• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
این وسط فقط سر من و امثال شما کلاه میره ...........
ولی بازم من میگم شاتل چون واقعا کیفیتش عالیه مخصوصا من که شبانه مصرف ندارم و روزانه ام عالی

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
[FONT=&amp]ا........................[/FONT][FONT=&amp]همه متوجه بشند شما چقدر مشتری مدارید؟؟؟[/FONT]
[FONT=&amp]پس از گذشت سه دقیقه هنوز منتظر پاسخ شما هستم در صورت عدم پاسخ[/FONT] [FONT=&amp]فکر میکنم که از نظر شما مشکلی نداره[/FONT]
[FONT=&amp]ممنون از شما که وقت گذاشتید[/FONT]
[FONT=&amp]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&amp]12:24:01[/FONT] PM
[FONT=&amp]شما سوالی پرسیدید جواب شما هم در تمام سطرها داده شده[/FONT]
[FONT=&amp]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&amp]12:24:40[/FONT] PM
[FONT=&amp]خدانگهدار[/FONT]
[FONT=&amp]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&amp]12:25:01[/FONT] PM
[FONT=&amp]خدانگهدار[/FONT]

این گفتگوی شما بسیار مشابه چیزیه که من قبلا بهشون گفتم........ اینها هم به احتمال زیاد خودشون میدونند که مشکل چیه ولی انکار میکنند
کلا وقتی این بلا رو سرتون در میارن تا زمانی که دورتون تموم بشه همین جوری اذیتتون میکنند ولی یه شب هم ممکنه درست بشه

من اواخر سال 90 توی یه دوره ی 3 ماهه تقریبا 45 شب محدود بودم (بعدا بعضیا میگن مشکلت با شاتل چیه!!! "البته در حال حاظر دیگه هیچ وقت 3 ماهه قرارداد نمیبندم")

reb00t

Registered User
لایک‌ها
42
بعضی ها فکر می کنند دزدی فقط بالا رفتن از دیوار همسایه است ... .
محدود کردن یوزر ها یک دزدی است.
معلوم نیست شاتل چقدر داره باج میده که کسی کارش نداره مگر نه مسولینش الان باید پشت میله های زندان بودن .

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
بعضی ها فکر می کنند دزدی فقط بالا رفتن از دیوار همسایه است ... .
محدود کردن یوزر ها یک دزدی است.
معلوم نیست شاتل چقدر داره باج میده که کسی کارش نداره مگر نه مسولینش الان باید پشت میله های زندان بودن .

فقط شاتل یوزرها رو محدود کرده؟آیا؟

Sent from my X10

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یکی از کارهای مثبتی که شاتل انجام داده تو این چند وقته انتقال ترافیک خریداری شده به دوره بعد هست که انصافا عالی هست...البته واسه این که عقب نمونه این کارو کرده...فکر کنم اول پارس انلاین این کارو انجام داده.

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
این پست رو تو p30world زدم اینجا هم عینا کپی- پیست می کنم.

من دیگه پست نمی زنم چون فسخ کردم. اما خب امروز پیغام خصوصیم رو چک کردم دیدم یک پیام اومده از یوزر Shatel-QM به این محتوا:
کاربر گرامی
با سلام و احترام؛

بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.

با تشکر از شما

دیگه حوصله کارآگاه بازی ندارم، اما جواب کسایی رو که می گفتند اونایی که یوزر جدید ساختن و به عالی رای دادن تا شاتل رو خراب کنن رو باید بدم. این یوزر تاریخ عضویتش همونیه که بقیه 0 پستی ها و عالی رای دهنده ها هستند. حالا اگه بازم می خواین بگین که اینم کار ضد شاتل هاست دیگه من نمی دونم چی بگم؛ فقط یه لبخند می زنم.

درباره این پیغام هم باید بگم اگه واقعا اینقدر دروغ و تظاهر از مسئولین شاتل نمی دیدم، از اینکه اینقدر توجه کردن و اومدن دلیل خواستن، خیلی خوشحال می شدم. اما چون میدونم اینا همش ظاهرسازیه، دیگه اصلا جواب به تفصیل نمیدم. فقط میگم اگه واقعا پیگیر بودین، من 1000 بار زنگ زدم و مشکلات رو گفتم، اون موقع پیگیری می کردین و قول های الکی نمی دادین.

اینم بگم، 1 سال اول واقعا عالی بود شاتل. من 7-8 سال ADSL دارم( از شاتل 2سال و چند ماه استفاده کردم)، می تونم بگم اون 1 سال شاتل جزو بهترینها بوده. اما واقعا به چشم افت کیفیت خدمات رو دیدم، یعنی این 1 سال و چند ماه رو فقط کنار اومدن چون، حوصله فسخ نداشتم ( بماند که باز سر فسخ هم شاتلیها بهم دروغ گفتن، آخرش به معذرت خواهی افتادن)

خواهشا مدیران این پست رو پاک نکنن.

Fame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این پست رو تو p30world زدم اینجا هم عینا کپی- پیست می کنم.

من دیگه پست نمی زنم چون فسخ کردم. اما خب امروز پیغام خصوصیم رو چک کردم دیدم یک پیام اومده از یوزر Shatel-QM به این محتوا:

دیگه حوصله کارآگاه بازی ندارم، اما جواب کسایی رو که می گفتند اونایی که یوزر جدید ساختن و به عالی رای دادن تا شاتل رو خراب کنن رو باید بدم. این یوزر تاریخ عضویتش همونیه که بقیه 0 پستی ها و عالی رای دهنده ها هستند. حالا اگه بازم می خواین بگین که اینم کار ضد شاتل هاست دیگه من نمی دونم چی بگم؛ فقط یه لبخند می زنم.

درباره این پیغام هم باید بگم اگه واقعا اینقدر دروغ و تظاهر از مسئولین شاتل نمی دیدم، از اینکه اینقدر توجه کردن و اومدن دلیل خواستن، خیلی خوشحال می شدم. اما چون میدونم اینا همش ظاهرسازیه، دیگه اصلا جواب به تفصیل نمیدم. فقط میگم اگه واقعا پیگیر بودین، من 1000 بار زنگ زدم و مشکلات رو گفتم، اون موقع پیگیری می کردین و قول های الکی نمی دادین.

اینم بگم، 1 سال اول واقعا عالی بود شاتل. من 7-8 سال ADSL دارم( از شاتل 2سال و چند ماه استفاده کردم)، می تونم بگم اون 1 سال شاتل جزو بهترینها بوده. اما واقعا به چشم افت کیفیت خدمات رو دیدم، یعنی این 1 سال و چند ماه رو فقط کنار اومدن چون، حوصله فسخ نداشتم ( بماند که باز سر فسخ هم شاتلیها بهم دروغ گفتن، آخرش به معذرت خواهی افتادن)

خواهشا مدیران این پست رو پاک نکنن.

پس برای همه 100 نفر دیگه هم پیام گذاشته :D . از رای دادن توی p30word و این جا هم سخت تر !

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
برای خبر 20:30 پیغما بزارید در این مورد . اگه زیاد بشه شاید توجه کنن !

تماس با ما

پورتال سازمان تنظیم مقررات هم بد نیست

پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

من اون موقع که شبانه استفاده داشتم شکاست فرستادم ولی بعد جواب دادند شما از سرعت نرمال بهره می برید و این سرعت طیق قوانین اعمال شده است وقتی رئیس شرکتهای پپ این و بگه از شاتل چه توقعی دارم! بخاطر همینه میگم از شاتل راضی ام پس بیخیال هرچند شاید قوانین عوض شده میل خودتونه

فقط 20:30 این وسط چکارس اینکه خودش زیر دست همین رئیس ها و کله گندهاست به اینجا چه ربطی داره !!! وقتی مترو توحید و معین اب گرفته بود همین 20:30 چکارتونست بکنه هان؟؟؟ هیچی دوتا عکس نشون داد جای فیلم و تشریح قضیه ای بابا این قضیه از ریشه مشکل داره :wacko:

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام
این 20:30 هم هیچ آبی ازش گرم نمیشه. پارسال خودشون یه خبر تهیه کردند برای غیر قانونی بودن فروش اینترنت حجمی. نتیجش این شد که سرویسهای بی کیفیت cra رو گذاشتند و شرکتها هم از کیفیت خدماتشون کم کردند......به قولی نباید زیاد کشش بدین:D

ولی اگر دوستان علاقه دارند پیگیری کنند ایشالا جواب میده چون اگر هم ضعفشون رو نگیم بعدا پررو میشن

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
ki
فقط شاتل یوزرها رو محدود کرده؟آیا؟

Sent from my X10

تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
http://forum.persiantools.com/t78483-page183.html

می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست :D
خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش ;)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ki

تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :

می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست :D
خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش ;)

شاتل هدیه تولد چی میده؟

پارسال 20 روز قبل از روز تولدم مشترک شاتل شدم... چیزی به من نداد. :eek:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
3گیگ ترافیک رایگان بدون محدویت زمانی برای مصرف ;)
کدوم استانی ؟
ولی بمن دادن شما اکو داری ؟ آخه به تمام اکو ها بغیر از اکولایت هدیه تولد میدن ولی اینطوری که من از فروم هم شنیدن روز تولد نباید سرویس قطع باشه باید در حال استفاده باشی ضمنا میتونی با نمایندگی شهرت تماس بگیری هم امسال و هم پارسالتو بگیری اگر شامل حالت بشه ..... حتما تماس بگیر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
3گیگ ترافیک رایگان بدون محدویت زمانی برای مصرف ;)
کدوم استانی ؟
ولی بمن دادن شما اکو داری ؟ آخه به تمام اکو ها بغیر از اکولایت هدیه تولد میدن ولی اینطوری که من از فروم هم شنیدن روز تولد نباید سرویس قطع باشه باید در حال استفاده باشی ضمنا میتونی با نمایندگی شهرت تماس بگیری هم امسال و هم پارسالتو بگیری اگر شامل حالت بشه ..... حتما تماس بگیر

خیلی ممنون. اکو آفیس 512 دارم. کرجم. شاید چون آفیسه ندادن... :D ولی امسال صبر میکنم اگه ندادن میرم داد و بیداد! :p

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به من هدیه روز تولد 3 گیگ دادن و من اون روز متصل نبودم
قطع هم نبود سرویسم

s-arash

Registered User
لایک‌ها
38
این شاتل چه مرگشه؟

C:\Users\Arash>ping google.com

Pinging google.com [173.194.35.32] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.32: bytes=32 time=670ms TTL=49
Reply from 173.194.35.32: bytes=32 time=626ms TTL=49
Reply from 173.194.35.32: bytes=32 time=607ms TTL=49
Reply from 173.194.35.32: bytes=32 time=605ms TTL=49

Ping statistics for 173.194.35.32:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 605ms, Maximum = 670ms, Average = 627ms

من چند روزه هم پینگ رفته بالا هر سرعتم اومده پایین.

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
ki

اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از گور شاتل بلند شده و بعدا سرایت کرده
N_aggressive%20%284%29.gif
N_aggressive%20%2827%29.gif

oq454

Registered User
لایک‌ها
65
تاپیک های قبلی رو نخوندم فقط نظر شخصی خودمو درباره شاتل میگم نزدیک به 4 سال از شاتل به گفته ی خودشون از اینترنت پرسرعت شاتل استفاده کردم و فقط میتونم بگم دزدن اون پولیو که از من گرفتن نصف اونم به من خدمات ندادن همین هفته پیشم رفتم فسخ کردمش و سلام الانم دارم یه نفس راحت میکشم کاش زودتر این کارو کرده بودم

s-arash

Registered User
لایک‌ها
38
کس دیگه مشکل پینگ نداره؟

پینگ من ترکیده.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یه سوال داشتم
من یه مشکل برام پیش اومده
حدود یه هفته ست که به طور خود به خود! وقتی تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و بعد 1 دقیقه وصل میشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟

بالا