[FONT=&]ا........................[/FONT][FONT=&]همه متوجه بشند شما چقدر مشتری مدارید؟؟؟[/FONT]
[FONT=&]پس از گذشت سه دقیقه هنوز منتظر پاسخ شما هستم در صورت عدم پاسخ[/FONT] [FONT=&]فکر میکنم که از نظر شما مشکلی نداره[/FONT]
[FONT=&]ممنون از شما که وقت گذاشتید[/FONT]
[FONT=&]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&]12:24:01[/FONT] PM
[FONT=&]شما سوالی پرسیدید جواب شما هم در تمام سطرها داده شده[/FONT]
[FONT=&]مشترک شاتل[/FONT] [FONT=&]12:24:40[/FONT] PM
[FONT=&]خدانگهدار[/FONT]
[FONT=&]پشتیبانی فنی[/FONT] [FONT=&]12:25:01[/FONT] PM
[FONT=&]خدانگهدار[/FONT]
بعضی ها فکر می کنند دزدی فقط بالا رفتن از دیوار همسایه است ... .
محدود کردن یوزر ها یک دزدی است.
معلوم نیست شاتل چقدر داره باج میده که کسی کارش نداره مگر نه مسولینش الان باید پشت میله های زندان بودن .
کاربر گرامی
با سلام و احترام؛
بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.
با تشکر از شما
این پست رو تو p30world زدم اینجا هم عینا کپی- پیست می کنم.
من دیگه پست نمی زنم چون فسخ کردم. اما خب امروز پیغام خصوصیم رو چک کردم دیدم یک پیام اومده از یوزر Shatel-QM به این محتوا:
دیگه حوصله کارآگاه بازی ندارم، اما جواب کسایی رو که می گفتند اونایی که یوزر جدید ساختن و به عالی رای دادن تا شاتل رو خراب کنن رو باید بدم. این یوزر تاریخ عضویتش همونیه که بقیه 0 پستی ها و عالی رای دهنده ها هستند. حالا اگه بازم می خواین بگین که اینم کار ضد شاتل هاست دیگه من نمی دونم چی بگم؛ فقط یه لبخند می زنم.
درباره این پیغام هم باید بگم اگه واقعا اینقدر دروغ و تظاهر از مسئولین شاتل نمی دیدم، از اینکه اینقدر توجه کردن و اومدن دلیل خواستن، خیلی خوشحال می شدم. اما چون میدونم اینا همش ظاهرسازیه، دیگه اصلا جواب به تفصیل نمیدم. فقط میگم اگه واقعا پیگیر بودین، من 1000 بار زنگ زدم و مشکلات رو گفتم، اون موقع پیگیری می کردین و قول های الکی نمی دادین.
اینم بگم، 1 سال اول واقعا عالی بود شاتل. من 7-8 سال ADSL دارم( از شاتل 2سال و چند ماه استفاده کردم)، می تونم بگم اون 1 سال شاتل جزو بهترینها بوده. اما واقعا به چشم افت کیفیت خدمات رو دیدم، یعنی این 1 سال و چند ماه رو فقط کنار اومدن چون، حوصله فسخ نداشتم ( بماند که باز سر فسخ هم شاتلیها بهم دروغ گفتن، آخرش به معذرت خواهی افتادن)
خواهشا مدیران این پست رو پاک نکنن.
برای خبر 20:30 پیغما بزارید در این مورد . اگه زیاد بشه شاید توجه کنن !
تماس با ما
پورتال سازمان تنظیم مقررات هم بد نیست
پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
فقط شاتل یوزرها رو محدود کرده؟آیا؟
Sent from my X10
ki
تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
http://forum.persiantools.com/t78483-page183.html
می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست
خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش
3گیگ ترافیک رایگان بدون محدویت زمانی برای مصرف
کدوم استانی ؟
ولی بمن دادن شما اکو داری ؟ آخه به تمام اکو ها بغیر از اکولایت هدیه تولد میدن ولی اینطوری که من از فروم هم شنیدن روز تولد نباید سرویس قطع باشه باید در حال استفاده باشی ضمنا میتونی با نمایندگی شهرت تماس بگیری هم امسال و هم پارسالتو بگیری اگر شامل حالت بشه ..... حتما تماس بگیر
ki
تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
http://forum.persiantools.com/t78483-page183.html
می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست
خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش