپاسگزاری بابت مطرح نمودن مشکل خود از طریق گفتگوی آنلاین از بخش فنی پاسخگوی شما هستم . در صورتی که مشکلات مالی از قبیل: بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه ، پرداخت بدهی و منظور نشدن آن در حساب ،تغییر سرویس و...سوال داشتید در تهران با شماره 23099 و در شهرستان با نمایندگی شهر خود تماس بگیرید و در صورت داشتن مشکل فنی با ذکر شناسه کاربریتان مشکل خود را بفرمایید. شماره نمایندگی ها :ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت |
سلام دوستان منهم دو شبه که تقریبا اینترنت رایگانم قطع شده با قسمت پشتیبانی فنی که تماس میگیرم پاس میده به پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم پاس میده به پشتیبانی فنی همشون هم میگن که زیاد مصرف کردی به هرکدومشون هم که میگم مصرف باید چقدر باشه میگن ما نمیدونیم کارشناسهای پشتیبانی فنی بنام خانم عباسی و خانم فرشید تاش گفتند که بیشتر از 100 مگابایت دانلود رایگان نمیتونی داشته باشی وقتی هم که ازشون خواستم برام همین حرف رو با سربرگ شاتل فکس کنند پاس دادن به قسمت پشتیبانی فروش پشتیبانی فروش هم دیگه جواب تلفن رو نمیده و مستقیم میره قسمت ضبط پیام بوسیله چت با پشتیبانی فنی هم که اینظوری جواب دادند که براتون میفرستم System 12:00:00 PM System is getting started. [Wednesday, May 09, 2012 12:00:00 PM] مشترک شاتل 12:00:15 PM سلام System 12:00:20 PM A representative will be connected, please be patient. پشتیبانی فنی enters the chatroom. پشتیبانی فنی 12:00:34 PM با عرض سلام و وقت بخیرپشتیبانی فنی هستم، ضمن سپاسگزاری بابت مطرح نمودن مشکل خود از طریق گفتگوی آنلاین از بخش فنی پاسخگوی شما هستم . در صورتی که مشکلات مالی از قبیل: بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه ، پرداخت بدهی و منظور نشدن آن در حساب ،تغییر سرویس و...سوال داشتید در تهران با شماره 23099 و در شهرستان با نمایندگی شهر خود تماس بگیرید و در صورت داشتن مشکل فنی با ذکر شناسه کاربریتان مشکل خود را بفرمایید. شماره نمایندگی ها :ایران ADSL- شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت |
[FONT="]مشترک شاتل[/FONT][FONT="] 12:01:19 PM [/FONT] [FONT="]مشکل من قطع اینترنت رایگان شبانه است[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]من دیشب فقط تونستم 2 مگابایت دانلود کنم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]در صورتی که در حالت عادی قادر به دانلود 1300 تا 1400 مگابایت هستم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]مشکل کجاست[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]دوستان شما در بخش فنی و فروشقسمت پشتیبانی میگن که من شبهای قبل زیاد دانلود کردم[/FONT][FONT="] هر چی میگم چقدر باید دانلود میکردم که قطع نشه کسی عدد درست و حسابی نمیده خانم عباسی هم میگه که باید فقط شبی 100 مگابایت دانلود کنی میشه یه فکس به همین مظنون برای من ارسال فرمایید [/FONT] [FONT="]پشتیبانی فنی[/FONT][FONT="] 12:03:31 PM [/FONT] [FONT="]شما باید با توجه به گزارش مصرف که در سایت زید هست مدیریت دانلود داشته باشید[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]مشترک شاتل[/FONT][FONT="] 12:03:42 PM [/FONT] [FONT="]من چطوری مدیریت دانلودکنم در صورتی که نمیدونم باید چقدر دانلود کنم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]پشتیبانی فنی[/FONT][FONT="] 12:04:11 PM [/FONT] [FONT="]عدد مشخصی هم نیست که اعلام بشه چون توسط نرم افزار بررسی میشه[/FONT][FONT="] شما باید بررسی کنید در چه زمانهایی مصرف زیاد داشتید و همانها را مدیریت کنید [/FONT] [FONT="]مشترک شاتل[/FONT][FONT="] 12:05:01 PM [/FONT] [FONT="]چرا الکی مراجعه کنندگانتون رو سردرگم می کنیدوقتی من نمیدونم چقدر باید مصرف کنم[/FONT][FONT="] [/FONT] |
شبانه مشکل داره یعنی یک چهارم ساعت های کل شبانه روز قطعه دیگه ....... ----یعنی 8 روز در ماه اینترنت قطعه داداش خوب من ....البته بی انصافی اگه بگم کیفیت اینترنت شاتل خوب نیستکیفیتش از نظر من عالیهولی قسمت دانلود رایگان شبانه مشکل داره
شاتل فقط پول را میشناسه....