• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

pmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نوشته اصلی توسط Elend نمایش نوشته ها
کسی میدونه ؟ این محدود کردن یوزرهای پر مصرف بر چه اساسی انجام میشه
یعنی مثلا بعد از چقدر دانلود یا چند روز یا چطور؟
چون خود پشتیبانی شاتل میگن ما نمیدونیم!

منم مشمول این قانون مزخرفشون شدم و شبانم رو تقریبا به صفر رسوندن!:(
منم همینطور. دوشب پیش حدود نیم گیگ دانلود کردم،
دیشب سرعت شبانه رو کردن 3 کیلو بایت!!!!!!!!!!!!
خنده داره واقعا ، چند دقیقه باید صبر کنی تا یه صفحه باز بشه،
دیگه شورشو در اوردن، کارشون فقط چاپیدن ملته...

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
منم مشمول این قانون مزخرفشون شدم و شبانم رو تقریبا به صفر رسوندن!
sadsmiley.gif
...................
سلام
بازم شاتل اول شد بین..... ها . یعنی دوباره محدود شدنها شروع میشه؟ (امیدوارم اینطوری نشه) .پس با دنده سنگین حرکت کنید
N_aggressive%20%284%29.gif

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
نوشته اصلی توسط Elend نمایش نوشته ها
کسی میدونه ؟ این محدود کردن یوزرهای پر مصرف بر چه اساسی انجام میشه
یعنی مثلا بعد از چقدر دانلود یا چند روز یا چطور؟
چون خود پشتیبانی شاتل میگن ما نمیدونیم!

سرویس شاتل برای کسی خوبه که اصلا از اینترنت استفاده نمی کنه . اگه استفاده کنی محدودت می کنن .

------------------------------------------------------------------------------------------------

این تبلیغاتی های شاتل میان اینجا بچه ها رو می ترسونن که اگه از شاتل برید شرکت های دیگه بدتره . اتفاقا من خودم الان که از شاتل رفتم انقدر دانلود کردم که دیگه داره هارد هام میترکه مجبور شدم کلی هارد اضافه بخرم .

بچه ها می گفتن اگه نامحدود می خاید برین ایرانسل وایمکس بگیرید . قیمت خط 1 مگ نامحدود ماهی 80 تومان در میاد . اما سرعتش ثابته . adsl همین رو جا های دیگه مثل آسایتک 38 تومن می دن اما به خوبی ایرانسل نیست . مخابرات تهران نامحدود هم 38 تومنه ضریب اشتراکش 10 هست . بچه ها خیلی مخابرات رو توصیه می کردن . بعیده مشکل داشته باشه

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این تبلیغ شاتل که دیگه شاهکاره.
روی بیل بورد ها زده
شاتل = سهم بیشتر :D

آره سهم بیشتر از محدودیت

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
تایید می کنم دزدترین شرکت اینترنتی! یکبار از ش داشتم برا هفت پشتم بست بود. اینقدر ازش ناراضیم که براش آرزوی ورشکسته گی می کنم. می گی چرا؟ داستانش طولانیه

pmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
الان 4ونیم صبحه،
و 5 دقیقه طول کشید تقریبا تا بتونم این صفحه رو باز کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همش بخاطر سرعت بسیار بسیار بالای 3کیلو بایتی!!! شاتل،

ای شاتل بزرگوار!
قربونت ما از سرعت زیادِ 3کیلوبایتی کف کردیم!
کف بُر شدیم اصلا...........
لطف کن یه کم سرعتو کمش کن،
زیادیمون شد،
بُکنش 1کیلوبایت،
اصلا بُکنش 0کیلوبایت راحت شیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
آره دوست دارم شما مورد داری سفت کن تحمیل نشه بهت!
خوب میگم که شما همون یاهو و چت میکنی خوب بسه دیگه برات! قبلا گفتم

فعلا که به شما فشار زیادی وارد شده اگه زیاد که میخوای با گستاخی و فحاشی جواب دادن فشار خودته کم کنی :D:lol:

ma_hasti

Registered User
لایک‌ها
20
سرویس شاتل برای کسی خوبه که اصلا از اینترنت استفاده نمی کنه . اگه استفاده کنی محدودت می کنن . نمی دونم چرا هنوز دارید از این دندون گرد سرویس می گیرید ؟

-------------------

======================

شما خوبی! :Dچرا تبلیغ سوء میکنی نخیرم یه یوزر مثلا من تمام کارهام داره با اینترنت انجام میشه
اتفاقا کاربری هستم که مصرف کننده بالای اینترنت هستم اسم خودتون نذارید کاربران اینترنت چون اگر واقعا کاربر بودید کارهاتون رو تو روز غیر از ساعت رایگان انجام میدادید که سرعت خوبه مشکلی نداره !
شما کاربران اینترنت رایگان هستید این بیشتر بهتون میخوره چون همه این کسایی که میکن اونایی که از شاتل راضی هستند کاربر اینترنت نیستند یا مصرف زیادی ندارند یا ...... کاربران شب یا رایگان هستند که مشکل افت سرعت دارند پس به دیگران توهین نکنید لطفا :)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
فعلا که به شما فشار زیادی وارد شده اگه زیاد که میخوای با گستاخی و فحاشی جواب دادن فشار خودته کم کنی :D:lol:

خوب پس حواستو جمع کن فشارمو بهت وارد نکنم چون ظرفیت نداری به اتفاق اساس برات میفته!
در ضمن من شاتل ندارم فشار سنج
پستی چقدر بهت میدن؟!
۱۵۰۰؟
خوبه ۴۰-۵۰ تا پست در ماه بدی ۱۰۰ تومن میره رو حقوقت!

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سرویس شاتل برای کسی خوبه که اصلا از اینترنت استفاده نمی کنه . اگه استفاده کنی محدودت می کنن . نمی دونم چرا هنوز دارید از این دندون گرد سرویس می گیرید ؟

-------------------

======================

شما خوبی! :Dچرا تبلیغ سوء میکنی نخیرم یه یوزر مثلا من تمام کارهام داره با اینترنت انجام میشه
اتفاقا کاربری هستم که مصرف کننده بالای اینترنت هستم اسم خودتون نذارید کاربران اینترنت چون اگر واقعا کاربر بودید کارهاتون رو تو روز غیر از ساعت رایگان انجام میدادید که سرعت خوبه مشکلی نداره !
شما کاربران اینترنت رایگان هستید این بیشتر بهتون میخوره چون همه این کسایی که میکن اونایی که از شاتل راضی هستند کاربر اینترنت نیستند یا مصرف زیادی ندارند یا ...... کاربران شب یا رایگان هستند که مشکل افت سرعت دارند پس به دیگران توهین نکنید لطفا :)

من هی نمی خوام جواب شما رو بدم، اما مثل اینکه نمیشه. اولا شما اگه کارمند شاتل نبودین نمی اومدین اینقدر تبلیغ کنین " من راضیم، من راضیم" به اندازه کافی بچه ها از خدمات شاتل ناراضین، اینقدر رو اعصابشون نرین. من خودم 1 سال اول قراردادم با شاتل راصی بودم، و هیچ وقت نمی اومدن تو فروم های مختلف بگم "من راضیم، بچه ها بدوین از شاتل سرویس بگیرین و ...." دوما ساعت رایگان قانون من در آوردی شاتله، به کسی مریوط نیست کی چه ساعتی استفاده می کنه. من خودم ART3 داشتم، اما باز شب ها سرعتش به 1-2 کیلوبایت می رسید.
بازم میگم اینقدر رو اعصاب بچه ها راه نرین، اگه راضی هستین، بشینین و لذت ببرین، بزارین بقیه مشکلات رو گزارش بدن.

شاتل واقعا یکی از دزدترین شرکت هاست، بعد 3 هفته از فسخ قراردادم هنوز پولی که بهم بدهکار رو نداده. یادمِ سر رانژ کردن خط هم همون اول کاری پیک رو فرستاد پول رو گرفت، بعد 12-15 روز که پیگیری کردم و دعوا کردم، خطم وصل شد.

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خیلییییییییی دزدن، خیلیییی!!!
بعد 24-5 روز قبول کردن پولم رو 2 روز بعد یعنی اول خرداد بدن!!! منتظر موند اول خرداد شه، سود بانکیشون رو بر دارن، بعد پول کسایی رو که فسخ کردن بدن. واقعا دزدن!! امیدوارم ورشکست شه شاتل.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8

خداییش نیم گیگ دانلود کردی؟ میشه یک گزارش از یک ماه گذشتت بزاری ببینیم چقدر دانلود کردی؟ اگر نیم گیگ دانلود کردی و سرویست شیر شده من خودم اولین نفری هستم که سرویسمو فسخ می کنم
لطفا گزارش یک ماه ترافیک رایگانتو بزار ببینیم

-------------------

======================

واقعا برای من این خنده داره که این تبلیغاتی های شاتل میان اینجا بچه ها رو می ترسونن که اگه از شاتل برید شرکت های دیگه بدتره . اتفاقا من خودم الان که از شاتل رفتم انقدر دانلود کردم که دیگه داره هارد هام میترکه مجبور شدم کلی هارد اضافه بخرم .

بچه ها می گفتن اگه نامحدود می خاید برین ایرانسل وایمکس بگیرید . قیمت خط 1 مگ نامحدود ماهی 80 تومان در میاد . اما سرعتش ثابته . adsl همین رو جا های دیگه مثل آسایتک 38 تومن می دن اما به خوبی ایرانسل نیست . مخابرات تهران نامحدود هم 38 تومنه ضریب اشتراکش 10 هست . بچه ها خیلی مخابرات رو توصیه می کردن . بعیده مشکل داشته باشه

سرویس شاتل برای همه نوع سلیقه ای خوبه البته نه دانلودر های سیر نا شدنی شبانه چون سرویسشون رو شیر می کنه تا دیگران از پهنای باند لذت ببرن

شما یه سر به تاپیک های دیگه بزن میبینی چه خبره و کدوم سرویس خوبه و کدوم بهتره

عموم کسانی که اینجا معترضن دانلودر های شبانه هستن که سرویسشون شیر شده

این تبلیغ شاتل که دیگه شاهکاره.
روی بیل بورد ها زده
شاتل = سهم بیشتر
biggrinsmiley.gif

آره سهم بیشتر از محدودیت

نه اتفاقا تبلیغ جالبیه ، الان که سرعت سرویس ها رو بالا بردن کاملا میشه حسش کرد

الان ECO512 که داره با 250 کیلوبایت دانلود می کنه کاملا مصداق این موضوع هستش در صورتی که همه می دونن بهترین سرعت این سرویس باید 64 کیلوبایت باشه

خیلییییییییی دزدن، خیلیییی!!!
بعد 24-5 روز قبول کردن پولم رو 2 روز بعد یعنی اول خرداد بدن!!! منتظر موند اول خرداد شه، سود بانکیشون رو بر دارن، بعد پول کسایی رو که فسخ کردن بدن. واقعا دزدن!! امیدوارم ورشکست شه شاتل.

بالاخره کارهای اداری مراحل خودشو داره ، حالا بگو این پولی که قرار بوده شاتل به شما بده مگه چقدر هست که صبر کرده تا آخر ماه بشه سودشو بخوره ؟؟؟ نکه 70-60 میلیونی باید به شما پس میداده؟
آره خدایی مبلغ کمی نیست کلی سودش میشه ، خیلی نامردن ...
:D

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شاتل رتبه اول رو توی شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت کسب کرد :

تلنا:شاتل و پارس آنلاین در دومین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات( فاوا) به ترتیب به عنوان برترین شرکت های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار تلنا،همزمان با روز جهانی ارتباطات برگزیدگان دومین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات( فاوا) معرفی شدند.
امسال در جشنواره ملی فاوا که با هدف فرهنگ سازی و تکریم بزرگان و چهره های ماندگار، ایجاد فضای رقابتی سالم میان فعالان و ایجاد فضای تعامل میان دست اندرکاران این حوزه و همچنین فراگیر کردن خدمات دولت الکترونیکی و عمق بخشیدن به این نوع از خدمات و ارتقاء سطح آگاهی جامعه تعریف شده است در بخش شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت شرکت شاتل موفق به کسب رتبه اول و شرکت های پارس آنلاین رتبه دوم را کسب کردند.
در ترکیب هیات داوران این دوره از جشنواره از افراد سرشناس علمی، اساتید دانشگاه و مدیران با تجربه استفاده شده است و براساس نتایج نهایی اعلام شده در تمامی کارگروهها، منتخبان کمیته های مختلف مشخص و صبح فردا در سالن همایشهای صداوسیما و با حضور مسئولان عالی کشوراز آن ها تقدیر به عمل خواهد آمد.

برگزیدگان دومین جشنواره ملی فاوا معرفی شدند

http://www.telna.ir/fa/content/12939/شاتل-برترین-ارایه-دهنده-اینترنت-پرسرعت-معرفی-شد

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
بالاخره کارهای اداری مراحل خودشو داره ، حالا بگو این پولی که قرار بوده شاتل به شما بده مگه چقدر هست که صبر کرده تا آخر ماه بشه سودشو بخوره ؟؟؟ نکه 70-60 میلیونی باید به شما پس میداده؟
آره خدایی مبلغ کمی نیست کلی سودش میشه ، خیلی نامردن ...

درباره اینکه گفتی کارهای اداری مراحل خودش رو داره، اولا خودشون گفتن 2 هفته طول می کشه ( بگذریم که تا حالا 4 تا ISP عوض کردم هیچ کدوم اینقدر طول نکشید)، الان شده 24 روز! دوما خودشون امروز گفتن نباید این طور میشد عذر خواهی کردن، پس لطفا کاسه داغتر از آش نشو.
بعدشم وقتی می خوای جواب کسی رو بدی، اول خوب بخون ببین چی گفته!
منتظر موند اول خرداد شه، سود بانکیشون رو بر دارن، بعد پول کسایی رو که فسخ کردن بدن
من گفتم فقط پول منه؟؟

jackson2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
شاتل رتبه اول رو توی شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت کسب کرد :

تلنا:شاتل و پارس آنلاین در دومین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات( فاوا) به ترتیب به عنوان برترین شرکت های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار تلنا،همزمان با روز جهانی ارتباطات برگزیدگان دومین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات( فاوا) معرفی شدند.
امسال در جشنواره ملی فاوا که با هدف فرهنگ سازی و تکریم بزرگان و چهره های ماندگار، ایجاد فضای رقابتی سالم میان فعالان و ایجاد فضای تعامل میان دست اندرکاران این حوزه و همچنین فراگیر کردن خدمات دولت الکترونیکی و عمق بخشیدن به این نوع از خدمات و ارتقاء سطح آگاهی جامعه تعریف شده است در بخش شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت شرکت شاتل موفق به کسب رتبه اول و شرکت های پارس آنلاین رتبه دوم را کسب کردند.
در ترکیب هیات داوران این دوره از جشنواره از افراد سرشناس علمی، اساتید دانشگاه و مدیران با تجربه استفاده شده است و براساس نتایج نهایی اعلام شده در تمامی کارگروهها، منتخبان کمیته های مختلف مشخص و صبح فردا در سالن همایشهای صداوسیما و با حضور مسئولان عالی کشوراز آن ها تقدیر به عمل خواهد آمد.

شما که تبلیغ شاتل رو میکنی فکر کنم گفته ی این دوستمون جواب خوبی برای شما باشه:

من هی نمی خوام جواب شما رو بدم، اما مثل اینکه نمیشه. اولا شما اگه کارمند شاتل نبودین نمی اومدین اینقدر تبلیغ کنین " من راضیم، من راضیم" به اندازه کافی بچه ها از خدمات شاتل ناراضین، اینقدر رو اعصابشون نرین. من خودم 1 سال اول قراردادم با شاتل راصی بودم، و هیچ وقت نمی اومدن تو فروم های مختلف بگم "من راضیم، بچه ها بدوین از شاتل سرویس بگیرین و ...." دوما ساعت رایگان قانون من در آوردی شاتله، به کسی مریوط نیست کی چه ساعتی استفاده می کنه. من خودم ART3 داشتم، اما باز شب ها سرعتش به 1-2 کیلوبایت می رسید.
بازم میگم اینقدر رو اعصاب بچه ها راه نرین، اگه راضی هستین، بشینین و لذت ببرین، بزارین بقیه مشکلات رو گزارش بدن.

شاتل واقعا یکی از دزدترین شرکت هاست، بعد 3 هفته از فسخ قراردادم هنوز پولی که بهم بدهکار رو نداده. یادمِ سر رانژ کردن خط هم همون اول کاری پیک رو فرستاد پول رو گرفت، بعد 12-15 روز که پیگیری کردم و دعوا کردم، خطم وصل شد.

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
تورنت و اشتراک فایل و دانلود حجیم توی شاتل ممنوعه . اگه استفاده کنید می اندازنت توی لیست سیاه. مخصوصا این تورنت . یوزر حرفه ای توی شاتل فقط باید دق بخوره . بزرگترین اشتباه شاتل هم همین بود که یوزر های حرفه ای در افتاد .... یوزر حرفه ای کیه ؟ همینا که اکثرا توی نت و فورام هستن مثل من و شما

شاتل فقط برای یوزر عادی و http و چت خوبه .

Wallet

Registered User
لایک‌ها
53
درباره اینکه گفتی کارهای اداری مراحل خودش رو داره، اولا خودشون گفتن 2 هفته طول می کشه ( بگذریم که تا حالا 4 تا ISP عوض کردم هیچ کدوم اینقدر طول نکشید)، الان شده 24 روز! دوما خودشون امروز گفتن نباید این طور میشد عذر خواهی کردن، پس لطفا کاسه داغتر از آش نشو.
بعدشم وقتی می خوای جواب کسی رو بدی، اول خوب بخون ببین چی گفته!

من گفتم فقط پول منه؟؟

این قانوی شاتله که وقتی می خای انصراف بدی پوست رو می کنن ... از بچه های دیگه هم که انصراف دادن بپرس همین بوده :skull:

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
این قانوی شاتله که وقتی می خای انصراف بدی پوست رو می کنن ... از بچه های دیگه هم که انصراف دادن بپرس همین بوده :skull:

آره دوستم یکی دو سال پیش همین اتفاق افتاد براش. قبل فسخ بهش گفتم میخوام فسخ کنم، گفت دهنت سرویسه! الان دارم با پوست و استخون درک می کنم.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
شما که تبلیغ شاتل رو میکنی فکر کنم گفته ی این دوستمون جواب خوبی برای شما باشه:

تبلیغ نبود دوست عزیز واقعیت بود و هست و چیزیه که اتفاق افتاده و بنده به عنوان یه کاربر افتخار می کنم که ISP که من ازش سرویس دارم توی ایران اول هستش
:cool:

آواتار شما هم کاملا گویا و مشخصه که ....

تورنت و اشتراک فایل و دانلود حجیم توی شاتل ممنوعه . اگه استفاده کنید می اندازنت توی لیست سیاه. مخصوصا این تورنت . یوزر حرفه ای توی شاتل فقط باید دق بخوره . بزرگترین اشتباه شاتل هم همین بود که یوزر های حرفه ای در افتاد .... یوزر حرفه ای کیه ؟ همینا که اکثرا توی نت و فورام هستن مثل من و شما

شاتل فقط برای یوزر عادی و http و چت خوبه .

پس چرا ما دانلود می کنیم و آنلاین فیلم می بینیم و با تورنت کار می کنیم مشکلی نداریم؟!!

احتمالا شما هم جزو دانلودر های شبانه باشید که در این صورت دیگه جای حرفی نمی مونه ...

راستی اگر امکان داره دو خط در مورد تفاوت کاربرای حرفه ای و غیر حرفه ای بیان بفرمایید ممنون میشیم

bugz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

تبلیغ نبود دوست عزیز واقعیت بود و هست و چیزیه که اتفاق افتاده و بنده به عنوان یه کاربر افتخار می کنم که ISP که من ازش سرویس دارم توی ایران اول هستش
:cool:

آواتار شما هم کاملا گویا و مشخصه که ....

پس چرا ما دانلود می کنیم و آنلاین فیلم می بینیم و با تورنت کار می کنیم مشکلی نداریم؟!!

احتمالا شما هم جزو دانلودر های شبانه باشید که در این صورت دیگه جای حرفی نمی مونه ...

راستی اگر امکان داره دو خط در مورد تفاوت کاربرای حرفه ای و غیر حرفه ای بیان بفرمایید ممنون میشیم

کاربر حرفه ای کسی که میدونه Ping چیه، کسی که با برنامه های real time کار میکنه، مثلا با remote desktop، کسی که چند تا packet lost توی کارش تاثیر میزاره، کسی که از پروتکل های https و ***** استفاده می کنه و.....
غیر حرفه ای کسی که فقط میل چک می کنه، 2 سایت خبری میره و میاد تو فروم از چیزی تبلیغ می کنه که اطلاعات کاملی درباره اش نداره.

خدایی آنلاین فیلم میبینین؟؟؟؟؟ :D ایول، فکر کنم تو ایران نفر اولین!! بعدشم شما با تورنت کار میکنین، همینه مشکلی ندارین:D، بچه ها اینجا از تورنت دانلود می کنن مشکل دارن.
قبلا گفتم پست رو بخونین بعد پست بزنین، الان میگیم یکم اطلاعاتتون رو زیاد کنین، بعد پست بزنین.

بالا